|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#391 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Jak się zakochać w Polaku - pytam się doświadczonych
Prawdziwa dama krytyki się nie boi! eee, to nie tak było
![]() Nie pojmuję tego, jak bardzo niektóre kobity się nie szanują. A potem jest płacz i zgrzytanie zębami, bo sobie inną znalazł, ten piękny misio ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#392 |
Zakorzenienie
|
Szugar tej Barcelony to serio zazdraszczam. Do dziś mam dreszcze jak sobie jednego z drugim przypominam
![]() ![]() ![]() Dokładnie tak ![]() ![]() Oo na szybko klik! Edytowane przez Soso Czas edycji: 2011-08-05 o 09:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#393 |
Zakorzenienie
|
A moze sprobuj tak???
"Modlitwa o dobrego męża (dobrą żonę) do św. Józefa Święty Józefie! Dziękuję Ci, że jeszcze nie wyszłam za mąż. Święty Józefie, Ty wiesz w Bogu, kto ma być moim mężem, pomóż mi spotkać tego człowieka. Święty Józefie, spraw, żeby to był dobry mąż, który będzie mnie kochał i szanował tak, jak Ty kochałeś i szanowałeś Maryję. -Tu wstaw wymagania z pierwszego postu- Święty Józefie, doprowadź do zerwania każdą moją znajomość, która nie podoba się Panu Bogu. Święty Józefie, obiecuję Ci dochować czystości przed ślubem. Święty Józefie, obiecuję dać pierwszemu swojemu dziecku przynajmniej jako drugie imię Józef. Święty Józefie, obiecuję innym mówić, że tak dobrego męża mam dzięki Tobie. Amen!" Jak widac nic nie ma za darmo w dzisiejszych czasach. Wstrzemiezliwosc przed slubem, drugie imie Jozef no i wychwalanie pod niebiosa jakikolwiek by byl sa nieuniknione ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#394 |
*sportaddict*
|
kocham Barcelone, to moje najulubieńsze miejsce na świecie
![]() btw niedawno poznałam mieszkańca w.w. miasta i nie dość, że był wyględny, to jeszcze wysoki (a miałam szpile) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#395 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() W każdym razie zaraz wyedytuję pierwszy post, dodam soosoby poznania ![]() O nie, to ja wole pachnących picusiów glancusiów od brzydkich śmierdzieli. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#396 |
*sportaddict*
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#397 |
Zakorzenienie
|
Ale jest coś pomiędzy tymi skrajnościami - pachnący nie-brzydale, nie-picusie. Wiadomo, tyfusa sama bym nie chciała, ale facet picuś, co to ma więcej kosmetyków niż ja, jest dla mnie aseksualny.
![]() |
#398 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja bliska koleżanka modliła się w taki sposób i... w chwili obecnej jest w zakonie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#399 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#400 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Płakał mi wczoraj w rękawek "A mogłem zagadać ją na śmierć, to by się nie odezwaaaaaaaałaaaaa ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Tzn. ja kiedyś trafiłam na takie forum katolików, którzy mają kryzys w małżeństwie (np. zdrady czy tam coś tam), ale mimo wszystko chcą ratować małżeństwo. I tam były takie porady, np. jeśli mąż cię zdradza, to jest taka oto modlitwa, jakaś tam koronka do kogośtam i jechane. Także tego. ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#401 |
Zakorzenienie
|
No o tym mówię-jak zaczynam się czuć nieswojo i kopciuszkowato przy facecie, bo on siedzi w łazience przez 2 godziny, a ubrania dobiera pół [i ma większą szafę niż moja] to ja serdecznie podziękuję...
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#402 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#403 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#404 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#405 |
*sportaddict*
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#406 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#407 | |
Zakorzenienie
|
Nie do końca bo to były samotne podróże służbowe, bez możliwości zabrania towarzyszki co zaowocowało zresztą tym, że jego żona najmłodszego syna spłodziła ze znajomym, co stało się przyczynkiem do rozwodu
![]() Cytat:
![]() |
#408 |
Zakorzenienie
|
Ja Was tylko podczytuje, ale...kocham ten wątek!
![]() ![]()
![]() |
#409 | |||
Zakorzenienie
|
Żebys Ty wiedziała, co się dzieje na PW
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No i masz, założymy kółko kobiet ze spierdzielonym życiem uczuciowym ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#410 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jakie dziunie ![]() chociaż tej w jeansowych spodenkach nie zaliczyłabym do tego zacnego grona... podpis mistrzowski, pamiętam ten wątek;P
Edytowane przez nellady Czas edycji: 2011-08-05 o 10:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#411 |
Zakorzenienie
|
tak przy okazji, przypomniało mi się jak moja mama zawsze powtarzała, widząc faceta poniżej 185 - ale ten to ma niskie zawieszenie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#412 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak widać wszystko można sobie u świętych i Pana B. załatwić, nawet męża dobrego. To już chyba trzeba mieć coś ostro z głową, zeby takie modły odprawiać. I najwyższy stopień desperacji ![]() Cytat:
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=514377 A forum to http://www.kryzys.org/viewforum.php?...7e30c9f8f6b37d Są tam zaiste mocne motywy ![]() http://www.kryzys.org/viewtopic.php?t=6401 Chłop bije, pluje (!), wyzywa. Porada: może zmiana siebie na lepszą zmieni też podejscie męża. I stosowanie egzorcyzmowanej soli ![]() http://www.kryzys.org/viewtopic.php?t=5801 - chłop zostawia w ciąży. Porady: mężczyzna ma być głową rodziny, mąż zasługuje na zadowoloną żonę, wypatrywać momentów kiedy "pan mąż" chciałby jednak miło spędzić ze mną czas, znosić cierpliwie jego fochy i prowokacje jak już nie może na mnie patrzeć. Poczytaj, to Ci się od razu faceta odechce ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#413 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W kosciele dzis biznes cala para. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#414 |
Zakorzenienie
|
Ja się pisze na kółko kobiet ze spierdzielonym życiem uczuciowym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#415 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chociaż ostatnimi czasy podoba mi się chłopak poniżej 180, ale i tak jest ode mnie wyższy-mam 165 cm ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#416 |
Zakorzenienie
|
ooo no widzisz
![]() a mię tak naszły przemyślenia z rańca...że wiecie co? teraz to wszyscy fajni niestety zajęci. to trza poczekać kilka lat na drugi rzut- wiecie, rozwodnicy ![]() ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- a i jeszcze mi sie przypomnialo- ja jednego swojego tez na sympatii znalazlam jak kiedys bylam w desperacji- ale niski byl. u sie skonczylo:P |
![]() ![]() |
![]() |
#417 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=yoona;28567826]ooo no widzisz
![]() a mię tak naszły przemyślenia z rańca...że wiecie co? teraz to wszyscy fajni niestety zajęci. to trza poczekać kilka lat na drugi rzut- wiecie, rozwodnicy ![]() - mówisz Second Hand ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#418 |
Zakorzenienie
|
no nie wiem, nie wiem, ale mozna brać taką okoliczność pod uwagę. ja tam nie mam nic przeciwko, w końcu ludzie się rozstają z różnych powodów, a jak np nie ma dziecka z poprzedniego małżeństwa to biore
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#419 |
Zakorzenienie
|
W sumie są też tego plusy - bardziej doświadczeni? Wiedzą jak nie zadzierać z kobietą, co to znaczy PMS....hmmm...
a tak apropos - czy może mężczyzni znaleźliby wreszcie receptę na to, żeby znaleźć coś pośrodku - między brudasoburakiem a metroseksualnym zakupocholikiem? Gdzie Ci prawdziwi Mężczyźni przez Duże M.!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#420 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie mogę. Naprawdę nie mogę. Przeczytałam to o dziecku. I o litanii do - uwaga - Krwi Jezusa. I - uwaga - o głowie rodziny. Niedobrze mi jest, jak to czytam - mówię serio, mam mdłości. Cytat:
![]() Zistajesz drugą viceperezeską ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:56.