|
|
#121 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Calvin Klein EUPHORIA
Cytat:
Ewa, walcz o swoje, choćbyś miała iść na Policje, trudno, ale niech laska ponosi konsekwencje za swoje czyny i brak odpowiedzialności, w końcu CIę zapewniała, że to oryginał... Załatwiaj sprawę z Allegro i z nią, jeśli to nie da rezutatu, to wiesz-na komendę marsz.
|
|
|
|
#122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tego co widze, ostatnio to juz druga porazka jesli chodzi o kupno perfum. To co widac na zdjeciu rzeczywiscie nie przypomina oryginalu(ktorego kolor jest rozowo-liliowo-fioletowy)Moim zdaniem ta kobieta Cie oszukala i masz prawo dochodzic swoich praw nawet na policji BTW-ile Cie kosztowala ta podroba? |
|
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
Lalesiu kochana współczuję
Zastanawia mnie skąd ta baba wytrzasnęła paragon z Sephory, o ile dobrze pamiętam to miało gwarantować oryginalność produktu. Moja Euphoria jest taka jak na zdjęciu z linku wklejonego przez Pomadkę. Taka fioletowa. Lalesiu a pachnie wogóle to cudo? Życzę Ci żebyś odzyskała swoje pieniążki i to jak najszybciej.
|
|
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje Dziewczyny za slowa wsparcia
I napisala mi, ze moge ja pocalowac w dupe (tak, tak, dokladnie tak), bo ona juz tych pieniedzy nie ma a poza tym nie interesuje jej, co sadze o tych perfumach bo to juz moja a nie jej sprawa Kosztowalo mnie to nie za duzo, bo 110zl, ale jak mysle, ze moglabym za to miec flaszke perfum, to mnie naprawde rzuca Allegro napisalo mi, ze oczywiscie bardzo im przykro, ze taka sytuacja wyniknela i ze beda pertraktowac ze sprzedawca, jednak jesli to nie pomoze, zebym zglosila sprawe na policje. Wtedy moge uzyskac od nich odszkodowanie wysokosci 300zl, ale warunkiem jest zalozenie sprawy i pomyslne rozpatrzenie jej przez policje. Nie wiem, na ile moge liczyc na policje i wolalabym nie skladac sprawy, jednak jesli bedzie to konieczne, to zloze. Nie wiecie, czy jest to bardzo klopotliwe i czy nie beda mnie przypadkiem ciagac po sadach za marne 100zl? Chyba zrazilam sie do Allegro na cale zycie mam nadzieje, ze chociaz ta druga Euphria przyjdzie oryginalna, ale po osatnich przygodach coraz bardziej trace nadzieje nigdy wiecej zadnych "okazji" na Allegro...
|
|
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
Lalesiu-tylko mi nie mow, ze ona uzyla dokladnie tych slow:,,pocaluj mnie w dupe"
Jesli tak bylo , to jestem w szoku.110zl to, moim zdaniem spora suma, a ta baba Cie okradla i nie pozostaje nic innego jak policja.nie wiem niestety jak dlugo sie ciagna takie sprawy i czy sa bardzo klopotliwe ale trzeba to zglosic, to pewne
|
|
|
|
|
#126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jak mi maja nerwy nie puscic! I tak dobrze, ze sie powstrzymalam i nie napisalam jej jedynie samych bluzgow
|
|
|
|
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
Lalesiu walcz!
110,oo zł na drodze nie leży i jak za podrobione perfumy to jest DUŻA suma pieniędzy. Dlatego nie odpuszczaj jej, niech się dziewcze nauczy, że Allegro to nie jest złomowisko, gdzie można spychac buble i pisać o całusach w dupe. Niech ona CIę dla odmiany pocałuję w Jezu już widzę siebie w tej sytuacji... Chybabym ją rozszarpała.
|
|
|
#128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). Jakos przemilczala moja kilkukrotna prosbe o podanie numeru telefonu, bo bym sie chociaz wywrzeszczala i moze by mi sie lepiej na duszy zrobilo jakos na podany przeze mnie numer rowniez nie pofatygowala sie zadzwonic cisna mi sie same bluzgi na usta, jak o niej pisze i musze sie ostro chamowac, zeby ten post jakos po ludzku wygladal Mam nadzieje, ze cos jednak wskoram bez policji, a jak nie, to jestem gotowa zglosic sie i walczyc do upadlego...
|
|
|
|
|
|
#129 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Normalnie jestem w szoku,że ktoś moze być aż tak beszczelny Jeśli tak to naprawdę nalegam-zgłoś na policję...napisz do urzedu ochrony konsumentów...ale na pewno nie popuszczaj.Pamiętaj,ze my tu wszyscy jesteśmy po Twojej stronie Lalesiu![]() PS:gdy przeczytałam co ona Ci odpisała to aż mną zatrzesło...i to poważnie
|
|
|
|
|
|
#130 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choćby dla zasady trzeba ją uświadomić, że na oszustwach daleko nie zajedzie. Trzymaj wszystkie maile od niej, zdjęcia, namiary. TO Ci się może bardzo przydać, bo takie maile posłużą jako dowód w sprawie... więc NIC nie kasuj. Cytat:
|
|
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
Ja juz nie moge, normalnie mi sie juz smiac z tej baby chce
napisalam jej, ze zachowalam maila, gdzie obiecywala zwrot pieniedzy w razie nieoryginalnosci perfum to mi odpisala, cytuje: "napisac to ja moge wszystko. a z reszta co mialam napisac, przeciez jak bym napisala, ze kasy nie oddam to by pani nie zaplacila"
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
Baba teraz grozi mi, ze zaskarzy mnie na policje za zastraszanie
i co ja mam teraz biedna zrobic wystawic tego szitu na Allegro jakos nie mam ochoty
|
|
|
|
|
#133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jakiś obłęd i może jeszcze babsztyl czuje się pokrzywdzony, co? masakra
|
|
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
Masz rację, to bardzo przykre, ale dla mnie jeszcze gorsze byłoby gdybym musiała patrzeć na to, leżące na półce. Wiesz, a może daj koleżance, kuzynce, która by się z tego ucieszyła.
|
|
|
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszla mi druga Euphria, i ta wydaje sie byc oryginalna
Przynajmniej zapach jest bardzo szlachetny i nie smierdzi podroba. Mam jedynie pytanie co do opakowanka - czy zapach Calvin Klein z korka stosunkowo latwo sie sciera? Bo tu przy mocnym potarciu paznokciem mozna go "zedrzec", ale nie wiem, czy to urok tych perfum, czy tez znowu trafilam na podrobe... i czy buteleczka ma jakies numery seryjne na szkle?
|
|
|
|
|
#138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
Lalesiu a probowalas jeszcze pisac do Allegro?
Naprawde przykra sprawa,czytam Twoje posty i az sie wierzyc nie chce,ze tacy ludzie chodza po ziemi-a jednak... Szkoda tylko,ze podczas licytacji nie podalas linku do weryfikacji,moze wtedy udaloby sie uniknac takiej sytuacji. W kazdym razie nie odpuszczalabym tak latwo,110zl to nie jest mala kwota a babka ewidentnie sprzedala podrobe
|
|
#140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba generalnie odechcialo mi sie tego zapachu mam dreszcze na samo slowo euphoria |
|
|
|
|
|
#141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z jakiego miasta jest ta kobieta? Po raz kolejny potwierdza sie,ze jednak warto kupowac u sprawdzonych osob i lepiej darowac sobie "okazje" chyba,ze beda one zwerfyfikowane i potwierdzone.
|
|
|
#142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wie ktos moze, czy te napisy z Euphorii sie zdrapuja? czy znowu mam robic awanture, bo nabieram coraz wiekszych podejrzen, ze to drugie, to podroba |
|
|
|
|
|
#143 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na mojej Euphorii napisy się nie zdrapują, pod paznokciem są chropowate, jakby wytłoczone w metalu... Na spodzie jest przyklejona owalna naklejka z nazwą i wytłoczonym numerem seryjnym.Nie chcę nic sugerować, ale...
|
|
|
#144 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Aż mnie się odechciało euphorii raz na zawsze...
|
|
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
Na szczescie sprzedajaca okazala sie bardzo sympatyczna, strasznie przepraszala za zaistniala sytuacje, tlumaczyla, ze nie miala pojecia, ze jest to podroba, poniewaz prezent dostala od meza i wzroci mi pieniadze przelewem na konto, wiec najprawdopodobniej sprawa zostania zalatwiona szybko, sprawnie i dla odmiany przyjemnie
Juz mi sie odechcialo Euphorii raz na cale zycie
|
|
|
|
|
#146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Ale skoro zwróci kasę bez problemu to kupisz sobie coś na osłodę .Tylko tym razem u sprawdzoego sprzedawcy |
|
|
|
|
|
#147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nigdy wiecej Euphorii |
|
|
|
|
|
#148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
Ojojoj, masz Ty przeboje z tą euphorią. Szczerze wpółczuję, że musiałaś użerać się z takim wrednym babsztylem, szkoda, że nic nie dało się zrobić
Wish też jest śliczny, ale mam nadzieję, że mimo wszystko Euphoria jeszcze kiedyś stanie na Twojej pachnącej półeczce |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:32.

jednak pisala, ze wyslala priorytet na 100%, a priorytet to to nie jest
a poza tym miala byc paczka, wiec paczka to to tym bardziej nie jest
mam nadzieje, ze jednak kase odzyskam, chociaz ta nadzieje coraz bardziej trace... na policji raczej tez bym takiej sprawy nie wygrala...

Zastanawia mnie skąd ta baba wytrzasnęła paragon z Sephory, o ile dobrze pamiętam to miało gwarantować oryginalność produktu. Moja Euphoria jest taka jak na zdjęciu z linku wklejonego przez Pomadkę. Taka fioletowa. Lalesiu a pachnie wogóle to cudo? Życzę Ci żebyś odzyskała swoje pieniążki i to jak najszybciej.
I napisala mi, ze moge ja pocalowac w dupe (tak, tak, dokladnie tak), bo ona juz tych pieniedzy nie ma a poza tym nie interesuje jej, co sadze o tych perfumach bo to juz moja a nie jej sprawa
Kosztowalo mnie to nie za duzo, bo 110zl, ale jak mysle, ze moglabym za to miec flaszke perfum, to mnie naprawde rzuca 

Jeśli tak to naprawdę nalegam-zgłoś na policję...napisz do urzedu ochrony konsumentów...ale na pewno nie popuszczaj.Pamiętaj,ze my tu wszyscy jesteśmy po Twojej stronie Lalesiu
napisalam jej, ze zachowalam maila, gdzie obiecywala zwrot pieniedzy w razie nieoryginalnosci perfum to mi odpisala, cytuje: "napisac to ja moge wszystko. a z reszta co mialam napisac, przeciez jak bym napisala, ze kasy nie oddam to by pani nie zaplacila"
wystawic tego szitu na Allegro jakos nie mam ochoty 
Przynajmniej zapach jest bardzo szlachetny i nie smierdzi podroba. Mam jedynie pytanie co do opakowanka - czy zapach Calvin Klein z korka stosunkowo latwo sie sciera? Bo tu przy mocnym potarciu paznokciem mozna go "zedrzec", ale nie wiem, czy to urok tych perfum, czy tez znowu trafilam na podrobe... i czy buteleczka ma jakies numery seryjne na szkle?