|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#781 |
Zadomowienie
|
Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych posiłków dziennie, 1000 kcal ! cz. 2 "
no no widzę że coraz poważniejsze tematy poruszacie. widziałam że któraś z Was pisała, że jeszcze nie była u ginekologa i tak się zastanawiam, kiedy powinno się iść? bo ja jeszcze nie byłam nigdy i nie wiem czy powinnam się wybrać na jakąś .. wizytę kontrolną
![]() co do aborcji to uważam że jeśli kobieta była na tyle dorosła żeby się kochać to nie powinna mieć prawa usuwać ciąży. trzeba liczyć się z konsekwencjami, a nie decydować czy dać prawo życia temu dziecku. nie jestem specjalnie wierząca więc nie chodzi mi tu o kwestie religijne. po prostu to sprawa własnego sumienia nie wyobrażam sobie żyć ze świadomością że zabiłam własne dziecko z powodu własnej nieodpowiedzialności. jeśli chodzi o gwałt to co innego - kobieta nie ma wpływu na to i powinno zostawić się jej decyzję czy jest gotowa urodzić i wychować to dziecko. zjadłam już na śniadanie 2 parówki z ketchupem i kromką chleba, zrobiłam abs a zaraz pokręcę. dziś u mnie w mieście będą występy disco polo to może troche sobie poskaczę ![]()
#782 |
Raczkowanie
|
Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych posiłków dziennie, 1000 kcal ! cz. 2 "
Hej dziewczynki
![]() Jak Wy tu dużo piszecie! Nie mogę się nadziwić ![]() Monika- Zazdroszczę Ci wczorajszej pogody. U nas była tragedia. Gorąco, parno, ale ciągle burze i ulewy. Moniś ja od razu tabletek nie odrzuciłam, bo zawsze byłam chuda jak patyk, za chuda. I nie mogłam żadnym sposobem przytyć, a chciałam te 3-4 kg. Więc jak zaczęłam chudnąć to pomyślałam, że super. No i tym sposobem nawet nie wiem kiedy przytyłam 11 kg. ![]() ![]() Murka04- Ja również uwieliamto forum za różnorodność tematów ![]() ![]() Kosaciec- gratuluje dorwania błonnika, ja wczoraj zwiedziłam dwie biedronki i zostały tylko wydrukowane etykiety z ceną. Jeszcze dzisiaj poszukam. Aniaczyrek- bardzo fajny pomysł na grawer!!!! Cindy90- ja też mam straszny problem z brzuchem. Jest duży jak nie wiem. I te straszne boczki;( NeverGoodEnough18- ja bym się bała uprawiać seks z byle kim i to bez zabezpieczenia. To jest chwila. A mieć dziecko z kimś "obcym", to słaba opcja. Powinnaś się porządnie zabezpieczyć. Właśnie tymbardziej, że uprawiasz przygodny seks. Zastanów się, to jest chwila i możesz sobie spieprzyć życie. A uznawanie aborcji w przypadku jak opisujesz, ze nie masz warunkow na wychowanie itp. to bzdura. Skoro tak uważasz, to pomyśl o tym wcześniej czyli teraz. Skoro stać Cię na aborcję to stać Cię również na antykoncepcję. Przemyśl to... A co do ryb to również je uwieeeeeelbiam ![]() ![]() ![]() Dżaga1989- ale jesteś śliczna. Taka naturalna!!!! ![]() ![]() ![]() Mimio290- Heeeej ![]() Loczusiek5- 25 km na rowerku, moje gratulacje ![]() aguniaaaaaa- cieszę się, że widzisz efekty odchudzania i mieścisz się w stare spodnie. To chyba najlepsza motywacja ![]() Tinekk- ślicznie wyglądasz, masz taki płaski brzuszek zazdroszczę!!! ![]() ![]() _Baletnica_- również szukam pracy, skończyłam studia i szukam czegoś poważniejszego, ale jest ciężko. A co do seksu, cudownie to opisałaś ![]() ![]() ![]() Dolly87- ja też zaniedbuje dom przez forum hehehe Moje spowiedź z wczorajszego dnia: ś- jajecznica z cebulką i pomidorkiem, 2 pieczywa chrupkie z serem + zielona herbata IIś- parę wiśni o- pół torebki ryżu i troszkę leczo deser- 2 cukierki( bajeczny, pierot), jedno Toffifee k- niestety przed samy snem spałaszowałam całą mrożoną pizzę rigga z kurczakiem ( ok. 500 kcal) ;O ![]() Ale ogólnie jadłam wczoraj małe porcje i mało, więc pewnie nie wiele wyszłam poza 1000 kcal. Dzisiaj: ś. płatki owsiane, bakalie, suszona żurawina, mleko IIś. jedno Toffifee + zielona herbatka o. będzie napewno rybka+ ziemniaczki z parowaru i surówka k.- jeszcze brak pomysłu, ale napewno coś białkowego ![]() Mam nadzieję, że dzisiaj nie zgrzeszę ![]() ![]() Wczoraj wybrałam się do biedronki. Kupiłam nestleVit, suszoną żurawinę, bakalie, jogurt naturalny pitny(zawiera meeeega dużo białka, chyba zastąpi mi dzisiaj koalcję). Błonnika nigdzie nie dostałam. dzisiaj poszukam dalej. Kupię również to mleko bez laktozy, ale to dla kota. Kupuję mojemu maluszkowi specjalne mleko dla kota, właśnie bez laktozy, w zoologicznym kosztuje 6 zł za 200 ml ![]() ![]() Lecę się myć, po przyjaciółkę i na tą rozmowę ![]() Miłego dnia , kochane moje ![]()
#783 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#784 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Monia, Tinekk, może ja myślę o tej niepełnoletniej aborcji inaczej niż Wy, dlatego, że pochodzę z małej miejscowości..bardzo małej wsi zabitej dechami. Tam nawet internetu nie ma...i nie uważam, że te dziewczynki, czy chłopaczki są w pełni świadomi tego co robią. A poza tym większość nawet nie stać na gumki..wiem, że tego sobie nie wyobrażacie, ale tam gdzie moi rodzice się przeprowadzili bieda jest przeogromna. W co drugim domu jest po 8 dzieci, a żyją tylko z zasiłku 200zł!!! Jak jedna dziewczynka idzie do szkoły to druga nie idzie...bo nie ma butów- noszą na zmianę. Monia, nie martw się, mleko zniknęło ponieważ błonnik i otręby mają właściwości chłonne ![]() Dziś u mnie na wadze 50,5. Wczoraj zrobiłam 100brzuszków. Od dzisiaj muszę robić do przyszłej soboty taką serię ćwiczeń: 100brzuszków 7min. ABS 8min. ABS 100brzuszków 30min. HH...chciałabym mieć większe wcięcie w taki...małą mam różnicę między talią, a biodrami- w tali 63 ![]() karoolciaQ, dziękuję za słowa otuchy. ![]() ![]()
dietka 60, 59....58....57...56...55... 54 ![]() Edytowane przez _Baletnica_ Czas edycji: 2011-07-22 o 11:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#785 |
Wieczne Kutango
|
murka jeśli już rozpoczęłaś współżycie to powinnaś iść
Dziewczyny oczywiście macie rację z tą aborcją trzeba myśleć zanim się kocha bez zabezpieczenia ale uwierzcie, że czasem są takie chwile, że się zapomina i że się myśli dziecko? przecież to mnie nie dotyczy, a niestety wpadki są częste i dotyczy to każdego, nawet antykoncepcja nie chroni w 100% znam przypadek dziewczyny co biorąc tabletki zaszła w ciąże dobra koniec tematu bo zaraz wątek wykończymy ![]() Idę coś zjeść bo właśnie skończyłam sprzątac i lecę na siłownie
![]() |
#786 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja tez nigdy nie bylam a mam 25 lat...nie ma czegos takiego jak "wypada pojsc" ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kosaciec Czas edycji: 2011-07-22 o 12:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#787 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Uwielbiam hity ![]() Wow... Na zdjeciach wygladasz na min. 175 cm ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Co do ginekologa, ja poszlam pierwszy raz w wieku 17 lat... Nie wiem, jak mozna miec ponad 20 lat i nie chodzic... A potem okazuje sie, ze na jajniku jest cysta lub guzek i nie bylo objawow, a jajnik jest do usuniecia. Dla mnie to nieodpowiedzialnosc i tyle... |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#788 |
Zakorzenienie
|
no ja właśnie skończyłam odkurzać. Jeszcze tylko podłogi umyję i koniec! Siadłam sobie na chwilę wypić kawkę. Zjadłam też tego batonika Nestle Fitness co ma 91 kcal. Ależ on jest pyszny!!!!
A gorąco mi że leci ze mnie! Na dworze jest taka parówa że masakra ;/ A moim zdaniem to prezerwatywy powinny być za darmo!!!!!!! I wtedy by nie było problemu ![]() ![]() Karolinko moim zdaniem jem po prostu zbyt duże porcje.... a jak tak sobie przemyślę to w sumie zawsze tydzień przed okresem mi waga rośnie ;/ No nie wiem już sama. Od poniedziałku zmieniam trochę jadłospis. Zmniejszę węgle a dodam więcej białka - szczególnie na noc. Eivor te plastry to też hormony ale one wchłaniają się przez skórę bezpośrednio do krwi więc nie mieszasz ich w żołądku z niczym tak jak tabletki więc możesz jeść co chcesz i chorować na noc chcesz ;po Krązek jest na tej samej zasadzie tylko, że on jest w środku i go nie widać tak jak plastra. Poza tym plaster może zostać uszkodzony lub się odkleić itp, a krążek siedzi sobie tam bezpiecznie. A co do tych metod to zależy dużo od faceta.Mój mąż nie musi kończyć we mnie ![]() ![]() ![]() dzaga nie słyszałam nic o tej diecie ale brzmi ciekawie i zdrowo. Karolciaq fajnie, że jesteśmy tego samego zdania ![]() ![]() Baletnico no masz rację, ale zobacz ile ich musiało być skoro wszystko wsiąkło! Wcześniej jak wsypywałam mniej to mleko było ;p Mureczko sposób w jaki napisałaś swoją wypowiedz dotyczącą aborcji mnie pozytywnie zszokował! Normalnie jakbym czytała post od jakiegoś profesora ![]() ![]() " co do aborcji to uważam że jeśli kobieta była na tyle dorosła żeby się kochać to nie powinna mieć prawa usuwać ciąży. trzeba liczyć się z konsekwencjami, a nie decydować czy dać prawo życia temu dziecku. nie jestem specjalnie wierząca więc nie chodzi mi tu o kwestie religijne. po prostu to sprawa własnego sumienia nie wyobrażam sobie żyć ze świadomością że zabiłam własne dziecko z powodu własnej nieodpowiedzialności. jeśli chodzi o gwałt to co innego - kobieta nie ma wpływu na to i powinno zostawić się jej decyzję czy jest gotowa urodzić i wychować to dziecko " ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Mureczko, kosaciec powinnyście pójść i sprawdzić czy jest wszystko ok. Czy nie macie żadnych nadżerek i polip, albo torbieli i innych guzków. To bardzo często występuję u kobiet. Ja miałam nadżerkę i musieli mi wypalać ;( a tez myślałam że wszystko jest super pięknie. Po jakimś czasie urósł mi torbiel który miał 9,5 cm średnicy!!!!! Dobrze, że nie pękł i dzięki lekom się wchłonął. Mojej siostrze kiedyś pękł jajowód i gdyby nie szybka pomoc lekarzy umarłaby, bo krew dostała się do brzucha. Jakby chodziła do ginekologa to mogłaby tego uniknąć. Moja najlepsza koleżanka miała mnóstwo polipów i tez musiała mieć jakieś tam zabiegi a poszła tylko na wizytę po tabletki, ale lekarz przekonał ją że powinna się zbadać więc się zgodziła i odkryli polipy. Z tymi babskimi sprawami to nie ma żartów!!!
#789 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
boze...czemu to zycie takie trudne jest ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#790 | |||
Zakorzenienie
|
tinekk, następna pięknisia! a ta figura
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#791 |
Zadomowienie
|
Baletnico a w biodrach ile masz? ja mam w talii 62cm i jest ona wyraźnie zaznaczona.
kosaciec ja jednak mimo wszystko myślę, że trzeba pójść. tak jak napisała monia są sytuacje w których nie ma żadnych objawów, a że moja mama ma mnóstwo problemów z tymi babskimi sprawami to trochę się boję zostawić sprawy bez nadzoru ![]() agniesikk ja też uwielbiam hity, albo markizy z Lidla smakują bardzo podobnie ![]() monia dziękuję, bardzo mi miło że tak uważasz ![]() a powiedz mi czy do tego ginekologa mogę się sama zapisać? z mamą nie rozmawiam na takie tematy i gdybym jej powiedziała że chcę pójść to zaraz by było że w ciąży jestem, kiedyś siostra mi mówiła że ona 1 raz poszła jak miała 18lat i też w ukryciu przed mamą bo chciała uniknąć takiej sytuacji ![]()
#792 |
Zakorzenienie
|
Kosaciec ale do tego nie trzeba prześwietlenia
![]() Cindy nie musisz dziękować ![]() ![]() ![]() Mureczko oczywiście, że możesz iść sama. To, że nie masz 18stu lat nic nie znaczy. Jedynie w przypadku ciąży mama byłaby potrzebna ![]() ![]()
#793 |
amor vincit omnia
|
niestety, to nie jest zawsze prawda... coraz częściej nawet gdy osoba nie mająca 18lat idzie prywatnie to proszą rodzica(wtedy rodzic musi być, chociaż na tę minutę, zeby podpisać) , aby podpisał oświadczenie, ze wyraża zgodę na ewentualne leczenie dziecka w razie wu... potem jak kończy 18 lat to nie ma problemu, ale ten podpis jest coraz częściej wymagany i w sumie bardzo dobrze! wszystko zalezy od lekarza i placówki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#794 |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() ![]() Ja u dzina bylam w wieku 16 lat chyba bo mialam zbyt obfite miesiaczki, a teraz to do facetow chodze bo moim zdaniem sa lepsi od babek, ja tam wole cytologie i inne badania od czasu do czasu zrobic i byc pewna ![]() zgadzam sie z Monia za antykoncepcja powinna byc za free, wtedy ,mniej dzieci rodzilo by dzieci, u mnie na dzielnicy same 15, 16 juz maja dzieci ![]() ja wogle nie kumam jak takie osoby mysla, przeciez nie dosc ze problemy ze szkola, pozniej z praca, no niewiem a co do mnieszkania z TŻ em to na poczatku jest fajnie( nie mieszkamy razem ale mieszkalismy ulice dalej od siebie) ale codzienne spotykanie sie po kilka godz dziennie to wpadlismy w monotonie i rutyne niestety ![]() ja za godzinke do lidla jade male zakupy zrobie i wsio, i tak sama tu na diecie jestem to kto potem bd to jadl do uslyszonka ![]()
#795 |
Raczkowanie
|
Jestem, żyję, przepraszam!!!!!
Ciężkie dni za mną... Trochę problemów z Tżtem, trochę z samą sobą... Ale już jest ok. Na nowym domu mieszka się ok, cały czas jeszcze rozmyślam co by tu porobić ![]() Synkowi mojemu kawałek ząbka się przebił, ostatnie dni były straszne... Czekam aż wyjdzie już cały skubaniec, bo chcę się wyspać ![]() Widziałam ciężkie tematy poruszane... Ja tak jak Monia uważam, że antykoncepcja powinna być darmowa. Ja tutaj w Irlandi płacę 50 centów za tabletki ![]() ![]() Wszystkie nowe dziewczyny witam!!! Dużo nas ![]() Waga nie spada.... Jestem na krawędzi... Już nawet zdecywołam, że daję sobie spokój z dietą i zostaję kluską, ale jednak patrząc w lustro widzę, że muszę coś zrobić... Zaczęłam znów a6w, przeprosiłam się ze skakanką i od wczoraj spięłam tyłek i nie odpuszczę!! Jak teraz nie schudnę, to już nigdy... Ostatnia szansa... Chciałam Wam poodpisywać, ale nie daję rady... Ledwo co przeczytałam ![]() AAA i Baletnica pisałaś chyba o plączących się włosach... Widziałaś moje ?????? Ja jestem w stanie rozczesać włosy TYLKO podczas ich mycia, gdy jest na nich odżywka ![]() ![]() No nic uciekam ... Dzidza mi śpi, to idę na papieroska i później idziemy na basen z juniorem ![]() Wpadnę jeszcze wieczorem... ..............I proszę! Przyjmijcie mnie z powrotem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#796 |
Zakorzenienie
|
A ja skończyłam sprzątać!!! Pomyłam wszystkie podłogi i mam dość. Idę zaraz obiad robić. Głodna się robię pomału. Pogoda u mnie śliczna, trochę chmurek jest ale słoneczko pięknie świeci
![]() ![]() W ogóle to jestem zła bo poodkurzałam i pomyłam podłogi a znowu pełno moich włosów wszędzie leży ;/ a nie czesałam się jeszcze dzisiaj.... więc skąd te włosy? one są normalnie wszędzie..... nienawidzę tego!!!! Miałam kupić ten cynk sobie i zapomniałam ;/
#797 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() U mnie dzisiaj od rana paskudnie leje, kupiłam sobie kalosze w kratę ![]() ![]() Ja to mam tak, że na zmianę raz się w jeden dzień obżeram a w drugi jem ładnie dietetycznie ![]()
#798 |
Rozeznanie
|
U mnie pogoda zabiera chęć do życia.. dosłownie :p nie wiem czy zaraz nie położę się spać, chociaż dopiero wypiłam kawę na pobudzenie.. Dzisiaj na śniadanko grahamka z twarożkiem i miodem i do tego śliwka, przed chwilą schabik w cebulce na obiad.. Muszę trochę poćwiczyć, ale narazie mam megaaa lenia.. I najgorsze, że chęć na słodkie, przez pogodę :/ może kupię gorzką czekoladę.. chyba, że coś lepszego mi podpowiecie
![]()
![]() |
#799 |
Zakorzenienie
|
no dziewczyny nie przesadzajcie, ja za swoje tabsy płacę 7zł to nie majątek
![]() ![]() strasznie mnie denerwuje jak ktoś mówi, że nie chce miec dzieci i, że jak by wpadł to by usunął, a się nie zabezpiecza... sory, ale dla mnie takie zachowanie jest nieodpowiedzialne. Ja jak 1 raz poszłam do gina to było jak miałam 16 lat chyba, albo niecałe. Mama mnie wzięła, bo była za tym, żeby zrobic badania. Poza tym już rok byłam z moim TŻtem i domyślała się, że my tam coś teges :P A my przez 8 miesięcy nic nie robiliśmy, a potem jak zaczęliśmy to wszędzie hehehe i tak nam zostało :P Matko tyle lat już razem, ponad 5 ![]() Też się właśnie boję zamieszkac z moim narzeczonym. Znamy się tyle lat, ale wiadomo jak dojdzie pranie, sprzątanie gotowanie to już nie będzie tak pięknie. On ciągle powtarza, że nie chce żebysmy się roztyli przed TV, ale niestety ciągle coś jemy... ehh powiem wam, że u nas w domu to chyba on bd gotował, bo widzę, że strasznie to lubi, lubi kombinowac z jedzeniem, ogląda ciągle te programy Kuchnia TV itd. Ale też wiem, że nie dam się wykorzystywac tak jak moja mama. Obowiązki mają byc podzielone po połowie i tyle. Ja mam jeszcze swoją naukę, studia do skończenia ![]()
![]() |
#800 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
no widzisz nie chodze to nie wiem ![]() ![]() a swoja droga to z watku o odchudzaniu zrobila sie poradnia ginekologiczna ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kosaciec Czas edycji: 2011-07-22 o 14:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#801 |
amor vincit omnia
|
ale nie wszystkie kobiety mogą go niestety brać... każdy oganizm reaguje inaczej i niektórym przypasują tanie tabletki, a inne muszą brać takie za 25-35zł... a to już sporo dla niektórych.
|
![]() ![]() |
![]() |
#802 |
Rozeznanie
|
ja płaciłam za swoje swego czasu 45zł.. oczywiscie na pół z tżtem, bo to jednak spory wydatek, ale warto było, żadnych skutków ubocznych, a cera się pięknie oczyściła.. przez pierwszy okres brania nie używałam wcale podkładu
![]() ![]()
![]() |
#803 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
na diecie bialkowej to bym sie zalamala chyba kompletnie ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kosaciec Czas edycji: 2011-07-22 o 14:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#804 | |
Zakorzenienie
|
mój jadłospis na dziś:
śniadanie- jajecznica z kurkami, cebulą i połówką jasnego cienkiego chleba 250 2 śniadanie- szklanka soku marchwiowego 50 obiad- zupa buraczkowa, 1,5 kromki chleba, fasolka szparagowa z bułką tartą ok 350 podwieczorek- nektarynka i 1 kostka czekolady 100 kolacja- serek wiejski z warzywami 200 = 1000kcal uda się!! uda!! ![]() ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#805 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja już po obiedzie- 3kawałki małej pizzy. ![]() ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- Cytat:
A jakie bierzesz tabletki?
![]() |
#806 |
amor vincit omnia
|
Baletnica ma racje.. .badać trzeba się regularnie... to że inni nie chodzą to nie znaczy, ze jak u nas jest ok to tez nie musimy iść... niektórych schorzeń same nie sprawdziwy i anwet nie daję one oznak... ale regularne badania, które zaczynamy w młodym wieku pomagają nam zapobiec wszelkim chorobom. lepiej zapobiegać niż leczyć!
|
![]() ![]() |
![]() |
#807 |
Zadomowienie
|
Karolciaq dziękuję
![]() ![]() Monia skoro mowisz ze faktycznie nie za rewelacyjne to nie bede ich kupowac a juz o nich myslałam Meeedzik dziękuję za miłe słowa ![]() ![]() Jestem dopiero teraz na kompie a tu tyle postów ze nie idzie nadążyc kompletnie za Wami juz nie mowie jak ktorras jedzie na urlop to nie da sie nadążyć za Wami raptem po kilku godzinach:P Moje dzisiejsze menu: 7: owsianka z serkiem hom. + orzechy 11: 3 proziaki + kawałek ciasta ze śliwkami 15: sliwka 18: bułka z serkiem Wieczorem ide ze znajomymi na impreze więc napewno będą piwka z sokiem dzis dzien nie bedzie dietetyczny ale wiedziałam ze wyjazd do babci skonczy sie proziakami no a wypad ze znjomymi tez musi skonczyc sie czyms mocneijszym a ze wodki nie toleruje to piwka z sokiem, mam nadzieje ze nie odbije sie to na mojej wadze czego sie przerazliwie boje, mam juz fioła na tym punkcie i mam stracha zawsze jak pofolguje sobie dzien wczesniej, to mój schiz już ![]() Miłego dnia zycze dziewczyny ![]()
#808 |
Rozeznanie
|
baletnica brałam Yaz
![]()
![]() |
#809 |
Zadomowienie
|
Aaaa..słyszałam o tych tabl. że jakieś nowej generacji..bierze się je cały miesiąc, bez przerwy, tak? Nom, ale też kosztują..coś ok. 50zł, nie?
Muszę je wypróbować.
#810 |
Raczkowanie
|
ehh ja tez po obiedzie i znow przesadzilam...za dobre to wszystko...jak tak bede robic to z dieta moge sie pozegnac
![]() 1: kromka razowca, minimalnie almette zamiast masla, plaster szynki, pomidor i sałata ![]() 2: talerzyk winogrona i kawalek arbuza obiad: 2 male ziemniaki, fuura salatki greckiej (ta oliwa z oliwek buuu ile to ma kalorii, ale zdrowe pierunstwo jest ![]() ![]() ehh na kolacje to juz chyba tylko kanapke analagiczna do snadaniowej 1000 kalorii pewnie przekraczam nie? jakies 1200 to bedzie? ee w sumie to i tak dobrze... Edytowane przez kosaciec Czas edycji: 2011-07-22 o 15:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:56.