Wszystko o Avonie - cz. 22 - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-03, 21:02   #3631
kamcia2306
Raczkowanie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 22

Dziewuszki, czy ktoraś z Was ma ten zegarek i sukienke w stylu marynarskim? Mogłybyscie wrzucic fotki ? bo szukałam ale nie znalazłam, a zaciekawiła mnie ta oferta
kamcia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 21:02   #3632
wera2604
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez selulita Pokaż wiadomość
katalog 14 kolory jesieni do obejrzenia w youtube na katalogowym
super dziekuje
Stary 2011-08-03, 21:06   #3633
0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0
Konto usunięte

Treść usunięta
0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 21:09   #3634
nightsong
Rozeznanie

To ja już po farbowaniu Farba Jasna Miedź 7.4. Mam zdjęcie, ale w ogóle nie oddaje koloru, to trochę mija się z celem wrzucanie go Ale od początku: farba dobrze się rozprowadza, ma odpowiednią konsystencję i zapach, nie śmierdzi, przynajmniej dla mnie Kolor jest inny niż na opakowaniu, ale tego w sumie się spodziewałam - nie jest jednak taki rudy jak u Musso, wyszedł u mnie trochę ciemniejszy, ale też fajny W słońcu pewnie jeszcze inaczej się będzie prezentował. Można powiedzieć, że kolor jest dosyć podobny do tego pokazanego w Przewodniku po produktach do koloryzacji na str. 8 Tylko jest ostrzejszy

Wrzucam przy okazji zdjęcia portfela Deanna - poszedł do zwrotu. Zupełnie inaczej go sobie wyobrażałam. Myślałam, że ma osobno przegródkę na banknoty i osobno na monety. A tu w sumie taki kompaktowy portfel

Zamówiłam też dla siebie zestaw korektorów - zadowolona jestem, że faktycznie kryją moje cienie pod oczami - może nie na 100%, ale dają radę
nightsong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 21:12   #3635
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez zalotnica83 Pokaż wiadomość
Zrobiłam wczoraj pare fotek tej szminki z białym złotem Glazed Coral, ale...nie mogę znaleźć kabla...będę szukała dzisiaj...ten kolorek jest taki brzoskwiniowo-różowy...bardzo mi się podoba
Koniecznie szukaj kabelka bo czaję się na ten odcień

Cytat:
Napisane przez Anulusek Pokaż wiadomość
po dwumiesięcznej przerwie od avonu i wizazu 'wracam do gry'
oj ja też będę mieć 2 mies.przerwy

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
boskie mam plum beautyfull i sorbet splash, a teraz czaję się na rose cośtam i cośtam red, nie pamietam nazw
coś tam red też mi się podoba i myślałam o nim

no,zaraz odpalam youtube,biała kartka i długopis do wish list przygotowane,aż strach oglądac kat.14
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 21:21   #3636
keine_angst
Wtajemniczenie

GG do keine_angst

W K14 wracają błyszczyki w kulce Uwielbiałam je.

Pan Paczkowy zawitał dzisiaj. Mogę wrzucić zdjęcia Platinum Pink szminki z białym złotem i cienie Midnight Rose. I za niedługo Sunshine + Blue Shock na paznokietkach

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

keine_angst jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 21:27   #3637
wera2604
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość

no,zaraz odpalam youtube,biała kartka i długopis do wish list przygotowane,aż strach oglądac kat.14
w sumie ja juz jade z koksem ale tak szczerze to moze 3 rzeczy z kosmetykow widze dla siebie

---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------

Cytat:
Napisane przez keine_angst Pokaż wiadomość

tez mnie zaciekawiły
Stary 2011-08-03, 21:29   #3638
zalotnica83
Zakorzenienie

Dziewczynki przepraszam, ale fotki bedą kiepskiej jakości...kabelek zaginął na dobre, a zdjęcia robione na szybko aparatem zaraz wstawię
zalotnica83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 21:32   #3639
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez avonmaniaczka Pokaż wiadomość
Musso, a Ty co dla siebie jeszcze ciekawego brałaś ? Ja niestety niczym jeszcze nie mogę się pochwalić, bo święto paczki dopiero 9 Mam nadzieję, że pan paczkowy przyjedzie chociaż dzień wcześniej
brałaś regularną to raczej na sobotę dostaniesz paczkę w naszym okręgu coś ostatnio zamiast na wtorki paczki z reg. przychodzą w soboty a czasami w poniedziałek
karinka124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 21:34   #3640
Nanola
Raczkowanie

hej dziewczyny wie może któraś z Was dlaczego nie przyszedł mi zestaw marynarski??? spełniłąm wszystkie warunki a na fakturze go nie ma
Nanola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 21:44   #3641
paula600324
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez keine_angst Pokaż wiadomość
Świetne były
Nie dość, że ładnie pachniały to jeszcze smakowały
Tyle mam tych błyszczyków ale te na pewno będą moje
paula600324 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 21:45   #3642
zalotnica83
Zakorzenienie

Niestety zamieściłam tylko zdjęcia samej szminki i na ręce...jutro zrobię na ustach w świetle dziennym...wszystkie które zrobiłam w sztucznym są przekłamane...szminka wygląda na różową, a jest taka brzoskwiniowa jak widać na tych zdj. co załączyłam Poza tym nie wiem czy jest sens robić takie zdjęcia, bo ta szminka wygląda jak na tych ustach w demo AM
Wish lista do kat.14 właśnie powstaje
zalotnica83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 21:46   #3643
Starlett
Wtajemniczenie

Wczoraj dostałam paczuszkę z k11, ale przez remont jeszcze jej dobrze nie rozpakowałam. Sprawdziłam tylko te niebiesko-złote bransoletki dodawane do kremu Anew Aqua i stwierdzam, że są bardzo ciężkie i brzęczące
A w K12 chyba zbankrutuję, moja wish lista niepokojąco się wydłuża...

Starlett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 21:51   #3644
avonmaniaczka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karinka124 Pokaż wiadomość
brałaś regularną to raczej na sobotę dostaniesz paczkę w naszym okręgu coś ostatnio zamiast na wtorki paczki z reg. przychodzą w soboty a czasami w poniedziałek
Tak
avonmaniaczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 22:04   #3645
emijas
Raczkowanie

Mógłby mi ktoś powiedzieć czy warto zamówić biżuterię Salamanca? czy ładnie wygląda na ciele i czy jest dobrze wykonana? z góry dziekuję za odpowiedź
emijas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 22:25   #3646
asiuniaaaaa89
Raczkowanie

witajcie ja mam pytanie czy ta oferta w stylu marynarskim i ta cala reszta rzeczy obejmuje tylko katalog 11? czy w 12 też można zamawiać? (jeśli to pytanie się wcześniej pojawiło to wybaczcie ale ostatnio nie mam czasu nadrabiać )
asiuniaaaaa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 22:31   #3647
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Nanola Pokaż wiadomość
hej dziewczyny wie może któraś z Was dlaczego nie przyszedł mi zestaw marynarski??? spełniłąm wszystkie warunki a na fakturze go nie ma

hm a nie przychodzi ten zestaw wraz z następnym zamówieniem z kolejnego katalogu w tym przypadku wraz z kat.12 ? bo mi się wydaje , że w następnym dostaniesz najlepiej sprawdź na ulotce [ bo ja takiej już nie mam ]
Stary 2011-08-03, 22:31   #3648
Tygrysek17
Wtajemniczenie

hej
dzisiaj był mój dzień paczki
zamówiłam sobie paletkę kolektorów z demo i na pierwszy rzut oka wydają się troszkę ciemne ale dam im szanse ale nie o tym chciałam pisać zdenerwowałam się znów na avon bo zamawiałam z netto dwie szminki frozen berry i przysłali mi jedną dobrą a drugą w odcieniu brązu już im nasmarowałam maila i mam nadzieję, że mi sami z siebie ją doślą (identyczna sytuację miałam już w maju).

Tygrysek17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 22:34   #3649
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asiuniaaaaa89 Pokaż wiadomość
witajcie ja mam pytanie czy ta oferta w stylu marynarskim i ta cala reszta rzeczy obejmuje tylko katalog 11? czy w 12 też można zamawiać? (jeśli to pytanie się wcześniej pojawiło to wybaczcie ale ostatnio nie mam czasu nadrabiać )

ta oferta wyprzedażowa

na dole "ulotki" było napisane ,że ważna w kat. 11 czyli do 17 sierpnia

---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------

Cytat:
Napisane przez Aalicia24 Pokaż wiadomość
fajna ta oferta, w ogóle coraz więcej tych internetowych robią - te przy składaniu zamówienia i ta teraz super ale faktycznie późno dają i się dziwię, że wody reese w tej ofercie są w ogóle
może im nie schodzą te wody , a ta oferta ma być zachętą do zakupu
Stary 2011-08-03, 22:51   #3650
asiuniaaaaa89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karinka124 Pokaż wiadomość
ta oferta wyprzedażowa

na dole "ulotki" było napisane ,że ważna w kat. 11 czyli do 17 sierpnia

---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------

może im nie schodzą te wody , a ta oferta ma być zachętą do zakupu
tak dokładnie o tą, kurcze szkoda, że nie wiedziałam o tym wcześniej, bo mi się pare rzeczy podobało a zawsze robie tylko jedno ale porządne zamówienie z katalogu, no nic.. dziękuję za info
asiuniaaaaa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 22:53   #3651
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
musso, czy będziesz zupę na błyszczykach gotować?? co Ty z nimi robisz?? chyba cała się smarujesz

przecież dla Musso córeczka pomaga zużywać Avonowe malowidła widziałyśmy ostatnio na fotce
Stary 2011-08-03, 22:54   #3652
alex331
Przyczajenie

Mam małe pytanie, jak prezentuje sie biżuteria clear winner? Czy te " kamienie" to plastik czy szkło? Jeśli plastik to bardzo sztucznie wygląda? Z góry bardzo dziękuję za wszelkie informacje.
alex331 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 22:56   #3653
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
nie znam się na składach ani nie używałam tego kremu solutions \ale anew polecam z czysteym sumieniem w moim przypadku oczywiście efekty są prawie że spektakularne
JAMAPI po Twojej dobrej recenzji zamówiłam ten krem ale jeszcze nie zaczęłam go używasz go na całą twarz , czy punktowo/tam gdzie potrzebujesz [ wiem ,że może głupie pytanie i może wszystko jest w ulotce , ale jeszcze nie otwierałam kremu ani opakowania ]
Stary 2011-08-03, 23:02   #3654
cheneelle
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emijas Pokaż wiadomość
Mógłby mi ktoś powiedzieć czy warto zamówić biżuterię Salamanca? czy ładnie wygląda na ciele i czy jest dobrze wykonana? z góry dziekuję za odpowiedź
Bardzo ładnie wykonana i świetnie się prezentuje

Byłam dzisiaj w COKu na tych dniach pielęgnacji i szczerze - nie urywa
Było troszkę o kremach anew i pielęgnacji dłoni. W zasadzie to co miałam na szkoleniu.
Ale zakupiłam sobie 2 lakiery - decadence i midnight plum bo ten drugi mi się już kończy, błyszczyk, kolejny balsam do ust i krem liftingujący do powiek z netto
Stary 2011-08-03, 23:08   #3655
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez alex331 Pokaż wiadomość
Mam małe pytanie, jak prezentuje sie biżuteria clear winner? Czy te " kamienie" to plastik czy szkło? Jeśli plastik to bardzo sztucznie wygląda? Z góry bardzo dziękuję za wszelkie informacje.
plastik ale świetnie imituje kryształ , możesz brać bez obawy że będzie wygladać jak z jarmarku
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 23:09   #3656
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asiuniaaaaa89 Pokaż wiadomość
tak dokładnie o tą, kurcze szkoda, że nie wiedziałam o tym wcześniej, bo mi się pare rzeczy podobało a zawsze robie tylko jedno ale porządne zamówienie z katalogu, no nic.. dziękuję za info
a może jednak jeszcze nazbierasz min 5o zł i puścisz zamówienie do 17 sierpnia

ja często "przekładam " niektóre zamówienia z nowego kat. np do starego ważnego w ostatnim dniu obowiązywania katalogu i wysyłam zamówienie na regularną

---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ----------

Cytat:
Napisane przez majowy_deszcz Pokaż wiadomość
a ja brałam bardzo dużo rzeczy z netto i na szczecie wszystko przyjdzie. Złapałam sie na wode slip into ;p Musze napisać, ze jestem mega zadowolona z lakieru Coral Reef - nie dość,ze mocno sie trzyma to jeszcze kolor jest tak piękny,że zachwycam sie caly czas paznokciami :p
ja mam dokładnie tak samo coś w nim jest
Stary 2011-08-03, 23:10   #3657
Żabcia22
Raczkowanie

GG do Żabcia22

Dziewczyny mam pytanie odnośnie śródziemnomorskiego serum ujędrniającego do szyi i dekoltu z planet spa. Mianowicie interesuje mnie od jakiego wieku można go stosować? Mam 27 lat, już nie mało , ale waham się czy to jednak nie za wcześnie. Z góry bardzo Wam dziękuję za odpowiedzi. Jeśli ten temat był poruszany, to przepraszam że się powtarzam
Żabcia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 23:14   #3658
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez malgosia27 Pokaż wiadomość
Hej,ja się skusiłam na nie i powiem ,że jestem bardzo zadowolona,dla mnie najlepsze mazidełko nawilżające w Avonie.
Konsystencja taka żelowata troszkę,przezroczysta, ze srebrnymi drobinkami,ale takimi mikroskopijnymi,które na ciele delikatnie widać tylko w słońcu,no i pięknie pachnie.Wchłania się dosyć szybko,jak nie nałoży się na skórę zbyt wiele,nie roluje się na skórze,nawet jak się przesadzi z ilością.Ja polecam ,jestem nim zauroczona
Małgosiu, a mogłabyś jakoś bliżej określić zapach?

Cytat:
Napisane przez 0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7 f138a13b7c455c0 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Wiesz co, ja bym brała Anew, z przekonania. Do tej pory z wszystkiego z Anew byłam zazwyczaj zadowolona i działało zgodnie z założeniami producenta. Solutions jeszcze nigdy mnie nie porwało średnie są. No, tylko tonik bezalkoholowy sobie z tej serii cenię (bo bezalkoholowy).
Stary 2011-08-03, 23:15   #3659
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
nie znam się na składach ani nie używałam tego kremu solutions \ale anew polecam z czysteym sumieniem efekty są prawie że spektakularne w moim przypadku oczywiście

tylko balsam z tylnej okładki mnie kusi ... jako ciekawostka

no w świetle dziennym nie jest już taka ciemna - dzięki pierdyliardowi rozświetlających drobinek jak lubisz taki efekt to bierz mi to nie za bardzo pasuje, szczególnie, że kolor się ściera a brokat zostaje i migruje potem po całej twarzy
ja lubię takie pomadki właśnie, a z brokatem to fakt, tak samo mają błyszczyki ze złotej serii, a i tak je lubię
Cytat:
Napisane przez zalotnica83 Pokaż wiadomość
Dziewczynki przepraszam, ale fotki bedą kiepskiej jakości...kabelek zaginął na dobre, a zdjęcia robione na szybko aparatem zaraz wstawię
jak piszesz, że taka jak w am to cudna na ustach, chyba zaryzykuję i wezmę 3 sztuki- tą, nude i pink topaz, najwyżej którąś odeślę, bo różnica w cenie z katalogiem duża
Aalicia24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 23:27   #3660
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
Chcialam zapytać kogoś kto ma lub widział torebkę Catlyn ( teraz w minikatalogu n stronie 7 za 64,90) jak ta torebka jest zapinana. W minikatalogu jest napisane,że na suwak. Gdzie on jest na calej długości ( czyli gora, dół, góra) czy tylko na tym zagłębieniu między rączkami ( w jednaj linii?)? Szukałam, ale jestem gapa i nic nie znalazłam.
ja tylko znalazłam takie zdjęcie tej torebki Catlyn
http://www.avon-forum.ru/4images/det...image_id=17612

ale coś mi się wydaje ,że na zamek nie jest zapinana o zamek to chyba chodziło im ten po bokach

---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Żabcia22 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanie odnośnie śródziemnomorskiego serum ujędrniającego do szyi i dekoltu z planet spa. Mianowicie interesuje mnie od jakiego wieku można go stosować? Mam 27 lat, już nie mało , ale waham się czy to jednak nie za wcześnie. Z góry bardzo Wam dziękuję za odpowiedzi. Jeśli ten temat był poruszany, to przepraszam że się powtarzam
hmm raczej z tej serii Planet Spa nie chodzi o wiek , lecz o potrzeby skóry / ciała etc. Jeśli uważasz ,że takie serum jest Ci potrzebne to czemu nie watro chociaż spróbować
jakbym była w Twoim wieku to bym może spróbowała [ dla testów chociaż ]

---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ----------

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość

Wiesz co, ja bym brała Anew, z przekonania. Do tej pory z wszystkiego z Anew byłam zazwyczaj zadowolona i działało zgodnie z założeniami producenta. Solutions jeszcze nigdy mnie nie porwało średnie są. No, tylko tonik bezalkoholowy sobie z tej serii cenię (bo bezalkoholowy).
też bym bardziej polecała Anew

mi z Solutions to odpowiada jedynie nowy krem na dzień pomarańczowe opakowanie , stara wersja nawilżającego kremu solutions -niebieskie opakowanie , no i pianka jest okej

neyra bierz lepiej ten z Anew póki Jeszcze jest ja już go mam - niedługo będą testy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości