Rozstanie z facetem, część XIX - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-27, 16:51   #3841
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Dot.: Rozstanie z facetem, część XIX

Nie, to jest:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-paznokci.html

Mam po niej boskie paznokcie, używam jej teraz zamiast mlecznego lakieru. Rosną bardzo szybko, ciężko zgiąć, uszkodzić, a rozdwajały mi się do połowy płytki.
Stary 2011-07-27, 17:07   #3842
pika87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Nie, to jest:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-paznokci.html

Mam po niej boskie paznokcie, używam jej teraz zamiast mlecznego lakieru. Rosną bardzo szybko, ciężko zgiąć, uszkodzić, a rozdwajały mi się do połowy płytki.
ja mam problem tylko z rozdwajaniem przy końcach. cena faktycznie trochę odstrasza, ale zobaczę, może poszukam na allegro myślę też nad stosowaniem jakiegoś preparatu w tabletkach, ale boję się, że jak potem przestanę to wzystko wróci, albo będzie jeszcze gorzej
pika87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 18:14   #3843
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusiatko17 Pokaż wiadomość
Ahhhh dziewczyny!!!
Dzisiaj miałam wspaniały dzień Właściwie bez konkretnych powodów, poprostu był super Oby częściej takich dni a mnie tych dołujących Fantastyczne uczucie patrzeć w lustro i bez problemów się do siebie uśmiechnąć Życzę tego Wam wszystkim! Na każdy dzień pogodny i nie pogodny
Super

Cytat:
Moja matulka znalazła kiedyś moje opowiadanko pisane na wzór harlequina, tam nie było bluzeczek, tylko od razu "językiem rozchylił jej płatki" i takie tam Też byłam w podstawówce, matulka dłuuuuuugo się zbierała po szoku
Nieźle

Cytat:
Napisane przez Yuuka Pokaż wiadomość
Przepraszam, nie jestem w temacie - jakie słowa?

Daj czas, będzie co ma być, skoro Cię zranił poczekaj jeszcze, nie leć do niego. Być może mówi prawdę ale pozostaw go w niepewności, powiedz, że się wachasz, niech wie, że nie jesteś na jego zawołanie. Trzymam kciuki

Dziewczyny, któraś z was lubi buszować w lumpkach?
Ja własnie wróciłam z nowymi zdobyczami
Ja kocham lumpy

Przyjechał dzisiaj eks. Dzwonił ok 9 czy jestem na praktykach i czy mogę przyjść do domu bo on chce wziąć rzeczy, ja mu na to , że nie przyjdę bo nie mam czasu, a to niech łatwi z moim ojcem. Potem przyjechał pod urząd i prosił, żebym wyszła. Nadal prosił, żebym z nim pojechała.
Do mnie miał jakieś pretensje, że to ja tak ch...owo zakończyłam związek, a ja mu na to, że to nie ja w czwartek mówiłam , że kocham i wracam, a w sobotę pokazuję się z nową. Mówił, że teraz jak się rozstaliśmy to każdy się od niego odsunął, a taki kochany zięć był , na no ja mu " Będzie lepszy" i uśmiech. Wymyślił, sobie , że w weeked chce przyjechać do Dejzi, a ja mu, że ona to ma o nim zapomnieć, a ten że mi ją zabierze Na koniec mu powiedziałam, że zdziadział i nie wygląda za dobrze. Wkurzył się i powiedział, "Zegnam" .

Mama jak pojechał do mnie zadzwoniła, że przyjechał z "pracownikiem", żeby pewnie nic mu nie nagadać. Oddał to co miał oddać, a swojego wszystkiego i tak nie zabrał, biedak taki zestresowany, że nawet głowy nie podniósł, tylko powiedział "dzień dobry" .

No Boże co za palant. Aaa i jeszcze coś powiedział, takiego co oznaczało, że dobrze mu z tą nową. Na co ja, że zatęskni jeszcze za mną. I po tylu latach bycia razem to mogę mu zasadzić kopa w dupkę bo na to tylko zasłużył.

A 20min temu dzwonił, że jeszcze to i to musi zabrać, a zapomniał i się pytał czy jestem w domu, na co ja, że nie a on "aha to narazie " ..

jakoś mi się tak dziwnie smutno zrobiło, ale płakać nie mam zamiaru
Stary 2011-07-27, 18:25   #3844
ricca166
Wtajemniczenie

Dziewczyny,niech mnie ktoś czymś buchnie w głowę .
Tęsknię za eksem jak cholera i najgorsze,że to ja zerwałam.Myślę o nim non-stop i na dodatek mam myśli,żeby do niego wrócić.Może on naprawdę żałuję,pzynajmniej ja to tak widzę,przez ostatni miesiąc schudł 7 kg ,czego nie mógł zrobić przez ostatnie 2 lata.
Ale no właśnie,przecież nie chcę być z kimś ,kto z nudów kiedyś presyłał sobie nagie fotki i pisał o seksie z obcymi babami,jak był ze mną.
Wiem,że się użalam nad sobą i to bardzo .Ale nie potrafię być taka silna,jak niektóre tutaj,po prostu chciałabym,żeby mnie przytulił i nigdy niedowiedzieć się tego czego się dowiedziałam.Potrzebuję jakiegoś kopa,bo czuję się beznadziejnie.
ricca166 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 18:33   #3845
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez ricca166 Pokaż wiadomość
Ale no właśnie,przecież nie chcę być z kimś ,kto z nudów kiedyś presyłał sobie nagie fotki i pisał o seksie z obcymi babami,jak był ze mną.

No właśnie.

Cytat:
po prostu chciałabym,żeby mnie przytulił i nigdy niedowiedzieć się tego czego się dowiedziałam.
Czasu nie cofniesz, wiedzy nie wymażesz. Próbowałaś do niego wrócić, przytulać się, żyć normalnie - nie wyszło.

Samo zaspokojenie potrzeby bliskości fizycznej nie wystarczy.

Żałuje? Jasne, ciekawe że nie żałował jak robił to, co robił.
Stary 2011-07-27, 18:39   #3846
ricca166
Wtajemniczenie

Cytat:
No właśnie.
Czasu nie cofniesz, wiedzy nie wymażesz. Próbowałaś do niego wrócić, przytulać się, żyć normalnie - nie wyszło.
Samo zaspokojenie potrzeby bliskości fizycznej nie wystarczy.
Żałuje? Jasne, ciekawe że nie żałował jak robił to, co robił.
Wiem,że masz rację, i wiem ,że ja dobrze robię.Tylko czemu mam wrażenie ,że coś tracę,skoro powinnam się z tego cieszyć,że się dowiedziałam i go kopnęłam w cztery litery.Mam wrażenie,że już każdy dzień będzie taki ponury,a ja nigdy Go nie zapomnę .
Stary 2011-07-27, 18:50   #3847
niquolle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez siala Pokaż wiadomość

Też miałam wczoraj imieniny (czyżby imienniczki?) i cały dzień starałam się nie zastanawiać, czy dostanę życzenia, pomimo, że prosiłam, żeby się ze mną nie kontaktował. Nie dostałam.
wszystkiego najlepszego

ja tak skromnie dodam, że dziś są moje imieniny i pierwszą osobą, która wysłała mi życzenia był.. eks!
miło, nie powiem, ale bez zbędnych emocji..

Quando c'è il buon motivo la forza viene da sola..

niquolle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 18:53   #3848
skaz
Zadomowienie

Dziewczyny, czuję jakby ktoś wyrwał część mnie. Nie chce mi się nawet wstać rano z łóżka. Nie uśmiecham się, ani nawet nie mam ochoty wychodzić z domu.

Najgorsze jest to że studiujemy razem, więc we wrześniu i od października będę Go widywać. Jak wtedy mam się zachowywać?
Któraś z Was miała taką sytację że musiała widywać Exa codziennie?

