etorebka.pl cz. 29 - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-30, 20:23   #4171
hanusia505
Zakorzenienie

Dot.: etorebka.pl cz. 29

Nikus ale super

Fashion

Kosmetyki i inne produkty nietestowane na zwierzętach!
klik
hanusia505 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 20:56   #4172
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Napisane przez NIKaP-n Pokaż wiadomość
Zdecydowanie
teraz tam, gdzie ten syf stoi ofoliowana moja fuksjowa kanapa
Słów brak, my wiedzieliśmy, że nam kasy zabraknie, bo z kredytu na budowę trza było też działkę spłacić- golasy byliśmy, ale w międzyczasie trza było też w coś innego zainwestować i od paru miesięcy jedziemy z pensji... ciężko
Ale plan jest ostry!!!
17 sierpnia robimy roczek Małego u siebie!!!

---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ----------

I jeszcze jedna sprawa, jakie lepsze panele do salonu?
Panterka ma być taka: w beżu bądź rudo- brązie.

Podobają mi się takie szarawe panele, myślę, że do tej w beżu by pasowały, już mam mętlik!!!
Jeśli chcesz przełamać budyniowe beże kuchni, to wybrałabym panterkę na tym jasnym tle, bo wydaje się być "chłodniejsza", powinna dać Ci oczekiwany kontrast (chyba). Kontrast możesz też uzyskać dodatkami do kuchni, nie tylko samymi ścianami - te chyba lepiej pomalować tak, by w razie zmiany koncepcji można było dodatkami zmienić klimat wnętrza bez babrania się w ponowne malowanie.
Szarawe panele powinny pasować, taki chłodne właśnie. Caffe latte plus coś chłodniejszego jasnego - biel może? - też wprowadzi kontrast do ciepłego odcienia kafelków. Dulux ma kolor jasny beż który jest chłodnym kolorem, zdecydowanie odcina się od wszelkich pomarańczowawych czy żółtawych beży.
Dominiique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 20:59   #4173
strilinga
Raczkowanie

Sposób na zapchane pory.

Omg, prałam właśnie pędzle i tak stoję nad umywalką, piorę piorę i patrzę na swoją twarz i zapchane pory i myślę "łeeeeee, masakra", więc na szybko nałożyłam Queen Helene, The Original Mint Julep Masque i po zmyciu po prostu jestem porażona efektem. Mam ją od niedawna, do tej pory się nie przyzwyczaiłam, że można mieć tak czyste pory. Ijaaaaa
strilinga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 21:04   #4174
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Za chwilę opiszę co i jak może jakoś z tych fot się uda cosik wyjaśnić...

A dwa dni temu dostałam coś takiego

Ok, a więc legenda:

Ruszamy się zgodnie z wskazówkami zegara
Foto1. Widok z kuchni na salonik- po lewej stronie kuchni widać koniec białej ścianki, która będzie przedłużona, żeby kuchnia nie była aż tak bardzo otwarta, tutaj będzie też stała lodówka, której nie ma być widać z salonuJ
Po lewej stronie w pokoju widać ściankę (za którą będą schody), na której będzie wisiał TV. Początkowo miała być cała wytapetowana w panterkę, ale stwierdziłam, że można by było dostac oczopląsu… Myślę teraz nad jednym jakimś pasem panterkowym, może na wysokości TV? Nie mam pomysłu…
Od ściany, na której są drzwi tarasowe po lewy narożnik kuchni (3 foto) miał być Caffe latte- tak, żeby nie zmniejszać salonu ( w sensie, gdyby tę lewą ścianę kuchni wymalować jak jej resztę – byłoby takie brutalne oddzielenie, nie widziałoby mi się to…), na ścianie, gdzie jest okno w kuchni na wprost- byłaby też panterka( od okna zaczyna się: zlew (pod oknem), później szafki), natomiast reszta kuchni też w panterce lub brązie?
Na ostatnim foto kolory płytek, jeszcze szafki są w jasnym drewnie… Nie wygląda to w sumie źle, ale tej kuchni trza czegoś zdecydowanego dla kontrastu, bo same beże są.

Albo jeszcze jasny szary mi przyszedł do głowy. W każdym razie caffe latte połączyłabym z chłodnym neutralnym kolorem, co wytonuje ciepłe beże i jasne drewno. Resztę osiągniesz dodatkami: roletą, jakimiś pojemnikami etc. Panterka już też wprowadzi pazur i beż na pewno mdły nie będzie się wydawał

Donice dokładnie nie wiem, jakie... Tzn. Jedna ciemnoczerwona, bo mam w sypialni dużo czerwieni i muszę kwiatka przesadzić w większą, bo ze starej już mi ziemię wywala, tak intensywnie rośnie (sanseweria).
A druga taka ozdobna do postawienia na ziemi bezpośrednio, do dość dużej draceny. Chyba jakiś ciemny brąz... Chciałabym taką lekko błyszczącą, w sensie: nie z matowego tworzywa, tylko taką wypolerowaną.

---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ----------

Cytat:
Napisane przez strilinga Pokaż wiadomość
Omg, prałam właśnie pędzle i tak stoję nad umywalką, piorę piorę i patrzę na swoją twarz i zapchane pory i myślę "łeeeeee, masakra", więc na szybko nałożyłam Queen Helene, The Original Mint Julep Masque i po zmyciu po prostu jestem porażona efektem. Mam ją od niedawna, do tej pory się nie przyzwyczaiłam, że można mieć tak czyste pory. Ijaaaaa
Ciekawe, przydałaby mi się taka. Gdzie można kupić to cudo i ile kosztuje?
Stary 2011-07-30, 21:18   #4175
roxana222
Zakorzenienie

Dot.: Sposób na zapchane pory.

Cytat:
A co to za cudeńko, gdzie można je kupić i za ile ?
roxana222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 21:20   #4176
moniuleczka
Zakorzenienie

dobry wieczor

moniuleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 21:29   #4177
strilinga
Raczkowanie

Qh

chyba najtaniej kupić tutaj:
http://www.iherb.com/Queen-Helene-Th...-8-g/5796?at=0
ale można też na allegro.
powinna kosztować około 15 zł, ale że jesteśmy w Polsce to kosztuje 2 razy więcej. Ale.. ma prawie 250 g, więc opłaca się tak czy siak Jest fantastyczna!
Stary 2011-07-30, 21:58   #4178
moniuleczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez roxana222 Pokaż wiadomość
Wróciłam iiii..... teoria zdana !!
gratulacje

Cytat:
Napisane przez 135nudziara Pokaż wiadomość
moniuleczka - gratulacje!!! wiedziałam, że bedzie dobrze i dostaniesz tę pracę!

Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość

Moniuleczka gratulacje! Zapomniałam poprzednio napisać
dzieki dziewczynki wczoraj bylam pierwszy dzien w mojej pierwszej pracy na szczescie polka mnie uczyla co i jak mam robic, wiec przynajmniej tyle dobrze, w poniedzialek tez jeszcze ma byc ze mna i mi wszystko tlumaczyc. mowie Wam jaka ulge poczulam jak uslyszalam ze idzie do mnie dziewczyna z Polski poza tym poznalam jednego chlopaka tez z Polski co tam pracuje, wiec moze nie bedzie tak zle jak myslalam, ale to dopiero jeden dzien za mna wiec wszystko sie jeszcze okaze...

Cytat:
Napisane przez fashionaddicted Pokaż wiadomość
Dzien dobry

Kochane sprzedawała/sprzedaje któraś Was coś na szafie?
ja czasem wystawiam rzeczy ale jakos marnie tam sprzedaz idzie, duzo lepiej na allegro

Cytat:
Napisane przez nebya Pokaż wiadomość
Ale się śmiałam dzisiaj
Dostałam paczkę z New Looka, otwieram oglądam rzeczy. Wszystko pięknie, przymierzam bluzkę, przymierzam kurtkę i czuję coś w rękawie. Ja patrze a tam wewnątrz naklejona karteczka z napisem " pozdro" Chyba nie ma takiej emotki która odwzorowałaby moją minę

Polacy są wszędzie
hahaha

Cytat:
Napisane przez dagna1 Pokaż wiadomość
przeciwienstwo mnie "zostaw tak jak jest- jest dobrze"

genialne!! he man

znacie? bylo to hitem na youtubie http://www.youtube.com/watch?v=8I7k7-6A-8Q&feature=fvsr +18
ale sie usmialam z tych filmikow co wklejalyscie, az mi sie humor poprawil

Cytat:
a taką kupiłam bransoletkę z kaczuszkami
slodka bransoletka

Cytat:
Wiecie co - właśnie odkryłam, że dostałam od cioci tą tunikę: http://www.asos.com/Rare/Rare-One-Sh...px?iid=1493314. przysłala mi kilka rzeczy jakiś czas temu - byłam pewna, że jest z lumpeksu, bo przeważnie takie rzeczy od niej dostaję. W sumie nie wiem - miałam metkę... szmateksem nie pachniała, ale tak założyłam... tylko, że ja i tak w niej ngdy chodzić nie będe... ale dopiero dzisiaj się kapnęłam co mam w szafie:P
nooo piekna tunika/sukienka

Cytat:
sukenka sukienka, nie wiem czemu naisałąm tunika:P parwie zawsze tak mam:P
no dla mnie też na takie okazje, których sama nie mam:/

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ----------

niezły "bałagan" ale chyba nabiera to wszystko już kształtu baardzo Ci zazdroszczę włąsnego kąta... chociaż tylko mogę się domyślać jakie to męczące, kosztowne i wyczerpujące
skad ja to znam, w szafie mnostwo sukienek a powaznych duzych okazji na rok zaledwie kilka lub kilkanascie

Cytat:
Właśnie zobaczyłąm, że M. Szpak będzie tańczył w Tańcu z gwiazdami
ten z Xfactora? no to mnie tez zaskoczylas

moniuleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 22:24   #4179
monica80c
Zakorzenienie

Witam się i znikam

far, stri, roxi, kali, fashion , dorka, charli, ania, nika, dominika:cmok :

hanusia daga

danula
- trzeba było zarejestrować, opatentować, przywłaszczyć, schować
Cytat:
Napisane przez ankhax1 Pokaż wiadomość
a co ząbek boli?

u mnie dość dobry, spokojny
choć myśl o poniedziałkowym powrocie do pracy po 2 tygodniach przyprawia mnie o mdłości... baaardzo boję się otworzyć służbowego laptopa

Odwiedziłam w końcu zegarmistrza i przywróciłam życie 3 zegarkom, jeszcze tylko w 2 muszę wymienić bateryjki

Zrobiłam zakupy kosmetyczne, posprzątałam trochę, zrobiłam obiad - na urlopie prawie nie gotowałam , rozpakowałam częsciowo walizki po wyjeździe, pranie się robi...
no prawie wzorowa Pani domu czyli powolny powrót do rutynki

Cytat:
Napisane przez Dominiique Pokaż wiadomość
Ciężki wybór
Ostatnio dostałam zasilenie konta i wiadomość o skorzystaniu z kodu - niby nic niezwykłego, gdyby nie to, że od ok. 2 tygodni nie mam kodu w podpisie...
a może to etorebka próbuje Cię przekupić

nikuś- będzie ślicznie i tak ja Ci nic nie pomogę, bo ja muszę wejść i zobaczyć ze zdjęć i planów nic mi nie idzie i w sumie nie umiem doradzić bo uważam zawsze że nie jeden a z trzy warianty są fajne i sama nie wiemale trzymam kciuki / wszystko do Cię doszło jak należy????/

martini- masz buziaka bo pewnie przyjdziesz

daga- jak tam?

moniuleczka- gratuluję

uciekam- dobranocki

Edytowane przez monica80c
Czas edycji: 2011-07-30 o 22:31
monica80c jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 22:51   #4180
fashionaddicted
Zakorzenienie

Danulko mam pytanie: jak tam Twoje "różowe" buty z fleqa? o te http://fleq.pl/sklep/produkt,pokaz,21761 - bo zastanawiam sie nad czarnymi ale potrzebuje czarnych naprawde wygodnych i ładnych...
Stary 2011-07-30, 22:56   #4181
roxana222
Zakorzenienie

Cytat:
chyba najtaniej kupić tutaj:
http://www.iherb.com/Queen-Helene-Th...-8-g/5796?at=0
ale można też na allegro.
powinna kosztować około 15 zł, ale że jesteśmy w Polsce to kosztuje 2 razy więcej. Ale.. ma prawie 250 g, więc opłaca się tak czy siak Jest fantastyczna!
Może się na nią skuszę

Cytat:
Napisane przez moniuleczka Pokaż wiadomość
gratulacje
Dziękuję Ja Ci zapomniałam pogratulować pracy

Moniaaaa Nie idź
Stary 2011-07-30, 23:01   #4182
NIKaP-n
BAN stały

Cytat:
Jeśli chcesz przełamać budyniowe beże kuchni, to wybrałabym panterkę na tym jasnym tle, bo wydaje się być "chłodniejsza", powinna dać Ci oczekiwany kontrast (chyba). Kontrast możesz też uzyskać dodatkami do kuchni, nie tylko samymi ścianami - te chyba lepiej pomalować tak, by w razie zmiany koncepcji można było dodatkami zmienić klimat wnętrza bez babrania się w ponowne malowanie.
Szarawe panele powinny pasować, taki chłodne właśnie. Caffe latte plus coś chłodniejszego jasnego - biel może? - też wprowadzi kontrast do ciepłego odcienia kafelków. Dulux ma kolor jasny beż który jest chłodnym kolorem, zdecydowanie odcina się od wszelkich pomarańczowawych czy żółtawych beży.
Ja z początku chciałam dać na całość ten jasny beż, a w kuchni caffe l. ale za dużo beży by tam było. Myślałam też ewentualnie o brązie, takim ciemnym, jak ziarnko kawy albo bardziej jak mleczna czekolada, ale boję się, że na takim będzie widać łapki mojego zaczynającego chodzić synusia
Tę biel gdzie byś widziała?
Marzyłam o białym wnętrzu z mnóstwem odcieni, bieloną podłogą...

Cytat:
Albo jeszcze jasny szary mi przyszedł do głowy. W każdym razie caffe latte połączyłabym z chłodnym neutralnym kolorem, co wytonuje ciepłe beże i jasne drewno. Resztę osiągniesz dodatkami: roletą, jakimiś pojemnikami etc. Panterka już też wprowadzi pazur i beż na pewno mdły nie będzie się wydawał

Donice dokładnie nie wiem, jakie... Tzn. Jedna ciemnoczerwona, bo mam w sypialni dużo czerwieni i muszę kwiatka przesadzić w większą, bo ze starej już mi ziemię wywala, tak intensywnie rośnie (sanseweria).
A druga taka ozdobna do postawienia na ziemi bezpośrednio, do dość dużej draceny. Chyba jakiś ciemny brąz... Chciałabym taką lekko błyszczącą, w sensie: nie z matowego tworzywa, tylko taką wypolerowaną.

---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ----------

Pamiętaj, że mam fuksjowe dodatki
Szary by fajnie wyglądał na całość, ale chyba jednak wolę ciepłą tonację, już się gubię
A jak widziałabyś zaakcentowanie panterki w salonie?
Na tej ścianie co będzie tv- tam, gdzie był próbowany angielski róż- fuj-może taki pas na wysokości tv w poziomie, jakby odgrodzenie powierzchni użytkowej od wolnostojącej?

Pokaż, jak kupisz donice, uwielbiam je
Sanseweria jest oryginalna, świetnie prezentuje się w złotej donicy

ZRobiłam sobie wizualizację na stronie dekorala, super wygląda jasny beż z kawową pralinką i wygląda ciekawie
Cytat:
Napisane przez monica80c Pokaż wiadomość
Witam się i znikam

far, stri, roxi, kali, fashion , dorka, charli, ania, nika, dominika:cmok :

hanusia daga

danula
- trzeba było zarejestrować, opatentować, przywłaszczyć, schować

a może to etorebka próbuje Cię przekupić

nikuś- będzie ślicznie i tak ja Ci nic nie pomogę, bo ja muszę wejść i zobaczyć ze zdjęć i planów nic mi nie idzie i w sumie nie umiem doradzić bo uważam zawsze że nie jeden a z trzy warianty są fajne i sama nie wiemale trzymam kciuki / wszystko do Cię doszło jak należy????/

martini- masz buziaka bo pewnie przyjdziesz

daga- jak tam?

moniuleczka- gratuluję

uciekam- dobranocki
Doszło Kochana
a dzie Ty lecisz, babo jedna?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sanseweria.jpg (46,9 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Dekoral_30_7_2011_22_59_27.jpg (34,2 KB, 14 załadowań)
NIKaP-n jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 23:11   #4183
kali765
Zakorzenienie

Już po urodzinach .

