Pachnące główki, słodkie stópeczki i ich szczęśliwe, spełnione mateczki V-VI 2011 - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-23, 21:04   #2341
andziot
Zakorzenienie

Dot.: Pachnące główki, słodkie stópeczki i ich szczęśliwe, spełnione mateczki V-VI 20

enchan ale z Ciebie laska !!!!!!

a ja jem znów
kupiłam dziś sobie Danio orzechowe
ciekawe jak smakuje

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-23, 21:05   #2342
anulinka2009
Wtajemniczenie

GG do anulinka2009
Dot.: Pachnące główki, słodkie stópeczki i ich szczęśliwe, spełnione mateczki V-VI 20

Pepe śpi
Idę rozwiesić pranie, umyć łazienkę i podłogi.
Sporo tego , ale leniłam się w ciągu dnia i mam za swoje
anulinka2009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-23, 21:07   #2343
enchantresss
Rozeznanie

Paulizia, powiem tak : dobry aparat, photoshop i wszystkie jesteśmy miss świata

Gabrysia

04.06.2011
<3

enchantresss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-23, 21:16   #2344
eweska
Moderatoreska

Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość

eweska makijaż i zdjęcia rewelacyjne !!! a jak ten wiatr we włosach robisz ???
a chłopaki Twoje to mieszczą się jeszcze w jednym łóżeczku ???
Wentylator
Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość

eweska; REWELKA makijaz
Zrobiłaś z tej pani miss świata !! W tym kapeluszu naprawdę ładnie wygląda.
A polecisz jakiś pędzel do blendowania? (nawet nie wiedziałam, że takowe są )

EDIT: doczytałam już który, dziekuje
merci

Cytat:
Napisane przez Paulizia Pokaż wiadomość
Nie ma w Anglii pedzli Maestro
Szkoda bo pędzle są rewelacyjne, ale chyba przez net można zamówić bo w sklepach ich nie ma tylko przez net sie zamawia.

Cytat:
Pa

Eweska, miałam pytać o to samo co Andziotka - jak robisz wiatr ?? Suszarką ??
Oglądam ciągle Twoj blog - na tych dwóch zdjęciach wyglądasz rozbrajająco

http://4.bp.blogspot.com/-_3AhwpsmE5...0/DSC_1524.jpg

http://3.bp.blogspot.com/-kdjhkTz7dN...0/DSC_1497.jpg
merci

Cytat:
Napisane przez anulinka2009 Pokaż wiadomość
eweska, chylę czoła dla talentu , szkoda, że mieszkasz te 50 km ode mnie, bo miałabyś za tydzień klientkę ( przed chrzcinami ), a tak musi mnie znajoma umalować

Cytat:
Napisane przez enchantresss Pokaż wiadomość
Dziewczynki, pochwalę się nieskromnie, że ja też mam bloga ..

www.annaklempka.wordpress .com

Laska z ciebie
Część zdjęć już gdzieś widziałam
Może na max ??
eweska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-23, 21:18   #2345
enchantresss
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez eweska Pokaż wiadomość
Laska z ciebie
Część zdjęć już gdzieś widziałam
Może na max ??
i kto to mówi !!
ale dziękuję

tak, pewnie na maxmodelsie widziałas

Gabrysia

04.06.2011
<3

enchantresss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-23, 21:23   #2346
monika21121984
Rozeznanie

GG do monika21121984

moj syn pierwszy raz w swoim zyciu spi przed 22
a my z mezem zrobilismy sobie wieczorek przy tv z piwkiem i frytkami ,wiem ze z moja waga nie powinnam ,ale raz sie zyje
desperados
enchantresss na Ciebie wiecej nie patrze, nic w zyciu bym nie mogła zjasc
Stary 2011-07-23, 21:41   #2347
MoniaK
Zakorzenienie

Helloł
Dzisiaj nawet nie miałam czasu do was zajrzeć, bo cały dzień poza domem. Dobre wieści są takie, że Tymi dzisiaj też mi dał pospać bo od 21 do 02.30, później do rana. Zresztą cały dzień był mega grzeczny i do schrupania, tylko jadł, spał i śmiał się w leżaczku
W ogóle obudziłam się w nocy na karmienie i stwierdziłam, że trzeba pobrać ten kod do Rossmana. Widzę że dobrze zrobiłam, bo pewnie w dzień by brakło.

Tymko dziękuje wizażowym ciociom za życzenia

Daisyyy, ja nie mam wyrzutów że daję mu tą jedną butlę. Niestety pobudki co godzinę skutecznie mnie do tego zmusiły. Karmić nadal mam zamiar i mam nadzieję, że w ciągu dnia będzie tylko jedna butla na noc, reszta pierś. Ściągać pokarmu nie umiem i nawet nie mam jak zrobić zapasów

Zosia, kuruj się Ten Enfamil pewnie drogi? Ja mam na razie Gerbera i chyba małemu nic nie jest po nim, więc póki co wykorzystam go do końca i później się zobaczy

Dziecię śpi więc i ja zmykam, bo trzeba wykorzystywać ten czas na sen. Dobranoc
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-23, 21:41   #2348
moria44
Wtajemniczenie

eweska modelka i make-up i zdjęcia super! Po prostu czad! I wg mnie pani anestezjolog niczego nie brakuje albo po prostu Ty wyciągnęłaś z niej to co najlepsze

Cytat:
Napisane przez mary poziomkowa Pokaż wiadomość
Aha! Wrzucam zdjęcie brzucha
No dobra kochana! A teraz przyznaj się kto za Ciebie dziecko urodził! Nie wierzę nawet w tą bliznę po CC - kredką sobie narysowałaś

Szkoda, że nie ma anuli Pomarudziłabym sobie z nią trochę bo nasi TŻ'ci obaj napaleńcy na sportowe fury i ten mój cudowny mężyk rozwalił dziś kupione przed tygodniem auto, doszczętnie! auta jeszcze nawet nie ubezpieczył... Niech mi teraz tylko burknie, że za dużo dla Iguśki kupuję to go własnoręcznie o głowę skrócę. Czekam na niego ale sama nie wiem po co bo nawet mi się nie chce go opieprzać Dobrze, że się nie zabił i nie osierocił Igusi albo że w kogoś nie uderzył i kogoś nie pozbawił życia
Achaa i podejrzewam, że stracił też prawko, bo była policja na miejscu a jemu 2 punktów do utraty prawka brakowało

God couldn’t be everywhere, so he created mothers

moria44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-23, 21:55   #2349
anulinka2009
Wtajemniczenie

GG do anulinka2009

moria , podziwiam za spokój, Ty prawdziwy kwiat lotosu jesteś , bo ja to bym TŻ ukatrupiła gołymi ręcami ( najważniejsze, że mu się nic nie stało ).

Porządki zrobione, lecę dziecku blog uzupełnić a potem doić .
Stary 2011-07-23, 21:58   #2350
spice1985
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość
eweska modelka i make-up i zdjęcia super! Po prostu czad! I wg mnie pani anestezjolog niczego nie brakuje albo po prostu Ty wyciągnęłaś z niej to co najlepsze

No dobra kochana! A teraz przyznaj się kto za Ciebie dziecko urodził! Nie wierzę nawet w tą bliznę po CC - kredką sobie narysowałaś

Szkoda, że nie ma anuli Pomarudziłabym sobie z nią trochę bo nasi TŻ'ci obaj napaleńcy na sportowe fury i ten mój cudowny mężyk rozwalił dziś kupione przed tygodniem auto, doszczętnie! auta jeszcze nawet nie ubezpieczył... Niech mi teraz tylko burknie, że za dużo dla Iguśki kupuję to go własnoręcznie o głowę skrócę. Czekam na niego ale sama nie wiem po co bo nawet mi się nie chce go opieprzać Dobrze, że się nie zabił i nie osierocił Igusi albo że w kogoś nie uderzył i kogoś nie pozbawił życia
Achaa i podejrzewam, że stracił też prawko, bo była policja na miejscu a jemu 2 punktów do utraty prawka brakowało
Ojjjjj, moria współczuję wypadku TŻ, nic mu się nie stało? W ogóle to aż tak szybko jechał, że rozwalił całe auto, czy inne czynniki się na to złożyły? Masz rację, opierdu mu się należy.

Zęby Hanusi
spice1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-23, 22:04   #2351
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Pauliziu, myślisz? Może przed karmieniem też zarzucę, będzie spokojniejsza

Ja bym przeniosła do łóżeczka, jak zgłodnieje, to zawoła

Andziot, nie mam aż takiego samozaparcia, co innego, jak w grupie, co innego, jak muszę sama robić to samo było z dietą kopenhaska. Kiedyś miałam tydzień na zgubienie miliona kg. Wytrzymałam 3 dni i zwróciłam szpinak

Dejzi, u mnie brzuch taki sflaczały teraz, ale tak to nie miałam jakoś problemów, jednak pupę to ja mam odstającą i nic się z tym nie zrobi

Spice, wg mnie Hania jest podobna do Ciebie

Enchant, padłam, ależ jesteś śliczna! Wpadłam w kompleksy i zwijam się z zazdrości!

Moria, kochanie, to co mówisz, to miód na moje serce, ale zdjęcia niewyraźne, komórką robione. Jednak widzę małą poprawę, ćwiczenia rządzą! A jak ten Twój pas? Zakwasy? Jakiś efekt? Bo sama miałam rozkminkę, czy kupować

Co do TŻ i rozbicia auta, to

najważniejsze, że nikomu nic się nie stało!

Hanutka zasnęła o 20:00 po JEDNYM miauknięciu i wypluciu smoczka! Zastanawiam się, czy nie kąpać o 19:00-19:30, bo pada od 19:00 Tylko, że nie chcę znowu za wcześnie kąpać, bo nigdzie nie można wyjść, ta kąpiel to główny punkt programu i życie towarzyskie od tego jest uzależnione

Aha! Włosy dalej wypadają, mam zużytego mopa na głowie. Jest masakra

Janutek is coming to town <3

vege!
mary poziomkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-23, 22:06   #2352
eweska
Moderatoreska

Cytat:

Ale ty to spokojnie napisałaś, bynajmniej ja mam takie odczucie, ja bym chyba swojego to gołymi rekoma chyba rozszarpała :P
Dobrze, że mu się nic nie stało i jak stracił prawko to szkoda kurcze no. A ty masz prawko ???
Stary 2011-07-23, 22:13   #2353
spice1985
Zadomowienie

W ogóle to mnie dzisiaj w nocy zaczęło boleć prawe ucho przy przełykaniu i migdał prawy mi spuchł;/ Angina? Czy efekt wczorajszych lodów?:P Wkurza mnie to, a jeszcze @ na dniach mam dostać. Buuuuuuuuu

Zęby Hanusi
Stary 2011-07-23, 22:14   #2354
gusiagatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enchantresss Pokaż wiadomość
Dziewczynki, pochwalę się nieskromnie, że ja też mam bloga ..

www.annaklempka.wordpress .com

Ale z Ciebie laska
Piekne foty

Eweska piekny makijaz pani anestezjolog Zdolniacha z Ciebie
Chcialabym, zeby mna choc raz w zyciu ktos sie tak zajal

Moria cale szczescie, ze tylko samochod rozbity

Moja mala jeszcze nie spi Meczy tatusia
Spokojnej nocy Mamusie

06.07.2011
06:06
gusiagatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-23, 22:14   #2355
spice1985
Zadomowienie

Cytat:
Ale ty to spokojnie napisałaś, bynajmniej ja mam takie odczucie, ja bym chyba swojego to gołymi rekoma chyba rozszarpała :P
Dobrze, że mu się nic nie stało i jak stracił prawko to szkoda kurcze no. A ty masz prawko ???
Dokładnie Też siła spokoju morii mnie powala na kolana Uwielbiam Cię moria

Zęby Hanusi
Stary 2011-07-23, 22:19   #2356
SiLLee
Raczkowanie

mamaoptymistka Zdecydowałam się na te Jak ja wlozyam do tego w 1 dzien to byl ryk. W sumie to byla w nie humorze ;p a potem juz super 2 rece wolne trzyma sie fajnie i plecki i glowka . Nawet mi w nim zasypia czasami )

enchantresss Jaka z Ciebie LASKA! Ja tez jakos mam mniej pokarmu w nocy super nakarmie i spi 3-4 godz a w dzien nie da rady. Nakarmie UU rzuca sie ze juz nie chce moze nic nie leci i ide zrobic butelke robie 120ml wypija 80-90. wiec chyba oddemnie wypija te 30-40 tylko. bo tak zawsze jak na samej butli byla jak bylam w szkoel to mama ja karmila i za kazdym razem wypijala 120. Ech moze to kryzys a moze sie konczy .. czego nie chce.

matallewar a mnie dotknal ... łeee do teraz to przezywam jak sobie przypomne.

gusiagatko super ze juz lepiej u Was. Za kupki
eweska makijaż 1 klasa zazdroszcze talentu.

Mysmy dzisiaj zaliczyly dlugiii spacer 4h grzeczna byla jak nigdy caly przespala prawie teraz juz tez zasnela przy karuzeli patrzyla patrzyla i nic wiercila sie a jak jej dalam do raczek pieluszke kotka przytulanke momentalnie zasnela, az sie zdziwialam.
- byłam gotowa za Ciebie umrzeć... ♥

Moje Maleństwo ♥
Pusta miska - napełnij miske
SiLLee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-23, 22:22   #2357
spice1985
Zadomowienie

Cytat:
enchan ale z Ciebie laska !!!!!!

a ja jem znów
kupiłam dziś sobie Danio orzechowe
ciekawe jak smakuje
Mi nie smakowało... lepsze z rodzynkami. Może Tobie podejdzie ten smak

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ----------

I chciałam Wam powiedzieć,że moje dziecię bije rekordy w piciu mleka...potrafi wytrąbić 9 razy po 120 ml...Szok? Co 2 h pije...

Zęby Hanusi
Stary 2011-07-23, 22:31   #2358
mimbi
Zakorzenienie

Cytat:

Mimbo najbardziej zazdrtaszczam kuzynek
Jest czad Ale boje sie, ze bede tak rozpieszczona ze jak bede sama z mala w domu to usiade, zalamie rece i zaplacze rzewnymi lzami. poki co zostaje tu do srody-czwartku, bo potem jedziemy na Audioriver do Plocka - TZ jest z Plocka wiec mala zostaje u tesciow a my na impreze. Byleby tylko pogoda dopisala, bo ten weekend jest fatalny...

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
A właśnie mimbi, paczka poszła wczoraj
Podobno jest jakis polecony do odebrania z poczty, ale rownie dobrze moga byc to ksiazki z allegro, jak TZ wroci do domu to sie kopsnie na poczte.
Cytat:
mimbi czemu Ci się ręka zepsuła ??
No wlasnie nie wiem czemu. Boli mnie od nadgarstka do lokcia, palce mi troche dretwieja, ale dzisiaj jest juz o wiele lepiej, w nocy to sie az skrecalam bo nie wiedzialam, jak sie mam ulozyc w lozku zeby nie bolalo.

Cytat:
Napisane przez dorkabl Pokaż wiadomość

mimbi! i Agata Ci gotuje?? !!
Nie, gotuje jej mama, Agata piecze

Cytat:
2. i 3. Mamy podgrzewacz TT, który jest włączony 24h na dobę na utrzymywanie temperatury
A jak robita, ze on dziala? Bo my go wlaczylismy dwa razy i sie nam zrobilo sto stopni i byla du*pa bo trzeba bylo ochladzac. nie kumam tej maszyny, nawet z instrukcja.

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość

Dziewczyny, jakie wy mleka kupujecie? Czy wszystkie jedziecie na aptecznych?
My teraz na Bebilonie Pepti (apteka), a przerobilysmy juz NAN Antyferluksowe, Bebiko 1 i Hipp Combiotik. Tylko Pepti jest apteczny, reszte kupisz normalnie w sklepach. Jakby moje dziecko nie mialo skazy bialkowej i nie ulewalo to pewnie bysmy zostali przy Hippie.

Cytat:
Napisane przez aniutka_85 Pokaż wiadomość
Teraz mam dwa pytania:
1. Czy przy załatwianiu chrztu daje się księdzu jakąś kasę?
A czy przy zalatwianiu czegokolwiek w kosciele jest sytuacja, ze nie daje sie zadnej kasy???

Cytat:
dorka, kupiłas pampersy? dla mnie zabrakło kodów
..
Dla mnie tez nie starczylo W sumie moglam klikac jak sie obudzilam po 7mej, ale nie chcialo mi sie wstawac z lozka i tym sposobem o 11 juz sie moglam cmoknac tam gdzie slonce nie dochodzi. ale pocieszylam sie kredka Bourjois przeceniona o 50%, sokiem zurawinowym z Biedy i ksiazka za 1/3 ceny znaleziona w ksiegarni na wyprzedazy. Cudownie jest miec takie zainteresowania naukowe, ktore nie interesuja nikogo innego, lubie obserwowac miny sprzedawczyn w ksiegarniach jak kasuja moje ksiazki ze zdziwieniem, ze ktos to czyta [glownie jednak kupuje w Merlinie bo tam mam najwieksze znizki]

Cytat:
Sobota nudna, pogoda pokrzyżowała plany A wczoraj wyszłam na trochę z zoo i zaliczyłam pierwsze porządne wyjście chyba od września motyw przewodni to RUSKA HEROINA

Ogarnę klub i lecę piec ciasto śliwkowe na jutro. Zaraz też chyba goście wpadną na chwilę
A ruska to jakas lepsza czy jak? Rozumiem ze z wachania kleju juz zrezygnowalas?
Chcialam rowniez rzec, po obejrzeniu Twoich fotosow, ze nigdzie z Toba nie jade!!! Chociaz moze pojade i ... albo bede spacerowac z Toba w twarzowym worku [ta ikonka tylko na cale cialo ] ewentualnie stapac za Toba jakis 5 metrow [lub 5 metrow przed Toba i sypac platki roz na ziemie po ktorej chodzisz]. Inaczej tego nie widze - jak siadam to plyne niczym lozko wodne!!!

Nic sie nie wydarzylo spektakularnego w moim zyciu dzisiaj w zwiazku z powyzszym ide sie wyczyscic tu i ówdzie. A - dostalam troche probek kosmetykow Gehwol do stop i zadnych innych uzywac juz nie bede, bo jestem zachwycona wlasnorecznie zrobionym pedicurem. Do tego tarka Scholla ta metalowa i mam piekne mieciutkie stopki, wiec - jako ze TZ przyjechal - wybieram sie wlasnie uprawiac footfuck
Aha - znacie to okreslenie "rozklapciocha"? Bo mysle ze u wiekszosci z nas po porodzie bronchilde mozna zamienic wlasnie na rozklapcioche
mimbi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-23, 22:38   #2359
spice1985
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mimbi Pokaż wiadomość
Nic sie nie wydarzylo spektakularnego w moim zyciu dzisiaj w zwiazku z powyzszym ide sie wyczyscic tu i ówdzie. A - dostalam troche probek kosmetykow Gehwol do stop i zadnych innych uzywac juz nie bede, bo jestem zachwycona wlasnorecznie zrobionym pedicurem. Do tego tarka Scholla ta metalowa i mam piekne mieciutkie stopki, wiec - jako ze TZ przyjechal - wybieram sie wlasnie uprawiac footfuck
Aha - znacie to okreslenie "rozklapciocha"? Bo mysle ze u wiekszosci z nas po porodzie bronchilde mozna zamienic wlasnie na rozklapcioche
Ja po cc nie mam rozklapiochy, a wręcz mam wrażenie, że jest ciaśniej! Dziwne. Chyba że się potem rozklapi
Footfuck- powodzenie!

Dodałam jeszcze 2 zdj Hanusi do albumu!

Zęby Hanusi
Stary 2011-07-23, 22:44   #2360
TheXanthippe
Raczkowanie

Dziecko mi się popsulo

Od kilku dni nie ma apetytu. W środe nie chciala prawie wcale jesc konczylo sie na karmieniu przez sen w czwartek do poludnia bylo troche lepiej potem bez rewelacji zjadla na 24h moze 550ml. W piatek znow nie chciala butli zdesperowana ze moje dziecie nie jadlo od 6 godzin polecialam po inne mleko ktore odziwo zjadla ze smakiem przy kolejnych karmieniach takze ale w odstepach min 5 godzinnych. Dzis zjadla o 5.30 ok150ml ok 10.00 120ml o 13.00 120 ml o 17.00 20ml o 19.00 40ml i od tamtej pory nie chce juz wogole. Pije za to duzo wody, juz nie wiem co mam robic.
Nie jest marudna, kupki tez w normie wiec nie wiem o co chodzi

Edytowane przez TheXanthippe
Czas edycji: 2011-07-23 o 22:49
TheXanthippe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-23, 22:59   #2361
Agnieszka.M
Rozeznanie

Cytat:
AgnieszkaM... kolka? Antos chyba nie mial wczesniej...?
No nie miał wcześniej kolek, ale jakoś mi się nie wydaje, żeby to były kolki

Cytat:
Napisane przez agnieszka_pe25 Pokaż wiadomość
czytalam o antosiu jak sie meczy, to samo u nas nie wiadomo skad problemy
Też nie mam pojęcia, ja już różne teorie wymyślam. Ostatnio wymyśliłam, że może to jakiś skok znowu, tylko tym razem zamiast jeść więcej, to je mniej Albo jakiś specyficzny etap dojrzewania układu pokarmowego? Nie mam pojęcia
W sumie nasze dzieciątka w podobnym wieku są, więc może coś w tym jest

Cytat:
No to ja Cię witam w klubie Jarka Kuźniara !! Uwielbiałam rano włączyc tvn24 o 6 gdy wstawałam do pracy i na niego patrzeć, od razu miałam lepszy humor za to gdy nie on prowadził było mi smutno TZ o tym nie wie Popatrz a myslałam, że tylko mnie tak on jakoś wpadł w oko, bo koleżanki mówią, że on wcale nie ciacho
Nie jesteście same, ja też uwielbiam Kuźniara Zawsze oglądam poranek, jak on prowadzi ... zdarzyło mi się nawet parę razy przez niego spóźnić do pracy. Uwielbiam jego złośliwość
Nawet chciałam dać na jego cześć mojemu synkowi na imię Jarosław, ale że jakoś mocno kojarzy się też z naszym "ukochanym" prezesem, byłym premierem, to zrezygnowałam i dałam Antka na cześć mojego dziadka ... chociaż jak mój tata chce mnie wkurzyć, to się śmieje, że to na cześć Macierewicza

Cytat:
O kurcze! Moria Domyślam się ile cię to nerwów kosztuje. Może mu się chociaż udało przekonać policjantów, żeby prawka nie zabierali Dużo siły życzę i daj potem znać jak się mąż czuje, czy aby na pewno nic mu nie jest.
Auta wiadomo, że szkoda, ale najważniejsze, że nikomu nic się złego nie stało.

Cytat:
Aha! Włosy dalej wypadają, mam zużytego mopa na głowie. Jest masakra
Mi dzisiaj zaczęły wypadać, ale w ilościach ekstremalnych Od razu poleciałam do apteki po merz special, kiedyś już mi pomógł, więc mam nadzieję, że tym razem będzie podobnie

U nas wczorajsza noc mimo moich obaw minęła spokojnie, dzisiejszy dzień w sumie też (chociaż bez kupki), tylko przy ostatnim karmieniu przed spaniem, już pod koniec butli było rzucanie się, a potem parę pierdków (myślałam, że z kupą, ale jednak nie), chwilę popłakał i zasnął. Także różowo jeszcze nie jest, ale mam wrażenie, że probiotyk zaczął jednak działać. Teraz jeszcze czekam na kupę, jaka będzie konsystencja i kolor. Mam nadzieję, że nie zapeszyłam i noc będzie spokojna.
Andziot dziękuję ci bardzo za rady

The Xanthippe a może po prostu ma mniejszy apetyt? Jakieś inne niepokojące objawy zauważyłaś? Jak nie, to chyba zwyczajnie Oliwia nie jest głodna.

Edytowane przez Agnieszka.M
Czas edycji: 2011-07-23 o 23:01
Agnieszka.M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-23, 23:10   #2362
TheXanthippe
Raczkowanie

Wydaje mi sie że oprocz tego niejedzenia wszystko jest ok. Boje sie że ona robi sobie takie dlugie odstepy po 5,6 godzin
Stary 2011-07-24, 00:11   #2363
martynka89
Zakorzenienie

enchan, eweska i inne laski jeszcze troche waszych fotek i z domu przestane wychodzic. Albo z na glowie bede chodzic.
martynka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 07:30   #2364
bzyczka1
Zakorzenienie

Dziewczyny mam jeden kod z rossmana na pampy, a nie bede jednak kupować to jak któraś chętna to na pw maila prosze mi podać

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 07:39   #2365
moria44
Wtajemniczenie

Dzień Dobryy

Dziewczynki TŻ'towi rzeczywiście nic nie jest, on ma zdecydowanie więcej szczęścia niż rozumu. Auta to ja nie widziałam, bo chyba wstyd by mu było u nas pod domem grata zostawić więc do znajomego wywiózł. Z tego co mi opowiedział to najpierw uderzył w latarnię lewym przodem później go wyrzuciło na drzewo, w które się wbił prawym bokiem a gałąź skrzywiła mu dach przez co poszła boczna szyba z jego strony i szyba z przodu no i zderzak z przodu odpadł, słupek naruszony i dużo elementów, które bezpośrednio nie zostały uderzone to i tak się pogięły. Akurat tak się poobijał, że sobie nic nie zrobił bo lewym przodem lekko uderzył a największe szkody to z prawej strony są. Na szczęście w środku nic się nie połamało, nic pod maską też się nie popsuło, silnik normalnie odpala, rama auta jest więc prawdopodobnie też nie naruszona no ale tych szkód jest na tyle dużo, że pewnie naprawa z 10 tyś jak nic wyniesie
No ale nic, najważniejsze że się ten głupek nie uszkodził albo kogoś nie przejechał. Mandat dostał od policji ale bez punktów bo nie spowodował kolizji z innym autem. Nie opieprzałam go bo i tak był na maxa zmarnowany, świeczki w oczach, sam się wystraszył, że mógłby już Igusi więcej nie zobaczyć więc nie było sensu abym mu mówiła to, co sam wie. Nie wiem, może wyciągnie z tego jakieś konsekwencje
Chce auto naprawić i nim jeździć ale ja mu to odradzam i powiedziałam, że po 6 miesiącach ma sprzedać bo wtedy się jakiegoś podatku nie płaci czy coś. Po prostu nie nadaje się do takich aut bo zachowuje się na drodze tak jakby w Gran Turismo grał Nooo i to nie pierwsze auto, które rozwalił!

Cytat:
A ty masz prawko ???
Tak mam a TŻ już by stracił prawko w tym tygodniu ale ja za niego mam 4 punkty wziąć bo akurat na zdjęciu z radaru nie widać kto prowadzi więc na mnie zwalił

Cytat:
Napisane przez spice1985 Pokaż wiadomość
Dokładnie Też siła spokoju morii mnie powala na kolana Uwielbiam Cię moria
Heh, dzięki

Cytat:
Napisane przez mimbi Pokaż wiadomość
A jak robita, ze on dziala? Bo my go wlaczylismy dwa razy i sie nam zrobilo sto stopni i byla du*pa bo trzeba bylo ochladzac. nie kumam tej maszyny, nawet z instrukcja.
No tam są takie 3 stopnie grzania i ustawiony na 1 tylko utrzymuje temperaturę na poziomie 37 stopni

Xanthi u nas też jakieś problemy z jedzeniem wczoraj były ale Iga jadła normalnie co 3h tylko mniejsze ilości, zamiast 140 to w bólach 80 - 90 zjadała Wiesz, jeśli to kwestia 1-2 dni i nie ma żadnych innych objawów to chyba nie ma się co martwić na zapas

Agnieszka.M ja też biorę Merz Special i chyba nie jest tak źle, trochę mi wypadają włosy bo w ciąży to nic, zero włosów na grzebieniu a teraz kilka-kilkanaście się znajdzie no i na Iguśki ciuszkach znajduję swoje kudły

God couldn’t be everywhere, so he created mothers

moria44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 08:14   #2366
ania2631
Wtajemniczenie

mimbi-cholero jedna tak z samego rana mnie rozśmieszasz "rozklapicha"

Tez lubie jarka z tvn24
Stary 2011-07-24, 08:16   #2367
eweska
Moderatoreska

Cytat:
Dzień Dobryy

Dziewczynki TŻ'towi rzeczywiście nic nie jest, on ma zdecydowanie więcej szczęścia niż rozumu. Auta to ja nie widziałam, bo chyba wstyd by mu było u nas pod domem grata zostawić więc do znajomego wywiózł. Z tego co mi opowiedział to najpierw uderzył w latarnię lewym przodem później go wyrzuciło na drzewo, w które się wbił prawym bokiem a gałąź skrzywiła mu dach przez co poszła boczna szyba z jego strony i szyba z przodu no i zderzak z przodu odpadł, słupek naruszony i dużo elementów, które bezpośrednio nie zostały uderzone to i tak się pogięły. Akurat tak się poobijał, że sobie nic nie zrobił bo lewym przodem lekko uderzył a największe szkody to z prawej strony są. Na szczęście w środku nic się nie połamało, nic pod maską też się nie popsuło, silnik normalnie odpala, rama auta jest więc prawdopodobnie też nie naruszona no ale tych szkód jest na tyle dużo, że pewnie naprawa z 10 tyś jak nic wyniesie
No ale nic, najważniejsze że się ten głupek nie uszkodził albo kogoś nie przejechał. Mandat dostał od policji ale bez punktów bo nie spowodował kolizji z innym autem. Nie opieprzałam go bo i tak był na maxa zmarnowany, świeczki w oczach, sam się wystraszył, że mógłby już Igusi więcej nie zobaczyć więc nie było sensu abym mu mówiła to, co sam wie. Nie wiem, może wyciągnie z tego jakieś konsekwencje
Chce auto naprawić i nim jeździć ale ja mu to odradzam i powiedziałam, że po 6 miesiącach ma sprzedać bo wtedy się jakiegoś podatku nie płaci czy coś. Po prostu nie nadaje się do takich aut bo zachowuje się na drodze tak jakby w Gran Turismo grał Nooo i to nie pierwsze auto, które rozwalił!

Tak mam a TŻ już by stracił prawko w tym tygodniu ale ja za niego mam 4 punkty wziąć bo akurat na zdjęciu z radaru nie widać kto prowadzi więc na mnie zwalił
Dobrze, że mu nic nie jest, w takich wypadkach przeważnie pasażer obrywa i w tym wypadku również by tak było, ale na szczęście jechał sam.
Może będę złośliwa, ale z jednej strony dobrze a z drugiej źle że mu nie zabrali prawka, jak wiadomo jest potrzebne, ale gdyby mu zabrali moze miałby nauczkę na całe życie aby jeździć bezpieczniej i nie szaleć.

A za przerzucanie punktów na ciebie to ale rozumiem straciłby prawko, a później nie tak łatwo je odzyskać, ciężko ponownie zdać.
Za spokojna kochana jesteś, ja to bym chyba darła się z miesiąc na swojego :P

Dzień dobry
Pogoda się psuje, mam nadzieję, że choć na godzinkę uda nam się dziś wyjść.
Starszego syna nie ma wczoraj rano pojechał do dziadków na weekend.
Stary 2011-07-24, 08:40   #2368
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:
eweska

Cytat:
Dzień Dobryy

o rety!
dobrze ze nic nikomu sie nie stalo

tez bralam rok temu punkty na siebie

z tym ze ja nie umiem zachowac spokoju i ZAWSZE robie III wojne swiatowa, wale focha i robie wyklad

wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr na szczescie od jakiegos czasu jest lepiej

nie nadrobie was teraz, moze wieczorem bo zaraz jedziemy odwiezc tz

ale musze wam pokazac co wcz kupilam norbiemu

z dedykacja dla ciotki eve
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMAG0081.jpg (94,2 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMAG0086.jpg (103,7 KB, 53 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMAG0078.jpg (124,0 KB, 45 załadowań)
Stary 2011-07-24, 08:48   #2369
anulinka2009
Wtajemniczenie

GG do anulinka2009

Cytat:
Napisane przez ania2631 Pokaż wiadomość
Tez lubie jarka z tvn24
Witam w klubie

Hej mamuśki,
nasze dziecko dopadł chyba 3 skok rozwojowy
Wczoraj już mało spał i jadł 7 razy. Dzisiaj, jak tak dalej pójdzie to będzie 8 Siedzę od rana i doję, żeby starczyło
Pierwsza pobudka w nocy była już o 1.45, potem jedzenie równo, co 3 godziny.
Dzisiaj idziemy na obiad do moich rodziców, a tam będzie mój brat z 11-miesięczną Zuzią, to będzie wesoło, jak się dzieciaki spotkają
Pogoda do d... Idę robić kawę
Miłego dnia dziewczyny.
Stary 2011-07-24, 08:56   #2370
anula_81
Zakorzenienie

hej kochane!!
pisze do was z urlopu, choc troche jest zepsuty tymi wybuchami i strzelanina.
masakra jakas. w tv nie mowia o niczym innym, tel mi sie urywa. moja kolezanka pracuje w tym kwartalu, byla w pracy jak byl wybuch, okna wywalilo w jej biurze. Ale ta strzelanina to dopiero masakra, on zabil 95 osob!!!
nie moge sie otrzasnac i to koles z tej niby dobrej czesci Oslo, drogiej dzielnicy. koszmar.

A u nas dzis nie pada, ale od jutra ma lac..... trudno, siedzimy sobie w chatce nad fiordem, wczoraj maraton zwiedzaniowy, a dzisiaj sie obijamy.
Zoska chyba byla tak zmeczona jak my (a byla grzeczniasta caaaluska droge...) i padla wczoraj po 20-stej, spala do 2-giej, pojadla, obudzila sie o 5-tej ale tak sobei tylko pomarudzila i zasnela , ja tez i jadla dopiero o 7-mej!!!
pobawilysmy sie, ulala i teraz dalej spi a my sie wylegujemy w lozku...

Pozdrawiam was wszystkie, raczej nie uda mi sie nadrobic, bozaraz wybywamy na spacer nadfiordowy co by nam fiord z reki jadl

tesknie za wami i nie wiem jakim cudem nadrobie..
doczytalam tylko o TZcie Morii...lacze sie w bolu , choc moj TZ na szczescie(odpukac!) jeszcze zadnego auta nie rozwalil.

buziale!
moze wam jutro zdjatka jakies podrzuce

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości