|
|
#3841 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XIX
Nie, to jest:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-paznokci.html Mam po niej boskie paznokcie, używam jej teraz zamiast mlecznego lakieru. Rosną bardzo szybko, ciężko zgiąć, uszkodzić, a rozdwajały mi się do połowy płytki.
|
|
#3842 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
myślę też nad stosowaniem jakiegoś preparatu w tabletkach, ale boję się, że jak potem przestanę to wzystko wróci, albo będzie jeszcze gorzej
|
|
|
|
|
#3843 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Przyjechał dzisiaj eks. Dzwonił ok 9 czy jestem na praktykach i czy mogę przyjść do domu bo on chce wziąć rzeczy, ja mu na to , że nie przyjdę bo nie mam czasu, a to niech łatwi z moim ojcem. Potem przyjechał pod urząd i prosił, żebym wyszła. Nadal prosił, żebym z nim pojechała. Do mnie miał jakieś pretensje, że to ja tak ch...owo zakończyłam związek, a ja mu na to, że to nie ja w czwartek mówiłam , że kocham i wracam, a w sobotę pokazuję się z nową. Mówił, że teraz jak się rozstaliśmy to każdy się od niego odsunął, a taki kochany zięć był , na no ja mu " Będzie lepszy" i uśmiech. Wymyślił, sobie , że w weeked chce przyjechać do Dejzi, a ja mu, że ona to ma o nim zapomnieć, a ten że mi ją zabierze Na koniec mu powiedziałam, że zdziadział i nie wygląda za dobrze. Wkurzył się i powiedział, "Zegnam" . Mama jak pojechał do mnie zadzwoniła, że przyjechał z "pracownikiem", żeby pewnie nic mu nie nagadać. Oddał to co miał oddać, a swojego wszystkiego i tak nie zabrał, biedak taki zestresowany, że nawet głowy nie podniósł, tylko powiedział "dzień dobry" . No Boże co za palant. Aaa i jeszcze coś powiedział, takiego co oznaczało, że dobrze mu z tą nową. Na co ja, że zatęskni jeszcze za mną. I po tylu latach bycia razem to mogę mu zasadzić kopa w dupkę bo na to tylko zasłużył. A 20min temu dzwonił, że jeszcze to i to musi zabrać, a zapomniał i się pytał czy jestem w domu, na co ja, że nie a on "aha to narazie " .. jakoś mi się tak dziwnie smutno zrobiło, ale płakać nie mam zamiaru
|
|
#3844 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny,niech mnie ktoś czymś buchnie w głowę
.Tęsknię za eksem jak cholera i najgorsze,że to ja zerwałam.Myślę o nim non-stop i na dodatek mam myśli,żeby do niego wrócić.Może on naprawdę żałuję,pzynajmniej ja to tak widzę,przez ostatni miesiąc schudł 7 kg ,czego nie mógł zrobić przez ostatnie 2 lata. Ale no właśnie,przecież nie chcę być z kimś ,kto z nudów kiedyś presyłał sobie nagie fotki i pisał o seksie z obcymi babami,jak był ze mną. Wiem,że się użalam nad sobą i to bardzo .Ale nie potrafię być taka silna,jak niektóre tutaj,po prostu chciałabym,żeby mnie przytulił i nigdy niedowiedzieć się tego czego się dowiedziałam.Potrzebuję jakiegoś kopa,bo czuję się beznadziejnie.![]()
|
|
|
|
#3845 | ||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
No właśnie. Cytat:
Samo zaspokojenie potrzeby bliskości fizycznej nie wystarczy. Żałuje? Jasne, ciekawe że nie żałował jak robił to, co robił.
|
|
|
#3846 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#3847 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja tak skromnie dodam, że dziś są moje imieniny i pierwszą osobą, która wysłała mi życzenia był.. eks! miło, nie powiem, ale bez zbędnych emocji..
|
|
#3848 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, czuję jakby ktoś wyrwał część mnie. Nie chce mi się nawet wstać rano z łóżka. Nie uśmiecham się, ani nawet nie mam ochoty wychodzić z domu.
Najgorsze jest to że studiujemy razem, więc we wrześniu i od października będę Go widywać. Jak wtedy mam się zachowywać? Któraś z Was miała taką sytację że musiała widywać Exa codziennie? Gdy z nim byłam całkowicie zaniedbałam znajomych. Co mam teraz robić po pracy? Czym się zająć? To wszystko jest takie trudne...
|
#3849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A znajomości można odbudować, choć łatwo nie bedzie. ![]() Niquolle najlepszego
|
|
#3850 | ||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Cytat:
Kochana, tak jak Ci kiedyś napisałam - to Twoje życie, zrobisz co zechcesz. Ale wracanie do niego tylko dlatego, że tęsknisz za jego ramionami to zły pomysł. Po prostu. ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- O proszę jak nam się imprezowo w wątku robi, święto za świętem ![]() Wszystkiego co najlepsze
|
|
|
#3851 | |
|
Rozeznanie
|
dziękuję Kochana ---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- Cytat:
dziękuję Kochana również
|
|
#3852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3853 |
|
Dolce vita
|
Dzisiaj minął tydzień. Równo w południe
Ale....nie jest mi lekko. To coś na stan smutku/ żałoby ![]() Jakbym nagle została SAMA na świecie..... Co najlepsze....stoję w pracy, w kuchni. POdchodzi koleżanka z biura obok - jeeju ale Ty kwitniesz. Miłość ci służy powiedziałam, że nie wiem dlaczego...bo już nie jestem w zwiazku.... więc nie czaję o co kaman z moim wyglądem, skoro wyglądam smutno i ponuro i odstraszam tym ludziAcha i oczywiscie sto lat wszystkim solenizantkom
|
|
|
|
#3854 |
|
Rozeznanie
|
faktycznie, imienimy i urodziny nam się na wątku zsynchronizowały
więc 100 lat i wszystkiego najlepszego wszystkim tegotygodniowym solenizanktom i jubilatkom
|
|
|
|
#3855 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3856 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3857 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
. Owszem niekiedy jak poradzić sobie nie mogę to popłacze z 5 minut ale zajmuje się np oglądania serialów czytaniem muzyki słuchanie pracą i tal leci dzień za dniem. Szkoda że się skończyło bo to był mój pierwszy we wszystkim chłopak co bym skoczyła w ogień by go ratować ale trudno i żyje dalej.
|
|
|
|
|
#3858 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3859 |
|
Raczkowanie
|
Skąd ja to znam..
Nadszedł czas by wreszcie zatroszczyć się o siebie,przestać marzyć o rzeczach niemożliwych, zacząć żyć rzeczywistością, nie zaś w świecie iluzji przynoszącej tylko cierpienie. 22.07.2011 - Nowe życie.
|
|
|
|
#3860 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nawet gdybym do niego wróciła (a to tylko są moje głupie myśli,nie to co mam zrobić zamiar w realu ),to już to sprawdziłam i co? Sfisiowałabym. Jak ostatnio próbowaliśmy,pojechałam do Niego,a na stole leżały gazety,zeszyty (ze studiow na ktore jeździł 600 km i tam flirtowal z ta dziewczyna jedna przez nk),książki,a on sprzątnął tylko te zeszyty ,to mi się juz włączyła kontrolka,chociaz to nawet bez sensu bylo dopatrywanie sie w tym czyms.i takich sytuacji było kilka,zwariowałabym z nim. Dzięki temu doświadczeniu przekonałam się,aby słuchać intuicji,nawet pamietam niektore momenty dokladnie,nawet tam sprzed ponad roku,w ktorych przypuszczalam co nie co,np.jak zmienił hasło do nk nastepnego dnia ,jak się dowiedział ,że znam (chociaż znalam juz wiele miesiecy wczesniej,a po prostu nie mialam potrzeby mu tam grzebać)On był wtedy taki troche inny, jakby chłodniejszy i jakby coś ukrywał -Aha .I mimo,że grzebać nikomu nie wolno w prywatnych rzeczach,to żałuję ,że tego nie zrobiłam wcześniej.Cytat:
.Cytat:
Edytowane przez ricca166 Czas edycji: 2011-07-27 o 22:01 |
|||
|
|
|
#3861 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny! Dołączam dzisiaj do grona singielek.. Nie płaczę, choć chce mi się niesamowicie. Byliśmy razem 10 miesięcy.. Niby krótko, ale zdążyłam się przywiązać. To ja to zakończyłam, bo wiem, że tak będzie lepiej i choć jest mi cholernie ciężko na sercu i mam ochotę go przytulić i powiedzieć, że jednak się ułoży, to wiem, że wtedy kolejny raz oszukam samą siebie. Od dłuższego czasu powtarzam sobie, że wszystko się ułoży, że przestaniemy się kłócić, że on zacznie się starać... Ale on tylko mówi, że kocha, choć wiem, że jego uczucia są silne, ale są skryte gdzieś głęboko w nim pod maską obojętności. Wiele razy dawał mi odczuć, że jestem dla niego ważna etc., ale większość razy było, że wymyślam sobie problemy, on nic nie musi, nie wolno mi chodzić na imprezy, korzystać z facebooka, mieć kolegów.. I to nie, że kiedyś go zawiodłam czy coś, po prostu ma uraz z poprzedniego związku. On nie ma logicznego uzasadnienia dla tych zakazów i nie da sobie nic wytłumaczyć. Cały czas mówił, że ja wymyślam problem i skoro nie widzę jak on się stara to trudno. Najważniejsi dla niego są kumple i choć już prawie tydzień się nie widzieliśmy, bo jestem 300 km od domu to za każdym razem jak rozmawialiśmy przez telefon kończyło się "może lepiej zakończmy rozmowę". ;( a teraz napisałam mu sms, że już dłużej tak nie mogę... to nawet mi nie odpisał. kocham go, ale on tak cholernie rani... ;(((
|
|
|
|
#3862 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3863 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
sprawia mi to mega dużo radości i zawsze wynajdę coś fajnego za małą kaskę
"Każdego ranka otrzymujemy kredyt w wysokości 86400 sekund życia na dany dzień. Kiedy wieczorem kładziemy się spać, niewykorzystana reszta sekund nie przejdzie na następny dzień; to, czego nie przeżyliśmy w ciągu dnia, jest na zawsze stracone, pochłonięte przez wczoraj..." |
|
|
|
|
#3864 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3865 |
|
Raczkowanie
|
Aha! Ależ bym zapomniała
Wszystkiego najlepszego i najszczęśliwszego dla wszystkich solenizantek! Każdego dnia uśmiechu od ucha do ucha
"Każdego ranka otrzymujemy kredyt w wysokości 86400 sekund życia na dany dzień. Kiedy wieczorem kładziemy się spać, niewykorzystana reszta sekund nie przejdzie na następny dzień; to, czego nie przeżyliśmy w ciągu dnia, jest na zawsze stracone, pochłonięte przez wczoraj..." |
|
|
|
#3866 |
|
Nie depcze krokusów
|
Wszystkiego najlepszego dla solenizantek! Uśmiechu od ucha do ucha
|
|
#3867 |
|
Raczkowanie
|
Muszę się gdzieś wygadać żeby nie napisać do niego, on tego nie chce, napewno potrzebuje spokoju, w sumie nie wiem czego on chce bo mi o tym nie mówi. Jest mi ciężko. Przeraża mnie myśl, że to ja wszystko zniszczyłam i najlepsze co mogłam po tym zrobić to odejść.
Ostatnio to on pytał co dalej, nie rozumiem o co mu chodzi? Przecież nawet nie wiem co on czuje po tym wszystkim do mnie, nie wiem co myśli a wymaga ode mnie decyzji, to on jako osoba skrzywdzona powinien postanowić co dalej. Nie płaczę już, ostatnie dwa dni to jakiś koszmar, wolałabym wypłakać się a teraz nie czuję nic, oprócz tej pustki w środku. |
|
|
|
#3868 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:55 ---------- Cytat:
a ile byliście razem? gadacie w ogóle od rozstania? przepraszam, nie jestem na bieżąco. |
||
|
|
|
#3869 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dziękuję dziewczyny przyleciał dziś mój kolega z Norwegii, z którym idę w sobotę na wesele.. ojj, coś czuję, że zabawimy ostro mam ogromną ochotę potańczyć, pobawić się, co-nie-co wypić.. już się nie mogę doczekać
|
|
#3870 |
|
Zadomowienie
|
Dobrej zabawy pozostaje życzyć ;*
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:05.

Fantastyczne uczucie patrzeć w lustro i bez problemów się do siebie uśmiechnąć
Życzę tego Wam wszystkim! Na każdy dzień pogodny i nie pogodny 
Też byłam w podstawówce, matulka dłuuuuuugo się zbierała po szoku 
Na koniec mu powiedziałam, że zdziadział i nie wygląda za dobrze. Wkurzył się i powiedział, "Zegnam" .
.

powiedziałam, że nie wiem dlaczego...bo już nie jestem w zwiazku.... więc nie czaję o co kaman z moim wyglądem, skoro wyglądam smutno i ponuro i odstraszam tym ludzi