|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Fryzury ślubne z warkoczem
cudowne te fryzurki... jaka szkoda, że mam krótkie włosy...
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
! Też chcę fryzurę z warkoczem na ślub . Miałam mieć sukienkę empire, do której by idealnie pasowała taka fryzurka, ale w końcu zdecydowałam się na inną. Też jest dosyć zwiewna, ale... będę wdzięczna za ocenę, czy tego typu uczesanie dobrze się z nią skomponują. Mam długie, całkowicie proste włosy. Wklejam zdjęcie sukni i przykłady fryzur, jakie mam- może komuś też się przydadzą .
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
I jeszcze kolejne
...
|
|
|
|
|
#34 |
|
Rozeznanie
|
Odkopuję wątek, gdyż już jestem po, więc zaprezentuję moja wersję fryzury z warkoczem
Nie muszę chyba pisać, że zrobiła mega pozytywne wrażenie Goście przyzwyczajeni do tradycyjnych koków byli zaskoczeni i dostałam duuuużo komplementów właśnie pod adresem fryzury. Ja sama też czułam się świetnie, nie miałam hełmu, nic mi się nie pałętało po czole, nie uwierało i kokon na głowie był minimalny ![]() Jeszcze muszę wspomnieć, że wzorowałam się na innej Wizażance Olimpii23. Może i ona też kiedyś wklei tutaj swoje zdjęcia (można podglądnąć na Muślinowym wątku).
|
|
#35 |
|
Wtajemniczenie
|
I ja wymarzyłam sobie już dawno warkocza francuskiego na ślub, więc od dłuższego czasu zbieram takie fryzurki... Wkleję kilka zdjęć, które mam na kompie, mam nadzieję, że nic nie powtórzę
|
|
#36 |
|
Przyczajenie
|
przepiękne
|
|
|
#37 |
|
Przyczajenie
|
super są fryzurki z warkoczem, najbardziej mi się podobają, nie lubię jakiś takich sztywno upiętych koków. Najbardziej mi się podobają fryzurki z warkoczem i rozpuszczonymi lekko włosami. Dlatego zapuszczam włoski żeby do ślubu mieć jak najdłuższe
) Chociaż podoba mi się jeszcze coś takiego..........
|
|
|
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
A nie macie może jakichś fryzurek ślubnych z warkoczem ale dla włosów srednio-krótkich (do brody)?
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
proponuje obejrzec pierwsza milosc tam jest jedna taka panienka ... bodajze ola
z teog co ja wiem ona ma krotkie krecone (bardzo krecone) wlosy i ma bardzo fajna fryzurke korona na glowie (cos jakby) zrobiona z dwóch francuskich warkoczy a koncowki (te z gumką) wg mnie ma schowane pod spód wydaje mi sie bardoz fajna fryzura ..proponuje poszukac
|
|
|
|
|
#40 |
|
Przyczajenie
|
Hejka, ja tez niecierpliwie poszukuję pomysłu na fryzurę z warkoczem... A to jedna z propozycji. POzdr wszystkich i dzieki za wszystkie fotki
|
|
|
|
|
#41 |
|
Przyczajenie
|
A moze cos takiego..
o ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- NIe wkleilo sie ![]() |
|
|
|
|
#42 |
|
Przyczajenie
|
Witam! Ja również poszukuję fryzurki z warkoczem-mam bardzo długie, proste i grube włosy dlatego fryzek z dobierańcem będzie idealny...
a oto kilka propozycji (najbardziej mi przypadły do gustu dwie pierwsze):
|
|
|
|
|
#43 |
|
Raczkowanie
|
Jak patrze na niektóre fryzurki z tymi warkoczami to mi się oczy świecą..szczerze mówiąc wcześniej nie miałam w planach fryzury z warkoczem, ale teraz bardziej intensywnie o tym myśle
Ślub 20.08.2011 godz. 16:00
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny pokażę Wam jaką fryzurę ja miałam:
Najpierw fryzjerka nałożyła mi wałki .. potem po suszeniu zapłłotła od czoła na około, ale nei wszystkie włosy wplotła..wszystko razem połączyła przy potylicy zakręciła i spięła. Troszkę byłam rozczarowana ze te kręciołki mi się rozprostowały jeszcze przed 20 .. ale moja mamamówiła mi potem, że to nawet naturalniej wygladało Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2011-07-28 o 15:06 |
|
|
|
|
#45 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny.
Ja też wymarzyłam sobie coś plecionego na ślub. Dzisiaj byłam na próbnej fryzurze, załączam zdjęcie z tyłu (pierwsze), dodatkowo będzie jeszcze kwiat. Oto moje zbiory znalezione w sieci Edytowane przez Anusia111 Czas edycji: 2011-07-28 o 19:26 Powód: modyfikacja zdjęć |
|
|
|
|
#46 |
|
Raczkowanie
|
i jeszcze
Edytowane przez Anusia111 Czas edycji: 2011-07-28 o 19:27 Powód: modyfikacja zdjęć |
|
|
|
|
#47 |
|
Raczkowanie
|
i jeszcze
|
|
|
|
|
#48 |
|
Raczkowanie
|
i ostatnie
|
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
To i jeszcze ja dorzuce cos od siebie
![]() Troche taki nieład, ale warkocz jest fryzurka 1, a 2 to kłosik
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:58.

! Też chcę fryzurę z warkoczem na ślub
. Miałam mieć sukienkę empire, do której by idealnie pasowała taka fryzurka, ale w końcu zdecydowałam się na inną. Też jest dosyć zwiewna, ale... będę wdzięczna za ocenę, czy tego typu uczesanie dobrze się z nią skomponują. Mam długie, całkowicie proste włosy. Wklejam zdjęcie sukni i przykłady fryzur, jakie mam- może komuś też się przydadzą 
Nie muszę chyba pisać, że zrobiła mega pozytywne wrażenie