|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 |
|
Podróżniczka
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 20
Hej dziewczyny
![]() Fenris...ja tez zmokłam dzisiaj czekałam na przystanku wrrrTeraz kawusiaaa obowiazkowo
|
|
|
|
#3782 | ||
|
404 Not Found
|
Cytat:
Cytat:
![]() Z owoców nie można jedynie: bananów, winogron (chlip chlip) oraz daktyli z tego co pamiętam. |
||
|
|
|
#3783 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Bryyyyyyyyyyyyyyyyyyy
![]() Cytat:
Cytat:
a czemu masz zwirowania ze studiami...? Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Kochana pewnie przez ta bułeczke czekoladowa... ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dzis moge sie oficjalnie pochwalic ze kolejny kg za mna... jeszcze 4 do II celu...
Nie jestem chamska po prostu nie lubię być sztucznie miła... ![]() Edytowane przez Legionistka23 Czas edycji: 2011-07-21 o 08:43 |
||||||||
|
|
|
#3784 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
)Witam Dziewczynki, u mnie waga bez zmian +,- 1 kg. |
||
|
|
|
#3785 |
|
404 Not Found
|
Jako uczta mogą być.
|
|
|
|
#3786 |
|
Podróżniczka
|
|
|
|
|
#3787 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Głupia pogoda
Dukan od14.08 waga 86 kg wzrost 160 cm Edytowane przez Iloa Czas edycji: 2011-07-21 o 09:05 |
|
|
|
|
#3788 |
|
Zakorzenienie
|
tak tak
a pogoda u mnie jest jesienna.... i zaczyna mnie dobijac ta ponurosc...
|
#3789 | |||
|
Raczkowanie
|
Witam witam.
Pogoda Pytanie: ile mozna maizeny dziennie lub tygodniowo??? ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Cytat:
![]() Polecam dość stary (kilkuletni) film Constantine no i dość udaną adaptację Charlie St. Cloud. ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Cytat:
Zdawałam z niego Maturkę - i płakałam bo w okolicy nie bylo odpowiedniej szkoły dla mnie z nim związanej.---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Cytat:
![]() ![]() Na niepogodę i poprawę nastroju zapraszam na Dukanowe Party!!!! Miejsce: Dukanowa Nibylandia - każda przynosi coś dobrego. Ja zabieram Tiramisu, dobrą muzę i przystojnego kelnera.... ![]() Impreza calodniowa - obecność duchowa obowiązkowa.
Człowiek mądrzeje z wiekiem, tylko że zazwyczaj jest to wieko od trumny. Start 05.03.2012 - 79kg CEL I: 65kg CEL II:56kg Jest (-5,8kg) Edytowane przez kasicam24 Czas edycji: 2011-07-21 o 10:02 |
|||
|
|
|
#3790 | |
|
Zakorzenienie
|
witam Kobitki
![]() jestem zla i smutna waga pokazala 58,9 czyli wzrost o 0,3 kg... nic nie spadam caly czas albo stoję ...nic a nic w dol nie idzie ...mam juz dość... tak bardzo chcialam go końca lipca mieć 55 kg taki cel byl i co po prostu mam już dość co tydzień wchodze na wagę i nic .....może odpuszczę i już przejdę na III faze...bo już moja cierpliwość i chęć zanika.... jutro rano o 5 jadę do Szczecina i wracam w sobotę o 22 więc nie wiem jak to będzie jak w hotelach nie ma dukanowych śniadań i obiadów .... będe musiala coś wymyśleć... będę jechala pociązgiem 10 godzin muszę sobie wziąść jakąść fajną książkę i coś do jedzenie ( wezme 4 kromki chlebka ziolowego i wędlinkę i dzisiaj zakupie salatkę żeby jutro mieć na podróż....bo cóż innego mam wziąść) przeraża mnie fakt nie muszę wstać o 3 rano ...i 10 godzinna jazda pociągiem ... te obskurne ubikacje ...) dzisiaj mam P więc na śniadanko bylo czekoladowane ciasteczko z jogurtem ... na obiad w pracy 2 kromki z szynka z indykiem i zielona herbata ... a w domu jak wroce chyba sobie zrobie naleśniki lub pierś z kurczaczka.... ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Cytat:
... może by mi się lepiej zrobilo....
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja 15 kg do celu ![]() Edytowane przez ania230 Czas edycji: 2011-07-21 o 10:32 |
|
|
|
|
#3791 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dukanowe Party gwarantuje poprawę nastroju - mozemy wymasować, dopieścić, pogłaskać czółko, posmyrać stopy
|
|
#3792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo jakis inny dozwolony produkt...? a po co jedziesz do Szczecina...? ah ja tam lubie jezdzic pociagiem główka do góry pytałam sie dzis Fenris gdzie kupiła mleko skondensowane 4% i mega ze mnie trąba bo takie samo mam w lodówce
Nie jestem chamska po prostu nie lubię być sztucznie miła... ![]() Edytowane przez Legionistka23 Czas edycji: 2011-07-21 o 11:02 |
|
|
|
|
#3793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
skrobi nie używam od jakieś 2 -3 tygodnie.... a ciasteczko kakowe raz na tydzien zjem... może nie mogę jeść chlebka ziolowego ??.... ale taki chlebek mam na tydzień... hmm jajek jem ostatnio bardzo malo... i może to ten powód.... Do Szczecina jadę na przeprowadzenie inwentaryzacji... glowka go góry już nie mam sily ...
|
|
#3794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wiem, ze czytałam Nałkowską, Borowskiego, Grzesiuka, Bronieskiej "Opowiadania oswięcimskie", i jeszcze coś o gułagach czytałam ale nie wiem czy to był Sołzenicyn...?musze chyba wrócić do tematu a w piekarniku piecze mi sie sernik z żurawiną dałam kilka sztuk i tak je zjem ale chciałabym wiedziec na przyszłość
|
|
|
|
|
#3795 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Ja chciałam się pochlastać przez połowę lipca ---wzrosty, wzrosty . Wklejam aktualny wykres i patrz jak waga wraca do linii trendu (dziś wzrost bo makabrycznie opchałam się warzywami)Nie byłam w stanie zrezygnować z satino, kakao i dużej ilości coli. Jak wywalisz dozwolone szybciej wrócisz na prostą Zaciśnij zęby i nie rezygnuj (pamiętaj - rezygnacja z diety w okresie zastoju to najłatwiejsza droga do powrotu tłuszczyku. Organizm chce Cię przechytrzyć . Nie daj się !
|
|
#3796 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powodzenia AGUSIA Idziesz jak burza ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
i dzisiaj nie mam co czytać.Ania Głowa do góry ![]() Odstaw tolerowane, dukaj grzecznie i waga spadnie ![]() A co do jedzenia na podróż, to możesz też zrobić sobie naleśniki z serem albo jakimś innym nadzieniem ![]() Cytat:
![]() Coś mnie przeziębiło Miałam jechać na basen, a chyba zostanie mi siedzenie w domu. A na razie idę robić rolady
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|||||
|
|
|
#3797 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Legionistko- no to już nie musze odpowiadac
![]() Ale mnie wkurza zablokowany wizaz w pracy. Nawet na kwc nie mogę wejsc. Ech... Mialo lac, a caly czas jest mzawka. W sumie wole to niż upaly. Zjadlam wiesniaczka z satino. Na obiad moze nozki zrobie. |
|
|
|
#3798 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzisiaj w pracy uslyszlalam komplement i troche lepiej mi sie zrobilo ![]() 3,5 tygodnia zastoju ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Cytat:
muszę odstawić kakao, cole i hmm co jeszcze... naleśniczki na drogę dobry pomysl
|
|
#3799 |
|
Zakorzenienie
|
I jak tam wam leci dzisiaj dziewuszki? My właśnie wróciliśmy z plaży, szkoda że taki syf na plaż i kąpać sie odechciewało.
Dzisiaj polędwiczka z grila i może wkońcu zrobie te lody ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Aniu uszy do góry ja bym bardzo chciała by moja waga zamiast 94 pokazywła 66
|
#3800 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry wszystkim
![]() Pogoda za oknem okropna. Ciągle pada ![]() Z rekrutacją wszystko ok. Tylko nie dostałam się na wymarzony kierunek. Dostałam się za to na dwa inne i nie wiedziałam co z tym zrobić. ![]() Jednak wybrałam... i jestem studentką ekonomii na PO ![]() A u ciebie jak? Zdecydowałaś się na dziennikarstwo?
|
#3801 | |
|
404 Not Found
|
Oj tak tak.
![]() A właśnie, czereśnie też. Dzięki, że czuwasz. ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3802 | |||
|
Zakorzenienie
|
Za chwilke biorę się za tiramisu, ostatnio ciągle mam rózne ciata-sernik, tiramisu, marchewkowe
a na obiad były gołąbkiCytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
|
|
|
#3803 |
|
Czekam na Ragnarok
|
No to ja chyba musze odstawic satino, babeczki czekoladowe i serki homo
kiszka.
|
|
|
|
#3804 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie dzis Z kotem w kuchni rzádzi...
zrobilam pulpety, do tego puree kalafiorowe ( super!), a popoludniu zrobie racuchy. P.S wyczytalam, ze Mrs Dukanowa to jedna z Was ( nas!)....gdzies mi sie obilo o oczy w jednej z Jej notek. Przyznac sie, ktora to?! ![]() P.S2 Weszlam na profil D666...Ostatnia aktywność: 2011-06-26 22:25 ;/ Mam nadzieje, ze wszystko u niej dobrze, wyslalam jej wiadomosc prywatna....
|
#3805 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3806 |
|
Czekoladoholik
|
Fenris - uwielbiam poranne zmiany mimo że musze wstać wcześniej bo wtedy już po 13 jestem w domku
dążymy prawie do tej samej wagi i mamy tyle samo wzrostu ![]() ania230 - zrób sobie mega czysto białkowy dzień i zobacz czy coś ruszy, bez kako, proszku do pieczenia i skrobi ![]() Jestem dziś po rybce na obiad , nie wiem jaka ale to napewno była ryba
28.08.2015 - 54,9 kg 28.08.2016 - 55,2 kg 28.08.2017 - 52,6 kg Edytowane przez StupidAlice Czas edycji: 2011-07-21 o 16:05 |
|
|
|
#3807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Póki co dziennikarstwo, ale w opcje wchodzą jeszcze studia zaoczne-ekonomia lub finanse i rachunkowość, albo startowanie w drugim naborze, jeśli się taki odbędzie, na AGH. Roux Własnie też planowałam napisać do D6, bo bardzo długo jej u nas nie było ![]() Strasznie dobijająca jest ta pogoda..
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. Edytowane przez magda_lena40 Czas edycji: 2011-07-21 o 17:13 |
|
|
|
|
#3808 |
|
Zakorzenienie
|
rzucam satino, kakao, cole, jogurty owocowe
![]() i zabieram się za jajka i maślanki i więcej mięsa... właśnie zjadłam olbrzymią jajecznicę ze szynką i pomidorkiem z 3 kromeczkami chleba ziołowego ![]() teraz idę się już spakować na wyjazd żeby, czegoś nie zapomniała .... na podróż biorę: kalarepę sałatkę z jajkiem ( sałata, ogórek, pomidor, jajko) woda mineralna 3-4 ogórki gruntowe 3-4 kromeczki chlebka i 10 dag szynki z indyka na 10 godzin jazdy powinno starczyć i do czytania Zhańbioną ![]() tak się teraz zastanawiam czy tabletki anty mają wpływ na spadek i na wzrost... bo teraz zaczęłam je z powrotem brać... ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- oparzyłam sobie podniebienie herbatą
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja 15 kg do celu ![]() Edytowane przez ania230 Czas edycji: 2011-07-21 o 18:47 |
|
|
|
#3809 |
|
Czekoladoholik
|
Popijaj sobie coś zimnego
tabletki chyba zatrzymują wodę w organizmie a te starej generacji zwiększaja apetyt i dlatego się tyje.
|
|
#3810 |
|
Zakorzenienie
|
Proteinki!
mam 2 dobre wiadomosci 1. D666 odpisala! Wroci do nas niebawem, mysle ze jesli bedzie chciala powiedziec, co spowodowalo jej nieobecnosc to powie...ale ..obiecala, ze wroci. Nie przepadla ufff....2. Odkrylam niesamowity przepis! Probowalyscie dukanowych racuchow? To bedzie moj faworyt! http://zkotemwkuchni.blogspot.com/20...chy-dukan.html Wazne jest, zeby sie scisle trzymac przepisu...Racuchow mi wyszlo 8 z polowy porcji ( nalewalam mase lyzká stolowá, 1 lyzka= 1 racuch). W calym domu przepieknie nimi pachnie ( to chyba ten budyn smietankowy i aromat smietankowy, ktore dodalam). Za pierwszym razem oczywiscie nie wyszly mi takie puchate..ale to nie zmienia faktu, ze wyszly obledne! Polecam!! I zapychaja ladnie. Aniu...duzo ograniczen Cie czeka.... Trzymam kciuki za spadek!
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:59.

czekałam na przystanku wrrr

pewnie byłby dzisiaj wiekszy spadek ale poszalałam wczoraj ze skrobią

.... jejciu kiedy ja zobaczę całe 58 kg na wadze ... 
Dziś chyba wszędzie lało

albo jakis inny dozwolony produkt...?
. Wklejam aktualny wykres i patrz jak waga wraca do linii trendu (dziś wzrost bo makabrycznie opchałam się warzywami)
chce jakas zblizoną do takiej smazonej, chyba sprobuje ja dzisiaj usmazyc na teflonie moze w jajku...robiłyscie jakos podobnie?