Słowa przysięgi z ust wypływają, kolejne PMki z obrączkami śmigają - PM 2011, cz.35 - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-01, 11:33   #4351
diablica071086
Zadomowienie

Dot.: Słowa przysięgi z ust wypływają, kolejne PMki z obrączkami śmigają - PM 2011, c

wódka ma wkładany korek wielofunkcyjny znaczy mozna nim ponownie zamknąc butelke, ale nie wiem czy przetrzyma obrót o 180 stopnie nie próbowałam, a ceny nie pamiętam bo Tż kupował, znajde rachunek to powiem wam ile kosztowała
diablica071086 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-01, 11:37   #4352
Niesforna_88
Wtajemniczenie

Dot.: Słowa przysięgi z ust wypływają, kolejne PMki z obrączkami śmigają - PM 2011, c

Cytat:
Napisane przez Świniaczek Pokaż wiadomość
1. Na weselu to raczej nie zdąży wywietrzeć

2. I w domu pewnie też trochę ćwiczycie? Czy nie? Bo jak nie, to bałabym się że kroki pomylę

3. Ja też, ale tylko oglądać Coś co za mocno odstaje/wisi/itp,itd irytuje mnie nieziemsko i nie mogę po prostu nosić, bo mnie strzela . Nawet kolczyki za duże mnie wkurzają
no w sumie tak, ale zdarza się, że stół staje się pusty, goście wychodzą i później już się do niczego nie nadaje. Ale u niej chyba jest jakiś kapsel

w tygodniu się nie widzimy, ale będziemy ćwiczyć oddzielnie w weekendy razem no i też jest problem, że do walca potrzeba dużo miejsca

hehe ja uwielbiam nosić takie rzeczy, ale często szykuję się na szybko i zapominam włożyć

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ----------

Cytat:
Napisane przez diablica071086 Pokaż wiadomość
wódka ma wkładany korek wielofunkcyjny znaczy mozna nim ponownie zamknąc butelke, ale nie wiem czy przetrzyma obrót o 180 stopnie nie próbowałam, a ceny nie pamiętam bo Tż kupował, znajde rachunek to powiem wam ile kosztowała
właśnie tak myślałam nie pije wódek i nie mogłabym jej nawet ocenić jak smakuje, ale z tego co patrzyłam na necie to dość droga jest

Lecz kiedy wszystko już będzie spełnione, bądź dla mnie takim w jakiego dziś wierzę.

Jako jedność :
Niesforna_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-01, 11:38   #4353
morenica
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziares25 Pokaż wiadomość
Ja tez bym się nie zdziwiła
Mi też szumi komputerek i deszczyk za oknem...
Kiedy w końcu przestanie padać...
W ogóle słuchanie mp3 mnie męczy ostatnio i przyprawia o ból i zawroty głowy...
Byliśmy dzisiaj na spotkaniu z zespołem...
Ustaliliśmy wszystkie szczegóły i jest dobrze...
W tygodniu jeszcze kamerzystę i fotografa załatwimy, rozliczymy się częściowo z kucharką i będzie chyba wszystko...
Mama TŻ mnie zaskoczyła.
Pojechałam do nich, a tam co?
100 butelek krupniku obklejone naklejkami z napisem wódka weselna...
hehe
I że jej się chciało
Drugą jak kupimy tez obkleimy i już
nie wyszło najgorzej...
A ten tydzien będzie mega zabiegany dla nas...
bo w przyszłym na 14 do 22 pracuję i już nic nie załatwię, a po nim...:lov e:
Ja się boję, że z nerw zemdleję, albo co
A na Krupnik jakie naklejki macie? Takie normalne czy takie typowe dla nich?? My jednak zrezygnowaliśmy z naklejek.

Cytat:
Napisane przez Niesforna_88 Pokaż wiadomość
super, tylko ja bym chciała już

oj myślałam, że to łatwa sprawa iść zatańczyć i koniec, a wczoraj spociliśmy się jak świnki i narazie nam to idzie tak kiepsko, ale dopiero pierwszy raz tańczymy walca wiedeńskiego do http://www.youtube.com/watch?v=LvupfY6cOww . Ogólnie to teraz podziwiam wszystkie pary które tańczyły walca nawet jeśli średnio im to wychodziło. Ja to myślałam, że to żaden problem nauczyć się kroków i zatańczyć, a to nie dość, że mega męczące to i nie takie łatwe

Moja koleżanka rok temu tańczyła do tej piosenki ładna tylko ciężko było tekst zrozumieć ale fajnie bo była nieznana i nie oklepana jak np. Paula

Dziewczyny nie możliwe!! Znalazłam biżuterie Mam taką samą jak miałam tylko w srebrze i jasne kamyki, diamor wydało wkońcu wersję w srebrze Mamusia mi kupiła jako prezent ślubny (bo tania to ona nie jest ) Teraz tylko musze sprzedać tamtą. Wkleje zdjęcia ale są słabej jakości robione telefonem.
Śliczna biżuteria Ja swojej ciągle szukam i szukam...

I tak jak myślałam pojawiły się problemy z panieńskim, a raczej kwestia wizji przez moją świadkową i moją sis. Ja chcę coś spokojnego, nie jestem typem imprezowiczki...chcę w domu z dziewczynami posiedzieć, pogadać, pośmiać się, jakieś zabawy się wymyśli, potem może do klubu niedaleko mnie potańczyć. I taką też wizję ma moja świadkowa, ale moja sis wymyśliła, że lepiej jechać na starówkę na balety, najlepiej jakbym ja się przebrała np. w policjantkę idt, bo w tym klubie koło mnie to jest ponoć nudno idt. Moja świadkowa napisała Jej, że to jest mój wieczór i zrobimy go tak, żebym to ja była zadowolona i żeby to pasowało do mnie... ale moja sis pewnie albo się obraziła albo coś...
morenica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-01, 11:47   #4354
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natlem Pokaż wiadomość
mój tż kupił garnitur w sunset suits ciemny grafit połyskujący o dziwo na wymiar ma 172cm wzrostu - zostały w salonie tylko spodnie do podcięcia. Musznik z kamizelką, koszula, spinki wszystko z sunset. Koszula taliowana, więc jest idealna. Były wogole super obniżki i jeszcze rabat wytargowałam . Buty kupione w Ryłko.
My też kupiliśmy w sunset - spodnie były do skrócenia koszuli nie dostaliśmy, babeczka wzięła od nas numer telefonu, miała dzwonić jak będzie dostawa ale niestety.. w dostawie tego rozmiaru nie było akurat była wyprzedaż, więc zapłaciliśmy jakoś 460zł buty też w Ryłko kupione i są świetne!

Cytat:
no dla mnie droga, wcześniejszą kupiłam sobie sama, a tą mi mama kupiła jakoprezent ślubny. Bransoletka 345 zł, a kolczyki 169 zł.
OMG

Cześć

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-01, 11:50   #4355
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:

no dla mnie droga, wcześniejszą kupiłam sobie sama, a tą mi mama kupiła jakoprezent ślubny. Bransoletka 345 zł, a kolczyki 169 zł.
no cena niezła; za moją bransoletkę i kolczyki wyjdzie mi prawie 300zł i ciągle się zastanawiam

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-01, 11:58   #4356
Niesforna_88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
no cena niezła; za moją bransoletkę i kolczyki wyjdzie mi prawie 300zł i ciągle się zastanawiam
no niestety, ale założe ja nie tylko na ślub i bardzo mi się podoba więc będę sobie wmawiać, że było warto

Lecz kiedy wszystko już będzie spełnione, bądź dla mnie takim w jakiego dziś wierzę.

Jako jedność :
Stary 2011-08-01, 11:59   #4357
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
no niestety, ale założe ja nie tylko na ślub i bardzo mi się podoba więc będę sobie wmawiać, że było warto
Jeśli tak to jasne ale jakby to miała być jednorazowa biżu to nie wiem czy bym dała tyle kasy.
Tylko ciekawe czy uda Ci się sprzedać tę ciemniejszą

Stary 2011-08-01, 12:01   #4358
diablica071086
Zadomowienie

a ja biżu miałam za 50 zł i wszyscy sie pytali gdzie kupiłam takie piekne kolczyki bo pewnie fortune wydałam a one kosztowały 25 zł

a powiem wam ze my z koszula masakre przezyliśmy bo TX do misiowatych facetów należy więc co zakładał to było z 15 cm za małe w brzusiu, ale poszedł z moja mamą jak był w moim mieście na delegacji i się udało, ale najfajniejsze to i tak buty dla mojego taty bo on ma małe 40 więc zamówiła na necie i czekaliśmy na szczeście doszły na tydzien przed bo inaczej miał takie za duże z różnymi wkładkami dla ratowania sytuacji

ja swoje 35 zrobiłam na zamowienie zeby nie marnowac czasu i nerwów latając po obuwniczych

Edytowane przez diablica071086
Czas edycji: 2011-08-01 o 12:07
Stary 2011-08-01, 12:02   #4359
Elfka86
Zakorzenienie

Heeeej

Kupiliśmy TŻ buty ślubne
W piątek zaczynamy II stopień tańca całkiem znośnie nam to idzie
W ogóle coraz bliżej ślubu i jakoś tak zaczyna mi się robić w brzuchu dziwnie na samą myśl, że to już
Stary 2011-08-01, 12:03   #4360
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
a ja biżu miałam za 50 zł i wszyscy sie pytali gdzie kupiłam takie piekne kolczyki bo pewnie fortune wydałam a one kosztowały 25 zł
No i też fajnie

Ja moją biżu dostałam za darmo od koleżanki, w ramach prezentu ślubnego ale wiem, że sporo kosztuje

Stary 2011-08-01, 12:07   #4361
carolyna86
Zakorzenienie

Cytat:

ooooo, faktycznie droga

carolyna86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-01, 12:07   #4362
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
a ja biżu miałam za 50 zł
ja też tanio trafiłam, kolczyki z zawieszką jakieś 50 zł i do tego łańcuszek dokupiłam chyba za 25
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-01, 12:14   #4363
margolka1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość

tak kupiłam na Allegro
podałabys namiary bo nie wiem jak to nazwac i poszukac - będę wdzięczna

Cytat:
Napisane przez carolyna86 Pokaż wiadomość
piękna - a bardzo droga

super te butelki i nie dziwię się gosciom że chcieli je sobie wziąć <nawet puste>

a ja dostałam przed chwilą wiadomość, która mnie podłamała: otóż mieliśmy w tym tygodniu dostać klucze do naszego wymarzonego mieszkanka, i ja sobie wymyśliłam że do ślubu zaczniemy się tam wprowadzać i meblować, malować ściany itp. że 13-go sierpnia tam z dziewczynami zaczniemy mój panieński... a tu wiadomośc że kluczy w tym tygodniu nie będzie, że będą aż po 15-stym
i z moich planów
uu współczuję... najgorzej jak się człowiek na cos na stawi a z planów dupa..

spojrzałam na podpis jenny 19 dni ... aaaaaaa boje się a tu tyle do zrobienia :/

wymianka książkowa

Moje papierowe szaleństwa
margolka1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-01, 13:01   #4364
izabla
Rozeznanie

Witam serdecznie, przede wszystkim gorące gratulacje dla nowych mężatek!

Udało się, przeprowadziłam się do TŻ!!! W weekend udało mi się rozpakować rzeczy z kartonów i trochę poukładać, niestety jeszcze średnio się odnajdujemy- część rzeczy poupychałam inaczej niż były i TŻ mocno zagubiony w swoim M ale myślę, że ogarnie sytuację

Cytat:
Napisane przez the rock Pokaż wiadomość
W lavardzie jest śmietanka w lekki prążek ale za 249zł
Ło matko, to ja myślałam, że ta z kastora, którą TŻ kupił była droga- 149zł

[QUOTE=Niesforna_88;284792 99]Dziewczyny mam pytanie, czy halkę z tiulem pod suknie mogę wyprać w pralce czy lepiej oddać do pralni? Jeśli w domu to w jakiej temperaturze?[COLOR="Silver"]
Z całą pewnością- do pralni. Jak sama zajmiesz się jej praniem w pralce, to tiul straci swoje walory- przestanie być sztywny.

Cytat:
Bransoletka 345 zł, a kolczyki 169 zł.
To dość drogo, z tego co wiem, to moja srebrna biżu była w podobnej cenie ( naszyjnik i bransoletka). Z czego jest Twoja bransoletka?
Stary 2011-08-01, 13:02   #4365
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Napisane przez pomarancza24 Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny!! wrocilam juz do siebie po panienskim było cudnie, świetnie, duzo atrakcji, zabawy, zdam ralacje jak bede miec chwilke czasu i jakies fotki wkleje
Suyper
Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
My mamy kłopot z koszulą dla TŻ. Kupiliśmy jedną jasne ecru, łamany kołnierzyk do muszki i okazała się za szeroka. Niby kołnierzyk i wzrost na metce są ok, ale jest za tęga. Daliśmy 120 zł i się nie nadaje. Najlepiej jak byłaby taliowana, ale taką ciężko znaleźć. Wrrrr....
My też mamy problem z zakupem koszuli
Cytat:
Dziewczyny nie możliwe!! Znalazłam biżuterie Mam taką samą jak miałam tylko w srebrze i jasne kamyki, diamor wydało wkońcu wersję w srebrze Mamusia mi kupiła jako prezent ślubny (bo tania to ona nie jest ) Teraz tylko musze sprzedać tamtą. Wkleje zdjęcia ale są słabej jakości robione telefonem.
ale na zdjęciach nic nie widze
Cytat:
my mieliśmy piekne butelki od wódki az sie pytali czy mogą zabrać puste http://www.polmos.wroc.pl/p-wratisla...bra-wodka.html więc było bez nalepek i wstażeczek,
i 2 rodzaj to krakus mniej ładny ale równiez stylowy http://www.polmos.wroc.pl/produkt-drinki-wodka.html

i co najfajniejsze butelki sa korkowane a nie zakręcane
Co to za różnica czy butelka ma korek czy zakrętke
Ważne zeby była dobra. Przeciez nie bede dobierała butelki do wystroju sali
Cytat:
Napisane przez Elfka86 Pokaż wiadomość
Kupiliśmy TŻ buty ślubne
W piątek zaczynamy II stopień tańca całkiem znośnie nam to idzie
W ogóle coraz bliżej ślubu i jakoś tak zaczyna mi się robić w brzuchu dziwnie na samą myśl, że to już

Poniedziałek, bez słońca ale przynajmniej nie pada

regeneruję włosy - start 11.11.11
Ewka i nie tylko 22.10.12
- 25 kg
the rock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-01, 13:20   #4366
Niesforna_88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
Jeśli tak to jasne ale jakby to miała być jednorazowa biżu to nie wiem czy bym dała tyle kasy.
Tylko ciekawe czy uda Ci się sprzedać tę ciemniejszą
zobaczymy, wystawie na allegro
Cytat:
mi się nic nie podobało oprócz tej byłam już gotowa iść bez biżu
Cytat:
Napisane przez izabla Pokaż wiadomość
Udało się, przeprowadziłam się do TŻ!!! W weekend udało mi się rozpakować rzeczy z kartonów i trochę poukładać, niestety jeszcze średnio się odnajdujemy- część rzeczy poupychałam inaczej niż były i TŻ mocno zagubiony w swoim M ale myślę, że ogarnie sytuację

To dość drogo, z tego co wiem, to moja srebrna biżu była w podobnej cenie ( naszyjnik i bransoletka). Z czego jest Twoja bransoletka?
za przeprowadzkę
bransoletka jest ze srebna-żyłki i z kamyków swarovskiego no i to jest firmówka więc też jakieś koszty tego są

Jako jedność :
Stary 2011-08-01, 13:34   #4367
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Chce kupić bluzkę na all i nie mogę z=się zdecydować jaki rozmiar wziąć

- 25 kg
Stary 2011-08-01, 13:35   #4368
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:

Co to za różnica czy butelka ma korek czy zakrętke
Ważne zeby była dobra. Przeciez nie bede dobierała butelki do wystroju sali
no coś ty, chyba nie mówisz serio
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-01, 13:36   #4369
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
no coś ty, chyba nie mówisz serio

- 25 kg
Stary 2011-08-01, 13:48   #4370
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Czesc Nadrobilam.... troche naskrobalyscie

Pomaranczka - za udane panienskie.
Niesforna - sliczna bizuteria, ciesze sie, ze w koncu znalazlas

Dzis juz 1 sierpien tylko pogoda wciaz do .

Dla sobotnich Panien Mlodych najlepsze zyczeniaPrzede wszystkim duzo milosci i zadowolenia z mezow
Stary 2011-08-01, 13:55   #4371
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka26 Pokaż wiadomość
Dzis juz 1 sierpien tylko pogoda wciaz do .
własnie

- 25 kg
Stary 2011-08-01, 13:59   #4372
diablica071086
Zadomowienie

korek czy nakrętka ma znaczenie szczególności że 1 raz widziałam tak zamykana wódke i moja próba odkręcenia była komiczna:brzydal :,
Stary 2011-08-01, 14:03   #4373
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
korek czy nakrętka ma znaczenie szczególności że 1 raz widziałam tak zamykana wódke i moja próba odkręcenia była komiczna:brzydal :,
To goście na sali pewni tak samo komicznie się wkurzali

- 25 kg
Stary 2011-08-01, 14:15   #4374
diablica071086
Zadomowienie

raczej byli w szoku ale sobie poradzili i potem łatwiej im było z pusta butelką bez zadnych kuleczek do beczki z własnym 40 % trunkiem chodzić
Stary 2011-08-01, 15:10   #4375
Niesforna_88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka26 Pokaż wiadomość
Niesforna - sliczna bizuteria, ciesze sie, ze w koncu znalazlas
dziękuję

Cytat:
własnie
a u mnie słonecznie i gorąco

Jako jedność :
Stary 2011-08-01, 15:17   #4376
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:

a u mnie słonecznie i gorąco
zazdroszcze
u mnie przed chwilą było oberwanie chmury i lało jak z cebra
Gdzie to słońce, ciepełko, lato...

Na poprawe nastroju kupiłam sobię bluzeczkę na all
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg figl.jpg (26,5 KB, 25 załadowań)

- 25 kg
Stary 2011-08-01, 15:33   #4377
natlem
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
My też kupiliśmy w sunset - spodnie były do skrócenia koszuli nie dostaliśmy, babeczka wzięła od nas numer telefonu, miała dzwonić jak będzie dostawa ale niestety.. w dostawie tego rozmiaru nie było akurat była wyprzedaż, więc zapłaciliśmy jakoś 460zł buty też w Ryłko kupione i są świetne!

OMG

Cześć
mysmy za garnitur dali 400zł, całośc ubioru z butami 900zł
strój kupiony za jednym zamachem, w jednym sunset nie bylo rozmarów to pojechaliśmy do katowic i tam wszystko było , myslałam, że gorzej bedzie
Dziś pozostało 2 miesiące = 60 dni w dniach lepiej mi to wygląda
chciałabym juz ...;p

---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ----------

Cytat:
zazdroszcze
u mnie przed chwilą było oberwanie chmury i lało jak z cebra
Gdzie to słońce, ciepełko, lato...

ładna bluzeczka

natlem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-01, 15:48   #4378
szprotka_mada
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny mam pytanie, czy halkę z tiulem pod suknie mogę wyprać w pralce czy lepiej oddać do pralni? Jeśli w domu to w jakiej temperaturze?

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

40 dni
do ślubu

To u mnie tyle samo

Cytat:
Napisane przez carolyna86 Pokaż wiadomość
piękna - a bardzo droga

super te butelki i nie dziwię się gosciom że chcieli je sobie wziąć <nawet puste>

a ja dostałam przed chwilą wiadomość, która mnie podłamała: otóż mieliśmy w tym tygodniu dostać klucze do naszego wymarzonego mieszkanka, i ja sobie wymyśliłam że do ślubu zaczniemy się tam wprowadzać i meblować, malować ściany itp. że 13-go sierpnia tam z dziewczynami zaczniemy mój panieński... a tu wiadomośc że kluczy w tym tygodniu nie będzie, że będą aż po 15-stym
i z moich planów
Mój też 13.08 i też miałyśmy zaczynać w naszym M... Mieliśmy wejść już tam dzisiaj, ale wejdziemy dopiero w czwartek żeby pomalować i ogarnąć... A poro do zrobienia jest... Więc nie wiem czy ostatecznie zdążymy ze wszystkim

Cytat:

Moja kosztowała 418,50 i to po -50% Ale pozwoliłam sobie na nią z myślą, że przecież później będę mogła ją do każdej sukienki założyć (pomijam fakt, że na przymiarce okazało się, że do sukni kolia nie będzie pasowała i zostanę przy kolczykach i barnsoletce)

Kubuś

ex-aparatka
góra- 30.06.10- 17.11.11
dół- 01.09.10- 26.08.11

koszt leczenia- 6225 zł

szprotka_mada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-01, 15:48   #4379
happy2gether
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mediona Pokaż wiadomość
dziewczyny ciasto szrekowe sie udalo gril
Ty nas tu nie czaruj tylko szybko dziel sie przepisem na to ciasto

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
a jak się czują te, co już za moment będą składały przysięgę???
ja się czuję super, choć stwierdziłam, że muszę wszystko załatwiać sama, bo jak jeżdżę z mamą czy z babcią to trochę szlag mnie trafia, bo wszystko trwa dwa razy dłużej. Ja jadę gdzieś, załatwiam sprawę i wychodzę, a mama i babcia muszą zagadać z każdą sprzedawczynią, pochwalić się, że to coś, co załatwiamy jest na wesele i takie tam. Miło, że się cieszą ale ja już nie mam na to siły ani czasu.

Dziś omówiłam dokładnie w kwiaciarni kwestię bukietu i kwiatów dla chrzestnych, babć i rodziców,
odebrałam nasz długopis do księgi gości z grawerem
obdzwoniłam kosmetyczkę i wizażystkę,
zamówiłam wiązankę do Taty na grób

miałam jeszcze zawieźć do zeskanowania fotki rodziców i babć, które chcemy wykorzystać w prezentacji, zamówić lustro do łazienki i znaleźć sobie jakąś kieckę na panieński ale mama z babcią ściągnęły mnie do sklepu i dupa zbita, reszty nie załatwiłam

Cytat:
o szok!

Cytat:
"pęchna" bluzeczka
[sisostra TŻ, jak była malutka, to przeglądając się w lustrze mówiła "ale jestem pęchna" także w ramach wyjaśnienia "pęchna" to bardzo dobre określenie ]

jakiś mam dziś nastrój beznadziejny. To chyba dlatego, że nie udało mi się załatwić tych wszystkich spraw, które sobie zaplanowałam
happy2gether jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-01, 15:49   #4380
Niesforna_88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez szprotka_mada Pokaż wiadomość
Moja kosztowała 418,50 i to po -50% Ale pozwoliłam sobie na nią z myślą, że przecież później będę mogła ją do każdej sukienki założyć (pomijam fakt, że na przymiarce okazało się, że do sukni kolia nie będzie pasowała i zostanę przy kolczykach i barnsoletce)
a pokazywałaś kiedyś swoją biżu?

Jako jedność :
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości