Nowy Rok witamy i o Dzieci się staramy :) wszystkie starające się w roku 2011 - Cz.II - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-30, 08:25   #1831
prince_polo
Zakorzenienie

Dot.: Nowy Rok witamy i o Dzieci się staramy :) wszystkie starające się w roku 2011 -

dziewczyny jaka moge pic herbate? bo ide zaraz do pracy a mam tam tylko zieloną? Moge czy nie? Bo ogolnie to pije jeszcze skrzyp i pokrzywe. mam je odstawic??

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
prince_polo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 08:44   #1832
Magma_
Przyczajenie

Smile Dot.: Nowy Rok witamy i o Dzieci się staramy :) wszystkie starające się w roku 2011 -

Cześć dziewczyny.
Można do Was dołączyć.
W sumie to nie staramy się jakoś specjalnie ale nie długo czas zacząć.
Gin powiedział mi że jeśli po 1,5 roku nie zajdę w ciążę to dopiero trzeba się martwić.
Minęło ponad rok i nadal nic. Więc chyba już można zacząć się martwić.
Mam już synka 5 letniego.
Chciałabym dołączyć do Was jeśli można
Magma_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 09:22   #1833
ninagg
Zakorzenienie

GG do ninagg
Dot.: Nowy Rok witamy i o Dzieci się staramy :) wszystkie starające się w roku 2011 -

Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
dziewczyny jaka moge pic herbate? bo ide zaraz do pracy a mam tam tylko zieloną? Moge czy nie? Bo ogolnie to pije jeszcze skrzyp i pokrzywe. mam je odstawic??
Pokrzywę możesz pić , bo ona podnosi progesteron i wzmacnia ściany macicy.
A skrzyp tym bardziej możesz pić, żeby włoski Ci wzmicnił, a w I trymestrze lubią wypadać. A tu masz artykuł:

http://dziecko.onet.pl/24032,5,7,zie...a,artykul.html

A zielonej pić NIEWOLNO, bo ona hamuje rozrost komórek nowotworowych, co wpływa na zahamowanie powstawania komórek u rozwijającego się dziecka. Ze względu na dużą zawartość teiny nie jest to też najlepszy napój dla rozwijającego się organizmu.

Nie wolno pić wszystkich herbatek powodujących skurcze macicy np. mięta
Zaręczyny: 16.10.10
Data zaślubin: 02.06.2012

Ola 11.12.2012

Wojtek 14.10.2015
ninagg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 09:39   #1834
aniula83
Rozeznanie

GG do aniula83 Send a message via Skype™ to aniula83

Hej dziewczynki jak tam wstałyście widze :P
musze wam sie pochwalic swoimi oazurkami hihihihihi ale zaraz bo musze zgrac na komputer :P
wczoraj mialam gości i siedzialam do 1 w nocy dzisiaj umieram estem nie wyspana amój mały wstał już o 7 rano masakra

ciasteczko co do herbatki to ja nie piłam zieloną co do skrzypu i pokrzywy to nie wiem raczej polecam pić jakąs owocową ,naturalne soczki np.z pomarańczy dodawaj teraz do organizmu dużo witaminek przy tym kaszlu albo herbatke z cytrynka i miodem
wiem ze w aptece sa takie proszki podobne do febrisan ale one są dla kobiet wciąży o smaku jerzyn nie pamiętam nazwyale podpytaj w aptece napewno cos takiego jest

co do wagi ja przytyłam nie całe 10 kilo pod koniec strasznie spuchałm jeszcz w dodatku był to okres letni to wyglądałam jak balon
ale nie przejmuje sie jak bym miala przytyci w tej więcej choc 25 kilo to już bym nie chciala bo chyba bym sie nie podniostła z taką waga

Witam nowa Kamilke co do opalania sie to raczej w 1 trymestrze ciązy nie powinno przegrzewać ciała i jeszcze jedno nie powinno sie latac samolotami gdyz ciśnienie żle wpływa na płód tak słyszalam od swojego gin i potwierdzała mi to moje koleżanka która tez była w ciązy i nie mogła latac samolotem miala zabronione przez swojego lekarza prowadzącego ciaże...
[*]12.05.2014[*]
Drugi Aniołek

Edytowane przez aniula83
Czas edycji: 2011-07-30 o 09:41
aniula83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 09:48   #1835
endi26
Raczkowanie

Cytat:
Raczej zielona herbata nie jest wskazana. Czytałam zimą gdzieś o tym bo wtedy też mnie to interesowało. Najlepiej owocowe pić, wodę, soki!
A z tym kaszlem to trzeba też uważać, bo jednak kaszel wstrząsa brzuchem, długotrwały nie jest wskazany.

---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ----------

U mnie 24d.c. i od wczoraj znów te nieszczęsne plamienia! czyli z ciąży w tym cyklu znowu nic!!! Nie wiem myslałam że luteina coś pomoże...
Idę dzisiaj z mężem do siostry i szwagra się napić! Najepiej mi to pomaga na doła!
endi26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 09:52   #1836
aniula83
Rozeznanie

Talking Dot.: Nowy Rok witamy i o Dzieci się staramy :) wszystkie starające się w roku 2011 -

hehe u mnie tez dzisiaj imprezka przyjezdzaja znajomi z moim bratem:P
też sie napije hihihi
[*]12.05.2014[*]
Drugi Aniołek
Stary 2011-07-30, 10:00   #1837
endi26
Raczkowanie

Aha! Byłam wczoraj w szpitalu odwiedzić kolżanke która kilka dni temu rodziła martwego dzidziusia. Jest już w lepszym stanie, ale widać że jeszce długo będą się z tego podnosić. Rodziła 3 godziny i okropnie pękła w kroczu. Nie nacieli jej bo niby gorzej by odczuwała ból niż przy naturalnym peknięciu. Takich rzeczy nie słyszałam, wręcz przeciwnie że lepiej nacinać. Mówiła że następnym razem chce cesarkę.

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

Cytat:
Napisane przez aniula83 Pokaż wiadomość
hehe u mnie tez dzisiaj imprezka przyjezdzaja znajomi z moim bratem:P
też sie napije hihihi
No to życzę udanej imprezki! ja będę pić raz na jedną nóżkę, raz na drógą nóżkę, potem siup w ten głupi dziub! A jutro kac pewnie! mam zamiar jutro do kościoła iść bo ostatni raz byłam 1,5 temu, aż mi się nasz proboszcz dzisiaj śnił! Śpiewałam z siostrą "Barkę". Jak jej to dzisiaj powiem, to się posika ze śmiechu!
Stary 2011-07-30, 10:01   #1838
aniula83
Rozeznanie

dziewczynki chwale sie swoimi oazurkami w niepogodehehe
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SAM_1086.jpg (17,6 KB, 35 załadowań)
[*]12.05.2014[*]
Drugi Aniołek
Stary 2011-07-30, 10:02   #1839
d123
Rozeznanie

Witam , ale deszczowy dzień...lecę zaraz na sobotnie zakupy,
margo jak sie czujesz po zabiegu???

Edytowane przez d123
Czas edycji: 2011-07-30 o 10:03
d123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 10:03   #1840
endi26
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez endi26 Pokaż wiadomość
Aha! Byłam wczoraj w szpitalu odwiedzić kolżanke która kilka dni temu rodziła martwego dzidziusia. Jest już w lepszym stanie, ale widać że jeszce długo będą się z tego podnosić. Rodziła 3 godziny i okropnie pękła w kroczu. Nie nacieli jej bo niby gorzej by odczuwała ból niż przy naturalnym peknięciu. Takich rzeczy nie słyszałam, wręcz przeciwnie że lepiej nacinać. Mówiła że następnym razem chce cesarkę.

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

No to życzę udanej imprezki! ja będę pić raz na jedną nóżkę, raz na drógą nóżkę, potem siup w ten głupi dziub! A jutro kac pewnie! mam zamiar jutro do kościoła iść bo ostatni raz byłam 1,5 temu, aż mi się nasz proboszcz dzisiaj śnił! Śpiewałam z siostrą "Barkę". Jak jej to dzisiaj powiem, to się posika ze śmiechu!
No 1,5 miesiąca temu!

http://enpr.pl/1389
Stary 2011-07-30, 10:04   #1841
aniula83
Rozeznanie

Unhappy Dot.: Nowy Rok witamy i o Dzieci się staramy :) wszystkie starające się w roku 2011 -

boziu jakie to przykre z powodu tego dzidziusia;(;(;(
[*]12.05.2014[*]
Drugi Aniołek
Stary 2011-07-30, 10:05   #1842
d123
Rozeznanie

Cytat:
wow wakacjami powiało....ja tez kiedys mialam z końcówkami cioniowanymi z kolorkiem fioletowym ...ale to było jakies 4 lata temu. A na slub miałam zelowe ale juz francuski maniciure

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

Cytat:
No 1,5 miesiąca temu!

Straszne ...powiem Wam ze ja bym się chyba nie podniosła po takiej stracie i takim olbrzymim bólu...WSPÓŁCZUJE.
Stary 2011-07-30, 10:06   #1843
aniula83
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez d123 Pokaż wiadomość
wow wakacjami powiało....ja tez kiedys mialam z końcówkami cioniowanymi z kolorkiem fioletowym ...ale to było jakies 4 lata temu. A na slub miałam zelowe ale juz francuski maniciure

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

Straszne ...powiem Wam ze ja bym się chyba nie podniosła po takiej stracie i takim olbrzymim bólu...WSPÓŁCZUJE.
ja sama robiłam wczoraj i jakos tak mnie poniosło humorek mialam
a tez bardzo lubie z biiałymi końcówkami...
[*]12.05.2014[*]
Drugi Aniołek
Stary 2011-07-30, 10:07   #1844
endi26
Raczkowanie

Cytat:
Sliczne, idealne na lato! Też chce!!!!!!
Stary 2011-07-30, 10:16   #1845
adaikaka
Zakorzenienie

GG do adaikaka

ja od rana planuję jak tu dorwać męża
wiecie jak jest... brat na stanie, mały nie śpi a ja dzisiaj na nockę idę więc muszę dorwać go w dzień

chyba wyślę braciszka z małym na podwórko 10 minut nam styknie
Dobrze, że braciszek jutro wraca do domu uffffff

ogólnie samopoczucie jako takie...
Wczoraj te skurcze macicy czułam aż nie zasnęłam... dzisiaj już cisza może magnez pomógł. Dzisiaj też muszę zażyć

idę oporządzić sprawę w domu
Stary 2011-07-30, 10:17   #1846
endi26
Raczkowanie

Wogóle to miałam z męzem takiego stresa jak szliśmy do nich, bo jej mąż prosił by się nie rozczulać. To wiadome! Ale nie wiedzieliśmy o czym mamy rozmawiać? Ale wyszło tak,że rozmawialiśmy na inne tematy i nawet posmialiśmy sie trochę. Koleżanka aż nas uspokajała bo mówi że jej jeszcze ze śmiechu szwy puszczą. W poniedziałek ma być sekcja maluszka.

Stary 2011-07-30, 10:17   #1847
d123
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
urodziny mam 12 maja .. więc aby teraz zafasolkować i urodzić przed tymi urodiznami .. mam jeszcze dwa tygodnie na zafasolkowanie
Moja mama mnie nauczyła- jeśli chcesz wiedzieć kiedy Cię zrobili dodaj sobie 3 miesiące do daty urodzin...no czyli wychodzi koło 12 sierpnia ...czyli żebym urodziłą przed urodzinami (uwaga: nie bić!! ) 30-tymi to mam jeszcze 2 tygodnie .. ale w sumei dziś mam 14 dc więc w sumie musze przydybać mojego męża
choć nie ukrywam.. nastaję na niego już od 2 dni co wieczór
chcę być w ciąży Boziu słyszysz ... chcę być w ciąży

a słuchajcie .. nie wiem czy mogę zapytać ..no dobra kwiatek ..Ciebie to pytanie nie dotyczy :P
czy wy np macie coś takie w planach jak nie wiem (tylko nie mówcie, że jestem dewotką.. mam swoje w serduchu) jak siędowiecie, że jesteście w ciąży np to pojechałybyście na Jasną Górę powierzyć dzidziusia Matce Boskiej ???
Ja mam takie obawy, że dziecko będzie chore .. albo downa będize miało
i tak w serduszku myślę, że może jak pomodlę się tam na Jasnej Górze to dzidziuś będzie w bożej opiece
co wy myślicie o tym ?? zdewociałam całkiem pewnie nie ??
To jest bardzo dobry pomysł ...ja jestem osobą wierzącą i powiem Wam ze czasami wiara potrafi działać cuda ...a jeśli chodzi Księzy bo to czasami jak patrze na niektorych odechciewa się wszystkiego..., ale wierzę w Boga.Chocież na swoich Księży w Parafii nie mogę powiedzieć nic złego...msze prowadzone sa cudownie, ze aż chce sie chodzić ... grają na gitarze , rozmawiają z ludzmi nie wtrącają polityki itp Jak załatwialismy formalości związane ze ślubem na pytanie moje ile kosztuje ślub ksiądz odpowiedział....ze nie ma cennika...ile chcemy tyle damy ...a jeśli nie mamy to też nic sie nie stanie.
Stary 2011-07-30, 10:22   #1848
endi26
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez adaikaka Pokaż wiadomość

ja od rana planuję jak tu dorwać męża
wiecie jak jest... brat na stanie, mały nie śpi a ja dzisiaj na nockę idę więc muszę dorwać go w dzień

chyba wyślę braciszka z małym na podwórko 10 minut nam styknie
Dobrze, że braciszek jutro wraca do domu uffffff

ogólnie samopoczucie jako takie...
Wczoraj te skurcze macicy czułam aż nie zasnęłam... dzisiaj już cisza może magnez pomógł. Dzisiaj też muszę zażyć

idę oporządzić sprawę w domu
Jak mus to mus! Tylko uważajcie żeby brat czegoś nie zapomniaj i nie wrócił się ze spaceru!
Stary 2011-07-30, 10:27   #1849
adaikaka
Zakorzenienie

GG do adaikaka

Cytat:
Jak mus to mus! Tylko uważajcie żeby brat czegoś nie zapomniaj i nie wrócił się ze spaceru!
taaa wiecie co ten gnom powiedział??? Że mu się nie chce i poszedł zmieniać ostrze w kosiarce

Dzisiaj ja idę na nockę, jutro on pewnie powie, że jest zmęczony po pracy (wraca ok 22:30) i tym sposobem cykl jest stracony zwłaszcza, że dzisiaj mnie prawy jajnik pobolewa idę sobie popłakać przy naleśnikach
Stary 2011-07-30, 10:33   #1850
endi26
Raczkowanie

Wypiłam kawkę! Pogadałam, a teraz muszę mieszkanie ogarnąć jakąs sałatke zrobić na zagryzkę! Miłego weekendu życzę!!!

---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

Cytat:
taaa wiecie co ten gnom powiedział??? Że mu się nie chce i poszedł zmieniać ostrze w kosiarce

Dzisiaj ja idę na nockę, jutro on pewnie powie, że jest zmęczony po pracy (wraca ok 22:30) i tym sposobem cykl jest stracony zwłaszcza, że dzisiaj mnie prawy jajnik pobolewa idę sobie popłakać przy naleśnikach
No miałam już uciekać, ale Ci napiszę że u mnie często jest to samo! Teksty mojego męza:" znowu(...)", "ty chyba masz tą owulację cały miesiąc?", "jestem padnięty" itp.!
Może zmieni zdaie i jeszcze potrzecie się jak nutrie!
Stary 2011-07-30, 10:35   #1851
magolina
Wtajemniczenie

Hej hej nie wiem czy mnie ktoś tu pamięta bo ja staraczka z początku wątku jestem ale wyobraźcie sobie że jestem z Wami caly czas na bieżąco tylko jakoś nie chcialo mi się pisać i tyłka Wam zawracać
gratuluję wszystkim , którym udało się zafasolkować a za pozostałe staraczki trzymam mocno kciuki - doczekacie się i Wy moje kochane
Mam nadzieję że będę mogła coś czasami Wam podpowiedzieć

Cytat:
Napisane przez kaskaderka Pokaż wiadomość
Ciasteczko tylko nie przesadzaj z nospą, niby nie szkodzi jedna-dwie dziennie ale lepiej ostrożnie. Ja nie wiem co jest, że teraz każdą ciężarną tak bolą te macice zaczynam się bać być w ciąży
Kaskaderko u Ciebie w końcu jak?? staranka zawieszone czy działacie??
Co do no-spy to ja biorę od poczatku ciązy 3x dziennie i magnez też 3x dziennie, niestety mam problem z macicą własnie bo mam ją bardzo sztywną i twardą i boli od samego początku ciązy - leżałam w szpitalu już 2 razy z powodu bólu brzucha i plamień a od poniedziałku czeka mnie 3 pobyt też ze względu na bóle macicy
No-spe nalezy brać oczywiście z umiarem ale ona pomaga nie tylko nam - odczuwamy mniejszy ból, ale też pomaga samej macicy w rozciąganiu się. Tak mi tłumaczył lekarz.

Cytat:
Napisane przez kamilkaa Pokaż wiadomość

Mam 24lata i za miesiąc biorę ślub...byłam u gin biorę 2m-ce kwas foliowy ale nadal tabl.anty yasminelle lekarz powiedział, że jak tylko przestanę brać je to odrazu mogę zacząć starania
narazie nie odstawiam ponieważ chcę przesunać nimi okres który by mi wypadł na podróż polubną a po drugie boję się gdyby się udało powiedzmy wcześniej jechać w ciepłe kraje w tak wczesnej ciąży a bardzo lubię się opalać i mogę leżeć cały dzień na słońcu myślicie ,że mam rację ?...
No to życzę powodzenia w zachodzeniu w ciążę po tabletkach anty - ja zaszłam już w drugim cyklu, przy PCO, wlaśnie dzięki temu że zaczęliśmy się starać od razu po odstawieniu tabsów, zanim mój organizm zacząłby znów szaleć

Cytat:
Witajcie Dzis tempki nie mierzyłam bo sie rzkaszlałam nad ranem i znowu jakas felerna by wyszla a ja bym sie zadreczała. Bo przeciuez nie jestemw tym czasie uspokojona wyciszona. Nie? moze do jutra mi ten durny kaszel zniknie to zmierze.

W nocy mi sie nily jakies bzdety, masakra cos z moim dziadkiem ale niewiem wsumie o co chodizlo
Ja przestałam mierzyć tempke jak tylko zrobiłam test i wyszła blada kreska - temperatura może trochę skakać, a pewnie tak jak Ty teraz każde wahanie brałabym za coś niepokojącego - poczekaj spokojnie te 2 tyg na kolejną wizytę, nie ma sensu iść za tydz bo niweiele więcej się dowiesz a napewno wszystko jest ok.

Co do snów to w ciązy są masakrycznie głupie- czasami to jak wstaje rano nie wiem czy się z nich śmiać czy plakać

Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomość
W ciazy nie ma zakazu calkowitego opalania sie ale nie wolno dopuscic do nagrzania brzucha to raz a dwa chodzi tez o to ze w ciazy skora inaczej reaguje na slonce i mozna dostac nieladnych przebarwien. Dlatego poleca sie slonce naturalne a nie z lampy w solarium i z umiarem. Nie znaczy to ze jak jest lato to trzeba chodzic z parasolkaprzeciwsloneczna , ale o to zeby nie lezec caly dzien w mocnym sloncu.
Kochana masz race i zgadzam się z Tobą w 100%

Cytat:
Zielona raczej wykreśl z menu, jakiekolwiek zioła do picia tez radze sprawdzać czy nie powodują skurczy itp. Z ziołami też trzeba ostrożnie, a tak poza tym to można wszystko tylko z umiarem kawa, napoje itp. w normalnych ilościach nic nie zaszkodzi.

Cytat:
Wogóle to miałam z męzem takiego stresa jak szliśmy do nich, bo jej mąż prosił by się nie rozczulać. To wiadome! Ale nie wiedzieliśmy o czym mamy rozmawiać? Ale wyszło tak,że rozmawialiśmy na inne tematy i nawet posmialiśmy sie trochę. Koleżanka aż nas uspokajała bo mówi że jej jeszcze ze śmiechu szwy puszczą. W poniedziałek ma być sekcja maluszka.
Straszne też pewnie nie wiedziałabym na początku jak się zachować.
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 10:37   #1852
d123
Rozeznanie

Cytat:

jak mu zrobisz dobre naleśniki to może zmieni zdanie
Stary 2011-07-30, 10:50   #1853
aniula83
Rozeznanie

Cytat:

:przytu l::glas iu:
kochana nie pytaj sie go tylko za chabety go i zaciagnij do toaletki
: pala: Mówię ci to zadziała

Ide dziewczynki ogarnac chatkepomoge mezowi bo jak widze jak sam sprżata to ........będe póxniej miłego ranka i południa zycze
[*]12.05.2014[*]
Drugi Aniołek
Stary 2011-07-30, 11:19   #1854
prince_polo
Zakorzenienie

Jej ale się Rozpisalyscie ja już w Pracy. i wiecie na co mam mdłości! na tego obleche ! właśnie przyszedł
będzie mnie w✂✂✂✂ial teraz do końca mojej Pracy.

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
prince_polo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 11:36   #1855
margo_78
Rozeznanie

hej hej dziewczęta
a u nas słonko pięknie świeci ...
właśnie odprawiłam gości i mogę po odpoczywać lubię gości ale jednak po tygodniu już ciut zmęczona jestem bo to cały czas trzeba na pełnej wydajności być
d123
co do zabiego badania to byłam wczoraj w szpitalu zwarta i gotowa ale okazało się że radiolog na urlopie i niestety nie mogą mi nic zrobić i mam się zgłosić po następnej @ .... tak więc ten cykl do tyłeczka wsadzić wiec się nie nastawiam na nic już niech się dzieje co chce bo normalnie
ide dom posprzątać pranie itd a jutro może na rybki skoczę się odstresować jakoś
miłego dnia wszystkim życzę
MADZIA 10.04.2013 godz. 11:30

[*] 17.XI.11 (11tc) Piotruś

margo_78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 11:46   #1856
d123
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez margo_78 Pokaż wiadomość
hej hej dziewczęta
a u nas słonko pięknie świeci ...
właśnie odprawiłam gości i mogę po odpoczywać lubię gości ale jednak po tygodniu już ciut zmęczona jestem bo to cały czas trzeba na pełnej wydajności być
d123
co do zabiego badania to byłam wczoraj w szpitalu zwarta i gotowa ale okazało się że radiolog na urlopie i niestety nie mogą mi nic zrobić i mam się zgłosić po następnej @ .... tak więc ten cykl do tyłeczka wsadzić wiec się nie nastawiam na nic już niech się dzieje co chce bo normalnie
ide dom posprzątać pranie itd a jutro może na rybki skoczę się odstresować jakoś
miłego dnia wszystkim życzę
bezsensu poczynają z pacjentami ...człowiek się na stawi i mysli cały czas a tu taka lipa ... A może ten cykl będzie szczęśliwy ? któż to wie...

Idę na kawusie , a potem prasowanie
Stary 2011-07-30, 12:27   #1857
adaikaka
Zakorzenienie

GG do adaikaka

Obiecane zdjęcia brzuchola z finishu... jakiś 38/39 tydzień ciąży

nie patrzcie na mój wygląd bo ciąża w okresie jej trwania (na szczęście) całkowicie odebrała mi urodę
a napuchnięta byłam taka, że jak normalnie numer buta to 39 tak ledwo wchodzilam w 41

Edytowane przez adaikaka
Czas edycji: 2011-08-03 o 22:40
adaikaka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 12:53   #1858
Norniczka
Rozeznanie

Hejo. Strasznie dużo napisałyście, dopiero nadrobiłam. No u mnie dzisiaj 30 dc i okres powoli się rozkręca. Więc 8 cykl starań uważam za rozpoczęty. Nawet nie wiecie jak się cieszę że @ przyszła, już się bałam że będę musiała na nią czekać i czekać.... Cykl był chyba jednak bezowulacyjny i w środę wybieram się do gina, może mi da coś na zbicie prolaktyny. No a teraz muszę się zbierać bo na zakupy jadę.
Stary 2011-07-30, 12:54   #1859
ninagg
Zakorzenienie

GG do ninagg

No to duuuży brzuszek miałaś. A synuś ile ważył jak się urodził??
Zaręczyny: 16.10.10
Data zaślubin: 02.06.2012

Ola 11.12.2012

Wojtek 14.10.2015
ninagg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 13:25   #1860
aniula83
Rozeznanie

Wink Dot.: Nowy Rok witamy i o Dzieci się staramy :) wszystkie starające się w roku 2011 -

hej kochaniutkie ja wałśnie jestem w trakcie robienie rosołku jestem bardzo zła bo mieli przyjechać do mnie znajomi ale nie wypali ten dzień bo samochód im sie zepsół i lipa

adaikaka duzy faktycznie miałąs ten brzuszek synuś musiał byc duży
[*]12.05.2014[*]
Drugi Aniołek
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości