Miłośniczki Zary cz. IX - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-30, 00:21   #3691
surrealplace
Zadomowienie

Dot.: Miłośniczki Zary cz. IX

Cytat:
Napisane przez Naia2 Pokaż wiadomość
Bardzo fajna, ten suwaczek mi się podoba
Ciekawe czy już są w sklepach Może jutro podzwonię? Tylko jak ich pytać, zazwyczaj mówią, że nie ma czegoś - jadę i jest
surrealplace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 00:23   #3692
farfalla
Zakorzenienie

Ale wy pędzicie ... człowiek nie zdąży odpisać na 1 post a tu 10 kolejnych do przeczytania
Cytat:
Napisane przez surrealplace Pokaż wiadomość
Taka sukienka mi się spodobała. Przepraszam za off top

Załącznik 4120813Załącznik 4120814
ładna mi się podoba

Cytat:
Napisane przez ESTEE87 Pokaż wiadomość
Prosze Was....nie mowcie mi tak bo znow bede cos chciala hahaa
ile ona teraz kosztuje?
dokładnie 49,90
Cytat:
Napisane przez zarina_ Pokaż wiadomość
pewnie 50 zł ja kupiłam za 100 ale serioooo jest GENIALNA kocham ją
prawda ale dorwać ją teraz to trzeba mieć szczęście żeby gdzieś im się na magazynie zaplątała albo ktoś zwrócił
Cytat:
gratuluję spódniczki zipowej
dziękuję
/A.H/
farfalla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 00:23   #3693
Iwonalodz
Zakorzenienie

Cytat:
No to możesz się czuć jakbyś 6 w totka ustrzeliła bo kupić coś w Łodzi to cud
Bolesna prawda, niestety

NA PEWNO piszemy NA PEWNO oddzielnie!
NAPRAWDĘ piszemy NAPRAWDĘ łącznie!
Iwonalodz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 00:25   #3694
wisienka1000
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez rendsaid Pokaż wiadomość
aaa toja sobie kupie , tylko bede musiala przekupic brata zeby dal mi znizke
a dużo tej zniżki?? to może kupisz dla mnie też i wtedy wyrobię na 2 kolory

Cytat:
Napisane przez poison0123 Pokaż wiadomość
to dobrze bo Magnolia kawałek od centrum, a ja skocze napewno do Renomy i pewnie jeszcze pasaż, zaraz zerkne na te spodnie i w razie czego dam znać
to jakbyś je znalazła to kup je dla mnie proszę a ja po pracy podjadę je odebrać (oczywiście z pieniążkami, kosztują 49 zł) a ja pojadę na 100% w pon lub wtorek po sweterek z H&M i na bank wjadę f=do którejś zary, a może nawet do kilku to również poszukam sukienki. A spodenki te:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 6917001505_1_1_3.jpg (19,3 KB, 7 załadowań)

Edytowane przez wisienka1000
Czas edycji: 2011-07-30 o 00:27
wisienka1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 00:26   #3695
farfalla
Zakorzenienie

Cytat:
teraz kosztuje 49

ja sie strasznie wkurzam jak widze moje rzeczy ktore kupilam albo za pelna cene albo podczas pierwszych wyprzedazy , a teraz tak strasznie wszystko tanio , od razu inaczej na te rzeczy patre

---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ----------

w h&m są srebrne sweterki ??? ladne ?
cos jak zara ? i ile kosztuja ?
nie wkurzaj się ty przynajmniej miałaś pewność że będziesz mieć te rzeczy w szafie moja mama zawsze mi powtarza że jak się podoba coś tak naprawdę to trzeb abrać od razu bo potem wykupią i żeby aż tak nie patrzeć na cenę jak się podoba (w granicach rozsądku oczywiście ) ja jescze tak nie potrafię, bo nie zarabiam a nie lubię tak naciągać rodziców na ciuchy ale ona na tym jeszcze nigdy źle nie wyszła
/A.H/
Stary 2011-07-30, 00:27   #3696
Naia2
Zadomowienie

Cytat:
Ciekawe czy już są w sklepach Może jutro podzwonię? Tylko jak ich pytać, zazwyczaj mówią, że nie ma czegoś - jadę i jest
Albo mówią, że jest a nie ma Miałam tak z granatową dresiarą, 3 razy pytałam czy na pewno jest granatowa a nie kobaltowa, 3 zapewnienia od 2 różnych pracowników, przyjeżdżam a pani z uśmiechem podaje mi odłożoną kobaltową Bardziej zorientowane są dziewczyny na wątku i najczęściej według ich informacji jeżdżę po dane ciuszki
Naia2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 00:29   #3697
201606201234
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez wisienka1000 Pokaż wiadomość
to jakbyś je znalazła to kup je dla mnie proszę a ja po pracy podjadę je odebrać (oczywiście z pieniążkami, kosztują 49 zł) a ja pojadę na 100% w pon lub wtorek po sweterek z H&M i na bank wjadę f=do którejś zary, a może nawet do kilku to również poszukam sukienki. A spodenki te:
ok 40, 42 tak? Które lepiej?
201606201234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 00:30   #3698
Naia2
Zadomowienie

Cytat:

Mierzyłam kiedyś te spodnie, mają strasznie wąskie nogawki i na wysokie osoby będą za krótkie ale trzeba przyznać fajne są
Stary 2011-07-30, 00:30   #3699
rendsaid
Wtajemniczenie

Cytat:

wisienko ale ja w tym tyg nie kupie go , musialabym go zobaczyc przymierzyc i sie zastanowic ale jak bym sie zdecydowala to wtedy bym brata sciagnela i kupila ( bo ta znizka jest imienna on musi mi to zakupic nie moge ja wziac tej karty). a ten z zary co Ty kupilas nie lepszy ?? jakos h&m do mnie nie przemawia
znizki ma 25 %

rendsaid jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 00:30   #3700
Rzymianka
Wtajemniczenie

Cytat:
Albo mówią, że jest a nie ma Miałam tak z granatową dresiarą, 3 razy pytałam czy na pewno jest granatowa a nie kobaltowa, 3 zapewnienia od 2 różnych pracowników, przyjeżdżam a pani z uśmiechem podaje mi odłożoną kobaltową Bardziej zorientowane są dziewczyny na wątku i najczęściej według ich informacji jeżdżę po dane ciuszki
Naia2 już nie raz miałam taką sytuację, albo odłożyli na sklep bo ktoś przegapił albo myślał, że już nie aktualne itp.

Dziewczynki srebrne swetry przyszły dziś do Stradivariusa.
Rzymianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 00:31   #3701
wisienka1000
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez poison0123 Pokaż wiadomość
ok 40, 42 tak? Które lepiej?
lepiej 42 (ale jak będzie 40 też weź, moze się wcisnę )
Stary 2011-07-30, 00:33   #3702
surrealplace
Zadomowienie

Idę lulać! Dobranoc i słodkich snów
surrealplace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 00:35   #3703
wisienka1000
Wtajemniczenie

Cytat:
Mierzyłam kiedyś te spodnie, mają strasznie wąskie nogawki i na wysokie osoby będą za krótkie ale trzeba przyznać fajne są
wąskie nogawki?? to musi być 42 a że krótkie to dla mnie akurat plus

Cytat:
wisienko ale ja w tym tyg nie kupie go , musialabym go zobaczyc przymierzyc i sie zastanowic ale jak bym sie zdecydowala to wtedy bym brata sciagnela i kupila ( bo ta znizka jest imienna on musi mi to zakupic nie moge ja wziac tej karty). a ten z zary co Ty kupilas nie lepszy ?? jakos h&m do mnie nie przemawia
znizki ma 25 %
ja kupiłam bluzkę, a nie sweter, a to jest typowy sweterek i jest piękny... ja jestem mega zakochana... kupię go w pon na 100%, ale jakbyś się zdecydowała i prosiła o zakup to daj znać, chętnie wtedy wezmę ten czarny też

Cytat:
Napisane przez Rzymianka Pokaż wiadomość
Dziewczynki srebrne swetry przyszły dziś do Stradivariusa.
jakie???? gdzie można je zobaczyć?
o tym mowa?
http://www.stradivarius.com/en/colle...nitted-sweater-

Edytowane przez wisienka1000
Czas edycji: 2011-07-30 o 00:42
Stary 2011-07-30, 00:36   #3704
201606201234
Konto usunięte

Cytat:
lepiej 42 (ale jak będzie 40 też weź, moze się wcisnę )
ok ale fajnie, może gdzieś ją dostanę, od razu wpadnę do New Looka może moje rajstopy będą, bo moje są w stanie opłakanym, raczej już się do niczego nie nadają

ide spać dziewczynki, dobranoc

Edytowane przez 201606201234
Czas edycji: 2011-07-30 o 00:43
201606201234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 00:43   #3705
Naia2
Zadomowienie

Cytat:
wąskie nogawki?? to musi być 42 a że krótkie to dla mnie akurat plus

ja kupiłam bluzkę, a nie sweter, a to jest typowy sweterek i jest piękny... ja jestem mega zakochana... kupię go w pon na 100%, ale jakbyś się zdecydowała i prosiła o zakup to daj znać, chętnie wtedy wezmę ten czarny też

jakie???? gdzie można je zobaczyć?
Ogólnie są dosyć elastyczne i rozciągliwe ale mają jakąś zaniżoną rozmiarówkę chyba, a wąskie najbardziej są przy kostkach, czułam jakby mi krew nie dochodziła w zarze noszę ze spodni 38 a w tych się nie dopięłam a że były za krótkie to już większych nie mierzyłam
Stary 2011-07-30, 00:44   #3706
wisienka1000
Wtajemniczenie

Cytat:
Ogólnie są dosyć elastyczne i rozciągliwe ale mają jakąś zaniżoną rozmiarówkę chyba, a wąskie najbardziej są przy kostkach, czułam jakby mi krew nie dochodziła w zarze noszę ze spodni 38 a w tych się nie dopięłam a że były za krótkie to już większych nie mierzyłam
najwyżej je przy kostkach rozetnę byle tylko na uda i tyłek mi weszły to będę w 7mym niebie
Stary 2011-07-30, 00:45   #3707
rendsaid
Wtajemniczenie

zobaczylam ten sweter na watku haemowskim .
kurcze material ma fajny i czarny i srebrny , ale te gumki przy rekawach i pasie ni podobaja mi sie

wisienko , mozesz zrobic tak ze kupisz a jak mi sie uda namówic brata w nastepym tyg to Ci kupie iddasz swoje . bo wtedy jakies 93 by Cie jeden kosztowal .

ale jak Ci sie ten zary nie spodoba to ja go przygarne i Tobie kupie h&m no i doplace Ci roznice

Stary 2011-07-30, 00:50   #3708
wisienka1000
Wtajemniczenie

Cytat:
zobaczylam ten sweter na watku haemowskim .
kurcze material ma fajny i czarny i srebrny , ale te gumki przy rekawach i pasie ni podobaja mi sie

wisienko , mozesz zrobic tak ze kupisz a jak mi sie uda namówic brata w nastepym tyg to Ci kupie iddasz swoje . bo wtedy jakies 93 by Cie jeden kosztowal .

ale jak Ci sie ten zary nie spodoba to ja go przygarne i Tobie kupie h&m no i doplace Ci roznice
pewnie, byłoby super
a ta bluzka z Z. na 100% zostaje ze mną tylko chciałam jeszcze coś cieplejszego, co można będzie założyć bez żakietu czy kurtki w chłodniejszy dzień ale teraz zobaczyłam jeszcze ten ze stradi sweterek... jest dłuższy, więc pójdę go przymierzyć zanim kupię tamten... chociaż myślę, że tak czy siak wyląduje u mnie w szafie
Stary 2011-07-30, 00:57   #3709
rendsaid
Wtajemniczenie

no dobrze wisienko to ja postaram sie , ale nie obiecuje bo rzadko moego brata sie moge doprosic aby ze mna pojechal do h&m i kupil mi

ide spac w weekend caly pracuje mam nadzieje ze jak wejde na wizaz to bedzie malo postow doo nadrobienia i mnoooswto zdjec na pokuszenie

Stary 2011-07-30, 00:59   #3710
wisienka1000
Wtajemniczenie

Cytat:
no dobrze wisienko to ja postaram sie , ale nie obiecuje bo rzadko moego brata sie moge doprosic aby ze mna pojechal do h&m i kupil mi

ide spac w weekend caly pracuje mam nadzieje ze jak wejde na wizaz to bedzie malo postow doo nadrobienia i mnoooswto zdjec na pokuszenie
ok, dziękuję ja też pracuję cały weekend....ale zapewne będę siedziała non stop na wątku

Dobranoc
Stary 2011-07-30, 01:02   #3711
farfalla
Zakorzenienie

Cytat:
Idę lulać! Dobranoc i słodkich snów
dobranoc

ja też uciekam
kolorowych snów wszystkim
/A.H/
Stary 2011-07-30, 01:46   #3712
Dione
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
relacja - trochę nowości
(...)
kombinezon faktycznie świetny !Na modelce jakoś tak pokracznie ale na tobie genialnie Jest super szykowny i oryginalny Koszula w kolorze wina świetna , moim zdaniem kup Generalnie wszystko mi sie podoba oprócz żakietu w grochy ,ta fioletowa sukienka też średnio z boku super ale z przodu niezbyt.Sukienka i płaszczyk faktycznie mało praktyczne .Chociaż do noszenia od czasu do czasu myśle że by nie ucierpiały
Cytat:
- boję sie wchodzic do zary przy dziale przecenionym , laski doslownie dostaly wscieklizny wyprzedazowej , rzucaja sie na ciuchy jak nie wiem NIE kupilam bialej sukienki bo okropnie lezala ja mni e
Serio ?A u mnie zupełny spokój wręcz pustki No tylko że byłam juz wieczorem
A sukienka według mnie dobrze leży ,ona ma być tak obszerna

Cytat:
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=Purple]dziękuję ta biel płaszczyka i sukienki baaardzo mi się ze szpitalem kojarzy i niestety na ich niekorzyść
hehe mi sie to własnie w nich podoba : ) taki styl futyrystyczno ...laboratoryjny
Cytat:
Napisane przez Cellly Pokaż wiadomość
To i moja mała fotorelacja.
Jedno jest na 100% pewne - płaszczyk będzie mój
płąsczyk super wyglada a do tej sukienki to idelanie po prostu. Ty chyba pytalaś o tą bluzkę jedwabna różowa ? Na all jest za 100 zl http://allegro.pl/show_item.php?item=1742925224

Cytat:
Nie wiem - nie poddam się bez walki, ale już jakiś czas walczę... Ostatnio czytałam jakiś artykuł, co się dzieje po tym feralnym rozwodzie i te kobiety były szczęśliwe. A mi jest teraz różnie. Nie jestem np. szczęśliwa, że mieszkam w Łodzi, a mieszkam tu z powodu tż i miało się to zmienić, ale Tż się jakoś mało zbiera żebyśmy zamieszkali gdzieś indziej...
Cytat:
ja nie wierze żadnym artykułom często mijają się z rzeczywistością .z mojego otoczenia wiem że póżniej cięzko jest znaleść nowego faceta, zawsze będziesz porównywać go do swojego ex , zreszta wiadomo że im jesteśmy starsze tym wiekszość fajnych facetów od naszego wieku wzwyż jest zajeta (...)
Cytat:
Napisane przez evciap0 Pokaż wiadomość
Dokładnie, w tych artykułach piszą czasem takie głupoty, że szok Ja uważam, że nie ma ludzi idealnych, my same na pewno mamy wiele wad. Dlatego też każde chwile słabości (miałam też takie, żeby rozstać się z TŻ) przeczekiwałam, a później wyrzucałam sobie jak mogłam tak w ogóle myśleć
to artykuł z tych "po rozwodzie moge wreszcie malować paznokcie na niebiesko" ??Dziewczyny maja racje nie wierz temu to są bzdety straszne !

Byłam dzisiaj w dwóch Zarach ; z wyprzedażowych mnóstwo rzeczy już wyprzedane ale z tych co sie ostały jest dużo sztuk i rozmiarów ; dużo słynnych sukienek rozkloszowanych ( czarnych i czerwonych ) po 79 ,żakietów w kwiaty ,bluzki w paski z kieszonka ,sukienek kimonowych maxi w orientlane wzory , narzutki ze ściągaczem w talii ,spodnic czanrych mini plisowanych Fajnie widać kóre rzeczy są trwałe -o wile wieskozsc była bez uszerpku ale Kilka było w strasznym stanie :konkretnie sukinkki z takiego matowego poliestru były wytarte A to gruby poliester myśląłm że trwały a był wytarty jak tak cienka wiskoza.Jak tak sie zniszczył od przymierzania to co dopiero od noszenia :/

z nowej kolekcji sukienka z zamkami i płaszczyk prosty - prze stylowe super , bluzke te srebrną która sie wielu podobała wczoraj -widizłam ale w złotej wersji (takie stare intensywne złoto ,trudny kolor powiedziłabym srebrna o wiele ładniejsza)
Za to znikły rzeczy kóre sie pojawiły w czerwcu fioletowe marynarki z rekawmi 3/5 spódnice z ukośnymi zamkami jedwabne sukienki -co jest?? Juz ich nie bedzie ?
Cytat:
Napisane przez dooo Pokaż wiadomość
dziewczyny widziałyście może te bluzki w rozmiarze xs/s? bardzo mi zależy, ale chyba trochę późno się obudziłam
z tego co kojarze one jeszcze są nie wiem jak z rozmiarami
Cytat:
pamiętajcie proszę przy okazji zakupów o tych rzeczach
tunika s lub m sukienka w obojetnie jakim kolorze s tunika xs lub s
Ta w kwiatki jest na all to L ale to luźny krój http://allegro.pl/show_item.php?item=1741605030

Dione jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 01:53   #3713
saandy
Wtajemniczenie

Bardzo, bardzo proszę o kupno dla mnie tej spódniczki Obojętnie który model może być. Umrę bez niej Rozmiar obojętnie jaki S, M lub L (zwężę sobie w razie potrzeby). Kaskę mogę przelać nawet przed kupnem. Na prawdę bardzo mi zależy, w zamian mogę też coś kupić dla Was Albo może któraś chcę się go pozbyć? Chętnie przygarnę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2571707403_1_1_2.jpg (60,6 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2571714500_1_1_3.jpg (20,2 KB, 9 załadowań)
saandy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 02:53   #3714
funkystar87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez cosma Pokaż wiadomość
Kupowałam tu:
http://www.trendsetterka.com/produkt/custom-order-22/
Z tym, że jak pisałam za równo 300zł. Dostawa pocztą polską priorytetem była w tą cenę wliczona.
Od czego się różni? od zarowego shopera? Skóra nie jest gładka tylko ma fakturę ala skóra krokodyla. Skóra nie jest tak sztywna,jest miększa dużo,ale trzyma ładnie fason. Nie widać na niej znaków użytkowana, tych charakterystycznych zagięć jak w zarowym shoperze. No na pewno nie jest toczka w toczkę taka sama jak zarowy shoper.

Tu jest wersja karmelowa tej torebki, z gładkiej skóry:
http://www.trendsetterka.com/produkt...zlote-uchwyty/
ewentualnie karmelowa pikowana:
http://www.trendsetterka.com/produkt...owa-plecionka/

dziękuje *

---------- Dopisano o 02:37 ---------- Poprzedni post napisano o 02:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Cellly Pokaż wiadomość
Ooo to taniej niż na stronie. Jak to zrobiłaś, że wyszło Cię taniej? Zdradź proszę. bardzo podoba mi się ta torebka!

Kochana potrzebuję tę sukienkę z załącznika rozmiar S. Są tylko w Arkadii. I jakbyś widziała te 2 rzeczy z posta wyżej byłabym Ci przeogromnie wdzięczna. Wszystko kosztuje po 49zł.

proszę:
http://www.trendsetterka.com/produkt/custom-order-22/
Widzialam ta sukienke ale w innym kolorze i nie w Arkadii

---------- Dopisano o 02:53 ---------- Poprzedni post napisano o 02:37 ----------

Cytat:
Napisane przez mon9 Pokaż wiadomość
chyba musze go zakupić

po pozbyciu się karmelka mam pustkę torebkową
a co sądzicie o tej?

pozbyłaś sie karmelowej?? dlaczego??

(dawno mnie tu nie bylo)
funkystar87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 03:44   #3715
endorfina123
Wtajemniczenie

Cytat:
Jeszcze mam do Was pytanie, bo Wy się na wszystkim znacie Macie Uggi albo Emu? Chodzi mi o to jak się sprawują i czy warto zakupić
w emu przechodziłam już 2 zimy i są w naprawdę świetnym stanie! nigdy nie miałam problemu z wyłażącą solą. co jakiś czas czyściłam je gumką do zamszu i spryskiwałam impregnatem koloryzującym. o ile kiedyś bardzo sceptycznie podchodziłam do tego typu obuwia, o tyle teraz nie wyobrażam sobie bez nich życia.
polecam stingery - czyli te nazwijmy nieprzemakalne (choć wiadomo, że kalosze to nie są, do skakania po kałużach się nie nadają, ale śnieg ich nie przemoczy)

endorfina123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 06:54   #3716
farfalla
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:

ja też pracuję więc poczytam dopiero w niedzielę wieczorem .... do tego czasu już na pewno nowy wątek zdążycie otworzyć
Cytat:
Napisane przez saandy Pokaż wiadomość
Bardzo, bardzo proszę o kupno dla mnie tej spódniczki Obojętnie który model może być. Umrę bez niej Rozmiar obojętnie jaki S, M lub L (zwężę sobie w razie potrzeby). Kaskę mogę przelać nawet przed kupnem. Na prawdę bardzo mi zależy, w zamian mogę też coś kupić dla Was Albo może któraś chcę się go pozbyć? Chętnie przygarnę
W Łdz oczywiście brak tych spódniczek
Cytat:
relacja - trochę nowości

1. biały płaszczyk 399 - jest cudowny - na wieszaku, materiał mięsisty miły w dotyku, po prostu boski!! niestety płaszcz na człowieku wygląda jak.....fartuszek może gdyby był iny kolor, ale biały go z miejsca dyskwalifikuje....niemnie j śliczny jest (na zdjęciu z musztardowymi spodniami - okropne, przywołują mi usilnie na myśl lata 60 - 70)

2. biała sukienka z zameczkami - piękna!!!! nawet długość nie najgorsza, pomyślę o niej, ale kolor już raczej na jesień odpada, więc nie ma sensu raczej zakup.... a szkoda

3. sukienka 169(?) - ładny głęboki fiolet/oberżyna - ciekawy pomysł z zameczkami po bokach, które można po pachy odpinać - ale też z tego względu nie ładnie wygląda z przodu z uwagi na to, że maskujące zamki "klapy odstają" niepotrzebnie dodając 2cm w biodrach

4. przecudowna biała marynarka - materiał że zakochać się można!!!! 399 - wiem że jej ulegnę i kupię bo jest wprost idealna

5. marynarka w kropeczki - 399 - fajna, zabawna - nie można jej tego odmówić, ale na pewno nie za tę cenę!!! 199 byłoby ok

6. pudrowa bluzka z długim rękawem - 169 (?) - śliczna kolor ciut jaśniejszy od spódnicy ze zdjęcia, fajny materiał, na pewno ją kupię w następnym miesiącu

7. koszula - (?) - piękny kolor wina, świetnie się w niej czułam, nie powiem- przemyślę jej zakup

8. kombinezon - 199 - nie mogłam go nie kupić, brakło mi słów jak się w nim zobaczyłam (przepraszam za ten samozachwyt) o ile na wieszaku wygląda tragicznie, o tyle na sobie cuuudownie!!!! i nawet nie próbujcie mi go wybić z głowy
Jak ty to robisz że czegokolwiek nie założysz to wyglądasz rewelacyjnie?
/A.H/
Stary 2011-07-30, 07:47   #3717
Różowy Strachulec
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kate_Mariposa Pokaż wiadomość
Dziękuję za porady - spróbuję przymierzyć marokańskiego.
Ale i tak tulipan musiałby poczekać, bo spłukałam się totalnie na rzecz shoppera karmelowego i dzisiaj przymierzałam go do różnych stylizacji, żeby się przekonać i myślę, że jednak ze mną zostanie - fajnie wygląda do kobaltowej kolejarki
Marokański jest suuper no i właśnie mi przypomniałaś że będzie na mnie w Warszawie czekać kolejarka

Cytat:
masz super doopę w tych spodniach kiecka jakoś bez rewelacji jak dla mnie
super super
Cytat:
no i nie powiecie mi że ten płaszcz nie wygląda jak fartuch pielęgniarki
siostro, peniuar
Cytat:
Tylko to się tak odsuwa w czasie... Ja się czuję tu uduszona i niespełniona, w Łodzi są problemy z pracą, ja ciągle pracuje na zastępstwo albo dojeżdżam gdzieś daleko.. No i tak jest... Dodatkowo dochodzi jeszcze wątek poboczny...
A on wie i rozumie że tak się czujesz? Bo ja czasem tak mam że myślę że TŻ coś wie bo mu mówiłam, a do niego zupełnie nie dociera że gdzieś jest problem.
Cytat:
Napisane przez Kate_Mariposa Pokaż wiadomość
To już nie ostała się żadna Zaromiłośniczka zadowolona z shoppera?
Ostała Ja zawsze targam ze sobą mase rzeczy, a shopper je cierpliwie mieści, no i nie ma problemu z noszeniem dokumentów, a nie chce mi się latać z torebką i aktówką
Cytat:
spróboj mu pomóc i go zmotywować abyście razem doszli do celu
niestety w każdym zwiazku nie zawsze jest kolorowo . głowa do góry
o to to
mi teraz w pracy TŻ pomaga

od wczoraj od 22 miałam 4 strony do nadrobienia
poranne dyżury jednak nie są takie łatwe jak się w miarę wcześnie idzie spać
Stary 2011-07-30, 08:25   #3718
Cortijo_Blanco
Raczkowanie

Cytat:
Celly ja jeszcze w tamtym roku uzywałam bardzo kryjącego podkładu , pózniej przeszłam na krem tonujący a teraz nic ( oczywiscie nic w kwetii cery, bo uzywac to uzywam jeszcze tuszu i pomadki jasno czerwonej tradycyjnie czasem liner , cieni nie uzywam ) tylko kremu i bronzer lub róż . a co to za dobry podkład który tak poprawia cere ?

ja szukam czegoś na szope , nie moge dojśc do ładu z nia po tym farbowaniu feralnym
Jak sie tak zniszczyly, to tylko jedna rzecz Ci pomoze - JOICO K-PAK Reconstructor. Fryzjerki sie zarzekaja, ze dziala i ... dziala!
Tutaj masz linka:
http://allegro.pl/joico-k-pak-deep-p...725482317.html

Cytat:
Napisane przez deyminka Pokaż wiadomość
Witajcie
Kupiłam sukienkę womanową plisowaną przecenioną teraz na 79,90 z 199 która występuję w kolorze czarnym, czerwonym i beżowym- popularną więc mam nadzieję że wiecie o którą mi chodzi bo niestety mam teraz za słaby net żeby znaleźć zdjęcie.
I mam pytanko do Was czy wiecie czy jest duża różnica między S a XS? bo przytargałam S i jest na mnie troszkę za duża i myślę żeby ją zwęzić jeśli mnie pocieszycie i napiszecie że różnica jest znikoma to nie będę musiała szukać mniejszej a i czy długość się różni? bo ta mi akurat odpowiada, nie chciałabym krótszej
Ja napierw kupilam S, bo nie bylo XS, ale potem wymienilam i XS lezy o niebo lepiej. Na mnie S odstawala w pasie, co przy tym kroju sukienki jest niekorzystne.

Oprocz tego to jestem w foto-relacjowym niebie

Gabi - kombinezon jest obledny, tez bede go mierzyc i jezeli bede wygladac choc w polowie tak dobrze ja Ty to go biore.
Bardzo mi sie podobasz w bialej sukience.

Cellly - w plaszczyku ze spodnica wygadasz bardzo hmmm rasowo , jakby powiedzial moj tz, a moimi slowami to wygladasz jak milion $$$

Di4ska - spodnie sa extra, doopka wyglada ksztaltnie bierz i sie nie zastanawiaj!

Mon9 - kurteczka

Karolina2607 - bluzeczka doszla do mojej mamy juz poniedzialek, raz jeszcze bardzo Ci dziekuje za pomoc
Cortijo_Blanco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 08:26   #3719
misiaczek187
Zadomowienie

Cytat:
Dzięki za opinię Intensywnie nad nimi myślę, mimo, że mam już buty z membranami czy czymś tam, które niby chronią przed zimnem

Właśnie tego się boję, że wyrzucę pieniądze w błoto, przez tą sól
Jeśli można to dodam coś od siebie
Mam trzy pary Emu w tym jedna jest z serii wool z tyłu na znaczku jest są tańsze i te przemakają jak się dłużej pochodzi po śniegu. Ta druga seria z tyłu ma na znaczku tylko napis Emu i w tej można w śniegu siedzieć cały dzień i nic nie przemoknie. Buty są super ciepłe widać i czuć różnicę między Wool a tymi droższymi.

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=338589
misiaczek187 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 08:47   #3720
malwina2208198721
Zadomowienie

Cytat:
Jeszcze mam do Was pytanie, bo Wy się na wszystkim znacie Macie Uggi albo Emu? Chodzi mi o to jak się sprawują i czy warto zakupić
Ja mam już dwie pary Emu, jedne bronte mini w kolorze chesnut, drugie bronte wool low szare i są ... obłędne Uwielbiam je po prostu, jest mi w nich cieplutko, nic nie przemaka Bronte wool raz tylko przemokły, ale w górach przy roztopach bardzo dużych

I jeszcze dodam, że wyglądają jak nowe, a chodziłam w nich całą zimę, a baaaardzo dużo chodzę z racji mojej pracy Na zacieki z soli wystarczyło potrzymać nad parą i wyczyścić szczoteczką

Cytat:
Napisane przez ESTEE87 Pokaż wiadomość
zaraz zrobie Pralinax szuka a ja odkupiłam od koleżanki, miała na sobie raz a mi sie zawsze marzyły
A ja Ci zazdroszcze że coś robisz, ja szukam i szukam i doopa!małe miasto i tak jest też chciałabym wyjechać....Jak widać każdy z nas tu ma małe zmartwienia, małe i duże
No dokładnie

Cytat:
najwyżej je przy kostkach rozetnę byle tylko na uda i tyłek mi weszły to będę w 7mym niebie
Ja mam 40tkę i muszę ciut zwęzić je Ale rzeczywiście mają wąskie nogawki i są krótkie, dla wysokich dziewczyn będę takie 7/8, a przy moim 162 są idealnej długości, poza tym nie będziesz musiała nacinać, bo mają suwaczki

Cytat:
Napisane przez Różowy Strachulec Pokaż wiadomość
Marokański jest suuper no i właśnie mi przypomniałaś że będzie na mnie w Warszawie czekać kolejarka

od wczoraj od 22 miałam 4 strony do nadrobienia
poranne dyżury jednak nie są takie łatwe jak się w miarę wcześnie idzie spać
Też chcę żeby na mnie gdzieś czekała kolejarka

Jej ile miałam do nadrobienia, zdecydowanie nocna zmiana jest najbardziej aktywna

A teraz jadę po parapety do domu :/

"Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same"
— Phil Bosmans

59
-58-57-56-55-54-53-52
malwina2208198721 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości