|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2461 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. II
Cytat:
![]() Ze skarpetkami też ![]()
![]() |
#2462 |
Zadomowienie
|
Dzieńdobrywieczór
![]() I ja też tu jestem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinduś ![]() ![]() Ja się ze skarpetek na pewno śmiać nie będę - co z tego, że lipiec, jak taki zimny ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2463 |
Zakorzenienie
|
Laptop to taki termofor naszych czasów
![]() Też mnie ogrzewa... bo to jedyny samiec w domu obecnie ![]()
#2464 |
Lux Mundi
|
Hm... może tak być
![]() Załóżmy Klub Zmarzlaków ![]() Naf- zazdraszczam Ci strrrrrasznie tego weselicha, ech ![]() Aaaa... i w ogóle powiedzcie mi jak zrobić coby w jednym poście cytować kilka osób, bo nie ogarniam ![]()
![]() |
#2465 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cinduś, nie ma czego ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez nafnaf Czas edycji: 2011-07-29 o 22:18 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2466 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeśli chcesz zacytować kilka osób w jednym poście, klikasz w taki kwadracik pomiędzy "cytuj" a "odp" - klikasz w niego w tych postach, które chcesz zacytować, a potem tylko "cytuj" i już ![]() NafNaf idziesz na wesele? Kiedy masz? Też bym poszła potupać ![]() I pójdę, tyle że dopiero za rok ![]() ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- Naf była szybsza ![]()
![]() |
#2467 | ||
Lux Mundi
|
Cytat:
![]() Tym bardziej, że to nie moja, heh ![]() Cytat:
Dziękować Wam Obu ![]() Chyba jush umiem ![]() Ja tyż za rok będę tupać na weselichu ![]() Tylko nie wiem co z partnerem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2468 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wesele w długi weekend sierpniowy ![]() ![]() ![]() ![]() Kurczę, Dziewczynki, co się dzieje? To ja przecież jestem wieczna singielka - a tutaj słyszę od jednej, że laptop to aktualnie jedyny facet w domostwie, a od drugiej, że nie wiadomo, co będzie z partnerem za rok ![]() Edytowane przez nafnaf Czas edycji: 2011-07-29 o 22:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2469 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam dwa... to się posypało... Ostatnimi czasy była susza z weselami, a teraz dziewczyny szaleją ![]() Ja to już bym chciała mieć swoje wesele ![]() Do którego łooohooohooo albo i jeszcze dalej ![]() ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- Cytat:
![]() Mam nawet fajną czerwoną sukienkę w białe groszki, w której nigdy nie byłam ![]()
SARCASM - only one of the services I offer ![]() Edytowane przez Apsik13 Czas edycji: 2011-07-29 o 22:32 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2470 | ||
Lux Mundi
|
Cytat:
![]() Secundo- mam teraz Miecia - Ł. nie przepada za kotami, że tak to ujmę najoględniej ![]() Tercio: mam zamiar je.b.nąć się na rudo [Ł. rudości nie trawi ![]() więc zostawi mnie na bank ![]() Strasznie się zmartwiłam jak widać ![]() Cytat:
![]() Mnie niestety przez poprzednie studia ominęły 2 wesela ;/ w tym jedno na UA ![]() ![]() ![]() A na swoje nie liczę, u mnie w Rodzinie też już przestali, biorąc pod uwagę z jaką częstotliwością zmieniam facetów ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2471 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A propos, coś mi się przypomniało - czytałam ostatnio artykuł, w którym pewien ksiądz wyjaśniał, co można robić, żeby randkować po katolicku ![]() Mówić komplementy, nawet dotyczące urody cielesnej, o ile nie chodzi nam o podstępne uwiedzenie Zaprosić dziewczynę na kawę lub herbatę w neutralne, publiczne miejsce Na randce wypić małą ilość wina Otwarcie pytać o jej zainteresowania, należy być szczerym i nie udawać kogoś innego Podrywać tańcem, ale prowadząc partnerkę tak, by taniec nie był zbytnio podniecający Zaprosić do kawiarni lub na lody i zapłacić za wszystko Flirtować, ale nie przekraczać granicy. Najlepiej pomyśleć, czy chcielibyśmy, by tak była podrywana twoja siostra Dyskretnie podpytać, czy ta osoba jest z kimś związana Poprosić o posmarowanie pleców olejkiem, jeśli tylko o to nam chodzi A nie można takich: Mówić komplementów, w które sami nie wierzymy, bo miłości nie można budować na kłamstwie Komplementy nie mogą być wulgarne Zapraszać na randkę do domu Na randce nie powinno się pić większych ilości niż lampka wina, nie powinno się też pić piwa Stosować sztuczek i podstępów, działać na podświadomość specjalnymi technikami Flirtować przez SMS-y i Internet, to grozi uzależnieniem Wykonywać dzikich, uwodzicielskich tańców w nadmorskich dyskotekach By dziewczyna płaciła na randce, a jeśli chłopak jest biedny, trzeba się przyznać od razu Poprosić o posmarowanie olejkiem, gdy chcemy podstępnie uwieść i porzucić Rozwaliło mnie to ![]() ![]() Cindy, tego kwiatu to pół światu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2472 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ślicznie w nim wyglądasz ![]() To nic, że nie liczysz na własne wesele. Jak Cię dopadnie amor, to się samo zrobi, nigdy nic nie wiadomo ![]() ---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2473 | |
Lux Mundi
|
Cytat:
![]() Toż to moje hobby ![]() A rudość mam zamiar zrobić henną i to raczej ze względów zdrowotnych [ fajnie odżywia włosy, a naturalnej w kolorze blond nie można dostać w żadnej hurtowni;/]. Poza tym będzie to max na miesiąc- tyle się mniej więcej trzyma ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2474 |
Zakorzenienie
|
Ale w górskich można?
Ufff... ![]() ---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ---------- Hahahahaha!!! Cindy, dopiero zobaczyłam co zacytowałaś ![]()
#2475 |
Lux Mundi
|
Pomyślę, jak odłożysz tę pałkę
![]() Apsiku, tekst jest boski po prostu ![]() Wydrukuję zaraz i poniosę jutro na plebanię ![]()
![]() |
#2476 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A teraz powiedz ładnie jaki masz naturalny kolor włosów ![]()
![]() |
#2477 | |
Zadomowienie
|
Grzesznico jedna
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Najwidoczniej można ![]() A to Was nie zastanowiło? ![]() "By dziewczyna płaciła na randce, a jeśli chłopak jest biedny, trzeba się przyznać od razu" A może ja lubię płacić na randce, w końcu równouprawnienie jest ![]() ![]() ![]() Edytowane przez nafnaf Czas edycji: 2011-07-29 o 23:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2478 | |
Lux Mundi
|
Cytat:
![]() Oooo tak ![]() Heh ![]() ![]() Nawet kiedyś grałam w przedstawieniu Mary M ![]() Co do tekstu o płaceniu- mój namber to ![]()
Edytowane przez Cindy28 Czas edycji: 2011-07-29 o 23:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2479 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie słyszę "Jesteś szalona" i wszystkie wesela mam przed oczami ![]() Bo chyba na każdym to tańczyłam ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2480 |
Konto usunięte
|
ja tez jestem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2481 |
Zakorzenienie
|
Ale Ci zazdroszczę... wyciągam jednak pałę
![]() Marzę o takim kolorze - naturalnym rzecz jasna. Wtedy już nic bym z włosami nie robiła. Oprócz mycia ![]() Ja super-hiper-blond miałam w dzieciństwie, a potem kolor podejrzanie się przyciemnił i dlatego namiętnie go rozjaśniam ![]()
#2482 | |
Konto usunięte
|
![]() ---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2483 | |
Lux Mundi
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;28442932]
ja tez jestem ![]() ![]() A witamy Śpiącą Królewnę, witamy ![]() Cytat:
![]() Mi też ciemnieją od spodu- ale szampon HC Rumiankowy albo Jantar ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2484 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() wychodzu na to ze robie wszystko to co nie powinnam ![]() Edytowane przez 12b24d2a455c078f5629813f5df538e108ef39c5_6556ae3ede293 Czas edycji: 2011-07-29 o 23:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2485 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cindy, jak serio chcesz tego tekściora druknąć, to on jest tu - z tym, że to Super Express (dobrze, że nie Fuckt ![]() ![]() http://www.se.pl/mezczyzna/wszystko-...ku_197755.html Cytat:
![]() Dziewczyny, a jakie byście chciały swoje wesela mieć? ![]() ![]() ![]() Nava, będziemy grupowo się w piekle smażyć ![]() A teraz a propos piekła - to z kolei coś takiego mi się przypomniało ![]() Ateista po śmierci trafił do piekła. Puka do bram, otwiera diabeł w gajerze od Armaniego, woń Hugo Bossa... - Dzień dobry, zapraszam pana, oprowadzę po naszym piekle. Tutaj są sypialnie, tu natryski, sauna, solarium, jacuzzi, można korzystać do woli. Ateista zdziwiony, nie wie, o co chodzi. Wchodzą do następnego pomieszczenia. Długi stół, najlepsze alkohole, fura żarcia, chętne dziwki się kręcą, ludzie balują... ateista czuje, że musi być jakiś hak. Następne pomieszczenie - biblioteka ze wszystkimi książkami, jakie na świecie wydano, diabły pilnują ciszy, ludzie w skupieniu czytają. Ateista nie wie, o co chodzi. Kolejny lokal - kotły, ludzie w smole się prażą, nieludzkie wycie, diabły widłami popychają tych, którzy chcą uciec. Ateista nie wytrzymał: - Panie Diable, ale o co chodzi, tu impreza, tu czytelnia, a tu kotły, smoła... - A nie, na tych niech pan nie zwraca uwagi, to katolicy, jak wymyślili, tak mają... Edytowane przez nafnaf Czas edycji: 2011-07-29 o 23:22 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2486 | |
Zakorzenienie
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;28442974]
![]() Aloha ![]() Fakt, znikłam. Ale miałam powody, więc forgive me pliiizzzz ![]() Cytat:
I fukam na Naturę bo żeby utrzymać ładny blond, muszę okładać się chemią ![]()
![]() |
#2487 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:22 ---------- Poprzedni post napisano o 00:21 ---------- fajnie ze jestes ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2488 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2489 | |
Zadomowienie
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;28443087]WESELE, tzn MOJE WESELE
![]() ![]() ![]() Oj tam, oj tam ![]() ![]() ![]() [1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;28443087] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez nafnaf Czas edycji: 2011-07-29 o 23:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2490 | ||
Lux Mundi
|
Cytat:
![]() ![]() Lubimy czasem polewkę sobie zrobić ![]() Na ostatnim grillu mówił, że nie musimy zamawiać 'cipen-cipen' sam chętnie Nam zatańczy ![]() Uwielbiam Go ![]() Szkoda, że większość to jednak skostniali radykalizmem starcy wewnętrzni ;/ Wesele, moje ![]() ![]() Jeśli miałoby kiedyś być - to typowe: oczepiny, dzik z rusztu, wiejski kącik z bimbrem i cała ta otoczka ![]() Jednego tylko NIE BĘDZIE - ludzi, których powinnam zaprosić. A juści! Będą TYLKO Ci, o których wiem, że dobrze mi życzą ![]() W du.pie mam 'ą', 'ę' konwenanse ![]() I Szalonej też nie będzie- nie trawię ![]() Ale za to będzie Parostatek, Zorba, Daj mi tę noc, Waterloo etc ![]() Cytat:
![]() [1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;28443087] ![]() ![]() ![]() ![]() O tak- sex, dzi.wki, lasery ![]()
Edytowane przez Cindy28 Czas edycji: 2011-07-29 o 23:35 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:47.