|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2491 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach - CZĘŚĆ IX
Cześć Dziewczyny można się przyłączyć? Kiedyś już się udzielałam, ale krótko i nie wiem czy ktoś mnie pamięta.
|
#2492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2493 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2494 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale minie na pewno, zobaczysz, że wróci czas, kiedy znowu będziesz czuła się dobrze Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() glodna jestem, musze isc cos zjesc i spac.. jutro ma padac ![]() w sumie to nic dzis nie zrobilam ale len ze mnie... przepralam tylko sweter, chuste, skarpetki, zrobilam marszczenia na rekawach na sweterku, pomalowalam paznokcie, wystawilam kilka rzeczy na all, troche posprzatalam, ogladalam gossip girl, a dzien mi przelecial ze nawet nie wiem kiedy
|
|
#2496 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Witaj
|
|
|
|
|
#2497 |
|
zawsze mam racje
|
caate: to o co chodzi w tym klubie? skoro podobno nie jest związany z wątkiem
|
#2498 |
|
Zadomowienie
|
Przed snem jem najwięcej. Ja to nawet potrafię się obudzić w nocy, bo jestem głodna, wstać, zrobić sobie jeść, najeść się i iść dalej spać
![]() Moja mama zawsze powtarza, że patrząc na moje nawyki żywieniowe i ilość jedzenia, którą wchłaniam powinnam być otyła... Albo, że taniej wyjdzie mnie ubierać niż karmić |
|
|
|
#2499 |
|
Zakorzenienie
|
uciekam już sprzed kompa.
dobranoc
|
|
|
|
#2500 |
|
Raczkowanie
|
Miło mi, że mnie pamiętacie nie miałam czasu się udzielać, ale podczytywałam na bieżąco.
Byłam dzisiaj w Krakowie chciałam kupić jakieś ciuszki na wyprzedzażach, ale nic mnie nie urzekło prócz spodni tylko, że mojego rozmiaru nie było, czy wy też tak macie, że kiedy nie macie pieniędzy to dużo rzeczy Wam się podoba, a jak jest kasa to nie ma nic ciekawego Jutro pochodzę po sklepach u mnie w mieście może coś znajdę.
|
#2501 |
|
Zadomowienie
|
Jestem jakaś mega głodna
Po powrocie z pracy zjadłam dwie kanapki z wędliną, masłem, sałatą i pomidorem i 10 pierożków z jagodami i ciągle jestem głodna... Zaraz sobie chyba jeszcze ze dwie kanapki dorobię
|
|
|
|
#2502 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc.
|
|
#2503 |
|
Zadomowienie
|
Dobranoc Dziewczyny
|
|
|
|
#2504 |
|
Wtajemniczenie
|
Już wszystkie uciekacie?
|
|
|
|
#2505 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
W końcu doszedł do mnie puder jadwigi Ale przy okazji TŻ mnie z rana wkurzył... Przyszedł, przyniósł mi puder i powiedział, że musimy poważnie porozmawiać o nas. No i, że na weekendzie porozmawiamy. Fakt na tygodniu nie mamy czasu, bo ja pracuję od 14, a on od 8 do 16 i widujemy się tylko w weekendy Fakt drugi, on często mówi, że musimy poważnie o nas porozmawiać, a jak przychodzi co do czego to jakaś błahostka... No i trzecia sprawa, że na weekendzie pewnie się pokłócimy, co prawda przeze mnie, ale się pokłócimy. Jak on powiedział, że musimy poważnie porozmawiać, może mu chodzić o jakąś drobnostkę, może to też być poważna rozmowa, ale w pozytywnym kierunku, bo tak było zazwyczaj... Ale mimo wszystko ja jestem negatywnie nastawiona po jego słowach i mogę spowodować kłótnię bez powodu, bo będzie o we mnie rosło jeszcze przez 3 dni
|
|
|
|
#2506 |
|
Zadomowienie
|
hej
Moj tz w pracy a aja na wizazu Zuzka spi wyobrazcie sobie do 10 Tez mialam spac ale wstalam zeby mężusiowi zrobic sniadanko U mnie pada deszcz. znowu pogoda sie popsuła a wczoraj chlapałam sie z Zuzią w basenie CHLAP chlap![]() Nikt sie nie odzywa i chyba nigdzie mnie niei chcą, nawet do glupiego sklepu ![]() Od lutego ide na semestr drugi na technika prac biurowych, bo pierwszy mam juz zaliczony w innej szkole. Jestem zła bo popalam ale niedlugo skonczy sie te popalanie, ide po tabletki do lekarza i po nich koniec, razem z Tż ale jak zaczelam popalac to terz mi ciezko przestac!!Caate jestes bardzo ładną i wartościową kobietą i naprawde nie potrzebnie sie tak przejmujesz. Ja pamietam jak Tż mi powiedzial kiedyś jak jego kumpel mówi do niego: Słuchaj może moja dziewczyna nie jest najładniejsza ale ma to coś w sobie co sprawia że czuje sie przy niej dobrze!
|
|
#2507 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej
Cytat:
![]() Cytat:
ale w końcu się udało
|
||
|
|
|
#2508 | |
|
Zadomowienie
|
Ja chyba odstawię na razie wszystkie kremy, maseczki oraz peeling enzymatyczny. Coś mnie zapycha, ale nie wiem co
Będę używała tylko żelu, toniku i kremu pod oczy. A jak pryszcze mi znikną to zacznę powoli wprowadzać inne kosmetyki. Najpierw obwiniałam krem o zapychanie, ale teraz podejrzewam jeszcze maseczkę nawilżającą. Bo jak jechaliśmy nad jezioro zapomniałam wziąć kremu. Od piątku do niedzieli moja pielęgnacja wyglądała tak, że 3 razy dziennie przecierałam twarz chusteczkami nawilżanymi i tonikiem. Wróciłam z nad jeziora z dużo lepszą buzią. Postanowiłam zadbać porządnie o moją buzię po powrocie, zrobiłam peeling, dwie maseczki, na koniec nakremowałam się i obudziłam się z nowymi pryszczami A jak zdarza mi się używać tylko żelu i toniku to cera bardzo szybko mi się poprawia. Więc teraz kilka dni przerwy, minimum kosmetyczne na buzię, a za jakiś tydzień zacznę powoli wprowadzać kosmetyki pielęgnacyjne. I nie popełnię już tego błędu co ostatnio - kupiłam sobie nowy krem, peeling, maseczkę i wszystkiego zaczęłam od razu używać. Coś mnie zapchało i nawet nie wiem co... Teraz będę wprowadzać kosmetyki stopniowo, żebym wiedziała co mnie zapycha---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Cytat:
Wstanę, ale zanim się w miarę ogarnę to ledwo co do pracy się wyrabiam
|
|
|
|
|
#2509 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() właśnie siedzę z kawką i czerwoną glinką na twarzy (taka mała odmiana od zielonej )byłam wczoraj u kosmetyczki żeby popytać o zabiegi na twarz zwalczające blizny i przebarwienia, ale teraz jest na urlopie ciekawe co mi zaproponuje skoro czasamipojawiają mi się jeszcze małe pryszcze, lub grudki podskórne... |
|
|
|
#2510 |
|
Raczkowanie
|
hej
caate makijaz szmaragdowy super, do ciebie pasuje idealnie, tak lekko naturalnie wygladasz. i podoba mi sie to ze nie masz zaznaczonej lini wodnej i o wiele bardziej mi sie podobasz w nude ustach, bo czerwone czy tam malinowe jakos tak dla mnie za ostro. ale ja lubie pastele. naprawde bardzo ladnie. kalpana my na kilka dni z tż przed slubem tak sie cielismy o jakies glupoty, ze ktoregos wieczoru powiedzial mi zebym go spakowala. he to tylko go wysmialam, bo nie dosc ze chce odejsc to jeszcze ja mam go spakowac zeby niczego nie zapomnial. he obled jakis.w weekend w koncu wybralam sie na zakupy ciuchowe. ehh jak takie rzeczy ciesza. tz chodzil tylko i szukal jakiejs kanapy zeby usiasc, albo kawy zeby nie zasnac. najbardziej zadowolona jestem ze spodni ze stradivariusa bo maja taki intensywny blekitny kolor. zielone oczko tz wprowadzil sie spowrotem?? caate mi mama cale zycie mowila ze cos nie tak wygladam, ze zle sie ubieram, ze tak sie powinnam czesac a nie inaczej teraz mi mowi, ze strasznie chuda jestem. wg niej za mocno sie malowalam kiedys i wygladalam zle. ale naszczescie juz nie mieszkamy razem i tylko jak synka jej podrzucam to pogadamy chwilke. po 5 latach niemieszkania juz z rodzicami jak spedzam z nimi caly dzien to wariuje.a tz ciagle mi mowi, ze ktoras ladnie wyglada tysiace razy prosilam, zeby to zachowal dla siebie, bo ja zaraz patrze na siebie i porownuje sie do nich i szukam co ze mna nie tak. ale dla odmiany tz np dzisiaj przyszlam go obudzic rozczochrana, zaspana nieumalowana i powiedzialze wygladam sexi .
|
|
#2511 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
o analizie składów (a najpierw poszukać czy nie są już zanalizowane), i zapytać który składnik może zapychać
|
||
|
|
|
#2512 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
TŻ w pracy, ja u niego i zostaję do jutra i jako codzienny rytuał musiałam odpalić kompa i wejść do Was Wczoraj kupiłam sobie perfum Playboy ten czarny i pomadkę Vipery tą 29kę o której wcześniej pisałam. Myślałam, że będzie nieco bardziej cielista a ona tylko rozjaśnia mi usta i ma mnóstwo drobinek. Ale jak nałożę ją cienką warstwą to całkiem nieźle wygląda
|
#2513 |
|
zawsze mam racje
|
Wczoraj pływałam na dmuchanym materacu, super sprawa
Oczywiście parę razy spadłam- łydka na materacu, a ja się topię ![]()
|
#2514 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie nie ma pomadek z vipery jak sa to tylko kilka kolorow... Cytat:
Ale na szczescie potrafie plywac wiec utopic sie nie utopie tylko nie wiem czemu na materacach nigdy ratownicy nie pozwalaja wyplywac zbyt daleko...ja juz pozbieralam fasolke w ogrodku, tylko zaczelo padac i nie skonczylam teraz zabieram sie za obieranie. I przyszlo mi OC do zaplaty
|
|
#2515 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Cytat:
Będzie dobrze.
|
|
|
#2516 |
|
Zadomowienie
|
Napisałam mu, że do weekendu będę żyła w stresie i nie mogę mu obiecać, że się nie pokłócimy, bo skumulują się we mnie te wszystkie złe emocje. On mi odpisał, że w takim razie wieczorem pogadamy i żebym niczym się nie przejmowała, bo on ma po prostu parę pytań...
|
|
|
|
#2517 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
aż mi się buzia sama śmieje gdy go widzę![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Dzisiaj czekają mnie wielkie porządki.. muszę cały dom ogarnąć, takie generalne porządki. I chciałabym jeszcze iść na solarium dzisiaj, znacie może jakieś dobre&tanie w poznaniu? muszę się opalić w trybie szybkim a balsamy stopniowo opalajace i samoopalacze odpadają, bo moja skóra łapie je na tylko delikatny kolor..A mi marzy się opalenizna Kenzy - w koncu kiedy jak nie teraz, zdobyć taki kolor?! zimą nie wyglądalaby naturalnie. |
|||||
|
|
|
#2518 | ||
|
Zadomowienie
|
czesc
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() też zauważyłam, że agusiownik dawno nie było... blondyneczka na rzucenie palenia polecam TABEX, kilka osób dzięki nim rzuciło ![]() a co do odchudzania i ogólnie wyglądu co ostatnio pisałyście to każda z nas ma jakieś kompleksy i wątpie, żeby któraś czuła się idealnie i nie chciała nic w sobie zmienic... Załatwiliśmy wczasy z Tż nad morzem i wkońcu jedziemy na 8 dni ![]() ![]() Wczoraj kupiłam sobie buty i jestem w nich zakochana Podcięłam wczoraj również końcówki i włosy trochę odżyły.. Teraz siedzę i wcinam brzoskwinkę a za oknem deszcz i burza ...
PM 2013 zapuszczam włosy ... 51cm cel-> 70 cm Edytowane przez 91moniaa161 Czas edycji: 2011-07-20 o 12:46 |
||
|
|
|
#2519 |
|
Zadomowienie
|
U mnie piękne słoneczko, a ja zaraz do pracy muszę wychodzić... Ale mi się nie chce, i ogólnie jakaś senna jestem... Najchętniej wzięłabym kocyk, położyła się gdzieś na polance i opalała...
|
|
|
|
#2520 | ||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
Cytat:
ja wczoraj byłam pól dnia na plaży i też na materacu pływałam zrobili u mnie w mieście nową plażę i jest super jak nad morzem.... dziś miałam też od rana iść ale pada deszcz i burza jest.... dziś przeglądałam swoje lakiery i nie mam żadnego różowego a marzy mi się taki fuksjowy
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:42.

tzn myślałam o tym wcześniej żeby tu napisać, ale jakoś z głowy mi to wypadło i dopiero teraz mi się przypomniało 

Jutro pochodzę po sklepach u mnie w mieście może coś znajdę.

ale jak zaczelam popalac to terz mi ciezko przestac!!

one tak sie wtedy pieknie blyszcza!
a za oknem deszcz i burza ...