Tu pieluszka a tam brzuszek - jednym słowem szał mamusiek! Lipiec/Sierpień 2011 - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: TYTUŁ NOWEGO WĄTKU!
Sierpień mamy już za pasem i cieszymy się bobasem 5 6,41%
Każda już rozpakowana, teraz pełną gębą mama 5 6,41%
Każda dziecko już swe tuli, będzie jazda do matury 1 1,28%
Brzuszków przed sobą już nie dźwigamy, teraz kupki, smoczki i ulewanie w głowie ciągle mamy 1 1,28%
Wystrzałowe wakacyjne mamusie mają już przy sobie bezzębne dzidziusie! 2 2,56%
Wakacyjne dzieci już przy sobie mamy, więc o kupkach, pieluszkach i kolkach gadamy 3 3,85%
Na świat przyszły tego lata najsłodsze maluchy świata! 21 26,92%
Noworodkowy zawrót głowy: o kolkach, pampersach i smoczkach rozmowy! 5 6,41%
Wakacyjne dzieci nudzić się nie dają: jedzą, płaczą, postękują i mamusie swe kochają 0 0%
Nad życie kochamy te bezzębne brzdące, choć oka nie zmrużymy przez najbliższe miesiące 9 11,54%
Wszystkie mamy rozpakowane spacerują z wózkami uradowane 0 0%
Dzieci nasze kołyszemy, jedną ręką na wizażu wciąż piszemy 1 1,28%
Sierpniówki już finiszują, Lipcówki im kibicują 2 2,56%
Lipcówki wciąż o kolkach gadają, a sierpniówki porodówki oblegają 0 0%
Sierpniowe dzieci witamy- wnet wszystkie będziemy mamami! 3 3,85%
Słodkie te nasze letnie maluszki, już za chwilę rozpakują się wszystkie brzuszki 2 2,56%
Letnie mamuśki wciąż się wspierają, jedne tulą Maluszki, inne jeszcze czekają 8 10,26%
Mamo, mamo coś ci dam, małe serce, które mam 4 5,13%
Mamo, mamo coś ci dam, pierwszy uśmiech, który mam 1 1,28%
Tam, gdzie nie ma dzieci, brakuje nieba. Wakacyjne mamuśki 2011 5 6,41%
Głosujący: 78. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-25, 21:11   #931
madzia1k1
Raczkowanie

Dot.: Tu pieluszka a tam brzuszek - jednym słowem szał mamusiek! Lipiec/Sierpień 2011

witam was

ja jak zwykle z laktatorem w jedej rece, wiec wybaczcie pisownie.

ide was nadrabiac

dzisiaj nie mialam zbytnio czasu bo musialam rozpracowac ubranka ktore dostalam od kuzynki. to segregowanie numerami to nie taka prosta sprawa, nie wiem gdzie mam to wszystko ukladac. ale jakos chyba dojde do porzadku
Dominik z godzinke dzisiaj po kapieli pomarudzil, oczywiscie nie plakal tylko sobie tak gaworzyl i kupke tłoczylnie moge sie nadziwic ze jak na razie mam dzieciaczka aniolka wg tracy klasyfikacji. mam nadzieje ze nie jest to zwiazane z tym ze jest malym wczesniaczkiem i tak mu juz zostanie
dzisiaj czuje sie juz o wiele lepiej, szwy mnie juz nie pieka i moge swobodniej siedziec.

Jutro idziemy na kontrole z maluszkiem do szpitala, bo pediatra jest uczulona na punkcie wczesniaczkow i wolala o obejrzec po tygodniu. ja sie ciesze bo bede wiedziala jak tam jego waga i czy nie za malo je.

to lece nadrabiac, moze sie cos urodziło

Największe szczęście dla ojca i matki
Nad dobra ziemskie, rozkosze, dostatki
To ich krew - życie, to ich własne dziecię.
Co im nad wszystko droższe jest na świecie.

madzia1k1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 21:16   #932
aania_20
Zakorzenienie

Dot.: Tu pieluszka a tam brzuszek - jednym słowem szał mamusiek! Lipiec/Sierpień 2011

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
Aniu, a Ty jeśli masz wstręt do okularów, to może pomyśl o soczewkach kontaktowych Ja jestem ich wielką orędowniczką i polecam każdemu gorąco!!! Noszę soczewki od 12 lat, bez najmniejszej przerwy (tzn. zawsze zdejmuję na noc ). Nie robię żadnych przerw miesięcznych czy tygodniowych, noszę je od pobudki, do późnej nocy i nigdy nie miałam najmniejszych problemów z oczami. A wygoda taka że szkoda gadać
Ja mam naprawdę sporą wadę, bo w jednym oku -4,25 (plus astygmatyzm), więc szkła okularów są grube. Okulary mam tylko tak na tuż przed snem
dziękuję, pomyślę

zanetko,DaKaro, telik, dziubek, również dziękuję

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
planujemy też otworzyć konto na które będziemy wpłacać pieniądze miesięcznie który będzie miał do wybrania np na studia. Macie jakieś takie plany?
Planujemy, pradziadek (czyli mój dziadek) dał małemu po urodzeniu pewną sumę którą kazał nam wpłacić na książeczkę dla niego. Na pewno będziemy tam coś regularnie wpłacać.

Brunetko...

a Mały Głód wykąpany, najedzony i usypia... uwielbia to w takiej pozie robić (tu u taty akurat)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg S4034743.jpg (31,1 KB, 99 załadowań)

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 21:17   #933
youyou
Zakorzenienie

aania moja Lila też uwielbia taką pozycję
najlepiej jej się wtedy bąki produkuje

to i my się pokażemy z aktualnymi fotkami
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg _MG_6026.jpg (37,6 KB, 52 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg _MG_6139.jpg (40,0 KB, 68 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg _MG_6052.jpg (39,6 KB, 71 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg _MG_6097.jpg (49,7 KB, 93 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg _MG_6110.jpg (28,3 KB, 53 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg _MG_6089.jpg (87,2 KB, 38 załadowań)

Edytowane przez youyou
Czas edycji: 2011-07-25 o 21:22
youyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 21:19   #934
aania_20
Zakorzenienie

co do kropelek to nie ma żadnej różnicy - skład jest identyczny więc jakim cudem jedne mogłyby być skuteczne a inne nie? Dokładnie to samo, tylko ceną się różnią
youyou, śliczne!

Stary 2011-07-25, 21:25   #935
editka2022
Rozeznanie

piekne dzieciaki
editka2022 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 21:28   #936
Kajool
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki!
U nas noc ok, pochwalę się, że przespałam pierwszy raz 5 godz w ciągu nocy! ( znaczy nie za jednym ciurkiem, ale łącznie w ciągu nocy, bo tak ogólnie to sypiałam po 3-4 h ).
Teraz Igor śpi, ale snem płytkim , i zaraz będzie budzenie pewnie...
A moje samopoczucie dalej dupne
Jeszcze jak czytam o Waszych powrotach do domów z dziećmi. niespodziankach...Macie wspaniałych mężczyzn.

Kurde dziewczyny, mam problem, daję małemu Sab Simplex i już mi się kończy buteleczka, a chyba zaczęło działać, bo szkrab trochę mniej się drze. Nie wiem skąd wytrzasnąć kolejną buteleczkę. Kupi przez neta to?

A ja kupuję Dady 3... 2 są już za małe. Te trójki są od 6 kg chyba do 9 ( nie chce mi się patrzeć na opakowanie) Ale jakie ładne są, mowię Wam, mają nadrukowane kolorowe duże lwy.

Zmalowana no i . Ty dzielna kobieto! A na którym piętrze mieszkasz?

Madzia serdeczne gratulację, Szymuś duży facet!!!

Kalinka mały boski, oglądnęłam zdjęcie!

qrwa koniec wizażu , młody sie już drze.........
Marinko z polskich odpowiednikow Infacol. Ma taka sama substancje dzialajaca co sab simplex

Cytat:
Kochane
a jakie macie nastawienie do języków obcych ?
My chcemy z mężem Naszego szkraba uczyć języka niemieckiego
jak tylko zacznie coś rozumieć planujemy też otworzyć konto na które będziemy wpłacać pieniądze miesięcznie który będzie miał do wybrania np na studia. Macie jakieś takie plany?
My stosujemy OPOL czyli tatus mowi w swoim do malucha a ja po polsku. Szymek bedzie na pewno dwujezyczny, pewnie niemieckiego tez podlapie i chcialabym aby tatus uczyl go hindi. Takze pewnie ze cztery jezyki bedzie znal. Biedny maly

Aaaa chcialam wam napisac, ze te kupony na pieluchy wazne sa tylko do srody. Ide spac. dobranoc : *
Stary 2011-07-25, 21:30   #937
SweetAngel1984
Zadomowienie

moje kochane podczytałam Was troche zeby byc na biezaco witam serdecznie goraco pozdrawiamy z Igorkiem

gratuluje kolejnym mamusiom klask i:

jutro ide znow oddac mocz.............

noi mam imieniny o ktorych pewnie nikt pamietac nie bedzie
SweetAngel1984 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-25, 21:31   #938
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość
a Mały Głód wykąpany, najedzony i usypia... uwielbia to w takiej pozie robić (tu u taty akurat)
Padłam Boskie zdjęcie Wygląda na tak wykończonego, że zasnął byle jaki i byle gdzie (bez urazy, Tato ), jak po przebiegnięciu maratonu
Cod miód

Cytat:
Napisane przez youyou Pokaż wiadomość
Ale jesteście ładni I ciemna księżniczka i blond chorowitek
To pierwsze zdjęcie szczególnie mi się podoba Pięknie Lila na nim wyszła. Tak poważnie i rozumnie
Zresztą to jak Filip chce ją "ścisnąć" też bombowe

A Filip to do kogo podobny?

I avatarek zmieniony
Stary 2011-07-25, 21:37   #939
DaKaro
Zadomowienie

Aania Youyou śliczne berbecie.
Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
No i brudzą się, a zimą parują... Jak ktoś przyzwyczajony, to pewnie nie dotyka paluchami i aż tak się nie brudzą, ale ja zawsze mam usyfione, a każda plamka mnie potem denerwuje
A najgorzej jest, jak zacznie deszcz padać...Brrrr dopiero wtedy mnie nerwy łapią.
Cytat:
Kochane
jak tylko zacznie coś rozumieć planujemy też otworzyć konto na które będziemy wpłacać pieniądze miesięcznie który będzie miał do wybrania np na studia. Macie jakieś takie plany?
Ja dziecka do czasu, kiedy zacznie składać sensowne zdania po polsku uczyć innych języków nie będę. Często się zdarza, że dzieci za wcześnie uczone kilku języków na raz późno zaczynają mówić w ogóle. Mojego TŻta siostry synek ma 3 lata, a za Chiny nie można go zrozumieć. W jednym zdaniu potrafi użyć polskiego, angielskiego i portugalskiego (mieszkają na Jersey, tata małego jest Portugalczykiem). Mały po prostu nie wie, które słowa należą do danego języka. Według mnie nie ma sensu na taką naukę, wcześniej wcale nie oznacza lepiej.

Dzwoniła do mnie koleżanka Irlandka (znowu jestem na bieżąco z ploteczkami). A już myślałam, że zapomniałam angielskiego.

Uciekam spać. Dobranoc.

Malwinka

Edytowane przez DaKaro
Czas edycji: 2011-07-25 o 21:40
DaKaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 21:38   #940
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
aania moja Lila też uwielbia taką pozycję
najlepiej jej się wtedy bąki produkuje

dwa cuda !!!! śliczności
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 21:44   #941
madzia1k1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Zmalowana Pokaż wiadomość
Dziewczyny te, które piecze, boli, ciągnie krocze po porodzie. Dobra rada- chodźcie pod prysznic nawet 10 razy dziennie żeby się tam podmyć- ZIMNĄ wodą. Działą cuda. obrzęki schodzą i mniej boli )
dzisiaj yprobowalam tej metody i naprawde dziala, czuje sie lepiej tam na dole

Cytat:
Napisane przez Lilkaa82 Pokaż wiadomość
Moja Karolinka miała prolemy z kupką ale bylismy z nią u lekarza dostała leki (dicoflor i debridat) i teraz ladnie robi. Mozesz mu pomoc przyciagajac kolanka do brzuszka bo wtedy posladki sa od siebie oddalone i lawiej zrobic kupke lub polozna mi powiedziala zeby na wacik zwykly dac oliwke i przecierac odbyt w prawo i w lewo to podobno tez ulatwia wyjscie - powodzenia Kochana. Ma tez problemy z gazami, prezy sie i wije tak ja mecza, po lekach jest lepiej ale calkiem dobrze tez nie jest..
oj wspolczuje i 3mam kciuki zeby szybko poblem minal

Cytat:
Napisane przez nerola Pokaż wiadomość
Madziulka urodziła
Szymon ur.25.07 o 3:25
Waga 3950 g i 58 cm.
serdeczne gratulacje. to Szymonek to jest maly lorbasek

Cytat:

Zapomniałam się pochwalić, że dzisiaj stuknęły nam 2 tygodnie i przed chwilą odpadł nam kikut ( i dobrze, bo się brzydziłam jak wisiał ledwo co) no i od dzisiaj jemy witaminy.
Dzisiaj pierwszy raz jesteśmy zupełnie sami. Byliśmy na spacerze. Nie wiedziałam jak się ogarnąć ze znoszeniem wózka i zostawieniem Małego w domu. Ale był grzeczny więc go zostawiłam w łóżeczku, a sama zniosłam wózek i pospacerowaliśmy koło 2h Potem wypięłam gondolę z Głodżillą i zaniosłam na górę, wróciłam po stelaż. Ciężko było, ale daliśmy radę.
nam kikucik odpadl po dokladnie tygodniu.
a to znoszenie i wnoszenie tez mnie czeka bo mieszkamu na 2pietrze. jak jutro bedzie ladna pogoda to chcemy wybrac sie na krotki spacerek poki tatus ma jeszcze urlop.

Cytat:
Aaaa zapomniałam powiedzieć, ważę już 50 kg

ja tez musze sie pochwalic ze mam do zrzucenia teraz 1kg. tylko ze ja przytylam w ciazy tylko 8kg. jestem super zadowolona ze swojego szybkiego powrotu do mojej figury.

Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość

superowa pozycja. musimy tez wyprobowac

Cytat:

boskie zdjecia

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ----------

zmykam spac poki Dominik spi, tatuś już tez poszedl spać
slodkich snów mamusie

Stary 2011-07-25, 21:58   #942
agni82
Zadomowienie

Cytat:
I nastaw sie na przeterminowanie kochana,
może będzie już niespodzianka w środę ?
Albo zacznie się dziać już, zaraz ?

A Twój Tż - boroczek też już panikuje
ach, wiesz gdyby on sobie pod nosem panikowała, a to niepotrzebnie mnie nakręca.

Cytat:
Sms od Patik:
Musimy zostać w szpitalu conajmniej do końca tyg bo Sarka ma mocno podwyższone crp do 21.Ma antybiotyk od wczoraj,dzisiaj pobrali wymaz z noska i gardła,mocz.Tak sie o nią boję,mam nadzieję,ze leczenie pomoże i wyniki wyjdą dobre.Do tego jest naświetlana-żółtaczka.Do tej pory była dokarmiana,ale z łaską i na każdej zmianie położnych musiałam tłumaczyć jaka sytuacja,patrzyły jak na wyrodną matkę.Okropny terror.Dużo pisać,ale jak wrócę.A co tam na foróm?Pozdrawiam.

Wcześniej pisała,ze za nami tęskni.

I wieści od Pieleszki:
Rano chlusneły Jej wody a teraz rozwarcie postępuje,skurcze są od oksytocyny i już bolą.
kciuki za dziewczyny. będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość
Wierzcie albo nie..... ale rano mi taka myśl przeszła przez głowę własnie o Pieleszce że napisze że jej wody odejdą
Trzymam mocno kciuki !! żeby szybko poszlo
a pomyśl i omnie to może i mnie chlusną?

Cytat:
Kochane
ja jako, że jestem Polką będę mówic po polsku, mój T. jest Duńczykiem, więc delikatne akcenty duńskiego też wprowadzimy, a że między sobą porozumiewamy się po angielsku, to angielski będzie chyba pierwszym językiem młodego.

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
Madziulka gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!

A u mnie nadal nie wesoło
Wszystko mnie boli, niunie nawet na rekach nie mogę trzymać bo zgina mnie w pół
Cycki bolą jak cholera
Z łóżka nie mogę sama wstać
Mała kupki nie może zrobić

SAME PROBLEMY już nie mam siły
biedna ty. jak czytam ciebie, to jeszcze bardziej się boję.

Cytat:
Napisane przez Brida Pokaż wiadomość
Kurcze a ja prawie pojechałam do UK.
Zastanawiam się po jakim czasie tam się przestaje podobać, ja byłam kilka msc w IRL i to był najfajniejszy okres w moim życiu - że tak powiem - beztroska finansowo egzystencjalna powodowała, że wszystko zupełnie inaczej się odbierało.
mnie już się przestało podobac, ale T. ma dobrą pracę tutaj, więc siedzimy. Finansowa sielanka to fakt. nie muszę się zastanawiac czy mi wystarczy na coś. jak mam ochote kupic sobie perfumy mademoiselle chanel, to idę i kupuję, raz w tygodniu wychodzimy z T. do restauracji i nie ma problemu. jednak brak rodziny, przyjaciół przemawia na niekorzyśc. jestem tu już ponad 7 lat i do Polski nie wracam.

Cytat:
Dzisiaj pierwszy raz jesteśmy zupełnie sami. Byliśmy na spacerze. Nie wiedziałam jak się ogarnąć ze znoszeniem wózka i zostawieniem Małego w domu. Ale był grzeczny więc go zostawiłam w łóżeczku, a sama zniosłam wózek i pospacerowaliśmy koło 2h Potem wypięłam gondolę z Głodżillą i zaniosłam na górę, wróciłam po stelaż. Ciężko było, ale daliśmy radę.
i widzisz , widzisz jak sobie świetnie dajezz radę

Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki!
U nas noc ok, pochwalę się, że przespałam pierwszy raz 5 godz w ciągu nocy! ( znaczy nie za jednym ciurkiem, ale łącznie w ciągu nocy, bo tak ogólnie to sypiałam po 3-4 h ).
.
a teraz będzie już tylko lepiej
Cytat:
Madziulka urodziła
Szymon ur.25.07 o 3:25
Waga 3950 g i 58 cm.
gratulacjeklas ki:
agni82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 22:00   #943
madziaranew
Rozeznanie

Dziewczyny Wasze skarby przecudne
madziaranew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 22:11   #944
brumek
Zakorzenienie

A co u Pieleszki? Kto ma wieści? Bo skoro rano poszły wody, to już chyba dziecko jest na świecie
Stary 2011-07-25, 22:13   #945
nerola
BAN stały

Sms od Pieleszki:
Hania jest już z nami od 21:45.
58 cm i 4200 g urodziłam sama i jest najpiękniejsza na świecie.
nerola jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-25, 22:16   #946
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27
Pieleszka gratulacje. Witamy Hanie
Stronczek27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 22:27   #947
AgaGuernsey
Wtajemniczenie

GG do AgaGuernsey

Pieleszko gratulacje! Haniu witaj!
AgaGuernsey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-25, 22:40   #948
Kolina
Zadomowienie

Cytat:
Sms od Pieleszki:
Pieleszko gratulacje Haniu

skraca nam sie lista lipcowych mamus
Stary 2011-07-25, 22:42   #949
editka2022
Rozeznanie

Cytat:
Sms od Pieleszki:
gratulacje witamy Hanie
editka2022 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-25, 22:46   #950
madziaranew
Rozeznanie

Cytat:
Sms od Pieleszki:
Pieleszka gratulacje , Haniu witamy klask i:
Stary 2011-07-25, 22:51   #951
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Sms od Pieleszki:
Ale je wyczułam

Pieleszko brawo!!!
Ale wielka dziewczyna Ci się urodziła
Stary 2011-07-26, 05:15   #952
jacieeeee
Wtajemniczenie

Pieleszka moje gratulacje.

Kurcze nie mowcie, ze mnie tu beda 3 dni trzymac zanim cos zaczna robic bo ja depresji poporodowej jeszcze przed porodem dostane.
Nie moge spac. Czekam na wolny prysznic zeby sie odswiezyc przed wizyta.

Dominik 29.07.2011r
jacieeeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 05:17   #953
zapałeczka
Zadomowienie

Cytat:
Sms od Pieleszki:
Gratulacje!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-26, 05:25   #954
jacieeeee
Wtajemniczenie

A tak w ogole to 100 lat i spelnienia marzen dla wszystkich dzisiejszych solenizantek - Ann

Dominik 29.07.2011r
jacieeeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 05:55   #955
mamad1
Zadomowienie

Witam z rana!
Gratulacje dla Madziulki i Pieleszki!!! klask i:

U nas dziś zaczyna się 38. tydzień

Mąż śpi. Do 2:30 odnawiał fugi w łazience. Chyba syndrom wicia gniazda mu się włączył Już trzeci tydzień urlopu mu mija (niestety ostatni) i ciągle tak zajęć sobie szuka. A ja czuję się porzucona...

Widzę, że lista sierpniówek jest znacznie uszczuplona...

Edytowane przez mamad1
Czas edycji: 2011-07-26 o 05:57
mamad1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-26, 06:21   #956
aania_20
Zakorzenienie

Dzień dobry

Pieleszko, gratulacje!!!!

Cytat:
Napisane przez jacieeeee Pokaż wiadomość
A tak w ogole to 100 lat i spelnienia marzen dla wszystkich dzisiejszych solenizantek - Ann
dziękuję

Dziewczyny które mają konto na fb, można dostać rabat do smyka http://www.facebook.com/Rabatowcy?sk=app_4949752878

nie wiem czy można z jednego komputera jeden kod pobrać, ale jeśli tak i jak ktoraś nie ma konta na fb to mogę Wam kupon podesłać bo raczej nie skorzystam

Stary 2011-07-26, 06:26   #957
madzia1k1
Raczkowanie

witam poranie oczywiscie z laktatorem
noc byla dzisiaj bardzo spokojna spalam w sumie 6godz. a tetus uwaga uwaga....9 godz.
zrobilam taki maly eksperyment i sama wstawalam na karmienie i przewijanie nie budzac Karola, zeby zobaczyc jak mi pojdzie kiedy skonczy mu sie urlop i nie bedzie mi mogl juz tyle pomagac w nocy co teraz. i sie udalo, jestem wypoczeta i szczesliwa, Dominis teraz spi a tatus robi sniadanko.

Cytat:
A to moja Karolinka - 5 tyg
slodka Karolinka

Cytat:
Nom ma, ma hehe a zgagi strasznej wcale w ciazy nie mialam
a ja mialam zgage i moj synek ma sliczne wloski mimo ze taki malutki
Cytat:
Sms od Pieleszki:
wielkie gratulacje, pewnie nie bylo latwo urodzic taka duzą pannice

Stary 2011-07-26, 06:30   #958
madziaranew
Rozeznanie

Dzien dobry . Ja juz nie moglam spac mezus sobie smacznie spi a ja buszuje , Bo glodna. Rano jak sie obudzilam I lezalam jakies mysli mnie naszly ze wyszlam z dzieckiem na spacer , a po godzinie zauwazylam ze dziecka w wozku nie ma , ze niby zapomnialam, co za glupoty, mam nadzieje ze tak sie nigdy nie zdarzy.
Wczoraj kolezankami dzwoni I pyta czy juz urodzilam , a jak jej powiedzialm ze nie to ona na to ze napewno bedzie dziewczyna Bo zaraz przenosze,no I ze bardzo boli porod jak
wody w domu odejda I sie rodzi na sucho, no I wiele innych ,,dobrych " porad. Oczywiscie jak bede jechala na porodowke to mam jej dac znac, oczywiscie ze dam jej znac jak sie dziecko urodzi !

---------- Dopisano o 06:30 ---------- Poprzedni post napisano o 06:28 ----------

Ja tez zycze dla Ann wszystkiego najlepszego!
Stary 2011-07-26, 06:32   #959
madzia1k1
Raczkowanie

a swoja draga ciekawe jak tam beatka sobie radzi. na pewno wysminicie

Stary 2011-07-26, 06:32   #960
madziaranew
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez madzia1k1 Pokaż wiadomość
witam poranie oczywiscie z laktatorem
noc byla dzisiaj bardzo spokojna spalam w sumie 6godz. a tetus uwaga uwaga....9 godz.
zrobilam taki maly eksperyment i sama wstawalam na karmienie i przewijanie nie budzac Karola, zeby zobaczyc jak mi pojdzie kiedy skonczy mu sie urlop i nie bedzie mi mogl juz tyle pomagac w nocy co teraz. i sie udalo, jestem wypoczeta i szczesliwa, Dominis teraz spi a tatus robi sniadanko.

slodka Karolinka

a ja mialam zgage i moj synek ma sliczne wloski mimo ze taki malutki

wielkie gratulacje, pewnie nie bylo latwo urodzic taka duzą pannice
Brawa dla dzielnej mamuski, no I dla synusia , ktory dal pospac
No to ciekawe jakie wlosy moje dziecko bedzie mialo , Bo zgaga to moja towarzyszka kazdego dnia
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości