Żonki 2009 cz.XXVIII - Strona 167 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-25, 09:30   #4981
martucha84
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz.XXVIII

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Kurka no! na parapetówkę zaproszę!
albo nieee... to za długo
Może kopalnie węgla brunatnego chcecie zobaczyć? taras widokowy w Kleszczowie haha niedaleko mnie albo elektrownię albo górę Kamieńsk
ooo albo po drodze na wczasy nad morze
albo mini urlop na działeczce ale to też jeszcze trochę za nim chałupkę postawimy... ile opcji? do wyboru do koloru
hahahahahahaha pomyślę

a wiecie że już nie będzie Szymona Majewskiego na jesień zawiesili program, coś tam ma prowadzić ale nie to co prowadził (jakieś adhd tv - coś pomieszanego z rozmowami w toku) no ale...
mi tylko Uan Bator będziel brakować Bil jest super, ale reszta była już do bani..
Stary 2011-07-25, 09:33   #4982
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
z Bydgoszczy misqa i Jaga
oduczaj oduczaj

mój syn dorwał się do kompa na gg włączył konferencje z wszystkimi użytkownikami i coś im tam naklikał.. boskoooo położyłam go spać.. nie to że za kare .. ale..
misqa się rzadko odzywa niestety
Ale masz zdolnego syna!!!!!!!! chciał se pogadać i zbajerować parę laseczek pewnie

Cytat:
Kurka no! na parapetówkę zaproszę!
albo nieee... to za długo
Może kopalnie węgla brunatnego chcecie zobaczyć? taras widokowy w Kleszczowie haha niedaleko mnie albo elektrownię albo górę Kamieńsk
ooo albo po drodze na wczasy nad morze
albo mini urlop na działeczce ale to też jeszcze trochę za nim chałupkę postawimy... ile opcji? do wyboru do koloru
nie nie, ja zapraszam do zwiedzania TORUNIA oraz okolicznych wsi pt. Lubicz zapach krów, koni, kurek... to jest to!!! ja już dziś skorzystałam z tych wiejskich zapachów i jestem taka szczęśliwa! tak mało mi do szczęścia potrzeba!

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 09:36   #4983
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
Jak widać wiek dla Pata nie ma znaczenia, lubi poznawać nowych ludzi i stad taki pęd do opanowania nowinek technicznych
jak widać radzi sobie Szkrabek świetnie dopóki mama zabawy nie przerwie

dziewczynki muszę zadzwonić i popytać jakie są koszta zamówienia gigantycznego worka na gruz i teraz nie wiem czy muszę dzwonić do formy, która na naszym terenie zamuje się wywozem śmieci czy mogę gdzie chcę
ja z gruzem nie pomogę..
tak szkrabek ma zabawę a ja tonę wiadomości na gg ale ustawiłam opis z przeprosinami i mam nadzieję że pójdzie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
dzien dobry

ciezka nocka oj ciezka była ...
do tego chyba mnie rozkłada bo miesnie bola i drapie w gardle:/
do tega ta pogona masakra znow natka 0 bycia na dworze bo sipi ciagle ehhh bedzie marudna

martus a ja sie zastanawiałam co to za 14 teraz juz wiem

i jak u ciebie peknie jak u mnie leje:/ znow

bylam wczoraj z mezem na zakupach i sie obkupiłam bluzeczki wiazne na szyi i mega kolorowych odcieniach i sukienke taka letniawą z vero mody szkoda ze pogody nie ma....
za dużo lodów?? tu lody tiramisu tu kawa mrożona... więc się coś zaczyna dziać
ta 14 to mój pat
nie jest pięknie jest szaro i chłodno ale bynajmniej nie pada
oo zakupy - ja byłam wczoraj w miko i kupiłąm cudną bluzkę na rozpoczęcie roku tudzież inne "rodzicowo przedszkolne" spotkania - ze sklepu quiosque zwykle tam nie wchodzę bo ceny miażdżą ale mieli fajną promocje, jeszcze tylko proste czarne materiałowe rurki (widziałam w camaieu boskie) albo ołówkowa spódnica też czarna i będzie git

---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------

Agatek zabiłaś mnie!!!!!!!!!

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2011-07-25 o 09:38
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 09:38   #4984
*Agatek*
Zakorzenienie

aniaaa84 możesz zadzwonić do mpo i się spytać co z gruzem- my kiedyś zamówiliśmy taki wieeeelki kontener właśnie m.in na to i stare śmieci, tapczany itp, na dwa dni- kosztuje to około 600 zł niestety. Jeśli masz tego oczywiście dużo. Na śmieci nie można wrzucać takich rzeczy, więc trzeba się dogadać

Martucha ja się przez to sama z siebie się śmieję

Edytowane przez *Agatek*
Czas edycji: 2011-07-25 o 09:40
Stary 2011-07-25, 09:40   #4985
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 09:42   #4986
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Martucha ja się przez to sama z siebie się śmieję
hahahahha

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
ooo to nie tylko ja mam taką półkę na ciuchy "po domu" haha i u mnie też tam wszystko ląduje
oooo w tańcuuu wow nie wiedziała, ale tańca nie oglądam bu ;D
Stary 2011-07-25, 09:42   #4987
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
zgadzam się w 100% ! później już tylko 'dokręcał' odcinki, żeby tylko nie zejść z anteny... ale 6 lat to stanowczo za dużo! Ciekawa jestem, co teraz puszczą...

Stary 2011-07-25, 09:43   #4988
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
helołłłłłłłłłłłłłłłł dotarłam

Justyna fajnie że się odezwałaś, mam nadzieję zę praca est warta no i że szybko znajdziecie coś w kato bo męża dojazdy będą ciut lepsze

iwka dziekujemy za życzenia

atomufka będę w piątek, ale moja przyjaciółka ma wtedy wolne i chciałabym z nią ten dzień spędzić, w sobotę i niedzielę jestem wolna, zdzownie sie z kliwą i zapytam czy jakiś konkretny dzień jej odpowiada czy obojętnie a ty jak wolisz?
a teściową to bym ubiła

wróciłam było nudno strasznie okropnie i nigdy więcej to wersja dla Guci
a teraz dla reszty było super, laski wymiatacie fajnie było się zobaczyć pogadać, koniecznie trzeba to powtórzyć bo dziś przeleciałooo ani nie wiedziałam kiedy
corii super że przyszłaś choć na chwilkę, na prawdę fajnie cię było widzieć anika mąż mocno cię pozdrawia, pytał czy była z nami taka a taka dziewczyna bo się tak do niego uśmiechała że wyczaił że od nas to się zaczęłam śmiać że pisałaś że idzie ania84 musimy kiedyś na kawkę iść coby nie zagadać przedszkolnie dziewczyn a jak mąż oglądał o 19 tvs? widział nas?? Sambulaa znalazłaś w końcu męża czy ci uciekł? borok się naczekał a do Rybulki to se sama napisze, ciekawe czy już dojechała...
aniaaa84 wrzucaj to mieszkanie!!
Gucia dużo zdrówka, mam nadzieję że następnym razem.. Katunia szkoda że się nie udało ale....

jeszcze raz dziękuję za spotkanie, nie sądziłam że będzie tak fajnie
Och nołłłł! Zaprzestałam na było nudno strasznie, okropnie!!!

Zazdroszczę! Cieszę się, że tak swietnie się bawiłyście! Teraz jest pewne, że będziemy musiały to powtórzyć, a wtedy nawet na rzęsach stanę żeby się zjawić!

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Cześć kobietki W zasadzie, powinnam zacząć chyba tak: ALLELUJA
Dziewczyny, bardzo dziękuję za wczorajsze spotkanie! Miałam pietra, o czym dobrze wie Martucha, ale niepotrzebnie. Czas nam zleciał w szokującym tempie! W domu zlądowałam dopiero po 22.00 Moi dwaj chłopcy czekali na mnie wytrwale

---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------

Justyna, spotkałyśmy się w Silesia City Center w Katowicach
Hej Hej! Cieszę sie, że jesteś

Cytat:
Anulka już już, ale póki co to w mieszkaniu jest goło i wesoło

1. pokój kiedyś dziecka, teraz będzie tam stał komp i miejsce do spania dla gości
2.kuchnia, tam gdzie sa dwie rurki na ścianie będzie scianka działowa
3.kuchnia i salon stan na teraz, w przyszłym tygodniu będą już oddzielnie
4.ściana w kuchni na której będą zamontowane szafki
5.salon zdjęcie od strony balkonu, w rogu po lewej będzie rogówka
6.salon od strony wejścia
7.kiedyś łazienka
8.przedpokój od strony drzwi wejściowych
9. wejścia osobne do kuchni i salonu, jak kupowaliśmy to do salonu wchodziło się przez kuchnie
10.sypialnia i stelaż ustwiony do zrobienia wnęki, w środku będzie stało łóżko, a po obu stronach łóżka będą półki zrobione i oświetlone w środku
Ile Wy tam macie miejsca!!! łoł!!!! Super!

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Wróciłam!!

pogoda pod koniec denna - 4 dni padało z małymi przerwami, że tylko raz wyszliśmy w te dni na dwór. :/

Ogólnie wyjazd super udany
Spotkałam się z dwiema koleżankami,jedna nie otrzymała wiadomości że przybywam do miasta, więc się nie odezwała, jeszcze inna nie znalazła dla nas czasu - przez 2 tygodnie - porażka.
Ale te dwie z którymi się spotkałam, to i pogadałam i się pośmiałam.

Jedyne co - to mój mąż się śmiał, że 'duch' mojej mamy strzeże swojego mieszkania, bo normlanie latałam z odkurzaczem 2 razy dziennie - na szczęście mają taki bezprzewodowy więc szło łatwo. Ale tak to jest jak sie nie jest u siebie i do tego wszytskie powierzchnie błyszczące.

Z newsów - zuzka raczkuje jak perszing
Najukochańszym przedmiotem jest pilot, komórka, pies i psia miska.
Lubi też się bawić taką plastikową łyżką do miodu

i po co kupować zabawki?? wystarczy dać stary telefon i z głowy

Muszę nadrobić 60stron, więc nie wiem kiedy to zrobię. CHyba bede lecieć na raty.

Buziolki
Kochana na reszcie! dobrze, że wypoczęliście i pogoda się w miarę udała!

Cytat:
Treść usunięta
haha, a to Ci kot! No ale jakby nie było przyszedł się podzielić zdobyczą

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
My jak zwykle mielismy bardzo udany weekend w piatek gotowalysmy z przyjaciolkami , w sobote zaliczylismy dwie imprezy a wczoraj bylismy na grillu urodzinowym u znajomych

Dzisiaj mam wolne w pracy takze sie wyspie tzn mam nadzieje bo maja rano miedzy 5 a 11 przywiesc nasz nowy zakup : pralke i suszarke

Dzis 25 lipca .. wiec nasza 2 rocznica slubu wieczorkiem maz porywa mnie na kolacje agnes208 , bzyczka1 , Sysunia , dla Was rowniez wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy
Super weekend za Wami,a dzisiaj odpoczywaj!

No i dziewczynki PMki z 25 lipca 2009 roku!!! Wszystkiego najlepszego! Miłości, Miłości, Miłości!

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj super wyświętuję rocznicę...koło 19 wykąpię małą, koło 20 położę ją spać...a koło 21 pewnie sama się położę...tż na służbie Wczoraj byli u nas moi rodzice i rodzeństwo, trochę posiedzieliśmy, a okazja podwójna bo nasza rocznica i urodziny tż (23), no a dzisiaj ja sama z Lilą.
Szkoda, że dziisaj same jesteście z Lilka, ale najważnijesze, że wczoraj fajny dzień spędziliście! A TŻ nie kończy czasem 32 lat? Bo na 23 to on na pewno nie wygląda!

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Wszystkim dziewczynon z pokazji ich rocznicy ślubu składam najlepszego!!!!

wczoraj jakos nie miałam nastroju do pisania, cos dziwnego sie ze mna dzieje, nagle mam załamanie nasytroju i d..a

super,że Wasze spotkanie się udało.... a Marta Ty wyruszasz na podboj wszystkich woj.? ja i Agtek z kuj-pom, dobrze pamietałas, ale juz chyba nikt poza nami.

dzis wstretna pogoda, znowu leje, a wczoraj było juz tak pieknie

oglądałam wczoraj PS Kocham Cię- oczywiscie sobie popłakałam. ale film super
Co się dzieje słonko? Co tak bez humoru?

Cytat:

mój syn dorwał się do kompa na gg włączył konferencje z wszystkimi użytkownikami i coś im tam naklikał.. boskoooo położyłam go spać.. nie to że za kare .. ale..
haha! No to sobie pogadał! Nie ma co!

Cytat:
Treść usunięta
ja zrobiłam przed przeprowadzką, myślę, że w innym przypadku byłoby mi się ciężko zmotywować.

Nooo i koniec Udało się!

Witajcie po weekendzie! Spędziłam go grzecznie w łóżku. Mąż gotował, robił herbatki i pocieszał w sobotę. przez chwilę nawet się łamał i stwierdził, że mnie zawiezie, ale później stwierdził, że może lepiej jak
sobie odpuszczę i zostanę w domu.
A wszystko przez to, że najprawdopodobniej miałam jeden szef zerwany... i lekarz się troszkę zdenerowował., że on się stara, żeby blizna była jak najmniejsza, a ja sobie bimbam (jak to Rosi mówi). Jedno co to nie zdążyłam się wytłumaczyć, ze szef najprawdopodbniej zerwał się zaraz po zabiegu przez durną pielęgniarkę, która miała problem z podaniem mi torebki... no ale cóż powiedział, że mam przeleżeć weekend, albo on mnie nie chce więcej widzieć. No i leżałam

To kiedy następne spotkanie? No i oczywiście możemy je przenieść do Krakowa, ale tak samo pojadę za Wami i na koniec świata i następnym razem będę!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 09:59   #4989
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
ana cos ci sie pokićkało z cytowaniem o starach chipsarach pisałam ja a nie stripi
Wiem, że Ty pisałaś ale nie wiem dlaczego tak się wyświetliło ja tego nie pisałam, tylko wzięłam cytowanie co złego to nie ja

Cytat:
hahahahahahaha pomyślę

a wiecie że już nie będzie Szymona Majewskiego na jesień zawiesili program, coś tam ma prowadzić ale nie to co prowadził (jakieś adhd tv - coś pomieszanego z rozmowami w toku) no ale...
mi tylko Uan Bator będziel brakować Bil jest super, ale reszta była już do bani..
Myśl, myśl ale to wcale śmieszne nie jest

Cytat:
misqa się rzadko odzywa niestety
Ale masz zdolnego syna!!!!!!!! chciał se pogadać i zbajerować parę laseczek pewnie

nie nie, ja zapraszam do zwiedzania TORUNIA oraz okolicznych wsi pt. Lubicz zapach krów, koni, kurek... to jest to!!! ja już dziś skorzystałam z tych wiejskich zapachów i jestem taka szczęśliwa! tak mało mi do szczęścia potrzeba!
Tak, tak Toruń to swoją drogą nie psuj mi tu planu
Swoją drogą to Toruń mi się źle kojarzy bo... uwaga! jak byłam malutka, to jeździliśmy z rodzicami przez Toruń nad morze... i tam jest takie wielkiii most...
Rodzice mówili mi i bratu, że tam jest taka baba na tym moście... z wielką d.upą buhahaha i żeby wjechać na most to trzeba ją cmoknąć hahaha
zawsze się tego bałam

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Witajcie po weekendzie! Spędziłam go grzecznie w łóżku. Mąż gotował, robił herbatki i pocieszał w sobotę. przez chwilę nawet się łamał i stwierdził, że mnie zawiezie, ale później stwierdził, że może lepiej jak
A wszystko przez to, że najprawdopodobniej miałam jeden szef zerwany... i lekarz się troszkę zdenerowował., że on się stara, żeby blizna była jak najmniejsza, a ja sobie bimbam (jak to Rosi mówi). Jedno co to nie zdążyłam się wytłumaczyć, ze szef najprawdopodbniej zerwał się zaraz po zabiegu przez durną pielęgniarkę, która miała problem z podaniem mi torebki... no ale cóż powiedział, że mam przeleżeć weekend, albo on mnie nie chce więcej widzieć. No i leżałam

To kiedy następne spotkanie? No i oczywiście możemy je przenieść do Krakowa, ale tak samo pojadę za Wami i na koniec świata i następnym razem będę!
No to opr. na dzień dobry! I od nas też powinnaś zebrać
Leżeć!
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 10:05   #4990
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-07-25, 10:09   #4991
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
dzien dobry

ciezka nocka oj ciezka była ...
do tego chyba mnie rozkłada bo miesnie bola i drapie w gardle:/
do tega ta pogona masakra znow natka 0 bycia na dworze bo sipi ciagle ehhh bedzie marudna

(...)

aniaaa odezwij sie do mnie na gg

(...)
bylam wczoraj z mezem na zakupach i sie obkupiłam bluzeczki wiazne na szyi i mega kolorowych odcieniach i sukienke taka letniawą z vero mody szkoda ze pogody nie ma....
Aniczko to będziemy we dwie chore, a jadłyśmy te same lody ja jestem już smarkata i pociągająca, odkąd pracuję z dziećmi infekcja goni infekcję

Kochana na gadu się odezwę jak tylko raczy zadziałać, bo od tygodnia mi się wyświetlał komunikat o aktualizacji i wczoraj przez pomyłkę kliknęłam czego robić nie powinnam bo mnie gadu działa tylko na jednej wersji, żadnych aktualizacji nie przyjmuje i mam nadzieję, że to tylko przejściowe, że nie będę musiała na nowo wszystkiego ściągać itp.
ale nie działa też u paru znajomych osób także liczę, że bedzie ok
pochwal się bluzeczkami

Cytat:
hahahahahahaha pomyślę

Ja za Majewskim tęsknić nie będę już mi się przejadł, ale Bil musi być i wiesz co Ci powiem Martuś, że tak jak ja przypominam Ci Panią P. tak mój kuzyn jest podobny do Bila szczególnie jak się śmieje

Cytat:
ja z gruzem nie pomogę..
tak szkrabek ma zabawę a ja tonę wiadomości na gg ale ustawiłam opis z przeprosinami i mam nadzieję że pójdzie

za dużo lodów?? tu lody tiramisu tu kawa mrożona... więc się coś zaczyna dziać
ta 14 to mój pat
oo zakupy - ja byłam wczoraj w miko i kupiłąm cudną bluzkę na rozpoczęcie roku tudzież inne "rodzicowo przedszkolne" spotkania - ze sklepu quiosque zwykle tam nie wchodzę bo ceny miażdżą ale mieli fajną promocje, jeszcze tylko proste czarne materiałowe rurki (widziałam w camaieu boskie) albo ołówkowa spódnica też czarna i będzie git

---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------

Agatek zabiłaś mnie!!!!!!!!!
Ja też musiałabym się rozejrzeć za jakąś białą bluzką, ale nic mnie nie urzeka niestety, spódnica jest na szczęcie kupiona na egzam więc jeden wydatek z głowy
za workami szperam mam nadzieję, że coś znajdę

Cytat:
Treść usunięta
Ojjj tak do chodzenia po domu też są tony, ja mam jeszcze karton na działkę i do babci na wieś
ale muszę z tym skończyć bo góry z ubraniami rosną a i tak w niczym już nie chodzę

Cytat:
(...)
Ile Wy tam macie miejsca!!! łoł!!!! Super!
(...)

Guciu cześć miejsca mam rzeczywiście teraz sporo i mam nadzieję, że uda nam się tak umeblować, żeby później również było przestronnie
dobrze, że przeleżałaś weekend chociaż brakowało nam Ciebie, ale wszystko jest do nadrobienia
teraz niech wszystko się zagoi, najważniejsze zdrówko
Stary 2011-07-25, 10:15   #4992
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-07-25, 10:19   #4993
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
masz nauczkę
ale bynajmniej mąż się spisał jako opiekun
kiedy spotkanie
a kiedy nas zapraszasz

bzyczko może Gucia ma racje może 32 a nie 23

Cytat:
Tak, tak Toruń to swoją drogą nie psuj mi tu planu
Swoją drogą to Toruń mi się źle kojarzy bo... uwaga! jak byłam malutka, to jeździliśmy z rodzicami przez Toruń nad morze... i tam jest takie wielkiii most...
Rodzice mówili mi i bratu, że tam jest taka baba na tym moście... z wielką d.upą buhahaha i żeby wjechać na most to trzeba ją cmoknąć hahaha
zawsze się tego bałam
buhahahahahahhaahhahahaha h poplułam monitor!!!!!!

Cytat:
Ja za Majewskim tęsknić nie będę już mi się przejadł, ale Bil musi być i wiesz co Ci powiem Martuś, że tak jak ja przypominam Ci Panią P. tak mój kuzyn jest podobny do Bila szczególnie jak się śmieje

Ja też musiałabym się rozejrzeć za jakąś białą bluzką, ale nic mnie nie urzeka niestety, spódnica jest na szczęcie kupiona na egzam więc jeden wydatek z głowy
za workami szperam mam nadzieję, że coś znajdę
no nie! rodzina sobowtórów
ja bluzkę kupiłam taką śliwkową? z szarym połyskiem?
hmm zaraz znajde fotkę

Cytat:
Treść usunięta
ooo a twój mąż też do Bila podobny?
Stary 2011-07-25, 10:19   #4994
ktosia86
Zakorzenienie

Hej

Cytat:
mój mąż często żartuje i mówi przez tel: "cześć stara!" jak mnie to wnerwia!!!!!!!!
Nie dziwię się, ja bym już rzuciła słuchawką

Cytat:
oo to jak u mnie

z Bydgoszczy misqa i Jaga
oduczaj oduczaj

no właśnie tak mi nie podrodzę bo pod wrockiem mam rodzinę więc na dłużej jak jestem to mogę skoczyć do rosi, w poznaniu przyjaciółka więc do atomufki i kliwii też blisko, no i do krakowa niedaleko - plus cały śląsk...
a łódź.. chyba że specjalnie do ciebie D
mężowi marzy się zwiedzić toruń i zjeść piernika więc.... może kiedyś po drodze..

A one nie są z Białegostoku?

Widzę, że wiek męża bzyczki wzbudził pospolite ruszenie Bzyczka chyba pomyliła cyferki, bo ja też kojarzę, że mąż jest od niej sporo starszy, a Bzyczka na pewno 15 lat nie ma

Guciu lanie Ci sie należało Ale oby już teraz było lepiej

Marcelina ma pół czoła w bąblach po ugryzieniach komarów Jak je znajdę to nogi z d.upy powyrywam, po kolei, jedną po drugiej
Wzięłabym ją na spacer, ale mi teraz zasnęła, to niech śpi. Bo chyba ją te ukąszenia drażnią, bo marudzi
Stary 2011-07-25, 10:22   #4995
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-07-25, 10:25   #4996
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
Treść usunięta
Rosi to w męża rodzinie też jest sobowtór Bila? trzeba się w to zagłębić może spokrewnieni jesteśmy

Edytowane przez aniaaa84
Czas edycji: 2011-07-25 o 10:27
aniaaa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 10:27   #4997
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
A one nie są z Białegostoku?
:
no z Białegostoku, a ja napisałam że skąd?? z Bydgoszczy??? ołłłł nołłł nie nie nie pomyłka o Białystok mi chodziło
jeszcze się nie obudziłam?

nie drażnij jej nie drażnij

Cytat:
Treść usunięta
buhahaha niazakumałam
hahaha

wczoraj wypiłam redsa a skutki widac dzis

aniaaa84 ja kupiłam taką jak na 1 fotce - ale ona jest z paskiem i wygląda dużo lepiej tu tak jak dla starej baby
i podoba mi się jeszcze ta sukienka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (61,5 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (51,5 KB, 25 załadowań)
Stary 2011-07-25, 10:29   #4998
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-07-25, 10:29   #4999
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
(...)

aniaaa84 ja kupiłam taką jak na 1 fotce - ale ona jest z paskiem i wygląda dużo lepiej tu tak jak dla starej baby
Śliczna bardzo mi się podoba i kolor i fason

ooooooooooo raju przedostatni post należy do mnie

lecę po drugą kawę, łeb mi pęka w szwach, ta pogoda jest nie dla mnie, moja głowa waży tonę i nie nadąża za mną

Edytowane przez aniaaa84
Czas edycji: 2011-07-25 o 10:31
aniaaa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 10:30   #5000
martucha84
Zakorzenienie

to co KONIEC idziemy do kolejnej części już ale to zleciało
Stary 2011-07-25, 10:34   #5001
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
masz nauczkę
ale bynajmniej mąż się spisał jako opiekun
kiedy spotkanie
a kiedy nas zapraszasz

bzyczko może Gucia ma racje może 32 a nie 23

no nie! rodzina sobowtórów
ja bluzkę kupiłam taką śliwkową? z szarym połyskiem?
hmm zaraz znajde fotkę

ooo a twój mąż też do Bila podobny?
To ja z tym zaproszeniem się wstrzymam do naszych wakacji, nie wakacji i kredytu a później się nie wymigacie! Będę słała zaproszenia

A mąż tak, spisał się bardzo.

Cytat:
Guciu lanie Ci sie należało Ale oby już teraz było lepiej

Marcelina ma pół czoła w bąblach po ugryzieniach komarów Jak je znajdę to nogi z d.upy powyrywam, po kolei, jedną po drugiej
Wzięłabym ją na spacer, ale mi teraz zasnęła, to niech śpi. Bo chyba ją te ukąszenia drażnią, bo marudzi
no wiem, że sie należy,. Ale tak na prawdę to wina tej gupiej pielęgniarki. Moja tylko troszkę, że pracowałam... przymierzałam bluzkę...

A komary ubij! Mnie wczoraj też pierwsze w tym roku pogryzły,. Nie wiem skąd się wzięły,Ale włączyliśmy "rajda" i wszystkie poginęły.

Cytat:
super ta sukienka! Podoba mi się No i bluzka też fajna, przynajmniej w mojej wyobraźni

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 10:39   #5002
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-07-25, 10:44   #5003
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Nie mów mi o rozpoczęciu roku

Cytat:
Treść usunięta
Cytat:

Główna atrakcja wakacyjna
taka pierdoła, a jak cieszy

Cytat:

Nie bądź aż tak bezlitosna packa i już...
Apropo okrucieństwa to podobno jak komar jak wysysa krew to jak się złapie to miejsce co się wbił i i palcami tak jaki uszczypnie to podobno ten komar pęka nigdy nie próbowałam, bo zawsze się bałam no i wtedy wielki bąbel się robi
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości