![]() |
#4981 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz.XXVIII
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a wiecie że już nie będzie Szymona Majewskiego ![]() mi tylko Uan Bator będziel brakować Bil jest super, ale reszta była już do bani..
![]() ![]() |
![]() |
#4982 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale masz zdolnego syna!!!!!!!! chciał se pogadać i zbajerować parę laseczek pewnie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4983 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak szkrabek ma zabawę a ja tonę wiadomości na gg ![]() ![]() Cytat:
![]() ta 14 to mój pat ![]() nie jest pięknie jest szaro i chłodno ale bynajmniej nie pada ![]() oo zakupy - ja byłam wczoraj w miko i kupiłąm cudną bluzkę na rozpoczęcie roku tudzież inne "rodzicowo przedszkolne" spotkania - ze sklepu quiosque zwykle tam nie wchodzę bo ceny miażdżą ale mieli fajną promocje, jeszcze tylko proste czarne materiałowe rurki (widziałam w camaieu boskie) albo ołówkowa spódnica też czarna i będzie git ![]() ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Agatek zabiłaś mnie!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2011-07-25 o 09:38 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4984 |
Zakorzenienie
|
aniaaa84 możesz zadzwonić do mpo i się spytać co z gruzem- my kiedyś zamówiliśmy taki wieeeelki kontener właśnie m.in na to i stare śmieci, tapczany itp, na dwa dni- kosztuje to około 600 zł niestety. Jeśli masz tego oczywiście dużo. Na śmieci nie można wrzucać takich rzeczy, więc trzeba się dogadać
![]() ![]() Martucha ja się przez to sama z siebie się śmieję ![]()
Edytowane przez *Agatek* Czas edycji: 2011-07-25 o 09:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#4985 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#4986 |
Zakorzenienie
|
hahahahha
![]() ![]() ooo to nie tylko ja mam taką półkę na ciuchy "po domu" haha i u mnie też tam wszystko ląduje ![]() ![]() oooo w tańcuuu wow ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4987 |
Zakorzenienie
|
zgadzam się w 100% !
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4988 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zazdroszczę! Cieszę się, że tak swietnie się bawiłyście! Teraz jest pewne, że będziemy musiały to powtórzyć, a wtedy nawet na rzęsach stanę żeby się zjawić! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
haha, a to Ci kot! No ale jakby nie było przyszedł się podzielić zdobyczą ![]() Cytat:
No i dziewczynki PMki z 25 lipca 2009 roku!!! Wszystkiego najlepszego! Miłości, Miłości, Miłości! ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ja zrobiłam przed przeprowadzką, myślę, że w innym przypadku byłoby mi się ciężko zmotywować. Nooo i koniec ![]() Witajcie po weekendzie! Spędziłam go grzecznie w łóżku. Mąż gotował, robił herbatki i pocieszał w sobotę. przez chwilę nawet się łamał i stwierdził, że mnie zawiezie, ale później stwierdził, że może lepiej jak sobie odpuszczę i zostanę w domu. A wszystko przez to, że najprawdopodobniej miałam jeden szef zerwany... i lekarz się troszkę zdenerowował., że on się stara, żeby blizna była jak najmniejsza, a ja sobie bimbam (jak to Rosi mówi). Jedno co to nie zdążyłam się wytłumaczyć, ze szef najprawdopodbniej zerwał się zaraz po zabiegu przez durną pielęgniarkę, która miała problem z podaniem mi torebki... no ale cóż powiedział, że mam przeleżeć weekend, albo on mnie nie chce więcej widzieć. No i leżałam ![]() To kiedy następne spotkanie? No i oczywiście możemy je przenieść do Krakowa, ale tak samo pojadę za Wami i na koniec świata i następnym razem będę! ![]() ![]()
![]() |
#4989 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Swoją drogą to Toruń mi się źle kojarzy ![]() ![]() Rodzice mówili mi i bratu, że tam jest taka baba na tym moście... z wielką d.upą ![]() ![]() zawsze się tego bałam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Leżeć! ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4990 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#4991 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kochana na gadu się odezwę jak tylko raczy zadziałać, bo od tygodnia mi się wyświetlał komunikat o aktualizacji i wczoraj przez pomyłkę kliknęłam czego robić nie powinnam bo mnie gadu działa tylko na jednej wersji, żadnych aktualizacji nie przyjmuje i mam nadzieję, że to tylko przejściowe, że nie będę musiała na nowo wszystkiego ściągać itp. ale nie działa też u paru znajomych osób także liczę, że bedzie ok ![]() pochwal się bluzeczkami ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
za workami szperam mam nadzieję, że coś znajdę Ojjj tak do chodzenia po domu też są tony, ja mam jeszcze karton na działkę i do babci na wieś ![]() ![]() ale muszę z tym skończyć bo góry z ubraniami rosną a i tak w niczym już nie chodzę Cytat:
![]() dobrze, że przeleżałaś weekend chociaż brakowało nam Ciebie, ale wszystko jest do nadrobienia ![]() teraz niech wszystko się zagoi, najważniejsze zdrówko ![]()
![]() |
#4992 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#4993 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale bynajmniej mąż się spisał jako opiekun kiedy spotkanie ![]() a kiedy nas zapraszasz ![]() bzyczko może Gucia ma racje może 32 a nie 23 ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ja bluzkę kupiłam taką śliwkową? z szarym połyskiem? hmm zaraz znajde fotkę ![]() ooo a twój mąż też do Bila podobny?
![]() ![]() |
![]() |
#4994 | ||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Widzę, że wiek męża bzyczki wzbudził pospolite ruszenie ![]() ![]() Guciu lanie Ci sie należało ![]() ![]() Marcelina ma pół czoła w bąblach po ugryzieniach komarów ![]() ![]() Wzięłabym ją na spacer, ale mi teraz zasnęła, to niech śpi. Bo chyba ją te ukąszenia drażnią, bo marudzi ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4995 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#4996 |
Zadomowienie
|
Rosi to w męża rodzinie też jest sobowtór Bila? trzeba się w to zagłębić może spokrewnieni jesteśmy
![]()
05.09.2009 ![]() Edytowane przez aniaaa84 Czas edycji: 2011-07-25 o 10:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#4997 |
Zakorzenienie
|
no z Białegostoku, a ja napisałam że skąd?? z Bydgoszczy??? ołłłł nołłł nie nie nie pomyłka o Białystok mi chodziło
![]() ![]() ![]() jeszcze się nie obudziłam? nie drażnij jej nie drażnij ![]() buhahaha niazakumałam ![]() hahaha wczoraj wypiłam redsa a skutki widac dzis ![]() ![]() aniaaa84 ja kupiłam taką jak na 1 fotce - ale ona jest z paskiem i wygląda dużo lepiej ![]() ![]() ![]() i podoba mi się jeszcze ta sukienka ![]() ![]()
![]() |
#4998 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#4999 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ooooooooooo raju przedostatni post należy do mnie ![]() lecę po drugą kawę, łeb mi pęka w szwach, ta pogoda jest nie dla mnie, moja głowa waży tonę i nie nadąża za mną
05.09.2009 ![]() Edytowane przez aniaaa84 Czas edycji: 2011-07-25 o 10:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5000 |
Zakorzenienie
|
to co KONIEC
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5001 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A mąż tak, spisał się bardzo. Cytat:
![]() A komary ubij! Mnie wczoraj też pierwsze w tym roku pogryzły,. Nie wiem skąd się wzięły,Ale włączyliśmy "rajda" i wszystkie poginęły. Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#5002 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#5003 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Główna atrakcja wakacyjna ![]() ![]() ![]() taka pierdoła, a jak cieszy ![]() Cytat:
![]() ![]() Apropo okrucieństwa to podobno jak komar jak wysysa krew to jak się złapie to miejsce co się wbił i i palcami tak jaki uszczypnie to podobno ten komar pęka ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:03.