Plotkowy dla Avono-Maniaczek cześć 2 - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-14, 15:12   #691
musso4
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla Avono-Maniaczek cześć 2

Cytat:
Napisane przez Anna Antonina Pokaż wiadomość
Ale wiesz, najśmieszniejsze jest właśnie to, że on nie wykazuje najmniejszych objawów bycia maminsynkiem.

A Twoja córa była wyjątkowo ładnym noworodkiem.
spoko ja wam życzę żebyście żyli długo i szczęśliwie razem a reszta to już wasza sprawa

i dziękuję
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 15:27   #692
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
Oj, no tak
Zapomniałam, skupiłam się wtedy tylko na tym przepisie sypanym i myślałam, że dzisiaj jeszcze jakiś inny jabłecznik robisz
Dzięki

Cytat:
Napisane przez malutka84 Pokaż wiadomość
Ja co prawda nie Musso ale podam na mój. To przepis mojej Mamy i jest przepyszny!
A więc:

35 dkg mąki wrocławskiej
10 dkg cukru
2 jaja
1/2 kostki Kasi
2 płaskie łyżeczki proszku do pieczenia
cukier waniliowy
3/4 kg kwaśnych jabłek

Tłuszcz posiekać razem z mąka. Jaja, cukier, proszek i cukier waniliowy utrzeć, wlać do mąki z tłuszczem i wyrobic. wstawić do lodówki.
4/5 częsci ciasta wyłożyć do prodiża wysmarowanego tłuszczem, na to połyżyć starte jabłka (łuski). Resztę ciasta pokruszyć na wierzch. Posypać cukrem (5 łyżek).
Dziękuję
Zaraz się skupię na tych przepisach
Stary 2011-07-14, 15:39   #693
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Kamasutry to się nie czyta, tylko ogląda obrazki i przystępuję do działania
Wiesz, tam są tak długie i skomplikowane opisy (instrukcje), że nie wiem czy zdjęcia wszystko oddadzą

Dorzucam i swoje noworodzia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN2 kpia.jpg (127,7 KB, 27 załadowań)

Edytowane przez sheryl
Czas edycji: 2011-07-14 o 15:41
sheryl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 15:45   #694
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
Wiesz, tam są tak długie i skomplikowane opisy (instrukcje), że nie wiem czy zdjęcia wszystko oddadzą

Dorzucam i swoje noworodzia
Twoje dziecko wygląda na bardzo zdziwione, że już jest na świecie

Chyba jednak wystarczą mi te pozycje, które stosujemy z TŻem i które nie wymagają ani skomplikowanej gimnastyki, ani nie grożą trwałym uszkodzeniem ciała. Chociaż z tym drugim to różnie bywa, bo a to TŻa kopnę w brzuch, a to mu oko podbije.
Anna Antonina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 15:49   #695
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
a może wylał tą kawe i już wyschła, a fusy zostały przyjrzyj sie kawie, czy była już parzona czy nie
Nie była parzona

Cytat:
oj tak mi się śniło, że grałam w jakimś filmie poszłam na plan i miałam poodpryskiwany lakier na paznokciach u stóp nikt mi nie wierzył ile mam lat, bo wyglądałam jak mała dziewczynka pożniej się okazało, że to była kręcona reklama a nie film i byłam statystką i próbowałam w międzyczasie pomalować te paznokcie, ale każdy lakier spływał a zmyć tego też nie mogłam i musiałam chodzić z odpryskami, koszmar później jeszcze porwali mnie terroryści, byłam w ciąży, w końcu uciekłam i nie mogłam znaleźć córki na koniec okazało się, że jest bezpieczna z tatą i jeszcze cos ale nie pamiętam co
Jesteś porąbana

Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość
a to mój pierścionek zarenczynowy http://www.apart.pl/pl/diamenty,c,1,2,1136 tutaj go widac dokładnie
Ale śliczny
U mnie większość dziewczyn ma prawie identyczne i brzydkie Zwykłe najzwyklejsze byle by był JUŻ. Żeby była pierwsza przed swoją koleżanką

Cytat:
jaka romantyczna historia
To samo pomyślałam. Chociaż takie historie zazwyczaj mnie nie ruszają

Cytat:
Napisane przez Oja 84 Pokaż wiadomość
kurka, zapomniałam na śmierć o tym słonecznikowcu, przepraszam dziewczynki najmocniej, już podaję przepis

Wbrew pozorom nie jest ani praco- a ni czasochłonne. Jest naprawdę genialne! Smacznego!
Dziękuję Trochę przeraża mnie to ciasto Mam nadzieję, że namówię Mamuśkę, żeby ona najpierw spróbowała.

Cytat:
A Twoja córa była wyjątkowo ładnym noworodkiem.
Zgadzam się. I jest to dla mnie aż dziwne, bo zazwyczaj mało które dziecko mi się podoba, a już nie wspominając o noworodkach

A co do niejadków - Mamuśka zawsze kombinowała co nam zrobić do jedzenia, żebyśmy w ogóle to tknęły. Pamiętam myszki, muchomorki... A teraz śmieje się, że odrabiamy dziecięce lata na studiach, bo jak przyjedziemy, to wsuwamy wszystko lub ja gotuję takie rzeczy, których wcześniej bym nie ruszyła.

Kupiłam moim piesom kości w zoologicznym (mam ich 6) i już godzinę się z nimi męczą A końca nie widać Przynajmniej w domu cisza aż miło

Zmieniliśmy z B. plan na wakacje. Nigdzie nie jedziemy. Zrobimy sobie mały wypad do Kielc jak skończy praktyki. Czynsz za mieszkanie mamy z góry zapłacony do końca wakacji i kobieta sama mówiła, że w każdej chwili możemy przyjechać A pieniądze sobie odłożymy i kupimy jakiś tani samochód (za jakieś 2 tysiaki) i będziemy nim dojeżdżać na studia. W dodatku mamy nim zamiar pojechać w przyszłe wakacje na Słowację Tylko B. musi zrobić sobie prawko, bo przez całą drogę nie mam zamiaru prowadzić We wrześniu wychodzi mu zakaz prowadzenia jakichkolwiek pojazdów i dopiero wtedy będzie się zapisywał na kurs
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 15:53   #696
Anna Antonina
Wtajemniczenie

katniewojt miło Cię widzieć

Ja jakoś za Kielcami nie tęsknię, mało mam stamtąd miłych wspomnień
Stary 2011-07-14, 16:02   #697
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
katniewojt miło Cię widzieć

Ja jakoś za Kielcami nie tęsknię, mało mam stamtąd miłych wspomnień
Ja mam miłe wspomnienia z Benkowskim A chcemy pojechać i po prostu odpocząć - nic nie robić, leżeć do góry pupcią i się relaksować
Ciebie też, Złotko

Dziewczęta, zakupiłam Gargarin i teraz mam problem... Na ulotce jest napisane, żeby łyżeczkę proszku rozpuścić w szklance ciepłej wody i płukać gardło 2-3 razy dziennie. A ja nie wiem czy szklanka ma być na jeden raz, czy na cały dzień... Poratujecie?
Stary 2011-07-14, 16:05   #698
sarraa
Zakorzenienie

Cytat:
kazałabym mu wybierać, albo mieszka z tobą i odwiedza mamusię, ale w dzień bez nocowania u niej albo wyprowadza się do mamy i żegnaj kotku
Tez bym tak zrobiło

Ale słodkie te Wasze noworodki, Musso Twoja córcia miała długie włosy, jak na takiego malucha
sarraa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 16:06   #699
katniewojt
Zakorzenienie

Zapomniałam Wam powiedzieć... B. sam dziś zauważył paznokcie i sam z siebie powiedział, że o wiele bardziej mu się podobają niż pękacz

Mam już trochę kaski na "wakacje", a raczej samochodzik i chciałabym więcej dozbierać, żeby mieć większe pole manewru, a tu jak na złość spodobała mi się torebka
http://sklep.cropp.com/odziez-damska...s/pcreateddate
Widziałam podobną na allegro, ale jakoś materiał gorzej się prezentował... Muszę to przemyśleć
Stary 2011-07-14, 16:07   #700
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
mmm ale dobra karpatkę dorwałam juz dwie wcisłam

miesiąc nie bede miec obrączki

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

dziekuje , ja wiem że nie zapale mimo iż mi się płakać chce i dłonie mi się trzęsą , nie zapale bo chce aby dzidziusiowi było okej i tak już będzie miało matkę wariatkę po co dodatkowo robić mu więcej szkód

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

heheh to może będziecie wszystkie ze mną przy porodzie?
Rescue- ale reklamacja to chyba 14 dni a nie 30 coś Cię w balona robią. Może aneszna by podpowiedziała bo się na prawie zna

Cytat:
Ja miesiąc temu odsyłałam buty na reklamację do hurtowni i do dziś nie mogę się doprosić o pieniądze ani o informację, czy reklamacja w ogóle została uznana W sumie zaliczkę w jednej hurtowni odzyskałam kiedyś dopiero, jak się pojawiłam tam osobiście (150 km jazdy w jedną stronę) i troszkę pokrzyczałam.
Słusznie- popieram

Cytat:
hmmmm tak troszkę nie czaje tego mieszkania , ja bym się o to pluła jakby to było tak na dłuższą metę .
ja tez

Cytat:
Oj, no tak
Zapomniałam, skupiłam się wtedy tylko na tym przepisie sypanym i myślałam, że dzisiaj jeszcze jakiś inny jabłecznik robisz
Dzięki

Dziękuję
Zaraz się skupię na tych przepisach
Ja się tam wolę nie skupiać- bo ja do pieczenia czegokolwiek beztalencie jestem.

Wychodziłam rano z domu była dupiasta pogoda i kropiło, to stwierdziłam, że idę w dżinsach- wróciłam mokrusieńka- nawet mi się z tyłka pot lał. Maskara totalna- a w pracy mam taka samą temperaturę jak na zewnątrz -idzie ocipieć.
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 16:17   #701
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Zapomniałam Wam powiedzieć... B. sam dziś zauważył paznokcie i sam z siebie powiedział, że o wiele bardziej mu się podobają niż pękacz
Widać dobrze wychowałaś sobie TŻa

---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ----------

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
Wychodziłam rano z domu była dupiasta pogoda i kropiło, to stwierdziłam, że idę w dżinsach- wróciłam mokrusieńka- nawet mi się z tyłka pot lał. Maskara totalna- a w pracy mam taka samą temperaturę jak na zewnątrz -idzie ocipieć.
Współczuję siedzenia w tej temperaturze cały dzień

Ja dziś wyszłam tylko na chwilę, nie było czym oddychać, w 3 minuty spłynęłam potem. Załatwiłam co miałam załatwić i uciekłam z powrotem do domu. Wieczorem, jak się ochłodzi, to zrobię jeszcze zakupy.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-14, 16:24   #702
musso4
Zakorzenienie

Cytat:

Jesteś porąbana

Zgadzam się. I jest to dla mnie aż dziwne, bo zazwyczaj mało które dziecko mi się podoba, a już nie wspominając o noworodkach

We wrześniu wychodzi mu zakaz prowadzenia jakichkolwiek pojazdów i dopiero wtedy będzie się zapisywał na kurs
oj tam oj tam

będziesz maiła swoje to ci się też spodoba

a co nabroił, że ma zakaz
Cytat:
Napisane przez sarraa Pokaż wiadomość
Tez bym tak zrobiło

Ale słodkie te Wasze noworodki, Musso Twoja córcia miała długie włosy, jak na takiego malucha
też się zdziwiłam jak ją zobaczyłam, bo byłam prawie pewna że będzie łysa
Stary 2011-07-14, 16:28   #703
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
oj tam oj tam

też się zdziwiłam jak ją zobaczyłam, bo byłam prawie pewna że będzie łysa
Moja się urodziła z czarnymi włosiskami mega długimi, była mala ale miala ogromne stopy. Włoski się wytarły, wyrosly jasniejsze loczki, a z czasem bez obcinania te loczki sie wyprostowały.
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 16:33   #704
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Dziewczyny, a widziałyście makaron z takimi malutkimi postaciami z Nickelodeon, czyli ze Spongebobem, Dorą, Patrykiem...
Mój lubi Spongeboba, to mogłaby być dobra motywacja tylko, że zupy to on właściwie wcina, gorzej z drugim daniem

ale kiedyś widziałam z myszką miki

Cytat:
Resscue21 klimaty dla ciebie moja córka w pierwszym dniu swojego życia dumny tż i ze mną pierwszy dzień w domu
o jaaaa piękna dzidzia

też bym wrzuciała mojego bąbelka, ale w tym kompie nie mam a stancjonarnego nie chce mi się dopalać
a też był ładniusi wg mnie oczywiście

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 16:36   #705
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Chyba jednak wystarczą mi te pozycje, które stosujemy z TŻem i które nie wymagają ani skomplikowanej gimnastyki, ani nie grożą trwałym uszkodzeniem ciała. Chociaż z tym drugim to różnie bywa, bo a to TŻa kopnę w brzuch, a to mu oko podbije.
E, nieee, ja tam tego też nie stosuję i nie mam zamiaru tylko mówię, że do poczytania to tam jest i może kogoś młodego zainteresuje.

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
Rescue- ale reklamacja to chyba 14 dni a nie 30 coś Cię w balona robią. Może aneszna by podpowiedziała bo się na prawie zna

Ja się tam wolę nie skupiać- bo ja do pieczenia czegokolwiek beztalencie jestem.
.
Ale Jej chodziło o gwarancję.... raczej.

Ja też w kuchni beztalencie (oprócz sałatek), ale lubię slodkie i chcę się postarać .
Stary 2011-07-14, 16:44   #706
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
oj tam oj tam

A wiesz z jakiego kawału pochodzi "oj tam, oj tam"?
Musi mi się spodobać A jak nie, to będę narzekać przy wszystkich, że musiało akurat odziedziczyć wygląd po Benkowskim
Tak w ogóle, to oprócz "kotek", to mówimy do siebie "brzydal"

Debil po wypiciu 4 piw, stwierdził, że nie będzie siedział na Starówce (gdzie pił i ma mieszkanie), ale wróci rowerem do domu, bo ma blisko (5 km). Była 3 w nocy, a on nie miał świateł Zatrzymali go tylko za ich brak i rutynowo musiał dmuchnąć w balonik... Ale był zły na siebie Nie pamiętam ile dokładnie zapłacił, ale było to coś koło 1,5tysiaka.
Stary 2011-07-14, 17:00   #707
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
A wiesz z jakiego kawału pochodzi "oj tam, oj tam"?
Musi mi się spodobać A jak nie, to będę narzekać przy wszystkich, że musiało akurat odziedziczyć wygląd po Benkowskim
Tak w ogóle, to oprócz "kotek", to mówimy do siebie "brzydal"

Debil po wypiciu 4 piw, stwierdził, że nie będzie siedział na Starówce (gdzie pił i ma mieszkanie), ale wróci rowerem do domu, bo ma blisko (5 km). Była 3 w nocy, a on nie miał świateł Zatrzymali go tylko za ich brak i rutynowo musiał dmuchnąć w balonik... Ale był zły na siebie Nie pamiętam ile dokładnie zapłacił, ale było to coś koło 1,5tysiaka.
nie z jakiego

niezły ten twój B.

ja kiedyś wracałam do domu od koleżanki autem po tym jak obaliłyśmy wino we dwie taka drogą na skróty przez las człowiek był młody i głupi a teraz tylko to drugie zostało ale pod wpływem trunków nie wsiadam już za kierownice zbyt wielką szkodę można wyrządzić sobie i komuś
Stary 2011-07-14, 17:13   #708
katniewojt
Zakorzenienie

Ja słyszałam jeszcze inną wersję, ale nie pamiętam jej dokładnie... Wklejam taką jaką znalazłam - sens i "morał" ten sam

"Gościu mówi do laski: "chodź, skoczymy za róg, zrobisz mi laskę i będzie miło..."
-Nie, nie chcę. Spuścisz mi się do buzi, a ja tego nie lubię.
-Nic takiego nie będzie. Wyjmę go wcześniej i spuszczę się gdzie indziej.
-No dobra, niech będzie.
No i poszli za róg, ona zrobiła mu laskę, było miło, ale spuścił jej się do buzi. Ona zdenerwowana mówi:
-Widzisz jaki jesteś? zrobiłam Ci laskę, pod warunkiem, że mi się nie spuścisz do buzi, a Ty co?!
-Oj tam, oj tam...."

---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ----------

A wiecie co to jest "foch"?
Stary 2011-07-14, 17:15   #709
Anna Antonina
Wtajemniczenie

W liceum uczyłam się łaciny i mieliśmy czytankę o Pitagorasie. Po łacinie czyta się 'Pytagore'. Ktoś przeczytał, ktoś zaraz wymyślił, że 'Na złodzieju pyta gore' i zaczęła się pytowa faza, która mnie czasem dopada. I dziś znowu dopadła

Gość w dom, pyta w dom.
Jedna pyta wiosny nie czyni.
Jak pytą w płot.
Pyta z wozu, koniom lżej.

Koleżanki z roku już tym zaraziłam. Miałyśmy świetny rozweselacz w trakcie sesji.

---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ----------

Cytat:
Fantastyczna obróbka pyty

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-14, 17:22   #710
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Fantastyczna obróbka pyty
U mnie to Fachowe Obciąganie Ch***
Jesteśmy kiedyś na piwie - 3 pary. Pytam czy wiedzą co to "foch". Jeden chłopak odzywa się, że tak, bo jego dziewczyna mu 3 razy strzela Jak im wytłumaczyliśmy, co u nas znaczy "foch", to cały czas później z nich polewaliśmy Najlepsze było to jak on sprawdzał godzinę: "O! Dziś jeszcze trzeciego focha nie było!"
Stary 2011-07-14, 17:24   #711
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Cytat:
Jesteśmy kiedyś na piwie - 3 pary. Pytam czy wiedzą co to "foch". Jeden chłopak odzywa się, że tak, bo jego dziewczyna mu 3 razy strzela Jak im wytłumaczyliśmy, co u nas znaczy "foch", to cały czas później z nich polewaliśmy Najlepsze było to jak on sprawdzał godzinę: "O! Dziś jeszcze trzeciego focha nie było!"
A skąd Ty wiesz, czy mu nie robi 3 razy na dzień
Stary 2011-07-14, 17:32   #712
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
A skąd Ty wiesz, czy mu nie robi 3 razy na dzień
Pewności nie mam...
Stary 2011-07-14, 17:47   #713
jolkag78
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to jolkag78

Cytat:
resscue21 klimaty dla ciebie Moja córka w pierwszym dniu swojego życia Dumny tż:d i ze mną pierwszy dzień w domu
za 12 min radek wchodzi do gabinetu... Trzymajcie kciuki... Serce wali mi jak oszalałe...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-14, 17:50   #714
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jolkag78 Pokaż wiadomość
za 12 min radek wchodzi do gabinetu... Trzymajcie kciuki... Serce wali mi jak oszalałe...
Trzymamy! Trzymamy! Bardzo, bardzo, bardzo mocno
Stary 2011-07-14, 17:55   #715
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
trzymamy
Stary 2011-07-14, 17:59   #716
katniewojt
Zakorzenienie

Będzie dobrze!
Stary 2011-07-14, 18:09   #717
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Cytat:
Trzymam bardzo bardzo mocno.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-14, 18:21   #718
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
Ja słyszałam jeszcze inną wersję, ale nie pamiętam jej dokładnie... Wklejam taką jaką znalazłam - sens i "morał" ten sam

"Gościu mówi do laski: "chodź, skoczymy za róg, zrobisz mi laskę i będzie miło..."
-Nie, nie chcę. Spuścisz mi się do buzi, a ja tego nie lubię.
-Nic takiego nie będzie. Wyjmę go wcześniej i spuszczę się gdzie indziej.
-No dobra, niech będzie.
No i poszli za róg, ona zrobiła mu laskę, było miło, ale spuścił jej się do buzi. Ona zdenerwowana mówi:
-Widzisz jaki jesteś? zrobiłam Ci laskę, pod warunkiem, że mi się nie spuścisz do buzi, a Ty co?!
-Oj tam, oj tam...."

---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ----------

oj tam oj tam jest dobre
Cytat:
też słyszałam o tej wersji "focha"

mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 18:29   #719
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 18:32   #720
jolkag78
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to jolkag78

Ciągle bez wieści...Wam wszystkim
Słonko świeci fajnie, dzisiaj dłuzej w sklepie zostaję bo czekam na małego.. Jutro paka avonowa
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości