|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 |
|
amor vincit omnia
|
Dot.: MŻ+WR cz. VII czyli walczymy o zgrabne ciało
matko, nawet nie wiecie jaki ten tydzień bez Was był dziwny... jakby zabrano mi część mnie, jakby odcięto mi dopływ tlenu... naprawdę... ale już jestem. tęskniłam
jak ktoś bardzo chce wiedzieć czemu mnie zablokowali to tylko na pw mogę wyjaśnić...podczytywałam Was codziennie (tylko tyle mogłam zrobić i gratuluję wszystkim spadków i samozaparcia do ćwiczeń ![]() co do tego co u mnie... dużo się pozmieniało, niestety na gorsze parę dni temu ni z tego, ni z owego zobaczyłam na wadze 65kg... jadłam ładnie, dużo ćwiczyłam a waga wzrosła i to znacznie... do @ było daleko więc to nie to... poza tym byłam ospała, wręcz apatyczna więc wiedziałam, ze coś jest na rzeczy... no i miałam rację niestety zrobiłam badania i wszystko wiadomo... nagle wyjaśniły się moje poprzednie zastoje i problemy z gubieniem kg... niedoczynność tarczycy teraz będzie jeszcze gorzej, bo będę musiała bardziej uważać, ale nie żeby chudnąc, a żeby znacznie nie przytyć... jest mi tak źle z tym, że musze zapomnieć o 5 z przodu... nie wiem czy wgl jakieś kg uda mi się jeszcze zrzucić... ale będę utrzymywać dotychczasowy tryb życia, dla zdrowia i żeby ciało było w jako takiej formie.. .zobaczymy jak to będzie... w przyszłym tygodniu dostanę leki, mam nadzieję że bardziej waga w górę nie pójdzie... tak więc zaczynam nowy etap od 65kg, nie wiem jak to będzie, boję się...co poza tym u mnie? niezbyt ciekawie... na pocieszenie ruszam z aerobikiem wreszcie od przyszłego tygodnia! mam nadzieję że to pomoże mi zapomnieć o tym wszystkim... aaa, jutro wreszcie pokażę Wam zdjęcie pokoju, bo już pomalowali i położyli panele za mną 80min pedałowania Edytowane przez Eldo_rado Czas edycji: 2011-08-04 o 22:55 |
|
|
|
#4562 |
|
Raczkowanie
|
Oglądałam Żonę na niby i mi się strasznie podobał. Uwielbiam wręcz główną parę aktorów
. Dzisiaj 1,5h jazdy na rolkach z Ukochanym. Ale niestety nie skakałam. Jutro nadrobię. Też myślę nad 8 min na brzuch i pośladki. Eldo_rado na reszcie ! my też tęskniłyśmy za Tobą. Przykro mi z powodu choroby Wytrwałości życzę a wszystko będzie dobrze
Edytowane przez Inka__ Czas edycji: 2011-08-04 o 23:02 |
|
|
|
#4563 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Polecasz jakieś? Widzę sporo nas łączy, nawet podobny wzrost, podobna waga startowa i podobny cel nieźle![]() ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Cytat:
niedoczynność tarczycy, bardzo mi przykro. Wiem o tej chorobie trochę. Siostra mojej koleżanki ma i moja bliska przyjaciółka ma podejrzenie tej choroby, bo zaczęła tyć, do tego problemy z @ i szereg innych objawów.. Jeśli dopasują Ci leki to powinno być dobrze, trzeba się nieźle pilnować.. Przyjmując leki da się schudnąć i wierzę, że 5 zobaczysz ![]() Bez leków jest to ciężkie.. i to bardzo.. Cieszę się, że jesteś już z nami
|
||
|
|
|
#4564 | |
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
![]() co do leków... muszę zrobić jeszcze badania, bo mam ogólnie słabą wątrobę i nie wiem czy będę mogła teraz leki brać... moze się okazać że z leczeniem będę musiała poczekać ale jestem dobrej mysli, bo nadzieja umiera ostatnia..
|
|
|
|
|
#4565 |
|
Raczkowanie
|
Eldo wszystkie będziemy tu trzymać mocno kciuki za Ciebie. A wspólnie na pewno łatwiej osiągnąć upragniony cel.
|
|
|
|
#4566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4567 | ||
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4568 |
|
Zakorzenienie
|
A jak wyglądał Twój ostatni tydzień? co jadłaś co ćwiczyłaś? opowiadaj co się działo?
|
|
|
|
#4569 |
|
Raczkowanie
|
Zdrowie jest najważniejsze
|
|
|
|
#4570 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4571 | ||
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
a jedzenie... 3 dni to miałam straszne, bo do południa jadłam ładnie a na wieczór gdy łapał mnie dół (sprawy osobiste niestety ) to jadłam paluszki, jakieś jogurty, a to mama tosta zrobiła to zjadłam.... nie było źle, ale dobrze też nie. ale ćwiczyłam zawsze!---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- Cytat:
mam wrażenie... może się to wydać dziwne, ale teraz podświaodmie rpzykąłdam się abrdzije do każdej drobnej rzeczy, która ma na celu poprawienie mojego wyglądu/samopoczucia... szukam małych radości |
||
|
|
|
#4572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tymi paluszkami itp się nie przejmuj, dawno spalone![]() ja od 27 lipca codziennie orbitrek, jak się wejdzie w trans to się ćwiczy codziennie, bo jak przestanę to zawsze sobię mówię "a jutro poćwiczę" i tak w kółko. Ja w niedzielę przesadziłam z jedzeniem i w moim menu mam za dużo węgli.. muszę trochę odstawić..
|
|
|
|
|
#4573 |
|
amor vincit omnia
|
żeby to były tylko paluszki... jedne dzień to naprawdę, nawet mama się śmiała, ze lodówkę zamknie bo ciągle coś jem
potem to już mniej, ale i tak czułam, ze mój brzuch pęka...ale teraz wracam na dobre tory z Wami mi raźniej super aga ze codziennie ćwiczysz |
|
|
|
#4574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja w domu mam szarlotkę, ale dzielnie się trzymam, wczoraj wieczorem były gofry i też musiałam podziękować.. Same dobre rzeczy jedzą, a ja, choć przychodzi mi to z trudem, muszę odmawiać. Nawet niektóre posiłki jem u siebie w pokoju.. Może ćwiczenia coś pomogą, wzięłam się i nie mogę tego zmarnować, póki jest mobilizacja. |
|
|
|
|
#4575 | |
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
nie każdy potrafi sobie odmówić... widzisz, po wyjeździe nie miałaś takiej dużej nadwyżki więc będzie dobrze... zwłaszcza gdy tak dużo ruchu masz to waga ąłdnie spadac i będzie i szybko zobaczysz 5 z przodu
|
|
|
|
|
#4576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
5 z przodu to jeszcze trochę czasu. Mimi to leci, jak szalona. Prędzej ona zobaczy
|
|
|
|
|
#4577 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#4578 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4579 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#4580 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie.. u mnie też są nieco zaburzone, dlatego teraz skupiam się bardziej na biodrach i udach, żeby cm ruszyły, wtedy trochę wyrównam proporcje..
|
|
|
|
#4581 |
|
amor vincit omnia
|
ja walczę głównie z udami i brzuchem
jeśli keidyś uda mi się je ogarnąć to zajmę się resztą...
|
|
|
|
#4582 |
|
Zakorzenienie
|
To wcześniejsze zdjęcie to byłaś Ty?
Ojj u mnie biodra nic a nic nie spadają, uda powoli się ruszyły. Edytowane przez agulaaaa Czas edycji: 2011-08-04 o 23:55 |
|
|
|
#4583 | |
|
amor vincit omnia
|
---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:55 ---------- w kwestii avatarów... miałam Ci już dawno powiedzieć, ze masz śliczne włosy ![]() ---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:57 ---------- Cytat:
zostaje to poprzednie, przynajmniej narazie. u mnie za odwrót... biodra spadały, a uda dalej grube
|
|
|
|
|
#4584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wow Eldo świetnie wyglądasz ! Naprawdę umiesz podkreślić swoje atuty i to dowód na to, że nie trzeba ważyć skrajnie mało, żeby wyglądać ekstra
|
|
|
|
|
#4585 | |
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
to po części kwestia tego, ze trochę lepiej się ze sobą czuje... ubię kobiece stroje, które ukrywają to co trzeba, bo wtedy czuję się pewniej talia to najlepsze co mam.
|
|
|
|
|
#4586 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4587 |
|
amor vincit omnia
|
ja też idę spać.. .dobranoc
|
|
|
|
#4588 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Eldo_rado!
Mnie też nie było przez ten tydzień i czułam pustkę... Przykro mi z powodu Twojej choroby, ale muszę Ci coś powiedzieć Odkąd dołączyłam do Was, zauważyłam, że jesteś jedną z najsilniejszych tu osób bardzo zmobilizowaną i konsekwentną Dlatego jestem pewna ze szybko oswoisz sie z nową sytuacją i uda Ci się osiągnąc 5 z przodu bede trzymać kciuki!Naprawdę dziewczyny co niektórym zazdroszczę mobilizacji... Ja mam tzw. słomiany zapał... jak tylko kilogramy zaczna leciec w dol od razu zaczynam pozwalac sobie na więcej i to mnie gubi... chociaż tak zle jak teraz to nie bylo nigdy... zimą pracowałam w jednej z sieciówek i wracając z uczelni jechałam prosto do pracy po drodze zachaczając o jakiegos fast fooda, czesto po pracy o 23 też ;/ i nie ma co sie dziwić że ok. 8 kg mi przybylo...
|
|
#4589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz co ja mysle zze jestes na tyle silna kobieta ze zadna choroba ani nic innego cie nei powstrzyma i dopniesz swoich celow glowa do gory ja osobiscie bede trzymac za ciebie i z calych sil ci kibicowaca teraz ide zrobic budyn otrebowy dzis z malinami ]
|
|
#4590 |
|
Raczkowanie
|
Eldo ;*
kurczę, jakoś nie umiem wrócić do systematycznego zaglądania tutaj ;/ w zeszłym tygodniu zaczęłam dietę na dobre (wróciłam do wagi 52,1- wakacje) i w tydzień zgubiłam 2 kg (nie wiem jakim cudem). jak na razie nie ćwiczyłam, bo pogoda mnie dołowała ;/ ale dzisiaj za oknem bardzo ładnie i mam zamiar wybrać się na rower jutro idę na wesele, więc trzymajcie kciuki, żebym nie zjadła za dużo !
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:01.

jak ktoś bardzo chce wiedzieć czemu mnie zablokowali to tylko na pw mogę wyjaśnić...
parę dni temu ni z tego, ni z owego zobaczyłam na wadze 65kg... jadłam ładnie, dużo ćwiczyłam a waga wzrosła i to znacznie... do @ było daleko więc to nie to... poza tym byłam ospała, wręcz apatyczna więc wiedziałam, ze coś jest na rzeczy... no i miałam rację niestety 
. 

i w moim menu mam za dużo węgli.. muszę trochę odstawić..
jeśli keidyś uda mi się je ogarnąć to zajmę się resztą...
i to mnie gubi... chociaż tak zle jak teraz to nie bylo nigdy... zimą pracowałam w jednej z sieciówek i wracając z uczelni jechałam prosto do pracy po drodze zachaczając o jakiegos fast fooda, czesto po pracy o 23 też ;/ i nie ma co sie dziwić że ok. 8 kg mi przybylo...
i z calych sil ci kibicowac