Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach - CZĘŚĆ IX - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-18, 21:43   #2371
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach - CZĘŚĆ IX

Co myślicie o tych butach?

http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/...2/1160420.prod Obcas niski, więc w sam raz dla mnie może je jutro dopadnę ;p
Stary 2011-07-18, 22:10   #2372
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Wow, patrzcie: http://www.termyrzymskie.eu/?page_id=61&lang_id=0
Dzisiaj dzwoni do mnie moja babcia i mi mówi, że wygrała dla mnie dwie wejściówki na to. Muszę tylko się z nimi ugadać. Chyba trochę biednie będę się tam czuła.
super

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
Ja teraz robie pranie
też robię
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 22:17   #2373
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

oczko, nie wiem nawet co napisać ttrzymaj się kochana

mangogirl hej

haniu wygladasz cudownie

kalpana to na pewno stres kurcze ale to szybko minęło

wróciłam wczoraj z nad morza taka zmęczona, że już o 22 padłam spać miałyście rację z tą pogodą, nie padało, było bardzo ciepło tylko ciągle niebo było zachmurzone, ale pomimo tego ładnie się przybrązowiłam woda lodowata, ale co tam, pluskałam się w niej jak małe dziecko, aż mi czasem głupio było
a dziś zapisałam się na egzamin i mam w sobotę i tak czuję że nie zdam ale trzymajcie za mnie kciuki

---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ----------

Cytat:
Napisane przez LeejdiNaati Pokaż wiadomość

http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/...2/1160420.prod Obcas niski, więc w sam raz dla mnie może je jutro dopadnę ;p
a chyba takie same ma caate?

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 22:19   #2374
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:

mi sie podobaly, sama je mierzylam, wygodne, tylko ja poszukiwalam jednak czegos z nieco wyzszym obcasem
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 22:23   #2375
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość

lenka: niektórzy to pewnie z zazdrości komentują.
dziewczyny moze i tak, ale wątpię żeby faceci z zazdrości mówili, że za chuda jestem...

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ----------

Cytat:
Napisane przez 91moniaa161 Pokaż wiadomość
No to musisz przetrwac okres zapuszczania nie jesteś sama, ja też jestem na tym etapie i szczerze chętnie bym obcięła, ale muszę i chcę zapuszczac
Też dzielnie włosy zapuszczam... Tylko mam wrażenie, że moje nie rosną
Lenka_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 22:25   #2376
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
oczko, nie wiem nawet co napisać ttrzymaj się kochana

mangogirl hej

haniu wygladasz cudownie

kalpana to na pewno stres kurcze ale to szybko minęło

wróciłam wczoraj z nad morza taka zmęczona, że już o 22 padłam spać miałyście rację z tą pogodą, nie padało, było bardzo ciepło tylko ciągle niebo było zachmurzone, ale pomimo tego ładnie się przybrązowiłam woda lodowata, ale co tam, pluskałam się w niej jak małe dziecko, aż mi czasem głupio było
a dziś zapisałam się na egzamin i mam w sobotę i tak czuję że nie zdam ale trzymajcie za mnie kciuki

---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ----------

a chyba takie same ma caate?
ja mam na wyzszym obcasie, ale ogolnie takie same
mialam dodac zdjecia na nodze

fajnie, ze sie opalilas
ja nadal blada, poszlabym na to solarium, ale kasy szkoda i skory
Stary 2011-07-18, 22:28   #2377
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
fajnie, ze sie opalilas
ja nadal blada, poszlabym na to solarium, ale kasy szkoda i skory
ja bym nie poszła, lepiej się na słońcu opalić

porobiłam sobie listy,co muszę wziąć ze sobą i co dokupić przed wyjazdem

dobranoc
Stary 2011-07-18, 22:44   #2378
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
ja bym nie poszła, lepiej się na słońcu opalić

porobiłam sobie listy,co muszę wziąć ze sobą i co dokupić przed wyjazdem

dobranoc
tylko, ze na lezenie plackiem nie moge sobie pozwolic, a chodzic po ogrodku i plewic, porzadki w garazu itp w stroju kapielowym to tez srednio, jak mama obok, ktora nie bedzie zadowolona z mojego rozneglizowania
Stary 2011-07-18, 23:08   #2379
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny za odpowiedź co do soczewek.... Może faktycznie są źle dobrane, bo cały czas czuję ich obecność Na nowe sobie nie mogę teraz pozwolić, bo mamy za dużo wydatków. Jeszcze muszę wykupić leki, tak że nowe soczewki odpadają Zależy mi tylko, żeby na ślubie w nich wytrzymać, bo potem mogę już chodzić w okularach.....
W ogóle przestał mnie cieszyć ten ślub.... Może to wina nadchodzącej @ a może wczorajszej kłótni z TŻtem w której padło kilka nieprzyjemnych słów w sprawie ślubu.....

Też mam soczewki z Johnsona.
A kto Ci dobieral te soczewki?.. ja mialam badanie w salonie optycznym i dostalam do tego takie 3tyg soczewki gratis, ktore w salone lekarka nauczyla mnie zakladac i sprawdzila czy wszystko jest ok, czy widze dobrze itp... wiec jak Ci okulista przepisal to musialabys sie do niego wybrac i powiedziec ze cos jest nie tak. Ja tez tak raz mialam z soczewka, nic nie bylo na niej widac a caly czas jakby ziarenko piasku na niej bylo i to uczucie bylo nie do wytrzymania, oczy Ci beda lzawily mocno na weselu, takze nie polecam Ci ich zakladac bo to dyskomfort wielki. Tylko ze mi sie to przytrafilo z 1 soczewka, a skoro Ty masz to na obydwoch to znaczy ze cos jest nie tak... przeplukaj je przez kilka sekund z kazdej strony, pomasuj troche, sprawdz czy sa na dobrej stronie i zakladaj. Ja jak mam swiezo wyczyszczone soczewki to przyklejaja sie do palca bo sa mokre, ale linie papilarne na nich nie zostaja. Zaloz je bardzo wilgotne na oczy.

Cytat:
Napisane przez Lenka_1987 Pokaż wiadomość
Kiedyś uważałam, że to zaleta... Mogłam jeść co chciałam w wielkich ilościach a byłam chudziutka.Teraz zaczęłam trochę zdrowiej się odżywiać, jem coraz więcej, a jestem coraz chudsza. Badania miałam robione już kilka razy pod różnymi kontami i wyniki mam idealne... Jakiś czas temu oglądałam swoje zdjęcia sprzed 4 lat, byłam wtedy troszkę grubsza niż teraz, ale uważam, że zdecydowanie lepiej wyglądałam...
Mi to zaczyna przeszkadzać, bo coraz częściej słyszę komentarze, że jestem już za chuda, że powinnam przytyć, bo źle wyglądam taka chuda; coraz więcej osób mówi mi, że nie ładnie wyglądam - taka już wychudzona jestem...

Ostatnio założyłam spódnicę taką zwiewną, jakieś 15 do 20 cm przed kolano i szpilki do tego. U siebie mam lustro w którym mogę się zobaczyć tylko od pasa w górę... jak spojrzałam na swoje odbicie w witrynie sklepu to przeraziła mnie chudość moich nóg
ja tez nieraz slysze komentarze ze jestem taka malutka i chudziutka ze mnie ledwo widac itp.. i wcale nie jest mi przyjemnie jak tak mowia,ale zawsze sobie mysle lepiej tak niz gdybym miala byc gruba. Najwazniejsze jest zdrowie, a chudym jest latwiej
Cytat:
Napisane przez xhankax Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!

Ale się stęskniłam za naszym wątkiem !!

Postaram się trochę z wami zostać i popisać. Dodam zaraz aktualne zdjęcie do albumu. Wyniki mam bardzo dobre i mało przytyłam.

Zaraz będę wątek nadrabiać
Hej ladnie wygladasz
Cytat:
Dzisiaj dzwoni do mnie moja babcia i mi mówi, że wygrała dla mnie dwie wejściówki na to. Muszę tylko się z nimi ugadać. Chyba trochę biednie będę się tam czuła.
o kurcze gratulacje! zdaj relacje koniecznie! bo nawet nie wiedzialam ze niedaleko nas takie cos jestwyglada ciekawie, tez bym sie wybrala chetnie, ale poczekam na Twoja recenzje
Cytat:

mi sie nie za bardzo podobaja, bo jak ma byc taki malutki obcasik to wolalabym zeby byly plaskie... mi sie podobaja albo takie z min 10 cm albo wcale ale jak Tobie sie podobaja to bierz

ja bylam dzis caly dzien na zakupach, w Silesii ale sie nachodzilam... ale kupilam karmelowa bandazowa spodnice, pudrowo rozowy kardigan za pupe, i bluzke z dlugim rekawem wszystko w Tally, i TZtowi t-shirt. Kupilam tez w rossie seledynowa maseczke do twarzy, ciekawe czy sie spisze
W superpharm nic nie rzucilo mi sie w oczy...

Edytowane przez party_girl7
Czas edycji: 2011-07-18 o 23:11
party_girl7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 23:30   #2380
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez xhankax Pokaż wiadomość
Termin mam na 23 sierpnia ale chciałabym wcześniej mieć wszystko za sobą, bo 3 września moja siostra ma ślub i bardzo chciałaby żebym była jej świadkiem. Będzie trudno jakoś to zgrać w czasie, ale się postaram Przytyłam 9 kg, w zasadzie tylko na brzuszku i jak jest ciepło to bardzo nogi mi puchną. Ale generalnie nie narzekam
zazdroszczę tak małego przytycia, ja to bym się rozrosła do rozmiaru 50

Ładnie wyglądasz w tej ciąży

---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ----------

Cytat:
Ja jeszcze zostałam. Chyba, że internet będzie mi odmawiał posłuszeństwa.

Od kilku dni mam ochotę kupić olej avocado. Używała z Was któraś?
Samego nie, ale mam z tym balsam i póki co go wielbię

---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ----------

Cytat:
proszę potem o opis wrażeń

---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ----------

Cytat:
dziewczyny moze i tak, ale wątpię żeby faceci z zazdrości mówili, że za chuda jestem...

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ----------

a ile ważysz przy jakim wzroście?

Ja bym się zamieniła z Tobą, bo jadłabym całe dnie i wyglądała i tak ok może to głupie, ale zazdroszczę Ci i to jak

Ja kupiłam w sp jakieś koreańskie tkaninowe maseczki, a w silesii ich nie widziałam chyba. Jak się sprawdzą to zrobię zapas.

i z nowości wzięłam olejek pielęgnacyjny z alterry: http://www.rossnet.pl/Produkt/Alterr...awokado,110495
Narazie na twarzy testowałam i wydaje się ok.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2011-07-18 o 23:36
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 23:32   #2381
Talullah
Wtajemniczenie

Czesc Dziewczyny

Daaaawno mnie nie bylo bo za bardzo nie mialam co pisac, od dluuugiego czasu lece na podstawach totalnych czyli szampon i odzywka na wlosy, prysznic wiadomo, czasem balsam ale nie zawsze bo bywa ze padam na twarz, peeling twarzy regularny, filtr i tuszuje rzesy. Na stopach french a u dloni odzywka i tak sobie zyje

Sporo sie u mnie pozmienialo w zyciu zawodowym, duzo pracuje az sie czasami TZ wkurza ze mnie wiecej nie ma niz jestem, w lipcu pracuje w tygodniu i w kazdy weekend, do tego dyzury i jezdze tez na pobrania narzadow

Dni mi mijaja tak szybko ze co wstane to juz wieczor, duzo adrenaliny mam.

Pozdrawiam Was wszystkie
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 23:33   #2382
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
super

też robię
haha ale szybko się zabrałyśmy za to

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 23:39   #2383
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Też dziś prałam, musiałam przeprac parę bluzek
Zaś włączyłam sobie mój ukochany serial Zamiast czytac to mi się wcześniej zdrzemneło no i nie mogę teraz zasnąć...
Ja już od paru dni zabieram się za maseczkę z glinki i nie mogę... może jutro uda mi sie do tego zmotywować....

Lenka_1987 tez mam takie wrażenie jak Ty, że coś nie rosną ale dziwnym trafem coraz gorzej mi się włosy układają....

Ciekawe co z Kitką dawno jej tu nie było.....

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-18, 23:45   #2384
zielone_oko
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny za życzenie mi sił, ciężko było..

a tu tak w skrócie:
Jesteśmy już po rozmowie.

Powiedział mi co go męczyło w związku i fakt w niektórych rzeczach muszę mu przyznać rację.. Po moim telefonie w nocy, jak się wtedy martwiłam i na niego nakrzyczałam powiedział, że nie wytrzymał.
Powiedział, że kocha i chce zacząć wszystko całkowicie od zera, jeśli ja jestem w stanie zmienić niektóre swoje zachowania.
Spytałam o to czy może się boi, że stwierdził, że się nie wyszalał i chce wolności. Odpowiedział "NIE. On myśli poważnie o życiu, chce mnie za żonę , ale nie chce żeby było tak jak do wczoraj. "
Stary 2011-07-19, 00:24   #2385
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

zielone_oko chyba, potrzebna Wam była ta rozmowa, ciesze się, że wyjaśniliście sobie wszystko i że daliście sobie szansę.... życzę by wszystko się ułożyło miedzy Wami

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-19, 00:44   #2386
la_chica
Raczkowanie

Smile Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach - CZĘŚĆ IX

Cytat:
Napisane przez mangogirl Pokaż wiadomość
ja też od dzisiaj działam w kierunku spełnienia swojego celu! Dużo warzyw, owoców, protein.. Przede wszystkim wody! I muszę znaleźć jakieś fajne ćwiczenia w necie myślałam o 8minutówkach.
cześć dziewczyny, wybaczcie, że się wtrącę,
podczytuję Was od jakiegoś czasu i widzę że koleżanka mówi o 8minutówkach, polecam sama zaczęłam dwa dni temu, bardzo mi się podobają, tempo dosyć szybkie ale za to trwają tylko 8 min. lepsze efekty osiągniemy ćwicząc po aerobach oczywiście trochę ciekawych znalazłam na youtube i "testuję".

Prowadzący 8minutówki jest genialny i ta relaksacyjna muzyczka heheheh

Pozdrawiam uczestniczki wątku
* lśniące włosy
* A6W 6 /42
* 8min. ABS 6, * 8min. buns 6
Dbam o siebie z Wizażankami
la_chica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-19, 09:07   #2387
91moniaa161
Zadomowienie

heej

Dzisiaj jadę na zakupy, chcę sobie kupic jakieś butki

zieloneoko dobrze, że sobie porozmawialiście, przynajmniej wszystko się międy Wami wyjaśniło. Mam nadzieję, że się ułoży powodzenia!

leejdinaati fajne butki, mam podobne też na takim malutkim obcasie

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

91moniaa161 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-19, 09:28   #2388
samaraNW
Zakorzenienie

witam

Cytat:
tylko, ze na lezenie plackiem nie moge sobie pozwolic, a chodzic po ogrodku i plewic, porzadki w garazu itp w stroju kapielowym to tez srednio, jak mama obok, ktora nie bedzie zadowolona z mojego rozneglizowania
pisałaś, że jedziesz nad jeziorko, to tam się na pewno opalisz

Cytat:
haha ale szybko się zabrałyśmy za to
ja tam lubię latem robić wieczorem pranie, bo wszystko mi wysycha do rana

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość

a tu tak w skrócie:

Powiedział mi co go męczyło w związku i fakt w niektórych rzeczach muszę mu przyznać rację.. Po moim telefonie w nocy, jak się wtedy martwiłam i na niego nakrzyczałam powiedział, że nie wytrzymał.
Powiedział, że kocha i chce zacząć wszystko całkowicie od zera, jeśli ja jestem w stanie zmienić niektóre swoje zachowania.
Spytałam o to czy może się boi, że stwierdził, że się nie wyszalał i chce wolności. Odpowiedział "NIE. On myśli poważnie o życiu, chce mnie za żonę , ale nie chce żeby było tak jak do wczoraj. "
fajnie, że sobie wszystko wyjaśniliście. jestem zdania, że popracujecie nad związkiem i będzie dobrze

też muszę się dzisiaj wybrać na zakupy. muszę dokupić sobie niektóre kosmetyki, bo jak na złość się właśnie teraz pokończyły i spodenki
Stary 2011-07-19, 09:39   #2389
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość

mi sie nie za bardzo podobaja, bo jak ma byc taki malutki obcasik to wolalabym zeby byly plaskie... mi sie podobaja albo takie z min 10 cm albo wcale ale jak Tobie sie podobaja to bierz

.
Widzę, że mamy nie tylko podobną przemianę materii, ale i upodobania jeśli chodzi o buty
Ja też uwielbiam albo wysokie szpile, albo płaskie buty. W innych po prostu źle się czuję, mam wrażenie, że moje nogi źle wyglądają... W mojej szafie mam same szpilki, do tego jedne baleriny, 3 pary płaskich japonek (z czego jednych nie lubię, z jednymi będę się musiała niedługo pożegnać, więc zostają tylko jedne) i dwie pary adidasów, które mam ale praktycznie nie uzywam...

A co do mojej figury to nawet mój TŻ mi mówi, żebym przytyła, bo za chuda jestem i źle wyglądam, że jak się poznaliśmy byłam grubsza i lepiej wyglądałam... Wziął kiedyś zdjęcia z początku naszego związku, pokazuje mi i mówi: "zobacz jak ładnie wyglądałaś. Przytyj troszkę". Kiedyś się cieszyłam, że mogę jeść co chcę, ile chcę i nie tyję, ale teraz zaczyna mi to przeszkadzać...
Zaczynam dostrzegać, że za chuda jestem, inni mi to mówią (nie mam na myśli zazdrosnych, grubszych ode mnie dziewczyn, a facetów, moich bliskich kumpli) i coraz gorzej się z tym czuję
Postanowiłam przytyć i już dostrzegłam pierwszą rzecz, która mi w tym przeszkadza. KAWA. Codziennie z rana wypijam jedną kawę zaraz po przebudzeniu, później w ciągu dnia piję minimum 2 jeszcze, albo i więcej... Muszę ograniczyć kawę do jednej dziennie, a z czasem całkiem wyeliminować...
Druga rzecz muszę zacząć jeść śniadania. Co z tego, że w ciągu dnia zjadam więcej niż zjadłoby dwóch pracujących facetów, jak pierwszy posiłek zjadam między 13 a 15 a wstaję między 7 a 9??

A więc tak: na początek mniej kawy i jedzenie śniadań i może z czasem uda mi się przybrać troszkę ciałka...
Stary 2011-07-19, 09:42   #2390
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
mi sie podobaly, sama je mierzylam, wygodne, tylko ja poszukiwalam jednak czegos z nieco wyzszym obcasem
Ja właśnie szukam niskich, bo wyższe to dla mnie śmierć po paru metrach

Cytat:
o takich 10cm to ja nawet nie myślę i nie zwracam uwagi na nie. No, może czasem wzrok mi się zatrzyma ale nic więcej, bo w takich wysokich nie umiem chodzić

Cytat:
heej
leejdinaati fajne butki, mam podobne też na takim malutkim obcasie
Fajnie, że się podobają Może rzeczywiście je przymierzę, choć pewnie nie dziś, bo Deichmanna mam w Nowym Świecie czyli koło domu a jadę do centrum więc mi nie po drodze z autobusami

A tak w ogóle to DZIEŃ DOBRY wszystkim jak tam dziewczyny po SPAmowaniu wczorajszym? Ja chyba muszę wyrzucić podkład z Manhattanu. Ostatnio po dłuższej przerwie go użyłam i tak mi podkreślił suche skórki (których nie miałam przed nałożeniem), że szok!
Stary 2011-07-19, 09:43   #2391
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:

a ile ważysz przy jakim wzroście?

Ja bym się zamieniła z Tobą, bo jadłabym całe dnie i wyglądała i tak ok może to głupie, ale zazdroszczę Ci i to jak
Przy wzroście 163 cm moja waga waha się między 41 a 43 kg... Nie wiem, czy byś się ze mną zamieniła, czasem chcę sobie kupić jakiś fajny ciuszek a rozmiar xs jest za duży
Stary 2011-07-19, 09:45   #2392
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
Przy wzroście 163 cm moja waga waha się między 41 a 43 kg... Nie wiem, czy byś się ze mną zamieniła, czasem chcę sobie kupić jakiś fajny ciuszek a rozmiar xs jest za duży
Ja przy 160cm ważę 57kg. Grubas ze mnie
Stary 2011-07-19, 09:53   #2393
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość

Lenka_1987 tez mam takie wrażenie jak Ty, że coś nie rosną ale dziwnym trafem coraz gorzej mi się włosy układają....
Mi na razie układają się OK, ale jeśli chodzi o długość to mam wrażenie, że od marca nie przybył mi ani mm Używam ALPECINU C1, który wcześniej przyspieszył mi wzrost włosów, i to jak, a teraz nic, WAXa na włosy i skórę głowy, wodę pokrzywową wcieram... I nic...

Piłam pokrzywę przez jakiś czas. Zaprzestałam na początku maja. Nie wiem, czy to po pokrzywie, czy z innego powodu zaczęły mi włosy na nogach bardzo szybko rosnąć Minimum 2 razy w tygodniu muszę depilatora używać, żebym mogła w spódnicy wyjść do ludzi Także do pokrzywy jeśli wrócę to dopiero jesienią...

---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ----------

Cytat:

a tu tak w skrócie:

Miałam podobną sytuację jakieś 2 miesiące temu z moim TŻ. Rozstanie praktycznie bez powodu, tylko my nie rozmawialiśmy ze sobą prawie tydzień. Później doszło do rozmowy, wyjaśniliśmy sobie wszystko i teraz między nami jest naprawdę dobrze... Na dzień dzisiejszy cieszę się, że wtedy rozstaliśmy się na te kilka dni, bo wyjaśniliśmy sobie rzeczy, które nawarstwiały się w naszym związku przez dłuższy czas...
Stary 2011-07-19, 09:54   #2394
Kalpana
Zakorzenienie

Hej

Party Girl soczewki dobierał mi okulista, swoją drogą bardzo dobry.... Od niego dowiedziałam się, że mam astygmatyzm, podczas gdy poprzednia okulistka nie dostrzegła tego, lub nie raczyła mnie o tym poinformować i dała mi złe szkła do okularów.... Wczoraj pochodziłam trochę dłużej i już było znacznie lepiej, więc to może kwestia przyzwyczajenia.... Lekarz pokazywał mi jak prawidłowo zakładać i zdejmować soczewkę (ale w moim wykonaniu na początku było kiepsko, ale po kilku próbach całkiem sprawnie mi to teraz idzie ) i sprawdził czy wszystko jest ok.

Haniu wyglądasz prześlicznie To już niedługo masz termin Może urodzi się w moje urodziny jak się postara :P

Angel szczęściara z Ciebie

Wczoraj podcięłam sobie grzywkę i teraz jest za krótka.... Jestem zła na siebie, bo mogłąm nie kombinować przed ślubem z nią.... Muszę ją mieć wyprostowaną, żeby miała normalną długość, a ona się ciągle unosi
Zaraz idę sobie zrobić hennę brwi.

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-19, 09:56   #2395
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
Ja przy 160cm ważę 57kg. Grubas ze mnie
Ja bym się cieszyła gdybym z 52-53 kg ważyła... Kiedyś ważyłam właśnie tyle i naprawdę bardzo fajnie wyglądała moja figura... Dużo lepiej niż teraz...
Stary 2011-07-19, 10:01   #2396
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dzień dobry.

Czekoladowa1 to trzymam kciuki za egzamin.

Cytat:

o kurcze gratulacje! zdaj relacje koniecznie! bo nawet nie wiedzialam ze niedaleko nas takie cos jestwyglada ciekawie, tez bym sie wybrala chetnie, ale poczekam na Twoja recenzje
Cytat:

proszę potem o opis wrażeń
Na pewno zdam relacje. Z Tż. planujemy się wybrać po 10 sierpnia. Akurat przyda nam się przed górami.

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Czesc Dziewczyny

Daaaawno mnie nie bylo bo za bardzo nie mialam co pisac, od dluuugiego czasu lece na podstawach totalnych czyli szampon i odzywka na wlosy, prysznic wiadomo, czasem balsam ale nie zawsze bo bywa ze padam na twarz, peeling twarzy regularny, filtr i tuszuje rzesy. Na stopach french a u dloni odzywka i tak sobie zyje

Sporo sie u mnie pozmienialo w zyciu zawodowym, duzo pracuje az sie czasami TZ wkurza ze mnie wiecej nie ma niz jestem, w lipcu pracuje w tygodniu i w kazdy weekend, do tego dyzury i jezdze tez na pobrania narzadow

Dni mi mijaja tak szybko ze co wstane to juz wieczor, duzo adrenaliny mam.

Pozdrawiam Was wszystkie
Fajnie, że jesteś, chociaż na chwile. Akurat wczoraj się zastanawiałam co się z Tobą dzieje.

Cytat:

a tu tak w skrócie:

Ciesze się, że sobie trochę wyjaśniliście. Powiem Ci, że Tż. razem też ze mną zerwał z podobnego powodu co z Tobą i wróciliśmy do siebie i teraz jest między nami o wiele lepiej: mniej kłótni.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-19, 10:01   #2397
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Hej

Wczoraj podcięłam sobie grzywkę i teraz jest za krótka.... Jestem zła na siebie, bo mogłąm nie kombinować przed ślubem z nią.... Muszę ją mieć wyprostowaną, żeby miała normalną długość, a ona się ciągle unosi
Zaraz idę sobie zrobić hennę brwi.
Zrobiłam coś podobnego przed studniówką Coś mnie naszło i ścięłam sobie grzywkę. Nie dość, że za bardzo, to jeszcze przy moich kręconych włosach ta grzywka wyglądała strasznie. Na studniówkę fryzjerka mnie uratowała robiąc mi ukośną grzywkę, która u góry zaczynała się w 1/4 wysokości czoła licząc od góry... Na studniówce wyglądała nawet dobrze, bo była wyprostowana, ale ile czasu się z nią męczyłam po studniówce... Nie miałam prostownicy, podpinałam grzywkę wsuwkami, ale i tak ten najkrótszy kosmyk sterczał jak antenka
Stary 2011-07-19, 10:29   #2398
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

Cytat:
ooo dobrze wiedziec, dziekuje Ci za to info
Ja bylam przed slubem juz z duzym brzuszkiem i bylo dobrze

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

Cytat:
Jak to mozliwe? Tak po prostu? Bardzo mi przykro
Ojej przykro mi.. a co sie stało ? może do jeszcze nic straconego! Przepraszam ale nie jestem na bierzaco
Stary 2011-07-19, 10:30   #2399
Soph
Zakorzenienie

witam

Cytat:
Ja się cieszę bardzo!! tym bardziej, że to nasz pierwszy wyjazd nad morze z Tż! tak to zawsze góry tylko na week
zazdroszczę

Cytat:
Wierze, że są ludzie którzy raz dwa potrafią się podnieść i iść dalej. Ale nie ja Ja jestem za słaba..
Przecież było tyle wspólnych planów, jeszcze ostatnio o nich rozmawialiśmy i co? Szlag trafił wszystko w jeden dzień , to okropne
Wszystko będzie mi go przypominać, wszystko..
dokładnie
już mieliśmy przerwy i wtedy czułam się okropnie

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-19, 10:32   #2400
samaraNW
Zakorzenienie

idę na duże SPAmowanko
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości