Krakowianki - wybiła część XII! - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-28, 08:28   #3991

Dot.: Krakowianki - wybiła część XII!

Cytat:
Napisane przez hardgirl123 Pokaż wiadomość
Mistrzyni, co to złośliwość????
Hard, ty masz problemy ewidentnie z wyczuwaniem przytyków (i nie, to też nie jest złośliwość, po prostu próba zanalizowania Twoich bardzo częstych wypowiedzi - żeby nie było). Ze strony Mistrzyni to nie była złośliwość, tylko uwaga, że się cieszy, że zmieniłaś nastawienie

Cytat:
kurrcze nie mogę sie doczekać na pierwszą pocztówke od kogos z postcrossingu
Ja dostałam jakiś tydzień po zarejestrowaniu kartki, więc nie denerwuj się, dostaniesz niedługo
ville jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 08:45   #3992
2016070953
Konto usunięte

ok ville, widocznie nie wyczuwam tego co kto ma na myśli z uwagi na wiele zdarzeń z przeszłości nie przepadam za przytykami. ale to nie jest temat na rozgrzebywanie.
2016070953 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 08:57   #3993
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3
Konto usunięte

Cytat:
Mistrzyni, co to złośliwość????
Co się z Tobą ostatnio dzieje? WSZĘDZIE doszukujesz się jakiś złośliwości... Ciągle ostatnio wprowadzasz jakąś dziwną atmosferę... Może weź powyspuj się czy cos...
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 09:03   #3994
kasiencja
Pani Buka

Hard, co prawda to prawda, nie doszukuj się czegoś tam gdzie tego nie ma

a co do wątku wyżej - ja akurat bym tak nie chciała i nie mogła, pomyślałam sobie kiedyś że ślubu nie wezmę dopóki i ja, i facet nie będziemy w stanie utrzymać się sami lub z niewielką pomocą rodziców. o kredycie nie wspominając. jasne że nie można czekać w nieskończoność, ale nie rozumiem czemu niektórym się do ślubu tak spieszy koleżanka mi opowiadała ostatnio, że we wrześniu idzie na wesele swojej kumpeli, która bierze ślub, chociaż nie pracuje, facet w dużo lepszej sytuacji nie jest, i będą mieszkać potem u jego rodziców nadal, a kasę brać nie wiem skąd

ale mam podły atak alergii

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 09:16   #3995
Lenkapuma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Cholera - czy ładne 3 pokoje, okolice UP, cena 2000 zł + media Cię interesują?
Na pewno ją interesują. Przesyłaj jej co masz

Lenkapuma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 09:38   #3996
Malla
Nie depcze krokusów

hardgirl123 - Ale masz huśtawki ostatnio, z rozanielenia po wkurzenie, coś jak ja, tylko że u mnie to wszystko przez takiego jednego słodkiego

kasiencja - na co masz alergię?

Lenka - wezmę po prostu numer do właścicieli i jej przekażę. To małżeństwo w średnim wieku mieszkające w lokalu powyżej. Mieszkanie ponoć bardzo ładne, łazienka osobna od toalety. Ogrzewanie gazowe, w zimie 200-300 zł na miesiąc. Nie wiem tylko, od kiedy, czy nie od zaraz. Kolega mówi, że oferta super i gdyby nie mieszkał tylko z dziewczyną, to by się tam wprowadził ze znajomymi.
Stary 2011-07-28, 09:42   #3997
Tindomerel
Zadomowienie

ufff nadrobiłam

Ja nie wyobrażam sobie być na utrzymaniu męża, albo mieszkać świeżo bo ślubie u jego albo swoich rodziców Chciałabym najpierw skończyć studia, usamodzielnić się Ale nie potępiam dziewczyn, które mają inną wizję. Każdy może przeżyć swoje życia tak jak chce

Wczoraj trochę za długo farbę trzymałam i w efekcie jestem czarna myje już trzeci raz głowę szamponem przeciwłupieżowym
Tindomerel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 09:47   #3998
Malla
Nie depcze krokusów

Co do ślubów, to tylko powiem ku przestrodze - jak już skończycie studia lub będziecie mieć pracę czy mieszkać z połówką, to nie zwlekajcie nie wiadomo ile, bo skończycie jak ja

Tindomerel - czarny też ładny
Stary 2011-07-28, 09:49   #3999
Lenkapuma
Zakorzenienie

Cytat:
Lenka - wezmę po prostu numer do właścicieli i jej przekażę. To małżeństwo w średnim wieku mieszkające w lokalu powyżej. Mieszkanie ponoć bardzo ładne, łazienka osobna od toalety. Ogrzewanie gazowe, w zimie 200-300 zł na miesiąc. Nie wiem tylko, od kiedy, czy nie od zaraz. Kolega mówi, że oferta super i gdyby nie mieszkał tylko z dziewczyną, to by się tam wprowadził ze znajomymi.
Brzmi interesująco
Chociaż jak właściciele mieszkają powyżej, to mogą mieć wonty, że jest za głośno, jak przyjdzie do wizażowych spotkań

---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

Cytat:
Co do ślubów, to tylko powiem ku przestrodze - jak już skończycie studia lub będziecie mieć pracę czy mieszkać z połówką, to nie zwlekajcie nie wiadomo ile, bo skończycie jak ja
Tiaaa....
Nie wiem czy ślub miałby jakikolwiek pozytywny wpływ na przebieg wypadków.
W moim przypadku - szczerze wątpię. Ot, uwolnić się już tak łatwo bym nie mogła ;p

Lenkapuma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 09:55   #4000
Konto usunięte

KOMU? http://allegro.pl/show_item.php?item=1739628945
Jest tylko 5 szt!
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 09:55   #4001
lalaith
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lenkapuma Pokaż wiadomość
Może tego, że nie doświadczyłam jeszcze tego uczucia wolności, nieskrępowanej niczym swobody mknąc na motorze? Chciałabym to przeżyć chociaż raz - po prostu. By wiedzieć jak to jest. Niekoniecznie na ścigaczu rozpędzonym do 200km/h (nie imponuje mi to i nie kręci ). Wolałabym aby był to old-school'owy motor "pędzący" 90km/h
Pokój z Tobą, siostro Widzę że łączy nas jeszcze jedna wspólna miłość poza tą do gładkich włosów Klimatyczne motocykle

Cytat:
Napisane przez blair witch Pokaż wiadomość

A jeździ jak idiota czy normalnie?

Hmm, nie widziałam go w akcji, z tego co mówi to "bezpiecznie", aczkolwiek 200km/h to dla niego mało

Ja jechałam najszybciej 140km/h i myślałam że mi łeb urwie, ale ponoć jest na to sposób... stopery

Cytat:
Napisane przez blair witch Pokaż wiadomość
Tzn przy przejściu dla rowerów rower ma pierwszeństwo, ale przy przejściu dla pieszych to jak sama nazwa wskazuje - dla pieszych,a nie dla rowerów. Kierowca nie spodziewa się kogoś szybszego niż pieszego I z tego co się orientuję to przy wypadku policja uznaje winę rowerzysty, przez wtargnięcie na przejście dla pieszych.
Jak jest przejście dla pierwszych to rowerzysta ma obowiązek zsiąść z roweru i przeprowadzić go.

Cytat:
Napisane przez zagubiona_w_swoich_snach Pokaż wiadomość
Dziewczyny czytam watek ( dosc stary) na ktorym zrobila sie burza o tym ze dziewczyna chce brac slub, studiowac i byc na utrzymania Tż-ta ( meza). Co o tym myslicie?:P
Ja myślę że to wszystko kwestia zasad wyniesionych z domu rodzinnego - jeśli jej mama nie pracowała, a ojciec utrzymywał rodzinę, przy czym nie wydzielał matce pieniędzy na jej potrzeby i szanował i doceniał to co robiła w domu (to też ciężka praca) to myślę że dziewczyna nie będzie miała oporów żeby być na utrzymaniu chłopaka którego kocha i z którym chce wziąć ślub.

