Słowa przysięgi z ust wypływają, kolejne PMki z obrączkami śmigają - PM 2011, cz.35 - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-22, 00:02   #3571
happy2gether
Wtajemniczenie

Dot.: Słowa przysięgi z ust wypływają, kolejne PMki z obrączkami śmigają - PM 2011, c

Cytat:
Napisane przez the rock Pokaż wiadomość
Wkleję kilka pomysłów w załączniku
Myślę żeby pomieszać te same produkty w róznych kolorach. Np bierzniki w zieleni i fiolecie, girlandy i świece. Jeszcze pomyśle

I jest - czekoladowa pralinka do niej kafelki w kolorze czekolady i kremu ni i białe mebelki
Jak skończe to się pochwale

właśnie chyba na fioletowym wątku jedna z dziewczyn wstawiała zdjęcie ze swojego ślubu fiolet/zieleń i miała bukiet z zielonej hortensji

O kurcze Ta Twoja łazienka musi wyglądać super! Nie mogę doczekać się zdjęć

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
nie ukrywam się, tylko nie miałam co napisać U mnie urlop, jeszcze miesiąc wolnego Siedzę w domu i gotuję obiadki mężowi i siostrze, bo jest częstym gościem u nas. W najbliższym czasie planujemy wykorzystać kilka dni wolnego męża, zabieramy rowery i będziemy jeździć po Polesiu, tam jest trochę ścieżek rowerowych, przyrodniczych i jeziorek, które można odwiedzić, a to tylko 60 - 70 km od naszego miasta. Ogólnie wszystko dobrze, fajnie mieć męża
ale super plan na spędzenie razem czasu My z TŻ też lubimy jeziorka

Mieliśmy jutro jechać na weekend z naszymi starszymi do domku do Augustowa nad jezioro ale zapowiadają kolejne nawałnice i tylko 15-17 stopni jak zwykle jak jest weekend i chcę się poopalać to z pogody robi się du*pa
No a że musimy z TŻ skoczyć do Olecka to robimy sobie wyprawę na spontanie. Spakowałam kilka rzeczy i jedziemy...może jak pogoda się poprawi to zdecydujemy się jednak odbić na Augustów.
Lubię takie spontaniczne wyprawy

Rano przed wyjazdem czeka mnie jeszcze spotkanie w kwiaciarni z dziewczynami, które mają ślub w tym samym dniu co my. Będziemy ustalać wystrój kościoła
happy2gether jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 00:18   #3572
Elfka86
Zakorzenienie

Dot.: Słowa przysięgi z ust wypływają, kolejne PMki z obrączkami śmigają - PM 2011, c

Cytat:
Ja ide do wanny
O a ja to już chyba spać
Cytat:
Napisane przez Niesforna_88 Pokaż wiadomość
lubię tą piosenkę i może u nas będzie pierwszym tańcem, ale jeszcze się zastanawiamy.
Proponowałam jeszcze Marka Grechuty - "Będziesz moją panią" ale TŻ miał jakieś opory

---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ----------

to dobranoc
Stary 2011-07-22, 00:27   #3573
margolka1986
Zakorzenienie

Ostatnio często na weekend psuje się pogoda...

wiecie co szukam do księgi gości znaczenia swojego imienia i jak znalazłam to jestem w szoku zgadza się w 99% :P

wymianka książkowa

Moje papierowe szaleństwa
margolka1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 00:30   #3574
happy2gether
Wtajemniczenie

Dobranoc i do zobaczenia jutro albo w niedzielę wieczorem
happy2gether jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 01:08   #3575
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Ja też już spię Dobranoc

regeneruję włosy - start 11.11.11
Ewka i nie tylko 22.10.12
- 25 kg
the rock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 02:05   #3576
madziares25
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny na watku sierpniówek pisały że je maja i sa zadowolone.
A poza tym plastikowe jak dla mnie od razu pekaja i tez nie sa zbyt solidne.
No to nie wiem, sprawdzisz w praniu...ja bym musiała każde te pudełko obkleić taśmą klejącą na łączeniach...nie przekonały mnie...
Może Ty będziesz zadowolona....
Cytat:
Napisane przez happy2gether Pokaż wiadomość
Zawsze można wziąć to pudełko od spodu. Wygląda świetnie, bo te plastiki są paskudne
Wygląda świetnie, to fakt, sama się skusiłam i zamówiłam...ale nikogo nie przekonały u nas w domku...i wylądowało w koszu, zaraz po tym jak wrzuciłyśmy do środka z mamą cukierki...
Wszystko wypadło nam dnem...
Po to są rączki w tych pudełeczkach, żeby pudełko za rączki trzymać...
i nawet jeśli my mamy odruch przytrzymywania pudełeczka od spodu...
To goście może już niekoniecznie...
Odruchowo złapią za rączki, bo po to są...
A my na to :Ale ciociu trzymaj od spodu bo zaraz się pudełeczko rozpadnie...
Takie ono ładne, co niepraktyczne.
A plastikowe może i mało urodziwe, ale o niebo wytrzymalsze niż tamte...
I zgodzę się, aby plastikowe przytrzymywać od spodu...ba nawet je tak nieść trzeba, bo inaczej raczej się nie da...
Gwarantuję, że plastikowe wytrzymają więcej niż te tekturowe...
Cytat:
Ja zawsze takie rzeczy trzymam od spodu, juz mam taki odruch
Cytat:
Ja też już spię Dobranoc
Ja też dobranoc
madziares25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 08:24   #3577
efonka
Zadomowienie

Cytat:
Zamówiłam tez pudełka na ciasto
Fioletowe i zielone
bardzo ładne, tez na nie patrzylismy tylko nam ta raczka nie pasowała , bo jednak z oszczednosci miejsca bedziemy pudełka ukladac jedno na drugim

witajcie co mam zrobic by na kolejny tydzien nie padało !!!! prosze!!!
Stary 2011-07-22, 08:29   #3578
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Świniaczek Pokaż wiadomość
Też pisałam, że na poprawinach będzie , na weselu jakieś śladowe ilości, na poprawinach też raczej nie za wiele, ale będzie - u mnie to raczej same "wódkożłopy" Ale się nie zdziwię, jak się ucieszą z odmiany na poprawinach i dużo piwska zejdzie, zobaczymy Na pewno będzie taka ilość, żeby nie brakło nawet jak się rozbujają, tylko nie będzie tak stało pod nosem jak wódka. A jak zostanie piwo, to pół biedy, bo akurat co jak co, ale piwo to u nas w domu nie zginie jakby nawet sporo zostało
my mieliśmy piwo tylko na drugi dzień ale jakoś wyjątkowo mało schodziło
za to poszło nam całe wino na weselu

Cytat:
my mieliśmy plastikowe i dobrze akurat się sprawdziły
mama gdzieś u nas kupiła za 0,60zł
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 08:52   #3579
diablica071086
Zadomowienie

Dzień dobry, we wrocku leje,
u nas były plastikowe o pojemności chyba 1 litra znaczy sie 500 ml dno i przykrywka, sadzę że były optymalne, wieksze okazały sie praktyczne jak była wieksza rodzinka, kupowałam w selgrosie ceny nie pamiętam

chętnie bym wyszła z biura i wróciła do łózka
diablica071086 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 10:01   #3580
pomarancza24
Zadomowienie

hej
Cytat:
Napisane przez morenica Pokaż wiadomość

U Nas zimno, pada...
Ja wczoraj zamówiłam buty...nic specjalnego...białe całe na niskim obcasie (bo jestem wysoka). Ciekawe jak będą wyglądać na żywo i czy będą wygodne, bo to jest dla mnie najważniejsze potem może wrzucę fotki, ale od razu mówię, że są takie zwykłe, bez szaleństw Ale takie właśnie rzeczy lubię

Dwie osoby Nam odpadły, moje siostry, więc na Nich miejsce zapraszamy Naszych znajomych
Dzisiaj TZ odbiera wódkę weselną i tak się kręci

Na dniach będziemy zamawiać tablice rejestracyjne, ja szukam bieliznę a własnie jaką wybieracie do ślubu, bo jeśli chodzi o stanik to bardotka chyba będzie najlepsza... i wybieracie rajstopy czy pończochy???
szkoda ze sisotry odpadły....
ponczochy samonosne bede w nich do momentu az wytrzymam w 1 butach

Cytat:
Napisane przez madziares25 Pokaż wiadomość
Też miałam koszmar ślubny, aż musiałam najpierw zjeść sniadanko i dopiero przyszłam
Śnił mi się mój kościółek, że podjechaliśmy i czekamy, aby wejść i na styk jedna para zaczęła odchodzić od ołtarza i w połowie wyjścia ich z kościoła, TŻ zaczął mnie ciągnąć do ołtarza i mijaliśmy się z nimi w połowie kościoła...tam przy ławkach ich goście, bo nasi stali na dworzu....potem TŻ klęknął, a ja odwróciłam się i wyszłam przed kościół pogadać z teściową, jak jej się podoba i w ogóle, pogadałyśmy chwilkę, ja poszłam do tż i odczytałam od niej sms, że bardzo fajnie i w ogóle...bardzo się cieszy...
potem ksiądz nas pobłogosławił, nie wiem czy formułka była, ale chyba nie i puścił nas wolno
Pojechaliśmy do domku, ja gdzieś zgubiłam suknię, bo u tż w domku, się zorientowaliśmy, że on w spodenkach stoi i w koszulce, a ja w getrach i bluzce i patrzę na nasze ręce...i pytam, a czemu obrączek nie założyliśmy?
TŻ wyjął pudełeczko i z miną skrzywioną mówi: aleś się uparła, na te obrączki, no jak chcesz to ci ją założę, i założył mi, ja jemu...hehe
A ja się go pytam i to wszystko już po ślubie?
A on mi na to: A widzisz?Mówiłem , że by na wsi w kościele ślub wziąść to się uparłaś na miasto to masz, odwalili nam na odczepnego...
I w tym momencie się obudziłam, bo zadzwonił TŻ do mnie z pytaniem, czy byłam na 7 na mszy w kościele i na spowiedzi...a ja zlana potem, że nie idę,...bo już po 10Buahaha
Ja się wykończę...
masakra....

Cytat:
Napisane przez morenica Pokaż wiadomość
No, ale to takie siostry małe jeszcze...jedna 14 lat, druga 18 i kontaktu z Nimi nie miałam i nie mam za bardzo, bo daleko mieszkają więc nawet się ucieszyliśmy, że zaprosimy osoby z Naszej paczki

Buty i obrączki w załączeniu
nie wcale takie małe... ale jak sie cieszysz to ok
butki nie w mom stylu a obraczki super

Cytat:
Napisane przez Justysia1188 Pokaż wiadomość
my chcemy, ale tylko jeden, tak na szczęście

A tak w ogóle chwale się:

OBRONIŁAM SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
gratuluje!!

Cytat:
Super

Ja sie i stresowalam i nie mogłam sie doczekac

Ależ miło dzisiejszy dzie spędziłam

Poma pilnuj mojej parasolki
ja tez spedzilam bardzo miło środe bede pilnowac, wisi w przedpokoju ale schowam ja do szawy zeby nikt jej nie zwinal bo kidy ja ci ja oddam....

Cytat:
No takie kameralne dlatego spadam spac
Jutro rano jede załatwiać ciasta, bo jeszcze nie mam a na 12 ide na farbe do fryzjera wreszcie zniknie mój odrost

Dobranoc
ale ci zazdroszcze ja do poczatku sierpnia bede sie meczyc z odrostem...
Cytat:
Napisane przez madziares25 Pokaż wiadomość

A dziś moja kochana świadkowa przyjechała, ale dopiero w piątek się spotkamy...jutro idę ostatni raz w tym tygodniu do pracki, dopiero potem na nocki w poniedziałe
A w piątek idziemy na spowiedźNa 11, potem do mojego remontowanego gniazdka, potem do fryzjerki i makijażystki, potem na obiadek do mnie i na 17 30 odbieramy sukmanę
Ciekawe, gdzie ja ją powieszę...
A Wy gdzie wieszacie?
moj tata z mojm TŻ scieb=gneli u moich rodzicow zyrandol i dali tam hak powiesili zyranodl i teraz nie bedzie obraw zeby tam powiesic suknie i nie spanie nam nic na głowe tu dziewczyny daly fajny pomysl z ta miotła i pokabinuje cos

Cytat:
Napisane przez magbes Pokaż wiadomość
czesc Dziewczynki
dlugo tu nie pisalam,ale podczytuje Was codziennie
Gratuluje, wszystkim Wam pozalatwianych spraw i trzymam kciuki za dalsze sprawy.
Nowym PMkom zycze wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
U nas zycie sobie plynie... zdecydowanie mniej spraw jest do zalatwiania niz przed slubem... i wreszcie mamy czas zeby klapnac po pracy i zwyczajnie polezec :P
Po slubie juz miesiac szybko minelo... :P
Dopiero poniedzialek zlozylam wniosek o wymiane dowodu...w ostatniej chwili;p a jeszcze duzo wymian mnie czeka .
Wczoraj bylismy na sesji studyjno- plenerowej, z przewaga pleneru. Robilismy fotki w szczecinie i nad morzem.zajelo to nam 10 godzin! ale bylo tak swietnie! nie myslalam, ze tak fajnie mozna sie bawic na sesji weszlismy nawet do wody w sukience i gajerku i obilismy sobie tym sposobem kolana, bo byly taaaaakie fale, ze nas zarzucily kolanami na kamienie i mamy z Mężusiem obite i zdarte kolana :P ale bylo WARTO! juz sie nie moge doczekac zdjec
ojj zapowiadaja sie ciekawe zdjecia!!!
Cytat:
Napisane przez diablica071086 Pokaż wiadomość
sposób na wieszanie sukni to drzwiczki od dużej szafy , oczywiście otwarte i kij od miotły moja suknia w ten sposób wisiała luzem przez 2 tyg

gratuluje obrony
dzieki za pomysł

ale dzis pogoda.... leje, zimno i 12 st jest w lipcu
pomarancza24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 10:20   #3581
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Pogoda jest z dnia na dzień coraz gorsza a ja muszę do Katowic jechec

- 25 kg
Stary 2011-07-22, 10:25   #3582
diablica071086
Zadomowienie

Cytat:
biedactwo:przytu l: zaraz zasnę na siedzaco
Stary 2011-07-22, 10:28   #3583
pomarancza24
Zadomowienie

nadrabiam ostatnia czesc
Cytat:
Napisane przez margolka1986 Pokaż wiadomość
dzień dooobry !

tak czytam czytam i chyba tylko ja na miesiąc przed ślubem jeszcze nie widzialam swojej sukienki i nie wiem kiedy zobaczę ale spokojnie.. wdech.. wydech.. wdech.. wydech zdążymy

byłam wczoraj na solarce i jak wracala to było taaaaaaaaakie słońce i spaliło mi dekolt :/ mam taki krawat :/ musze go jak najszybciej zlikwidować...

modliczylismy liczbę gości i się drastycznie zmneijszyła... nie mam jeszcze kilku potwierdzen ale chyba ze 150 os,ob zrobi się 115... moze 120
mi z 135 zostalo 90...
Cytat:
Napisane przez szprotka_mada Pokaż wiadomość
Ja chyba tez w piątek, ewentualnie w czwartek. Suknia będzie gotowa wczesniej, ale Panie w salonie uświadomiły mi, że w domku będzie mi tylko wadziła.

A tak w ogóle, to przed chwilą wróciłam z salonu i w poniedziałek mam pierwszą przymiarkę
super!!
Cytat:
Ale się zdołowałam ;( ...nasz namiot na poprawiny był rozstawiony na działce jeziorem i podobno przed chwilą przeszła taka burza z wichurą, jakiej oczy mojej 80 letniej babci nie widziały i cały namiot jest porwany i pokrzywiony ;( Dół na maxa
szkoda, bedziecie musieli jescze cos wymyslic...
Cytat:
orzechowca, miodownik, cappucino, sernik i rafaello
Ale tata mówi że mało i jeszcze jedno chce wziąc
mniam

Cytat:
Fioletowe i zielone
ja mam podobne tylko z akcentem czerwonym
Cytat:
Ojezu! Oby żadnej z Was się to nie przytrafiło :/ https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=545607

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ----------

No to gratulacje!!
A jak wakacje mijają? Mam nadzieję, że nie tylko w pracy
masakra i to niedaleko mnie

Cytat:
A ja dalej ślęcze nad papiurami
Ale powiem wam, ze TŻ skończył malować łazienke, jeszcze jedna warstwa i KONIENie wierze
Ale kolorek jest piekny
Choć słyszałam cały czas 'za ciemno' Ale jak schnie to jaśnieje i jest bomba
nareszczie!! super ze juz konczy!! jak moj TŻ konczyl lazienke i jak zobaczylismy efekt, bajka

Cytat:
Wkleję kilka pomysłów w załączniku
Myślę żeby pomieszać te same produkty w róznych kolorach. Np bierzniki w zieleni i fiolecie, girlandy i świece. Jeszcze pomyśle

I jest - czekoladowa pralinkado niej kafelki w kolorze czekolady i kremu ni i białe mebelk
Jak skończe to się pochwale

swietny pomysł, zawsze lubilam polaczenie fioletu i zieleni

Cytat:
moje sa solidne

Cytat:
masakra!!! ja tez bede w centrum od 12-14 wiec jak cos mozemy sie spotkac i oddam ci parasol, przyda ci sie dzis...

wstaje z lozka bo sasiad u gory robi remont i zwiariuje, wychodze z domu
Stary 2011-07-22, 10:32   #3584
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Napisane przez pomarancza24 Pokaż wiadomość
masakra!!! ja tez bede w centrum od 12-14 wiec jak cos mozemy sie spotkac i oddam ci parasol, przyda ci sie dzis...

wstaje z lozka bo sasiad u gory robi remont i zwiariuje, wychodze z domu
Ja bym była na centrum przed 13 i muszę lecieć do Sądu więc jeśli to nie problem, to chętnie bo nie mam innego w domu

- 25 kg
Stary 2011-07-22, 10:38   #3585
pomarancza24
Zadomowienie

ok to sie widzimy
Stary 2011-07-22, 10:42   #3586
frezyjka85
Zakorzenienie

przede wszystkim to za dni

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
u nas tez byly na przyssawki i bardzo dobrze się trzymały
też polecam... bez kłopotów!

Cytat:
Napisane przez Elfka86 Pokaż wiadomość
Chyba wybraliśmy piosenkę na pierwszy taniec tzn. TŻ się wstępnie zgodził na Goo Goo Dolls "Iris"
moi znajomy też do tego tańczyli

Cytat:
Ale się zdołowałam ;( ...nasz namiot na poprawiny był rozstawiony na działce jeziorem i podobno przed chwilą przeszła taka burza z wichurą, jakiej oczy mojej 80 letniej babci nie widziały i cały namiot jest porwany i pokrzywiony ;( Dół na maxa
przykro i bardzo! może zakupią szybko nowe?

Cytat:
Fioletowe i zielone

Cytat:
Napisane przez HerbADKA Pokaż wiadomość

Od 22 czerwca jestem panią mgr, dalej pracuję ot i wszystko
gratuluję!!

Cytat:
Ojezu! Oby żadnej z Was się to nie przytrafiło :/ https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=545607
masakra

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
Ogólnie wszystko dobrze, fajnie mieć męża
potwierdzam

Cytat:
Napisane przez efonka Pokaż wiadomość
witajcie co mam zrobic by na kolejny tydzien nie padało !!!! prosze!!!
będziemy mocno trzymać kciuki i na pewno będzie pięknie!

ja dzisiaj wstałam wcześnie i już poskłądałam wnioski o dokumenty:
dowód
prawo jazdy
paszport

i cały czas na bieżąco widujemy się z fotografem i wybieramy zdjęcia do albumów... są piękne , ale cały materiał dostaniemy dopiero z albumami
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 10:46   #3587
diablica071086
Zadomowienie

zazdroszczę że juz widzieliście zdjęcia , ja dzis może odbiore z sesji.
potwierdzam mąż to fajna instytucja ale wymaga naniesienia paru korekt w celu przystosowania do potrzeb
Stary 2011-07-22, 10:56   #3588
bambusiek
Zakorzenienie

Post Dot.: Słowa przysięgi z ust wypływają, kolejne PMki z obrączkami śmigają - PM 2011, c

Cześć

Poczytałam, ale mam lenia na odp.

Mąż dzisiaj rano pojechał z moim bratem na rowery w góry, mam nadzieję, że pogoda będzie lepsza
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 11:09   #3589
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Cześć

Poczytałam, ale mam lenia na odp.

Mąż dzisiaj rano pojechał z moim bratem na rowery w góry, mam nadzieję, że pogoda będzie lepsza
JAAAAAAAa dopiero teraz zauważyłam!!!!!!

Serdeczne gratulacje!!!!!!!!
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 11:29   #3590
wielbicielka_stokrotek
Raczkowanie

dzień dobry wszystkim

niestety mnie dziś obudził wicher i deszcz. nie narzekam bo jak patrzę na to co pokazują w tv... no ale chciałoby się SŁOŃCA

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
u nas były i dobrze się trzymały
mieliśmy jedną sporą dekorację na masce i mniejszą kulę w tym stylu z tyłu

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
Nasze dekoracje były mocowane na jakiejś gumie? Ale też się trzymały fajnie i ta guma dobrze schodziła
dzięki

Cytat:
Napisane przez diablica071086 Pokaż wiadomość
nasze auto było bardziej wiązane niz na przylepce bo one tylko podtrzymywały kształt, dekoracja wykonana przez Siostrę i przyjaciółkę

bardzo ładna dekoracja

Cytat:
Fioletowe i zielone
ale śliczne

Cytat:
Napisane przez HerbADKA Pokaż wiadomość
Cześć, nie wiem czy dobrze pamiętam, ale chyba któraś z dziewczyn szukała pomarańczowych butów. Przypadkiem natknęłam się na all http://moda.allegro.pl/buty-victoria...721316412.html

Może któreś się spodobają
WOW przepiękne

Cytat:

ja nie zapłaciłabym takiej kasy. w zeszłym roku mojego M siostra wychodziła za mąż poszłam d o fryzjerki i pokazałam jaką chce fryzurę powiedziała że nie ma problemu. jak przyszło do czesania to chałę odwaliła i powiedziała, że tak jak ja chcę to się nie da. miałam zapłacić 60zł zapłaciłam 20zł

chcesz się znaleźć w świcie naturalnego piękna Marizy
napisz do mnie

zapraszam www.pieknazmariza.klubmariza.pl

wielbicielka_stokrotek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 11:31   #3591
Niesforna_88
Wtajemniczenie

hej Wam!
U mnie pogoda do d*** zaraz będzie padać
Nigdzie dziś nie wychodzę

Dziewczyny, a ja nadal biżuterii nie mam

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

brak mi jeszcze bielizny i biżuterii, a Kochanemy koszuli,muszki, bielizny,skrpetek..

Może nie długo zadzwonią od obrączek

Lecz kiedy wszystko już będzie spełnione, bądź dla mnie takim w jakiego dziś wierzę.

Jako jedność :

Edytowane przez Niesforna_88
Czas edycji: 2011-07-22 o 11:32
Niesforna_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 11:43   #3592
lusesita23
Zakorzenienie

Helo

wpadlam sie przywitac,bo danwo mnie nie bylo...jestem,zyje i stresu na razie brak
Stary 2011-07-22, 11:48   #3593
morenica
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carolyna86 Pokaż wiadomość
oby was tylko nie kusiło, bo my też kupiliśmy wcześniej i postawiliśmy u tż-ta w pokoju a teściu kilka wziął sobie na imieniny - i miał dokupić,a pewnie tego nie zrobił- - a ja i tak policze wszystko na kilka dni przed weselem

gratulacje
Tz już dzisiaj kusiło, bo mamy taką małą imprezkę dla znajomych. A TZ wczoraj się kręci kręci koło tych butelek i mówi, że jedną weźmie na jutro. A ja stanowcze nie. No to się obraził I nie potrafił zrozumieć, że nie chodzi mi o to, że żałuję mu czy coś, ale tak to będzie, że jak się zacznie jedną to będzie kolejna i kolejna...i okaże się potem, że jednego kartonu nie ma Winko jedno spróbowałam bo chciałam zobaczyć czy dobre będzie... ale wódka każdy wie jak smakuje

Cytat:
Napisane przez margolka1986 Pokaż wiadomość
dzień dooobry !

tak czytam czytam i chyba tylko ja na miesiąc przed ślubem jeszcze nie widzialam swojej sukienki i nie wiem kiedy zobaczę ale spokojnie.. wdech.. wydech.. wdech.. wydech zdążymy

byłam wczoraj na solarce i jak wracala to było taaaaaaaaakie słońce i spaliło mi dekolt :/ mam taki krawat :/ musze go jak najszybciej zlikwidować...

modliczylismy liczbę gości i się drastycznie zmneijszyła... nie mam jeszcze kilku potwierdzen ale chyba ze 150 os,ob zrobi się 115... moze 120
Ja też nie widziałam jeszcze swojej. Mam 12 sierpnia 1 przymiarkę jedyne czego się boję to to, że przytyłam a nie schudłam :p ale ja nie umiem zyć na diecie i jestem ze swojego ciałka zadowolona więc w sumie... TZ mówi nawet, że gdybym była chudsza to by na mnie nawet nie spojrzał

Cytat:
Chyba wybraliśmy piosenkę na pierwszy taniec tzn. TŻ się wstępnie zgodził na Goo Goo Dolls "Iris"

Cytat:
Fioletowe i zielone
Fajne Ja też muszę podobne zamówić. Ale po tym co przeczytałam to nie wiem czy one będą wytrzymałe...

Witam
My wczoraj mieliśmy podróż do Płocka z moją babcią do Sądu, oj się namęczyliśmy. Wyjechaliśmy o 7 wróciliśmy o 19. TZ padał na nos, ja zresztą też. Ale ja mogłam pospać
A dzisiaj mamy imprezę u Nas i zaraz muszę posprzątać w domku, pozmywać, iść na zakupy i zrobić kolację (planuję sałatkę kreteńską - z tuńczykiem, do tego ciasto francuskie z serem, salami, warzywkami różnymi, TZ oczywiście swojego kurczaka zrobił). A jutro do teściowej i zaproszenia jeszcze rozdawać do wujka i do znajomych

I u mnie znowu pada Buuu...

Miłego dnia i weekendu Kochane
morenica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 11:52   #3594
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
JAAAAAAAa dopiero teraz zauważyłam!!!!!!

Serdeczne gratulacje!!!!!!!!
Dzięki
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 11:57   #3595
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

co do pudełek to my nie mieliśmy, bo tylko kołocz dla kilku osób zamówiliśmy i pani w cukierni zapakowała go w celofan W sumie zawsze w ten sposób kołocz dostawaliśmy

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 12:36   #3596
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Cytat:
Tez lubimy ta piosenke, ale jak probowalismy do niej tanczyc to nie bardzo nam pasowalo. Napewno chcemy ja na plycie jako podklad

Cytat:
przykro mi. To byl Wasz namiot??? Moze jeszcze da sie cos z nim zrobic.

Cytat:
orzechowca, miodownik, cappucino, sernik i rafaello
Ale tata mówi że mało i jeszcze jedno chce wziąc
mniam, mniam. Wszystkie pyszne.

Cytat:
Fioletowe i zielone
Super. Bradzo ladnie sie komponuje fiolet z taka zielenia.

Cytat:
Napisane przez pomarancza24 Pokaż wiadomość
ale ci zazdroszcze ja do poczatku sierpnia bede sie meczyc z odrostem...

Ja to samo Jakos damy rade, zeby na slubie wygladac pieknie

Cytat:
Napisane przez Niesforna_88 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a ja nadal biżuterii nie mam

Może nie długo zadzwonią od obrączek
A jaka bizu bys chciala? Nic Ci sie nie podoba?
Stary 2011-07-22, 14:37   #3597
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
ale super plan na spędzenie razem czasu My z TŻ też lubimy jeziorka
oby tylko pogoda była...
eeh.. właśnie spojrzałam na prognozę.. na 3 pełne dni kiedy tam będziemy mają być burze za to rozpogodzi się jak tylko będziemy musieli wracać..wrrrrr
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 18:47   #3598
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

A co tu takie pustki??

Pokafkowałam z Pomarańczka, załatwiłam swoje srawy, bielizny nadal nie mam
Zjadłam coś i spadam malować 2 raz łazienke

- 25 kg
Stary 2011-07-22, 19:30   #3599
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
A co tu takie pustki??

Ja robię ciacho

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 20:34   #3600
pomarancza24
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
Helo

wpadlam sie przywitac,bo danwo mnie nie bylo...jestem,zyje i stresu na razie brak
powodzenia jutro, szczescia na nowej drodze!!! i pogody zycze!!!

Cytat:
A co tu takie pustki??

ja tezpozniej pozalatwiałam sprawy pozniej do pracy i jestem
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości