|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zachodniopomorskie Panny Młode
Cytat:
Zdjecie zawieszek/winetek znajduje sie w zalaczniku. Wstazeczki beda koloru zielonej limonki. Zamowilam tylko 30 sztuk zawieszek. Kelnerki beda przewieszac zawieszki z pustych butelek na pelne ![]() Lecimy do Polski 26 sierpnia 27 jdziemy na wesele kuzyna
|
|
|
|
|
|
#3842 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak ja Gwiazdeczka uwazam, ze kolor wstazeczki albo samej winetki moglby byc inny ale i tak sa piekne ![]() Owocnych poszukiwan sukni ---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- Wlanie mialam napisac, ze podobna do Twojej ![]() ---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- Dziewczyny za tydzien moj wieczor panienski Kreacja juz zakupiona ![]() Moje Dziewczyny wszystko zorganizowaly. Mam sie tylko wstawic w umowionym czasie i miejscu. Wynajely pokoj w hotelu na cala dobe, wiem tez, ze bedzie striptizer, reszta to ma byc juz byc niespodzianka. Nawet nie wiem do jakiego klubu pojdziemy Cos czuje, ze bedzie niezly Las Vegas
|
|
|
|
|
|
#3843 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to szykuje sie niezła imprezka mam nadziej ze nam tu opowiesz pozniej o tych niespodziankach
|
|
|
|
#3844 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A tak dziewczyny nie chca nawet slyszec abym sie do czegos dorzucila Moze przygotuje chcociaz jakis samczny drink w domu na bazie wodki. znacie jakies ciekawe przepisy? |
|
|
|
|
|
#3845 |
|
Raczkowanie
|
no u mnie panieński już 5tego
nic nie wiem co będzie się działo bo wszystko jest owiane tajemnicą z jednej strony się cieszę, ale z drugiej nie mogę doczekac
|
|
|
|
|
#3846 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
))) ja się tylko dowiedziałam że będziemy wyjeżdzac...ale to wygadała się osoba, która była przekonana, że wiem co jest w planach ) i to jedyna informacja, która wypłynęła ![]() ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- a tak w ogóle, to już za równo 2 tygodnie !!!! jejku...musze się spiąc i wszystko podopinac do końca )
|
|
|
|
|
|
#3847 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3848 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To duzo czasu przed weselem jeszcze bedziecie mieli....fajnie, my niestety moglismy wziasc tylko 12 dni roboczych urlopu z pracy, tzn TZ-u niego w pracy pozwalaja tylko 10 dni roboczych na jeden raz, ale ze to na slub to i tak zgodzili sie na 12. Cytat:
Koniecznie zdaj relacje. Jakbym nie miala okazji to juz teraz zycze udanej zabawy - choc i tak wierze, ze bedzie baardzo udanaCytat:
Pyszne sa te drinki.Cytat:
Nooo, zostalo juz nawet mniej niz 2 tygodnie!!!!!!! [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;28465749]Gwiazdeczko, tylko uważaj w tej Dobrzycy na buty. Ja nałożyłam swoje ślubne obcasy i żałuję, bo butów i tak praktycznie na zdjęciach nie widać, a niestety, chodzi się tam strasznie ciężko po tych wszystkich ścieżkach wysypanych żwirem czy kocich łbach albo po wąziutkich kładkach...[/QUOTE] Bardzo dziekuje za ta informacje ![]() Dziewczynki - ja juz pojutrze wyjezdzam!!!!!!!
|
|
|
|
#3849 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() EDIT: Mam w profilu w prywatnym albumie kilka zdjęć z kościoła i przyjęcia
|
|
|
|
|
|
#3850 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;28482466]No właśnie ja żałowałam, że nie wzięłam białych sandałków, bo i tak chodziłam, trzymając suknię i tren, opuszczałam ją luźno tylko do zdjęć. A suknia była strasznie brudna już po ślubie, ale na szczęście na zdjęciach nie widać
![]() EDIT: Mam w profilu w prywatnym albumie kilka zdjęć z kościoła i przyjęcia [/QUOTE]Moja suknia też na sesji była już brudna, pognieciona i nawet nadszarpnięta w dwóch miejscach, ale nie było widać. ![]() Nie ma zdjęć.. (((
|
|
#3851 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#3852 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;28491771]Są, są... ale w albumie prywatnym. Mogę Ci wysłać zaproszenie, to obejrzysz
[/QUOTE]To się chyba rozumie samo przez się, że czekam z niecierpliwością.
|
|
#3853 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez poprosze Mrowinko
![]() Wyobrazacie sobie, ze za niecale dwa tygodnie beda juz moje zdjecia ze slubu???? Bo ja sobie tego nie wyobrazam
|
|
|
#3854 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#3855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
DPamiętam jak się pojawiłam na forum i byłaś pierwsza osobą, z którą zaczęłam rozmawiać i wydawało mi się, że tych ślubów nigdy nie doczekamy. DD Niby ponad rok, a jak szybko zleciało. )) My właśnie ostatecznie kończymy dizajn salonu (prawie rok po remoncie ) i ostatnim dodatkiem będą nasze ślubne zdjęcia na ścianie. ![]() Jutro odbieram obrączkę. DDMrowinko dawaj te zdjęcia, bo ciekawość mnie zeżre!
|
|
|
#3856 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;28504332]Ja już jestem 2 tygodnie po, a jeszcze to do mnie nie dociera
Zdjecia sa sliczne Mrowinko, widac, ze byliscie szczesliwi tego dnia (obyscie juz zawsze byli tacy radosni ) pewnie te od fotografa beda jeszcze lepsze![]() Cytat:
No wlasnie. Zaczelam pisac na wizazu jak mialam chyba z 1.5 roku do slubu. Nie wierzylam, ze sie doczekam tego dnia. A teraz, z perspektywy czasu, tak szybko to zlecialo..... Mozesz pochwalic sie zdjeciami salonu Trzeba powoli poruszac inne tematy niz slubne
|
|
|
|
#3857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
D Mi teraz strasznie brakuje tematu ślubu, szukam czegoś, co mnie wciągnie równie mocno. ![]() Teraz, po miesiącu i ponad tygodniu już powoli ze mnie opadło wszystko, planuję obejrzeć Wasze zdjęcia i powoli szukać jakichś zamienników.. ))
|
|
|
#3858 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny pomocy... zostało tylko 1,5 tygodnia a my nie mamy jeszcze podziękowań dla rodziców
ciąglę kombinuję co by tu wymyślic... z uwagi na dwie rzeczy trochę się sprawa komplikuje gdyż:po 1 podziękowanie chcemy zrobic razem z Błogosławieństwem... Mama TŻ nie żyje a może byc cięzko już na samym weselu jak zrobimy podziękowania i o tym pomyśli ((po 2 tak w sumie, w przygotowaniach pomagali nam tylko moi rodzice, którym jestem niesamowicie wdzięczna i wszystko bym im dała za to jacy są i w ogóle... ale z drugiej strony nie mogę czegoś innego wymyślic dla nich a czegoś innego dla ojca TŻ nie? Myślałam o jakiś ramkach takich już konkretnych drewnianych, tworzących kompozycję jakąś, czy składających sie w pudełko (kiedyś były fajne w empiku i home & you, niestety teraz nie ma)... albo o księdze... Wiem, że czasu już mi mało zostało, ale mam to wszystko na swojej głowie i nie ogarniam już powoli i w sumie przez to kombinowanie jestem w polu pod tym względem.Macie pomysły jakieś, albo coś zaczerpnięte z życia lub nawet własnych doświadczeń??a tak na marginesie, nie mam nawet kiedy usiąsc spokojnie do komputera i przejrzec wątek.. czasem coś uda się napisac ![]() Macie jakieś pomysły? |
|
|
|
|
#3859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moim rodzicom kupiliśmy obraz w galerii i zawieźliśmy im przed ślubem z podziękowaniami, bo bez ich zaangażowania nie było by wesela. Na weselu (podziękowanie było przed pierwszym tańcem) jedni i drudzy rodzice dostali po identycznym bukiecie. Albumy ze zdjęciami były w cenie usługi fotograficznej i je otrzymali po weselu. W Twojej sytuacji sugerowałabym jakieś eleganckie słodycze.
|
|
|
#3860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podoba mi sie pomysl Wiki ![]() Dziewczynki, ja juz dzisiaj wyjezdzam ) nie ma tutaj co nadrabiacNa suwaczku piekna jednocyfrowa liczba
|
|
|
|
#3861 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)) Ja będę czekać.
|
|
|
#3862 |
|
Raczkowanie
|
Gwiazdeczko koniecznie tutaj zajrzyj !!!
![]() Wika, bardzo dobry pomysł... tak sobie pomyślałam, że dla rodziców (obu stron) damy kosz ze słodyczami i ramki na zdjęcia (takie potrójne... w jednym zdjęcie nasze przed ślubem, w drugim tekst podziękowania, w trzecim kartka z kalendarza z dnia naszego slubu na zdjęcie z niego z rodzicami), a moich rodziców, bez których tak jak u Ciebie nic by się nie udało zabierzemy później do jakiegoś fajnego lokalu na kolacje. Co myślisz?? |
|
|
|
|
#3863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3864 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#3865 |
|
Raczkowanie
|
a dlaczego ja nie widziałam zdjec?
![]() jutro panieński w dalszym ciągu totalnie nie wiem co i jak... z jednej strony super, z drugiej trochę się martwie bo wole miec wszystko pod kontrolą...
|
|
|
|
|
#3866 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam pytanie- czy część zdjęć robiliście na Błoniach w Szczecinie???Cytat:
Dotarłaś już do Polski?? [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;28491771]Są, są... ale w albumie prywatnym. Mogę Ci wysłać zaproszenie, to obejrzysz [/QUOTE]Czy mi również możesz wysłać zaproszenie??? ![]() Cytat:
|
|
|
#3867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
))) Naprawdę miło mi słyszeć. ![]() Faktycznie kilka zdjęć robiliśmy na Błoniach, ale oprócz tego jeszcze na różance, na zamku, pod liceum plastycznym, na starym nowym mieście, pod fontanną na kościuszki, na polu z kwiatami i pod wiatrakami. Wymęczyliśmy się straszliwie. Myślałam, że to będzie przyjemność, a tak naprawdę sesja to ciężka 5 godzinna praca.
|
|
|
#3868 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
)
|
|
|
|
|
|
#3869 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Już się robi ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#3870 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja po 3 godzinach miałam już dość i podziwiałam modelki, że one tyle godzin są w stanie wytrzymać te sesje ![]() [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;28573047] Już się robi ![]() 5 godzin? Ja po 2 miałam dosyć Dziękuję bardzo Zdjęcia fajne, super wyglądaliście Najbardziej podobało mi się na kocyku
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:01.

. Kiedy jedziecie dokladnie?

Cos czuje, ze bedzie niezly Las Vegas

(((

Zdjęcia fajne, super wyglądaliście