Słowa przysięgi z ust wypływają, kolejne PMki z obrączkami śmigają - PM 2011, cz.35 - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-12, 20:27   #2851
wielbicielka_stokrotek
Raczkowanie

Dot.: Słowa przysięgi z ust wypływają, kolejne PMki z obrączkami śmigają - PM 2011, c

Cytat:
Napisane przez Justysia1188 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam do Was pytanie: Czy przejmujecie się przesądami przedślubnymi? Planuję kupić biżuterię z perełek, i nie wiem w końcu co zrobić. W przesądy raczej nie wierzę, ale jeśli chodzi o ten dzień to hmm....

ponoć nawet jak ktoś nie wierzy to i tak mu się sprawdza ŻART

dokładnie jak pisze rock, to dotyczy tylko prawdziwych pereł, a jak będziesz miała sztuczne to to będą poprostu paciorki.

a w przesądy nie wierzę. wierzę za to w samospełniającą się przepowiednię

chcesz się znaleźć w świcie naturalnego piękna Marizy
napisz do mnie

zapraszam www.pieknazmariza.klubmariza.pl

wielbicielka_stokrotek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 21:03   #2852
Mediona
Zadomowienie

Dot.: Słowa przysięgi z ust wypływają, kolejne PMki z obrączkami śmigają - PM 2011, c

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
Mediona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 21:52   #2853
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny mam do Was pytanie: Czy przejmujecie się przesądami przedślubnymi? Planuję kupić biżuterię z perełek, i nie wiem w końcu co zrobić. W przesądy raczej nie wierzę, ale jeśli chodzi o ten dzień to hmm....
tak bardzo w nie wierzę że aż zdecydowałam się na ślub w maju
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 22:02   #2854
pomarancza24
Zadomowienie

czesc
Cytat:
Napisane przez the rock Pokaż wiadomość
O szarirki trudno w sierpniu więc jakoś trzeba sobie radzić
A że kolor przewodni to fiolet, to bedą mi pasowały

Ja czesto tak późno wstaje ale siedze po nocach

Użądliła mnie pszczoła pół palca mi spuchłoDlaczego mi się takie rzeczy przytrafiają
chyba musisz zaczac chodzic w rekawiczkach

Cytat:
Napisane przez gitmartusia Pokaż wiadomość
Hej kobitki

Poradźcie mi proszę co myślicie o takim pasku do garnituru ślubnego? http://www.galante.pl/szczegoly/1249...o_guinari_09_v

Mój Tż ma w piątek urodziny i pomyślałam, że może mu kupię. Ja będę miała problem z wymyślaniem prezentu z głowy a On zawsze troszkę mniejszy wydatek. Jak Wam się widzi ten pasek? Niestety nie ma zbyt dużego wyboru jeśli chodzi o takie z klamrą w kolorze złota.
bardzo ładny
Cytat:
Napisane przez Świniaczek Pokaż wiadomość

Ja tam Ci się nie dziwię, że lubisz prasować koszule Mogłabym cały dzień spędzić z żelazkiem w ręku

Podoba mi się. Cena też nie jest zła, więc podoba mi się podwójnie

A teraz na ponuro.
Pies TŻa wpakował się pod samochód Powtarzanie bratu i ojcu TŻa, że pies ma siedzieć na podwórku nic nie dawał i są skutki
Szkoda tylko, że psiak ma połamane żebra, poturbowane płuca, zmniejszone jelita (ponoć też od tego), z bólu się w ogóle nie rusza (baliśmy się, że kręgosłup uszkodzony, ale machanie ogonem bardzo intensywne na nasz widok i prześwietlenie go wykluczyło to, ma delikatnie "przetrącony", ale nie na tyle, żeby mu to uniemożliwiało chodzenie w przyszłości). Robi pod siebie, ma zakaz "normalnego" jedzenia, bo mu się jelita zatykają, więc chudzielec ma przymusową dietę. Jeśli z tego wyjdzie (co nie jest pewne), to mam nadzieję, że chociaż wydatki (bo oprócz TŻa i jego jednego brata nikt się nim specjalnie nie martwi...) nauczą ich zamykania bramy i furtki za tyłkiem
jesli chodzi o prasowanie to ja tez
szkoda psiaka, niech sie trzyma
Cytat:
Napisane przez Świniaczek Pokaż wiadomość

Oj tam, kumpela w wieku 17 lat farbowała swoje czarne włosy na czarno, bo jej siwki przebijały Serio
moj kolega z lawki z podstawowki wysiwial do połowy i farbowal wlosy...

Cytat:

Troszkę się nie odzywałam, bo mam na głowie projektowanie Naszych zaproszeń. Tato bardzo mnie naciska, że to już najwyższy czas więc postanowiłam się za nie ostro zabrać. Nawet nieźle mi idzie, ale jeszcze sporo trzeba dopracować.

Z innych nowinek, to zakupiliśmy pepsi 100 butelek litrowych W biedronce była i chyba nadal jest promocja 4 litry za 6,99 zł więc bardzo się opłaca. Może któraś z Was jeszcze skorzysta.

A poza tym chyba znalazłam kolczyki, które mi będą pasowały. Jeszcze poszukam oczywiście czegoś innego, ale póki co te są numerem 1 http://dlaewy.pl/p11067-kolczyki-sre...8-id-1106.aspx
Co o nich myślicie?
za zakupy kolczyki ładne chodz dla mnie za wyraziste ale moga pasowac do twojego stroju
Cytat:
Napisane przez ardillka Pokaż wiadomość

Kupiłam dziś stanik z Triumpha jest cudowny i jeszcze majtki dokupi ale nie mieli akurat:/ - bielizna prawie jest

Tort będzie 3 piętrowy i będzie miał dwa smaki, pode mnie i pod TZ

Uciekam spać, dobranoc
no i dobry pomysł

Cytat:
Napisane przez Elfka86 Pokaż wiadomość
Cześć

Nie nadrabiam, bo dziś tak na chwilkę tylko
A wiecie... TŻ bez mojej wiedzy zapisał nas na przyspieszony kurs tańca
super my tez sie zdecydowalismy na kilka lekcji i musimy w koncu dotrzec

Cytat:
Napisane przez happy2gether Pokaż wiadomość
Moje serduszka na suwaczku już się ze sobą spotkały
32 DDŚ
czyli u mnie tez:P

Edytowane przez pomarancza24
Czas edycji: 2011-07-12 o 22:06
pomarancza24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 22:28   #2855
elllmi
Zakorzenienie

hej

najpierw nadrabiam, a potem opowiadam

Cytat:
Napisane przez morenica Pokaż wiadomość
A wczoraj impreza z okazji 50 lecia małżeństwa moich wujków oj, wesoło było Z TZ stwierdzuliśmy, że musimy się jeszcze dograć jeśli chodzi o taniec. I teraz zaczynam się bać jak to będzie. Bo ja nie umiem tańczyć w parze :P i nie lubię. Jak mam z jakimś innym facetem tańczyć to momentalnie się spinam i robię się sztywna :P wczoraj też jak z kimś innym tańczyłam zrobiłam się czerwona zielona, zesztywaniłam i dupa :P Oj partner się ze mną męczył :P Nie wiem czy jest jakiś sposób, żeby się nauczyć tańczyć w parze wiem, że to partner prowadzi, ale nie będę przecież patrzyła cały czas pod nogi jak on je stawia...:P
ja mam to samo - potrafie tańczyć w parze z M. i jego dwoma kuzynami tylko że jak tańcze z M. to walczymy o to, kto ma prowadzić, a jego kuzyni to już inna bajka, tańczą w zespole regionalnym i nawet kłodę drewna by rozruszali

Cytat:
Użądliła mnie pszczoła pół palca mi spuchło Dlaczego mi się takie rzeczy przytrafiają
mnie też użądliła jedna w niedzielę, ale miała prawo, bo na nią nadepnęłam bosą stopą i mnie w palucha dziabnęła ale dzisiaj nic nie zrobiłam, tylko położyłam stopę obok i następna cholera, tylko w drugą stopę

Cytat:
Poradźcie mi proszę co myślicie o takim pasku do garnituru ślubnego? http://www.galante.pl/szczegoly/1249...o_guinari_09_v

Mój Tż ma w piątek urodziny i pomyślałam, że może mu kupię. Ja będę miała problem z wymyślaniem prezentu z głowy a On zawsze troszkę mniejszy wydatek. Jak Wam się widzi ten pasek? Niestety nie ma zbyt dużego wyboru jeśli chodzi o takie z klamrą w kolorze złota.
chyba tylko mi się nie spodobał; bez urazy, ale ta wielka złota klamra kojarzy mi się z takim "wiejskim lowelasem"

Cytat:
Napisane przez ardillka Pokaż wiadomość
Kupiłam dziś stanik z Triumpha jest cudowny i jeszcze majtki dokupi ale nie mieli akurat:/ - bielizna prawie jest
ja w piątek polowałam na bieliznę ślubną i upolowałam przy okazji dowiedziałam się, że noszę większą miseczkę też mierzyłam w triumphie, ale osataecznie kupiłam z innej firmy i dużo tańszy http://sklep.lupoline.pl/product,pl,...odel-912,.html (tylko bez pasa i pończoch)

Cytat:
to będzie mój przewodnik po 17 września

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
codziennie od poniedziałku do piątku ma obiadek po pracy na stole, uprane i wyprasowane koszule - to chyba wystarczająco
aż nadto

Cytat:
Ale się wkurzyłam !! Rodzinka to potrafi podnieść ciśnienie. Bo stwierdziliśmy, że jednak nie będziemy mojego taty brata ciotecznego zapraszać. Nie mamy z Nim kontaktu, nie bardzo Ich lubimy, tata raz chciał mu przywalić więc wolimy na Ich miejsce zaprosić Naszych znajomych No i się zaczęło...
Tata dzisiaj dziadkom o tym powiedział i po południu telefon od ciotki, która tam była, że dziadek jest wkurzony bardzo, że jak to nie zapraszam Jego rodziny, że już dla swojego brata powiedział, że ich zapraszamy, że On na wesele nie przyjdzie w takim razie, że jestem niewdzięczna. ( w sumie to ciekawe czemu ciotka dzwoni jako adwokat dziadków) potem ja zadzwoniłam o co chodzi? Babcia, że pogadamy jak się spotkamy i znowu babcia zadzwoniła i mówiła, że to dziadek tak powiedział nie Ona...
Tak się wkurzyłam, bo co to nie Oni płacą za wesele, tylko My i rodzice, to my zapraszamy gości i to Nasze wesele a nie dziadków.
Dla świętego spokoju prawie już ustąpiłam, ale nie powiem, że jest mi to na rękę...i jestem zła jak cholera...!!!
o matko, jaki łańcuszek wzajemnych skarg i zażaleń wypnijcie się na nich i zróbcie jak uważacie sami

Cytat:

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 22:33   #2856
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
ja w piątek polowałam na bieliznę ślubną i upolowałam przy okazji dowiedziałam się, że noszę większą miseczkę też mierzyłam w triumphie, ale osataecznie kupiłam z innej firmy i dużo tańszy http://sklep.lupoline.pl/product,pl,...odel-912,.html (tylko bez pasa i pończoch)
bardzo ładna
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 22:37   #2857
pomarancza24
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez efonka Pokaż wiadomość
witajcie, mój wieczór panieński zaliczam do bardzo udanych.
zacznę od tego ze całkiem przypadkiem w ten dzień miałam umówionego fryzjera na próbna ślubną fryzurę i kosmetyczke na próbny makijaż, ponieważ makijaż był cudowny zostawiłam go na cały wieczór , fryzurka trosze mniej ale tez zostawiłam- dzięki temu czułam się naprawdę wyjątkowo i pięknie
dziewczyny umówiły się ze mną na 17, jedna z nich była wcześniej i zastała mnie w kompletnej rozsypce -troszkę poplotkowałyśmy i równo o 17 dała mi kopertę z numerem 1 i powiedziała "wychodź" (wyrzuciła mnie z mojego mieszkania !!!) i sie zaczęły podchody w pierwszej kopercie miałam numer rejestracji samochodu, okazało sie ze to samochód jakiegoś chłopaka który miał kopertę z 2 a ja musiałam go namówić by mi ja dał strasznie śmiesznie było ale ostatecznie go wyprosiłam, w 2 wskazówka kolejna gdzie iść, w 3 miałam zadanie otworzyć piwo o kosz na śmieci i je wylać(cóż za marnotrawstwo) w 4 musiałam przebić balony z literkami mojego nazwiska( ze niby pożegnanie go) i 5 powrót do domu ( z tymi zadaniami okrążyłam całe moje wielkie osiedle, po drodze spotykałam wielu ludzi którzy sie z nas smiali i mi gratulowali ślubu, jedna dziewczyna chodziła ze mną i mnie nakierowywała i ciągle robiła mi foty) haha
w tym czasie reszta dziewczyn prześlicznie udekorowała moje mieszkanko nawet klatkę schodowa i windę, wszędzie balony i kartka z przeprosinami dla sąsiadów ze dzisiaj będzie głośno
na wejściu dostałam szampana a potem drinka, pomogłam dziewczyna troszkę szykować bo poprzynosiły dużo jedzenia i kończyły to dekorować, po jakimś czasie przyszła kolejna koleżanka z przepysznym ciasto/tortem z taka raca świetlista (takie jak sie daje na weselach do tortu) suuuuper to wyglądało !!! czułam sie naprawdę wyróżniona
i zaczęły sie pytania , przebijałam balony z numerami pytań na które wcześniej odpowiedział mój TŻ, jak odpowiedziałam dobrze na 2 mogłam wylosować prezent z wielkiego kartonu w którym było mnóstwo prezentów i wszystkie zasypane ścinkami z niszczarki.
na około 20 pytań- nie zgadłam chyba 2 , uważam to za winę TŻ bo jakoś tak dziwnie odpowiedziałhihi była kupa śmiechu i z tych pytań i z prezentów, jednym z nich była hawajskie kwiaty które wszystkie zawiązałyśmy sobie na rękach=)
acha w tych balonach co przebijałam był wsypany brokat i jak szczelały to tak piknie sie rozsypywał - dużo bałaganu ale to jeszcze nic bo potem zrobiłyśmy wojnę na te ścinki z kartonu , wtedy był prawdziwy bałagan !!!!!!
zwinęłyśmy sie do pabu, wzięłyśmy ze sobą wielkiego drinka i balony wszyscy mi gratulowali i życzyli powodzenia
w pubie dużo picia i tańców i kolejne zadania które musiałam wykonać np namalować serce pomadka na lustrze w męskim WC a w środku napisać imię TŻ i zrobić zdjęcie, albo zdobyć prezerwatywę itd.
chłopcy w pubie zaśpiewali mi sto lat i potem sie do nas dosiedli i nie pozwalali mi odpocząć i ciągle prosili do tańca w domku byłam przed 5 usnęłyśmy w tym bałaganie jak dzieci
super!!! ciekawe co moje kobitki wymysla

Cytat:
Ale jak powiedz Twojemu TŻowi, żeby zrobił kolację czy coś to co on na to??
Mój sobie nawet kanapki do pracy robi sam jak ja nie mam weny
moj tez sniadanie robi sam obiad zazwyzaj ja robie chyba ze wracam pozno np jak dis i bylo spagetti a kolacje jak wypadnie, ale zazwyczaj robi sobie sam bo janie jem, trzeba od rzu ich przyzwyczaic ze maja rece
Cytat:
codziennie od poniedziałku do piątku ma obiadek po pracy na stole, uprane i wyprasowane koszule - to chyba wystarczająco
dokładnie!!!

Cytat:
tak, mam zamiar sama to zrobic, nie widze w tym nic trudnego. Bedzie lezalo przy nakryciu kazdej osoby jak to winietka.

Ładne ale nie w moim stylu.

Cala prawa dlon mi spuchla
ledwo cos pisze.
o kurcze....

[QUOTE=mariaantonowna;2809 6034]Wszystkim dziewczynkom wizażankom dziękuję za wsparcie i pomocne słowa odnośnie posiłków moich i TŻ. Właśnie się dokłócilismy do końca, kurczak w piekarniku i wszystko wyjasnione- mam po prostu powiedzieć kiedy ma mnie wyręczyć i to nie problem. Tylko tyle wystarczyło a ttttttttyle nerwów Dziękuje Wam
[ QUOTE]

no i o to chodzi
Cytat:
Ja sie nie martwie o paluszek ale juz o cala reka bo spuchła jak balon
Własnie wróciłam z pogotowia, dostałam tabletki i mam robic okłady z altaceti u pić wapno.
Za kilka dni może przestanie boleć
do wesela musi sie zagoic!!!

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
przeczytałam, że musisz pić wino
ojj rock pije duzo
Cytat:
Ale się wkurzyłam !! Rodzinka to potrafi podnieść ciśnienie. Bo stwierdziliśmy, że jednak nie będziemy mojego taty brata ciotecznego zapraszać. Nie mamy z Nim kontaktu, nie bardzo Ich lubimy, tata raz chciał mu przywalić więc wolimy na Ich miejsce zaprosić Naszych znajomych No i się zaczęło...
Tata dzisiaj dziadkom o tym powiedział i po południu telefon od ciotki, która tam była, że dziadek jest wkurzony bardzo, że jak to nie zapraszam Jego rodziny, że już dla swojego brata powiedział, że ich zapraszamy, że On na wesele nie przyjdzie w takim razie, że jestem niewdzięczna. ( w sumie to ciekawe czemu ciotka dzwoni jako adwokat dziadków) potem ja zadzwoniłam o co chodzi? Babcia, że pogadamy jak się spotkamy i znowu babcia zadzwoniła i mówiła, że to dziadek tak powiedział nie Ona...
Tak się wkurzyłam, bo co to nie Oni płacą za wesele, tylko My i rodzice, to my zapraszamy gości i to Nasze wesele a nie dziadków.
Dla świętego spokoju prawie już ustąpiłam, ale nie powiem, że jest mi to na rękę...i jestem zła jak cholera...!!!
jak mnie takie cos w✂✂✂✂..a bo co sie wtracaja, przeciez mieli swoje wesele!!!

Cytat:
ja nie choc bede miec podwiazke, pełne buty ale takie znalazlam na poczatku i tyle z tego

Cytat:
hej

mnie też użądliła jedna w niedzielę, ale miała prawo, bo na nią nadepnęłam bosą stopą i mnie w palucha dziabnęła ale dzisiaj nic nie zrobiłam, tylko położyłam stopę obok i następna cholera, tylko w drugą stopę

co z tymi osami...
piekna bielizna
pomarancza24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 22:39   #2858
niunia32
Zakorzenienie

hej

już od dwóch tygodni chciałam Wam coś powiedzieć
kupiliśmy mieszkanie dla teściowej
dzisiaj dostaliśmy pierwszą decyzję z banku. jeszcze z dwóch i podpisać umowę i zaczynamy remont.
zapowiada się, że po ślubie będziemy mieszkać sami

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 22:47   #2859
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
bardzo ładna

szkoda, że na mnie tak nie wygląda, jak na tej modelce

no i mamy obrączki:jupi : strasznie mi się podobają, i grawer, i wszystko i znalazłam sobie nawet fajne kolczyki u tego samego jubilera, tylko bransoletka do kompletu kosztuje ponad 400 zł jak nie znajdę nic pasującego to odpuszczę; w każdym bądź razie szukam biżuterii ze srebra oksydowanego

i przywieźli nam narożnik i jestem mega zadowolona, choć na początku miał być szary, ale że za zmianę koloru musielibyśmy prawie tysiaka dopłącać, to odpuściłam i jest brązowy; i patrząc teraz to bardzo dobrze, że tak się stało bo pasuje idealnie do całego pomieszczenia; teraz tylko 2 krzesła do barku i firanki i mamy wszystko

byliśmy też na drugim spotkaniu w poradni i było trochę lepiej niż na pierwszym, ale też dużo niepotrzebnego gadania; znalazłam na necie jakąś temperaturę i wyrysowane wykresy, z których zrobiłam jeden swój, bo nie miałam zamiaru sama mierzyć tej temperatury, a babka do mnie: "wydaje mi się, że już gdzieś ten wykres widziałam" aż miałam jej ochotę powiedzieć, że niemozliwe, bo składa się z kilku innych

Stary 2011-07-12, 22:54   #2860
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Zdecydowanie nie

Cytat:
tak bardzo w nie wierzę że aż zdecydowałam się na ślub w maju
ja tak samo

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
hej

dzisiaj dostaliśmy pierwszą decyzję z banku. jeszcze z dwóch i podpisać umowę i zaczynamy remont.
świetna wiadomość!

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 22:55   #2861
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
znam twój ból.
Ale nie jestem teraz juz pewna czy to była osa czy pszczoła czy jeszcze coś innego. Opuchlizna narastała wiec byłam na pogotowiu, dostałam tabletki i mam robić zimnie kompresy.
Cytat:
Napisane przez pomarancza24 Pokaż wiadomość
do wesela musi sie zagoic!!!
Musi, musi

Cytat:
hej

Super wiadomość

regeneruję włosy - start 11.11.11
Ewka i nie tylko 22.10.12
- 25 kg
the rock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 22:58   #2862
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pomarancza24 Pokaż wiadomość

co z tymi osami...
piekna bielizna
pszczołami

---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

Cytat:
hej

no to świetna wiadomość

Stary 2011-07-12, 23:07   #2863
mariaantonowna
Rozeznanie

Cytat:
hej

jejku Kochana ale super !!!!!!!
mariaantonowna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 23:13   #2864
Świniaczek
Zakorzenienie

GG do Świniaczek

Cytat:
hej

klask i:

Świniaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 23:34   #2865
elllmi
Zakorzenienie

spać mi się nie chce, oglądam "Boso przez świat"; Cejrowski jest genialny

Stary 2011-07-12, 23:38   #2866
Elfka86
Zakorzenienie

Nie nadrabiam, bo padam na twarz cały dzień plewiłam w ogrodzie, bo rodzice TŻ mają przyjechać w niedzielę i moja mama szaleje ledwo piszę tak mnie dłonie bolą że nie wspomnę o kręgosłupie

A pierwsza lekcja tańca już w piątek nie mogę się doczekać chyba pasuje założyć obcasy? żebym już była przyzwyczajona a poza tym mówili mi ostatnio znajomi, że zupełnie inaczej się tańczy jak PM jest w spodniach niż jak ma długą suknię i że trudno to zgrać
Stary 2011-07-12, 23:42   #2867
Niesforna_88
Wtajemniczenie

Cytat:
facetowi musisz jasno powiedzieć/poprosić co ma zrobić

sądzę że to raczej lenistwo i wygoda niż niesamodzielność
zgadzam się

Cytat:

Cytat:
grunt to się dogadać

Cytat:
Napisane przez mariaantonowna Pokaż wiadomość
Wszystkim dziewczynkom wizażankom dziękuję za wsparcie i pomocne słowa odnośnie posiłków moich i TŻ. Właśnie się dokłócilismy do końca, kurczak w piekarniku i wszystko wyjasnione- mam po prostu powiedzieć kiedy ma mnie wyręczyć i to nie problem. Tylko tyle wystarczyło a ttttttttyle nerwów Dziękuje Wam
fajnie, że się dogadaliście

Lecz kiedy wszystko już będzie spełnione, bądź dla mnie takim w jakiego dziś wierzę.

Jako jedność :
Niesforna_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 23:46   #2868
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elfka86 Pokaż wiadomość
Nie nadrabiam, bo padam na twarz cały dzień plewiłam w ogrodzie, bo rodzice TŻ mają przyjechać w niedzielę i moja mama szaleje ledwo piszę tak mnie dłonie bolą że nie wspomnę o kręgosłupie
to będą robić obchód w poszukiwaniu chwastów:brzyda l:

Stary 2011-07-12, 23:52   #2869
sweetieSS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
przeczytałam, że musisz pić wino

Cytat:
jak pomaga to chętnie spróbuję
wiedziałam że to będzie pierwsza rzecz jaką zrobisz po przeczytaniu tej rady
sweetieSS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-12, 23:55   #2870
mariaantonowna
Rozeznanie

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=544211
Czytam właśnie ten wątek i mi ręcę opadają ! Myślałam, że moje problemy są duże .... ojejejejej głowa aż mnie rozbolała
Stary 2011-07-12, 23:59   #2871
Elfka86
Zakorzenienie

Cytat:
to będą robić obchód w poszukiwaniu chwastów:brzyda l:
Nie ale moja mama to perfekcjonistka i wszystko musi być idealnie
Stary 2011-07-13, 00:05   #2872
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Napisane przez sweetieSS Pokaż wiadomość
wiedziałam że to będzie pierwsza rzecz jaką zrobisz po przeczytaniu tej rady
Swój pozna swego
Cytat:
Czytam właśnie ten wątek i mi ręcę opadają ! Myślałam, że moje problemy są duże .... ojejejejej głowa aż mnie rozbolała
Tez czytałam i coś czuję że do ślubu i tak dojdzie

- 25 kg
Stary 2011-07-13, 00:07   #2873
mariaantonowna
Rozeznanie

Cytat:

Tez czytałam i coś czuję że do ślubu i tak dojdzie
też tak czuje

Dziewczyny a co myslicie o takich zaproszeniach ?
http://www.zaproszeniaslubne.pl/inde.../detail/s3801/

mnie sie strasznie podobają, ale boję się że kwiatowe wzorki są kobiece a ślub nie jest tylko z udziałem kobiet !
Stary 2011-07-13, 00:11   #2874
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Maria piekne te zaproszenia I nawet nie pomyślałam o 'meskim' akcencie w czasie wyboru zapro

- 25 kg
Stary 2011-07-13, 00:13   #2875
happy2gether
Wtajemniczenie

Cytat:
hej

extra!!

Cytat:

szkoda, że na mnie tak nie wygląda, jak na tej modelce

no i mamy obrączki:jupi : strasznie mi się podobają, i grawer, i wszystko i znalazłam sobie nawet fajne kolczyki u tego samego jubilera, tylko bransoletka do kompletu kosztuje ponad 400 zł jak nie znajdę nic pasującego to odpuszczę; w każdym bądź razie szukam biżuterii ze srebra oksydowanego

i przywieźli nam narożnik i jestem mega zadowolona, choć na początku miał być szary, ale że za zmianę koloru musielibyśmy prawie tysiaka dopłącać, to odpuściłam i jest brązowy; i patrząc teraz to bardzo dobrze, że tak się stało bo pasuje idealnie do całego pomieszczenia; teraz tylko 2 krzesła do barku i firanki i mamy wszystko

byliśmy też na drugim spotkaniu w poradni i było trochę lepiej niż na pierwszym, ale też dużo niepotrzebnego gadania; znalazłam na necie jakąś temperaturę i wyrysowane wykresy, z których zrobiłam jeden swój, bo nie miałam zamiaru sama mierzyć tej temperatury, a babka do mnie: "wydaje mi się, że już gdzieś ten wykres widziałam" aż miałam jej ochotę powiedzieć, że niemozliwe, bo składa się z kilku innych

to by dopiero się pani zdziwiła

Cytat:
też to właśnie przeczytałam...aż zrobiło mi się smutno

---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ----------

maria zaproszenia są przepiękne!!
happy2gether jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 00:14   #2876
mariaantonowna
Rozeznanie

Cytat:
Maria piekne te zaproszenia I nawet nie pomyślałam o 'meskim' akcencie w czasie wyboru zapro
Dzięki
Stary 2011-07-13, 00:19   #2877
happy2gether
Wtajemniczenie

branoc
happy2gether jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 00:21   #2878
mariaantonowna
Rozeznanie

Cytat:
branoc
pa
Stary 2011-07-13, 00:21   #2879
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
branoc
Pa

- 25 kg
Stary 2011-07-13, 07:42   #2880
Mediona
Zadomowienie

Cytat:
też tak czuje

Dziewczyny a co myslicie o takich zaproszeniach ?
http://www.zaproszeniaslubne.pl/inde.../detail/s3801/

mnie sie strasznie podobają, ale boję się że kwiatowe wzorki są kobiece a ślub nie jest tylko z udziałem kobiet !

Bardzo delikatne fajne ale kwiaty sa elementem slubnym wiec musza byc

---------- Dopisano o 06:41 ---------- Poprzedni post napisano o 06:41 ----------

Witam

---------- Dopisano o 06:42 ---------- Poprzedni post napisano o 06:41 ----------

Za 5 minut uciekam na pracki ble nie chce mi sie
Mediona jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości