|
|
#4921 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VII :)
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4922 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4923 |
|
Zakorzenienie
|
Jadę dziś chyba znowu na HP
ciekawe,czy mama da kasę na bilet...
|
|
#4924 | |
|
Zakorzenienie
|
i tak bym wydała
![]() ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- jesli nie widziałyscie to macie gazetke biedronki ważną od 2 sierpnia ![]() http://gazetka.biedronka.pl/g42,sekrety_urody.html |
|
|
|
|
|
#4925 | |||||
|
Zakorzenienie
|
No nie, ta od odchudzania waży trochę więcej
. Sparafrazowałam tekst z Wizażu . Przecież tu prawie każda chce ważyć 45 kg.Cytat:
Hłe, hłe ! Ale ja mam wytrenowaną selektywną pamięć . Zapominam momentalnie wszystko co mi niepotrzebne, a przy moich problemach wszystko byłoby na "nie". Cytat:
Dawaj te zdjęcia. Ocenimy . ![]() A ja brzydzę się . Cytat:
Cytat:
Widziałam dzisiaj w Biedronce. Cytat:
Dziewczyny, mam prośbę. Latacie tak po tych sklepach i latacie. Potrzebuję lakiery holograficzne w kolorze czerwonym z Golden Rose - szt. 2. Mam dzisiaj na paznokciach ten fiolet. Jakość lakieru rewelacyjna i pędzelek idealny, ale kolor jakiś taki bezpłciowy. Taki trupi, a pomalowałam dwa razy. Blask po oczach bije . Podoba mi się . Psiapsióła miała ten niebieski, nałożony jedną warstwą. Blask mniejszy. Ledwo, ledwo kolor paznokcia zmieniony. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=515329&page=3 str. nr 3; post - nr 76 - "biedronka". Ta czerwień to holograficzny lakier ? |
|||||
|
|
|
|
#4926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chciałaś to masz - wrzucone do albumu narcystycznego chociaż to całkowicie nienarcystyczne zdjęcia ![]() Muszę w końcu się za siebie wziąć bo nie chcę na tak na ślubie wyglądać ![]() Wyglądam kurna jakbym w ciąży była Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-07-31 o 19:32 |
|
|
|
|
|
#4927 |
|
Zakorzenienie
|
Jak drugi,jak pierwszy
![]() 10miesiecznej od razu...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4928 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja myśle ze blizniaki nawet z tą swinia to przesadzilas
|
|
|
#4930 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4931 | |||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Hehehe, kto, jak kto, ale Ty miałabyś o czym pisać na pewno
![]() Cytat:
Miłego dnia Cytat:
![]() I looknęłam na fotki, tylko się potwierdziło ![]() PS. Twój facet jak Gienek trochę wygląda ![]() Zdradzę... soon... O kurde, ale szczęściara Cytat:
![]() Albo chociaż jakiś albumik mały ![]() Cytat:
Cytat:
dosypując złoty cień sypki ![]() Jak będę miała czas, porozglądam się za takim odcieniem i dam znać, czy wypatrzyłam. Holografów poszukam, acz u mnie te stoiska średnio zaopatrzone, sama na stronie zamawiałam
|
|
|
|
#4932 |
|
Zakorzenienie
|
tez tak mam czesto, a w ogole jak sobie pomysle jaka kiedys bylam szczupla, zero boczkow, zero celulitu...
a teraz... ale motywacji do zabrania sie za siebie, jakies cwiczenia czy cos zero
|
|
#4933 |
|
|
A, zapomniałam.
Karolina, widzę, że założyłaś konto na ebay i w związku z ty mam pytanie. Dostałam zwrot za tą sowę i teraz nie wie, czy mam kupować dalej czy może lepiej, jak zwrócę Ci kasę na konto i zakupisz sama, będzie prościej?
