Wszystko o Avonie - cz. 22 - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-14, 21:03   #1351
magdap_96
Raczkowanie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 22

[QUOTE=musso4;28142167]to zależy od miejsca zamieszkania

A od miejsca zamieszkania a pewnie tylko jedno jest miejsce w Polsce??

---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ----------

oj coś źle skopiowałam sorki
magdap_96 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 21:07   #1352
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdap_96 Pokaż wiadomość

A od miejsca zamieszkania a pewnie tylko jedno jest miejsce w Polsce??

---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ----------

oj coś źle skopiowałam sorki
jest kilka okręgów prognozujących, na katalogowym była kiedyś wrzucana mapka i adresy
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 21:16   #1353
magdap_96
Raczkowanie

A to fajnie bd szukała ale jeśli któraś wie który to wątek albo może podać link bd wdzięczna
Stary 2011-07-14, 21:23   #1354
alloffkowa
Zakorzenienie

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post28138990 katalogowy
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 21:23   #1355
cheneelle
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Haylee Pokaż wiadomość
Oo u mnie zapyrtala zawsze na 4 piętro i nie ma zmiłuj
Cytat:
Napisane przez Aalicia24 Pokaż wiadomość
zadzwoń do firmy kurierskiej i złóż skargę takich pracowników należy tępić, a przede wszystkim bym mu odbioru nie podpisała, dopóki by jej nie wniósł. Ja ostatnio miałam sytuację, że mi kurier zadzwonił tel czy po paczkę z all zejdę i z tego co wiem to ta firma tak robi, bo na osiedlu to już widziałam ich auto. Akurat dziecko mi spało i nie chciałam,żeby tłukł się domofonem, więc zeszłam ,ale normalnie bym mu kazała przyjść, bo to jest jego praca i za to dostaje kasę w końcu.
Cytat:
Napisane przez anusia_s2 Pokaż wiadomość
nie wiem ajkie panuja zwyczaje w firmie upc ale zawsze gdy przywozili mi paczke to wygladalo to tak: polozyl sobie paczke pod nogami, dal do podpisania i sobie poszedl, paczka zawsze zostawala na korytarzu a dodam ze mieszkam w bloku wiec nie fajnie to wyglada, musze wyjsc z mieszkania zeby wziac paczke bo nie moze jej nawet polozyc juz w mieszkaniu albo podac do reki. I to tak zawsze jest z tej firmy wiec dziwne zwyczaje panuja albo im marnie placa wiec nawet nie moga sie pofatygowac zeby Paczke dac do rąk własnych. Wiec stwierdzilam ze lepiej wybrac paczkomat bo nie dosc ze jest za darmo to dostalam juz smsa w 24h wiec nie oplaca sie wydawac pieniadzy by zobaczyc niemilego Pana kuriera :| i popsuc sobie dzień
Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Z regularnej ostatni Pan Paczkowy był super Bardzo miły, uprzejmy i kulturalny pan Zawsze wchodził na podwórko, a mam 6 psów, więc nie każdy się odważy Jak były ciężkie paczki to przynosił pod drzwi, a jak nie zdążył wejść na podwórko, to zawsze pytał czy pomóc.
Ostatnio był inny Pan, ale nie miałam przyjemności go poznać - Mamuśka odbierała paczkę
A kurier z UPS mnie rozwala - łapska w smarze, jakiś taki rozmemłany, nigdy nic nie ma do pisania. Wcześniej przynosił paczkę pod bramkę, ale bał się psów, więc nie wchodził na podwórko. A kiedyś w zimie jak ja odbierałam paczkę, to wydał mi ją przez okienko w samochodzie, bo dupy mu się nie chciało ruszyć Paczka ważyła 15kg, bo były to 2 złączone ze sobą kartony Myślałam, że mnie zgniecie...
A jutro czeka mnie Święto Paczki Niestety nie będzie nic do obfocenia, bo już mnie ubiegłyście Cieszę się, bo przyjdzie mi paletka cieni z netto - Neutral Tones
Cytat:
Napisane przez keine_angst Pokaż wiadomość
A ja raczej trafiam na miłych Panów Paczkowych Pan Regularny jeździ z żoną. Jęsli jest brama otwarta, to wjeżdża na podwórko, pod same drzwi, a jeśli brama jest zamknięta, to trąbi. Mam tylko trzy psy, ale moja Sunia jest wielkim psiskiem i jak kogoś nie zna, to strasznie szczeka i wygląda troszkę groźnie.
Kuriera zamawiałam raz, to się spóźnił o jeden dzień. Mama odbierała tę paczkę, mówiła, że taki młody chłopak przywiózł paczunię
Cytat:
Napisane przez mardy bum Pokaż wiadomość
U mnie kurier chyba też jeździ z jakąś laską/ żoną, tak wynika z opowieści mamy. Chyba raczej są mili zawsze. raz odbierała zimą babcia, była sama w domu i zamknęła za sobą drzwi na klucz. Pech chciał, że potem nie mogła ich otworzyć, więc się kurier zlitował i pomógł kobicie. Niestety, tak się szarpał ze złamał kluczyk i połowa zostala w zamku zakluczonych drzwi. Głupio mu się zrobiło, ale podrzucił babcię do wuja, jakieś 2 km, żeby przyjechał o otworzył.

Zimą zamawiałam zestaw sylwestrowy chyba- byla szminka z msuem, slip into i bizuteria sawannah. Była wysyłka regularna ale chyba koleś był właśnie z UPS- strasznie długo czekałam wtedy na paczkę, wgl dzwonił do mnie po kilka razy i pytał czy nie będę gdzieś w większym mieście, bo ma sporo paczek i szkoda mu czasu zeby jeździć po takich małych wioskach- no to chyba jego praca jest, prawda?! Denerwuje mnie takie coś- gdybym se mogła coś sama odebrać to nie zamawiałabym kuriera (w innych niż avon przypadkach)
Złożyłam skargę i w Avonie i w firmie UPS. Avon zdjął mi opłatę i przemiła Pani powiedziała mi, że kurier ma obowiązek dostarczyć do drzwi. Jeśli tak jak ja mam furtkę i później drzwi to on ma obowiązek wejść i mi ją przekazać.
Pani w UPS była zszokowana postępowianiem kuriera, od razu sprawdziła, kto wiózł paczkę i zapytała czy nie chcę osobistej skargi na niego złożyć. W zasadzie to ją złożyłam.

A co do paczkomatów, to fajna opcja, ale teraz z tą girką w gipsie nie miałabym jak jej odebrać
Stary 2011-07-14, 21:30   #1356
magdap_96
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
Dziękuje już znalazłam
Stary 2011-07-14, 21:33   #1357
katniewojt
Zakorzenienie

Ale mineralny utwardzacz śmierdzi
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 21:34   #1358
wera2604
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mistress88 Pokaż wiadomość
otworzyłam krem do stóp i łokci ten ze spa z aha... wali tak strasznie spalonym karmelem, że nie wiem czy dam radę to używać :/
ja powtarzalam cały czas ze ta seria strasznie capi jak spalone mleko, ale jak zwykle nikt wery nie słucha czyta:P hehe:d zartuje
kazdy musi swoje doswiadczyc:P
Stary 2011-07-14, 21:45   #1359
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cheneelle Pokaż wiadomość
Złożyłam skargę i w Avonie i w firmie UPS. Avon zdjął mi opłatę i przemiła Pani powiedziała mi, że kurier ma obowiązek dostarczyć do drzwi. Jeśli tak jak ja mam furtkę i później drzwi to on ma obowiązek wejść i mi ją przekazać.
Pani w UPS była zszokowana postępowianiem kuriera, od razu sprawdziła, kto wiózł paczkę i zapytała czy nie chcę osobistej skargi na niego złożyć. W zasadzie to ją złożyłam.

A co do paczkomatów, to fajna opcja, ale teraz z tą girką w gipsie nie miałabym jak jej odebrać
i bardzo dobrze zrobiłaś
Stary 2011-07-14, 21:47   #1360
keine_angst
Wtajemniczenie

GG do keine_angst

Cytat:
no właśnie

kremik chyba pójdzie do zwrotu :/
Poczekaj na efekty - są piorunujące! Moja mama miała problem z pękającymi piętami, a przez to porwanymi rajstopami, a teraz ma pięty gładziutkie, ale do całkowitego wyleczenia daleko.
Ale fakt, zapach okropny

Cytat:
Ale mineralny utwardzacz śmierdzi
Chyba już tu pisałam, że capuje jak z murzyńskiej chaty

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

keine_angst jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 21:52   #1361
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Obrzydliwy jest! Już dziś mi się nie chce malować paznokci lakierem, ale jutro muszę to zrobić
Zakochałam się w maseczce termalnej z MM Buzia gładziutka, a grzanie za✂✂✂iste Ale bajer
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 22:04   #1362
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wera2604 Pokaż wiadomość
ja powtarzalam cały czas ze ta seria strasznie capi jak spalone mleko, ale jak zwykle nikt wery nie słucha czyta:P hehe:d zartuje
no ktoś pisał ostatnio, że pachnie ładnie, mlecznie znaczy wiedziałam o tych złych komentarzach też, ale nie myślałam, że będzie aż tak źle :/
Cytat:
Poczekaj na efekty - są piorunujące! Moja mama miała problem z pękającymi piętami, a przez to porwanymi rajstopami, a teraz ma pięty gładziutkie, ale do całkowitego wyleczenia daleko.
Ale fakt, zapach okropny

właśnie nie wiem czy dam radę to używać :/

mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 22:12   #1363
Starlett
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez KarolaKG Pokaż wiadomość
O to czekam na "recenzję" Bo też się nad nim zastanawiam
Szału nie ma włoski mam po tym serum normalne, ani nie przetłuszczone, ani nie wygładzone lub nabłyszczone jakoś specjalnie. Taki błyszczący gadżet o ładnym zapachu jak dla mnie
Cytat:
Napisane przez wera2604 Pokaż wiadomość
Cytat:
no ktoś pisał ostatnio, że pachnie ładnie, mlecznie znaczy wiedziałam o tych złych komentarzach też, ale nie myślałam, że będzie aż tak źle :/

Miałam kiedyś masło do ciała z tej serii z jakiegoś programu motywacyjnego - straszneśmierdzi ało jak przypalone rodzynki.

Dziś zakupiłam w COK-u nową Tressele, bo tak mi się próbki spodobały, widziałam też biżuterię Clear Winner - naszyjnik jest super, bardzo fajny, natomiast kolczyki takie sobie, ale trzeba brać komplet...

Starlett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 22:12   #1364
wrrxd
Rozeznanie

Dziewczyny mam problem!
Zamówiłam dla klientki błyszczyk do ust Dazzling Diamond, w paczce przyszedł Clear czy jakoś tak, ale ja nie zczaiłam, bo na szybko pakowałam i dziś mama przynosi mi go i mówi że Pani zamawiała inny, to ja wypisuje formularz zwrotu i sruuu na poczte. Dopiero teraz się zorientowałam że to oni mi zły dali. Co mam zrobić?
wrrxd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 22:33   #1365
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez wrrxd Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam problem!
Zamówiłam dla klientki błyszczyk do ust Dazzling Diamond, w paczce przyszedł Clear czy jakoś tak, ale ja nie zczaiłam, bo na szybko pakowałam i dziś mama przynosi mi go i mówi że Pani zamawiała inny, to ja wypisuje formularz zwrotu i sruuu na poczte. Dopiero teraz się zorientowałam że to oni mi zły dali. Co mam zrobić?
o ile dobrze kojarzę, to ten dazzling to lest właśnie takie przeźroczysty z drobinkami

ale jeżeli uważasz, że to nie ten, a i tak już wysłałaś - no to nie rozumiem w czym problem przyślą odpowiedni i już

