|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2371 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach - CZĘŚĆ IX
Co myślicie o tych butach?
http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/...2/1160420.prod Obcas niski, więc w sam raz dla mnie może je jutro dopadnę ;p
|
#2372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też robię |
|
|
|
|
#2373 | |
|
Wtajemniczenie
|
oczko, nie wiem nawet co napisać
ttrzymaj się kochana ![]() mangogirl hej ![]() haniu wygladasz cudownie kalpana to na pewno stres kurcze ale to szybko minęło ![]() wróciłam wczoraj z nad morza taka zmęczona, że już o 22 padłam spać miałyście rację z tą pogodą, nie padało, było bardzo ciepło tylko ciągle niebo było zachmurzone, ale pomimo tego ładnie się przybrązowiłam woda lodowata, ale co tam, pluskałam się w niej jak małe dziecko, aż mi czasem głupio było a dziś zapisałam się na egzamin i mam w sobotę i tak czuję że nie zdam ![]() ale trzymajcie za mnie kciuki ![]() ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Cytat:
|
|
#2374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2375 | |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny moze i tak, ale wątpię żeby faceci z zazdrości mówili, że za chuda jestem...
---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mialam dodac zdjecia na nodze ![]() fajnie, ze sie opalilas ![]() ja nadal blada, poszlabym na to solarium, ale kasy szkoda i skory
|
|
#2377 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2379 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ladnie wygladasz![]() Cytat:
wyglada ciekawie, tez bym sie wybrala chetnie, ale poczekam na Twoja recenzje![]() Cytat:
ale jak Tobie sie podobaja to bierz![]() ja bylam dzis caly dzien na zakupach, w Silesii ale sie nachodzilam... ale kupilam karmelowa bandazowa spodnice, pudrowo rozowy kardigan za pupe, i bluzke z dlugim rekawem wszystko w Tally, i TZtowi t-shirt. Kupilam tez w rossie seledynowa maseczke do twarzy, ciekawe czy sie spisze![]() W superpharm nic nie rzucilo mi sie w oczy...
Edytowane przez party_girl7 Czas edycji: 2011-07-18 o 23:11 |
|||||
|
|
|
#2380 | ||||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Ładnie wyglądasz w tej ciąży ![]() ---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- Cytat:
Ja bym się zamieniła z Tobą, bo jadłabym całe dnie i wyglądała i tak ok może to głupie, ale zazdroszczę Ci i to jak ![]() Ja kupiłam w sp jakieś koreańskie tkaninowe maseczki, a w silesii ich nie widziałam chyba. Jak się sprawdzą to zrobię zapas. i z nowości wzięłam olejek pielęgnacyjny z alterry: http://www.rossnet.pl/Produkt/Alterr...awokado,110495 Narazie na twarzy testowałam i wydaje się ok.
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2011-07-18 o 23:36 |
||||
|
|
|
#2381 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc Dziewczyny
![]() Daaaawno mnie nie bylo bo za bardzo nie mialam co pisac, od dluuugiego czasu lece na podstawach totalnych czyli szampon i odzywka na wlosy, prysznic wiadomo, czasem balsam ale nie zawsze bo bywa ze padam na twarz, peeling twarzy regularny, filtr i tuszuje rzesy. Na stopach french a u dloni odzywka i tak sobie zyje Sporo sie u mnie pozmienialo w zyciu zawodowym, duzo pracuje az sie czasami TZ wkurza ze mnie wiecej nie ma niz jestem, w lipcu pracuje w tygodniu i w kazdy weekend, do tego dyzury i jezdze tez na pobrania narzadow ![]() Dni mi mijaja tak szybko ze co wstane to juz wieczor, duzo adrenaliny mam. Pozdrawiam Was wszystkie
|
|
|
|
#2382 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
|
|
|
|
#2383 |
|
Zakorzenienie
|
Też dziś prałam, musiałam przeprac parę bluzek
![]() Zaś włączyłam sobie mój ukochany serial Zamiast czytac to mi się wcześniej zdrzemneło no i nie mogę teraz zasnąć...Ja już od paru dni zabieram się za maseczkę z glinki i nie mogę... może jutro uda mi sie do tego zmotywować.... ![]() Lenka_1987 tez mam takie wrażenie jak Ty, że coś nie rosną ale dziwnym trafem coraz gorzej mi się włosy układają.... ![]() Ciekawe co z Kitką dawno jej tu nie było.....
|
|
#2384 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za życzenie mi sił, ciężko było..
a tu tak w skrócie: Jesteśmy już po rozmowie. Powiedział mi co go męczyło w związku i fakt w niektórych rzeczach muszę mu przyznać rację.. Po moim telefonie w nocy, jak się wtedy martwiłam i na niego nakrzyczałam powiedział, że nie wytrzymał. Powiedział, że kocha i chce zacząć wszystko całkowicie od zera, jeśli ja jestem w stanie zmienić niektóre swoje zachowania. Spytałam o to czy może się boi, że stwierdził, że się nie wyszalał i chce wolności. Odpowiedział "NIE. On myśli poważnie o życiu, chce mnie za żonę , ale nie chce żeby było tak jak do wczoraj. "
|
#2385 |
|
Zakorzenienie
|
zielone_oko chyba, potrzebna Wam była ta rozmowa, ciesze się, że wyjaśniliście sobie wszystko i że daliście sobie szansę.... życzę by wszystko się ułożyło miedzy Wami
|
|
#2386 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
podczytuję Was od jakiegoś czasu i widzę że koleżanka mówi o 8minutówkach, polecam sama zaczęłam dwa dni temu, bardzo mi się podobają, tempo dosyć szybkie ale za to trwają tylko 8 min. lepsze efekty osiągniemy ćwicząc po aerobach oczywiście trochę ciekawych znalazłam na youtube i "testuję". Prowadzący 8minutówki jest genialny i ta relaksacyjna muzyczka hehehehPozdrawiam uczestniczki wątku
|
|
#2387 |
|
Zadomowienie
|
heej
![]() Dzisiaj jadę na zakupy, chcę sobie kupic jakieś butki ![]() zieloneoko dobrze, że sobie porozmawialiście, przynajmniej wszystko się międy Wami wyjaśniło. Mam nadzieję, że się ułoży powodzenia!leejdinaati fajne butki, mam podobne też na takim malutkim obcasie
|
|
#2388 | ||
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() Cytat:
ja tam lubię latem robić wieczorem pranie, bo wszystko mi wysycha do rana Cytat:
też muszę się dzisiaj wybrać na zakupy. muszę dokupić sobie niektóre kosmetyki, bo jak na złość się właśnie teraz pokończyły i spodenki
|
||
|
|
|
#2389 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja też uwielbiam albo wysokie szpile, albo płaskie buty. W innych po prostu źle się czuję, mam wrażenie, że moje nogi źle wyglądają... W mojej szafie mam same szpilki, do tego jedne baleriny, 3 pary płaskich japonek (z czego jednych nie lubię, z jednymi będę się musiała niedługo pożegnać, więc zostają tylko jedne ) i dwie pary adidasów, które mam ale praktycznie nie uzywam...A co do mojej figury to nawet mój TŻ mi mówi, żebym przytyła, bo za chuda jestem i źle wyglądam, że jak się poznaliśmy byłam grubsza i lepiej wyglądałam... Wziął kiedyś zdjęcia z początku naszego związku, pokazuje mi i mówi: "zobacz jak ładnie wyglądałaś. Przytyj troszkę". Kiedyś się cieszyłam, że mogę jeść co chcę, ile chcę i nie tyję, ale teraz zaczyna mi to przeszkadzać... Zaczynam dostrzegać, że za chuda jestem, inni mi to mówią (nie mam na myśli zazdrosnych, grubszych ode mnie dziewczyn, a facetów, moich bliskich kumpli) i coraz gorzej się z tym czuję ![]() Postanowiłam przytyć i już dostrzegłam pierwszą rzecz, która mi w tym przeszkadza. KAWA. Codziennie z rana wypijam jedną kawę zaraz po przebudzeniu, później w ciągu dnia piję minimum 2 jeszcze, albo i więcej... Muszę ograniczyć kawę do jednej dziennie, a z czasem całkiem wyeliminować... Druga rzecz muszę zacząć jeść śniadania. Co z tego, że w ciągu dnia zjadam więcej niż zjadłoby dwóch pracujących facetów, jak pierwszy posiłek zjadam między 13 a 15 a wstaję między 7 a 9?? A więc tak: na początek mniej kawy i jedzenie śniadań i może z czasem uda mi się przybrać troszkę ciałka... |
|
|
|
|
#2390 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A tak w ogóle to DZIEŃ DOBRY wszystkim ), że szok!
|
|
#2391 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
#2393 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Używam ALPECINU C1, który wcześniej przyspieszył mi wzrost włosów, i to jak, a teraz nic, WAXa na włosy i skórę głowy, wodę pokrzywową wcieram... I nic...![]() Piłam pokrzywę przez jakiś czas. Zaprzestałam na początku maja. Nie wiem, czy to po pokrzywie, czy z innego powodu zaczęły mi włosy na nogach bardzo szybko rosnąć Minimum 2 razy w tygodniu muszę depilatora używać, żebym mogła w spódnicy wyjść do ludzi Także do pokrzywy jeśli wrócę to dopiero jesienią...---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2394 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Party Girl soczewki dobierał mi okulista, swoją drogą bardzo dobry.... Od niego dowiedziałam się, że mam astygmatyzm, podczas gdy poprzednia okulistka nie dostrzegła tego, lub nie raczyła mnie o tym poinformować i dała mi złe szkła do okularów.... Wczoraj pochodziłam trochę dłużej i już było znacznie lepiej, więc to może kwestia przyzwyczajenia.... Lekarz pokazywał mi jak prawidłowo zakładać i zdejmować soczewkę (ale w moim wykonaniu na początku było kiepsko, ale po kilku próbach całkiem sprawnie mi to teraz idzie ) i sprawdził czy wszystko jest ok.Haniu wyglądasz prześlicznie To już niedługo masz termin Może urodzi się w moje urodziny jak się postara :PAngel szczęściara z Ciebie ![]() Wczoraj podcięłam sobie grzywkę i teraz jest za krótka.... Jestem zła na siebie, bo mogłąm nie kombinować przed ślubem z nią.... Muszę ją mieć wyprostowaną, żeby miała normalną długość, a ona się ciągle unosi ![]() Zaraz idę sobie zrobić hennę brwi. |
|
|
|
#2395 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2396 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Czekoladowa1 to trzymam kciuki za egzamin. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2397 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Coś mnie naszło i ścięłam sobie grzywkę. Nie dość, że za bardzo, to jeszcze przy moich kręconych włosach ta grzywka wyglądała strasznie. Na studniówkę fryzjerka mnie uratowała robiąc mi ukośną grzywkę, która u góry zaczynała się w 1/4 wysokości czoła licząc od góry... Na studniówce wyglądała nawet dobrze, bo była wyprostowana, ale ile czasu się z nią męczyłam po studniówce... Nie miałam prostownicy, podpinałam grzywkę wsuwkami, ale i tak ten najkrótszy kosmyk sterczał jak antenka
|
|
|
|
|
#2398 |
|
Zadomowienie
|
Ja bylam przed slubem juz z duzym brzuszkiem i bylo dobrze
![]() ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Ojej przykro mi..
|
|
#2399 | ||
|
Zakorzenienie
|
witam
Cytat:
Cytat:
![]() już mieliśmy przerwy i wtedy czułam się okropnie |
||
|
|
|
#2400 |
|
Zakorzenienie
|
idę na duże SPAmowanko
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:16.

może je jutro dopadnę ;p

ttrzymaj się kochana 

i tak czuję że nie zdam 

ale sie nachodzilam... ale kupilam karmelowa bandazowa spodnice, pudrowo rozowy kardigan za pupe, i bluzke z dlugim rekawem wszystko w Tally, i TZtowi t-shirt. Kupilam tez w rossie seledynowa maseczke do twarzy, ciekawe czy sie spisze
dawno jej tu nie było.....
powodzenia!