Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-18, 17:49   #1381
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m
Dot.: Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII

U nas znowu jest tak, że mamy paczkę znajomych/przyjaciół. Wiadomo z jednymi jest większy kontakt z innymi mniej (bo koleżanka swoich znajomych przyciągnęła, itp, itd). I tez myśleliśmy, żeby zaprosić tych z którymi jesteśmy najbliżej z całej tej paczki, ale zrobiło nam się smutno, że innych nie będzie i na dzień dzisiejszy zaprosimy większość. Obawiamy się tylko, że będzie to wesele dla mojej rodzinki i naszych znajomych, bo od TŻta ze strony będzie malutko.

Jakoś tak okropnie mi nudno, więc chirurgów sobie włączyłam, tylko mi net zamula i jak nigdy muszę czekać wieki, żeby mi się odcinek załadował Neostrada se w kuli leci, czy co??

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 17:51   #1382
madzia2306
Zakorzenienie

Jamee a ty składałaś CV do tesco? po jakim czasie się do ciebie odezwali? masz status studenta?

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 17:51   #1383
kasiamniam
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Jak nie było pracy tak nie było a teraz są dwie Jutro po pierwszej pracy lecę zaraz na szkolenie kasjerów i będę na kasie w tesco tak się śmialiśmy, że po ukończeniu studiów skończymy w tesco
to gratuluje a co do tych studiow to prawda ja skonczylam resocjalizacje a pilnuje dzieci i sprzatam w De
kasiamniam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 17:52   #1384
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Jak nie było pracy tak nie było a teraz są dwie Jutro po pierwszej pracy lecę zaraz na szkolenie kasjerów i będę na kasie w tesco tak się śmialiśmy, że po ukończeniu studiów skończymy w tesco
No to gratuluję!!!!!! lepszy rydz niż nic!

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
Stary 2011-07-18, 17:54   #1385
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
Jamee a ty składałaś CV do tesco? po jakim czasie się do ciebie odezwali? masz status studenta?
Składałam CV do agencji pracy i to oni organizują szkolenie. Jestem studentką (jeszcze rok)

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 17:55   #1386
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Składałam CV do agencji pracy i to oni organizują szkolenie. Jestem studentką (jeszcze rok)
myślałam że nie jesteś studentką, u mnie tesco samo sobie rekrutowało ale widocznie wolą studentów

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-07-18, 17:57   #1387
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
myślałam że nie jesteś studentką, u mnie tesco samo sobie rekrutowało ale widocznie wolą studentów
U nas też tesco samo rekrutowało ale mnie zatrudnia agencja a nie bezpośrednio tesco. Nie będę pracować codziennie tylko jak będzie zapotrzebowanie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-18, 17:57   #1388
ksylwia
Zadomowienie

Nena1984, nie nie w Ujazdowie. Zastanawialiśmy się nad nim, ale robimy niedaleko od Ujazdowa, z 8km w nowym domu weselnym na 200 osób. Z racji tego, że wesele będzie spore, a mamy możliwość wynajęcia tej sali za grosze, a w dodatku zespół kucharek będzie praktycznie gratis to się zdecydowaliśmy. Zaoszczedzimy tym sposobem troszkę pieniedzy.

Nena1984 jak rozwiązałaś problem transportu gości? My planujemy z Zamościa zabrać ich autokarem do domu weselnego. Tam nie ma noclegów więc pewnie będziemy ich odwozić, tylko nie wiemy czy ustalić jakieś dwa terminy odjazdów, np. 2.00 i 4.00 rano czy pokombinować inaczej.

Możesz przypomnieć Wasza datę ślubu?

Edytowane przez ksylwia
Czas edycji: 2011-07-18 o 18:04
ksylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 17:59   #1389
madzia2306
Zakorzenienie

mnie już to zaczyna powoli wkurzac.. wysyłam wysyłam i nic... nawet do tesco mnie nie chcą...

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-07-18, 18:00   #1390
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ksylwia Pokaż wiadomość
Tam nie ma noclegów więc pewnie będziemy ich odwozić, tylko nie wiemy czy ustalić jakieś dwa terminy odjazdów, np. 2.00 i 4.00 rano czy pokombinować inaczej.
Myślę, że jest to dobre rozwiązanie

---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ----------

Cytat:
mnie już to zaczyna powoli wkurzac.. wysyłam wysyłam i nic... nawet do tesco mnie nie chcą...
Uwierz, że ja wysyłam od stycznia

Stary 2011-07-18, 18:01   #1391
madzia2306
Zakorzenienie

spadam oglądac salon sukni ślubnych

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-07-18, 18:06   #1392
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ksylwia Pokaż wiadomość
Nena1984 jak rozwiązałaś problem transportu gości? My planujemy z Zamościa zabrać ich autokarem do domu weselnego. Tam nie ma noclegów więc pewnie będziemy ich odwozić, tylko nie wiemy czy ustalić jakieś dwa terminy odjazdów, np. 2.00 i 4.00 rano czy pokombinować inaczej.
wiesz co, przyznam że to jest na razie jeden z nierozwiązanych problemów u nas. Na szczęście sam transport z kościoła do Ujazdowa to nie problem - w zasadzie wszyscy mają samochody, a ktoś bez samochodu na pewno się z kimś zabierze. Gorzej z powrotem. Częśc gości (z daleka) będzie miało nocleg w hotelu (ale mamy tylko 40 miejsc), a miejscowi będą się musieli przecież zabrac nad ranem do Zamościa. Wymyśliliśmy, że albo wynajmiemy taksówkę na całą noc (najlepiej vana), ale myślę że to mógłby być raczej spory koszt albo coś takiego jak Ty proponujesz. W końcu jak ktoś nie będzie chciał czekać do 2/4 to niech sobie zamawia taxi i jedzie do domu na własny koszt. Sama nie wiem co robić Słabo że to aż 25 km

edit. my ślubujemy 7.7.2012

Edytowane przez nena1984
Czas edycji: 2011-07-18 o 18:07
nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 18:09   #1393
bluesky89
Zakorzenienie

Dziewczynki, ale się spisalyście! Coś nadrobiłam, ale nie wszystko..

Muszę się wam pochwalić, że odpisała dziewczyna od sukni, którą Wam wklejałam i przetrzyma mi ją do października, jak będę w Polsce!! No chyba, że będzie miała okazje ją sprzedać szybciej, to sprzeda ale da mi od razu znać. I tak się bardzo ciesze, bo już są większe szanse, że ją będę miała Tylko nie wiem skąd dziewczyna dokładnie jest, bo aktualnie mieszka w Wawie, ale ogłoszenia mam na portalu z podkarpacia, więc nie wiem. Okaże się
Stary 2011-07-18, 18:12   #1394
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Jejku dziewczyny, jaki mój TŻcik jest kochany. Dzwoniłam już do niego ze 2 razy po pół godziny... chlopak zbankrutuje, bo za granica ciągnie mu kase za odebrane połączenia. A tel ma z zablokowanym simlockiem, więc o austriackiej karcie nie ma mowy Ale tak tęskni i jak ładnie mi mówił normalnie szok!
Tak, wiem- to był spam, ale musiałam napisać!!!!!!!!

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
Stary 2011-07-18, 18:16   #1395
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Właśnie skończyłam tłumaczyć umowę.
Słońce wypełzło zza chmur i przypomina o wczorajszej mega patelni. Duszno jest, ale na żadną burzę się nie zanosi. Ehhh...
Cytat:
Napisane przez martuha24 Pokaż wiadomość
A co do wódki bo widziałam że Dziewczyny wcześniej pisały to wczoraj się zastanawialiśmy z Tż i w sumie nie wiemy ale oszacowaliśmy że butelka na osobę 0,5 nie wiem czy duzo czy to mało ale razem z poprawinami jeszcze bedzie piwo i wino...
My wstępnie stwierdziliśmy, że policzymy po 0,7l na głowę. To akurat zostanie na ewentualne bramy. Będzie jeszcze winko, ale jeszcze nie wiemy w jakiej ilości.
Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
gadałam z mamą i stwierdziłyśmy że to jest za szybko... jest wiele czynników których byśmy nie dali rady przyspieszyć... no nic ale fajnie że w ogóle ich zainteresowałam :P a nóż widelec będzie 2 edycja i zadzwonią ;p a i oczywiście jak wyjdzie 1 edycja to oglądam... żeby wiedzieć mniej więcej co pokazują a co nie ;p i czy dobrze zrobiłam że odmówiłam

ale emocje dziewczyny co nie ;p widzicie takich emocji nikt wam nie dostarczy jak PM 2012 jagodzia a co mamy chyba najciekawszy wątek ze wszystkich
Normalnie, szał ciał by był. Jagodzia i Niusio on TV
Akcja super, ale ja też bym się nie zdecydowała. Po pierwsze to nasz dzień, więc niech będzie nasz, do końca intymny z bliskimi ludźmi, którzy raczej tak na hura nie daliby rady się pojawić
Cytat:
haaaa bez kitu dobre ale by był czad była bym lepsza niż Ziaa ona przy mnie to pikuś chyba :P Śluby odcinek : Jagoda i Sebastian jeden wielki krzyk i wojna :P

Cytat:
Ona jest moja! Ani się ważcie! Ale pewnie się znajdą bladzie, które o nią zawalczą
Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
no cóż pora do pracy miłego wieczoru
Spokojnej zmiany
Cytat:
W końcu znajdziesz posadkę. I będziemy się tutaj cieszyć z Tobą. Spróbuj powysyłać CVki do firm, które się w ogóle nie ogłaszają.
Cytat:
Uwierz, że ja wysyłam od stycznia
To tak, jak mój TŻ. Od stycznia do maja był praktycznie przyrośnięty do klawiatury i wysyłał te CVki. Masakra to była, ale sie udało. I cieszy mnie jesgo wytrwałość
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 18:17   #1396
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
to był spam, ale musiałam napisać!!!!!!!!
e tam my tu lubimy takie spamy Tż-ci czasem są super

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 18:20   #1397
kasiamniam
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
e tam my tu lubimy takie spamy Tż-ci czasem są super
no saaaaaa ja dostalam dzis roze bez okazji moj Tz poszedl do auta cos tam zerknac przy zamku a ja juz wydzwaniam do niego bo sie stesknilam wariatka ;P nie potrafie chwili wysiedziec bez niego
Stary 2011-07-18, 18:27   #1398
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
Wiecie mam trochę czasu i wybieram sobie wstążki i różyczki, żeby zrobić zawieszki na wódkę. Wyszło mi, że chcąc to robić samemu będę musiała zapłacić 13,8 za tasiemkę i 30 zł za różyczki czyli jakieś 44 zł na ponad 300 butelek Nie wiem czy to się opłaca ? Lub w wersji ekonomicznej 34 zł (zamiast różyczek zwykłe płaskie kwiatuszki) Nie mogę się zdecydować, choć TŻ powiedział, żeby zamawiać i będziemy tworzyć
Ja bym kupila materialu na kilka i zobaczyla jak to w ogole wychodzi No chyba, ze nie masz problemu z takimi manualnymi rzeczami, to wydaje mi sie, ze powinnas sie za to zabrac. Goscie na pewno docenia Wasza prace

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość
Nie, my na pierwszy taniec wybraliśmy dirty dancing i ćwiczymy z filmem
http://www.youtube.com/watch?v=WpmILPAcRQo
a potem siostra nas nakręci, zobaczymy jak to wygląda, jak katastrofalnie, to wtedy pójdziemy do instruktora jakiegoś może nam coś podpowie.
Wbrew pozorom wcale nie jest łatwe kręcenie się, za wolno to robię i wtedy my opóźniamy wszystko a w dirty dancing tak ładnie to wygląda..
Wydaje mi sie, ze to trudny uklad, wiec pewnie potrzeba czasu, nic sie nie martwcie My chyba tez sie wybierzemy do jakiegos instruktora, zeby nam co nie co podpowiedzial, ale to juz pewnie w 2012

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Napisz priva do kotka, a jak się nie odezwie (bo rzadko bywa), to wtedy napisz do mnie
Dzieki Tak zrobie!

Cytat:
dziewczyny!!!! uwaga
napisałam do programu TLC co mieli kręcić polskie śluby i wszytko sponsorować. I zadzwonili do mnie!!!!!!!!!!!!!!!!!! jedyny warunek to to że bym musiała brać ślub na przełomie sierpnia i września tego roku!!!!!!!!
Wow .. Widze, ze decyzja juz podjeta, ale emocji nie malo! Ja sama nie wiem co bym zrobila. Pewnie bym sie zdecydowala, gdyby rzeczywiscie za wszystko placili. I szczerze watpie, zeby pokazali to w tv w jakis niefajny sposob. Ogladam brytyjska wersje tego programu. Widzialam tezpare odcinkow slowackiej (ah, te znajomosci :P:P) i wszystko bylo naprawde bardzo fajne Ale tak jak mowisz,moze akurat odezwa sie za rok!

Cytat:
Mamo.. Nie wierze

Bylismy dzis z TZcikiem na zakupach i ot tak weszlismy sobie do jubilera z mysla, ze moze akurat obraczki na wyspach okaza sie tansze niz w Polsce .. Aha! 500 funtow za jedna!!! Oszaleli!!!
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 18:29   #1399
Nattiv
Zakorzenienie

Właśnie dogadałam się w sprawie mojej sukni i dziewczyna sprzeda mi ją za 880zł z przesyłką

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-18, 18:29   #1400
bluesky89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Muszę Wam powiedzieć, że biorę tą suknię jednak Dziewczyna powiedziała, że jakby coś mi nie pasowało to zawsze mogę ją zwrócić. Może nawet za 800 zł mi ją sprzeda Co do tej długości to podała mi dokładne wymiary i powinna pasować. Najwyżej stracę na wysyłce, ale myślę, że warto. Jest to jedyna suknia, w której nic bym nie zmieniła.
gratuluje wyboru!!
[B]Jagodziu[B]nic tylko zalamac rece nad twoim bratem i ta jego. ie rozumiem tak nieodpowiedzialnych ludzi. A reakcji siostry nie pojmuje.
Cytat:
Chatko torpedują wszystkie pomysły ślubne. I zaczynają sami sobie wybierać gości jacy muszą być. Szlag mnie trafia. Oni ze swojej strony już naliczyli ponad 60 osób. Salę mamy na 100 więc co ja mam się ograniczyć tylko do 40 gości z mojej strony? Powiedziałam TŻtowi, że jeszcze z czymś wyskoczą a nie zrobię wesela
co za ludzie. To Wasz dzien, nie ich. Oni swoje wesele juz przezyli, wiec niech sie nie czepiaja.
Cytat:
Napisane przez Nika0208 Pokaż wiadomość
to na ja tesciów nie moge narzekać... odrazu powiedzili, że wesele jest nasze i że zrobimy gdzie będziemy chcieli, nie wtracają się do nieczego... ale ja zawsze im mówie jaki mamy wybór aby tez troche w tym uczestnicz. Ale i tak oststneczny wybór jest nasz.
U nas jest tak samo. Rodzice zarówno moi jak i TZ sie angazuja, ale nic nam nie narzucaja. Za co jestesmy im na prawde wdzieczni
melody gratuluje zdania poprawki
Cytat:
Jejku dziewczyny, jaki mój TŻcik jest kochany. Dzwoniłam już do niego ze 2 razy po pół godziny... chlopak zbankrutuje, bo za granica ciągnie mu kase za odebrane połączenia. A tel ma z zablokowanym simlockiem, więc o austriackiej karcie nie ma mowy Ale tak tęskni i jak ładnie mi mówił normalnie szok!
Jakii kochany ten Twój TZ I tak ma byc zawsze

Przepraszam, ze pisze bez polskich znakow, ale cos mi sie popsulo i sie nie da pisac z polskimi znakami. Nie wiem czemu
Stary 2011-07-18, 18:31   #1401
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Tesco nie tesco, a kasa będzie

Cytat:
Napisane przez bluesky89 Pokaż wiadomość
Dziewczynki, ale się spisalyście! Coś nadrobiłam, ale nie wszystko..

Muszę się wam pochwalić, że odpisała dziewczyna od sukni, którą Wam wklejałam i przetrzyma mi ją do października, jak będę w Polsce!! No chyba, że będzie miała okazje ją sprzedać szybciej, to sprzeda ale da mi od razu znać. I tak się bardzo ciesze, bo już są większe szanse, że ją będę miała Tylko nie wiem skąd dziewczyna dokładnie jest, bo aktualnie mieszka w Wawie, ale ogłoszenia mam na portalu z podkarpacia, więc nie wiem. Okaże się
NO i świetnie, że Ci przetrzyma Nie jest łatwo sprzedać kieckę, więc raczej do października nie będzie miała żadnych innych ofert

Cytat:

Cytat:
Napisane przez kasiamniam Pokaż wiadomość
no saaaaaa ja dostalam dzis roze bez okazji moj Tz poszedl do auta cos tam zerknac przy zamku a ja juz wydzwaniam do niego bo sie stesknilam wariatka ;P nie potrafie chwili wysiedziec bez niego
Hehe, to chyba dobry objaw

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 18:31   #1402
bluesky89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
Bylismy dzis z TZcikiem na zakupach i ot tak weszlismy sobie do jubilera z mysla, ze moze akurat obraczki na wyspach okaza sie tansze niz w Polsce .. Aha! 500 funtow za jedna!!! Oszaleli!!!
Tez tutaj patrzylam na obraczki i stwierdzilam, ze nigdy wiecej
Stary 2011-07-18, 18:34   #1403
kasiamniam
Wtajemniczenie

Cytat:
my tez tu patrzylismy i po 500€ to takie najzwyklejsze a te ladniejsze ktore chcemy to nawet i po 1000€ masakra
Stary 2011-07-18, 18:36   #1404
bluesky89
Zakorzenienie

Cytat:
my tez tu patrzylismy i po 500€ to takie najzwyklejsze a te ladniejsze ktore chcemy to nawet i po 1000€ masakra
Z cenami to przesadzają. Tak jak Mój TŻ patrzył za pierścionkiem zaręczynowym. To taki średni z 300 f kosztował.
Stary 2011-07-18, 18:39   #1405
martuha24
Rozeznanie

Oh ludzie oglądam Salon Sukien Ślubnych ....super byłoby jakby taki salon był PL...

za 25 dni będę miała na suwaczku 3

Edytowane przez martuha24
Czas edycji: 2011-07-18 o 18:41
martuha24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 18:41   #1406
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Z cenami to przesadzają. Tak jak Mój TŻ patrzył za pierścionkiem zaręczynowym. To taki średni z 300 f kosztował.
No to 300f to przeliczyć to i u nas tyle taki średniak kosztuje
Na wyspach chyba b.drogie jest złoto? Mój brat kiedyś jak wracał do uk samochodem to na niemieckim parkingu znalazł złotą bransoletę i w anglii chyba za 4x więcej złotnik chciał ją odkupić.
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 18:42   #1407
jagodzia133
Zakorzenienie

jestem nie było mnie chwilę i już 2 strony ;p jeśli chodzi o obecność kamer na ślubie z tv też wolała bym bez bo dla mnie to też intymna chwila i to też było przeciw, a z drugiej strony jakby sponsorowali to bym mogła zaplanować te rzeczy których nie mogę teraz ze względów finansowych.... oj jak mówię są plusy i minusy ale już koniec ;p
a może jak mi szczęście dopisuje to bez kitu zagram w totka :P
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 18:46   #1408
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:

Cytat:
No wlasnie! ceny zaczynaja sie od 500, nam sie spodobaly takie za 700 i umowilismy sie na sobote na spotkanie z designerka, ktora zaprojektuje nam za darmo (oczywiscie wizualizacje). Ale na takie to ze 2 tys funtow juz za pare trzeba miec, wiec to odpada, ale jak faktycznie stworzymy jakis swietny projekt, to moze uzyjemy go w Polsce
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 18:47   #1409
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Właśnie dogadałam się w sprawie mojej sukni i dziewczyna sprzeda mi ją za 880zł z przesyłką
no to teraz czekamy na przesyłkę i focie

W Europie Zachodniej (szczególnie Niemcy, Holandia) krąży taka informacja, że biżuterię (szczególnie złotą) najlepiej kupować w Polsce, bo po 1. cena, a po 2. jakość. Podobno bardzo dobre złoto, można dostać o wiele taniej u nas.
Tak przynajmniej mawiają koleżanki moich ciotek, tudzież osoby z którymi dane mi było pracować na wojażach zagranicznych.

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
Stary 2011-07-18, 18:47   #1410
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
Cytat:
A ja myślałam, że u nas ceny obrączek są kosmiczne.... Masakrator...
Cytat:
No i super Mam nadzieję, ze nie będzie potrzeba dużo poprawek.
Cytat:
Napisane przez martuha24 Pokaż wiadomość
Oh ludzie oglądam Salon Sukien Ślubnych ....super byłoby jakby taki salon był PL...
Jakby taki salon był u nas, to bym w nim zamieszkała
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości