|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Propozycje na następny temat wątku
|
|||
| zamiast sanek wózki pchamy o to my zimowe mamy. Listopad/grudzień 2011 |
|
11 | 18,03% |
| Wiosna, lato, jesień z brzuchem a na zimę już z maluchem. Listopad/grudzień 2011 |
|
46 | 75,41% |
| Zimowe mamy humor mają wspaniały, bo cały rok z brzuchem biegały |
|
0 | 0% |
| Upalne lato z brzuszkiem a zimą już z maluszkiem |
|
0 | 0% |
| Upalne lato z brzuszkiem a zima z naszym maluszkiem |
|
0 | 0% |
| Upale lato z brzuszkiem a na zimę już z maluszkiem |
|
5 | 8,20% |
| Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4411 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Coś nas kopie coś nas trąca... czuć już ruchy naszego brzdąca XI/XII
Cytat:
piękny brzusio
kolejna wizyta ---> 23.09 08:00 22t 4d - 422 gramy miłości 30t 1d - ? |
|
|
|
|
#4412 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam już wszystkie potrzebne ubranka (po prostu nie mogłam się powstrzymać i rozpoczęłam zakupy w 3 miesiącu
), sporo akcesoriów (jakieś termometry do wody, nożyczki do paznokci i takie duperelki). Brakuje mi natomiast "grubych" sprzętów (wózka, łóżeczka), pościeli....... ale niedługo pewnie uzupełnię braki
|
|
|
|
#4413 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A aparat fajna sprawa, zwłaszcza po zdjęciu go ![]() Joamic bardzo fajny ten wózek, gondola szeroka i długa, tylko trochę kolorów mało, ale może się znajdą
|
|
|
#4414 |
|
Zadomowienie
|
My jak coś to czerwony będziemy brać. Fajnie że gondola jest jasna w środku.
|
#4415 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hehehehe ja bardzo chetie bym szalala i ostatnie zlotowki na ciuszki wywalala, ale mam sporo otrzymac... nie wiem jakich, wiec ciezko pow.... ale cos tam zawsze kupie :P z duzych rzeczy raczej jestem zdecydowana co do wozka, chociaz niekiedy proponowane tu modele kuszą :P najgorzej z łóżeczkiem.... byłam zdecydowana...a teraz już mi się nie podoba...
|
|
|
|
#4416 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak Ci się podoba to ja bym trochę sprzedawcę pomęczyła ![]() Cytat:
Jakoś cały czarny mi się nie podoba, po za tym wewnątrz się pewnie szybko nagrzewa ![]() nie_wiem szybko zleci to i z zakupami będziesz szaleć
|
|
|
#4417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zostało mi jeszcze chyba 1 strona docztania co napisałyście
|
|
#4418 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
kkkasikkk super, ze z mala wszytsko dobrze, w ogole chyba Cie widzialam na cwiczeniach we wtorek, ale nie jestem pewna, bo duuzo kobiet bylo. A dzis basen na teatralnej, bylam przed 15 i o takiej godzinie to tylko 1 osoba ze mna jeszcze byla, w porownaniu do aquaparku pod tym wzgledem super. princessska gratulacje, tez tak mielismy z ta radoscia poslubna i ten super okres utrzymuje sie wlasciwie prawie rok juz Choc slowo maz juz tak nie dziwi ![]() Bienioka wspolczuje Ci, ale jak mus to mus. Ja od wtrku wieczorem i wczoraj caly dzien mialam takie skurcze wlasnie, ale wczoraj po pracy lezalam juz boczkiem caly dzien i dzis juz bylo lepiej, prawie nic. W takim stopniu jak ja mam to lekarz nic mi na razie nie zabranial. Owieczka, witamy ![]() Fajne te wozeczki, ja juz zupelnie sie w nich gubie za to ![]() Mialam juz nic nie kupowac, ale bylam w Marks&Spencer i byly komplety body z krotkiem rekawkiem 5 w kolorze bialo zielonym za 30 zl, wiec doszlam do wniosku, ze to fajna okazja i kupilam Oprocz tego udalo mi sie kupic 3 tuniczki lacznie za 45 zl w tally weil bo jest promocja na przecenione rzeczy 3 w cenie 2 Ja tez na razie nie mam tej kreski ciazowej, choc ja mam tak, ze nie lubie wszelkich znamion, przebarwien, piegow, mocnej opalenizny itd wiec mam cicha nadzieje, ze mi nie wyskoczy chociaz piegi mam i to w ciazy bardziej widoczneJa tez dolaczam fotke mojego zwierza oba mieszkaja z moimi rodzicami, choc pies jest nieodmiennie moj Dolaczam tez moj brzuszek 2 tygodnie temu(w 20 tc) w spodniach z HM i szelkach
|
|
|
|
|
#4419 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
poszlam za Twoją radą napisałam maila i czekam na odpowiedź ![]() zmykam kochane do łóżeczka...ostatnie 2 dni remontu dały nam w kość i dziś jakieś dziwne bóle, jak na okres miałam... więc staram się leżeć ile da rade .... choć to już końcóweczka remontu więc chce pomóc by szybciej było po ![]() Pozdrawiam Was i do juterka
|
|
|
|
#4420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mogę spytać w jakim mieście? |
|
|
|
|
#4421 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie też nie miałą miejsca bo leżała bokiem więc krzywiła resztę zebów,które wcześniej były proste
|
|
#4422 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Miłego wieczoru ![]() Aniolina fajny brzuszek, a i zwierzaki też bardzo ładne
|
|
|
#4423 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() O teatralnej nie słyszałam, że tak mało osób, ja chodzę 2 razy w tygodniu do aquaparku Teatralna źle mi się kojarzy z zajęciami na studiach. No i troszkę przeraża mnie tam czystość![]() Idę się położyć, bo dostaję kopniaka za kopniakiem
Edytowane przez kkkasikkk Czas edycji: 2011-07-14 o 20:00 |
|
|
|
|
#4424 |
|
Raczkowanie
|
dziewczynki, nie nadrobię teraz tego, co zdążyłyście naskrobać, jak mnie nie było, śpieszę tylko donieść, że będę miała synka
jesteśmy zachwyceni, bo właśnie synuś nam się marzył!witam nową mamusię, masz taki termin jak ja
|
|
|
|
#4425 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki, napisałam takieeego posta i się wizaż zawiesił
W tym tygodniu przybyło mi kolejne 3 cm, pikne 90 w pasie stuknęło TŻ liczy ile będzie na końcu w tempie 3cm tygodniowo, ale mam nadzieje, ze się potem uspokoi![]() brzuszki słodkie witam nową mamusie kkkasikkk, magolina dobrze, że wszystko w porządku bienioka uważaj na siebie, trzymam kciuki, żeby było dobrze Dziewczyny oglądajcie siebie i dzieciaki, bo z tymi kleszczami to paskudna sprawa. Babcia wczoraj była z najmłodszym wnuczkiem w piaskownicy i zdjęła mu z szyi kleszcza, dobrze, że nie wszedł we włosy, bo w jego gęstwinie pewnie by długo go nie znaleźli. Chyba Myszeczka pisała, że wygrała w tym konkursie Oliatum, dostałam dziś maila, że wygrałam jedną z tysiąca nagród pocieszenia: płyn do kąpieli ![]() I na koniec moja ostatnia praca |
|
|
|
#4426 |
|
Zakorzenienie
|
misiula gratuluje syneczka
coś mi nie połączyło postów
Edytowane przez muffinka90 Czas edycji: 2011-07-14 o 20:19 |
|
|
|
#4427 |
|
Zadomowienie
|
Muffinko, bardzo fajny haft
A cm się tak nie przejmuj, przybędzie Ci tyle ile trzeba ![]() Płyn do kąpieli się zawsze przyda ![]() Misiula gratuluję synka Imię już wybrane?
|
|
#4428 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję
jako że "robiliśmy" Kacperka, to na razie tak go roboczo nazywamy, ale jeszcze do przemyślenia - jeszcze z pomysłów Igor, Michał, Mateusz
|
|
|
|
#4429 |
|
Zakorzenienie
|
jestem zla... wyskrobalam posta i mi go wcielo
![]() Co do wyjazdu nad morze to jedziemy Tz chce i to bardzo. On strasznie polubil mojego ojca i ostatnio to woli do niego jezdzic w odwiedziny niz do swoich rodzicow. Dlatego przykro mi, ze moj ojciec tak o nim mowi czasami. Ggoraa zrobilas mi smaka plackiem, ktorym sie nie podzielilas wiec Tz kupil mi babeczke kajmakowa. Obrzydliwie slodka ale jaka pyszna ![]() Kolejna dobra wiadomosc: Tz zaakceptowal ten wozek MIYO EMJOT, albo brazowo-ecru albo grafitowo-niebieski. Spodobal mu sie do tego stopnia ze od razu chcial zamawiac. Ale ja nie klikne poki nie pomacam na zywca Cos jeszcze pisalam w tym wcietym poscie ale nie pamietam co ![]() ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Owieczko Filipkow sporo chyba teraz bedzie, ale to bardzo ladne imie ![]() Misiula gratuluje syncia Chyba statystyki mamy porownywalne boys vs girls bo co chwile na przemian ktos melduje to chlopca to dziewuszke ![]() Muffinko to obie padlysmy ofiara zawieszonego wizazu :/ |
|
|
|
#4430 |
|
Zakorzenienie
|
Ona dzięki, a cm się nie przejmuje tyle ile szokuje bo długo, długo nic, a teraz tak się rozbujałam
|
|
|
|
#4431 |
|
Zadomowienie
|
Goldika czasem lepiej skopiować przed wysłaniem odpowiedzi
![]() Może tata się jeszcze do TŻ przekona, najważniejsze, że się dogadują A ze słodyczy to mnie tylko do jagodzianek ciągnie, także piekę dość często ![]() Misiula to wybór macie spory, ale fajne imiona Kacperków i Igorków teraz sporo jest, najważniejsze, że Wam się podobają ![]() Muffinko, a Ty chciałaś z takim malutkim brzuszkiem całą ciążę chodzić
Edytowane przez Ona231 Czas edycji: 2011-07-14 o 20:31 |
|
|
|
#4432 |
|
Rozeznanie
|
aaaaaa!!!!! Aniolina, jakie futra fajne masz w domu! Ggorra, pysk Twojego psa tez mnie zachwycil! i papuzki! ja bardzo kocham zwierzaki i ich zdjecia moglabym ogladac godzinami! Ja mam w domu dwie koty i u rodzicow mam psa i dwie dzikie kotki, ale bardzo zadbane, wysterylizowane, regularnie odrobaczane. Nie zal mi zadnej kasy na moj zwierzyniec
Tylko piesio ostatnio ma problemy, ciezko mu wstac, ma niedowlad tylnych lap, u owczarkow to czesto spotykane, ale chcemy z tata zrobic wozek, aby latwiej mu bylo sie poruszac i przy okazji cwiczyc miesnie, tym bardziej ze jeszcze jest w nim wielka chec do zycia!Dygotka, rozumiem Cie, ja jak wykanczalam mieszkanie to doslownie zapominalam ze jestem w ciazy!!! Na szczescie najgorsze juz za mna, jeszcze musimy tylko przymocowac blat w kuchni, ale czekamy z tym, bo w jednym miejscu trzeba bylo poprawic sciane i ten kawalek tynku jeszcze jest mokry. No i jeszcze musimy kupic szafy do sypialni i przedpokoju, a potem pokoj dla dziecka urzadzic! Cos jeszcze mialam napisac, ale zapomnialam :/ Powiem Wam jeszcze, ze ostatnio zauwazylam, ze moja ponad 60-cio letnia ciotka po operacji biodra rusza sie lepiej niz ja Niby brzuch jeszcze nie wielki, duzo nie przytylam, ale wejscie i wyjscie z samochodu zajmuje mi 2x wiecej czasu! a co bedzie pozniej?! |
|
|
|
#4433 | ||
|
Rozeznanie
|
we Wroclawiu, byl tez pajacyki zapinane, ale one az tak szalowo nie byly przecenione, bo to body to z 90 zl chyba
Cytat:
![]() NO superekstra warunki to tam nie sa, ale jak bylam w aquaparku na rekreacyjnym basenie sportowym to bylo po 6-7 osob na torze, nie mowiac o tym, ze kilka minut czekalam zeby w ogole wejsc. ja mam multisporta, wiec na sportowy nie chodze, moze tam jest lepiej. Bylam po 17 w tygodniu. 2 osoby na calym basenie to naprawde relaks, dam znac jakbym jakies "dodatki" tam zalapala. misiula88 gratulacje ![]() ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Cytat:
Moj brzuszek ostatnio przystopowal troszke. W obwodzie w pasie przybylo mi na razie 16 cm |
||
|
|
|
#4434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4435 |
|
Zadomowienie
|
Widze, że 4 listopada samych chłopczyków rodzimy
![]() Ja dzisiaj piekłam babeczki z jagodami co prawda z pudełka ale pychota
|
#4436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chyba wybiorę się po weekendzie tez nie lubie tłoku na torze, bo lubię szybko pływac, a z nieznanych mi powodów maruderzy wybierają środkowe-najszybsze tory i sporo energii idzie na wyprzedzanie w ciąży trochę mam opory, nie chciałabym złapać infekcji |
|
|
|
|
#4437 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
!!! A glukozę wszystkie rpzeżyjemy, trza to trza... Próbuje nadrobić, ale pospałam popołudniu i ooo... czytam i czytam i doczytać nie mogę
|
|
#4438 | |
|
Zadomowienie
|
Przy tych upałach to z sennością walczę, bo też bym spała
![]() Cytat:
![]() oolong u mnie z kondycją teraz kiepsko, ale bardzo lubię pływać
Edytowane przez Ona231 Czas edycji: 2011-07-14 o 20:48 |
|
|
|
|
#4439 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
OK "wyjątki" są ![]() ![]() Dla Mnie to jeden z najcudowniejszych dni w Moim życiu założenie pięknej wymarzonej sukni slubnej ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Cytat:
Gratuluje synka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Cytat:
O to też brałas udział hihii, to Moja pierwsza wygrana prócz renifera z coca-coli
|
|
|
#4440 |
|
Rozeznanie
|
a teraz zabieram moje lody waniliowo=pomaranczowe i ide do lozka sie zrelaksowac ogladajac film!
![]() Do jutra! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:14.

Na tym pierwszym zdjęciu wyszło jakbym miała brudną bluzkę ale nie była

,zeby to nie byla cholestaza .Ponoc wystepuje w III trymestrze,ale kolezanka moja miala w II.Musieli niestety ciaze zakonczyc w 26 tygodniu
.Dziewczynka przezyla
.Max na razie nie bedzie chodzil.Ale nie wiecie dziewczyny,jak mnie wszystko swedzi!!Psychika dziala 

cieszę się życiem!

Niby brzuch jeszcze nie wielki, duzo nie przytylam, ale wejscie i wyjscie z samochodu zajmuje mi 2x wiecej czasu! a co bedzie pozniej?!