Gdy z nim byłam całkowicie zaniedbałam znajomych. Co mam teraz robić po pracy? Czym się zająć? To wszystko jest takie trudne...
skaz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 19:00   #3849
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skaz Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czuję jakby ktoś wyrwał część mnie. Nie chce mi się nawet wstać rano z łóżka. Nie uśmiecham się, ani nawet nie mam ochoty wychodzić z domu.

Najgorsze jest to że studiujemy razem, więc we wrześniu i od października będę Go widywać. Jak wtedy mam się zachowywać?
Któraś z Was miała taką sytację że musiała widywać Exa codziennie?

Gdy z nim byłam całkowicie zaniedbałam znajomych. Co mam teraz robić po pracy? Czym się zająć? To wszystko jest takie trudne...
Książka, rower, dbanie o siebie.
A znajomości można odbudować, choć łatwo nie bedzie.

Niquolle najlepszego
Stary 2011-07-27, 19:10   #3850
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Tylko czemu mam wrażenie ,że coś tracę,skoro powinnam się z tego cieszyć,że się dowiedziałam i go kopnęłam w cztery litery.
Bo był/jest dla Ciebie kimś bardzo ważnym przez spory kawał Twojego życia.

Cytat:
Mam wrażenie,że już każdy dzień będzie taki ponury,a ja nigdy Go nie zapomnę .
Każda z nas zmaga się z porozstaniową huśtawką emocjonalną...najważniejs ze to przetrwać konsekwentnie początkowy okres...

Kochana, tak jak Ci kiedyś napisałam - to Twoje życie, zrobisz co zechcesz. Ale wracanie do niego tylko dlatego, że tęsknisz za jego ramionami to zły pomysł. Po prostu.

---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ----------

Cytat:
Napisane przez niquolle Pokaż wiadomość
ja tak skromnie dodam, że dziś są moje imieniny
O proszę jak nam się imprezowo w wątku robi, święto za świętem

Wszystkiego co najlepsze
Stary 2011-07-27, 19:15   #3851
niquolle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość

Niquolle najlepszego

dziękuję Kochana

---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ----------

Cytat:

O proszę jak nam się imprezowo w wątku robi, święto za świętem

Wszystkiego co najlepsze

dziękuję Kochana również

Stary 2011-07-27, 19:37   #3852
tuliiipanek
Zakorzenienie

Cytat:
ja tak skromnie dodam, że dziś są moje imieniny i pierwszą osobą, która wysłała mi życzenia był.. eks!
miło, nie powiem, ale bez zbędnych emocji..
najlepszego
Stary 2011-07-27, 19:44   #3853
Mocny Akcent
Dolce vita

Dzisiaj minął tydzień. Równo w południe

Ale....nie jest mi lekko. To coś na stan smutku/ żałoby

Jakbym nagle została SAMA na świecie.....

Co najlepsze....stoję w pracy, w kuchni. POdchodzi koleżanka z biura obok - jeeju ale Ty kwitniesz. Miłość ci służy
powiedziałam, że nie wiem dlaczego...bo już nie jestem w zwiazku.... więc nie czaję o co kaman z moim wyglądem, skoro wyglądam smutno i ponuro i odstraszam tym ludzi

Acha i oczywiscie sto lat wszystkim solenizantkom
Mocny Akcent jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 19:45   #3854
pika87
Rozeznanie

faktycznie, imienimy i urodziny nam się na wątku zsynchronizowały więc 100 lat i wszystkiego najlepszego wszystkim tegotygodniowym solenizanktom i jubilatkom
pika87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 20:06   #3855
LetMeBeYourFantasy_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez asia1010 Pokaż wiadomość
Dawno mnie tu nie było

Nasuneło mi się pewne pytanie. Może wyda Wam sie głupie

Kiedy po rozstaniu macie ochotę przytulić sie do faceta itd. nie chodzi tu o seks tylko o zwykłą czułość to co wtedy robicie?
O i jeszcze jedno pytanie. Co sądzicie o spotkaniu z kimś np. tydzien czy dwa po rozstaniu?
Ja zaryzykowalam i się spotkalam (zwykly spacer), z jednej strony bylo miło i podbudowało mnie jakoś no i nie siedziałam w domu, potem miałam trochę wyrzuty... Zaprzestałam spotkan na... miesiąc
LetMeBeYourFantasy_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 20:28   #3856
martuska2o
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez LetMeBeYourFantasy_ Pokaż wiadomość
Ja zaryzykowalam i się spotkalam (zwykly spacer), z jednej strony bylo miło i podbudowało mnie jakoś no i nie siedziałam w domu, potem miałam trochę wyrzuty... Zaprzestałam spotkan na... miesiąc
A czemu zaprzestałaś spotkań?? Nie to?
martuska2o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 20:28   #3857
aligatorek1301
BAN stały

Cytat:
Dziewczyny,niech mnie ktoś czymś buchnie w głowę .
Tęsknię za eksem jak cholera i najgorsze,że to ja zerwałam.Myślę o nim non-stop i na dodatek mam myśli,żeby do niego wrócić.Może on naprawdę żałuję,pzynajmniej ja to tak widzę,przez ostatni miesiąc schudł 7 kg ,czego nie mógł zrobić przez ostatnie 2 lata.
Wiem,że się użalam nad sobą i to bardzo .Ale nie potrafię być taka silna,jak niektóre tutaj,po prostu chciałabym,żeby mnie przytulił i nigdy niedowiedzieć się tego czego się dowiedziałam.Potrzebuję jakiegoś kopa,bo czuję się beznadziejnie.
Kochana przejdzie Ci to ja też tak miałam miesiąc po zerwaniu (sama zerwałam bo uprawiał petting pod wpływem alkoholu z taką młoda lafi**** i się dowiedziałam jak prze paczyłam jego gg wiem to było świństwo no ale stało się) On teraz niema nikogo oprócz "przyjaciółek " ani obecnie pracy itp. A ja nie płaczę nie maże prawie nie wspominam niczego z naszego 2 letniego związku . Poprostu kocham moją 7 miesięczna siotrzenicę i na niej przelewem uczucia jaki mi on zapewniał . Owszem niekiedy jak poradzić sobie nie mogę to popłacze z 5 minut ale zajmuje się np oglądania serialów czytaniem muzyki słuchanie pracą i tal leci dzień za dniem. Szkoda że się skończyło bo to był mój pierwszy we wszystkim chłopak co bym skoczyła w ogień by go ratować ale trudno i żyje dalej.
aligatorek1301 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 20:45   #3858
LetMeBeYourFantasy_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez martuska2o Pokaż wiadomość
A czemu zaprzestałaś spotkań?? Nie to?
Za szybko, myslami byłam przy eksie...
Stary 2011-07-27, 21:54   #3859
SpojrzNaMnie
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez LetMeBeYourFantasy_ Pokaż wiadomość
Za szybko, myslami byłam przy eksie...
Skąd ja to znam.. To jest najgorsze. Niewinni ludzie cierpią przez to, że nie możemy zapomnieć o byłym.
SpojrzNaMnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 22:00   #3860
ricca166
Wtajemniczenie

Cytat:
Bo był/jest dla Ciebie kimś bardzo ważnym przez spory kawał Twojego życia.
Każda z nas zmaga się z porozstaniową huśtawką emocjonalną...najważniejs ze to przetrwać konsekwentnie początkowy okres...
Kochana, tak jak Ci kiedyś napisałam - to Twoje życie, zrobisz co zechcesz. Ale wracanie do niego tylko dlatego, że tęsknisz za jego ramionami to zły pomysł. Po prostu.
Dzięki elve,mam nadzieję,że Wam się tu nie sprzykrzę za bardzo,bo mogę być w najbliższym czacie upierdliwa,rozdwojona,roz huśtana,Twoje słowa dla mnei wiele znaczą,chociaż Cię nie znam.
Nawet gdybym do niego wróciła (a to tylko są moje głupie myśli,nie to co mam zrobić zamiar w realu ),to już to sprawdziłam i co? Sfisiowałabym.
Jak ostatnio próbowaliśmy,pojechałam do Niego,a na stole leżały gazety,zeszyty (ze studiow na ktore jeździł 600 km i tam flirtowal z ta dziewczyna jedna przez nk),książki,a on sprzątnął tylko te zeszyty ,to mi się juz włączyła kontrolka,chociaz to nawet bez sensu bylo dopatrywanie sie w tym czyms.i takich sytuacji było kilka,zwariowałabym z nim.
Dzięki temu doświadczeniu przekonałam się,aby słuchać intuicji,nawet pamietam niektore momenty dokladnie,nawet tam sprzed ponad roku,w ktorych przypuszczalam co nie co,np.jak zmienił hasło do nk nastepnego dnia ,jak się dowiedział ,że znam (chociaż znalam juz wiele miesiecy wczesniej,a po prostu nie mialam potrzeby mu tam grzebać)On był wtedy taki troche inny, jakby chłodniejszy i jakby coś ukrywał -Aha .I mimo,że grzebać nikomu nie wolno w prywatnych rzeczach,to żałuję ,że tego nie zrobiłam wcześniej.
Cytat:
Napisane przez pika87 Pokaż wiadomość
faktycznie, imienimy i urodziny nam się na wątku zsynchronizowały więc 100 lat i wszystkiego najlepszego wszystkim tegotygodniowym solenizanktom i jubilatkom
To w takim razie ja też dziękuję-w ubiegłym tygodniu miałam imieniny, a w tym urodziny .
Cytat:
Napisane przez aligatorek1301 Pokaż wiadomość
Kochana przejdzie Ci to ja też tak miałam miesiąc po zerwaniu (sama zerwałam bo uprawiał petting pod wpływem alkoholu z taką młoda lafi**** i się dowiedziałam jak prze paczyłam jego gg wiem to było świństwo no ale stało się) On teraz niema nikogo oprócz "przyjaciółek " ani obecnie pracy itp. A ja nie płaczę nie maże prawie nie wspominam niczego z naszego 2 letniego związku . Poprostu kocham moją 7 miesięczna siotrzenicę i na niej przelewem uczucia jaki mi on zapewniał . Owszem niekiedy jak poradzić sobie nie mogę to popłacze z 5 minut ale zajmuje się np oglądania serialów czytaniem muzyki słuchanie pracą i tal leci dzień za dniem. Szkoda że się skończyło bo to był mój pierwszy we wszystkim chłopak co bym skoczyła w ogień by go ratować ale trudno i żyje dalej.
Dzięki za odpowiedź.No mój też był we wszystkim pierwszy,nawet w całowaniu i może dlatego to jest takie cięższe to wszystko.No ale zachciało im się,to teraz niech mają to co chcieli.

Edytowane przez ricca166
Czas edycji: 2011-07-27 o 22:01
Stary 2011-07-27, 22:02   #3861
ChodzmyNaSpacer
Raczkowanie

Cześć dziewczyny! Dołączam dzisiaj do grona singielek.. Nie płaczę, choć chce mi się niesamowicie. Byliśmy razem 10 miesięcy.. Niby krótko, ale zdążyłam się przywiązać. To ja to zakończyłam, bo wiem, że tak będzie lepiej i choć jest mi cholernie ciężko na sercu i mam ochotę go przytulić i powiedzieć, że jednak się ułoży, to wiem, że wtedy kolejny raz oszukam samą siebie. Od dłuższego czasu powtarzam sobie, że wszystko się ułoży, że przestaniemy się kłócić, że on zacznie się starać... Ale on tylko mówi, że kocha, choć wiem, że jego uczucia są silne, ale są skryte gdzieś głęboko w nim pod maską obojętności. Wiele razy dawał mi odczuć, że jestem dla niego ważna etc., ale większość razy było, że wymyślam sobie problemy, on nic nie musi, nie wolno mi chodzić na imprezy, korzystać z facebooka, mieć kolegów.. I to nie, że kiedyś go zawiodłam czy coś, po prostu ma uraz z poprzedniego związku. On nie ma logicznego uzasadnienia dla tych zakazów i nie da sobie nic wytłumaczyć. Cały czas mówił, że ja wymyślam problem i skoro nie widzę jak on się stara to trudno. Najważniejsi dla niego są kumple i choć już prawie tydzień się nie widzieliśmy, bo jestem 300 km od domu to za każdym razem jak rozmawialiśmy przez telefon kończyło się "może lepiej zakończmy rozmowę". ;( a teraz napisałam mu sms, że już dłużej tak nie mogę... to nawet mi nie odpisał. kocham go, ale on tak cholernie rani... ;(((
Stary 2011-07-27, 22:51   #3862
ricca166
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ChodzmyNaSpacer Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny! Dołączam dzisiaj do grona singielek.. Nie płaczę, choć chce mi się niesamowicie. Byliśmy razem 10 miesięcy.. Niby krótko, ale zdążyłam się przywiązać. To ja to zakończyłam, bo wiem, że tak będzie lepiej i choć jest mi cholernie ciężko na sercu i mam ochotę go przytulić i powiedzieć, że jednak się ułoży, to wiem, że wtedy kolejny raz oszukam samą siebie. Od dłuższego czasu powtarzam sobie, że wszystko się ułoży, że przestaniemy się kłócić, że on zacznie się starać... Ale on tylko mówi, że kocha, choć wiem, że jego uczucia są silne, ale są skryte gdzieś głęboko w nim pod maską obojętności. Wiele razy dawał mi odczuć, że jestem dla niego ważna etc., ale większość razy było, że wymyślam sobie problemy, on nic nie musi, nie wolno mi chodzić na imprezy, korzystać z facebooka, mieć kolegów.. I to nie, że kiedyś go zawiodłam czy coś, po prostu ma uraz z poprzedniego związku. On nie ma logicznego uzasadnienia dla tych zakazów i nie da sobie nic wytłumaczyć. Cały czas mówił, że ja wymyślam problem i skoro nie widzę jak on się stara to trudno. Najważniejsi dla niego są kumple i choć już prawie tydzień się nie widzieliśmy, bo jestem 300 km od domu to za każdym razem jak rozmawialiśmy przez telefon kończyło się "może lepiej zakończmy rozmowę". ;( a teraz napisałam mu sms, że już dłużej tak nie mogę... to nawet mi nie odpisał. kocham go, ale on tak cholernie rani... ;(((
No są ludzie co mają problemy z okazywaniem uczuć,tylko wtedy nie wiadomo,czy oni tak po prostu mają,czy akurat odnoszą się tak tylko do Ciebie i to nie jest to po prostu
Stary 2011-07-27, 22:52   #3863
agusiatko17
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Yuuka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, któraś z was lubi buszować w lumpkach?
Ja własnie wróciłam z nowymi zdobyczami
Ja uwielbiam sprawia mi to mega dużo radości i zawsze wynajdę coś fajnego za małą kaskę
‎"Każdego ranka otrzymujemy kredyt w wysokości 86400 sekund życia na dany dzień. Kiedy wieczorem kładziemy się spać, niewykorzystana reszta sekund nie przejdzie na następny dzień; to, czego nie przeżyliśmy w ciągu dnia, jest na zawsze stracone, pochłonięte przez wczoraj..."
agusiatko17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 22:57   #3864
LetMeBeYourFantasy_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez SpojrzNaMnie Pokaż wiadomość
Skąd ja to znam.. To jest najgorsze. Niewinni ludzie cierpią przez to, że nie możemy zapomnieć o byłym.
Hm, powiedzmy że jak ochlonęlam to dalam kolejna szanse (przede wszystkim sobie) i jets okej
Stary 2011-07-27, 23:03   #3865
agusiatko17
Raczkowanie

Aha! Ależ bym zapomniała Wszystkiego najlepszego i najszczęśliwszego dla wszystkich solenizantek! Każdego dnia uśmiechu od ucha do ucha
‎"Każdego ranka otrzymujemy kredyt w wysokości 86400 sekund życia na dany dzień. Kiedy wieczorem kładziemy się spać, niewykorzystana reszta sekund nie przejdzie na następny dzień; to, czego nie przeżyliśmy w ciągu dnia, jest na zawsze stracone, pochłonięte przez wczoraj..."
agusiatko17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-27, 23:53   #3866
Malla
Nie depcze krokusów

Wszystkiego najlepszego dla solenizantek! Uśmiechu od ucha do ucha
Stary 2011-07-27, 23:54   #3867
justyskaa789
Raczkowanie

Muszę się gdzieś wygadać żeby nie napisać do niego, on tego nie chce, napewno potrzebuje spokoju, w sumie nie wiem czego on chce bo mi o tym nie mówi. Jest mi ciężko. Przeraża mnie myśl, że to ja wszystko zniszczyłam i najlepsze co mogłam po tym zrobić to odejść.
Ostatnio to on pytał co dalej, nie rozumiem o co mu chodzi? Przecież nawet nie wiem co on czuje po tym wszystkim do mnie, nie wiem co myśli a wymaga ode mnie decyzji, to on jako osoba skrzywdzona powinien postanowić co dalej.

Nie płaczę już, ostatnie dwa dni to jakiś koszmar, wolałabym wypłakać się a teraz nie czuję nic, oprócz tej pustki w środku.
justyskaa789 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 00:04   #3868
ChodzmyNaSpacer
Raczkowanie

Cytat:
No są ludzie co mają problemy z okazywaniem uczuć,tylko wtedy nie wiadomo,czy oni tak po prostu mają,czy akurat odnoszą się tak tylko do Ciebie i to nie jest to po prostu
ale on zachowuje się jakby mu kompletnie nie zależało, choć mówi co innego i czasem mówi, że będzie się starał. i wszystko kończy się tylko na słowach..

---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:55 ----------

Cytat:
Napisane przez justyskaa789 Pokaż wiadomość
Muszę się gdzieś wygadać żeby nie napisać do niego, on tego nie chce, napewno potrzebuje spokoju, w sumie nie wiem czego on chce bo mi o tym nie mówi. Jest mi ciężko. Przeraża mnie myśl, że to ja wszystko zniszczyłam i najlepsze co mogłam po tym zrobić to odejść.
Ostatnio to on pytał co dalej, nie rozumiem o co mu chodzi? Przecież nawet nie wiem co on czuje po tym wszystkim do mnie, nie wiem co myśli a wymaga ode mnie decyzji, to on jako osoba skrzywdzona powinien postanowić co dalej.

Nie płaczę już, ostatnie dwa dni to jakiś koszmar, wolałabym wypłakać się a teraz nie czuję nic, oprócz tej pustki w środku.
pustka jest gorsza od łez... wiem, co czujesz.
a ile byliście razem? gadacie w ogóle od rozstania? przepraszam, nie jestem na bieżąco.
Stary 2011-07-28, 00:35   #3869
niquolle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tuliiipanek Pokaż wiadomość
najlepszego
Cytat:
Napisane przez Mocny Akcent Pokaż wiadomość

Acha i oczywiscie sto lat wszystkim solenizantkom
Cytat:
Napisane przez pika87 Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Wszystkiego najlepszego dla solenizantek! Uśmiechu od ucha do ucha

dziękuję dziewczyny

przyleciał dziś mój kolega z Norwegii, z którym idę w sobotę na wesele.. ojj, coś czuję, że zabawimy ostro mam ogromną ochotę potańczyć, pobawić się, co-nie-co wypić.. już się nie mogę doczekać

Stary 2011-07-28, 09:51   #3870
skaz
Zadomowienie

Cytat:
dziękuję dziewczyny

przyleciał dziś mój kolega z Norwegii, z którym idę w sobotę na wesele.. ojj, coś czuję, że zabawimy ostro mam ogromną ochotę potańczyć, pobawić się, co-nie-co wypić.. już się nie mogę doczekać
Dobrej zabawy pozostaje życzyć ;*
skaz jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości