|
|
#4081 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Żonki 2009 cz.XXVIII
India - ładnie tak nie dostarczać wszystkich danych przed analiza? To się tu męczę, wymyślam ...
![]() Ale Wam zazdroszczę tego słońca - u mnie drugi dzień leje po jednym dniu przerwy w piątek. Cudownie po prostu.
|
#4082 | |
|
Zakorzenienie
|
:
Cytat:
jakos mi wyleciało z głowy, karnisze 2 miechy temu kupione, ale jeszcze nie zamontowane
|
|
|
|
|
#4083 |
|
Zakorzenienie
|
jejku przeczytałam placki i nagle mnie taka ochota na ziemnaczane naszła, ze padam
A ja przed chwilą z mężem na kolacje śledziki obaliłam a potem miskę nektarynek pokrojonych w plasterki z borówkami ups... mam nadzieję, że będzie ok. Juz kiedyś tak zjadłam śledzie i mandarynki i to się dobrze nie skończyło yeeees ![]() Neska ja zawsze miałam typ dla chłopca : Kacper (mąz też akceptował ) i to było pewne, ze chłopiec to Kacper i niestety.... poznałam Kacpra - taka z niego pierdoła była, że masakra i tez zawsze z tym kolegą będzie mi się to kojarzyło |
|
|
|
#4084 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moj ostatnio w pracy reke sobie przeciol ![]() Cytat:
![]() no juz szwagierka jest u nas 2tyg czas strasznie szybko leci ... ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
...ale pociesze Cie my narazie tez nigdzie sie nie wybieramy .. moze dopiero kolo pazdziernika -listopada ![]() Cytat:
nigdy nie bylam nad polskim morzem ale slyszalam ze strasznie drogo jest znajomi teraz pojechali na wakacje do Polski i nad morze wlasnie to o wiele drozej ich wyszlo niz wakacje na Dominikanie czy Hawajach ![]() I po weekendzie .. ktory nie powiem byl bardzo udany w piatek bylismy z dziewczynami na obiedzie a pozniej w barze wskoczylysmy wszystkie w kiecki obcasy i dawaj bylo super w sobote bylismy na grillu u kuzynki Meza a wieczorem sami zaprosilismy pare osob do nas nad jeziorko .. Wrocilismy do domu o 4 rano spalismy az do poludnia i tak zmeczona na maxa jestem. Zabralismy mamy dzisiaj na obiad urodzinowy do Olive Garden a wieczorem powtorka grilla Padam na twarz .. dobrze ze dzieciaki zaczynaja jutro camp i dopiero na 2 mam ich odebrac ... tak wogole to do czwarteku musze jej dac znac czy chce dalej pracowac u niej bo od wrzesnia bede miala tylko 15godzin tyg a teraz mam jakies 23 .. i raczej mi to nie pasuje .. sama kurcze nie wiem co zrobic bije sie z myslami co chwile raz mysle zeby zostac pozniej ze moze znajde cos lepszego nie wiem co robic ..
|
|
|
#4085 |
|
Zadomowienie
|
Żabcia - w Polsce drożej niż na Hawajach i Dominikanie? Jestem w szoku...
Bardzo intensywny weekend mieliście .
|
|
|
|
#4086 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dramat Laski, dramat
rano nie mogłam sie dopiac na biuscie w wąską bluzkę zapinana na guziki
|
#4087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szok ![]() kurcze lecę się przygotować do pracy bo się spóźnię nawet kawy nie zaczęłam pić a koleżanka dzwoniła że przyjdzie jakiś awanturnik dzisiaj
|
|
#4088 |
|
Zakorzenienie
|
mi też się nie chce wierzyć. Chyba, że w USA mają inne ceny na wycieczki w te miejsca, bo z PL na bank by tam taniej nie było.
|
|
|
|
#4089 |
|
Zakorzenienie
|
Cori jaki dramat, jaki dramat
tzn nie ja żeby nie było bo sama znam ten problem ![]() Madzia Żabci nie chodziło o cenę wycieczki z polski na Dominikanę czy Hawaje, tylko o ceny na miejscu
|
|
#4090 |
|
Zakorzenienie
|
Bzyczka aaaa , a ja myślałam , ze ogólnie o koszt całościowo chodzi. Ja , jak porównuję to zawsze nie tylko nocleg biorę pod uwgaę ale i koszt dojazdu, koszt wyżywienia - > wszystko
i dlatego się zdziwiłam
|
|
|
|
#4091 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Poza tym najpierw bluzka, a potem patryzć, jak mi tyłek utknie w gaciach
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2011-07-18 o 09:24 |
|
|
|
|
#4092 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia ale tam masz chociaż pewność pogody
Cori od cycków do dupy droga daleka
|
|
#4093 |
|
Zakorzenienie
|
oj tak i to jest największy plus.
|
|
|
|
#4094 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Nie az taka bardzo, jakby sie to wydawało
|
#4095 |
|
Wtajemniczenie
|
My w końcu nie pojechaliśmy do Karwi, bo się nie opłacało jechać na 1,5 dnia, tym bardziej, że pogoda była niepewna. Ustaliliśmy, ze pojedziemy na początku sierpnia, może wtedy R dostanie ze dwa dni urlopu i skoczymy morze zobaczyć.
|
|
#4096 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aczkolwiek ja panelom mówię niet wolę drewno Podoba mi się podłoga/parkiet z egzotycznego drewna merbau, o taki: http://www.comfortplus.pl/pol/Realizacje/MERBAU-lakier Już na niego choruję Cytat:
![]() My mamy (tzn. rodzice) podłogowe na korytarzach, w łazienkach i kuchni ale na korytarzu są też dywany także jak się wyłączy to nie jest to odczuwalne... No rozwiązanie super ja tam wolę dalej na miasto- iść się przejść, luźno bez pakunków... a blisko na plaże i nie tachać tego wszystkiego
|
||
|
|
|
#4097 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4098 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
lubię takie dramaty ![]() Z rana humor mi nawet dopisywał, weekend był bardzo udany... Impreza w sobotę, przejażdżka rowerowa w niedzielę-16 km... a od dzisiaj d.upa... humor się spierniczył... zacznę od nowiny takiej, że miałam dzisiaj się umówić do prezydenta, ale jest na 2-tyg. urlopie tydzień temu też próbowałam to miejsca już były wyczerpane!! grrrr.... czyli najbliższy termin to początek sierpnia... nie wiem czy nie będzie już za późno... ehhhDo tego przed 10 sekundami dzwonił mąż, że murarzy nie ma... dzwoni do murarza na komórkę... i okazuje się, że murarz był, ale pomocnicy nawalili---> nachlali się (!!!) i sam robić nie będzie... cudownie! Nic mi się nie układa... |
|||||
|
|
|
#4099 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Gorzej, jak trzeba bedzie bluzki wymienic ![]() ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Cytat:
![]() Ale nie przejmuj sie, będzie lepiej albo ekipe zmieńcie
|
|
#4100 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4101 |
|
Zakorzenienie
|
helllołłł ale mięliśmy zarąbistą niedzielę
![]() ![]() najpierw basen (wyganiają już nas do starszaków bo pat jest za dobry - połowe zajęć miał indywidualne "nauczanie" żeby się nie nudził i nawet sam z murka skakał taka radość ![]() ) potem obiad u rodziców, spotkanie u znajomych i na koniec pojechaliśmy do przyjaciół na grilla było rewelacyjnie nota bene koleżanka zrobiła arbuzową sałatkę i zniknęła szybciej niż kiełbasa jak to się mówi - są gusta i guściki ![]() była też sałatka z brokułem sezamem fetą i chyba kukurydza poproszę o przepis bo była super ![]() byliśmy w domu po 22, Pat był mega grzeczny i rewelacyjny nawet nie sądziłam że będziemy mięli z niego tyle ubawy i pociechy o 21 sobie zasnął wcześniej szalał śmiał no ekstra...a dziś wstał dopiero o 9.11 ![]() mrrrrrrrrrrrr proszę o więcej takich dni ![]() ![]()
|
|
#4102 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4103 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4104 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie najgorzej, ale to jeszcze nie jest pewne...Neska, widzisz, wszystko dobrze ciesze sięCytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4105 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
No i widzę, że nasze wyrafinowane podniebienia podzielają również Twoim znajomi ![]() My wczoraj też byliśmy na chrzcinach. Wszystko się super udało, pogoda dopisała, obiad pyszny. Czego chcieć więcej. Jeszcze wałówkę dostaliśmy (krokiety ) a Anna Maria była wyjątkowo grzeczna. Śliczna dziewczynka a długggga będzie modelka!
|
|
#4106 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć babeczki
|
|
|
|
#4107 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
), to już w ogóle a jeszcze wskoczyć sobie do wody na środku jeziorka i popływac, z dala od tego zgiełku przy brzegu to juz cud miód i orzeszki ![]() ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Cytat:
Li po znajomości tylko ![]() A będziesz może w sobote w Silesii, czy raczej nie ?
|
|
#4108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A tak poważnie, to robię wszystko żeby być. Pytanie co mi powie lekarz w piątek i czy w końcu przestanie boleć. Bo jeździć autobusem i tramwajem na razie sobie nie wyobrażam... bo boli cholera strasznie. Dzisiaj po mnie przyjechali do domu stąd jestem w pracy ale nie wiem jak wrócę i czy wysiedzę do końca...
|
|
#4109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i moi rodzice ją uwielbiają i znajomi - na prawdę schodzi mega szybko- zresztą jak ci pisałam sms jak robiłam ją pierwszy raz to ją zjedli zanim przyszła połowa gości no i musieliśmy wysyłać przyjaciela na zakupy co by szybko dorabiać ![]() ![]() mojej babci tylko ewidentnie nie smakuje ale mam wrażenie że ona się nastawiła - od poczatku mówiła że takie połączenia.. że co to za sałatka z arbuzem bez majonezu i nie to nie będzie dobre, jadła jakbyśmy jej trucizne dali.. ale starszym czasem się nie da wytłumaczyć ![]() ![]() super że chrzciny udane ![]() ![]() ![]() a i jeszcze jedno co do imienia MARCEL to ja mam ewidentnie złe skojarzenia... poznałam jednego marcela i uchowaj mnie przed kojenym spotkaniem.. ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- baja hej babeczko ![]() ![]() ![]() Gucia spoko spoko ty się nie wykręcaj jak będzie trzeba to po ciebie przyjadę ![]() ![]()
|
|
|
#4110 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:08.

jakos mi wyleciało z głowy, karnisze 2 miechy temu kupione, ale jeszcze nie zamontowane

na szczescie nic sobie nie zlamal ale ma obite (zdarte) cale plecy i reke 

zacznę od nowiny takiej, że miałam dzisiaj się umówić do prezydenta, ale jest na 2-tyg. urlopie