Sprzedałam Laie

Edytowane przez kali765
Czas edycji: 2011-07-30 o 23:17
kali765 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-30, 23:16   #4184
roxana222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Już po urodzinach .

I jak było ?

Ja dzisiaj tylko filmy oglądam, właśnie kończę trzeci
Stary 2011-07-30, 23:24   #4185
kali765
Zakorzenienie

Cytat:

I jak było ?

Fajnie bawiłam się z dzieciakami (4latka i roczek) , jadłam grilla (tzn kiełbaski z grilla, metalu nie preferuję ) i ogólnie było ok .

Ja ostatnio obejrzałam kilka filmów może Ci się przydadzą mini opinie
Anioły i Demony - tego samego autora co Kod da Vinci . Podobało mi się
Współlokatorka - ten również mi się podobał
Next - na początku mnie nudził ale potem się wciągnęłam

Edytowane przez kali765
Czas edycji: 2011-07-30 o 23:25
Stary 2011-07-30, 23:29   #4186
NIKaP-n
BAN stały

Cytat:
Już po urodzinach .

Sprzedałam Laie
Wow i co za nia kupisz?

Cytat:

I jak było ?

Jakie?

---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ----------

Cytat:

Byłam w kinie, dwa razy
Stary 2011-07-30, 23:31   #4187
strilinga
Raczkowanie

Goście, goście.

Za jakieś 8 godzin przyjadą niezapowiedziani goście. Tzn goście mieli się zapowiedzieć dzień wcześniej, ale zapomnieli i jakoś tak wyszło. Więc na szybko ogarnęliśmy dom, wstawiliśmy kilka butelek wódki do lodówki i powinnam jeszcze schować kilka rzeczy, żeby nie leżały i robiły wrażenia bałaganu, ale tak cholernie mi się nie chce, że nie jestem w stanie tego zrobić ;P
Stary 2011-07-30, 23:37   #4188
roxana222
Zakorzenienie

Cytat:

Fajnie bawiłam się z dzieciakami (4latka i roczek) , jadłam grilla (tzn kiełbaski z grilla, metalu nie preferuję ) i ogólnie było ok .

No to super, że imprezka się udało

Współlokatorkę właśnie dzisiaj ściągnęłam, może jutro obejrzę

Ja oglądałam:

Sucker Punch (to co mi poleciłaś ) - dla mnie film taki sobie, te momenty science fiction przewijałam, bo mnie takie rzeczy nudzą, i trochę głupie zakończenie, oceniam 6/10

Krzyk 4 - nie oglądałam żadnej wcześniejszej części, więc na początku było trochę rozkminiania. Przyznam, że zakończenie zaskoczyło. Jak na tego typu film daję 7/10.

Wzgórza mają oczy 2 - wiadomo - kanibale pożerający ludzi i porywający kobiety w celu kopulowania dzieci. Dużo krwi, mózgów, jelit itp. Ale o dziwo nawet dobrze się oglądało. Takie 6-7/10.

Cytat:

Jakie?
Wyżej napisałam
Stary 2011-07-30, 23:40   #4189
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Byłam w kinie, dwa razy
Oo to Ci się na prawdę musiał podobać

---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ----------

Cytat:
Wow i co za nia kupisz?
Nie wiem ale będę miała mnóstwo pieniędzy Za torebkę i zwrot za sukienkę

Roxi ja tam zbytnio za horrorami nie przepadam dawno żadnego nie oglądałam
i tak mnie nakręciłaś że teraz idę zobaczyć co mam ściągnięte i może coś sobie zobaczę

Edytowane przez kali765
Czas edycji: 2011-07-30 o 23:42
Stary 2011-07-30, 23:47   #4190
NIKaP-n
BAN stały

Dziewczyny, horrory o tej godzinie!!???
Stary 2011-07-30, 23:54   #4191
roxana222
Zakorzenienie

Cytat:

Roxi ja tam zbytnio za horrorami nie przepadam dawno żadnego nie oglądałam
i tak mnie nakręciłaś że teraz idę zobaczyć co mam ściągnięte i może coś sobie zobaczę
Ja kocham

Ściągnęłam jakieś 7 filmów w godzinę, a ten co chcę obejrzeć najbardziej coś mi nie łączy

Cytat:
Dziewczyny, horrory o tej godzinie!!???
To jest właśnie to. Późno, samemu, po ciemku
Stary 2011-07-31, 00:13   #4192
NIKaP-n
BAN stały

Dziewczyny chętnie wymienię się na szarą Vivi, jeśli któraś ma na zbyciu, mam sporo do kuszenia

---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ----------

Cytat:
Ja kocham

Ściągnęłam jakieś 7 filmów w godzinę, a ten co chcę obejrzeć najbardziej coś mi nie łączy

To jest właśnie to. Późno, samemu, po ciemku
Jam cykoria
Stary 2011-07-31, 00:13   #4193
roxana222
Zakorzenienie

Tylko ja pozostałam na placu boju ? Co jest ?! Ja tu jeszcze jeden film chcę obejrzeć, a Wy co, tak mnie zostawiacie ?

O, Nikuś jeszcze jesteś
Stary 2011-07-31, 00:14   #4194
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko ja pozostałam na placu boju ? Co jest ?! Ja tu jeszcze jeden film chcę obejrzeć, a Wy co, tak mnie zostawiacie ?

O, Nikuś jeszcze jesteś
Też jestem ale film oglądam
Stary 2011-07-31, 00:17   #4195
NIKaP-n
BAN stały

Jestem, jestem Ostatnio dość wcześnie zmykam, ale zawsze sobie na noc zostawiam: butle do sterylizacji, kombinowanie, co jutro na obiad, etc
Stary 2011-07-31, 00:17   #4196
roxana222
Zakorzenienie

Cytat:
Też jestem ale film oglądam
Jaki ?

Ja się pomyliłam. Ściągnęłam Lokatorkę, a nie Współlokatorkę
Stary 2011-07-31, 00:48   #4197
NIKaP-n
BAN stały

Cytat:
Napisane przez hanusia505 Pokaż wiadomość
Nikus ale super
dziękuję
Stary 2011-07-31, 00:56   #4198
CharLizZie
Zakorzenienie

Dobry

ledwo żyję...

Nika: zazdroszczę własnego kąta

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu
CharLizZie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-31, 01:03   #4199
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Ja z początku chciałam dać na całość ten jasny beż, a w kuchni caffe l. ale za dużo beży by tam było. Myślałam też ewentualnie o brązie, takim ciemnym, jak ziarnko kawy albo bardziej jak mleczna czekolada, ale boję się, że na takim będzie widać łapki mojego zaczynającego chodzić synusia
Tę biel gdzie byś widziała?
Marzyłam o białym wnętrzu z mnóstwem odcieni, bieloną podłogą...

Pamiętaj, że mam fuksjowe dodatki
Szary by fajnie wyglądał na całość, ale chyba jednak wolę ciepłą tonację, już się gubię
A jak widziałabyś zaakcentowanie panterki w salonie?
Na tej ścianie co będzie tv- tam, gdzie był próbowany angielski róż- fuj-może taki pas na wysokości tv w poziomie, jakby odgrodzenie powierzchni użytkowej od wolnostojącej?

Pokaż, jak kupisz donice, uwielbiam je
Sanseweria jest oryginalna, świetnie prezentuje się w złotej donicy

ZRobiłam sobie wizualizację na stronie dekorala, super wygląda jasny beż z kawową pralinką i wygląda ciekawie

Doszło Kochana
a dzie Ty lecisz, babo jedna?
Faktycznie fajnie wygląda w złotawej doniczce, pomyślę nad takim zestawem do dużego pokoju
Panterka w poziomie? Nieee... Dziwnie to będzie chyba wyglądało... Jeśli już ma być tapeta taka wyrazista, to dałabym jeden pasek w pionie i na tym TV, ale czy to nie będzie zbyt męczące przy oglądaniu? Może nad kanapą?
Troszkę za duży bałagan jeszcze na tych fotkach i trochę ciężko to ogarnąć
Masz wizualkę zrobioną w jakimś programie czy coś w tym stylu? panterka w kuchni am być na całej ścianie z oknem?

Biały bym widziała wszędzie, a to caffe latte na jakichś wybranych ścianach - może np. na tej z Tv? I jeszcze na jakimś elemencie kuchni, który jest widoczny z salonu.
Stary 2011-07-31, 02:30   #4200
strilinga
Raczkowanie

Halo halo

Dobranoc? Dzień dobry?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości