|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Propozycje na następny temat wątku![]() |
|||
zamiast sanek wózki pchamy o to my zimowe mamy. Listopad/grudzień 2011 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
11 | 18,03% |
Wiosna, lato, jesień z brzuchem a na zimę już z maluchem. Listopad/grudzień 2011 |
46 | 75,41% |
Zimowe mamy humor mają wspaniały, bo cały rok z brzuchem biegały |
0 | 0% |
Upalne lato z brzuszkiem a zimą już z maluszkiem |
0 | 0% |
Upalne lato z brzuszkiem a zima z naszym maluszkiem |
0 | 0% |
Upale lato z brzuszkiem a na zimę już z maluszkiem |
5 | 8,20% |
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4411 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Coś nas kopie coś nas trąca... czuć już ruchy naszego brzdąca XI/XII
Cytat:
piękny brzusio ![]()
kolejna wizyta ---> 23.09 08:00 ![]() ![]() ![]() 22t 4d - 422 gramy miłości ![]() ![]() 30t 1d - ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4412 |
Raczkowanie
|
Ja mam już wszystkie potrzebne ubranka (po prostu nie mogłam się powstrzymać i rozpoczęłam zakupy w 3 miesiącu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4413 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Joamic bardzo fajny ten wózek, gondola szeroka i długa, tylko trochę kolorów mało, ale może się znajdą ![]() ![]()
![]() |
#4414 |
Zadomowienie
|
My jak coś to czerwony będziemy brać. Fajnie że gondola jest jasna w środku.
#4415 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
hehehehe ja bardzo chetie bym szalala i ostatnie zlotowki na ciuszki wywalala, ale mam sporo otrzymac... nie wiem jakich, wiec ciezko pow.... ale cos tam zawsze kupie :P z duzych rzeczy raczej jestem zdecydowana co do wozka, chociaz niekiedy proponowane tu modele kuszą :P najgorzej z łóżeczkiem.... byłam zdecydowana...a teraz już mi się nie podoba... ![]() ![]() ![]()
kolejna wizyta ---> 23.09 08:00 ![]() ![]() ![]() 22t 4d - 422 gramy miłości ![]() ![]() 30t 1d - ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4416 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() nie_wiem szybko zleci to i z zakupami będziesz szaleć ![]()
![]() |
#4417 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zostało mi jeszcze chyba 1 strona docztania co napisałyście ![]()
![]() |
#4418 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
kkkasikkk super, ze z mala wszytsko dobrze, w ogole chyba Cie widzialam na cwiczeniach we wtorek, ale nie jestem pewna, bo duuzo kobiet bylo. A dzis basen na teatralnej, bylam przed 15 i o takiej godzinie to tylko 1 osoba ze mna jeszcze byla, w porownaniu do aquaparku pod tym wzgledem super. princessska gratulacje, tez tak mielismy z ta radoscia poslubna i ten super okres utrzymuje sie wlasciwie prawie rok juz ![]() ![]() Bienioka wspolczuje Ci, ale jak mus to mus. Ja od wtrku wieczorem i wczoraj caly dzien mialam takie skurcze wlasnie, ale wczoraj po pracy lezalam juz boczkiem caly dzien i dzis juz bylo lepiej, prawie nic. W takim stopniu jak ja mam to lekarz nic mi na razie nie zabranial. Owieczka, witamy ![]() Fajne te wozeczki, ja juz zupelnie sie w nich gubie za to ![]() Mialam juz nic nie kupowac, ale bylam w Marks&Spencer i byly komplety body z krotkiem rekawkiem 5 w kolorze bialo zielonym za 30 zl, wiec doszlam do wniosku, ze to fajna okazja i kupilam Oprocz tego udalo mi sie kupic 3 tuniczki lacznie za 45 zl w tally weil bo jest promocja na przecenione rzeczy 3 w cenie 2 Ja tez na razie nie mam tej kreski ciazowej, choc ja mam tak, ze nie lubie wszelkich znamion, przebarwien, piegow, mocnej opalenizny itd ![]() ![]() Ja tez dolaczam fotke mojego zwierza ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4419 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
poszlam za Twoją radą ![]() ![]() zmykam kochane do łóżeczka...ostatnie 2 dni remontu dały nam w kość i dziś jakieś dziwne bóle, jak na okres miałam... więc staram się leżeć ile da rade .... choć to już końcóweczka remontu więc chce pomóc by szybciej było po ![]() Pozdrawiam Was i do juterka ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4420 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mogę spytać w jakim mieście? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4421 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie też nie miałą miejsca bo leżała bokiem więc krzywiła resztę zebów,które wcześniej były proste
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4422 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Aniolina fajny brzuszek, a i zwierzaki też bardzo ładne ![]()
![]() |
#4423 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() O teatralnej nie słyszałam, że tak mało osób, ja chodzę 2 razy w tygodniu do aquaparku ![]() ![]() Idę się położyć, bo dostaję kopniaka za kopniakiem ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kkkasikkk Czas edycji: 2011-07-14 o 19:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4424 |
Raczkowanie
|
dziewczynki, nie nadrobię teraz tego, co zdążyłyście naskrobać, jak mnie nie było, śpieszę tylko donieść, że będę miała synka
![]() ![]() witam nową mamusię, masz taki termin jak ja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4425 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki, napisałam takieeego posta i się wizaż zawiesił
![]() W tym tygodniu przybyło mi kolejne 3 cm, pikne 90 w pasie stuknęło ![]() ![]() brzuszki słodkie ![]() witam nową mamusie ![]() kkkasikkk, magolina dobrze, że wszystko w porządku ![]() bienioka uważaj na siebie, trzymam kciuki, żeby było dobrze Dziewczyny oglądajcie siebie i dzieciaki, bo z tymi kleszczami to paskudna sprawa. Babcia wczoraj była z najmłodszym wnuczkiem w piaskownicy i zdjęła mu z szyi kleszcza, dobrze, że nie wszedł we włosy, bo w jego gęstwinie pewnie by długo go nie znaleźli. Chyba Myszeczka pisała, że wygrała w tym konkursie Oliatum, dostałam dziś maila, że wygrałam jedną z tysiąca nagród pocieszenia: płyn do kąpieli ![]() I na koniec moja ostatnia praca |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4426 |
Zakorzenienie
|
misiula gratuluje syneczka
![]() coś mi nie połączyło postów ![]() Edytowane przez muffinka90 Czas edycji: 2011-07-14 o 19:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#4427 |
Zadomowienie
|
Muffinko, bardzo fajny haft
![]() A cm się tak nie przejmuj, przybędzie Ci tyle ile trzeba ![]() ![]() Płyn do kąpieli się zawsze przyda ![]() Misiula gratuluję synka ![]()
#4428 |
Raczkowanie
|
dziękuję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4429 |
Zakorzenienie
|
jestem zla... wyskrobalam posta i mi go wcielo
![]() Co do wyjazdu nad morze to jedziemy ![]() Ggoraa zrobilas mi smaka plackiem, ktorym sie nie podzielilas ![]() ![]() Kolejna dobra wiadomosc: Tz zaakceptowal ten wozek MIYO EMJOT, albo brazowo-ecru albo grafitowo-niebieski. Spodobal mu sie do tego stopnia ze od razu chcial zamawiac. Ale ja nie klikne poki nie pomacam na zywca ![]() Cos jeszcze pisalam w tym wcietym poscie ale nie pamietam co ![]() ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Owieczko Filipkow sporo chyba teraz bedzie, ale to bardzo ladne imie ![]() Misiula gratuluje syncia ![]() Chyba statystyki mamy porownywalne boys vs girls bo co chwile na przemian ktos melduje to chlopca to dziewuszke ![]() Muffinko to obie padlysmy ofiara zawieszonego wizazu :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4430 |
Zakorzenienie
|
Ona dzięki, a cm się nie przejmuje tyle ile szokuje bo długo, długo nic, a teraz tak się rozbujałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4431 |
Zadomowienie
|
Goldika czasem lepiej skopiować przed wysłaniem odpowiedzi
![]() Może tata się jeszcze do TŻ przekona, najważniejsze, że się dogadują ![]() ![]() Misiula to wybór macie spory, ale fajne imiona ![]() ![]() Muffinko, a Ty chciałaś z takim malutkim brzuszkiem całą ciążę chodzić ![]() ![]() ![]() ![]()
Okruszek już na świecie ![]() ![]() Edytowane przez Ona231 Czas edycji: 2011-07-14 o 19:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#4432 |
Rozeznanie
|
aaaaaa!!!!! Aniolina, jakie futra fajne masz w domu! Ggorra, pysk Twojego psa tez mnie zachwycil! i papuzki! ja bardzo kocham zwierzaki i ich zdjecia moglabym ogladac godzinami! Ja mam w domu dwie koty i u rodzicow mam psa i dwie dzikie kotki, ale bardzo zadbane, wysterylizowane, regularnie odrobaczane. Nie zal mi zadnej kasy na moj zwierzyniec
![]() Dygotka, rozumiem Cie, ja jak wykanczalam mieszkanie to doslownie zapominalam ze jestem w ciazy!!! Na szczescie najgorsze juz za mna, jeszcze musimy tylko przymocowac blat w kuchni, ale czekamy z tym, bo w jednym miejscu trzeba bylo poprawic sciane i ten kawalek tynku jeszcze jest mokry. No i jeszcze musimy kupic szafy do sypialni i przedpokoju, a potem pokoj dla dziecka urzadzic! Cos jeszcze mialam napisac, ale zapomnialam :/ Powiem Wam jeszcze, ze ostatnio zauwazylam, ze moja ponad 60-cio letnia ciotka po operacji biodra rusza sie lepiej niz ja ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4433 | ||
Rozeznanie
|
we Wroclawiu, byl tez pajacyki zapinane, ale one az tak szalowo nie byly przecenione, bo to body to z 90 zl chyba
Cytat:
![]() NO superekstra warunki to tam nie sa, ale jak bylam w aquaparku na rekreacyjnym basenie sportowym to bylo po 6-7 osob na torze, nie mowiac o tym, ze kilka minut czekalam zeby w ogole wejsc. ja mam multisporta, wiec na sportowy nie chodze, moze tam jest lepiej. Bylam po 17 w tygodniu. 2 osoby na calym basenie to naprawde relaks, dam znac jakbym jakies "dodatki" tam zalapala. misiula88 gratulacje ![]() ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Cytat:
Moj brzuszek ostatnio przystopowal troszke. W obwodzie w pasie przybylo mi na razie 16 cm |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4434 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4435 |
Zadomowienie
|
Widze, że 4 listopada samych chłopczyków rodzimy
![]() Ja dzisiaj piekłam babeczki z jagodami co prawda z pudełka ale pychota ![]()
#4436 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chyba wybiorę się po weekendzie tez nie lubie tłoku na torze, bo lubię szybko pływac, a z nieznanych mi powodów maruderzy wybierają środkowe-najszybsze tory i sporo energii idzie na wyprzedzanie w ciąży trochę mam opory, nie chciałabym złapać infekcji |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4437 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A glukozę wszystkie rpzeżyjemy, trza to trza... Próbuje nadrobić, ale pospałam popołudniu i ooo... czytam i czytam i doczytać nie mogę ![]()
![]() |
#4438 | |
Zadomowienie
|
Przy tych upałach to z sennością walczę, bo też bym spała
![]() Cytat:
![]() oolong u mnie z kondycją teraz kiepsko, ale bardzo lubię pływać ![]()
Okruszek już na świecie ![]() ![]() Edytowane przez Ona231 Czas edycji: 2011-07-14 o 19:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4439 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
OK "wyjątki" są ![]() ![]() Dla Mnie to jeden z najcudowniejszych dni w Moim życiu założenie pięknej wymarzonej sukni slubnej ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Cytat:
Gratuluje synka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Cytat:
O to też brałas udział hihii, to Moja pierwsza wygrana ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4440 |
Rozeznanie
|
a teraz zabieram moje lody waniliowo=pomaranczowe i ide do lozka sie zrelaksowac ogladajac film!
![]() Do jutra! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:50.