|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Nasz nowy wątek powinien się nazywać: | |||
| Kopniak tu kopniak tam, czuję że dziecko w sobie mam. |
|
2 | 3,17% |
| Już niedługo pękamy, z niecierpliwością na to czekamy! |
|
1 | 1,59% |
| Posypiemy się jak kostki Domino i bedziemy miały przy sobie swoje Bambino. |
|
2 | 3,17% |
| Wyprawki "prawie" skompletowane, a nasze dzieciaczki jeszcze spakowane. |
|
0 | 0% |
| Coraz bliżej do jesieni, która wiele w życiu zmieni. |
|
24 | 38,10% |
| Wizaż czas nam umila, bo do porodu już tylko chwila. |
|
2 | 3,17% |
| Brzuszki rosną, a czas leci. Czy już w sierpniu będą dzieci? |
|
19 | 30,16% |
| Chociaż brzuszki uwielbiamy to na dzieci już czekamy. |
|
10 | 15,87% |
| Cały sierpień przed nami a my już wyglądamy za dzieciaczkami. |
|
1 | 1,59% |
| Torby spakowane, ciuszki poprasowane, kiedy będziemy rozpakowane? |
|
3 | 4,76% |
| Wielkie dumanie w główce, która z mam będzie pierwsza na porodówce. |
|
7 | 11,11% |
| Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 63. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Chodzimy jak kaczuszki przez te nasze piękne brzuszki. Mamy IX/X 2011.
cześć dziewuszki
napiszę co tam u nas ![]() wczoraj byliśmy na wizycie u gina mały ma 2922 cholercia rośnie strasznie szyjka ok. no i dziś miałam ktg poszłam se na luzie bo jak szyjka ok no to pewnie ok ![]() a tam nie dość,że mały szalał tak ,że maszyna ta nie wyrabiała z jego serduchem i nie zapisywała wtedy dokładnie to do tego mam skurcze na 60% i dostałam relanium 3 razy dziennie i w piątek kolejne ktg i się okaże co dalej no i leżonko mam nakazane
|
#4622 | |||||
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
więc odebrałam kiedy zadzwonił i co...??? i mówi mi że ten ✂✂✂✂iarz i alkoholik przyjeżdża w środę do niego do pracy! No nie!!! w środę przyjeżdża z tamtych rejonów co mój chłop i czy to czasem nie rodzina a mój mężul oczywiście zdziwiony... nic o tym nie wiedział... takie bajki takim głupim jak on może wciskać nie mi! Dziwne, że jeszcze 2braci jest za granicą i do żadnego z nich się nie wybiera... i w ogóle mało miejsc na świecie... tylko tam akurat debil musi jechać!!! Oj to się dopiero moje myślenie zacznie i wzrost złości... nienawiści... mam ochotę się z nim rozstać! nie myśleć o nim, nie przejmować się... Dziękuję - nie mogę dodać buziaczka, bo wyświetlił mi się że moja wiadomość zawiera zbyt wiele uśmieszków, zdjęć lub tagów Cytat:
Dziękuję - nie mogę dodać buziaczka, bo wyświetlił mi się że moja wiadomość zawiera zbyt wiele uśmieszków, zdjęć lub tagów Dziękuję - nie mogę dodać buziaczka, bo wyświetlił mi się że moja wiadomość zawiera zbyt wiele uśmieszków, zdjęć lub tagów Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dziękuję - nie mogę dodać buziaczka, bo wyświetlił mi się że moja wiadomość zawiera zbyt wiele uśmieszków, zdjęć lub tagów Dziękuję - nie mogę dodać buziaczka, bo wyświetlił mi się że moja wiadomość zawiera zbyt wiele uśmieszków, zdjęć lub tagów |
|||||
|
|
|
#4623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A bolą Cię takie skurcze??? Lez i pachnij |
|
|
|
|
#4624 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też miałam te skurcz, ale ich nie czuc aż tak prawda albo ja jakaś dziwna ![]() nie umiem od was zniknąć, wybitnie nie chce mi się dziś nic, a nic robić a pracować to już wogóle, coś tam se klepie na gg tylko, dzwonić dziś nie będę , postawię się
|
|
|
#4626 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() mały rośnie i się zastanawiam kto go urodzi
|
|
#4627 | ||
|
Rozeznanie
|
Oj od razu zabrałyśmy - samo przyszło
Cytat:
Cytat:
|
|
#4628 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4629 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no i leż i odpoczywaj kochana Cytat:
gdzie wszystkie mamusie?? zamówilismy z mężem wczoraj łózeczko wiec najwazniejsze rzeczy z wyprawki juz mamy a dzis dokupiłam te majtki siateczkowe( ale mi fajne sprowdzili fioletowe ) wiec do porodu tez juz prawie wszystko jestjeszcze tylko takie ostatnie rzeczy i pozniej poprac ubranka ![]() kupujecie posciel do wózka??
|
|
|
#4630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Agnes wow, gigancik. Chociaz w sumie moj moze tez juz tyle miec. Jak my damy rade Cos dzasta sie nie odzywa- miala odpoczywac, przez to nastraszenie wczesniejszym porodzie. Może urodzila ?
|
|
|
|
|
#4631 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
bo ja mam w sumie mocniejsze rzadko i się zastanawiałam dlaczego
|
||
|
|
|
#4632 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4633 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4634 |
|
Wtajemniczenie
|
Cotka jak lazienka? dzis już sie wykapiesz?
a dzasta nie wspominala coś o remoncie? moze nie ma czasu, myslę, że jakby urodziła to może by nam coś powiedziała
|
|
|
|
#4635 |
|
Rozeznanie
|
aaa... i jeszcze agnieszka pytałaś mnie o cukry, mierzę po 1,5godz po posiłku jak mi kazano i mam wyniki najwyższy 114mg/dl czasami z ciekawości mierzę po 1godz i mieszczą się w 120mg/dl lub są 0 2większe, czyli 122mg/dl. Raz się zdarzyło ale to z nerwów zjadłam 4ciastka w czekoladzie i garść chrupek - pożarłam to tak szybko, że nawet nie poczułam
i po 1h miałam 146mg/dl więc poszłam na 10min spacer z psem i po pół godz. - razem po 1,5h miałam już cukru coś koło 90pare
|
|
|
|
#4636 |
|
Zadomowienie
|
anetica
agnesD jaki duży Twój Igorek się szykuje Malgosia Ty też grzecznie odpoczywaj!!! Ja wybrałam się dziś niedaleko do sklepu...i szłam prawie godzinę!!! Coś mnie ciągnie w prawej nodze...nie wiem jak to opisać...czuję takie ściąganie jak się kończy noga a zaczyna Przyszłam i patrzę na nasz tytuł wątku...i się śmieję, że ja to już jak pokraczna kaczuszka chodzę (ale nawiasem mówiąc mam nadzieję, że to przejdzie )
|
|
|
|
#4637 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4638 |
|
Rozeznanie
|
Patrzę na suwaczek, że zostało mi 59dni do porodu
a niedawno jeszcze natka miała coś koło 60 i myślałam sobie wow... teraz już natce i paru z Was zostało około 30 dni Niedługo będziemy się sypały żaden okres w moim życiu tak szybko nie zleciał jak ta ciąża... chociaż... jeszcze niedawno byłam w ciąży z F. życie pędzi jak szalone
|
|
|
|
#4639 | |
|
Zakorzenienie
|
Agnes, co za wieści
Gratulacje dużego chłopczyka Cytat:
Kasiuleczko ![]() Zakupiłam na allegro jakieś ostatki wyprawki dla dziecia i dla mnie do szpitala i mam problem z płatnością Przekierowuje mnie na stronę banku bezskutecznie.
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2011-08-02 o 12:28 |
|
|
|
|
#4640 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mysłałam, ze 60% to już ![]() Na mnie tez nie licz bo ja tez chętnego szukam dobra dobra, już ja znam takie numery ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A poka te majtasy fioletowe ![]() Może zapoczątkujesz nową modę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja mam 58 dni
|
|||||
|
|
|
#4641 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() siedze w pracy wiec nie bede ich teraz wyciagac jeszcze jakis klient wejdzie i bedzie zonkzrobie w domu zdjecie to wam pokaże ale cały czas myslałam ze beda białe albo takie zielonkawe a jak mi babka w aptece je wreczyła to sie głupia ucieszyłam bo lubie fiolecik
|
|
|
#4642 |
|
Zakorzenienie
|
Witam po paru dniach nieobecności. Melduję że wesele bardzo udane, podobnie jak poprawiny i poprawiny poprawin
dopiero wczoraj wieczorem wróciłam do domku. Udało mi się Was nadrobić ale bez odpisywania bo za dużo tego się nagromadziło. Na weselu wytrzymałam do końca, tzn. do 4 poprawiny do 19 także dałam radę. Najadłam się za wszystkie czasy, pojadłam ciasta, zrobiłam sobie wolne od mierzenia cukru, ginka zezwoliła na małe szaleństwo także jestem bardzo zadowolona. Gratuluję wszystkim dziewczynom udanych wizyt i dużych maluszków. Ja swoją podglądnę dopiero jak będę w szpitalu, więc pewnie za jakieś dwa tygodnie. Miłego dnia kobitki, w wolnej chwili będę podczytywała a teraz idę pranie powiesić |
|
|
|
#4643 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() widzę że Twój synuś kruszynka jak moja Niunia ![]() Wózeczek zamówiony problem w tym że nie wiadomo czy do 20 sierpnia da się go sprowadzić, bo w fabryce mają wakcje, ale pan powiedział że się postara. Wziełam zestaw bez fotelika bo mam po bratanku a widząc wpięty w stelaż uśmiałam się nieźle i stwierdziłam że najwyżej jak byłaby mi potrzebne taka opcja to można domówić fotelik ... ale okazuje się, że skoro mam fotelik też z wózka tako to bez [roblemu go wepne w wózek, a adapter dostane gratisowo ![]() teraz jestem u mamy i będe się farbować zastanawiam się nad ścięciem włosów bo już się mega okropniaście układają
|
|||
|
|
|
#4644 |
|
Zakorzenienie
|
Podczytuje was sobie ale nie bede dzisiaj nic pisala, cos sie wydarzylo i musze to jakos poukladac i zastanowic sie co dalej-bez obaw, nic z Ł, chodzi o nasza syt. trzymajcie sie kochane, buziaki
|
|
#4645 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny dziękuję za wszystkie słowa w wsparcia
Podczytuję Was, ale jestem coś nie w formie i nie w humorze, także chyba dzis odzywać się nie będe. Pozostał po przeziębieniu ból zatok i ogólna słabość, za mną nieprzespana noc i cały czas mam skurcze takie dość silne. Takze wracam chyba do łóżka
|
#4646 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
trzymam kciuki kochana![]() ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- Cytat:
wracaj do łóżka i odpoczywajmama nadzieje ze skurcze szybko przejda
|
|
|
#4647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A dzisiaj szłam w sklepie to mi coś się polało, zestrachałam się, ale to chyba nic wielkiego, bo jednorazowo i na majtkach prawie nie było. W ogóle dzisiaj 34 tydzień pełny, zaczynam 35
|
|
|
|
|
#4648 |
|
Wtajemniczenie
|
hej mamuśki
wpadam tylko na chwilę, dziś kolejny zwariowany dzień. Od rana byłam w sklepie, później szwagierka przyjechała z siatą ogórków i zaprawiałyśmy, wyszło ponad 20 słoików dobrze, że mi pomogła bo sama nie dała bym rady teraz na chwilę się położyłam, a za pół godzinki zmykam na spotkanko z koleżankami a wieczorem "budowa". Jeszcze w międzyczasie powiesiłam pranie Już mi się nie chce a to dopiero połowa dnia![]() Ale za dużo nie naskrobałyście to może Was wieczorem (późnym ) nadrobię
|
|
#4649 |
|
Zadomowienie
|
Tusia Ty masz wózek mikado aston? Jakie kola wizełaś?
|
|
|
|
#4650 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
no to już coś
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:24.

cholercia rośnie strasznie
szyjka ok.

więc odebrałam kiedy zadzwonił i co...??? i mówi mi że ten ✂✂✂✂iarz i alkoholik przyjeżdża w środę do niego do pracy! No nie!!! 
Moze mnie babka nie chciała straszyć
co do męza to ni episz niech troche pocierpi a co!!!

a niedawno jeszcze natka miała coś koło 60 i myślałam sobie wow...