|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#541 |
Zakorzenienie
|
Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych posiłków dziennie, 1000 kcal ! cz. 2 "
monika- nie no coś Ty to tylko pseudonim
![]() ![]() Ja się z 2 tyg temu tak spaliłam, że skóra na całym ciele mi schodziła. Nie polecam ![]() ![]() Dziś rano waga 57,4 ![]()
#542 |
Zakorzenienie
|
Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych posiłków dziennie, 1000 kcal ! cz. 2 "
Hej dziewuszki
![]() Dodatkowo miałam robić nalewkę wiśniową. Byłam u mamy znajomej i mnie poczęstowała. Pyszna, ale nie mam butelek ;( Stoją dwie po winie, ale to podobno ok. 5l ma wyjść. A mój tż to już w ogóle powiedział, że się nie opłaca, b spirytus jest drogi, trzeba wywalić na wiśnie, butelek też nie mamy i że lepiej do następnego roku poczekać. Może i tak... tinekk ja miałam tak samo. W sumie zgubiłam 16kg ale na pewno duży procent na nieświadomce. Może trochę mniej jadłam, ale na pewno nie zmieniłam nawyków żywieniowych. Dopiero od roku zaczęłam myśleć o tym co w jakiej kolejności jem. Uświadomiłam sobie, że czasem trzeba tylko zamienić niektóre posiłki, np. płatki zjeść rano a jajko lub wieśniaka wieczorem. Proste, a przynosi efekty ![]() Moniu kochana, a może właśnie troszkę wyluzuj z tymi 3kg. Rozumiem, że dążysz do wymarzonej wagi, ja mam tak samo z utrzymaniem, że jak 51 na wadze to już tragedia, a czasem to wina np. okresu lub tak jak dziś "kamienia" w brzuszku. Ale może gdy troszkę odstawisz cyfry na bok to łatwiej Ci będzie się kontrolować, bo przestaniesz myśleć o tym że musisz schudnąć. Wiesz, zakazany owoc najlepiej smakuje. A może rozpisz sobie dietkę na cały tydzień. Mnie się nigdy nie chciało tego robić, ale kumpela mówiła, że jej chłopak ułożył takie menu (1200kcal), że ani nie chodziła głodna, ale nie czuła, że jest na diecie, włączył jej z 1-2 smaczne przekąski, żeby nagle nie rzuciła się na smakołyki. I podziałało! Pięknie i nawet szybko schudła. A jeśli już mowa o 3kg to podobno na tej mojej diecie się dokładnie tyle w 3 dni chudnie. Ale nie wiem jaki jest efekt "po", tzn. czy waga w miarę się utrzymuje. Ja ją stosuję w innym celu. NeverGoodEnough18Ojej, to już trochę ciężkie, no nie? Ja ciężkie sosy staram się już omijać szerokim łukiem ![]() ![]() ![]() Dorisek16, jedzonko jest naprawdę smaczne. Jeśli ktoś lubi rybkę to naprawdę mu się spodoba. No i ten jogurt nie jest groźny więc raz na jakiś czas śmiało można zjeść taki obiadek. A tego przepisu Kasiulcowej nie próbowałam, ale wygląda równie smacznie ![]() Jejku, wsuwam też kefir i już nie mogę ![]() ![]()
![]() |
#543 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]()
#544 |
Zakorzenienie
|
Hej ;*
Ja dziś ledwo żyję, mam kaca i w ogóle śpiąca jestem jak nie wiem :/ Wczoraj byliśmy ze znajomymi na piwie wypiłam 2 desperadosy i 1,5 redsa, zjadłam hamburgera i porcję frytek na pół z Tż ![]() Ostatnio przesadzam z tym jedzeniem i chyba też należy mi się opiernicz ![]() A do tego dziś na obiad idziemy do Tż babci na pierożki ruskie ![]() Tinekk no ja to tutaj troszkę nie pasuję, bo grzeszę codziennie jak nie wiem i w ogóle ![]() ![]() Alexis śliczne zdjęcia ![]() Monia kochana moim zdaniem przydałaby Ci się taka przerwa, już kiedyś Ci pisałam, że jak już tyle czasu jesteś na diecie to organizm się przyzwyczaja i trudno jest zrzucić te ostatnie kg, może zrób sobie miesiąc przerwy, ale w tym czasie staraj się utrzymać te 58kg nie obżeraj się tylko jedz normalnie. Nie wiem co mam Ci radzić, żeby było dobrze dla Ciebie. Wiem sama po sobie, bo też najpierw schudłam do 56kg i dalej nie mogłam i po pół roku znów zaczęłam dietę i wtedy było mi łatwiej zgubić te kg ![]()
#545 |
Zadomowienie
|
Witajcie..Mi humorek trzyma się od rana
![]() ![]() Na wadze 50,7, czyli wszystko wraca do normy ![]() dzisiaj rozpoczynam poszukiwanie pracy i mieszkania w Warszawie. W końcu stanęło na tym, że tam się przeprowadzamy.. boję się tego wszystkiego jeśli mam być szczera...
#546 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
meedzik- ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Cytat:
![]() Nie bój się zmian ![]() Miałyście może pas wibrujący? Stosowałyście? Podobno działa... Czekam aż mi przyjdzie. Ale mnie gardło boli i głowa
![]() |
#547 |
Zadomowienie
|
o rany ale Wy tu nabijacie postów, nie wiem za co się zabrać
![]() dzaga1989 przecież Ty praktycznie nie odstąpiłaś od diety, jak na tydzień u mamy to świetnie dałaś radę, wiemy jak mamy i babcie kochają tuczyć ![]() tinekk gratuluje, już coraz bliżej celu ![]() ![]() meeedzik no nie, chyba chcesz dostać od nas wszystkich za te hamburgery i piwko co ![]() ![]() monia może rzeczywiście taka przerwa wyszłaby Ci na dobre? mogłabyś na spokojnie odpocząć od tych wszystkich ograniczeń dietowych a później ze zdwojoną siłą wrócić do odchudzania. wiesz, naładować te swoje akumulatorki ![]() no to teraz co u mnie. waga bez zmian, przez tydzień nie spadło nawet deko, ale to nic bo w cm spadło całkiem zadowalająco : 1cm z talii, 1 z boczków i 2 z brzucha ![]() ![]() ![]() za mną tatar z połową bułki na śniadanie.
#548 |
Rozeznanie
|
Zła dziś jestem, nie wyspałam się przez burzę, nie mogłam zasnąć do 5 rano a o 8 mała mnie obudziła. Głodna jestem ale ze złości nic nie będę jeść tylko idę, spróbuję zasnąć. Na wadze 50,5 więc też jestem trochę zła.
#549 |
Raczkowanie
|
Monika
![]() Dopniesz swego, bo to co już wyczyniłaś jest WIELKIE. Po przerwie będziesz zmobilizowana i z pewnością powiesz " Zrzuciłam tak dużo i zrzuce jeszcze tylko 3 kilo. Dam radę, bo zawsze dąże do celu i się nie poddaje ! " Zrzuciłaś prawie 30 kilo ![]() ![]() A ja dziś na śniadanie Just Fit 30 g + mleko 0,5% No i zjadłam loda koktajlowego, ale tylko pół i jestem z siebie dumna. Traktuje go jako drugie śniadanie, chodz połówka miała 145 kcl, a powinno być 100 kcl, a śniadanie 250 kcl, a u mnie było 196. Wiec i tak 9 kcl w zanadrzu ![]()
Koniec. Edytowane przez LoczuSiek5 Czas edycji: 2011-07-20 o 10:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#550 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mieszkanie masz prawie takie samo co my... A nasze jest takie ciasne ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ja ide zaraz wysuszyc wlosy i ide do Tesco, bo musze kupic TZ jakies lekkie rzeczy, bo zoladek go boli ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#551 |
Zadomowienie
|
Baletnica gratuluję zdanego prawka
![]() ![]() Meedzik pisałaś że chyba wujek Twój powiedział że powinnaś przytyć 5 kg, nic nie powinnaś! ![]() ![]() Monia może dziewczyny mają rację , może zrób sobie jakiś czas przerwy w diecie. Przecież ślicznie wyglądasz! ![]() Aaa i witam się z wszystkiminowymi dziewczynami , nie było mnie tu parę dni a tyle nowych osóbek jest ![]() Ja po 5 dniach obżarstwa wracam do diety i ćwiczeń. Postanowiłam że jeśli osiągnę wagę 55 będę zadowolona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#552 |
Zakorzenienie
|
hej laseczki
![]() Mi dzisiaj o 9 dzieci zrobiły pobudkę :/ No i znowu się nie wyspałam! Na dworze brzydko, ciemno i jest mżawka ;( dziś nici z jeziorka ;( Ja od rana mam straszne zaparcie ;( czuję, że chce mi się na kibelek a jak siadam to mi sie odechciewa... brzuch mam jak balon i boli - wszystko przez ten stary groch!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() Karolinko no masz rację, bo wcześniej mi tak n ie zależało na schudnieciu i waga leciała jak szalona. Teraz jak mi zależy to nic nie chce spaść - no ale właśnie tu powodem są moje grzeszki i to mnie najbardziej wkurza, bo gdyby nie one to bym schudła. Tinek nie ma za co! Nawet nie wiesz jak ja się cieszę, że Ci pomogłam!!! ![]() ![]() Cindy a już myślałam że to prawdziwe imię. Ja właśnie nie lubię "pospolitych" imion i podobają mi się takie rzadko spotykane w Polsce ale łatwe do wymówienia i ładne. Mój synek ma Colin ale w papierach i akcie urodzenia ma Kolin, głównie po to aby w życiu nie miał problemów z pisownią imienia przez innych ludzi. Teraz żałuję że ma przez K, bo Colin jest ładniej i oryginalniej. U nas jedna dziewczyna dała córce na imię Michelle .... to dopiero będzie dzieciak miał problemy ;/ każdemu będzie musiała przeliterowywać swoje imię. Porażka. A pasa nie miałam i nie znam nikogo kto ma lub miał. dzaga ja już to wszystko przechodziłam.. lista jedzenia tez odpada bo ja się tego nie będę w 100% trzymała. Po prostu straciłam gdzieś swoją silną wolę, wymiękłam już. Chyba zbyt długo jestem już na diecie i nie daję już rady. meeedzik ja dietę pociągne do końca wakacji bo nie chcę przytyć i wyjść na plażę z wielkim brzuchem i ogromnymi udami ;p A dzień 1 września będzie dniem zakończenia diety. Potem znowu zacznę od nowego roku ;p Póki co będę walczyć jeszcze cały sierpień. No a Ty faktycznie trochę przystopuj z tym jedzeniem i piwami bo zanim się obejrzysz a waga wróci z nadwyżką ;p Baletnico a krążka jednak nie chciałaś? Miałam tego nie pisać no ale muszę.... Od Cilest się bardzo tyje. Są to tabletki starej generacji bo na rynku są już kupe kupe lat. Właśnie w sobotę na tych urodzinach rozmawiałam z koleżanką która bierze te tabletki z 2-3 tygodnie i już 2 kilo przytyła. Jest załamana i miała iść w tym tygodniu po inne tabletki. Druga moja koleżanka była kiedyś chuda jak patyk a teraz odkąd bierze Cilest przytyła 15 kilo.... wygląda okropnie. No i jeszcze moja szwagierka brała do niedawna Cilest... o matko co za słoń z niej był.... gruba to mało powiedziane. Zmieniła tabletki na Yasminelle i od razu widać efekty bo sporo już schudła choć sporo jej jeszcze zostało. Oczywiście one wszystkie się super czuły biorąc te tabletki ale tyły okropnie. Nawet kiedyś na fb moja koleżanka która jest strasznie chuda napisała że chciałaby przytyć to wszystkie dziewczyny jej napisały, żeby zamieniła tabletki na Cilest to na pewno urośnie. Ja Ci powiem tak: skoro już je masz to wypróbuj ale jak zobaczysz, że tyjesz choć trochę to je zamień na jakieś tabletki nowej generacji a najlepiej na krążek. Z krążka byłabyś na pewno zachwycona bo nie znam osoby niezadowolonej. A fajnie, że się przeprowadzasz do Warszawy! W końcu będziesz miała wszystkie sklepy pod nosem i Biedronkę też ![]()
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg ![]() 06.2011 - 57 kg ![]() 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg ![]() cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2011-07-20 o 10:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#553 |
Zakorzenienie
|
Dzien Dobry
![]() Ale mi sie pospalo dzisiaj;o nawet burza mnie nie zbudzila ![]() Eiiuzalezniasz ooo to super ![]() ![]() ![]() monika01011986 Colin bardzo ładne imie ![]() ![]() I nie przejmuj sie waga napewno masz chwilowy zastoj wez sie w grsc podietkuj pocwicz i napewno dasz rade tyle juz masz za soba ze te 3 kg to pestka dla Ciebie ![]() NeverGoodEnough18 po antybiotyku napewno nie przytyjesz...a jesli nawet taka mozliwosc by byla to zdrowie jest najwazniejsze! dzaga1989 ile czasu ta kuracja oczyszczajaca trwa?? meeedzik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cindy90 co to za pas wibrujacy?? na all kupowalas?? Na sniadanie bułka z serkiem ![]() ![]()
#554 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
1 dzień: 2,5l kefiru takiego najzwyklejszego w 6 dozach + sucharki (ja będę jadła kubek kefiru + 10 mini sucharków z Biedry) 2 dzień: 2-2,5l soku wyciśniętego z jabłek - nie soku jabłkowego! ![]() 3 dzień: warzywa gotowane lub surowe, sałatki z warzyw (najlepiej kapusta kiszona, ogórek, buraczki). Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Baletnica zaczyna brać pigułki, a ja z kolei chciałabym zacząć przygotowywać się do ciąży. Za rok kończę mgr na jednym kierunku i wtedy chcielibyśmy zacząć starać się o dzidziusia. Pomyślałam, że jeśli nie teraz to kiedy. Myślę, że potrzebujemy z tż takiego kroku. Mamy mieszkanie, tż ma dobrą pracę, a ja chyba na tyle przyszłościowe studia, że powinnam też coś znaleźć. Planujemy wziąć cywilny, a nad grubszym weselichem jeszcze się zastanawiamy. Bo szczerze mówiąc jakoś nie podoba mi się takie a'la wiejskie wesele, a jednak te zespoły ciągle pod ten klimat są nakręcane. Oglądam czasem zagraniczne wesela (np. amerykańskie) i tam ludzie inaczej się bawią. Inna muzyka, inne zachowanie. Podoba mi się to, ale z kolei wiele osób tego nie akceptuję. Nie chcę być też później obgadana, że jakich ja to innowacji nie wprowadziłam. Dlatego tak się waham ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez dzaga1989 Czas edycji: 2011-07-20 o 10:48 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#555 |
Raczkowanie
|
_Baletnica_ : ja biorę te tabletki anty i jeśli pilnuje się z jedzeniem to chudne . To nie jest na takiej zasadzie,ze tyjesz bo bierzesz tabletki, tyje się tylko i wylącznie od jedzenia. Moja koleżanka nawet podczas brania schudla 10 kg ale bardzo się pilnowała. Fakt, że apetyt przez pierwsze 2 miesiące będziesz miała ogromny, ale jeśli nie będziesz się obżerać to z pewnością nie przytyjesz
![]() ![]()
#556 |
Zakorzenienie
|
Cindy ale są soki które nie zawierają cukru, np. Hortex i Fortuna.
Mureczko, Loczusiek, Alexis -dziękuję Wam ![]() ![]() ![]() Agniesik ja też kocham Biedronkę. Większość jedzenia w niej kupuję i nie dlatego, że jest taniej ale dlatego, że jest pyszne! Mnie tez to strasznie wkurza, że kartą nie można płacić. Dla mnie to w ogóle bezsensowne bo zawsze muszę lecieć do bankomatu jak idę na zakupy a nie daj Boże mi się coś w Biedronce przypomni że miałam coś jeszcze kupić a tu wystarczającej kasy niema w portfelu i znowu musze lecieć do bankomatu. A nigdy nie wybieram dużo więcej bo ja mam taki nawyk, że zaraz to wydam i nakupuje bzdur ;p Ja lubie też POLO market, bo jest tam większy wybór kosmetyków, chemii, przypraw,sosów,napojów,so ków,mrożonek i i można karta płacić ![]() Pozatym w Polo są otręby,kawa Inka i słodzik a w Biedronce nie ma ;(
#557 |
Zakorzenienie
|
No wlasnie sobie przypomnialam, ze ostatnio tez bylam w biedronce wybudowali kolo mnie i nie ma w niej bankomatu
![]() ![]() ![]() Polo jest , ale u mnie po drugiej stronie miasta ![]() Wogole " kocham" poczte polska hula hop dalej nie przyszlo a w pt juz wyslali....
![]() M ![]() Edytowane przez aguniaaaaa041986 Czas edycji: 2011-07-20 o 11:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#558 |
Raczkowanie
|
monia to co dziś gotujemy na drugie danie?
![]() ![]() Na śniadanko zjadłam płatki z mlekiem i rybkę wędzoną, ale zaczyna mnie ssać, kawka mi stygnie, więc idę ją pić- może uciszy burczenie ![]() Dzieci dzielnie zniosły wizytę u lekarza, wszystko w normie i wagi i wzrosty ![]() ![]() Dla osób, które nie posiadają wagi łazienkowej- informuję: od 25 lipca będzie tania i fajna w Biedronie ![]() ![]() Never jak Twoje ucho? Pomaga coś ten antybiotyk? aniaczyrek ładne pazurki, ale tak jak monia mówi lepiej ozdoby zrób na kciuku i serdecznym palcu- będzie bardziej delikatnie i elegancko, wg mnie idealnie na ślub! dzaga jak Ci idzie kopiowanie stylu Kim? ![]() ![]() baletnico nie bój się zmian, a w Warszawie na pewno się zakochasz, ja strasznie za nią tęsknię ;( Tak sobie myślę, czy wszystkie tu obecne kobiety mają już wagę poniżej 60 kg i tylko ja dorównuję wagowo wielorybowi?! PS. Chcę kupić małemu nisidełko, o takie: http://allegro.pl/womar-nosidlo-nosi...703925312.html Może ktoś miał doświadczenia z czymś takim? Bo w chuście kieszonce (pozycja póleżąca bokiem) nie chciał chodzić ani jeden ani drugi! A to jest fajne bo można przodem do świata nosić też. Przydałoby mi się coś co zwolni ręce, żeby mały siedział na brzuchu a starszemu żebym pchała rowerek, bo tak to muszę pchać wózek a starszego trzymać za rękę, więc zakupy z takim obłożeniem są sporym wyzwaniem... Edytowane przez dolly87 Czas edycji: 2011-07-20 o 11:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#559 |
Zakorzenienie
|
Ja wiedziałam, że tak będzie!!!! Po śniadanku z dużą ilością otrębów (kupuję takie co mają 25% błonnika - lepszych nie znalazłam w żadnym sklepie) i tabletce Fit Effect odrazu pognało mnie na kibelek!!!!!!!! Ale ulga
![]() agunia ja też mam spory kawałek do POLO ale zawsze wsiadam w samochód i jadę. Do Biedronki chodzę w kapciach, no ale jak muszę iść do bankomatu to już buty ubieram bo bankomat mam ze 100 m od bloku. A to miałaś przygodę w Biedronce hehe ![]() Dolly fajne te nosidełko! Super sprawa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#560 |
Zakorzenienie
|
Monia, Polo tez lubie, ale jakos wole do Biedronki chodzic, chociaz fakt, otrąb tam nie ma. W Tesco to nawet platkow owsianych nie moge znalezc
![]() ![]() Co do pigulek, to ja biore Yaz i bez problemu na nim chudne. Widocznie dobrze dobrane mam... Cilestu to bym sie bala brac, nie wiem czemu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#561 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jejku ile Ty schudłaś!! Gratuluję, ale nie poddawaj się tylko wracaj do nas ![]() Ja też mam problem w wypróżnianiem ostatnio.... macie na to jakiś sposób? Jadłam już śliwki, płatki owsiane... a potem kebaba... ![]() Ja tam w soki bez cukru nie wierzę, dosypią słodzik i dodadzą tłuszczu i chemikaliów. Też uwielbiam Biedronkę i wkurza mnie, że nie można płacić kartą. aguniaaaaa041986 kupiłam na fitness24 ale dopiero czekam aż zaksięgują wpłatę. dzaga1989 spróbuje ją w nast tyg ![]() ja biorę tabletki microgynon, a kiedyś brałam Yasminelle ![]() ![]()
![]() |
#562 |
Zadomowienie
|
Monia, no to teraz mnie załamałaś i przestraszyłaś. Ale dobrze, że to napisałaś- będę baczniej się sobie przyglądać. Jakoś nie mogę trafić na swoje idealne tabletki- albo tyłam, albo miałam załamanie psychiczne
![]() Nie kupiłam krążka, bo nie byłam na badaniach, tylko znajomy ginekolog przepisał Mi coś tak od ręki. No i z kasą krucho, a wizyta plus krążek 150zł. Co do włosów to nie mogę sobie sama malować, bo zawsze wychodzą Mi czarne. Nie wiem czemu ![]() agniesikk, tak mieszkałam w Krk przez 1,5roku..ale ostatnie pół roku dojeżdżałam na studia 2razy w tyg. pociągiem. Nie opłacało się mieszkać. Byłam parę razy w Warszawie, strasznie Mi się nie podoba..ale warunki płacowe są chyba najlepsze w Polsce...i poza tym Tżt ma tam pewną, dobrą pracę. Szkoda z niej rezygnować.. dziś u mnie: - duży talerz płatków corn flackes plus otręby - teraz malutkie udko smażone na teflonie bez skóry z mizerią na jogurcie i 1 duża kanapka chleba ziarnistego z 30g. serka topionego z pomidorem - potem może jakaś jajecznica. Mam w sumie ochotę na jajka, a na targu kupiłam swojskie od kurki ![]() - na kolację standard- pomidor z jogurtem nat plus kanapka chleba wieloziarnistego
dietka 60, 59....58....57...56...55... 54 ![]() Edytowane przez _Baletnica_ Czas edycji: 2011-07-20 o 12:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#563 |
Zakorzenienie
|
Baletnica, no zobaczysz jak to bedzie z tabsami. Moja kolezanka brala i Diane i Cilest, a wszystko bylo ok. Zalezy od organizmu. Grunt, to dobrac idealne tabletki. Ja sie ciesze, ze nie mam skutkow ubocznych, bo jednak antykoncepcja hormonalna to duzy komfort, a przy gumce co miesiac dygalam sie, ze jestem w ciazy
![]() Co do Warszawy, to faktycznie warunki placowe najlepsze w Polsce, w koncu stolica ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#564 |
Zadomowienie
|
agniesikkk, my na 4lata bycia ze sobą zabezpieczamy się w sumie z 2lata...tak to bez niczego.więc domyśl się w jakim stresie ja żyłam
![]() ![]()
#565 |
Zakorzenienie
|
a my się od zawsze zabezpieczliśmy :P a ponad 5 lat ze sobą jesteśmy
#566 |
Zakorzenienie
|
Agniesik ja jak idę na zakupy to najpierw jadę do POLO a potem do Biedronki. Zawszę zaliczam obydwa sklepy
![]() ![]() Baletnico nie wiem czemu ale mam przeczucie że te tabletki bardzo Ci zaszkodzą. Nigdy nie słyszałam o nich nic pozytywnego. Lekarze je przepisują bo nie są drogie i na rynku sa już kupe lat więc sie do nich przyzwyczaili. Mi trzech lekarzy nawet ich nie zaproponowało jak powiedziałam, że nie chce przytyć. A bezsensu jak będziesz musiała ciągle walczyć ze sobą bo będzie Ci się chciało od nich jeść. To straszna męczarnia i w końcu się poddasz bo ile można odmawiać sobie tym bardziej, że to hormony a z nimi nie wygrasz. Oczywiście może być tak, że Tobie nic od nich nie będzie ale uważaj i obserwuj się bacznie ![]() A to teraz będziesz mieszkała z TŻ??? Zapewnie chłopak się cieszy co? ![]() Cindy dziękuję ![]() ![]() dzaga super, że planujecie dzidziusia!!!!!! Naprawdę to jest coś cudownego ![]()
#567 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja jestem zła bo zawsze podobało mi się imię Natalia i tak swojej dałam a tu akurat boom na Natalie ![]() ![]() Cytat:
![]() Też nie lubię tradycyjnych wesel, oczepin itp. A ludźmi się nie przejmuj, jak chcą to i tak obgadają choćbyś się nie wiem jak wysilała. Ja olałam modę i gusta rodziny, zrezygowałam z welonu bo nie lubię tylko założyłam łańcuszko-diadem na rozpuszczone włosy, uszyłam sobie (tzn. zleciłam uszycie, taka zdolna nie jestem) suknię a'la średniowieczna z dłuuugimi rękawami, do tego bukiet z białych lilii i paproci, pan młody też wystąpił w długich włosach, braliśmy ślub w gotyckiej katedrze, oczepiny były tylko jako rzucanie muszką i podwiązką, muzyka właśnie rockowa ale i tak tańcowali - czyli wszystko tak jak sobie wymarzyłam ![]() ![]() Cytat:
No ale ludzie używają, dzieci jakoś żyją a wygląda na wygodne ![]() Monia, a propos tych trzech kilo. Może pomogłaby zmiana diety? Za którymś z tysiąca moich starych podejść do zrzucenia dwóch kg przeszłam na SB i wtedy ładnie spadło. Po prostu ograniczyłam węgle na rzecz białka ale nie tak restrykcyjnie jak na Dukanie i nawet kalorii nie liczyłam. Potem się wciągnęłam w ichniejsze przepisy i trzymałam 50,5 kg dopóki nie zaczęłam znowu przeginać z piwem i chipsami.
![]() |
#568 | |
Zakorzenienie
|
Ja z moim mężem przez 3 lata się nie zabezpieczaliśmy i jakoś cudem w ciąże nie zaszłam a jak postanowiliśmy mieć dziecko to za 3 tygodnie byłam już w ciąży
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Co do mojej diety to w sumie tych węgli dużo nie jem - na śniadanie jedynie. Ale chyba faktycznie spróbuję jeść ich mniej a trochę więcej białka. A to od poniedziałku bo teraz na weekend mąż wraca i ma imieniny więc nie dam rady ;/
![]() |
#569 | |
Rozeznanie
|
Nie wiem
![]() Cytat:
![]() A moja ma na drugie Monika. Ejj, takie śliczne męskie imiona wybrałam a Ty krytykujesz ![]() Nasz dj mnie wkurzył bo chcieliśmy na 1. taniec Roda Stewarta Have I told you lately ale zaczął nam wciskać żeby wziąć coś polskiego to zaśpiewa. No dobra, więc poprosiliśmy o Lady Pank Zawsze tam gdzie ty - a on i tak puścił z płyty ![]() ![]()
![]() |
#570 |
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczynki
![]() ja cos senna jestem, u mnie tez pogoda brzydka i tylko spac sie chce, na sniadanko troszke poszalalam bo przyniesli mi pieczonego kurczaczka mniam i zjadlam 2 duuze kanapki razowca z duza iloscia pieczonego kurczaczka z ketchupem ![]() najadlam sie ze hej, no i sumie troszke za duzo bo mialam zmniejszac zoladek a nie rozpychac ale wiecie, cieplutki kurczaczek z rana mniam, pozniej zjem mniej ![]() oj tak mi sie nic nie chce ze szok, dzien do dupy jakis ![]() 3majcie sie dzielnie ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:32.