Ja bym tak nie potrafiła dlatego że moja mama prawie całe moje życie pracowała i taki model rodziny wyniosłam z domu. Mama wpoiła mi takie wartości jak: niezależność, liczenie tylko na samą siebie, bo jeśli sama o siebie nie zadbam to nikt o mnie nie zadba, praca jako wartość i sposób na szczęście i spełnianie się w życiu oraz zabezpieczenie podstawowych potrzeb materialnych, a nie jako źródło pieniędzy które będę przeznaczać na swoje zachcianki - jak w protestantyźmie oraz minimalizm i koncentracja na życiu duchowym - jak w buddyźmie

Natomiast mój ojciec nauczył mnie takich rzeczy jak: życie chwilą, dobra mina do złej gry, dobra zabawa, nieprzejmowanie się drobnostkami, poczucie humoru, pogoda ducha. A także uciekanie przed konfliktami, zamykanie w sobie i nieumiejętność rozmowy o uczuciach.

Obydwoje nauczyli mnie indywidualizmu i tego że nie mogę "mieć chłopaka", mogę z nim "chodzić", "spotykać się", "przyjaźnić", "żyć", ale nigdy nie będzie moją własnością.

Sorry za off top, ale jakoś tak mnie naszło na filozoficzne rozważania
Stary 2011-07-28, 09:56   #4002
Shiruvii
Zakorzenienie

GG do Shiruvii Send a message via Skype™ to Shiruvii

Cytat:
Brzmi interesująco
Chociaż jak właściciele mieszkają powyżej, to mogą mieć wonty, że jest za głośno, jak przyjdzie do wizażowych spotkań

---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

Tiaaa....
W moim przypadku - szczerze wątpię. Ot, uwolnić się już tak łatwo bym nie mogła ;p
Właśnie. Po co dusić się w małżeństwie? Zbyt dużo widziałam "pochopnych decyzji" opłakiwanych teraz nocami.

Cinderella is a proof that a new pair of shoes can change your life
Shiruvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 10:01   #4003
lalaith
Zakorzenienie

Cytat:
Tiaaa....
Myślę tak jak Lenka i znowu, uparcie przytoczę przykład mojej niespełnionej miłości Artura Rojka, który wziął ślub ze swoją Anią po 14 latach wspólnego życia, teraz mają dziecko i są szczęśliwi. To wszystko kwestia dojrzałości. I szczęścia - małżeństwo to zawsze ryzyko: uda się albo nie uda, nie może być inaczej w przypadku dwóch niezależnych istot, które zmieniają się w ciągu życia i po 20 latach nie są już tymi samymi osobami co wcześniej.
Stary 2011-07-28, 10:09   #4004
Shiruvii
Zakorzenienie

GG do Shiruvii Send a message via Skype™ to Shiruvii

Cytat:
Napisane przez lalaith Pokaż wiadomość
Myślę tak jak Lenka i znowu, uparcie przytoczę przykład mojej niespełnionej miłości Artura Rojka, który wziął ślub ze swoją Anią po 14 latach wspólnego życia, teraz mają dziecko i są szczęśliwi. To wszystko kwestia dojrzałości. I szczęścia - małżeństwo to zawsze ryzyko: uda się albo nie uda, nie może być inaczej w przypadku dwóch niezależnych istot, które zmieniają się w ciągu życia i po 20 latach nie są już tymi samymi osobami co wcześniej.
Z drugiej strony zdarzają się pary "przechodzone". Są ze sobą już tak długo bez ślubu, że nie chce im się go brać. I związki się rozpadają. Wg mnie to dobrze, bo takie "przechodzone" pary to zazwyczaj osoby znające się niemal od podstawówki, a takim związkom nigdy nie wróżę dobrze...

Cinderella is a proof that a new pair of shoes can change your life
Shiruvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 10:11   #4005
nicRu
maszyna, nie człowiek

Cytat:
Ja myślę że to wszystko kwestia zasad wyniesionych z domu rodzinnego - jeśli jej mama nie pracowała, a ojciec utrzymywał rodzinę, przy czym nie wydzielał matce pieniędzy na jej potrzeby i szanował i doceniał to co robiła w domu (to też ciężka praca) to myślę że dziewczyna nie będzie miała oporów żeby być na utrzymaniu chłopaka którego kocha i z którym chce wziąć ślub.

Ja bym tak nie potrafiła dlatego że moja mama prawie całe moje życie pracowała i taki model rodziny wyniosłam z domu. Mama wpoiła mi takie wartości jak: niezależność, liczenie tylko na samą siebie, bo jeśli sama o siebie nie zadbam to nikt o mnie nie zadba, praca jako wartość i sposób na szczęście i spełnianie się w życiu oraz zabezpieczenie podstawowych potrzeb materialnych, a nie jako źródło pieniędzy które będę przeznaczać na swoje zachcianki - jak w protestantyźmie oraz minimalizm i koncentracja na życiu duchowym - jak w buddyźmie

Natomiast mój ojciec nauczył mnie takich rzeczy jak: życie chwilą, dobra mina do złej gry, dobra zabawa, nieprzejmowanie się drobnostkami, poczucie humoru, pogoda ducha. A także uciekanie przed konfliktami, zamykanie w sobie i nieumiejętność rozmowy o uczuciach.

Obydwoje nauczyli mnie indywidualizmu i tego że nie mogę "mieć chłopaka", mogę z nim "chodzić", "spotykać się", "przyjaźnić", "żyć", ale nigdy nie będzie moją własnością.

Sorry za off top, ale jakoś tak mnie naszło na filozoficzne rozważania
ładnie powiedziane, ja mam jeszcze bardziej nakopane w głowie, bo moja mama jest z nietypowej rodziny, gdzie w skutek pewnych zawirowań losu to mężczyzna był w domu, gotował, sprzątał etc, a kobieta pracowała. Moja mama tez dopóki była w stanie pracowała zawodowo, teraz odkąd zdrowie jej nie pozwala strasznie ją to dołuje. Majac taki model rodziny za przykład - no bo w takim się wychowałam, nie potrafiłabym po prostu być czyjąś żona i nic więcej, zależną od meża finansowo. Poza tym jednak uważam, że warto, by oboje współmałżonków pracowało, a nie tylko jedno, utrzymując drugie, bo zawsze może się zdarzyć tak, że to pracujące straci swoje stanowisko i przez jakiś czas nie będzie mogło stanąć na nogi - a co wtedy?
Stary 2011-07-28, 10:18   #4006
lalaith
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Shiruvii Pokaż wiadomość
Z drugiej strony zdarzają się pary "przechodzone". Są ze sobą już tak długo bez ślubu, że nie chce im się go brać. I związki się rozpadają. Wg mnie to dobrze, bo takie "przechodzone" pary to zazwyczaj osoby znające się niemal od podstawówki, a takim związkom nigdy nie wróżę dobrze...
Są też małżeństwa które są ze sobą już tylko z przyzwyczajenia, ale się nie rozpadają bo nie.., myślisz że to lepsze? Moim zdaniem to taki odpowiednik "przechodzonego" związku bez ślubu. Jeżeli ludzie się kochają, mają wspólne cele, łączy ich zaufanie to nie ma znaczenia to czy są po ślubie czy nie. Inna sprawa że jeśli tak nie jest, to małżeństwo jest jednak jakąś motywacją do pracy nad sobą i swoim związkiem, np dla wierzących, a to jest plusem, z tymże chyba niewiele jest takich małżeństw które to motywuje, większości się już po prostu nie chce.

nicRu wtedy ta osoba która pracowała szuka pracy, a przez jakiś czas żyją z oszczędności, z wypowiedzenia, z bezrobocia. Ew szuka pracy też ta niepracująca wcześniej strona. Tak to chyba wygląda w takich rodzinach.
Stary 2011-07-28, 10:24   #4007
nicRu
maszyna, nie człowiek

Co nie zmienia faktu, ze jak ktoś X lat nie pracował, albo nie pracował wcale, albo ta druga osoba nie może znaleźć pracy, to jest po prostu o wiele, wiele ciężej niż wtedy, gdy są dwa źródła dochodu. Dla mne nie lubiącej ryzyka - ryzykowne
Stary 2011-07-28, 10:37   #4008
e milka
Wtajemniczenie

GG do e milka

Cytat:
Ja bym wsiadła tylko z zaufanym, po uprzednim obiecaniu przez niego, że nie będzie szarżował.
Nie bez obaw bym wsiadła, ale doświadczyć bym chciała.
Jechałam kiedyś taką motorynką i to bardzo przyjemne uczucie "mknąć" przed siebie, przytuloną do męskich pleców
Jak masz zaufanego motocykliste to POLECAM! Jezdzilam z kolega na scigaczu, bylo baaaardzo fajnie-nigdy nie jezdzilismy szybko, ot takie krotkie spokojne przejazdzki bo sie troche balam Raz jednak pokazal mi bez ostrzezenia co motor potrafi i koniec-wiecej z nim nie wsiade...Za to moj tata to typ harleyowca-tam sobie spokojnie pyrkasz Nie udalo mi sie z nim jeszcze pojechac na zaden zlot, jeszcze!

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
wróciłam...
jest coś, co mnie ominęło, o czym powinnam wiedzieć? próbowałam nadrobić klub to okazało się, że tam naprodukowałyście mnóstwo, więc o wątku nie ma co mówić
Ominela Cie ladna pogoda nad morzem

Cytat:
Jeśli ich na to stać (a jeszcze kredyt ) to czemu nie. Sama bym pewnie tak nie potrafiła, a już najbardziej śmieszą mnie "młodzi-zakochani" na utrzymaniu rodziców.
Bylam w dlugoletnim zwiazku, gdzie rodzina chlopaka troche 'nalegala' o slub-nie zgadzalam sie, nie chcialam miec meza i co miesiac nadal dostawac przelewy od rodzicow Zreszta moi rodzice uwazaja, ze na slub jest zawsze czas, nie ma sie co spieszyc. I dobrze bo jak wiadomo, zwiazek sie rozpadl

Cytat:
Cholera - czy ładne 3 pokoje, okolice UP, cena 2000 zł + media Cię interesują?
Nie chcesz sie przebranzowic i zostac posrednikiem?

Cytat:
Są też małżeństwa które są ze sobą już tylko z przyzwyczajenia, ale się nie rozpadają bo nie..,
Bo 'kwestia finansowa' My z bracmi musimy moich rodzicow czesto wysylac na wakacje-w domu juz by sie dawno pozabijali

e milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 10:46   #4009
2016070953
Konto usunięte

Malla huśtawki mam przez Konrada, najpierw pitoli że kocha caluje itp a teraz sie od poniedziałku nie odzywa.

hiper w trakcie @ nie będę się wyspować
Stary 2011-07-28, 10:49   #4010
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Ale nasze spotkania nie są wcale głośne
Cytat:
Tiaaa....
Myślę, że u mnie by miał. Nie mieliśmy motywacji do pracy nad tym, co nas łączyło i oddaliśmy wszystko w ręce Czasu, a ten, jak wiadomo, bez zaangażowania ludzi uczucie osłabia zamiast wzmacniać.
Cytat:
Byłam w przechodzonym związku i już tego błędu nie powtórzę. Mieszkaliśmy razem, utrzymywaliśmy się sami, było nam dobrze i wygodnie, ale nie robiliśmy kroku dalej, bo kasa, bo "po co papier do szczęścia", bo "i tak nie chcemy mieć dzieci" itp.

A tak naprawdę, jeśli para po latach nie decyduje się na powiedzenie sobie głośno i wyraźnie "tak, jesteś tą jedyną / tym jedynym i chcę z tobą spędzić resztę życia", nieważne czy przed sobą w zaciszu domowym, czy przed urzędnikiem lub duchownym, to znaczy, że jest coś z tym związkiem nie tak.
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;28403212]KOMU? http://allegro.pl/show_item.php?item=1739628945
Jest tylko 5 szt!
[/QUOTE]
Dopiero co odchodzę od podkładów płynnych w stronę minerałów, a Ty z gąbkami wyjeżdżasz, zlituj się
Ktoś chętny na minerały?
Stary 2011-07-28, 10:52   #4011
Konto usunięte

Cytat:
Dopiero co odchodzę od podkładów płynnych w stronę minerałów, a Ty z gąbkami wyjeżdżasz, zlituj się
Ktoś chętny na minerały?
Ale gąbeczka jest bardzo uniwersalna... Korektor ponoć się nią świetnie nakłada... I krem lepiej się wchłania...

Ja chętna na minerały!
Stary 2011-07-28, 10:55   #4012
2016070953
Konto usunięte

ja chcę minerałki

jak nie byłam na wizazu to nie miałam tak fajnych uzależnień
Stary 2011-07-28, 10:57   #4013
kasiencja
Pani Buka

Cytat:
kasiencja - na co masz alergię?
teoretycznie najbardziej na roztocza. w praktyce dopada mnie bez żadnej reguły przed wyjazdem pod tym względem czulam się świetnie, w górach mieliśmy troszkę zakurzony pokój to smarkałam a dzisiaj od rana zużyłam nieprzebrane ilości chusteczek... ale znając życie jutro będzie w porządku

zgadzam się też z Tobą co do ślubu. chociaż na razie to zastanawiam się jak znaleźć pierwszą pracę, najlepiej taką na 1/2 etatu żebym i po wakacjach mogła trochę zarobić

Stary 2011-07-28, 10:59   #4014
e milka
Wtajemniczenie

GG do e milka

http://www.pudelek.pl/artykul/34006/...iverse_piekna/
Jakie nogi!

Stary 2011-07-28, 11:03   #4015
kasiencja
Pani Buka

oj, w butach w których stopa jest pionowo to też bym miała taką nogę
widziałam w jakiejś gazecie reklamę kampanii AXE gdzie stało obok siebie z 10 lasek, wszystkie piękne, szczupłe i bardzo nienaturalnie długonogie... tylko że wszystkie miały ~20cm platformy, więc nawet ja miałabym ponad 1,80m

Stary 2011-07-28, 11:06   #4016
nicRu
maszyna, nie człowiek

W butach na obcasie i mini to nawet ja mam długie nóżki, pomimo krasnalkowatości
Stary 2011-07-28, 11:07   #4017

Cytat:
Napisane przez e milka Pokaż wiadomość
Nie udalo mi sie z nim jeszcze pojechac na zaden zlot, jeszcze!
Ja byłam. I chyba byłam za młoda, bo czułam się trochę zdemoralizowana
ville jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 11:10   #4018
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Figurę ma świetną, ale i rysy twarzy śliczne, taka słowiańska laleczka
Stary 2011-07-28, 11:13   #4019
e milka
Wtajemniczenie

GG do e milka

Cytat:
Napisane przez ville Pokaż wiadomość
Ja byłam. I chyba byłam za młoda, bo czułam się trochę zdemoralizowana
Ja bylam na 'mini' zlocie, ktory byl u mnie w miejscowosci...trzeba chyba sie troche tam wpasowac w towarzystwo aby dobrze sie bawic Ale marzy mi sie jeszcze taki duzy zlot, z przejazdem przez miasto itp

Cytat:
Figurę ma świetną, ale i rysy twarzy śliczne, taka słowiańska laleczka
Dokladnie

Stary 2011-07-28, 11:14   #4020
Tindomerel
Zadomowienie

Cytat:
Tindomerel - czarny też ładny
Nawet bardzo ładny, ale chyba nie do końca dla mnie

Cytat:
faktycznie poza tym ładna dziewczyna
Tindomerel jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości