|
|
#631 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wątek ANTY-kościelny..
Cytat:
czy nie zależało mu właśnie na elektoracje wierzących obywateli ? poprawcie mnie jesli się mylę. czy austawa aborcyjna nie weszła w podobnym czasie w życie,jak religia w szkołach? czy nie było to za rządów SLD ![]() Cytat:
i tak to nie przejdzie,więc nie musimy się martwić zbytnio. ---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kto chce usunąć ciążę, znajdzie sposób żeby ją usunąć, więc w sumie nie rozumiem jak cel ma ten zakaz aborcji... a już całkowity zakaz - nawet po gwałcie - to przegięcie nie dosyć że kobieta jest pokrzywdzona przez gwałciciela, to państwo ją jeszcze dobije |
|
|
|
|
|
#633 |
|
Zakorzenienie
|
opowiem wam moja dziesiejsza przygode.
szłam sobie po rynku i mijałam stary kościół,przechodzac zauwazłam (chyba) małzenstwo głosno komentuj ace plakat.zwolniłam i podeszłam zobaczyc o co chodzi. przy wejściu jest tablica ogłoszeń,a tam plakat,gdzie wyrysowane były znaki sztana. podeszłam bliżej,bo jako matka chciałam zobaczyc co czycha na moje dziecko (miałam dobre chęci) zobaczyłam znaki szatanistów,głowy diabła,flagę nazistowską i nie zdąrzyłam przejrzec całości,bo kiedy sie podrapałam po nosie pani krzykneła: -PANI MA ZNAK SZATANA!!! -JA?! odezwałam się zdziwiona -TAK,TEN-pokazała mi znak symbolu ATLANTÓW z plakatu i na moj pierścien,ktory noszę na prawej ręce. zapytałam się,czy ma zamiar mnie polać wodą święcona i odeszłam. byłam w takim szoku,że najpierw się smialam,.a potem stwierdziłam,że to średniowiecze. żauję,xe nie miałam komórki ze sobą,ale za 3 dni znów tam będe i zrobię wam zdjęcie tego plakatu Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2011-07-18 o 11:41 |
|
|
|
|
#634 |
|
Zadomowienie
|
Mam nadzieję, że ja za moje yin i yang które noszę nie trafię na stos
![]() Mój znajomy jakiś czas temu opowiadał mi swoją historię związaną z kościołem Szukał jakiejś stancji, okazało się że może zamieszkać gdzieś na parafii. Wyjeżdżał do domu na weekendy. Ksiądz wiedząc o tym, pewnego razu wypytał jego kolegów czy aby na pewno znów pojechał do domu, a gdy usłyszał potwierdzenie, to uznał, że może sobie tam zrobić małą imprezę Pech chciał, że akurat tym razem mój znajomy pojechał tylko na parę godzin i wrócił. Wkłada klucz do zamka, a tam niespodzianka- pokój otwarty Wchodzi dalej, a tam pod prysznicem jakaś kobieta i księżulo Szybko się stamtąd wyprowadził.
|
|
#635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coś podobnego wisi na tablicy ogłoszeń obok katolickiego kościoła w mojej miejscowości
|
|
|
#636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://novi-prophetha.bloog.pl/id,61...l?ticaid=6caec wszystkie te zaki z którkim opisem i w formie plakatu Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2011-07-18 o 12:41 |
|
|
|
|
|
#637 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#638 |
|
Zadomowienie
|
Ksiądz nam kiedyś pokazał podobny plakat.
Kto by pomyślał ze jednorożec jest znakiem lesbijstwa.
|
|
#639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niby to śmieszne, ale tak na prawdę tragiczne,że żyjemy czasach, w których ciasnota umysłowa jest tak duża, że aż się wierzyć nie chce. Harry Potter zły, motylek zły, psychiatrzy i psychologowie źli
|
|
|
#640 | |
|
Zakorzeniona
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#641 |
|
Wtajemniczenie
|
Ciekawe, czy ktoś wierzy w złą moc tych znaków. Pewnie wiele starszych ludzi owszem.
Myślę, że wiele by o naszym 'wyznaniowym' (jak niektórzy sądzą) kraju powiedziało opodatkowanie kk. Wówczas by się okazało, jaki jest tak naprawdę procent praktykujących katolików, bo tylko ci by utrzymywali swoich 'przywódców duchowych'. Pomogła by też powszechna apostazja tych, którzy nie utożsamiają się z nim, a zostali wcieleni mając parę miesięcy. Ja już dojrzałam do tej decyzji.
|
|
#642 |
|
Zakorzenienie
|
Pytanie na śniadanie -> http://www.tvp.pl/styl-zycia/magazyn...sciola/4875545
o zbiorowym wystąpieniu z kościoła oraz szczegóły dotyczące tego procesu.
|
|
#643 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
A wiesz.. różnie bywa. Cytat:
Tęcza, motyl, drzewko szczęścia.. I znowu ten nieszczęsny pierścień Atlantów. |
|||||
|
|
|
|
#644 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Przypomniało mi się, jak pi razy drzwi dwa lata temu szłam sobie spokojnie miastem z kumpelą, stanęłyśmy na pasach. Wzrokiem mierzy nas jakaś starsza pani, nic szokującego, spotykam się z tym na co dzień. Nagle sytuacja robi się ciekawsza - otóż pani podchodzi do mnie i krzyk CZY TY DZIECKO WIESZ CO TY NOSISZ NA SZYI?! JESTEŚ ANTYCHRYSTEM! <miałam pacyfkę na rzemyku. > Ja na to spokojnym głosem, że wiem i owszem co to oznacza, dalej będę to nosić, do Kościoła nie chodzę i nie czuję się do niego przynależna. Dowiedziałam się, że grzeszę i Bóg powinien tępić takich ludzi jak ja. Ileż to można się do edukować na pasach w centrum miasta. Co do tematów tłuczonych na wątku, to większość wierzących koleżanek z liceum współżyje ze swoimi chłopakami i praktycznie nie zwracają uwagi na to, że to grzech. No cóż. Hipokryzja. |
|
|
|
|
|
#645 |
|
Raczkowanie
|
Czasami marzy mi się zamach stanu na Rzeczpospolitą Kościelną
![]() - opodatkowanie instutucji religijnych, - kasy fiskalne i rachunki za odprawienie uroków ,- jak kiecman chce sobie święcić autostradę to niech sobie święci z grupką swoich wyznawców ZA DARMO a nie na oficjalnym ŚWIECKIM otwarciu, - jakby coś kiecmanom się nie podobało to niech zaapelują do swoich wyznawców o nieczynienie tego a nie zakazywać prawnie w całym państwie, - legalna eutanazja - sorry ale gdybym była w śpiączce ileśtam lat to wołabym alby mnie szybko raz ciach i po sprawie niż meczyć swoim statusem rośliny innych oraz samą siebie, - legalna aborcja - czemu prawo zlepka komórek stoi ponad prawem do swojego ciała kobiety? Gdyby moja mama nie chciała mnie urodzić to cóż ma do tego prawo a czy z niego by skorzystała to jej sprawa. Mnie by przecież nie było więc jak mogłoby mi to przeszkadzać ![]() - itepe itede. Ahhh byłabym apostołem świeckości Dobra, wiem, rozmarzyłam się...
|
|
#646 |
|
Wtajemniczenie
|
Żeby tak Sld wprowadzalo swoje postulaty w życie, to mogło by spełnić choć część Twoich (i moich) marzeń. A tak... Znowu wybór między aids a rakiem, czyli pis i po.
|
|
#647 |
|
Elwirka-Elmirka :D
|
Feng shui !? Ojojoj... ![]() ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- Dla ciekawości, do poczytania ![]() http://zagrozeniaduchowe.pl/?tag=motyl Po prawej są też wymienione inne "zagrożenia duchowe".
|
|
#648 | |
|
Are you talking to me?!
|
Cytat:
Chociaż z drugiej strony jednak nie, wszak nie wierze w szatana
|
|
|
#649 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
-wegetarianizm -wróżby Andrzejkowe -szybkie czytanie( -motylki i inne "złe znaki" -muzyka death metal -muzyka heavy metal -joga Powiadam wam, będziemy się smażyć w piekle
|
|
|
#650 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#651 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aikido Akupresura Bioenergoterapia Capoeira Dopalacze Enneagram Feng Shui Gry komputerowe Homeopatia Horoskopy Irydologia Joga Mandala Metoda Bronnikowa Numerologia Pierścień Atlantów Różdżki i wahadełka Szkoły i przedszkola Waldorfskie średnowiecze,jak boha kocham ![]() ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Cytat:
to za rządów kwaśniewskiego mamy wprowadzony konkordat
|
||
|
|
|
|
#652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.youtube.com/watch?v=HPAzn...layer_embedded |
|
|
|
|
|
#653 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I jeszcze jak przyszłam do niej ubrana w maxi dress to mi powiedziała, że pewnie się do hare kryszna zapisałam(WTF?), bo ONI się tak ubierają, taaa...
|
|
|
#654 |
|
Zadomowienie
|
Cholera, nawet do yin i yang się przyczepili
![]() ALE ŻEBY DO TĘCZY? Wymiękam.
|
|
#655 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#656 |
|
Zadomowienie
|
Przeze mnie forum będzie opętane przez demony, muszę zmienić awatar.
To pewnie przez niego na intymnym jakaś dziewczyna wkleiła zdjęcie swojego odbytu
|
|
#657 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#658 |
|
Zakorzeniona
|
Borze, te wszystkie szatańskie symbole to masakra jakaś
|
|
|
|
|
#659 | |
|
Are you talking to me?!
|
Cytat:
|
|
|
#660 |
|
Zakorzenienie
|
Powiedziałabym, że pomiędzy rakiem, aids a opryszczką na genitaliach - to ad. SLD, bo jak zwykle ma być pięknie, ach czego to oni nie zrobią, KK pogonią, więc człowiek się skusi, a potem co? Kiła..
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:28.

nie dosyć że kobieta jest pokrzywdzona przez gwałciciela, to państwo ją jeszcze dobije
Szukał jakiejś stancji, okazało się że może zamieszkać gdzieś na parafii. Wyjeżdżał do domu na weekendy. Ksiądz wiedząc o tym, pewnego razu wypytał jego kolegów czy aby na pewno znów pojechał do domu, a gdy usłyszał potwierdzenie, to uznał, że może sobie tam zrobić małą imprezę 

> Ja na to spokojnym głosem, że wiem i owszem co to oznacza, dalej będę to nosić, do Kościoła nie chodzę i nie czuję się do niego przynależna. Dowiedziałam się, że grzeszę i Bóg powinien tępić takich ludzi jak ja. Ileż to można się do edukować na pasach w centrum miasta.
Chociaż z drugiej strony jednak nie, wszak nie wierze w szatana