|
|
#4081 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Krakowianki - wybiła część XII!
Mistrzyni, tylko krowa na rowie nie zmienia poglądów. I to by było na tyle w tym temacie. Wbijania szpil nawet nie komentuje bo nie mam na to ochoty i za to co bym napisała dostałabym warna,
|
|
|
|
#4082 |
|
moderatorka też wizażanka
|
Zwrot za róż
---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- trust znalazłam i ten konkwerter pozwala mi się zorientować ile PLN mam przelać na paypal żeby np zapłacić za zamówienie 48$? A potem wybieram coś tam płatności ebay? |
|
|
|
#4083 | |
|
Zakorzenienie
|
Przypomniałaś mi o nim i teraz muszę sobie go kupić sama
I jeszcze znalazłam mozaikę brązerów i jeszcze rajstopy w sprayu, i perełki rozświetlające ![]() ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Cytat:
|
|
#4084 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. I w koralowym . Ale Ty chyba jesteś inną blondynką niż ja .Pytałaś o es-di-ci... Mniemam, że ja .Cytat:
Cytat:
. Żyć nie umierać .Cytat:
.
|
||||
|
|
|
#4085 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|
|
#4086 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
![]() A jak ona mówiła o tych ciasteczkach z mlekiem od mamy to się ucieszyłam, że umiem piec muffinki. Jeździłam dzisiaj w ciepłym deszczu na rowerze, było |
|
|
|
|
#4087 | |
|
|
Cytat:
Byłam na spacerze z przystojniakiem
|
|
|
|
|
#4088 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem, może mało nam piszesz o swoim życiu, ale np ja nie wyczytałam z Twoich postów tutaj, aby był w Twoim życiu ktoś szczególny. Więc odnoszę wrażenie, że ten Konrad wyskoczył z tym wyznaniem jak filip z konopi albo miał w tym interes?Cytat:
Dlatego ja mam na myśli nie właścicieli ścigaczy lecz pyrkaczy Takie krajoznawcze pryk pyrk pyrk. I chciałabym bardzo pojechać na zlot motocyklistów. Byłam kiedyś na zlotach samochodowych jednej marki i całkiem fajnie to wygląda. A zlot motocyklistów ma dodatkowe pozytywne wrażenia - wizualne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() O, właśnie! O koralowy mi chodziło
|
|
|
#4089 |
|
Matka Smoka
|
szyrek hajtu hajtu. chyba to nie była tajemnica
|
|
|
|
#4090 |
|
Zakorzenienie
|
A propos motocyklistów to dziś do mnie dzwonił jeden co w tamtym roku ode mnie kupował element ubioru, i ile ja miałam z nim przejść... 5 smsów dziennie, mmsy z wschodami słońca nad morzem (bo znad morza), on do mnie przyjedzie, obwiezie mnie po kraju itd
A co najlepsze to mnie tylko przez telefon znał
|
#4091 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Blair ach te chlopy znad morza Masz dostep do ciuchow na motor?
|
|
|
|
|
#4092 |
|
|
Dziewczyny, orientuje się tutaj któraś z paypalem? Chcę dodać środki na paypal, ale nie ma w liście wyboru Multibanku, jest mbank i wszystkie inne, a multi nie ma, przez co nie mogę załadować konta
---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- trust, Pomóż, bo zamówiłam BB Cream, a nie mogę za niego zapłacić. Dostanę negatywa |
|
|
|
#4093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Pochwalę się za tydzień lecę na tydzień do Tunezji
|
|
#4094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Emilka, można tak powiedzieć w pewnym sensie Nie chcę tutaj pisać ...Ecrulo - masz kartę kredytową? Ja na PP nie przelewałam nic nigdy, tylko łączyłam konto PP z kartą kredytową i samo płaciło jak wybrałam kartę.
Edytowane przez blair witch Czas edycji: 2011-07-28 o 22:20 |
|
|
|
|
#4095 |
|
|
blair,
Nie mam takiej zdolnej do płatności internetowych, wyszło przy zamówieniu z iherb, pomimo jej wypukłości....
|
|
|
|
#4096 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
), babcia była długo czynna zawodowo, zajmowała wysokie stanowisko, obie bardzo niezależne, ja też pracuje od 18 roku życia a mimo to kompletnie by mi nie przeszkadzało bycie kura domową .
|
|
|
|
|
#4097 |
|
Zakorzenienie
|
Ale warto spróbować, może na PP akurat się uda? Ma z tyłu numer na białym pasku? trzy cyferki powinny być.
|
#4098 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Noico, charakteru tez zapewne, ulubionych sposobów spędzana wolnego czasu, etc - czynników jest wiele
Ja sądze, że u mnei wynika to z faktu że nei czułabym się wolna, poza tym miałabym w głowie poczucie zagrożenia
|
#4099 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale na razie nie kupuję No dodawałam trochę mąki ale dalej była kupa, a potem uznałam, że będzie kupa twarda jak podeszwa, więc zostawiłam to mamie. Z tego, co udało mi się ustalić to ona to po prostu dogniotła, już nie dosypywała mąki ![]() O jaa! Cytat:
Koniecznie wykupcie sobie wycieczkę na Saharę, taką dwudniową - naprawdę to jest megaprzeżycie, resztę pobytu można przeleżeć plackiem na plaży albo pod hotelem, ale na Saharę trzeba pojechać. Ja byłam w ubiegłym roku jest takie polskie biuro podróży, które urzęduje tam na miejscu i organizują te wycieczki dla Polaków, są przerewelacyjne - http://www.sahelvoyages.com/o_nas_firm.htm A gdzie konkretnie będziecie? ![]() Byłam na zakupach, kupiłam sobie śliczne cienie w Sephorze oraz koszulę na wyprzy a i jeszcze książkę dla dzieci ale to z sentymentu
|
|
#4100 |
|
Copyraptor
|
Dziewczyny, czy któraś z was może pamięta, ile kosztowały te przesyłki ze Stanów? W złotówkach/dolarach? I ile ważyły?
|
|
|
|
#4101 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. No chyba, że bycie kurą domową wymaga bezsprzecznie posiadania dzieci.... hmmm w takim wypadku już wole pracować hehehe
|
|
|
|
|
#4102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4103 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
jakby komuś coś się pewniej przypomniało to proszę o info.http://www.groupon.pl/deals/krakow/y..._0_0_210&a=399
|
|
|
|
|
#4104 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Na PayPalu w takim razie daj opcję: przelej środki (w kilka dni) - wtedy masz gotowe dane do przelewu, kopiujesz je, wklejasz w okienku polecenia przelewu i czekasz. Zazwyczaj dochodzą na następny dzień roboczy.
|
|
#4105 |
|
Zadomowienie
|
Hej. Wybywam na weekend na wieś pracować. Odezwę się po weekendzie pewnie dopiero...
|
|
|
|
#4106 |
|
Konto usunięte
|
lekapuma to chyba normalne z enie opowiadam wszystkiego o swoim zyciu w internecie.
Co do osoby szczególnej w moim zyciu,hmm prawda, nie byłam w jakimś mega dłuuugim związku i wielka love w tytule, nie będę się rozpisywać i analizowac tu dlaczego itd bo to nie jest miejsce na to. A konrad napewno miał w tym interes albo jest za✂✂✂iście zdesperowany i szuka laski za wszelką cenę. Jakby mu choć troszke zalezało to by nawet zapytał co u mnie, tak po ludzku tak jak pytaja się znajomi. a tu od tyygodnia cisza. Olewam go w takim razie. A interes to miał napewno jakiś jeszcz einny oprócz seksualnego. |
|
|
|
#4107 | |
|
Pani Buka
|
Cytat:
ale nie nie, ja nie mam pieniędzy...ale brzydka pogoda znow
|
|
#4108 | ||
|
Konto usunięte
|
Docelowo ja chcę zorganizować zamówienie na oryginały ze Stanów (wychodzi znacznie taniej nawet z przesyłką). Ale to dopiero w sierpniu, bo jeszcze po drodze są pędzle Maestro
Cytat:
Cytat:
Ja chciałam już od dłuższego czasu załozyć, ale mnie to jakoś przerastało... |
||
|
|
|
#4109 |
|
|
trust,
Zrobiłam tak Wkurzyłam się z deczka, bo na str. głównej widnieje Multibank, a na stronie błyskawicznych przelewów w wyborze opcji- brak. Wysłałam maila w tej sprawie, to mi tłumaczą jak tej głupiej, że nie wszystkie banki obsługują, to ja im jak przysłowiowej krowie na rowie zrobiłam zrzuty ekranu, podkreśliłam co trzeba i dopiero konsultant załapał. Ech, co mi po ich przeprosinach... Dla mnie to niekompetencja i niekonsekwencja. Wypisują co chcą na stronach by klienta zwabić, a potem co? Potem pstro. ---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- hiper, Narazie nic. Robię testowe zakupy. Jak dojdą, to mogę zorganizować kolejne. Po prostu się boję, że coś nie wypali, jak z paypal... |
|
|
|
#4110 |
|
Pani Buka
|
ja jakiś czas temu założyłam konto na ebayu i paypalu i poradziłam sobie bez żadnych problemów
aczkolwiek nie mam karty kredytowej i musiałam robić normalne przelewy z konta na konto, a trochę zeszło z zaksięgowaniem..Ecrulo, czy Ola się jakoś z Tobą na dziś umówiła?
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:30.

I jeszcze znalazłam mozaikę brązerów i jeszcze rajstopy w sprayu, i perełki rozświetlające 

W czym jest dobrze mało opalonym blondynkom? SdC? 

Chciaż szyrek woli spirulinę niż algi bielendy - ale dziwna jest chyba