|
|
|
#4934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I stwierdziłam, że nie mogę nosić tej bluzki bo mam w niej strasznie szerokie ramiona, dopiero na zdjęciu to zobaczyłam ![]() Też mu to mówiłam Tylko parę lat młodszy ![]() Nie umiem robić fotek makijażu, tak żeby wszystko było dobrze widać Powiem Ci tylko, że od rana zero zbrylenia w załamaniu powieki i makijaż wygląda tak samo jak rano - warto było ![]() Też dostałam zwrot za sowę ![]() A moich papilotów i lusterka nadal nie ma ![]() Czekam też na 3 książki z Anglii (dla TŻ'a), mam nadzieję, że dojdą ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-07-31 o 22:53 |
|
|
|
|
|
#4935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4936 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to masz ciężko, a owsianka jest baaaardzo zdrowa, po zdrowych kaloriach nikomu nic nie rosnie chyba, że sie je na kg jada ![]() tez nie lubie kaszy gryczanej ![]() ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- a ja nie mam z kim isc na HP ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Cytat:
no wiesz modelką z 170cm ważącą 45 kg nie jesteś, ale chyba nie chcesz? xDa Twój facet faktycznie Gienka trochę przypomina ![]() ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- wiecie,że pixie wycofuje mi mój podkład?! super po prostu, niby mają wejsc inne formuły ale czort wie czy mi będą pasowac, wkurzona jestem;/ chyba kliknę opakowanie na zapas |
|||
|
|
|
|
#4937 |
|
Zakorzenienie
|
kupuj na zapas, ja bym tak zrobila
|
|
#4938 |
|
Zakorzenienie
|
kurde a miałam tą kase odłożyc
jeszcze mam zamiar zamówic tusz missha znaczy poprosic Age albo Asie ale cóż kliknę jak sie oswoję z faktem, że muszę wydac kase;/---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- obejrzałam dzis oczy julii, miałam włączyc jakis melodramat ale się pomyliłam, na początku myslałam, ze babka gada z osobą, która nie żyje, ale jak ją ktos zabił to kapłam się, że to chyba nie tak miało byc,ale zostawiłam juz to bardziej thriller niz horror,więc obejrzałam, ale budował napięcie pomijając fakt, ze na maksa przewidywalny to i tak chciałam kiedys zobaczyc
|
|
|
|
|
#4939 |
|
Zakorzenienie
|
Kupuj bo jak wycofają to będziesz żałować
Powoli dojrzewam do obejrzenia tego filmu o Hachiko ale i tak wiem, że będę wyć. |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale i zapas się kiedys skonczy;/ moja kol oglądała, tez chcę zobaczyc |
|
|
|
|
|
#4941 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Przednia myśl ! Cytat:
Nie grzesz Dziewczyno ! Gdzie Ty gruba jesteś ?! Prawdziwe kobiece kształty : i cyc, i pupa. Ale Ci włosy urosły ! A chłopu swojemu pokaż podforum dla kręconych. Chociaż, jak się wciągnie, to może być niebezpieczne dla domowej kasy .Doprawdy, nie widzę powodu. Hłe, hłe, hłe ! O kosmetykach to raczej nie. Nie posiadam takich kolekcji jak Wy. Natomiast w temacie : "i ciebie US może udupić " miałabym dużo do powiedzenia ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dzisiaj jadę do miasta i to autobusem to też trochę się porozglądam. Przelecę się do tego nowo odkrytego sklepu kosmetycznego i do tego, w którym widziałam ten tani, dobrze kryjący podkład. Cytat:
Cytat:
![]() To to mi poniedziałek zrobiła A teraz to jesteś gruba i masz na całym ciele ten cellulit ![]() Morza to nie, bo woda przepływa. Miałam parę przypadków na basenie i moja noga w tym przybytku już niepostanie . Cytat:
No wiesz, wszystko jedzone z umiarem nie jest szkodliwe. Tylko, że ja jestem z frakcji tych świniowatych. Owsiankę bardzo lubiłam i lubię . Niestety - używam jedynie mleka 0.5% , to smaku nijakiego nie ma. No i o tym zadzie końskim to nie był żart. Tak mi kiedyś dietetyczka powiedziała .Ja się nie chcę odchudzać {choć powinnam}, bo wole być gruba niż pomarszczona. Nie znam "zdrowych kalorii" . Muszę wyrzucić z jadłospisu skrobię {mąkę}, w skrócie : przejść na dietę nisko węglowodanową. Uratowałby mnie wysiłek fizyczny, ale na to jestem zbyt leniwa ![]() Cytat:
To opowiem Wam ciekawostkę. Wczoraj musiałam użyć zielonego cienia do powiek . Mam Golden Rose i Kobo . Jakieś takie dziwaczne, bo ja sama jestem dziwaczna . Przeszukałam szufladę i w jej czeluściach znalazłam cień z YSL . Wiekowy cień, tak ze trzy wiosny sobie liczy. Już pisałam, że nie bardzo wiem co mam. Pomyślałam : raz kozie śmierć ! Zrobiłam nim makijaż i ... przechodziłam parę godzin. I nic ! Trzymał się idealnie i nijakiej krzywdy uczuleniowo - podrażniającej nie zrobił. No to mamy terminy przydatności .Mamy pierwszy dzień sierpnia i mnie zaczął zimny pot oblewać ze strachu. Pisałam, że mój ukochany US przesunął termin rozpatrzenia mojej sprawy właśnie do 1-go sierpnia. Ze strachem w oczach będę każdego dnia listonosza oczekiwała. Znając mój fart, przypuszczam, że bez sądów nie obejdzie się. Nic to ! Miłego dnia |
||||||||
|
|
|
|
#4942 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Wyruszam na allgero w poszukiwaniu body i torebki![]() I muszę dziś iść na badania na prawko... Nie wiem,czy mówić,ze noszę soczewki...
|
|
#4943 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już go próbowałam wciągnąć ale on cały czas swoje "Mazidła. Nie lubię mazideł" Chociaż już i tak zrobił ogromny krok naprzód bo pozwala mi po umyciu włosów spryskać je jakimś psikaczem - nawet stwierdził, że mu się lepiej po tym rozczesują ![]() Cytat:
![]() Cytat:
No nic, trzymam kciuki, żeby dobrze było
|
|||
|
|
|
|
#4944 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu to dla Ciebie rady nie ma, bo cwiczyc nie chcesz, tego jesc nie chcesz, bo z chudym mlekiem to nie to samo
wcinaj naturalne jogurty, serki wiejskie lekkie, serki homo naturalne i dosypuj ew. trochę węglowodanówja cieni często uzywam dlużej niz mówi data waznosci ![]() ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- ale mam ochotę kliknąć na all ![]() http://tysiacjedenpomyslowipasji.blo....html#comments |
|
|
|
|
#4945 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ogólnie rzadko kiedy patrzę na datę ważności
Moja koleżanka kiedyś szybciej wyzdrowiała na przetreminowanych lekach
|
|
#4946 |
|
Zakorzenienie
|
ja zawsze dokładnie sprawdzam daty
ostatnio wywaliłam przeterminowaną odzywke, ktora sie gdzies schowała
|
|
|
|
|
#4947 |
|
Zakorzenienie
|
Kosmetyków do włosów czy do ciała po terminie nie używam ale cieni mi się zdarza
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4948 | ||||||
|
|
Cytat:
![]() TŻ mówi, że to przez obiektyw, że tym, co robię teraz nigdy z bliska [z ręki] nie wyjdzie mi takie zdjęcie, bo ogniskowa zniekształca ![]() A na razie nie mam czasu bawić się w testowanie obiektywów ![]() Oki Cytat:
Zapas zrób koniecznie. Wiem, że szkoda kasy na nieplanowany wydatek, ale po co masz żałować. Ja zawsze odczekiwałam, przesuwałam terminy [bo przecież towar wiecznie zalega na półce] i potem okazywało się, że już nie ma albo kupiłam ostatnie sztuki i więcej niet ![]() Cytat:
Taki czerwony-malinowy jest nr 120. Ale nie wiem, jak na paznokciach, może w sieci znajdziesz. Na pewno trochę koloru traci, jak to holo. Trzymam kciuki za US ![]() Cytat:
Ja na jedną torebkę z CCC poluję, ale czekam na rzeceny. Wcześniej upatrzony model oczywiście mi wykupili nim zdążyłam na bank podjąć decyzję, bo oczywiście zawsze coś... Powodzenia w szukaniu ![]() Cytat:
![]() Ja na razie zaopatrzyłam się w bazę i top coat L.A. Colors. Na All za 6 zł Nie zależy mi w sumie za bardzo na przedłużaniu trwałości , zawsze to pretekst, żeby sobie paznokcie innym kolorem pomalować Bardziej muszę uważać na przebarwienia i do tego mi baza potrzebna. Ale w pamięci będę mieć ![]() Cytat:
|
|
|
|
#4949 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam sobie trampki
A lekarz sam mi zaznaczył,że nie mam soczewek...
|
|
#4950 |
|
|
A mówiłaś lekarzowi, że jednak nosisz?
Bo wiesz, jak składasz papiery, że tak powiem, urzędowe, to muszą być one zgodne ze stanem faktycznym. Za fałszywe można narobić sobie kłopotu.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:31.

Do tego szafki są zamykane więc nikt nie widzi co tam jest
No chyba, że komuś pokażę 

ciekawe,czy mama da kasę na bilet...

}, to załatw mi Adipex. Ja nawet nie wiedziałam, że coś takiego istnieje . Poczytałam i włosy mi dęba stanęły. Że też ludzie, zdawałoby się - rozsądni, na własną prośbę i za własne pieniądze, tak się trują. Chociaż ja mam własne zdanie na temat tekstów : mam 170 cm wzrostu, ważę 54 kilo i muszę jeszcze z sześć kilo schudnąć. Odpowiedziałam tej znajomej : zamów sobie sama z ogłoszenia. Ona : boję się, bo to nielegalne.
dosypując złoty cień sypki 

No nic, trzymam kciuki, żeby dobrze było