|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Słowa przysięgi z ust wypływają, kolejne PMki z obrączkami śmigają - PM 2011, c
Cytat:
![]() Mi też szumi komputerek i deszczyk za oknem... Kiedy w końcu przestanie padać... W ogóle słuchanie mp3 mnie męczy ostatnio i przyprawia o ból i zawroty głowy... Byliśmy dzisiaj na spotkaniu z zespołem... Ustaliliśmy wszystkie szczegóły i jest dobrze... W tygodniu jeszcze kamerzystę i fotografa załatwimy, rozliczymy się częściowo z kucharką i będzie chyba wszystko... Mama TŻ mnie zaskoczyła. Pojechałam do nich, a tam co? 100 butelek krupniku obklejone naklejkami z napisem wódka weselna...hehe I że jej się chciało ![]() Drugą jak kupimy tez obkleimy i już nie wyszło najgorzej... ![]() A ten tydzien będzie mega zabiegany dla nas... bo w przyszłym na 14 do 22 pracuję i już nic nie załatwię, a po nim... :lov e:Ja się boję, że z nerw zemdleję, albo co |
|
|
|
|
#4322 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Słowa przysięgi z ust wypływają, kolejne PMki z obrączkami śmigają - PM 2011, c
Cytat:
|
|
|
|
|
#4323 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No pogoda w ty roku zadziwia, więc też bym się niespecjalnie zdziwiła U mnie nie pada teraz, jest przyjemne na dworku, cały dzień kropiło, a teraz już nie pada i jest z 18 stopni Mój TŻ nie miał prawa głosu co do piosenki, ja wybrałam i miał tylko zatwierdzić, a że nie dopuściłam go jakoś specjalnie do głosu, to musiał zatwierdzić ![]() Cytat:
Przez nich upadła miejscowa szwalnia - zatrudniali ok 200 osób (jak nie więcej) w miejscowości 4tys mieszkańców, jak nagle tyle osób straciło pracę, to się u nas miejscowy kryzys zrobił
|
||
|
|
|
#4324 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mama już się wkurza... A szczerze, to tyle godzin, co tutaj spędzam to aż żal życia... Wiadomości, pogoda, Nk, Fcb, poczta, Wizaż i Allegro. Najwięcej chyba tutaj... Jak nie miałam neta, to czułam się zdrowsza ![]() Książkę poczytałam... ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Dobra, uciekam ziuziuchnać, bo na 6 do pracy cały tydzień... Potem popołudniówki, a po nich tylko dwie nocki i wesele ![]() ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Dobranoc laseczki kochane
|
|
|
|
|
#4325 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
spoznione podziekowania za zyczenia urodzinkowe od Was dziewczynki prawie nie mam na nic czasu odkad zaczelam prace i wracam tak padnieta z nawet mi sie mrugac nie chce. jutr w koncu wolne mam i jade po buty moje slubne i w dodatku w moje urodziny Pani zadzwoniła,ze sa juz nasz obrączki ![]() n razie czarno to widze, bo praca pochlania mi 98 % czasu wiec 1 % mam na odpoczynek a 1 % na zalatwianie spraw slubnych ech... no trudno, postaram sie czasem cos skrobnac do Was
http://www.suwaczek.pl/cache/3bf40dcb5f.png Zachęcam dziewczyny , by zamiast kwiatów prosić o karmę dla zwierząt, która później możemy podarować schronisku ![]() http://www.pustamiska.pl/ <--- klikajmy
|
|
|
|
#4326 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a staram sie byc twarda - jakos wieczorami mam lepszy humor ;p |
|||
|
|
|
#4327 | |
|
Zakorzenienie
|
Ależ mi sie nic nie chce
![]() ---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ---------- Cytat:
koniecznie sie chwal
|
|
#4328 |
|
Zakorzenienie
|
szukam butów na poprawiny i nic
) i do tego szpilki w kolorze nude; jak na razie sukienki nie ma, bo w sklepach kolorowe owszem są, jednak większość z satyny, której nie trawię w wydaniu sukienkowym
|
#4329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ej no, ja też uważam, że te wszystkie popierdółki na butelce są zbędne ![]() No to jak rak płuc, to niestety nie przejdzie samo z siebie jak u mojego dziadka... Na szczęście już mają coraz to lepsze metody walki z rakiem. Wieczory są ogólnie jakieś takie bardziej optymistyczne
|
|
|
|
|
#4330 |
|
Zakorzenienie
|
idę spać, bo pomimo tego, że przespaliśmy prawie całe popołudnie, to spać mi się chce dalej
dobranocki
|
#4332 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc
|
#4333 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=Świniaczek;28472695]Co to za ciasto szrekowe?
![]() Szrekowe mniam zjadłam pół blachy ![]() chcesz przepis??? ---------- Dopisano o 06:29 ---------- Poprzedni post napisano o 06:28 ---------- jakiego ja miałam koszmara w nocy Śniło mi sie ze nikt nie potwierdził przybycia na slub a juz było tydzien do niego No i dzwoniłam do nich, a otem zapomnielismy o spowiedzi i zakonnica powiedziała ze sie wyspowiadamy przed mszą ślubną |
|
|
|
#4334 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem w jakim sensie pytasz
wstążeczki jak wstążeczki, nikt na to zbytnio nie zwraca uwagi ale nie rozwiązywały się i nie majtały i nie przeszkadzały w nalewaniu ![]() spoko
|
|
|
|
#4335 | ||
|
Zakorzenienie
|
to była kartka na samą góre tablicy, gdzie były powieszone listy stołów ![]() Cytat:
do 2 w nocy z czw/pt siedziałam ![]() ---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- Cytat:
kupiłam na Allegro
|
||
|
|
|
#4336 |
|
Zadomowienie
|
czesc dziewczyny!! wrocilam juz do siebie po panienskim
było cudnie, świetnie, duzo atrakcji, zabawy, zdam ralacje jak bede miec chwilke czasu i jakies fotki wkleje
|
|
|
|
#4337 |
|
Wtajemniczenie
|
My mamy kłopot z koszulą dla TŻ. Kupiliśmy jedną jasne ecru, łamany kołnierzyk do muszki i okazała się za szeroka. Niby kołnierzyk i wzrost na metce są ok, ale jest za tęga. Daliśmy 120 zł i się nie nadaje. Najlepiej jak byłaby taliowana, ale taką ciężko znaleźć. Wrrrr....
|
|
#4339 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale zlecialo te pol roku![]() Cytat:
![]() Dzien dobry dziewczyny znow mamy poniedzialek,,,dlaczego te weekendy tak szybko mijaja ....![]() dzis jest plan, zeby jechac wybieraz fotki do fotografa, z sesji Mam nadzieje, że plan wypali a sobotnim PMkom zycze wsyztskiego co najlepsze na nowej drodze zycia i nieustajacej, pogłębiającej sie milosci
|
||
|
|
|
#4340 | |
|
Wtajemniczenie
|
super, tylko ja bym chciała już
![]() oj myślałam, że to łatwa sprawa iść zatańczyć i koniec, a wczoraj spociliśmy się jak świnki i narazie nam to idzie tak kiepsko, ale dopiero pierwszy raz tańczymy walca wiedeńskiego do http://www.youtube.com/watch?v=LvupfY6cOww . Ogólnie to teraz podziwiam wszystkie pary które tańczyły walca nawet jeśli średnio im to wychodziło. Ja to myślałam, że to żaden problem nauczyć się kroków i zatańczyć, a to nie dość, że mega męczące to i nie takie łatwe Cytat:
ładna tylko ciężko było tekst zrozumieć ale fajnie bo była nieznana i nie oklepana jak np. Paula ![]() Dziewczyny nie możliwe!! Znalazłam biżuterie Mam taką samą jak miałam tylko w srebrze i jasne kamyki, diamor wydało wkońcu wersję w srebrze
|
|
#4341 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny mam pytanie, czy halkę z tiulem pod suknie mogę wyprać w pralce czy lepiej oddać do pralni? Jeśli w domu to w jakiej temperaturze?
---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- 40 dni
do ślubu ![]()
|
#4342 |
|
Zadomowienie
|
Witam, wszystkiego najlepszego sobotnim PM,
ja w sobote znowy cz taxi robiłam i odbierałam męża i chopaków z kawalerskiego oczywiście spod klubu go-go , tylko że o mało ich nie zabiłam za tel o 1.30 czy na pewno przyjade, przeciez dzwoniłam o 22 i potwierdziałam że pojadę![]() no dobra pojechałam przed czawartą ale zanim do domku to juz była 6 , więc niedziela senna i deszczowa a dzis nie mogłam rano wstać bo znowu ciemno , leje, i zimno, my mieliśmy piekne butelki od wódki az sie pytali czy mogą zabrać puste i 2 rodzaj to krakus mniej ładny ale równiez stylowy http://www.polmos.wroc.pl/produkt-drinki-wodka.html i co najfajniejsze butelki sa korkowane a nie zakręcane
|
|
|
|
#4343 |
|
Zakorzenienie
|
cześć wszystkim
|
|
|
|
#4344 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas było podobnie i oddalismy do krawcowej i mój mąż miał koszule cud miód ...---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Cytat:
![]() ja bym oddała do pralni
|
||
|
|
|
#4345 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi się raz śniło, że o 13 przypomniało mi się, że dzisiaj ślub i makijaż robiłam w drodze do kościoła, a suknie zakładałam jak kierowca czekał ![]() Zazdraszczam talentu ![]() Cytat:
Jak wybieraliśmy piosenkę na pierwszy taniec, to zespół sam poprosił (z jednym gościem z zespołu pracowałam i konkretniej to on poprosił ), żebyśmy wzięli coś sensowniejszego niż Paula i cała reszta "pierwszotańcowych" piosenek ![]() Podoba mi się taka biżuteria, ale u kogoś, u mnie działa mi na nerwy to wszystko, co odstaje, plącze się i nie wiadomo co jeszcze. A szkoda, bo jest Cytat:
Edytowane przez Świniaczek Czas edycji: 2011-08-01 o 11:08 |
|||
|
|
|
#4346 |
|
Zadomowienie
|
"wrocławiankę" widziałam w selgrosie, a polmos wrocławski ma swoj sklep firmowy we wrocku tylko nie pamiętam ulicy, różnica w ceni wynosiła chyba 7 zł na 0,5 l
|
|
|
|
#4347 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
piękna - a bardzo droga ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a ja dostałam przed chwilą wiadomość, która mnie podłamała: otóż mieliśmy w tym tygodniu dostać klucze do naszego wymarzonego mieszkanka, i ja sobie wymyśliłam że do ślubu zaczniemy się tam wprowadzać i meblować, malować ściany itp. że 13-go sierpnia tam z dziewczynami zaczniemy mój panieński... a tu wiadomośc że kluczy w tym tygodniu nie będzie, że będą aż po 15-stym i
|
|
#4348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W Lesznie jest rozlewnia, a to jakieś 70 km ode mnie tylko, do Wrocławia mam ze 200 km O, proszę bardzo -> http://www.akwawit.com.pl/A ile ogólnie ona kosztowała za butelkę? |
|
|
|
|
#4349 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Za tydzień idziemy też na 1,5h no, a później zobaczymy jak będzie nam szło.Ja uwielbiam dziwaczna biżuterię no i pończochy. A 8 przymiarka ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- no dla mnie droga, wcześniejszą kupiłam sobie sama, a tą mi mama kupiła jakoprezent ślubny. Bransoletka 345 zł, a kolczyki 169 zł.
|
|
#4350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. I w domu pewnie też trochę ćwiczycie? Czy nie? Bo jak nie, to bałabym się że kroki pomylę ![]() 3. Ja też, ale tylko oglądać Coś co za mocno odstaje/wisi/itp,itd irytuje mnie nieziemsko i nie mogę po prostu nosić, bo mnie strzela . Nawet kolczyki za duże mnie wkurzają
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:34.

i tego ci życze
a teraz pada jak diabli, siedzę na poddaszu i wszędzie mi szumi - laptop, lodówka, deszcz
z napisem wódka weselna...
:lov e:

W świni siła! W świni moc!

Ale dzisiaj mam wyraźną okazję, żeby napisać kilka słów, bo właśnie mija pół roku odkąd zostałam żoną
ale zlecialo te pol roku