|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG! Część XXIII
latin - Ty mnie? Kochana, to Tobie należą się wielkie oklaski! ♥
God....
You make me wanna feel Things.... I've never felt before God.... You make me wanna feel Boże... Sprawiasz, że chcę czuć.. To... Czego nie czułam nigdy wcześniej. Boże.. Sprawiasz, że chcę czuć. I met you once and I've fallen for your notion Spotkałam Cię raz i straciłam dla Ciebie głowę
|
#3992 |
|
Zakorzenienie
|
Latin - ou men ! jakie wyróżnienie ♥ .
' To nie jest tak, że nie mogę bez Ciebie żyć, bo mogę, tylko nie chcę.
-A między Wami coś było? -No wiesz jakieś 800 sms'ów i kilka imprez. Na Tymbarku pisało ' czas na miłość ', ale nie pisało już, że na bez wzajemną. Są ludzi normalni i są ludzie także poje*ani. Funkcjonuję tylko dzięki nadziei. Czasami mam ochotę z tego świata odejść, ale nie, nie dam Ci ten satysfakcji. Nadal mam taką cholerną nadzieję. W sumie tylko Ona mi pozostała. Miło było zobaczyć Twój uśmiech skierowany do mnie. A na Twój szyderczy uśmiech odpowiedziałam Ci środkowym palcem. Morał tej bajki jest krótki i znany : faceci to ch*je, a i tak ich kochamy.' grise , nieodkrytaxd , latin , paralogiczna , naiwnaO - big up.
|
|
#3993 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje gwiazdeczki ♥
chwila okrążyła ją swą przezroczystą nicią, szczelnie opatuliła płaszczem kołysząc w rytm uderzających o brzeg fal, w melodię wygrywaną przez wiatr. Tu w grę nigdy nie wejdzie zapomnienie... kocham Cię - nie wiem już kiedy Ci to mówiłam, nie pamiętam czy kiedykolwiek mogłam władać w Twoim kierunku owymi słowami. jak biszkopt nasiąka mlekiem tak ja nasiąkłam tobą, w grę nie wchodzi wyciśnięcie mnie z resztek ciebie, bo się zepsuję, rozpadnę na miał... czy czujesz się na siłach by po mnie wrócić w miejsce w którym mnie zostawiłeś? chciałabym rozerwać jego skórę, otwierając przed sobą jego wnętrze, dostać się do jego serca i sprawdzić co tak naprawdę tam wyryte zostało. Czy nosi w nim jakiekolwiek imię, nie licząc, że moje, licząc, że po prostu nie jest dupkiem... tendencją przystojnych mężczyzn jest ranienie. ucichł mój świat, zakołysał się na nici porannej rosy.
|
#3994 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dziękuję bardzo, i ja Ci też się kłaniam słońce ;* + biorę. wiedziała, ze to nic nie zmieni, ale dziś dla niej liczyło się tylko to, żeby zobaczył ją z innym. dziś nie potrafię wyobrazić sobie siebie bez Ciebie. szkoda, że muszę. a Ty po tym wszystkim umiesz tylko śmiać się z chłopakami jaka to byłam naiwna. Edytowane przez lov ya Czas edycji: 2011-07-16 o 18:13 |
|
|
|
|
#3995 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chciałabym móc powiedzieć, że jesteś mój, że ja jestem Twoja.
|
|
|
#3996 |
|
Przyczajenie
|
luska - dziękuje
zauroczenie jest czymś okropnym, trudnym do wyrzucenia z serca.
dorośnij, proszę. OTWÓRZ OCZY! nie zamykaj, proszę nie mrugaj nawet, bo wtedy nadejdą te niezrozumiałe wątpliwości. ...i nagle stawała się tragiczną postacią, która rozpaczliwie potrzebowała odrobiny czułości, albo przynajmniej mocnego drinka. ..gdy rano wstaje patrzę na komórkę czy może czułeś się samotny w nocy i chciałeś z kimś porozmawiać...
|
#3997 |
|
Raczkowanie
|
xxxLOLKAxxx, caroline060, Paralogiczna, latin(i dziękuję i również się kłaniam potrójnie
" Bo byłeś magią, moim ukojeniem i nierealnym snem. Chwilą bezgranicznej rozkoszy, szkoda tylko, że nasza miłość była cholernym wytworem mojej wyobraźni Czasami tak wiele chciałabym Ci powiedzieć, ale świat zamyka mi usta Kiedyś Ci opowiem jak puste były wieczory bez Ciebie, gdy za towarzystwo robiła muzyka, herbata, koc i Twoje zdjęcie. Powiem Ci jak smakowały moje łzy i tęsknota, której nie dało się opisać słowami, że nawet pomarańcze traciły smak Pochłonęła mnie diabelna iskra w Twoich cudownych oczach. Zapragnęłam czuć Ciebie przy sobie każdego dnia, tak od nowa Codziennie jestem kimś innym. Szukam siebie, a gdy znajduję jestem na tyle zmęczona, że zasypiam, aby na nowo się obudzić i szukać tego co ucieka wraz z każdym przebudzeniem -Nie ma mnie dla nikogo -Nawet dla mnie? -A jesteś nikim? -Dlaczego ciągle na mnie patrzysz? -Bo boję się, że jak spuszczę wzrok to Cię zgubię Zakochan w podnieceniu stykających się języków i szorstkim dotyku dłoni chłopaka na swych piersiach. Zakochana w idei rozkoszy Delikatny zapach ciepłych ramion, cichy powiew Twoich rzęs"
|
#3998 |
|
Raczkowanie
|
luska_ - dziękuję
Co Ty wiesz o miłości, jak Ty bajek nie oglądasz? 11:11 - znowu Ty?
Chcę damą być i chcę być natchnieniem Divą kobiecych kaprysów i wad Dla jednych muzą, a dla innych snem Chcę stworzyć na nowo swój świat Irminka http://www.facebook.com/profile.php?id=100000420827906 Edytowane przez i_nie_zmienia_sie_nic Czas edycji: 2011-07-16 o 16:27 |
|
|
|
#3999 |
|
Zadomowienie
|
Niespokojnie wiatry
Targają moimi myślami. Oczy zazieleniły się w kolorze Twojego uśmiechu. Mały królik siedzi w mojej głowie. łowi naiwne myśli na marchewki. |
|
|
|
#4000 |
|
Raczkowanie
|
ja chciałam tylko powiedzieć, że YourViewOfLife mnie zachwyca.
nie jestem typem dziewczyny, która pozwoli na to, by po
jej policzkach potoczyły się łzy w momencie, gdy ktoś ją obserwuje. ale może gdybym tamtego dnia zapłakała, to byś jednak został? tak łatwo było zamknąć drzwi i zakończyć to wszystko. a potem dotarło do mnie, co zrobiłam... wyobraź sobie, że boli mnie twoje 'nie kocham'. co jest nie tak? czemu nie jest dobrze? przecież nadal cię kocham. znowu się zakochałam. znowu w nim.
|
#4001 |
|
Raczkowanie
|
Wiem, że na nic nie zasługuję, lecz wiem, iż bez niego sobie nie poradzę !
Chcę damą być i chcę być natchnieniem Divą kobiecych kaprysów i wad Dla jednych muzą, a dla innych snem Chcę stworzyć na nowo swój świat Irminka http://www.facebook.com/profile.php?id=100000420827906 |
|
|
|
#4002 |
|
Rozeznanie
|
czas leci jak piasek przez palce..
teraz możesz wszystko.. skacz, śmiej się, śpij.. tylko nie płacz.. kobiety nie można przyzwyczajać do czułości.. później cierpi.. bajki dobrze się kończą, nawet jak dzieje się w nich coś złego.. to było 22 lipca.. pamiętam dokładnie.. tego dnia umarłem po raz pierwszy.. zamieniłabym sto innych osób na ciebie.. |
|
|
|
#4003 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje ;*
Otwórz swe usta Dotknij swymi wargami moich Moglibyśmy stworzyć pocałunek, który przezwycięży śmierć i przeżyje.. Pytasz, gdy jesteś sam: 'Czym jest miłość?' Ból jest miłością.. Otwórz swe oczy Głęboki błękit, jezioro niczym tafla szkła Pływaj dopóki woda i niebo są jednością, z dwojga.. So glad you could stay Forever Jak miło że zostajesz tu Na wieki Zdobyłam sekret wiecznej miłości Szaloną, nazywasz mnie szaloną? Gdzie się podziałaś moja miłości? Gdzie, gdzie możesz być? Czy jesteś tam, ponad oceanem? A może tam wysoko w niebie? Moja nadzieja jest na horyzoncie Każda twarz ma twe oczy I tak jak dni składają się z momentów Każda godzina staje się czasem życia Edytowane przez grise Czas edycji: 2011-07-16 o 21:18 |
|
|
|
#4004 |
|
Raczkowanie
|
"
Cichy wiatr szeleszcze tylko między drzewami, mówiąc, że nie było warto. Poskładałam się, z wszystkich wylanych łez ułożyłam poranną rosę, którą czuję co dnia. Z każdego promiennego uśmiechu do Ciebie, wyczarowałam swoje własne słońce, które w moim własnym świecie świeci codziennie. Desperacko wykrzyczała, że tęskni za nim. Przeszłośc koniecznie trzeba oddzielic od życia teraźniejszego, ona zabiera nam daną chwilę. Nie czuję już na sobie tamtego wzroku, nie rozpamiętuję każdego Twojego gestu, nie robi na mnie wrażenia Twój uśmiech, a kolor Twoich oczu stał się najbrzydszym kolorem na świecie. Ale dobrze mi z tym, to, co było nie wróci. Bardzo mi z tego powodu wszystko jedno. "
|
|
#4005 |
|
Rozeznanie
|
pamięta wg ktoś jeszcze?
![]() _________________ Miała takie piękne życie, ale pojawił się on. ... i nagle stało się piekłem. Mnie to tam nie obchodzi gdzie jesteś, ale gdy Ciebie nie ma obok mnie czuje straszną pustkę. Jak można być tak zaślepionym? Widzisz tylko go, go i go. Jestem głodna Ciebie, Twoich dotyków, pocałunków i tych słodkich słów. Czuję się taka inna, a to dlatego, że gdy byłeś dopełniałeś całą mnie. Mógłbyś czasami liczyć się z moimi uczuciami, wiesz?
|
#4006 |
|
Zakorzenienie
|
"Miała nadzieję, że już go nie kocha, że to minęło. Tak bardzo się starała, żeby to minęło. Ostatnie pół roku to był właściwie odwyk. Odwyk od niego, od jego wariackiej miłości, od pocałunków, jego fantazji, jego wygłupów, jego napadów melancholii, jego niezwykłości. Nie udało się. Owszem, może i o nim zapomniała, ale wcale nie przestała go kochać.
Dlaczego nazywasz swoje uczucia chorobą? To coś pięknego, gdy człowiek spotyka drugą osobę. Kogoś, dla kogo wiele znaczy. Kogoś, kto się o niego troszczy, zabiega o jego względy i chce to robić.Kogoś kto chce być dla ciebie tym kimś, kim ty jesteś dla niego.Jeśli już chcesz porównywać ten stan do choroby, to zostań w niej. Nie szukaj lekarstwa. Nie odbieraj sobie możliwości poznania jej objawów i bycia ofiarą jej powikłań. Żyj z nią, budź się i zasypiaj. Nie odbieraj sobie tej szansy.Choruj i byle ta choroba była śmiertelna, bo życie bez niej jest bez sensu... Nie pozwólcie, by ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia i nie ma powodu, abyście tego nie miały osiągnąć. Przez cały dzień i całą noc moje pożądanie pełznie ku Tobie jak jadowity wąż. "
|
|
#4007 |
|
Rozeznanie
|
Cześć, pamiętacie ?
'I want to sleep with you. I don't mean have sex. I mean sleep. Together. With my hand on your chest. And your arm around me. Just sleepy, blissfully, happy, silence. ' Budzę się rano i robię dwie kawy, Wszystko jest dobrze 'Jeśli miłość jest człowiekiem, chodzi mi o Ciebie' W Twoim spojrzeniu odnalazłam harmonię. 'Just we. Just us two.' Tylko my. Tylko nas dwoje,
. Edytowane przez PaniJana Czas edycji: 2011-07-16 o 20:55 |
|
|
|
#4008 |
|
Zakorzenienie
|
I to właśnie tego czasu zapomniałam o kłopotach,
o całych zmartwieniach i oddałam się w Twoje ramiona. Nie ważne że wieczór znikł szybko jak bańka mydlana. Od tamtego momentu wiem, że mam na kogo spoglądać, komu ufać, kogo kochać! Widzisz, czasem droga nie jest równa, ale po to Bóg dał nam ręce, aby w czasie trudności móc odepchnąć się i iść dalej Jego brązowe oczy całkiem zamazały błękitny odcień tęczówek tamtego palanta Wezmę się w garść i z NIM pójdę w świat! Nigdy więcej nie przeżyję głuchych nocy, pełnych tęsknoty i łez. Nigdy więcej nie będę myślała o mojej nieszczęśliwej miłość. Nie będę śmiała się z komedii romantycznych, ani przełączała miłosnych piosenek. Nigdy więcej nie zapłaczę, nigdy więcej nie powiem, że świat nienawidzę, bo świat kocham, zakochałam się od nowa! Najgorsze w tęsknocie jest to, kiedy wiesz, że druga osoba też tęskni, lecz nic nie możecie zrobić, aby być przy sobie blisko Zapamiętałam tylko tyle, że mam być silna i nie przejmować się jedną porażką dzisiaj dennie, przepraszam ![]() |
|
|
|
#4009 |
|
Raczkowanie
|
Ustami musną delikatnie mój policzek,
powoli zbliżając się w stronę ust. Chciałabym tylko być w jego ramionach, czuć zapach. Kiedy zniknęła namiętność, on się ulotnił. Sprośne myśli pojawiają się, gdy tylko cię widzę. Nie mów, że mi nie zależy. Zdradzał ją co tydzień, ale ona była z nim cały czas. Wiedziała, że musi się pobawić, a potem do niej wróci. Scałuję z ciebie całą chamskość. Nieziemsko przystojny. Jest mój, laleczko. Dziękuje za to, że mnie odprowadziłeś wtedy do domu. Wspominam to co noc. Płaczę. Myślałeś, że lekko zadrasnąłeś moje serce, jednak poczułam, że przecinasz mi je piłą mechaniczną. Chciałabym się zgubić z Tobą. Możesz czasem o mnie pomyśleć? Nie musisz mnie od razu kochać, ale pasowałoby. - Wiesz ja śpię z misiem. - I już zawsze tak będzie ? - Nie. Kiedyś spotkam chłopca, który zastąpi mi misia. - Jaki musi być? - Przede wszystkim musi kochać. Innych wymagań nie mam. - Ale nie każdy od razu kocha. - Nie każdy może zastąpić mojego misia. - Napisałaś mi "erotycznych snów" i śniło mi się, że z Tobą spałem. - To już Ci nie będę tak pisać. - Czemu ? Przecież fajnie było Pokochaj mnie taką jaką jestem. Pobawmy się w miłość. |
|
|
|
#4010 |
|
Przyczajenie
|
Witam
Rozłąka osłabia mierne uczucie, a wzmaga wielkie, jak wiatr gasi świecę, a rozpala ogień. - Do czego ? -Do normalnego życia .. nasze życie jest takim, jakim uczyniły je nasze myśli. marzenia się spełniają, lecz sama wiara nie wystarcza. _________________________ _______ Czy można tęsknić za kimś, kogo tak naprawdę nigsy się nie miało? |
|
|
|
#4011 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ty też jesteś wspaniała lov ya -Ciebie pierniczku okradam your blue eyes, PaniJana- oczywiście, że pamiętamy... O takich talentach się nie zapomina _____________________ Skoro i tak skończę w piekle, mogę po drodze zaszaleć. Nie mam na tyle siły, by trzymać się z dala od Ciebie. Życie nie zawsze jest dobre. Właśnie dlatego istnieje muzyka. Dlatego wierzę w Boga. I dlatego zawsze mam w swojej zamrażarce lody czekoladowe. `..że Ci uwierzyłam, tylko mi wstyd..`
|
|
|
#4012 |
|
Raczkowanie
|
istny_paradoks - Bierz, bierz ile chcesz latin- kocham, kocham , kocham <3 " Od pierwszych lat szkoły mówią Ci jaki masz być. Eksperci od życia co nie osiągnęli nic. Dopiero późną nocą, przy szczelnie zamkniętych oknach gryziemy z bólu ręce, umieramy z miłości. i gdybym widziała, że tak będzie, nie pozwoliłabym Ci namieszać w moim życiu. A o godzinie 25:00 wstanę, podniosę czoło i pójdę. Już nigdy mnie nie znajdziesz. mężczyźni pragną zawsze być pierwszą miłością kobiety.Kobiety zawsze pragną być ostatnim romansem mężczyzny. Żyj najpiękniej jak potrafisz. Po swojemu. " Jestem Sylwia ![]() nie lubię gorzkiej herbaty, niedoprawionych potraw i letnich miłości. Edytowane przez smileandsweet14 Czas edycji: 2011-07-16 o 23:47 |
|
|
|
#4013 |
|
Raczkowanie
|
Aaa to mój pierwszy raz w opisach
![]() "...i stawała się demonem seksu, który po wszystkim przemieniał się w romantyczną dziewczynkę pragnącą tylko wtulić się w jego silne ramiona i czuć jego pocałunek na swoich włosach..." "pamiętaj, nawet jeśli dziś tego nie chcesz, pewnego dnia poczujesz że jesteś tak cholernie samotny, i że nikt - żadna kobieta na całym świecie nie jest w stanie ofiarować Ci takiej miłości, jaką chciałam Ci dać ja. I będziesz chciał poruszyć niebo i ziemię, aby mnie odnaleźć, będziesz płakał i myślał o mnie bez pamięci, gdy będziesz zasypiał, będę twoim sennym marzeniem i przekleństwem nocy. Zbudzisz się zlany potem wykrzykując moje imię. Na zawsze pozostanę tą, która kochała Cię ponad własne życie, jedyną, która zaakceptowała Cię bez żadnych zmian i pokochała bezwarunkowo - pamiętaj o tym, gdy będziesz chciał powiedzieć "odejdź" ... Gdybym umarła dzisiejszej nocy, chciałabym abyś dowiedział się pierwszy - tak bardzo Cię kocham ...
|
|
#4014 | |
|
Zadomowienie
|
hey, honey! I'm here!
wreszcie, wreszcie panienko ; *
ja też się cieszę dołożę wszelkich starań <3 Cytat:
![]() fajnie być wśród Was <3 caroline!!!!!! Kiedy się wścieknę niszczę przedmioty. Potem tego żałuję, ale w takich chwilach nie potrafię nad sobą zapanować. była to miłość intensywna, prawdziwe tornado Za dużo paliła i za każdym razem, gdy jechała pociągiem, gubiła bilet. [Murakami] nocą grałem w domino z gwiazdami, niekiedy przegrywałem wspaniałomyślnie To był już ranek, a Ty się śmiałaś do mnie z portretu. może zakwitniesz nad ranem piękną dużą słonecznika [Stachura] być kochanym jest bardzo, bardzo przyjemnie Jestem zachłanna życia, boję się i jednocześnie.. nie dbam jest już późno, piszę bzdury [Manaam] bez niego wyglądam jak pusty pokój, z którego wszyscy już wyszli
|
|
#4015 |
|
Zadomowienie
|
***** nie wiem, co robić w najcięższych chwilach. w starciu z żywiołem brakuje mi siły. nie pomaga nawet zwykły płacz. ***** z własnym strachem walczyć jest mi najtrudniej. podobnie jak z samotnością i tęsknotą. one wchodzą w pakiet "emocjonalnej pustki". ***** moje życie przypomina niedzielne popołudnie, długie ponure, pełne niejasnych nadziei, mglistego żalu, a dominująca nad wszystkim gorycz nie pozwala delektować się tą odrobiną egzystencji, której można by skosztować. ***** jak dobrze jest do Was wrócić
|
#4016 |
|
Zadomowienie
|
Ślimak na skórze zatacza ślad
- kwasowy znak gorzkich lat. Czekała na Ciebie gorącymi nocami, palcami zaczepiała, palcami pożądała. Podążała za jego słowami, kierowała się uczuciami - zawisła na stryczku niespełnionej miłości. |
|
|
|
#4017 |
|
Raczkowanie
|
latin - bardzo mi miło
![]() "gnało serce o krok przed rozumiem
po mej głowie chodzą słowa nie do powiedzenia zezowate szczęście" słodko-gorzki smak wspomnień"
|
|
#4018 |
|
Raczkowanie
|
"
Więcej jest we mnie romantyczki niż realistki, zdecydowanie wybieram ślepą wiarę zamiast chłodnej logiki. Sen nadszedł w trzech kolorach: czerni, bieli i bladej szarości. Moje emocje wahały się między łamiącą serce stratą, poczuciem odrzucenia i gniewem. Były chwile, w których żałowałam, że z nim nie uciekłam. Wielkie szczęście, nawet krótkie, wydawało się lepsze niż to długie, rozdzierające cierpienie codziennych przebudzeń ze świadomością, że on nigdy nie będzie mój. I tylko w nocy, kiedy znajdę się sam na sam ze swymi myślami i tęsknota będzie zbyt silna, pozwolę sobie na myślenie o nim. Potrzebowałam dokładnej kontroli nad życiem, w którym każda minuta będzie zaplanowana, a każde uczucie będzie miało swoje miejsce. "
|
#4019 |
|
Zadomowienie
|
latin - dziękuję bardzo kochana, że mimo tego, że jestem tu coraz rzadziej to jednak jest ktoś kto o mnie pamięta
Mój uśmiech to imitacja radości. Przyzwyczaiłam się już do tego, że każdego ranka nakładając makijaż nakładam też uśmiech, A potem wieczorem zmywam go płynem do demakijażu, a on niknie w czeluściach kranu razem z resztkami tuszu i szminki. Mam dość uciekania, tulenia się do ścian, chowania pod kołdrą. Mam dość tego paraliżującego mnie w każdej chwili strachu. Kiedyś pozwolę mu się zjeść, a Ty wtedy nie będziesz nawet wiedział co się stało. Słone wspomnienia chowam w słoiku – Jak ogórki na zimę. Komuś szklą się oczy. Komuś opadają ręce z bezsilności Ktoś rozbija wino o podłogę. Ktoś gasi papierosa i po prostu zasypia. Ktoś wbija sobie nóż w samo serce. Ktoś po prostu zapomina – jak ja. Ukradnij mnie. Schowaj po sercem. Są takie gesty – których nie da się zapomnieć. Wiesz co dziwi najbardziej? Kiedyś potrafiliśmy przegadać całą noc, Dziś zdania składamy z : aha, fajnie, pa. Pamiętasz dzieciństwo? Objęcia taty, modlitwę z mamą na dobranoc, Obdarte kolana i łokcie, rozstania wieczorem, By zaraz rano wybiec na podwórko i kontynuować zabawę. A teraz co masz? Papierosy zamiast lizaków Wódkę zamiast soku pomarańczowego Ostry seks zamiast buziaków z kolegami na podwórku. Dorosłość? Dlaczego tak bardzo nie mogliśmy się jej doczekać?
żegnaj przyjacielu. Malina 19.01.1994 - 24.09.2012 [*] Edytowane przez SparklyAngel Czas edycji: 2011-07-17 o 14:06 |
|
|
|
#4020 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
"
było niebo za świetlistą bramą smak Twych ust zabrał mnie tam rano zgasło światło nie ma nieba, nie ma świata w zgiełku dnia Twój dotyk się zatarł zimno tutaj chłód stawia moje serce na straży gdy Cię nie ma, przestaję marzyć chcę Cię teraz w tej poświacie zobaczyć o skraj nieba stopą znów zahaczyć Nie pamiętam już dnia, który uśmiechem wiódł aleje czasu dziś poranek wita niepokojem a zmierzch wita się z pościelą wykruszając słone łzy w pamięci kolorowe chwile które dziś są szarym pasmem to świat jakiego nikt nigdy nie chciał znać niewidzialny płomyk nadziei zgasł wraz z ostatnim serca krzykiem Nakarmię czułością Pokaże mleczną drogę i gwiazdę spadającą Poskładane pamięcią obszyte tęsknotą najpiękniejsze chwile w piramidach myśli czułością ogrzewane nie zmieniły kształtu ani kolorytu zatrzymane w nadziei czasu "
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.