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 22:33   #1366
musso4
Zakorzenienie

Cytat:

mi akurat zapach się podoba jest taki słodko-gorzki ale wiadomo co nos to inny zapach sie podoba
Stary 2011-07-14, 22:57   #1367
zochawks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
o ile dobrze kojarzę, to ten dazzling to lest właśnie takie przeźroczysty z drobinkami

ale jeżeli uważasz, że to nie ten, a i tak już wysłałaś - no to nie rozumiem w czym problem przyślą odpowiedni i już

Toć dziewczyna chciała napisac ze błedny błyszczyk jej dali a ten by sobie zostawiła w formie przeprosin. A tak jest stratna na kosztach wysyłki i nie ma błyszczyka.

WYMIANA KOSMETYKÓW

zochawks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 23:15   #1368
paula600324
Zakorzenienie

Odebrałam dzisiaj paczuchy Zdziwiona byłam, że miałam zamówienie za 600 zł a są 2 kartony, a dużych rzeczy nie zamawiałam Otwieram mały kartonik a tam cały kartonik próbek za wejście na 2 poziom AC Przeliczyłam wszystko i dostałam z 35 blistrów perfum, 20 szminek, 32 podkłady, 13 kremów anew i z 5 solutions. Część kremów anew była w pakiecie po 5 sztuk, więc naprawdę dużo tych próbek dali, aż się nie spodziewałam Wszystkiego nie dam rady rozdać, więc ciekawe kiedy ja to zużyje

W końcu dostałam błyszczyk, który chciałam czyli brązowy, po mailu tłumacząc jak krowie na rowie, że chciałam kolor brązowy i mnie nie interesuje, że im się coś pomieszało i pod nazwą brązowego czai się kolor blado różowy
paula600324 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 23:40   #1369
asiuniaaaaa89
Raczkowanie

Mam ogromną prośbe do keine_angst czy mogłabyś na katalogowy wstawić fotki wysuwanych błyszczyków na ustach? zarówno kolor Perfect nude jak i Pink bouque, będę bardzo wdzięczna
asiuniaaaaa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-14, 23:49   #1370
mardy bum
Rozeznanie

Wysmarowałam ryja olejkiem lawendowym, zaraz się wymusuje musem lawendowym, giry potraktuje kremem do stóp z lawendą i położę się do wyra. I nie będę się dziwiła jak komary będę mnie gryzły, bo mnie pomylą z lasem ;]

dobrej wszystkim
mardy bum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 00:34   #1371
KarolaKG
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Starlett Pokaż wiadomość
Szału nie ma włoski mam po tym serum normalne, ani nie przetłuszczone, ani nie wygładzone lub nabłyszczone jakoś specjalnie. Taki błyszczący gadżet o ładnym zapachu jak dla mnie
Dzięki, w takim razie się na nie nie skuszę
I dobrze bo przynajmniej dzięki waszym opiniom mogę zrezygnować z niektórych rzeczy, i nie żałować decyzji o rezygnacji z zakupu niektórych rzeczy

Cytat:
Napisane przez mardy bum Pokaż wiadomość
Wysmarowałam ryja olejkiem lawendowym, zaraz się wymusuje musem lawendowym, giry potraktuje kremem do stóp z lawendą i położę się do wyra. I nie będę się dziwiła jak komary będę mnie gryzły, bo mnie pomylą z lasem ;]

dobrej wszystkim
Kolorowych

Początkująca scraperka
Zapraszam
https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/
https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/
KarolaKG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 08:02   #1372
ewula91
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
ja mam enchant otwarty na początku maja i nie wysechł jeszcze a mam jeszcze 2 w zapasie
ja mam super magnify i kupiłam go zaraz jak wchodził a do teraz jest do użycia i jak dla mnie świetny.

Cytat:
Był dzisiaj u mnie kurier. Dzwonił domofonem ze 3 razy - zanim się dokuśtykałam do niego z piętra na parter troche czasu minęło. Kiedy już się odezwałam, poprosiłam go uprzejmie czy mógłby mi tą paczuchę wnieść do domku w sensie podać w drzwiach a on na mnie na wrzeszał, że to nie należy do jego obowiązków. Ok ja to wiem, ale powiedzialam mu, że mam nogę w gipie i tego kartona o kulach nie dam rady donieść. A on, że to nie jego problem że chce podpis i mam wyjść. Wyszłam a on, że tu podpis i prawie mi rzucił tą paczką. Ja rozumiem, każdy ma zły dzień, każdemu czasem się nie chce, ale widząc już mnie jak wychodzę mógłby mi pomóc Na szczęście mój brat przyjechał i mi pomógł...
Cytat:
Z regularnej ostatni Pan Paczkowy był super Bardzo miły, uprzejmy i kulturalny pan Zawsze wchodził na podwórko, a mam 6 psów, więc nie każdy się odważy Jak były ciężkie paczki to przynosił pod drzwi, a jak nie zdążył wejść na podwórko, to zawsze pytał czy pomóc.
Ostatnio był inny Pan, ale nie miałam przyjemności go poznać - Mamuśka odbierała paczkę
A kurier z UPS mnie rozwala - łapska w smarze, jakiś taki rozmemłany, nigdy nic nie ma do pisania. Wcześniej przynosił paczkę pod bramkę, ale bał się psów, więc nie wchodził na podwórko. A kiedyś w zimie jak ja odbierałam paczkę, to wydał mi ją przez okienko w samochodzie, bo dupy mu się nie chciało ruszyć Paczka ważyła 15kg, bo były to 2 złączone ze sobą kartony Myślałam, że mnie zgniecie...
A jutro czeka mnie Święto Paczki Niestety nie będzie nic do obfocenia, bo już mnie ubiegłyście Cieszę się, bo przyjdzie mi paletka cieni z netto - Neutral Tones
Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
No proszę - kurier z ochroną
Cytat:
Ja zawsze zamawiam regularną i mam bardzo miłego Pana Paczkowego Zawsze przynosi paczkę pod dom, kładzie na podłogę i czasem jeszcze ostrzega, że ciężkie Teraz z synem jeździ (tzn syn jako kierowca) a raz był też z jakąś kobietą, którą wysłał do mnie na deszcz xD ale miała kalosze :p

a wczoraj miałam kuriera UPS to się spotkaliśmy na środku chodnika bo i tak byłam na dworze więc wyszłąm do niego ale przed zamówieniem kuriera (bo to 1 raz) poczytałam różne info na strefie i znalazłam gdzieś, że ma obowiązek dać Ci paczkę w drzwiach ale do domu nie może wchodzić.
ewula91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 08:37   #1373
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez zochawks Pokaż wiadomość
Toć dziewczyna chciała napisac ze błedny błyszczyk jej dali a ten by sobie zostawiła w formie przeprosin. A tak jest stratna na kosztach wysyłki i nie ma błyszczyka.
no tak, ale jamapi dobrze pisze, -dziewczyna decyzję podjęła wysyłając błyszczyk, wiec teraz nie ma odwrotu- na poczcie go nie dogoni, wg mnie to jest już sytuacja bezdyskusyjna - zwrot poszedł, będzie nowy błyszczyk i nie zostawi go sobie w ramach rekompensaty, bo go im oddała
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 08:45   #1374
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez zochawks Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
no tak, ale jamapi dobrze pisze, -dziewczyna decyzję podjęła wysyłając błyszczyk, wiec teraz nie ma odwrotu- na poczcie go nie dogoni, wg mnie to jest już sytuacja bezdyskusyjna - zwrot poszedł, będzie nowy błyszczyk i nie zostawi go sobie w ramach rekompensaty, bo go im oddała
no właśnie miała odpisywać

błyszczyk już wysłany i po ptokach ... nie już nie zrobi

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 08:47   #1375
nightsong
Rozeznanie

Cytat:
Zakochałam się w maseczce termalnej z MM Buzia gładziutka, a grzanie za✂✂✂iste Ale bajer
kiedyś była taka maseczka rozgrzewająca - pomarańczowa i chłodząca - niebieska - uwielbiałam je Ta rozgrzewająca aż momentami parzyła, ale fajne to było Na razie mam inne maseczki, to szkoda mi zamawiać tej nowej, ale może kiedyś się skuszę.

Cytat:

jak Ci się nie spieszy ze zwrotem, to może zostaw go sobie na razie - u mnie było tak, że po prostu nie mogłam znieść tego zapachu, strasznie mnie odrzucał, a zarówno mama jak i koleżanki go uwielbiały. Kilka razy próbowałam się przełamać, ale nic to nie dawało. A jakoś w ostatnim czasie stwierdziłam, że muszę go zamówić i poużywać, bo nic innego mi nie pomoże. I zamówiłam, i normalnie go stosuję, a zapach jakoś nagle przestał mi przeszkadzać. Nie wiem, dlaczego mi się tak odmieniło, ale może dasz radę jakoś się przekonać
nightsong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 08:51   #1376
jagoda352
Zadomowienie

Cytat:
Ale fakt, zapach okropny

Witam

Nie wiedziałam, że murzyńskie chaty śmierdzą M uszę spytać mojego Tż-ta. Był kiedyś na kontrakcie w Afryce

Dziewczyny, która maseczka najlepsza ze stron 104-105?

Nie polecam tuszu do rzęs "Szałowa długość" za 9,90
jagoda352 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 08:56   #1377
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagoda352 Pokaż wiadomość
ja polecam Tajski Kwiat Lotosu
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 08:56   #1378
jagoda352
Zadomowienie

Oczywiście mam na myśli katalog 11
jagoda352 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 08:58   #1379
selulita
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jagoda352 Pokaż wiadomość
Witam

Nie polecam tuszu do rzęs "Szałowa długość" za 9,90
Ja polecam z morza martwego
selulita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-15, 08:59   #1380
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
Kochane mam pytanie odnośnie tych spotkań dla konsultantek czy któraś mogła by mi powiedzieć coś na temat tych spotkań czy każdy może przyjść na takie spotkanie, czy trzeba mieć zaproszenie , czy te spotkania są dla zwykłych konsultantek i gdzie trzeba się dowiedzieć kiedy są te spotkania bo ja kontaktu ze swoją liderką nie mam.No i co ile te spotkania się odbywają?? Z góry dziękuje za odpowiedź!!!
spotakania są organizowane przez liderki./OMS i one decydują kto na nich będzie.
Cytat:
Czyli jak nie mam kontaktu z moją liderką to nie mogę iść na takie spotkanie czy moge jakoś załatwić zaproszenie?? A to zaproszenie dostaje się co jakiś czas czy każda konsultantka raz na kilka lat ??
może po prostu do niej zadzwoń?w końcu podpisywała z Tobą umowę.
Cytat:
Napisane przez ewula91 Pokaż wiadomość
Ja zawsze zamawiam regularną i mam bardzo miłego Pana Paczkowego Zawsze przynosi paczkę pod dom, kładzie na podłogę i czasem jeszcze ostrzega, że ciężkie Teraz z synem jeździ (tzn syn jako kierowca) a raz był też z jakąś kobietą, którą wysłał do mnie na deszcz xD ale miała kalosze :p
.
Ja mam 2 superprzystojnych Panów, którzy mi wnoszą wszystko, zawsze pogadają i specjalnie też dla nich robię zamówienia regularne, aby sobie coś dorobili, a nie na paczkomat
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości