Coś nas kopie coś nas trąca... czuć już ruchy naszego brzdąca XI/XII - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Propozycje na następny temat wątku
zamiast sanek wózki pchamy o to my zimowe mamy. Listopad/grudzień 2011 11 18,03%
Wiosna, lato, jesień z brzuchem a na zimę już z maluchem. Listopad/grudzień 2011 46 75,41%
Zimowe mamy humor mają wspaniały, bo cały rok z brzuchem biegały 0 0%
Upalne lato z brzuszkiem a zimą już z maluszkiem 0 0%
Upalne lato z brzuszkiem a zima z naszym maluszkiem 0 0%
Upale lato z brzuszkiem a na zimę już z maluszkiem 5 8,20%
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-14, 18:22   #4411
witaminkaccc
Zadomowienie

Dot.: Coś nas kopie coś nas trąca... czuć już ruchy naszego brzdąca XI/XII

Cytat:
Napisane przez ania21_21 Pokaż wiadomość
Chciałam się pochwalić brzuszkiem zrobiłam zdjęcie we wtorek tylko szukałam czytnika kart w bagażach w końcu swoją walizkę rozpakowałam i znalazłam Na tym pierwszym zdjęciu wyszło jakbym miała brudną bluzkę ale nie była

piękny brzusio

kolejna wizyta ---> 23.09 08:00 USG ----> 19.09 13:00

22t 4d - 422 gramy miłości
30t 1d - ?
witaminkaccc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 18:24   #4412
nie _wiem
Raczkowanie

Ja mam już wszystkie potrzebne ubranka (po prostu nie mogłam się powstrzymać i rozpoczęłam zakupy w 3 miesiącu), sporo akcesoriów (jakieś termometry do wody, nożyczki do paznokci i takie duperelki). Brakuje mi natomiast "grubych" sprzętów (wózka, łóżeczka), pościeli....... ale niedługo pewnie uzupełnię braki
nie _wiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 18:24   #4413
Ona231
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dygotka8 Pokaż wiadomość
u mnie leżała i rosła w kierunku 7.musieli rozciąć,potem nadpiłować,potem ją złamać na pół a potem dopiero wydłutować wspominam to bardzo dobrze-miałam tydzień zwolnienia ale ogólenie czułam się super
ogólenie miałam duże stłoczenie i tą ósemke usuwałam ze względu na aparat ortodontyczny-ale za to teraz mam pięknie proste ząbki
Dygotka u mnie jest problem, bo nie mają gdzie wyjść nie mieszczą się. Ale na razie czekamy, potem jej pewnie usuną A aparat fajna sprawa, zwłaszcza po zdjęciu go

Cytat:
Napisane przez joamic1 Pokaż wiadomość
My chyba na niego się zdecydujemy.
Joamic bardzo fajny ten wózek, gondola szeroka i długa, tylko trochę kolorów mało, ale może się znajdą
Stary 2011-07-14, 18:30   #4414
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

Cytat:
Napisane przez Ona231 Pokaż wiadomość

Joamic bardzo fajny ten wózek, gondola szeroka i długa, tylko trochę kolorów mało, ale może się znajdą
My jak coś to czerwony będziemy brać. Fajnie że gondola jest jasna w środku.

Chciałabym, żeby była szczęśliwa, by każdego dnia mogła być dumna, że jest człowiekiem i nasza córką, by jak teraz dawała mi siłę do życia.nasze Małe Szczęście -chwyciło za serce raz na całe życie

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87upjyht4ic7jm.png
joamic1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 18:34   #4415
witaminkaccc
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nie _wiem Pokaż wiadomość
Ja mam już wszystkie potrzebne ubranka (po prostu nie mogłam się powstrzymać i rozpoczęłam zakupy w 3 miesiącu), sporo akcesoriów (jakieś termometry do wody, nożyczki do paznokci i takie duperelki). Brakuje mi natomiast "grubych" sprzętów (wózka, łóżeczka), pościeli....... ale niedługo pewnie uzupełnię braki

hehehehe ja bardzo chetie bym szalala i ostatnie zlotowki na ciuszki wywalala, ale mam sporo otrzymac... nie wiem jakich, wiec ciezko pow.... ale cos tam zawsze kupie :P

z duzych rzeczy raczej jestem zdecydowana co do wozka, chociaz niekiedy proponowane tu modele kuszą :P

najgorzej z łóżeczkiem.... byłam zdecydowana...a teraz już mi się nie podoba... http://allegro.pl/lozeczko-lozeczka-...705519959.html podoba mi sie ostatni miś, ale tam napisane: it's a boy :P

30t 1d - ?
Stary 2011-07-14, 18:40   #4416
Ona231
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez witaminkaccc Pokaż wiadomość
hehehehe ja bardzo chetie bym szalala i ostatnie zlotowki na ciuszki wywalala, ale mam sporo otrzymac... nie wiem jakich, wiec ciezko pow.... ale cos tam zawsze kupie :P

z duzych rzeczy raczej jestem zdecydowana co do wozka, chociaz niekiedy proponowane tu modele kuszą :P

najgorzej z łóżeczkiem.... byłam zdecydowana...a teraz już mi się nie podoba... http://allegro.pl/lozeczko-lozeczka-...705519959.html podoba mi sie ostatni miś, ale tam napisane: it's a boy :P
Witaminko zawsze możesz dopytać sprzedawcę czy nie zrobi Ci napisu Its a girl Jak Ci się podoba to ja bym trochę sprzedawcę pomęczyła

Cytat:
Napisane przez joamic1 Pokaż wiadomość
My jak coś to czerwony będziemy brać. Fajnie że gondola jest jasna w środku.
O to są inne kolory, to dobrze Jakoś cały czarny mi się nie podoba, po za tym wewnątrz się pewnie szybko nagrzewa

nie_wiem szybko zleci to i z zakupami będziesz szaleć
Stary 2011-07-14, 18:44   #4417
dygotka8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OlusiaS Pokaż wiadomość
O rany,trzymam bardzo mocno kciuki ,zeby to nie byla cholestaza .Ponoc wystepuje w III trymestrze,ale kolezanka moja miala w II.Musieli niestety ciaze zakonczyc w 26 tygodniu .Dziewczynka przezyla ,ma teraz 3 latka.Ogolnie jest to dluga historia,lekarze oczywiscie nie chcieli wierzyc,ze to to,dopoki nie zbadala sobie krwi.Nic nie wolno lekcewazyc.
A u nas w przedszkolach panuje swierzb .Max na razie nie bedzie chodzil.Ale nie wiecie dziewczyny,jak mnie wszystko swedzi!!Psychika dziala
to jak uchronić się przed tą choleostazą??

zostało mi jeszcze chyba 1 strona docztania co napisałyście

dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-14, 18:45   #4418
Aniolina
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez oolong Pokaż wiadomość
ja zamawiałam chyba z 3 bluzki, 2 pary legginsów, spódnicę luźną na gumie do kostek, jakiś szal, szlafrok bawełniany

mi tez w pierwszej paczce wysłali 3 rzeczy, ale teraz doszły kolejne

to jeszcze niecałe zamówienie, ale w mailu pisali, że w ciągu 8 tyg (!!!???) mogą się odezwać
Ja dostalam awizo, wiec jutro sie okaze, co to tam przyszlo

kkkasikkk
super, ze z mala wszytsko dobrze, w ogole chyba Cie widzialam na cwiczeniach we wtorek, ale nie jestem pewna, bo duuzo kobiet bylo. A dzis basen na teatralnej, bylam przed 15 i o takiej godzinie to tylko 1 osoba ze mna jeszcze byla, w porownaniu do aquaparku pod tym wzgledem super.

princessska gratulacje, tez tak mielismy z ta radoscia poslubna i ten super okres utrzymuje sie wlasciwie prawie rok juz Choc slowo maz juz tak nie dziwi

Bienioka wspolczuje Ci, ale jak mus to mus.
Ja od wtrku wieczorem i wczoraj caly dzien mialam takie skurcze wlasnie, ale wczoraj po pracy lezalam juz boczkiem caly dzien i dzis juz bylo lepiej, prawie nic. W takim stopniu jak ja mam to lekarz nic mi na razie nie zabranial.

Owieczka, witamy
Fajne te wozeczki, ja juz zupelnie sie w nich gubie za to

Mialam juz nic nie kupowac, ale bylam w Marks&Spencer i byly komplety body z krotkiem rekawkiem 5 w kolorze bialo zielonym za 30 zl, wiec doszlam do wniosku, ze to fajna okazja i kupilam

Oprocz tego udalo mi sie kupic 3 tuniczki lacznie za 45 zl w tally weil bo jest promocja na przecenione rzeczy 3 w cenie 2

Ja tez na razie nie mam tej kreski ciazowej, choc ja mam tak, ze nie lubie wszelkich znamion, przebarwien, piegow, mocnej opalenizny itd wiec mam cicha nadzieje, ze mi nie wyskoczy chociaz piegi mam i to w ciazy bardziej widoczne
Ja tez dolaczam fotke mojego zwierza oba mieszkaja z moimi rodzicami, choc pies jest nieodmiennie moj Dolaczam tez moj brzuszek 2 tygodnie temu(w 20 tc) w spodniach z HM i szelkach
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg brzuch.jpg (18,9 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tn__DSC6743.jpg (30,5 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tn_IMG_6908.jpg (26,7 KB, 12 załadowań)
Aniolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 18:49   #4419
witaminkaccc
Zadomowienie

Cytat:
Witaminko zawsze możesz dopytać sprzedawcę czy nie zrobi Ci napisu Its a girl Jak Ci się podoba to ja bym trochę sprzedawcę pomęczyła

poszlam za Twoją radą napisałam maila i czekam na odpowiedź

zmykam kochane do łóżeczka...ostatnie 2 dni remontu dały nam w kość i dziś jakieś dziwne bóle, jak na okres miałam... więc staram się leżeć ile da rade .... choć to już końcóweczka remontu więc chce pomóc by szybciej było po

Pozdrawiam Was i do juterka

30t 1d - ?
Stary 2011-07-14, 18:49   #4420
oolong
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aniolina Pokaż wiadomość

kkkasikkk
super, ze z mala wszytsko dobrze, w ogole chyba Cie widzialam na cwiczeniach we wtorek, ale nie jestem pewna, bo duuzo kobiet bylo. A dzis basen na teatralnej, bylam przed 15 i o takiej godzinie to tylko 1 osoba ze mna jeszcze byla, w porownaniu do aquaparku pod tym wzgledem super.

princessska gratulacje, tez tak mielismy z ta radoscia poslubna i ten super okres utrzymuje sie wlasciwie prawie rok juz Choc slowo maz juz tak nie dziwi

Ja od wtrku wieczorem i wczoraj caly dzien mialam takie skurcze wlasnie, ale wczoraj po pracy lezalam juz boczkiem caly dzien i dzis juz bylo lepiej, prawie nic. W takim stopniu jak ja mam to lekarz nic mi na razie nie zabranial.

Owieczka, witamy

Mialam juz nic nie kupowac, ale bylam w Marks&Spencer i byly komplety body z krotkiem rekawkiem 5 w kolorze bialo zielonym za 30 zl, wiec doszlam do wniosku, ze to fajna okazja i kupilam

Oprocz tego udalo mi sie kupic 3 tuniczki lacznie za 45 zl w tally weil bo jest promocja na przecenione rzeczy 3 w cenie 2

Ja tez na razie nie mam tej kreski ciazowej, choc ja mam tak, ze nie lubie wszelkich znamion, przebarwien, piegow, mocnej opalenizny itd wiec mam cicha nadzieje, ze mi nie wyskoczy chociaz piegi mam i to w ciazy bardziej widoczne
Ja tez dolaczam fotke mojego zwierza oba mieszkaja z moimi rodzicami, choc pies jest nieodmiennie moj Dolaczam tez moj brzuszek 2 tygodnie temu(w 20 tc) w spodniach z HM i szelkach
ooo, czyli w Marksie już drugie przeceny?
mogę spytać w jakim mieście?

oolong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 18:54   #4421
dygotka8
Zakorzenienie

Cytat:
Dygotka u mnie jest problem, bo nie mają gdzie wyjść nie mieszczą się. Ale na razie czekamy, potem jej pewnie usuną A aparat fajna sprawa, zwłaszcza po zdjęciu go
nie ma się czego bać
u mnie też nie miałą miejsca bo leżała bokiem więc krzywiła resztę zebów,które wcześniej były proste

dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 18:58   #4422
Ona231
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dygotka8 Pokaż wiadomość
nie ma się czego bać
u mnie też nie miałą miejsca bo leżała bokiem więc krzywiła resztę zebów,które wcześniej były proste
Dygotko teraz się nie wybiorę, ale potem na pewno. Tylko zawsze brakuję czasu

Cytat:
Napisane przez witaminkaccc Pokaż wiadomość
poszlam za Twoją radą napisałam maila i czekam na odpowiedź

zmykam kochane do łóżeczka...ostatnie 2 dni remontu dały nam w kość i dziś jakieś dziwne bóle, jak na okres miałam... więc staram się leżeć ile da rade .... choć to już końcóweczka remontu więc chce pomóc by szybciej było po

Pozdrawiam Was i do juterka
Mam nadzieję, że się uda załatwić Miłego wieczoru

Aniolina fajny brzuszek, a i zwierzaki też bardzo ładne
Stary 2011-07-14, 18:59   #4423
kkkasikkk
Rozeznanie

GG do kkkasikkk

Cytat:

kkkasikkk

Owieczka, witamy

A jak Ty wyglądasz Kurcze we wtorek było aż 15 osób. Wkurzam się bo to dużo za dużo. Przed ciążą chodziłam do active fitness na zumbę i na aerobik i tam trzeba im przyznać pilnowali liczby osób na zajecia. Na zumbę, żeby się zapisać, to musiałam dzwonić zawsze dzień wcześniej miedzy 6-7 rano, później już nie było miejsc.
O teatralnej nie słyszałam, że tak mało osób, ja chodzę 2 razy w tygodniu do aquaparku Teatralna źle mi się kojarzy z zajęciami na studiach. No i troszkę przeraża mnie tam czystość

Idę się położyć, bo dostaję kopniaka za kopniakiem

http://babystrology.com/tickers/baby...11&babycount=1

Edytowane przez kkkasikkk
Czas edycji: 2011-07-14 o 19:00
kkkasikkk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 19:08   #4424
misiula_88
Raczkowanie

dziewczynki, nie nadrobię teraz tego, co zdążyłyście naskrobać, jak mnie nie było, śpieszę tylko donieść, że będę miała synka nie chciał za bardzo pozować na usg, ale sposobem troszkę go podejrzeliśmy jesteśmy zachwyceni, bo właśnie synuś nam się marzył!
witam nową mamusię, masz taki termin jak ja

[*] 3.12.13

cieszę się życiem!

Ninka!

misiula_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 19:11   #4425
muffinka90
Zakorzenienie

Hej dziewczynki, napisałam takieeego posta i się wizaż zawiesił napisze to co pamiętam, że chciałam.

W tym tygodniu przybyło mi kolejne 3 cm, pikne 90 w pasie stuknęło TŻ liczy ile będzie na końcu w tempie 3cm tygodniowo, ale mam nadzieje, ze się potem uspokoi

brzuszki słodkie

witam nową mamusie

kkkasikkk, magolina dobrze, że wszystko w porządku

bienioka uważaj na siebie, trzymam kciuki, żeby było dobrze

Dziewczyny oglądajcie siebie i dzieciaki, bo z tymi kleszczami to paskudna sprawa. Babcia wczoraj była z najmłodszym wnuczkiem w piaskownicy i zdjęła mu z szyi kleszcza, dobrze, że nie wszedł we włosy, bo w jego gęstwinie pewnie by długo go nie znaleźli.

Chyba Myszeczka pisała, że wygrała w tym konkursie Oliatum, dostałam dziś maila, że wygrałam jedną z tysiąca nagród pocieszenia: płyn do kąpieli

I na koniec moja ostatnia praca
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SAM_1169.jpg (128,9 KB, 19 załadowań)

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-14, 19:14   #4426
muffinka90
Zakorzenienie

misiula gratuluje syneczka

coś mi nie połączyło postów

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx

Edytowane przez muffinka90
Czas edycji: 2011-07-14 o 19:19
Stary 2011-07-14, 19:16   #4427
Ona231
Zadomowienie

Muffinko, bardzo fajny haft
A cm się tak nie przejmuj, przybędzie Ci tyle ile trzeba
Płyn do kąpieli się zawsze przyda

Misiula gratuluję synka Imię już wybrane?
Stary 2011-07-14, 19:19   #4428
misiula_88
Raczkowanie

dziękuję jako że "robiliśmy" Kacperka, to na razie tak go roboczo nazywamy, ale jeszcze do przemyślenia - jeszcze z pomysłów Igor, Michał, Mateusz

[*] 3.12.13

cieszę się życiem!

Ninka!

misiula_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 19:26   #4429
goldika
Zakorzenienie

jestem zla... wyskrobalam posta i mi go wcielo

Co do wyjazdu nad morze to jedziemy Tz chce i to bardzo. On strasznie polubil mojego ojca i ostatnio to woli do niego jezdzic w odwiedziny niz do swoich rodzicow. Dlatego przykro mi, ze moj ojciec tak o nim mowi czasami.

Ggoraa zrobilas mi smaka plackiem, ktorym sie nie podzielilas wiec Tz kupil mi babeczke kajmakowa. Obrzydliwie slodka ale jaka pyszna

Kolejna dobra wiadomosc: Tz zaakceptowal ten wozek MIYO EMJOT, albo brazowo-ecru albo grafitowo-niebieski. Spodobal mu sie do tego stopnia ze od razu chcial zamawiac. Ale ja nie klikne poki nie pomacam na zywca

Cos jeszcze pisalam w tym wcietym poscie ale nie pamietam co

---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

Owieczko Filipkow sporo chyba teraz bedzie, ale to bardzo ladne imie

Misiula gratuluje syncia
Chyba statystyki mamy porownywalne boys vs girls bo co chwile na przemian ktos melduje to chlopca to dziewuszke

Muffinko to obie padlysmy ofiara zawieszonego wizazu :/
goldika jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-14, 19:26   #4430
muffinka90
Zakorzenienie

Ona dzięki, a cm się nie przejmuje tyle ile szokuje bo długo, długo nic, a teraz tak się rozbujałam

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
Stary 2011-07-14, 19:29   #4431
Ona231
Zadomowienie

Goldika czasem lepiej skopiować przed wysłaniem odpowiedzi
Może tata się jeszcze do TŻ przekona, najważniejsze, że się dogadują A ze słodyczy to mnie tylko do jagodzianek ciągnie, także piekę dość często

Misiula to wybór macie spory, ale fajne imiona Kacperków i Igorków teraz sporo jest, najważniejsze, że Wam się podobają

Muffinko, a Ty chciałaś z takim malutkim brzuszkiem całą ciążę chodzić Ja też bym chciała, ale rośniemy

Edytowane przez Ona231
Czas edycji: 2011-07-14 o 19:31
Ona231 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 19:30   #4432
sozaa
Rozeznanie

aaaaaa!!!!! Aniolina, jakie futra fajne masz w domu! Ggorra, pysk Twojego psa tez mnie zachwycil! i papuzki! ja bardzo kocham zwierzaki i ich zdjecia moglabym ogladac godzinami! Ja mam w domu dwie koty i u rodzicow mam psa i dwie dzikie kotki, ale bardzo zadbane, wysterylizowane, regularnie odrobaczane. Nie zal mi zadnej kasy na moj zwierzyniec Tylko piesio ostatnio ma problemy, ciezko mu wstac, ma niedowlad tylnych lap, u owczarkow to czesto spotykane, ale chcemy z tata zrobic wozek, aby latwiej mu bylo sie poruszac i przy okazji cwiczyc miesnie, tym bardziej ze jeszcze jest w nim wielka chec do zycia!

Dygotka, rozumiem Cie, ja jak wykanczalam mieszkanie to doslownie zapominalam ze jestem w ciazy!!! Na szczescie najgorsze juz za mna, jeszcze musimy tylko przymocowac blat w kuchni, ale czekamy z tym, bo w jednym miejscu trzeba bylo poprawic sciane i ten kawalek tynku jeszcze jest mokry. No i jeszcze musimy kupic szafy do sypialni i przedpokoju, a potem pokoj dla dziecka urzadzic!

Cos jeszcze mialam napisac, ale zapomnialam :/

Powiem Wam jeszcze, ze ostatnio zauwazylam, ze moja ponad 60-cio letnia ciotka po operacji biodra rusza sie lepiej niz ja Niby brzuch jeszcze nie wielki, duzo nie przytylam, ale wejscie i wyjscie z samochodu zajmuje mi 2x wiecej czasu! a co bedzie pozniej?!
sozaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 19:37   #4433
Aniolina
Rozeznanie

Cytat:
ooo, czyli w Marksie już drugie przeceny?
mogę spytać w jakim mieście?
we Wroclawiu, byl tez pajacyki zapinane, ale one az tak szalowo nie byly przecenione, bo to body to z 90 zl chyba

Cytat:
Napisane przez kkkasikkk Pokaż wiadomość
A jak Ty wyglądasz Kurcze we wtorek było aż 15 osób. Wkurzam się bo to dużo za dużo. Przed ciążą chodziłam do active fitness na zumbę i na aerobik i tam trzeba im przyznać pilnowali liczby osób na zajecia. Na zumbę, żeby się zapisać, to musiałam dzwonić zawsze dzień wcześniej miedzy 6-7 rano, później już nie było miejsc.
O teatralnej nie słyszałam, że tak mało osób, ja chodzę 2 razy w tygodniu do aquaparku Teatralna źle mi się kojarzy z zajęciami na studiach. No i troszkę przeraża mnie tam czystość

Idę się położyć, bo dostaję kopniaka za kopniakiem
NO ciezko bylo z taka iloscia, masz mnie w znajomych na nk i fejsie wiec mozesz zobaczyc, Zwyczajnie wygladam
NO superekstra warunki to tam nie sa, ale jak bylam w aquaparku na rekreacyjnym basenie sportowym to bylo po 6-7 osob na torze, nie mowiac o tym, ze kilka minut czekalam zeby w ogole wejsc. ja mam multisporta, wiec na sportowy nie chodze, moze tam jest lepiej. Bylam po 17 w tygodniu.
2 osoby na calym basenie to naprawde relaks, dam znac jakbym jakies "dodatki" tam zalapala.

misiula88 gratulacje

---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

Cytat:
A ze słodyczy to mnie tylko do jagodzianek ciągnie, także piekę dość często

Muffinko, a Ty chciałaś z takim malutkim brzuszkiem całą ciążę chodzić Ja też bym chciała, ale rośniemy
masz jakis sprawdzony przepis na jagodzianki, bo mi chodza po glowie od kilku dni, a jeszcze nie robilam nigdy?

