|
|
#2551 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebka.pl cz. 29
Cytat:
|
|
#2552 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2553 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny
![]() uwielbiam bób ![]() ![]() Iduś: co się stało?
|
#2554 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- ojej co się stało??? ![]() Nawet nie wiem kiedy stuknęło mi 5 tys postów
|
|
#2555 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystko się beznadziejnie układa. Pokłóciłam się z TŻ-tem ... znowu
.Już sama nie wiem co ja mam ze sobą zrobić, jak ja mam z nim rozmawiać
|
#2556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() :przytu l: zawsze mi siostra powtarza jak się zacznę nakręcać na Tż "wyluzuj" nie denerwuj się będzie dobrze .... trudno może on chciał zostać i faktycznie odebrać mame z lotniskaMoże następnym razem gdzieś wyjedziecie razem tylko się nie denerwuj bo to w niczym nie pomorze
|
|
#2558 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Przyzwyczajaj się ![]() ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2559 |
|
Rozeznanie
|
Witam wielbicielki etorebek!
Jest może któraś z Was posiadaczką torebki "Kristy II duża"? Dobrze się sprawuje? Znalazłam wątek z 'real foto' torebek, ale mnie najbardziej zależy na zdjęciu wewnętrznej części. Czy któraś z Was zechciałaby takowe udostępnić? Kolor nie gra roli. Z góry dziękuję! <3
|
|
|
|
#2560 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór, ale tu dzisiaj cicho!
Cytat:
i przyzwyczajaj się ![]() Cytat:
Zawsze chciałam mieć takie włosy, jak pani z Twojego ava Dziękuję za skorzystanie z kodu dzisiaj po 13. Mam nadzieję, że Twoja torebka będzie idealna
|
|
#2561 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Np. te poniżej. Wszystkie Kryski mają takie samo wnętrze. Edytowane przez Dominiique Czas edycji: 2011-07-15 o 22:33 |
|
|
|
|
#2562 |
|
Rozeznanie
|
znalazłam właśnie jedno takie zdjęcie, chyba wcześniej je przeoczyłam.
A mógłby ktoś podpowiedzieć, czy ta kieszeń zapinana na zamek jest bardziej po środku, czy przy boku torby? (nie mam na myśli tej małej kieszonki). No i na ile są sztywne, zależy mi na tym, aby upchnąć do torby futerał fletu. |
|
|
|
#2563 |
|
BAN stały
|
Na środku. Kristy II jest bardziej miękka od I, mam tę niebieską. Co do futerału nie pomogę
![]() ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Sama kieszonka jest miękka. |
|
|
|
#2564 |
|
Rozeznanie
|
Kurczę, tak myślałam, że na środku. ;< No i teraz tak: torba jest świetna, a ta kieszeń zupełnie ją wyklucza, muszę mieć naprawdę obszeeeerną torbą, żeby zmieścić w nią wszystkie nuty, instrument i inne moje 'ważne rzeczy'. No nic, będę szukac dalej. ;(
|
|
|
|
#2565 |
|
Zakorzenienie
|
Jadę jutro na zakupy i jak nic ciekawego nie upoluję to zamawiam torebki (
?)A tymczasem uciekam spać
|
|
#2566 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() eh, dziękuję za słowa wsparcia, dzięki opatrzności jestem w miarę cierpliwa, więc liczę, że zniosę to wszystko co mnie czeka na uczelni swoją drogą nie spodziewałam się takiego burdelu organizacyjnego, choć mnie ostrzegałyście ale to chyba tylko na moim wydziale, bo na innych moi znajomi nie narzekali...Cytat:
|
|
#2567 |
|
BAN stały
|
To jest średniej wielkości torebka, patrzyłaś na wymiary? Takie większe to mają od 40 cm szerokości. Kristy "duża" wcale nie jest duża, jest po prostu większa od tej "średniej" wersji, ale nadal jest torebką o średniej pojemności, nie jest obszerna wcale.
Edytowane przez Dominiique Czas edycji: 2011-07-16 o 00:35 |
|
|
|
#2568 |
|
Raczkowanie
|
po piątku przychodzi sobota.
dzień dobry
![]() aua, wszystko mnie boli po wczorajszym sprzątanio-porządkowaniu. ale przynajmniej oficjalnie mogę powiedzieć, że skończyłam misję workową. wszystkie nieużywane rzeczy są spakowane w worki próżniowe, zajmują mniej miejsca, nie kurzą się i jest cudownie. ale chyba się przetrenowałam z tym podnoszeniem i układaniem, bo bolą mnie plecy dzisiaj. z braku laku, nasmarowałam się wczoraj żelem rozgrzewającym, ale nie wiem czy pomogło. anyways, życzę powodzenia wszystkim, którzy go potrzebują. ja mam jedno marzenie dzisiaj - zanurzyć się w morzu. przynajmniej trochę. może pójdę obejrzeć mistrzostwa jakieś tam na skuterach wodnych, które odbywają się nieopodal...
|
#2569 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: po piątku przychodzi sobota.
Dzień dobrrrry!
ale zastój na wątku- może wszyscy przenieśli się na ten antyetorebkowy?????:hahah a:Życzę wszystkim miłego dnia i weekendu! Cytat:
---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- Cytat:
![]() ![]() na drugim zdj gołym okiem widać ponad 2 kg!
|
||
|
|
|
#2570 |
|
Zakorzenienie
|
![]() wakacje w Hiszpanii byly udane, opalilam sie troche, i przede wszystkim spedzilam tydzien czasu w innym miejscu, bo morze, plaza to cos czego nie mam na codzien pogoda dopisywala caly czas, woda w morzu na poczatku byla troszke zimna ale pozniej juz sie ocieplila, to chyba kwestia przyzwyczajenia ![]() teraz jestem w Anglii i jestem na etapie poszukiwania jakiejs pracy na reszte wakacji ![]() a u Was co slychac? co tu sie dzialo od poczatku lipca?
|
#2571 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2572 |
|
Zakorzenienie
|
strasznie malo piszecie, malo mam do nadrobienia |
|
|
|
#2573 | ||||
|
Zakorzenienie
|
bylam i koles, ktory ostatnio kazal mi odczekac jeszcze 2 tyg teraz powiedzial,ze oni na to nic nie poradza
. jutro jade (na 100%, bo bede w tych okolicach) do salonu gdzie kobita mowila,abym od razu przyniosla tel i bez problemu wysla go do wawy. obecnie komorka trzyma tylko jeden dzienjestem ZA ![]() Cytat:
ile zaplacilas?moze przestali dawac ;p Cytat:
przyszly decenariosy (spodziewalam sie duzo gorszej jakosci), sa ok, fajnie wygladaja masz juz okularki? Cytat:
pojechalam do kuzynki na kilka dni, ale z racji jej zawodu bylam zdana sama na siebie, ale milo wspominamCytat:
|
||||
|
|
|
#2574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
świetnie że wakacje się udały![]() wiecie co - kupiłam dzisiaj przypadkiem 4 akiery któe tu były niedawno polecane - tropic po 2,80. miały byc w innej drogerii a nagle zobacyzłamje w zwykłej drogerii w któej byłam i kurcze załuję że tylko te 4 kolory wzięłam i to żadnego różu któy mi się podobał, ale na szybko wybierałam ![]() rewelacyjnie kryją, fajny pędzelek i ładne kolory ![]() narazie kupiłam zaznaczone, ale jak tylko wróce z wakacji to sie wybiore po więcej
|
|
#2575 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Jednak nie zamawiam torebek bo się trochę obkupiłam ![]() No i spędzamy z tż weekend u mojej ciotki w mieszkaniu
|
|
#2576 |
|
BAN stały
|
cześć dziewczyny
|
|
|
|
#2577 |
|
Zakorzenienie
|
czesc nudi
co tam? ![]() roznosi mnie, nie mam z kim dzisiaj biegac
|
|
|
|
#2578 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2579 | |||
|
BAN stały
|
nadrabiam Was, ale widzę, że dużo nie napisałyście...
ja wróciłam godzinkę temu . woda zimna przeraźliwie. tylko 2 razy się kąpałam tak, że zanurzyłam się cała. wczoraj na "zakończenie" chciałam się pochlapać, ale jak poszłam nad brzeg i kostki mi autentycznie zdrętwiały - zrezygnowałam . dzisiaj 9h w aucie - trochę korków było. i zmęczona jestem ![]() ![]() żadnych przystojniaków nie spotkałam ![]() zjadłam tylko 3 gofry. 3 lody, 2 ciastka z kremem i duuużo paluszków, precelków, chipsów itp. ALE mieliśmy daleko kwaterę i sporo maszerowaliśmy codziennie, więc na pewno dużo spaliłam ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- kunia - świetny podpis masz ![]() gratuluję Charli dostania się tam, gdzie chciała Cytat:
ja już tylko czekam na wyrobienie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nikogo nie okradam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() i gruba - bałam się, że mnie znudzi. ale...baaaardzo dobrze napisana, ciekawa do samego końca. lekka, miła lektura z fajnym wątkiem. podobała mi się narracja, no i to, że jedna historia, ale opowiedziana na przestrzeni wielu lat - od roku 1900, przez 1975, aż wreszcie 2005 - pomieszane ze sobą, ale tworzące spójną całość. czytałam jednym tchem ![]() widzę,że naprawdę zastój w wątku ![]()
|
|||
|
|
|
#2580 |
|
Zakorzenienie
|
wrocilam... beznadziejnie sie samej biega
nudi, 2 razy to duzo jak na polskie morze. ja czasami w ciagu 2 tyg ani razu sie nie zanurzylam ![]() beda jakies fotyyyyyyy? i jak to zadnego ciacha nie widzialas?? a ratownicy? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:23.

...pani z dziekanatu bardzo miła
w kolejce naczekałam się 3 godziny tylko po zapis... eh, w ogóle kiepski dzień wczoraj miałam...

co się stało?
Mam nadzieje że nie czeka mnie taka pogoda cały tydzień 

nie denerwuj się będzie dobrze .... trudno może on chciał zostać i faktycznie odebrać mame z lotniska

ile zaplacilas?
rozgrzeszenie!:cm ok:
przyszly decenariosy (spodziewalam sie duzo gorszej jakosci), sa ok, fajnie wygladaja 
. woda zimna przeraźliwie. tylko 2 razy się kąpałam tak, że zanurzyłam się cała. wczoraj na "zakończenie" chciałam się pochlapać, ale jak poszłam nad brzeg i kostki mi autentycznie zdrętwiały - zrezygnowałam