![]() |
#4921 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VII :)
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4922 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4923 |
Zakorzenienie
|
Jadę dziś chyba znowu na HP
![]()
![]() |
#4924 | |
Zakorzenienie
|
i tak bym wydała
![]() ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- jesli nie widziałyscie to macie gazetke biedronki ważną od 2 sierpnia ![]() http://gazetka.biedronka.pl/g42,sekrety_urody.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4925 | |||||
Zakorzenienie
|
No nie, ta od odchudzania waży trochę więcej
![]() Cytat:
Hłe, hłe ! Ale ja mam wytrenowaną selektywną pamięć ![]() ![]() Cytat:
Dawaj te zdjęcia. Ocenimy . ![]() A ja brzydzę się . Cytat:
Cytat:
Widziałam dzisiaj w Biedronce. Cytat:
![]() Dziewczyny, mam prośbę. Latacie tak po tych sklepach i latacie. Potrzebuję lakiery holograficzne w kolorze czerwonym z Golden Rose - szt. 2. Mam dzisiaj na paznokciach ten fiolet. Jakość lakieru rewelacyjna i pędzelek idealny, ale kolor jakiś taki bezpłciowy. Taki trupi, a pomalowałam dwa razy. Blask po oczach bije . Podoba mi się . Psiapsióła miała ten niebieski, nałożony jedną warstwą. Blask mniejszy. Ledwo, ledwo kolor paznokcia zmieniony. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=515329&page=3 str. nr 3; post - nr 76 - "biedronka". Ta czerwień to holograficzny lakier ? |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4926 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chciałaś to masz - wrzucone do albumu narcystycznego chociaż to całkowicie nienarcystyczne zdjęcia ![]() Muszę w końcu się za siebie wziąć bo nie chcę na tak na ślubie wyglądać ![]() Wyglądam kurna jakbym w ciąży była ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-07-31 o 18:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4927 |
Zakorzenienie
|
Jak drugi,jak pierwszy
![]() 10miesiecznej od razu...
![]() |
#4928 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4929 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja myśle ze blizniaki nawet ![]() z tą swinia ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4930 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4931 | |||||
The Pink Power Mołderajtor
|
Hehehe, kto, jak kto, ale Ty miałabyś o czym pisać na pewno
![]() Cytat:
Miłego dnia ![]() Cytat:
![]() I looknęłam na fotki, tylko się potwierdziło ![]() PS. Twój facet jak Gienek trochę wygląda ![]() Zdradzę... soon... O kurde, ale szczęściara ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Albo chociaż jakiś albumik mały ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jak będę miała czas, porozglądam się za takim odcieniem i dam znać, czy wypatrzyłam. Holografów poszukam, acz u mnie te stoiska średnio zaopatrzone, sama na stronie zamawiałam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4932 |
Zakorzenienie
|
tez tak mam czesto, a w ogole jak sobie pomysle jaka kiedys bylam szczupla, zero boczkow, zero celulitu...
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4933 |
|
A, zapomniałam.
Karolina, widzę, że założyłaś konto na ebay i w związku z ty mam pytanie. Dostałam zwrot za tą sowę i teraz nie wie, czy mam kupować dalej czy może lepiej, jak zwrócę Ci kasę na konto i zakupisz sama, będzie prościej?
![]() |
![]() |
#4934 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I stwierdziłam, że nie mogę nosić tej bluzki bo mam w niej strasznie szerokie ramiona, dopiero na zdjęciu to zobaczyłam ![]() Też mu to mówiłam ![]() ![]() Nie umiem robić fotek makijażu, tak żeby wszystko było dobrze widać ![]() Powiem Ci tylko, że od rana zero zbrylenia w załamaniu powieki i makijaż wygląda tak samo jak rano - warto było ![]() Też dostałam zwrot za sowę ![]() A moich papilotów i lusterka nadal nie ma ![]() Czekam też na 3 książki z Anglii (dla TŻ'a), mam nadzieję, że dojdą ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-07-31 o 21:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4935 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4936 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to masz ciężko, a owsianka jest baaaardzo zdrowa, po zdrowych kaloriach nikomu nic nie rosnie chyba, że sie je na kg jada ![]() tez nie lubie kaszy gryczanej ![]() ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- a ja nie mam z kim isc na HP ![]() ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Cytat:
![]() a Twój facet faktycznie Gienka trochę przypomina ![]() ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- wiecie,że pixie wycofuje mi mój podkład?! super po prostu, niby mają wejsc inne formuły ale czort wie czy mi będą pasowac, wkurzona jestem;/ chyba kliknę opakowanie na zapas |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4937 |
Zakorzenienie
|
kupuj na zapas, ja bym tak zrobila
![]()
![]() |
#4938 |
Zakorzenienie
|
kurde a miałam tą kase odłożyc
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- obejrzałam dzis oczy julii, miałam włączyc jakis melodramat ale się pomyliłam, na początku myslałam, ze babka gada z osobą, która nie żyje, ale jak ją ktos zabił to kapłam się, że to chyba nie tak miało byc,ale zostawiłam juz ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4939 |
Zakorzenienie
|
Kupuj bo jak wycofają to będziesz żałować
![]() Powoli dojrzewam do obejrzenia tego filmu o Hachiko ale i tak wiem, że będę wyć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4940 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale i zapas się kiedys skonczy;/ moja kol oglądała, tez chcę zobaczyc |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4941 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cześć !
Przednia myśl ! Cytat:
Nie grzesz Dziewczyno ! Gdzie Ty gruba jesteś ?! Prawdziwe kobiece kształty : i cyc, i pupa. Ale Ci włosy urosły ! A chłopu swojemu pokaż podforum dla kręconych. Chociaż, jak się wciągnie, to może być niebezpieczne dla domowej kasy ![]() Doprawdy, nie widzę powodu. Hłe, hłe, hłe ! O kosmetykach to raczej nie. Nie posiadam takich kolekcji jak Wy. Natomiast w temacie : "i ciebie US może udupić " miałabym dużo do powiedzenia ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzisiaj jadę do miasta i to autobusem to też trochę się porozglądam. Przelecę się do tego nowo odkrytego sklepu kosmetycznego i do tego, w którym widziałam ten tani, dobrze kryjący podkład. Cytat:
Cytat:
![]() To to mi poniedziałek zrobiła ![]() A teraz to jesteś gruba i masz na całym ciele ten cellulit ![]() Morza to nie, bo woda przepływa. Miałam parę przypadków na basenie i moja noga w tym przybytku już niepostanie . Cytat:
No wiesz, wszystko jedzone z umiarem nie jest szkodliwe. Tylko, że ja jestem z frakcji tych świniowatych. Owsiankę bardzo lubiłam i lubię . Niestety - używam jedynie mleka 0.5% , to smaku nijakiego nie ma. No i o tym zadzie końskim to nie był żart. Tak mi kiedyś dietetyczka powiedziała ![]() Ja się nie chcę odchudzać {choć powinnam}, bo wole być gruba niż pomarszczona. Nie znam "zdrowych kalorii" . Muszę wyrzucić z jadłospisu skrobię {mąkę}, w skrócie : przejść na dietę nisko węglowodanową. Uratowałby mnie wysiłek fizyczny, ale na to jestem zbyt leniwa ![]() Cytat:
To opowiem Wam ciekawostkę. Wczoraj musiałam użyć zielonego cienia do powiek . Mam Golden Rose i Kobo . Jakieś takie dziwaczne, bo ja sama jestem dziwaczna ![]() Mamy pierwszy dzień sierpnia i mnie zaczął zimny pot oblewać ze strachu. Pisałam, że mój ukochany US przesunął termin rozpatrzenia mojej sprawy właśnie do 1-go sierpnia. Ze strachem w oczach będę każdego dnia listonosza oczekiwała. Znając mój fart, przypuszczam, że bez sądów nie obejdzie się. Nic to ! Miłego dnia ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4942 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() ![]() I muszę dziś iść na badania na prawko... Nie wiem,czy mówić,ze noszę soczewki...
![]() |
#4943 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już go próbowałam wciągnąć ale on cały czas swoje "Mazidła. Nie lubię mazideł" ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4944 |
Zakorzenienie
|
Kasiu to dla Ciebie rady nie ma, bo cwiczyc nie chcesz, tego jesc nie chcesz, bo z chudym mlekiem to nie to samo
![]() ja cieni często uzywam dlużej niz mówi data waznosci ![]() ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- ale mam ochotę kliknąć na all ![]() http://tysiacjedenpomyslowipasji.blo....html#comments |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4945 |
Zakorzenienie
|
Ja ogólnie rzadko kiedy patrzę na datę ważności
![]() ![]()
![]() |
#4946 |
Zakorzenienie
|
ja zawsze dokładnie sprawdzam daty
ostatnio wywaliłam przeterminowaną odzywke, ktora sie gdzies schowała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4947 |
Zakorzenienie
|
Kosmetyków do włosów czy do ciała po terminie nie używam ale cieni mi się zdarza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4948 | ||||||
|
Cytat:
![]() TŻ mówi, że to przez obiektyw, że tym, co robię teraz nigdy z bliska [z ręki] nie wyjdzie mi takie zdjęcie, bo ogniskowa zniekształca ![]() A na razie nie mam czasu bawić się w testowanie obiektywów ![]() Oki ![]() Cytat:
![]() Zapas zrób koniecznie. Wiem, że szkoda kasy na nieplanowany wydatek, ale po co masz żałować. Ja zawsze odczekiwałam, przesuwałam terminy [bo przecież towar wiecznie zalega na półce] i potem okazywało się, że już nie ma albo kupiłam ostatnie sztuki i więcej niet ![]() ![]() Cytat:
![]() Taki czerwony-malinowy jest nr 120. Ale nie wiem, jak na paznokciach, może w sieci znajdziesz. Na pewno trochę koloru traci, jak to holo. Trzymam kciuki za US ![]() Cytat:
![]() Ja na jedną torebkę z CCC poluję, ale czekam na rzeceny. Wcześniej upatrzony model oczywiście mi wykupili nim zdążyłam na bank podjąć decyzję, bo oczywiście zawsze coś... Powodzenia w szukaniu ![]() Cytat:
![]() Ja na razie zaopatrzyłam się w bazę i top coat L.A. Colors. Na All za 6 zł ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4949 |
Zakorzenienie
|
Kupiłam sobie trampki
![]()
![]() |
#4950 |
|
A mówiłaś lekarzowi, że jednak nosisz?
Bo wiesz, jak składasz papiery, że tak powiem, urzędowe, to muszą być one zgodne ze stanem faktycznym. Za fałszywe można narobić sobie kłopotu.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:35.