Pielęgnacja loków, loczków i fal - wszystkie części - niech się kręcą! - Strona 1275 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje

Notka

Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z kręconymi włosami. Rozmawiamy o stylizacji i pielęgnacji loków. Wejdź, podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-22, 11:23   #38221
Eloe77
MatkaPrzełożonaCurlitanek

Dot.: Pielęgnacja naturalnych loków, loczków, fal - cz. VIII

Cytat:
Napisane przez Rybiorek Pokaż wiadomość
mam to szczescie ze moge uzywac kosmetykow zrobionych specjalnie dla kreciolkow
szczęściara... Chyba pojadę autem do UK Tylko chyba na świętego Dygdy
Cytat:
generalnie postanowilam dzisiaj zrobic cos wiecej, siedze teraz z olejkiem DooGro, ale tym bez parafiny
Fajnie, tylko szkoda, ze te ekstrakty po zapachu
współczuję uczulenia na kokos NH pisze, że to się dość często zdarza...
Cytat:
Wlasnie maly pogonil Cyca, od 5 rano lataja i gonia sie nawzajem

Wspaniałe zdjęcia. Kociaki są boskie po prostu
Chcę kota!!!!!!!!
Cytat:
Napisane przez Stefannia Pokaż wiadomość
Tylko nie bardzo wiem co mogę zrobić z kremem/ żelem do układania. Mam Joannę https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ki.html&next=1 ale doczytałam się że ona nie koniecznie.
Zostawić sobie na kiedyś (też mam w szafce takie cudo w podobie i nie wiem - wyrzucę albo dalej będzie stać. Stoi w końcu już 2 lata, to postoi dlużej) albo sprezentować nielubianej koleżance
Cytat:
Napisane przez FelekBezSzelek Pokaż wiadomość
Nad polskie morze się wybieram
Zazdraszczam. Ja się wybieram do centrum Polszy To wyprawa Prawdziwy wyjazd może dojdzie do skutku w grudniu Jeszcze nie byłam na grudniowym friski, a mam niesamowitą ochotę
Cytat:
Odżywkę d/s, b/s i stylizator oczywiście po każdym myciu będę dawać, ale nie chciałam się zbytnio rozpisywać
Rozumieć
Cytat:
wezmę tą isanę z proteinami jedwabiu (o ile ją zobaczę).
To ma być ta odżywka Protein niewiele, ale podobno daje radę. Tylko pamiętaj, by uważnie przyjrzeć się włosom - zwykle po jaj nałożeniu przyda się coś z emolientami. Pisałyśmy o tym kilka stron wcześniej (wczoraj).
Cytat:
Napisane przez Miss Transept Pokaż wiadomość
Dziękuję A hennowanie wcale nie jest skomplikowane, tylko czasochłonne i brudzące
Ponieważ tego już doświadczyłam, nie palę się zbytnio
Nie mam ochoty znowu chodzić po domu z rolką papieru toaletowego
Cytat:
Tak myślałam, ale wolałam zapytac dla pewności, bo nie czuję się pewnie ze składami na razie
Kto pyta, nie błądzi
Cytat:
Do analizowego już wstawiłam
Dzięks
Cytat:
Swoją drogą widziała ją któraś z was w sklepie? Bo ja pierwszy raz się natknęłam
zapach ma zabójczy
Cytat:
Już po 2?
tyle, że zanim urodzę post, to mija sporo czasu (czasem trzeba popracować ) i zanim dodałam post, to o kawie już zapomniałam
Cytat:
Pogody jednak trochę zazdroszczę, bo u mnie parno i gorąco, a deszczu nie ma Już wolę jak leje, z dwojga złego.
Ech, nie wiem... Od wczoraj mży, tak wrednie ciapie. Nawet wstawać z łózka się nie chce. To taka mgiełka zimnej wody, nasila się i łagodnieje. Najgorsze to, ze odnosi się wrażenie, iż wdziera się w każdy zakamarek ciała. Brrr!
Chcę zimę (to tak prócz kota )
Cytat:
Włosy są absolutnie przepiękne dzisiaj i żadnego frizzu, zero kompletnie
Acha Zupełnie inaczej! Dzieje się coraz więcej, choć nadal za krótko... A jak będzie dłużej, to nie będziesz zazdrościć loków
Znowu koty

Dziennik, FAQ, pigułka wiedzy i pielęgnacja - wszystko o kręconych naturalnie włosach!

MÓJ IDEAŁ

Eloe77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 11:25   #38222
Stefannia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Maliniarka Pokaż wiadomość
mogę Cię zatrudnić do koszulkowania moich włosów w tyłu, bo mi niewygodnie samej
Tak od razu? Takiego świeżaka? Toż to zaszczyt

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ----------

Cytat:
Napisane przez Eloe77 Pokaż wiadomość
Zostawić sobie na kiedyś (też mam w szafce takie cudo w podobie i nie wiem - wyrzucę albo dalej będzie stać. Stoi w końcu już 2 lata, to postoi dlużej) albo sprezentować nielubianej koleżance
To zostawie, a wywalę przy następnym sprzątaniu szafki
Stefannia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 11:35   #38223
Eloe77

Cytat:
no może i tak, ostatnio byłam zadowolona, a potem oglądam te cuda tutaj i już nie jestem
Niezadowolona jak każda zakręcona niemal
A ja dziś sobie chwalę swoje zero stylizatora, samo Tigi b/s (to, o którym wcześniej pisałam), a przecież myłam w środę (Urtekram aloesowa, żel lniany z jakąś resztką jakiejś odżywki b/s, która bardzo obciąża mi włosy). Fajowo
Cytat:
czuję, ze są tłuste i niedomyte
To może czas na umycie po prostu zwykłym szamponem?
Mycie 2 razy, jeśli nie nakładasz rzeczy, które mogą się nabudowywać i przyklejać, nie ma tak naprawdę sensu. Detergent swoje zrobi i tak.
Cytat:
wypłakać pochwalić...prawie jak u terapeuty
I można na kozetce się położyć (jeśli kto w domu)

Dziennik, FAQ, pigułka wiedzy i pielęgnacja - wszystko o kręconych naturalnie włosach!

MÓJ IDEAŁ

Stary 2011-07-22, 11:39   #38224
FelekBezSzelek
Rozeznanie

Cytat:
Zazdraszczam. Ja się wybieram do centrum Polszy To wyprawa Prawdziwy wyjazd może dojdzie do skutku w grudniu Jeszcze nie byłam na grudniowym friski, a mam niesamowitą ochotę
Rozumieć
To ma być ta odżywka Protein niewiele, ale podobno daje radę. Tylko pamiętaj, by uważnie przyjrzeć się włosom - zwykle po jaj nałożeniu przyda się coś z emolientami. Pisałyśmy o tym kilka stron wcześniej (wczoraj).
Wpisałam ją już kiedyś na listę rzeczy, których szukam do włosów
Tylko nie wiem czy mi funduszy na wszystko starczy, bo muszę kupić co nie co, a jak kupie wszystko to mi znów kasy zabraknie na inne rzeczy Kiedyś miałam taką ochotę na Big Bambi i 3Bita, już chciałam z domu wychodzić, a miałam 60gr A nie miałam kasy bo kupiłam rzeczy do włosów
Ale chyba dziś nie pojadę do ross, bo znów jak wyjdę z domu to zacznie padać
Stary 2011-07-22, 11:50   #38225
Maliniarka
Zakorzenienie

Cytat:
A ja dziś sobie chwalę swoje zero stylizatora, samo Tigi b/s (to, o którym wcześniej pisałam), a przecież myłam w środę (Urtekram aloesowa, żel lniany z jakąś resztką jakiejś odżywki b/s, która bardzo obciąża mi włosy). Fajowo
To może czas na umycie po prostu zwykłym szamponem?
Mycie 2 razy, jeśli nie nakładasz rzeczy, które mogą się nabudowywać i przyklejać, nie ma tak naprawdę sensu. Detergent swoje zrobi i tak.
I można na kozetce się położyć (jeśli kto w domu)
pokaż

ale jak szampon nic się nie pieni to one są umyte?
nie mogę tak...ble... próbowałam tez samą pianą i też źle jakoś...mam lipne włosy...

dzisiaj takie niewiadomoco mam na głowie, ale są jakies zaczątki skrętu gdzieniegdzie bidne marne, ale są...a partiami prawie proste

jakaś Inwokacja do św. Curli może by pomogła
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg mix.jpg (134,5 KB, 80 załadowań)
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Maliniarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 12:02   #38226
Rybiorek
Zakorzenienie

no to kolejne, zauwazcie jak na jednym na drapaku ciagnie myszke, maz my patyk od myszki zaczepil a Skuter calym cialkiem ciagnal do tylu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Skuter i Cycek 066.jpg (38,6 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Skuter i Cycek 070.jpg (41,1 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Skuter i Cycek 073.jpg (55,2 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Skuter i Cycek 079.jpg (50,9 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Skuter i Cycek 081.jpg (73,5 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Skuter i Cycek 084.jpg (39,8 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Skuter i Cycek 085.jpg (45,0 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Skuter i Cycek 086.jpg (52,4 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Skuter i Cycek 087.jpg (49,7 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Skuter i Cycek 089.jpg (45,9 KB, 29 załadowań)
Blog fotografa
Poza pracą fotografa
Rybiorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 12:06   #38227
DMkAnia
Strażnik Wizażu

Cytat:
nie przesadzam, zadne chore, zniszczone wlosy nie beda tak wyglada bez profesjonalnej stylizacji. ukladanie rekami? i to lokowo? to tylko dla zdrowych naturalnych lokow!

mam to szczescie ze moge uzywac kosmetykow zrobionych specjalnie dla kreciolkow
Curl Fix i jego analiza
Smoothing Condioner i jej analiza
Dziękuję jeszcze farba chemiczna gdzieś od połowy jest, ale się jej pozbędę, stopniowo
Dziewczyny, będziecie chciały wypróbować te Fixy? bo tu widzę nie ma żadnych konkretnych deklaracji a wątek nie jest rozbiórkowy Basia coś wspominała, że ją kusi, Eloe?

Cytat:
Napisane przez agacie92 Pokaż wiadomość
Ojejeu jakie ruloniki fajne, świecidełka takie
Haha, lampa to kłamca

Cytat:
DMK jestem zachwycona Twoją przemianą.
mi się też coraz bardziej podoba czasem chwile zwątpienia, ale szybko przechodzą to wszystko dzięki Wam trzeba jakiś pomnik postawić

Cytat:
DMkAnia, włosy wczorajsze super, te rulooonyyy Czemu, no czemu moje takie piękne nie są?

Gratisowo zdjęcia mojego rudego kłębowiska, nie mogłam się powstrzymac To grube to wbrew pozorom nie jest ciężarna kocica tylko kocur, który nie wiadomo czym się tak pasie. Nazywa się Ryszard.
Dziękuję
Ryszard ale faktycznie okrągły

Cytat:
dzisiaj takie niewiadomoco mam na głowie, ale są jakies zaczątki skrętu gdzieniegdzie bidne marne, ale są...a partiami prawie proste
Ale bredzisz masz to samo co Mgiełka ostatnio...nawilżone włosy, bez puszaka a się czepia skręt zwykle po każdym myciu jest inny, trzeba przywyknąć albo znaleźć sprawdzony zestaw
EDIT: miałam Ci dopisać...o myciu włosów odżywką. Rozrabiasz w kubeczku? Wlewam porcję [na oko] do kubeczka i dopełniam wodą [też na oko, raczej sporo - jakieś 0,5l], do wytworzenia piany i to siup na skalp, masuję. Jeśli czuję, że coś nie jest domyte to biorę odrobinę tej samej odżywki na łapkę, rozcieram między palcami i masuję (!) tym skalp. Piana jak ta lala, głowa czyściutka

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ----------

Cytat:
no to kolejne, zauwazcie jak na jednym na drapaku ciagnie myszke, maz my patyk od myszki zaczepil a Skuter calym cialkiem ciagnal do tylu
Ja przepraszam, że się powtarzam, ale ten "Twój Cycek mnie zachwyca" ciężki jest? A mały to tajfun jakiś, rozrabiaka

"Świat przeszkadza mi w życiu."

Edytowane przez DMkAnia
Czas edycji: 2011-07-22 o 12:12
DMkAnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 12:41   #38228
gohs
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DMkAnia Pokaż wiadomość
Dobra, wrzucam włosy z wczoraj, 4 rulony ja ich nie rozumiem lekki puszak, widać skalp [nie podpięłam] i proste od nasady ale i tak mi się podobały
Teraz siedzę z henną błyskawicznie zrobioną [dzięki Rybiorek]. Niedługo zmywanie i Ciemny Brąz z Amlą siup na łepetynę
Jakie loki Jak to jest puszak to ja nie wiem co mam zazwyczaj na głowie

Cytat:
Napisane przez ojp Pokaż wiadomość
Dziękuję za rady Co zatem polecasz do mycia ?

Jestem po ! Załączam zdjęcia Eloe77
Kolejna pięknie zlokowana

Moje kłaki dzisiaj klapnięte i pospinane, umyję chyba dopiero jutro rano

W ogóle to wczoraj o mały włos bym się nie dorobiła kota w domu Wyjeżdżaliśmy właśnie od rodziców TŻ i pod bramę przyplątał się mini-kotek, mógł mieć nie więcej niż kilka tygodni. Prześliczny, brązowo-czarny. TŻ już go miał na rękach, ale rozsądek wygrał i kociak został u Jego rodziców. Niestety, z Jego alergią nie ma szans na futrzaka w domu Ale TŻ był bardzo zdołowany tym faktem
Stary 2011-07-22, 12:42   #38229
Rybiorek
Zakorzenienie

Cytat:

Ja przepraszam, że się powtarzam, ale ten "Twój Cycek mnie zachwyca" ciężki jest? A mały to tajfun jakiś, rozrabiaka
Cyc byl ostatni raz wazony przed pojawieniem sie Skuterka, czyli ponad tydzien temu, wyszlo 4.5 kg ale wydaje mi sie ze przytyl, od pojawienia sie malego ciagle 'cwicza' i widac ze nabral muskulatury

a maly to prawdziwy podrasowany skuterek - jak sie rozpedzi to mknie jak susuzki, a mruczy jak jamaha

kolejne.....
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Skuter i Cycek 097.jpg (53,8 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Skuter i Cycek 117.jpg (70,0 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Skuter i Cycek 118.jpg (56,5 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Skuter i Cycek 119.jpg (53,9 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Skuter i Cycek 120.jpg (57,9 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Skuter i Cycek 122.jpg (63,5 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Skuter i Cycek 132.jpg (70,1 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Skuter i Cycek 133.jpg (85,7 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Skuter i Cycek 134.jpg (76,5 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Skuter i Cycek 137.jpg (59,2 KB, 18 załadowań)
Blog fotografa
Poza pracą fotografa
Stary 2011-07-22, 12:57   #38230
Rybiorek
Zakorzenienie

i jeszcze jeden rzut ostatni
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Skuter i Cycek 140.jpg (60,1 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Skuter i Cycek 147.jpg (69,7 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Skuter i Cycek 152.jpg (63,4 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Skuter i Cycek 155.jpg (82,8 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Skuter i Cycek 156.jpg (101,2 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Skuter i Cycek 157.jpg (98,0 KB, 33 załadowań)
Blog fotografa
Poza pracą fotografa
Stary 2011-07-22, 12:59   #38231
MaybeTomorrow
Raczkowanie

Żeby Was pokręciło jeszcze bardziej.... No normalnie zostawić na niecały dzień i naprodukują kilka stron

A teraz przywitam nowe Kręcone

Cytat:
ej, przez Was chcę mieć kota ale w bloku ...szkoda by mi było zwierzaka...
DMkA, ja mam właśnie kota niewychodzącego. Szczerze, nie wyobrażam sobie wypuścić go na spacer. Mieszkam w centrum miasta i chyba bym umarła z niepokoju, że coś mogłoby mu się stać.

A i chciałam jeszcze dodać, że idę sobie do kącika popłakać z zazdrości, bo widziałam zdjęcia Twoich cudownych włosów

Cytat:
Napisane przez seduction Pokaż wiadomość
To masz szczęście

W tym małym pudełku to zmieściłyby się takie dwa kociaki i jeszcze byłoby troszkę miejsca
Od tamtego czasu sporo urósł Jest całkiem dużym kotem o długich łapkach. I niesamowicie chudym. Co jest dziwne, bo je już od kilku lat normalnie, no i jest po kastracji

Cytat:
MaybeTomorrow wielki szacun dla takich osób jak Ty, które ratują zwierzaki
Jakie maleństwo...
Nic nadzwyczajnego Jedyne czego już nie robię, mimo kłucia w sercu, to nie dokarmiam podwórkowych. Dwa razy tak się wpuściłam, i dwa razy okrutnie żałowałam. Bo jednego z podwórkowych odwiozłam do schroniska (nie polecam wizyt w tym miejscu, tym bardziej osobom o słabych nerwach... zbyt wiele opuszczonych, nieszczęśliwych zwierząt). A drugiego podwórkowca wiozłam autem jak oszalała do weta, gdzie okazało się, że dla malucha już nie ma ratunku...

Cytat:
Moze powinnam szkole wychowania dla kotow zalozyc, he? Jak widac choc Cycek jest zdecydowanie bardziej rozwazny to na Skuterka tez dzialaja nasze metody, pomimo ze wariat taki ze glowa mala (wlasnie maz dzwonil ze maly zrzucil, biegnac po polce nad kominkiem, drewniany kaczki Mandaryna i jednej glowa odleciala, jakby nozem odcieta, coz mam teraz normalnego kociaka, Cycek ngidy niczego nie zrzucil ani nie zniszczyl ale on jest wyjatkowy, gdzies przeczytalam ze jak ktos obawia sie strat, sluczenia czegos albo dostaje palpitacji na widok zadrapania na kanapie nie powinien sobie sprawiac kociaka, na razie Skuterek wie ze drapac mozna tylko drapak, niestety z tym zrzucaniem troche nam zajmnie, energia go rozpiera
Ja mam koty od kilku lat już (był jeszcze psiak). I powiedzmy, że mieszkanie jest już teraz dostosowane do kota Choć Henio nie łazi i nie zrzuca, to jednak nie mam porozkładanego nadmiaru bibelotów na półkach, kanapa jest mniej więcej pod kolor kota (żeby się kudły w oczy nie rzucały ), ubrania również pod kolor kota kupuję

Cytat:
no wisi wisi i świruje...moje koty nie mają takiego mega-drapaka to sobie radzą w inny sposób

używam PhotoScape
http://www.dobreprogramy.pl/Photosca...ows,12505.html

przyzwoity program, czasem poprawiam kontrast, rozjaśniam do MM
U mnie jest drapak. Samodzielnie robiłam z panela podłogowego i sznurka, sama dziury wierciłam. I co... Sama se teraz mogę z niego korzystać. Niusiek ma drapak w głębokim poważaniu. Atrakcyjniejsza jest kanapa i dywan.
I potwierdzam PhotoScape - bardzo fajny program do edycji.

Cytat:
Skuterek wiecej mruczy, praktycznie zawsze jak jest glaskany
Bo każdy kot składa się z:
1. futra
2. pazurów
3. podzespołu mruczącego (czasem podzespół działa aż do odcinki )

Cytat:
Na okolicznośc takich (tu dowolna, półkilometrowa wiązanka) chętnie zakupiłabym sobie granatnik Dobrze, że kociak szybko trafił w dobre ręce Ja jedną swoją kotkę znalazłam na ulicy. Stała dokładnie na środku, pomiędzy pasami i wyła wniebogłosy (nie wiem co tam robiła, z samochodu ją ktoś wyrzucił czy co?). Wzięłam oczywiście, kocię okazało się wdzięczne, najgrzeczniejsza ze wszystkich moich potworków Tylko niestety nadal boi się wszystkich gości którzy przychodzą do domu. Załączam zdjęcia, w ramach gratisu, bo włosowych chwilowo brak
Pierwszego kota Mamy przywlokłam z garażu, a drugiego Mama ma z adopcji.
I w ogóle piękne masz te rudzielce Uwielbiam takie Garfieldy Włosy też masz śliczne

Cytat:
mam problem, jak muszę umyć włosy 2 razy szamponem to jak to zrobić stosując omo?
A musisz dwa razy? Kiedyś myślałam, że to jest koniecznie niezbędne. Ale im dalej z pielęgnacją, tym prościej umyć włosy. Aktualnie szamponu używam tylko do zmycia oleju (Alterra po kokosie), a i tak nakładam go tylko raz. Odżywką, Pottersem, też myję tylko raz. I włosy się domywają świetnie

ojp oddaj trochę włosisków śliczne je masz!!!

Agaciu umarłam z zazdrości... kolor, skręt!!!

Mam postulat Coby zrobić listę Zakoconych Zakręconych, bo widać, że to jakaś reguła jest w naszym gronie

A teraz Wam pokażę dorosłego Henia i Tofisława, małego kociaka mojego kumpla.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg henio031.jpg (30,9 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg toffik 2 (3).jpg (135,1 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF0307.jpg (100,8 KB, 33 załadowań)

Edytowane przez MaybeTomorrow
Czas edycji: 2011-07-22 o 13:01
MaybeTomorrow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 13:04   #38232
MgielkaM
Zakorzenienie

Cytat:
ale loki - no śliczności... i kręcone do sameg góry ehhh marzenie

Malinka, może jeszcze będą? te pół spiralki Ja bym chciała takie jak ojp... jezu umarłam jak zobaczyłam

ojp umarłam włąśnei dlatego, że od niedawna jestem i widziałam tylko twoje ostatnie zdjęcia jak włosy niemal proste... i teraz te loki mnie zwalily z nóg
Mi alterka chyba właśnie pomaga na lepszy skręt... ale jeszcze pewnosci nie mam

Radocha z tymi kotami wielka ale i czasem jak chore czy coś to chyba bym umarła... Fajnie że twoje Rybiorku już się uczą zyc razem i dogadywać

agacie 92 jak TZ się podoba to już jest super mój potrafi pwoiedziec ze wygladam jakym włosy w wosku myła

Eloe za poźno już umyte (jak zwykle Isana babassu, alterra migdał, alterra morela) - efekt hmmm mam rulony heheh jak ich wiatr nie rozwieje to Malinka na żywo zobaczy
zaraz cykam zdjęcia bo już suche Wstawię potem może, ale rewelacji jakiejś nie ma.

ok resztę nadrobię potem

It is NOT an addiction - It's a hobby!!!

...

And when your heart begins to bleed
You're dead, and dead,

and dead -- indeed.
MgielkaM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 13:11   #38233
MaybeTomorrow
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MgielkaM Pokaż wiadomość
ok resztę nadrobię potem
To może się okazać MISSION IMPOSSIBLE
MaybeTomorrow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 13:16   #38234
Rybiorek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MaybeTomorrow Pokaż wiadomość
1. futra
2. pazurów
Moge powiedziec ze Cycol ma podzespol mruczacy, nawet po odcince, tyle ze nie uzywa, dlatego jak go dzisiaj rano wlaczyl po tym jak mu dalam sniadanie to az siadalm na dywanie (w zasadzie klaplam na 4 litery), wyglasklalam go za to strasznie, Skuter z kolei mruczy praktycznie zawsze jak go dotkne

I nie wiedziec czemy oba koty potafia byc spokojne u mnie na rekach i kolanach a u meza nie, dzisiaj Skuter przeszkadzal mi sie szykowac do pracy i skonczylo sie tak ze zamiast splukac Curl Fixa (a juz zdjelam czepek i pochylalam sie nad wanna zeby slukac) to musialam go wziac na rece i glaskac, zaczal zasypiac, ale jak podalam go mezowi to sie zdenerwowal, zeskoczyl, wrocil do lazienki i gapil sie jak sie jak kremuje buzie, potem sie polozyl do swojego legowiska (nadal znajduje sie u mnie w lazience, mieseczki sa juz w kuchni), jak wychodzilam to go poglaskalam i zaraz wlaczyl zespol mruczacy

a wlosy sa byle jakie bo przez Skutera nic nie zrobilam jak trzeba
Blog fotografa
Poza pracą fotografa
Stary 2011-07-22, 13:40   #38235
*Basia*
Mod-Śnieżynka

Cytat:
ale następnym razem zastosuję jeszcze żel lniany, teraz nie mogłam, bo dopiero co zrobiłam nowy Wczoraj też zrobiłam, stał w lodówce i tata nie wiedział co to za "gluty" i mi to wylał do zlewu
Przyzwyczai się, że lodówka zajęta

Cytat:
chciałabym ładnie wyglądać
Nie wątpię w to ani przez chwilę

Koty, koty, koty
Nie dość, że wszystkie podzielacie moją włosomanię, to jeszcze macie i kochacie koty. Tyle szczęście naraz
Moja kicia właśnie śpi.

Cytat:
Super
Cytat:
A mnie się podoba

---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

Miss Ti, jest pięknie. Pisałam kiedyś jednej z wizażanek, że jej fale kojarzą mi się z gwiazdami z czerwonego dywanu. Twoje są podobne
Cytat:
Basia coś wspominała, że ją kusi,
Pisała, pisała. Co prawda jestem na odwyku, ale to wyjątek

*Basia* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 13:48   #38236
DMkAnia
Strażnik Wizażu

Cytat:
i jeszcze jeden rzut ostatni
Ale zaczepialski Skuter!

Cytat:
DMkA, ja mam właśnie kota niewychodzącego. Szczerze, nie wyobrażam sobie wypuścić go na spacer. Mieszkam w centrum miasta i chyba bym umarła z niepokoju, że coś mogłoby mu się stać.

A i chciałam jeszcze dodać, że idę sobie do kącika popłakać z zazdrości, bo widziałam zdjęcia Twoich cudownych włosów
Na osiedlu u nas ludzie chodzą na spacery z kotami na smyczy dziwny obrazek dla mnie
Nie no, nie płakać mi tu! I nie zazdrościć, bo się loki rozprostują prześlę Ci trochę skrętu, jeśli będę miała za dużo

Cytat:
zaraz cykam zdjęcia bo już suche Wstawię potem może, ale rewelacji jakiejś nie ma.
Nie potem, nie potem zobaczę je dopiero we wtorek, o ile Was nadrobię

Cytat:
Napisane przez *Basia* Pokaż wiadomość
Pisała, pisała. Co prawda jestem na odwyku, ale to wyjątek
No tak, zapomniałam wyjeżdżam dziś i tak na stałe z Wami będę dopiero jakoś 8 sierpnia to może przełóżmy to na połowę sierpnia bądź wrzesień oczywiście po M.B.Pieniężnej

"Świat przeszkadza mi w życiu."
DMkAnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 14:14   #38237
seduction
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarnaaa33 Pokaż wiadomość
Witam i ja kręconowłosa
Witaj

Cytat:
I to mają być te włosy, które były takie be? Pięknie wyglądają

Cytat:

Bylismu u veta ze Skuterkiem, mial test krwi na kociego aidsa, leukemie i jeszcze 2 choroby, zadnej niet, biedak tak sie wyrywal ze nie udalo sie vetce pobrac krwi z szyjki (Cyckowi tak brali bez problemu), skonczylo sie ze i lapke ogolili i z lapki wzieli, zostal popryskany na wszelki wypadek czyms przeciw pchlom (za maly na preparat jaki daje Cyckowi) i dostalismy tabletke na odrobaczenie (w razie czego, wedlug vetki nie ma raczej robakow), no oczywiscie dostal szczepionki po tescie krwi.
Teraz spi bo wizyta go troche zestresowala, ale najpierw zjadl kolacje z tabletka.
Skuter ma oczyska powalające, super że jest zdrowy

Cytat:
jest super
a alterka...kilka dziewczyn mówiło, że "robi" lepsze loki, a w użytkowaniu jest bardzo bardzo

nikt nas nie rozumie

bardzo chcę spróbować miodu
trzeba iść na rynek

i olejowania (poza kokosem to jeszcze nie robiłam) chyba sobie zaraz nałożę oliwę z oliwek, tylko co będzie jutro po myciu...
chciałabym ładnie wyglądać
Już wyglądasz a będziesz jeszcze bardziej Zmiany u Ciebie widać ogromnie, nie ma co narzekać

Cytat:

Dziewczyny ze 143 fotek wybralam 30 na razie pierwsza dziesiatka, w ciagu dnia kolejne
Cała trzydziestka zdjęć jest super, ale ostatnie jak sobie razem leżą są najlepsze lub to jak Skuter chce złapać ogon Cyca

Cytat:
Zosia czuje się chyba miło połechtana, bo mruczy jak stary traktor

Dziękuję A hennowanie wcale nie jest skomplikowane, tylko czasochłonne i brudzące

Gratisowo zdjęcia mojego rudego kłębowiska, nie mogłam się powstrzymac To grube to wbrew pozorom nie jest ciężarna kocica tylko kocur, który nie wiadomo czym się tak pasie. Nazywa się Ryszard. Pilnujemy go strasznie, z miski nikomu nie wyjada, dostaje jedzenie 2 razy dziennie, w ilości zaleconej przez weta i nadal jest gruby i nic sobie z naszych starań nie robi Ale mimo tuszy zdrowy, a to najważniejsze.
Napisz mi proszę jakiej to henny używałaś, będę bardzo wdzięczna
Kociak cudowny, rudasek

Cytat:
Dziękuję jeszcze farba chemiczna gdzieś od połowy jest, ale się jej pozbędę, stopniowo
Dziewczyny, będziecie chciały wypróbować te Fixy? bo tu widzę nie ma żadnych konkretnych deklaracji a wątek nie jest rozbiórkowy Basia coś wspominała, że ją kusi, Eloe?
Ja tam chętnie, ale nie teraz, bo bida piszczy

Cytat:

Od tamtego czasu sporo urósł Jest całkiem dużym kotem o długich łapkach. I niesamowicie chudym. Co jest dziwne, bo je już od kilku lat normalnie, no i jest po kastracji

A teraz Wam pokażę dorosłego Henia i Tofisława, małego kociaka mojego kumpla.
Ciotka miała kota wychodzącego właśnie w domu z ogrodem i pewnego razu nie wróciła. Później okazało się, że jakiś baran ukradł

Najważniejsze, że go znaleźliście i jest szczęśliwy oraz zdrowy. W domu rodzinnym TŻa jest kot (Szajbek) i też je normalnie, po kastracji, 4 czy 5 lat ma i chudzinka z niego, więc nie ma się czym przejmować

Cytat:
a wlosy sa byle jakie bo przez Skutera nic nie zrobilam jak trzeba
I tak mu od razu wybaczyłaś

Daj dwójaka i nakarm zwierzaka

Lepiej żyć jeden dzień jak tygrys, niż sto dni jak owca.

seduction jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 14:14   #38238
Eloe77

I znowu Jak tu nie kochać kotków?
Rybiorko, Maybe miód na moje serce

Cytat:
pokaż
Ee... nie Mam tylko telefon i swoje ręce. Będzie lipa, a nie zdjęcia. Chyba że chcesz zobaczyć kafelki w mojej łazience pracowej
Poczekaj... Jedno się nadaje Reszta to zdjęcia szafy
Cytat:
ale jak szampon nic się nie pieni to one są umyte?
Co to za szampon, który się nie pieni? Czym myjesz, ze masz takie wątpliwości?
Cytat:
nie mogę tak...ble... próbowałam tez samą pianą i też źle jakoś...mam lipne włosy...
To umyj samym szamponem jak zawsze. W końcu już trochę pielęgnujesz, możesz dać im oczyszczacza.
Troszkę przyciężkie są. Ot, wszystko. Przyda się nieco zwykłego szamponu. Powinno się poprawić.
Cytat:
Eloe?
Myśli...
Cytat:
trzeba jakiś pomnik postawić
Zróbmy sobie lok w brązie. Taki 3-metrowy
A czemuż to koleżanka nas opuszcza?

Cytat:
1. futra
2. pazurów

Cytat:
Mam postulat Coby zrobić listę Zakoconych Zakręconych, bo widać, że to jakaś reguła jest w naszym gronie
Chyba większość się wpisze

Cytat:
Eloe za poźno już umyte (jak zwykle Isana babassu, alterra migdał, alterra morela) - efekt hmmm mam rulony
Czyli i tak na dobre wyszło
Przyjemnego spotkania z Malinką
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 22.7a.jpg (86,5 KB, 89 załadowań)

MÓJ IDEAŁ

Edytowane przez Eloe77
Czas edycji: 2011-07-22 o 14:16
Stary 2011-07-22, 14:29   #38239
seduction
Zakorzenienie

Cytat:
A
No tak, zapomniałam wyjeżdżam dziś i tak na stałe z Wami będę dopiero jakoś 8 sierpnia to może przełóżmy to na połowę sierpnia bądź wrzesień oczywiście po M.B.Pieniężnej
Oddaj włoski

Ja też chętna jestem na połowę sierpnia (a najlepiej początek września) na zamówienie, tak jak DMkA

---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

Cytat:
Przyjemnego spotkania z Malinką

Piękne włosy, Eloe - ale to już wiesz. Serce mi pęknie przez Wasze włosy (Twoje, Rybiorka, DMkA-i). Jak patrzę na Wasze włosy to, aż mam ochotę ściąć i mieć nadzieję, że będą jak Wasze

---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ----------

Cytat:
Nie gadamy, tylko wrzucamy skład. Może warto przymknąć oko?
To wrzucam: Aqua, Parafiinum Liquidum, Ethylheyl Stearate, Propylene Glycol, Glyceryl Stearate, Ceteareth-20, Mineral Oil, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Stearyl Heptanoate, Stearyl Caprylate, Ceteareth-12, Panthenol, Hydrolyzed Algin, Chlorella Vulgaris, Maris Aqua, Tocopherol, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Allantoin, Dimethicone, Methylparaben, Propylparaben, Carbomer, DMDM Hydantoin, Tetrahydroxypropyl, Ethylenediamine, Parfum, Aplha-Isometyl Ionone, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylopropional (Lilial), Citral, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde (Lyral), Isoeugenol, Limonene, Linalool.

To jest ten balsam po opalaniu, o którym składzie marudziłam. Wiem, że na silikony czasem warto przymknąć oko, ale nie wiem na jakie, jak często później zmywać to szamponem (SLS?) itp. A na dodatek na używania silikonu wolałabym przymknąć oko w naprawdę fajnych kosmetykach

Stary 2011-07-22, 14:40   #38240
Rybiorek
Zakorzenienie

Cytat:
Skuter ma oczyska powalające, super że jest zdrowy
jak dwa wegielki, dlatego maz chcial go nazwac Hajer (dziewczyny ze Slaska powinny wiedziec co to znaczy, to okreslenie na gornikow ktorzy pracuja jako pierwsi, robiac specjalne wneki dla kombajana weglowego zeby ciecie sciany szlo gladko i kombajn mogl wrocic, oni sie najbardziej uwijaja i jak im sie trafi ktos wolny do obslugi kombajna to klna strasznie, no i jak to gornicy - maja czarne obwodki wokol oczu od pylu jak wyjada), ale po angielsku mysleliby ze to imie znaczy wyzszy (higher) wiec sie sprzeciwilam, zostal Skuterek

Cytat:
Cała trzydziestka zdjęć jest super, ale ostatnie jak sobie razem leżą są najlepsze lub to jak Skuter chce złapać ogon Cyca
jedno z ulubionych zajec

Cytat:

I tak mu od razu wybaczyłaś
coz, takim szkrabem bedzie krotko, tak to dzisiaj wyglada, probowalam zrobic fotke telefonem przed oknem w lazience ale ono male i pod sufitem wiec w sumie fotka tez nie bardzo, no i slonce sie odbilo od mojej twarzy bo mam jeszcze biala bluzke i wyszlo jak przeswietlone, byl Curl Fix ponad 30 min (z powodu Skutera), potem Smoothing 1 minuta (bo juz mi czasu zabraklo), zel polozony byle jak i schly same jak jechalam do pracy, zanim doszlam do przystanku to sie troche rozwalily bo choc cieplo to wiatr byl, ale co tam, wazne ze Skuter zdrowy (generalnie po Fixie sie bardziej skrecaja, dzisiaj nie bo jednak za dlugo go trzymalam)

Eloe - fotka niewyrazna ale regularne loki widac

w sumie obejrzalam moja fotke ponownie i nie wyszo zle, tylko dol przez to ze slonce odbilo sie od bialej bluzki sprawia wrazenie ze wyglada jakby sie przeswietlil, gora nie jest oswietlona i wyszla ok
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg piatek.jpg (77,2 KB, 72 załadowań)
Blog fotografa
Poza pracą fotografa
Stary 2011-07-22, 15:00   #38241
seduction
Zakorzenienie

Cytat:

w sumie obejrzalam moja fotke ponownie i nie wyszo zle, tylko dol przez to ze slonce odbilo sie od bialej bluzki sprawia wrazenie ze wyglada jakby sie przeswietlil, gora nie jest oswietlona i wyszla ok
też chcę

Stary 2011-07-22, 15:02   #38242
*Basia*
Mod-Śnieżynka

Eloe, kiepsko widzę, ale dwie rzeczy na pewno: bardzo urosły Ci włosy i loki na całej głowie od samej góry. Piknie jest

Stary 2011-07-22, 15:06   #38243
Rybiorek
Zakorzenienie

Cytat:

Piękne włosy, Eloe - ale to już wiesz. Serce mi pęknie przez Wasze włosy (Twoje, Rybiorka, DMkA-i). Jak patrzę na Wasze włosy to, aż mam ochotę ściąć i mieć nadzieję, że będą jak Wasze

Bo mamy krotsze i niby dlatego lepiej sie ukladaja czy widzisz zniszczenia na swojej dlugosci? Daj wlosom czas, nie od razu Rzym zbudowano, ja powiem z reka na sercu strasznie zalowalam ze obcielam te moje klaki, choc bylo to konieczne bo inaczej potrzebowalam naprawde duzo zabiegow zeby ukryc zniszczenia, teraz praktycznie nic nie robie (bo co to jest wgniatanie zelu przez 2 minuty, tyle zajmuja mi nalozenie zelu na cale wlosy), mam nadzieje ze juz mi durne pomysly nie przyjda do glowy, tylko czerwien i tylko na odrosty
Blog fotografa
Poza pracą fotografa
Stary 2011-07-22, 15:06   #38244
*Basia*
Mod-Śnieżynka

Rybiorku, loki jak zwykle, po co komentować. No i jedno ważne spostrzeżenie, grzywka bardzo Ci urosła, wcześniej tego nie zauważyłam.

Stary 2011-07-22, 15:10   #38245
Rybiorek
Zakorzenienie

Cytat:
Rybiorku, loki jak zwykle, po co komentować. No i jedno ważne spostrzeżenie, grzywka bardzo Ci urosła, wcześniej tego nie zauważyłam.
nom jak ja pociagne to jest do konca brody ciagle mam ja na oczach, w pracy czasami to przeszkadza, niekiedy sie ladnie ulozy i nie leci ale czesciej leci, w ostatecznosci upinam na czas pracy przy kompie malutka zabka

z ta dlugoscia moge zyc, ramion nie dotykaja ale cala szyje zakrywaja
Blog fotografa
Poza pracą fotografa
Stary 2011-07-22, 17:18   #38246
imbryka
Rozeznanie

Cytat:
no ponoć to normalne, że kocury tyją po kastracji
może trzeba się skonsultować z weterynarzem?
Zwierzak wcale nie musi tyć po kastracji przeczytaj "mity o kastracji", bo wiele informacji które krąży z ust do ust to nie prawda.
Ja mam wykastrowanego kocura i nic sie nie zmienił, jest jaki był
Zdarza się że zwierzaki tyją, ale jeżeli są nieodpowiednio karmione lub mają ograniczoną ilość ruchu.
Zawsze możesz jeszcze podpytać dobrego weterynarza i jeżeli masz obawy wziąć lżejsza karmę.
Ja swojego karmiłam perfect fit, a później joserą, normalną dla dorosłych kotów i wszystko było w porządku
Jeżeli pójdziesz do konkretnego i dobrego weterynarza to sam zabieg będzie krótki, a kot zaraz odzyska siły. Mój już praktycznie następnego dnia doszedł do siebie

Zrobiłam sobie dzisiaj żel lniany i dodałam kilka kropel aloesu (mam kilka takich doniczkowych w domu ). Jak na wszystkie żele które robilam, ten w sumie wyszedł najlepiej, taki jędrny glutek
Mam nadzieję, że jego cudotwórcze siły zadziałaja na moje pukle

imbryka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 18:03   #38247
seduction
Zakorzenienie

Cytat:
Bo mamy krotsze i niby dlatego lepiej sie ukladaja czy widzisz zniszczenia na swojej dlugosci? Daj wlosom czas, nie od razu Rzym zbudowano, ja powiem z reka na sercu strasznie zalowalam ze obcielam te moje klaki, choc bylo to konieczne bo inaczej potrzebowalam naprawde duzo zabiegow zeby ukryc zniszczenia, teraz praktycznie nic nie robie (bo co to jest wgniatanie zelu przez 2 minuty, tyle zajmuja mi nalozenie zelu na cale wlosy), mam nadzieje ze juz mi durne pomysly nie przyjda do glowy, tylko czerwien i tylko na odrosty
Nie widzę zniszczeń. Wiadomo, że są suche, ale i tak z nimi ciut lepiej niż było. Nie miałam rozdwojonych końcówek nawet przed podcięciem, teraz tym bardziej. Prostownicę używałam dosłownie raz na pół roku lub rzadziej, farbowałam też nie za często

I też mam nadzieję, że nie przyjdą Ci do głowy głupie pomysły, bo szkoda tak pięknych włosów

Stary 2011-07-22, 18:06   #38248
Stefannia
Wtajemniczenie

Kupiłam morelkę, szampon i odżywkę i nivea - balsam podkreślający loki. No i jeszcze wypatrzyłam coś takiego http://www.rossnet.pl/Produkt/Alterr...awokado,110495

Wrzucę skład 9prawie same oleje ), zerkniecie czy nadaje się do olejowania? Jak nie to zużyje na ciało
Glycine Soja Oil, Ricinus Communis Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Zea Mays Germ Oil, Sesamum Indicum Seed Oil, Vitis Vinifera Seed Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Parfum, Persea Gratissima Oil, Punica Granatum Seed Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Triticum Vulgare Germ Oil, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Linaloo.
Stefannia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 18:30   #38249
ojp
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agacie92 Pokaż wiadomość

Ale ich dużo
Rzeczywiście, objętościowo bardzo ładnie to wyglądało, ale i tak mi siadło zanim poszłam spać Przynajmniej zdjęcia zdążyłam zrobić Nie dawałam żelu, ani nic, kurcze, szkoda no, bo wyglądały super

Cytat:

I jak tu zostawić coś dla potomności?
jeju, ale przyjemnie czytać takie rzeczy

Co oznacza, że dla stylizacji Twoich włosów odżywka b/s (na pewno ta właśnie) jest niezbędna.
Już dużo zdjęć zostawiłam, a pewnie będę wstawiać więcej, jak tylko będę miała dostęp do laptopa Nie zamierzam zaniechać pielęgnacji po wyjeździe, mam nadzieję, że tam też znajdę odpowiednie kosmetyki dla moich włosów

Cytat:

ojp, jaka zmiana no nie wierzę!

Cytat:
Napisane przez gohs Pokaż wiadomość

Kolejna pięknie zlokowana
Cytat:

ojp oddaj trochę włosisków śliczne je masz!!!
Dziękuję ! Kiedyś miałam gęste włosy i jakie długie, mogę fotkę pokazać W wieku 17 lat miałam warkoczyki przez 4 miesiące Przy ściąganiu wyrwałam sobie połowę włosów

Cytat:
ale loki - no śliczności... i kręcone do sameg góry ehhh marzenie

Malinka, może jeszcze będą? te pół spiralki Ja bym chciała takie jak ojp... jezu umarłam jak zobaczyłam

ojp umarłam włąśnei dlatego, że od niedawna jestem i widziałam tylko twoje ostatnie zdjęcia jak włosy niemal proste... i teraz te loki mnie zwalily z nóg
Mi alterka chyba właśnie pomaga na lepszy skręt... ale jeszcze pewnosci nie mam
Tak, one proste, bo tak je zrobiłam Ogólnie mam bardzo podatne włosy, z czego niezmiernie się cieszę

Cytat:
Przyzwyczai się, że lodówka zajęta
Wylatuję do Londynu za 2 dni, więc po moim wyjeździe może sobie wyrzucać co tylko chce

Cytat:

I to mają być te włosy, które były takie be? Pięknie wyglądają
Dziękuję, ale w dużej mierze to chyba zasługa zdjęcia

Cytat:
Szkoda, że zdjęcie trochę słabej jakości, bo bardzo chciałabym zobaczyć Twoje włosy Masz ogromną wiedzę na ten temat, więc pewnie Twoje włosy wyglądają przepięknie Nie widzę tam puchu ani żadnego siana, czego bardzo zazdroszczę

Cytat:
Bardzo ładny kolor, można prosić o więcej zdjęć ?

Aparatka: 16.08.2007-10.09.2009
11.03.2015-?

Walczę:
82,6 kg --> 80,2 kg --> 75,9 ?

cel I: 79 kg
cel II: 75 kg
cel III: 71 kg

"Per aspera ad astra".
ojp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-22, 18:31   #38250
*Basia*
Mod-Śnieżynka

Pisałam Wam, że zamawiałam 2 Tigi no i dostałam tylko 1. Czekam teraz na wyjaśnienia sprzedawcy z Allegro. Jestem potwornie wściekła.
Na dodatek listonosz NIGDY nie przynosi poleconej poczty, tylko zostawia od razu awizo. Żałuję, że nie napisałam w końcu na niego skargi. Zwłaszcza, że za każdym razem kiedy jestem na poczcie (dziś też) ktoś oprócz mnie mówi, że był w domu, a awizo w skrzynce (mam windę w bloku). Gdyby każdy tak pracował, wszystko byłoby do ....
Jestem tak wściekła, że mam ochotę coś rozwalić.

Wierzę, że sytuacja z Tigi się wyjaśni. Eloe, czekaj cierpliwie

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje

Ten wątek obecnie przeglądają: 4 (0 użytkowników i 4 gości)

Zasady wysyłania wiadomości