Moj brzuszek ostatnio przystopowal troszke. W obwodzie w pasie przybylo mi na razie 16 cm
Aniolina jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-14, 19:37   #4434
oolong
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sozaa Pokaż wiadomość
aaaaaa!!!!! Aniolina, jakie futra fajne masz w domu! Ggorra, pysk Twojego psa tez mnie zachwycil! i papuzki! ja bardzo kocham zwierzaki i ich zdjecia moglabym ogladac godzinami! Ja mam w domu dwie koty i u rodzicow mam psa i dwie dzikie kotki, ale bardzo zadbane, wysterylizowane, regularnie odrobaczane. Nie zal mi zadnej kasy na moj zwierzyniec Tylko piesio ostatnio ma problemy, ciezko mu wstac, ma niedowlad tylnych lap, u owczarkow to czesto spotykane, ale chcemy z tata zrobic wozek, aby latwiej mu bylo sie poruszac i przy okazji cwiczyc miesnie, tym bardziej ze jeszcze jest w nim wielka chec do zycia!

Dygotka, rozumiem Cie, ja jak wykanczalam mieszkanie to doslownie zapominalam ze jestem w ciazy!!! Na szczescie najgorsze juz za mna, jeszcze musimy tylko przymocowac blat w kuchni, ale czekamy z tym, bo w jednym miejscu trzeba bylo poprawic sciane i ten kawalek tynku jeszcze jest mokry. No i jeszcze musimy kupic szafy do sypialni i przedpokoju, a potem pokoj dla dziecka urzadzic!

Cos jeszcze mialam napisac, ale zapomnialam :/

Powiem Wam jeszcze, ze ostatnio zauwazylam, ze moja ponad 60-cio letnia ciotka po operacji biodra rusza sie lepiej niz ja Niby brzuch jeszcze nie wielki, duzo nie przytylam, ale wejscie i wyjscie z samochodu zajmuje mi 2x wiecej czasu! a co bedzie pozniej?!
w pierwszej ciąży tez mnie tak nosiło, teraz bym tylko spała i spała

Stary 2011-07-14, 19:38   #4435
basiula19
Zadomowienie

Widze, że 4 listopada samych chłopczyków rodzimy

Ja dzisiaj piekłam babeczki z jagodami co prawda z pudełka ale pychota

10.11.2011 Mikołajek już jest z nami
basiula19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 19:41   #4436
oolong
Zakorzenienie

Cytat:
we Wroclawiu, byl tez pajacyki zapinane, ale one az tak szalowo nie byly przecenione, bo to body to z 90 zl chyba

NO superekstra warunki to tam nie sa, ale jak bylam w aquaparku na rekreacyjnym basenie sportowym to bylo po 6-7 osob na torze, nie mowiac o tym, ze kilka minut czekalam zeby w ogole wejsc. ja mam multisporta, wiec na sportowy nie chodze, moze tam jest lepiej. Bylam po 17 w tygodniu.
2 osoby na calym basenie to naprawde relaks, dam znac jakbym jakies "dodatki" tam zalapala.
dzięki za odpowiedź, jak byłam ostatnio to prawie nic nie było przecenione na dziecięcym
chyba wybiorę się po weekendzie

tez nie lubie tłoku na torze, bo lubię szybko pływac, a z nieznanych mi powodów maruderzy wybierają środkowe-najszybsze tory i sporo energii idzie na wyprzedzanie
w ciąży trochę mam opory, nie chciałabym złapać infekcji

Stary 2011-07-14, 19:45   #4437
Tincia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kkkasikkk Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny.
Właśnie wróciłam z usg serca Martynki. Wszystko w porządku . Prawidłowo morfologicznie i czynnościowo układ krążenia płodu. Kamien spadł mi z serca

Widzę, że coraz więcej dziewczyn po badaniu poziomu glukozy, ja się wybieram w poniedziałek ... mam nadzieję, że dam radę tak jak wy
Ciezę się bardzo, że serduszko zdrowe !!!

A glukozę wszystkie rpzeżyjemy, trza to trza...

Próbuje nadrobić, ale pospałam popołudniu i ooo... czytam i czytam i doczytać nie mogę

szczęśliwa mamusia od
4 listopada 2011

Tincia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 19:46   #4438
Ona231
Zadomowienie

Cytat:
w pierwszej ciąży tez mnie tak nosiło, teraz bym tylko spała i spała
Przy tych upałach to z sennością walczę, bo też bym spała

Cytat:
masz jakis sprawdzony przepis na jagodzianki, bo mi chodza po glowie od kilku dni, a jeszcze nie robilam nigdy?

Moj brzuszek ostatnio przystopowal troszke. W obwodzie w pasie przybylo mi na razie 16 cm
Proszę bardzo u mnie się sprawdzają oba przepisy pierwszy za wiele pracy nie wymaga LINK 1 drugi wymaga trochę więcej pracy ale też są pyszne LINK 2 a po za tym zapach drożdżowego ciasta bardzo lubię

oolong u mnie z kondycją teraz kiepsko, ale bardzo lubię pływać

Edytowane przez Ona231
Czas edycji: 2011-07-14 o 19:48
Ona231 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 20:02   #4439
Myszeczka86
Zakorzenienie

Cytat:
skąd to wiadomo? mi tam ślub nie jest do niczego potrzebny

co to za magiczny krem?

Basia, prawda jest taka, że z wszystkimi nie da się dogadać, widocznie wasze charaktery zgrzytają
rzeczywiście dla zdrowych i poprawnych relacji najlepiej się wyprowadzić, jeśli są możliwości

kochać ich nie musisz, odwiedzać (w tym z dzieckiem) raczej powinnaś, choć i tu są różne podejścia do sprawy

......................... ......................... ...
polecam i matę i bujaka. Mata jest "edukacyjna", dziecko leży, patrzy na zwierzaki, wyciąga rączki, coś grzechocze, coś błyska, budzi zainteresowanie. Bujak to przede wszystkim spokój mamy - mozna zabrac do łazienki i spkojnie sie umyć itd, czasem dziecko w nim zaliczy drzemkę uśpione szumem prysznica
......................... ......................... .

OK "wyjątki" są
Dla Mnie to jeden z najcudowniejszych dni w Moim życiu założenie pięknej wymarzonej sukni slubnej

---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ----------

Cytat:

kkkasikkk

Owieczka, witamy

Piekny brzus noi psinka

---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ----------

Cytat:
Napisane przez misiula_88 Pokaż wiadomość
dziewczynki, nie nadrobię teraz tego, co zdążyłyście naskrobać, jak mnie nie było, śpieszę tylko donieść, że będę miała synka nie chciał za bardzo pozować na usg, ale sposobem troszkę go podejrzeliśmy jesteśmy zachwyceni, bo właśnie synuś nam się marzył!
witam nową mamusię, masz taki termin jak ja

Gratuluje synka

---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ----------

Cytat:
Napisane przez muffinka90 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki, napisałam takieeego posta i się wizaż zawiesił napisze to co pamiętam, że chciałam.

W tym tygodniu przybyło mi kolejne 3 cm, pikne 90 w pasie stuknęło TŻ liczy ile będzie na końcu w tempie 3cm tygodniowo, ale mam nadzieje, ze się potem uspokoi

brzuszki słodkie

witam nową mamusie

kkkasikkk, magolina dobrze, że wszystko w porządku

bienioka uważaj na siebie, trzymam kciuki, żeby było dobrze

Dziewczyny oglądajcie siebie i dzieciaki, bo z tymi kleszczami to paskudna sprawa. Babcia wczoraj była z najmłodszym wnuczkiem w piaskownicy i zdjęła mu z szyi kleszcza, dobrze, że nie wszedł we włosy, bo w jego gęstwinie pewnie by długo go nie znaleźli.

Chyba Myszeczka pisała, że wygrała w tym konkursie Oliatum, dostałam dziś maila, że wygrałam jedną z tysiąca nagród pocieszenia: płyn do kąpieli

I na koniec moja ostatnia praca

O to też brałas udział hihii, to Moja pierwsza wygrana prócz renifera z coca-coli

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

wymarzona osiagnięta 58 a nawet mniej 55,500
Myszeczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 20:12   #4440
sozaa
Rozeznanie

a teraz zabieram moje lody waniliowo=pomaranczowe i ide do lozka sie zrelaksowac ogladajac film!
Do jutra!
sozaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości