| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2011-07-22, 12:25 | #1951 | |||||
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2010-08 Lokalizacja: śląskowo 
				 | 

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy! Cz: XII

Cytat: 
  fioletowym  przecie to transss    Cytat: 
 biedna lolka  opiekuj się nią.. oby szybko z tego wyszła  Cytat: 
 chyba się zapiszę na poniedziałki na aero.. chociaż raz w tygodniu  Cytat: 
    ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Cytat: 
  ale Tobie w nich całkiem ładnie   | |||||
|     | 
|  2011-07-22, 13:18 | #1952 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-05 Lokalizacja: ... 
				 | 

Cytat: 
  też nie lubię słodkich i gazowanych   upał sama woda niegazowana  ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Cytat: 
   | ||
|     | 
|  2011-07-22, 13:24 | #1953 | ||
				 | 

Cytat: 
  fryzura jego mi bardzo odpowiada i ma szlaban żadnego kombinowania  ostatnio się uparł ale to już w klubie Wam napiszę co wymyślił  w pepco szorty koralowe ? szybko pokazuj mi jakie  a Paulinka jeśli mowa o pepco to byłam w tym drugim to w ogóle szajs nie było nic  ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Cytat: 
  tylko jakaś delikatna góra do nich żeby nie przesadzić bo wystarczająco one w oczka rzucają się   | ||
|     | 
|  2011-07-22, 13:25 | #1954 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2010-08 Lokalizacja: śląskowo 
				 | 

Cytat: 
  i to kupione za 24,99  pokaże jak do domku wrócę   | |
|     | 
|  2011-07-22, 13:26 | #1955 | |
				 | 

Cytat: 
  ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- koniecznie!  koralowe  24,99   | |
|     | 
|  2011-07-22, 14:02 | #1956 | |
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2010-01 Lokalizacja: CK 
				 | 

Cytat: 
 Myślę,że pielęgniarki bardziej bały się,że mogłabyś zasłabnąć,albo przez przypadek wyciągnęłabyś wenflon i miałyby dodatkową robotę z założeniem nowego. A specyfika pracy w szpitalu jest różna,być może nie przychodziły bo były zajęte innym pacjentem.Oddziały często są przeładowane,a na zmianie 2 lub 3 pielęgniarki. Życzę zdrówka. | |
|     | 
|  2011-07-22, 14:03 | #1957 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2011-02 
				 | 

Czekoladowoo>> widzę ze mamy ten sam problem, moze coś w powietrzu jest ??   Ja od 6lat biore tabletki, zawsze krwawienie z odstawienia jak w zegarku a teraz nie ma. Troche sie martwie dlaczego tak sie stało? Robilam test , ciąży nie ma. Wczoraj zaczelam nowe opakowanie. Poczekam do nastepnego krwawienia ,jak sie nie pojawi to pojde do lekarza. jedno krwawienie moze nie wystapic   | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2011-07-22, 14:17 | #1958 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-01 Lokalizacja: Opole/Kassel De. 
				 | 

Lady O to szkoda  Moze nastepnym razem sie uda  Encha To idz zapisz sie.  To jest super sprawa   
				__________________  blonding+ zapuszczanie 31.08.10.  Basen 21.1.12 wt,cz,niedz. Cel-jeszcze 4kg mniej  Abs 9/30 | 
|     | 
|  2011-07-22, 14:21 | #1959 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-03 
				 | 

Cytat: 
  I wogole źle sie czuje... Edytowane przez czekoladowoo Czas edycji: 2011-07-22 o 14:26 | |
|     | 
|  2011-07-22, 14:23 | #1960 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2010-07 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

dziękuję dziewczynki za opinie, kupiłam je pod wpływem chwili a teraz w nich nie chce chodzić   Lady, dzięki że o mnie pamiętałaś  u mnie te pepco też takie chujowe. nic nie ma. Encha pokaż ciuszki  jakiś mam dziś kiepski dzień. :/ | 
|     | 
|  2011-07-22, 15:38 | #1961 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-02 
				 | 

dzien dobry   a ja jeszcze dzisiaj sie hospitalizuje, bo mialam jeszcze troche za niskie cisnienie, ktore niepokoilo lekarza, ale jesli nic sie juz nie bedzie dzialo dzisiaj i w nocy to jutro powinnam wyjsc  ponadrabiam Was jak wroce do domu, bo na komorce to dupa, ze tak powiem   | 
|     | 
|  2011-07-22, 16:15 | #1962 | |||
				 | 

Cytat: 
   bo jak jutro ładnie będzie to nad morze jadę  dodałam foto spódniczki które pstryknęłam zanim zaniosłam do krawcowej  założyłam ją na taką długość  okazało się że tą spódniczkę uszyła sobie moja mama   jak Wam się podoba? w poniedziałek do odbioru  ---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- Cytat: 
    ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- Cytat: 
   jeszcze poszukam   | |||
|     | 
|  2011-07-22, 16:43 | #1963 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2011-07-22, 18:21 | #1964 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2009-09 
				 | 

Cytat: 
  . Kitkulka, dobrze, że już lepiej Ci  . 
				__________________   | |
|     | 
|  2011-07-22, 19:09 | #1965 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-12 
				 | 

hello dziewczynki!   Cytat: 
  Cytat: 
  niestety było minęło  nie gniewaj się , ale nie jest w moim stylu ponieważ nie lubie motywów kwiatowych  , ale krój i kolorki ładne  za to bluzeczka biała mi się podoba  i ten czarny gorsecik z albumu  Cytat: 
  3 miesiące brałam i przez trzy miesiące nie miałam okresu ani nawet plamienia  poszłam więc do lekarza a on mi powiedział że powinnam się cieszyć że nie miesiączkuję   nie wspomne ,że przez to chyba ze cztery testy ciążowe robiłam prawie co 2 tygodnie  bo wydawało mi się to nienormalne że nie mam okresu  i stwierdziłam że chce inne ,,normalne'' tabletki żebym wiedziała że dostałam okresu a nie odchodziła od zmysłów co miesiąc że może jestem w ciąży   czeko czekam jutro na relacje z farbowania  ciekawa jestem jak Ci teraz wyjdzie  ja teraz zaczynam się zastanawiać czy zrobić jeszcze raz tym 219 czy C12 bo dopiero teraz kolorek mi się podoba  ponad dwa tygodnie temu robiłam i najpierw wydawało mi się rudawo  może przez ten popiel? ja muszę zrobić włoski w środę lub czwartek  bo w sobotę wyjeżdżam i muszę być ,,Zrobiona"   
				__________________ blonding  zapuszczanie i regeneracja włosków  było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm  aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała | |||
|     | 
|  2011-07-22, 20:11 | #1966 | |||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-08 
				 | 

Cytat: 
  Cała PL :/ Cytat: 
 Cytat: 
 No to nie dobrze :/ tak już ciągle będzie? Jak było co powiedział lekarz ? Cytat: 
  możesz się nagrać i nam puścić  Cytat: 
  czyli to jednak nie od tego   | |||||
|     | 
|  2011-07-22, 20:21 | #1967 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-08 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Cytat: 
  dawno juz nie grałam ale czasem mnie natchnie  jak sie naucze juz całej pieknie to wrzuce na yt hahah  co powiedział lekarz? no coz, zbyt ciekawie nie jest... mam podejrzenie uszkodzenia łękotki i nie podoba mu się, ze mam taki niestabilny staw. W srode musze miec rezonans magnetyczny i to badanko za 450 zł powie mu czy operujemy czy nie. Milutko  Na szczescie jedyny plus tego, ze wiązadło nie jest zerwane wiec się obejdzie bez rekostrukcji | |
|     | 
|  2011-07-22, 20:26 | #1968 | |||||||
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
  w takich zawsze się ładnie wygląda  i do wszytskiego praktycznie pasuje; ) Cytat: 
  Cytat: 
  mnie jeśli  by ię podobało to bym chodizła, nie zwracaj uwagi na innych  Cytat: 
  Fajnie jak nie widać odrostu prawda?  tylko gorzej jak później farba kiepsko złapie  Cytat: 
 Nawet głowę umyć normalnie miałam problem bo przy każdym poruszeniu ręką czułam tą igłę   | |||||||
|     | 
|  2011-07-22, 20:29 | #1969 | ||
				 | 

Cytat: 
  oby obyło się bez operacji i wszystko dobrze zakończyło  ale niezła cena za badanie   a z chęcią posłucham jak grasz  więc czekam na linka  ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- Cytat: 
    i faktycznie masz rację zawsze dobrze się w nich wygląda i praktycznie do wszystkiego  to masz tak samo jak ja  ja też czasami się skuszę ale na prawdę rzadko jakoś nie ciągnie mnie nawet   | ||
|     | 
|  2011-07-22, 20:29 | #1970 | |
				 | 

Cytat: 
   Kurcze nie dobrze :/ tak jak problemy ze zdrowiem to trzeba mieć w zanadrzu jakieś zaskórniaki i to dużo niestety :/ Operacja.. brzmi poważnie  No cóż pozostaje mi trzymać kciuki, że rezonans jednak wykluczy taką ewentualność   Edytowane przez Yattamanka Czas edycji: 2011-07-22 o 20:31 | |
|     | 
|  2011-07-22, 20:31 | #1971 | |
				 | 

Cytat: 
   ja za to lubię kwiatuszki  taka o na lato jak znalazł  tylko lata coś u mnie nie widać  u mnie jesień  właśnie krój i kolorki urzekły mnie bo praktycznie każda boksereczka będzie mi pasowała do niej   | |
|     | 
|  2011-07-22, 20:39 | #1972 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-08 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Cytat: 
  ale raczej się juz nastawiam  jak mnie dziś badał to mine miał nietęgą  musze sie wybrac na zakupy aby zaopatrzyc sie w kilka par płaskich butow, domyslam sie, ze przez jakis czas obcasów nie zaloze...  Cytat: 
  chciałabym zeby wykluczył, ale z drugiej strony powiedział, ze raczej trzeba bedzie wzmocnic wiazadło i chciałabym miec porzadnie zrobione, zeby kolano było mocne, zbliza się zima ciekawe czy na narty pojade..jak nie teraz to chociaz za rok  obcasy moge przebolec, ale to nie  edit:własnie czytam ulotke o artroskopii-jak cos to bedą mnie usypiać. Tego sie boje..a jak sie nie obudze?   Edytowane przez infatuated Czas edycji: 2011-07-22 o 20:42 | ||
|     | 
|  2011-07-22, 20:40 | #1973 | 
				 | 

idę obejrzeć jakieś romansidło    liczę jutro na poprawę pogody i wypad nad to morze  ale jak będzie lało to bez sensu bo też będziemy siedzieć w hotelu   | 
|     | 
|  2011-07-22, 20:50 | #1974 | 
				 | 

Infa kochana, jejuu.. aż mnie ciarki przeszły. Mam nadzieję że dobrze się ułoży z tą Twoją nóżka   mój brat cioteczny też będzie miał operację(w listopadzie) bo rezonans mu kiepsko wyszedł:/ a on gra w piłkę i coś tam sobie rozwalił... Wiecie że mnie pod koniec cc uspali ? Pan anestazjolog był strasznie miły, i ja mówię do niego że niech Pan do mnie coś mówi, bo już nie mogę wytrzymać, a on jeszcze chwila Paulinko, wyciągnęli małą pokazali mi ją dosłownie na sekundę i już potem nic a nic nie pamiętam tylko jak się wybudziłam na chwilę jak mnie przenosili z bloku operacyjnego do innej sali. Edytowane przez _paulinka2 Czas edycji: 2011-07-22 o 21:20 | 
|     | 
|  2011-07-22, 20:51 | #1975 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2010-01 Lokalizacja: CK 
				 | 

Yattamanka napisała: Skąd masz takie informacje? ja jak miałam wenflon w szpitalu to miałam normalną igłę i jeszcze mnie chamica pielęgniarka szarpała i mi tą igłę przyciskała myślałam, że się ze**am z bólu :/ Nawet głowę umyć normalnie miałam problem bo przy każdym poruszeniu ręką czułam tą igłę  [/QUOTE] Na 100% nie miałaś igły w żyle  Igła jest tylko do zakładania wenflonu aby wkuć się w żyłę,a potem się ją wysuwa i zostaje tylko elastyczna kaniulka,przez którą podaje się płyny.Oczywiście,że cię bolało i utrudniało wykonywanie czynności bo jak co bądź to jest jednak ciało obce w żyle,ale nie igła. A te informacje mam ze studiów medycznych,które skończyłam   Edytowane przez piiz Czas edycji: 2011-07-22 o 20:53 | 
|     | 
|  2011-07-22, 21:12 | #1976 | |||
				 | 

Cytat: 
   A że nie widać fajnie  Ale nie wiem czemu bo normalnie juz sie bardziej odznacza  Zła kurcze jestem bo nie chciałam tak długo czekać ale wogole nie widziałam tego odrostu  Cytat: 
  Bo tym razem nie bede farbowała sama  Cytat: 
  Kurcze wiecie co, zrobilam dzisiaj specjalnie fotki odrostu, jeszcze w trybie makro żeby było wyraźnie, bo chciałam zobaczyc czy jest bardziej rudo, czy bardziej złoto, no bo ja nie widze  I na aparacie widze wyraźnie że jest złoto, a ściągnęłam na lapka i na niektorych zdjeciach ledwo co widze odcinajacy sie odrost  I kurcze nie wiem czy to moje ustawienia monitora czy co... I nici, nadal nie wiem jaki to kolor  I zastanawiam sie czy wrzucac wogole bo nie wiem czy cokolwiek bedziecie widziec,   | |||
|     | 
|  2011-07-22, 21:15 | #1977 | 
				 | 

widzę że u nas nieciekawie ostatnio   każdego coś dopada   Kitka w szpitalu, u Infy operacja być może, Czeko źle się czuje a Bunny Lola choruje   | 
|     | 
|  2011-07-22, 21:17 | #1978 | 
				 | 

Czeko wrzucaj !    | 
|     | 
|  2011-07-22, 21:21 | #1979 | ||
				 | 

Cytat: 
  ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Cytat: 
  ale nie w PL dlatego miałam chyba większe zaufanie  obcasów nie przebolałabym   ale kup na płaskim bo na pewno będą Ci potrzebne, choć trzymam kciuki żeby obyło się bez operacji     | ||
|     | 
|  2011-07-22, 21:28 | #1980 | 
				 | 

Ok wklejam, od razu mówie, że tak: -wszystkie fotki robione przy oknie tylko na tych dwóch jakoś inaczej światło padło - wydaje mi sie że ostatnie zdjęcie jest najbardziej podobne do tego co widze w lusterku przy oknie, ale pociac sie nie dam bo gdzie nie stane i jakie lusterko wezme to widze co innego  Na dworzu jak złapie lusterko to też są inne, jaśniejsze. - u mnie na laptopie kolory są przekłamane, w aparacie wyraźnie widze że odrost jest złoty, na laptopie widze prawie białe włosy i lekko odcinajacy sie odrost  Także nie wiem jak bedzie u was   Tak czy siak, powiedzcie jak wy to widzicie, jesli cokolwiek widzicie  złoto czy rudo? | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:24.