Spot PiSu - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-08-01, 07:46   #181
201705250955
Konto usunięte

Dot.: Spot PiSu

Ja o spocie... nie zdradzając swoich poglądów politycznych jasno chcę stwierdzić, że niestety te wszystkie spoty, czy to PSL, PiS, PO, SLD czy może PJN- one wszystkie są takie same. Większość porusza wielkie problemy, pokazuje, co będzie gdy wybierzemy danego przywódcę- a obiecują wiele. A taka opozycja to musi przecież atakować obóz rządzący, to samo przecież było i 4 lata temu.
Ja podchodzę bardzo swobodnie do spotów, ani mnie to grzeje, ani mnie to ziębi. Nie jeden polityk obiecywał/krzyczał/skandował, ple, ple, ple. A chodzi przecież o koryto. Nie będę przecież pisała, że partia, na którą głosuję nie liczy tylko na koryto.
Trzeba więc do tego podchodzić na spokojnie, żadne debaty przeciw i za PiSem nic nie pomogą, moje drogie, już niedługo łzawy, wzruszający i atakujący PiS spot PO z Tuskiem na czele. Zapraszam do oglądania.
201705250955 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-01, 09:34   #182
eeela
Raczkowanie

GG do eeela

Przeczytałam tylko pierwszą stronę wątku. Wiele osób zaraz po katastrofie mówiło, że jest to "zamach smoleński", a nie katastrofa. To jest masakra dopiero.

W ogóle, gdybym nie zobaczyła kto założył ten wątek, to wcale bym tu nie wlazła :P
Stary 2011-08-01, 09:42   #183
I am Rock
lokalna gwiazda

Nie chce mi się wierzyć-ale patrzył ktos wczoraj na Szkło Kontaktowe? Poleciałam do łazienki w czasie reklam i przysięgłabym, że słyszę kolejny spot, tym razem dotyczący p. Marii.
Powiedzcie mi, że się przesłyszałam!
I am Rock jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-01, 10:03   #184
karolynka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez I am Rock Pokaż wiadomość
Nie chce mi się wierzyć-ale patrzył ktos wczoraj na Szkło Kontaktowe? Poleciałam do łazienki w czasie reklam i przysięgłabym, że słyszę kolejny spot, tym razem dotyczący p. Marii.
Powiedzcie mi, że się przesłyszałam!
haha, a to dobre, jeśli okaże się, że to prawda.
Stary 2011-08-01, 10:38   #185
_vixen_
Zakorzenienie

W Szkle kontaktowym był kiedyś SMS, że w Polsce mamy premiera Kaczyńskiego i pana Tuska
_vixen_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-01, 13:23   #186
Callanthe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _vixen_ Pokaż wiadomość
W Szkle kontaktowym był kiedyś SMS, że w Polsce mamy premiera Kaczyńskiego i pana Tuska
No chyba żart oglądam Szkiełko, ale tego nie widziałam
Callanthe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-01, 15:49   #187
newmoongirl
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez eeela Pokaż wiadomość
Przeczytałam tylko pierwszą stronę wątku. Wiele osób zaraz po katastrofie mówiło, że jest to "zamach smoleński", a nie katastrofa. To jest masakra dopiero.

W ogóle, gdybym nie zobaczyła kto założył ten wątek, to wcale bym tu nie wlazła :P
Czyli liczyłaś, że będziesz miała radochę z czytania i okazję do pośmiania się, bo przecież jak coś się o śmieszność ociera, to to jest naturalny odruch? No widzisz, ja na to miałam nadzieję, a trafiłam na polityczną młockarnię...

newmoongirl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-01, 16:51   #188
Xarisa
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez muszynianka Pokaż wiadomość
Nad strumyczkiem gdzie pływają kaczuszki, siedzi mały pisior i moczy sobie nóżki...
Świetne!
Stary 2011-08-01, 20:05   #189
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolynka90 Pokaż wiadomość
Nie wypowiadam się na ten temat, bo sprawy nie znam.
A na temat tego, co uslyszysz od babci, z drugiej reki, choc w sumie nie wiadomo, co kto, jak powiedzial, ale juz sie wypowiesz.

Sobie pogugluj i zobacz wypowiedz Kutza

Cytat:
Nie twierdzę, że tylko RM plecie głupoty. Po prostu to jedno z takich rzetelnych źródeł informacji.
Jakos o dziwo, na RM sie skonczylo, jak to zwykle bywa w takich przypadkach o Rydzyku mozna wiele powiedziec, ale to, ze np. byl specjalista od ocieplania wizerunku spolecznego ZOMO z ramienia partii, to raczej nie. Ciekawe osoby w tych polskich mediach sa, gwarancji rzetelnosci i niewypaczonego przekazu - jak nie SBcki kapus, to podejrzany o to, a jak nie, to specjalista od propagandy z PZPR.

Cytat:
Ale to nie media zrobiły z ludzi, broniących krzyża postawionego po katastrofie, świrów. Oni się zachowali jak świry. Media to pokazały.
Bo świry mogą zdarzyć się po obu stronach barykady.
A skad wiesz, czy sie zachowywali, czy ich tak media przedstawily?
Cytat:
Ej, no ale co za filmiki Ty mi tu wkejasz? Ruch poparcia Palikota? Przecież każdy wie, że to są dopiero świry.
Akurat ta pani, ktora robi najwieksza obore, deklaruje sie jako zwolenniczka PO. MWzWM, ju nol?

Cytat:
Napisane przez Callanthe Pokaż wiadomość
Ja tam do Palikota nic nie mam. Mądry gość, inteligenty z pomysłem i z gadką, jedynie trochę wymyśla.
Ale jak już gada to na temat i w sumie mądrze
i tyle w temacie w sumie. No, mozna dodac jeszcze "pana juz nie ma"

Cytat:
Napisane przez _vixen_ Pokaż wiadomość
O dziwo, premier Mazowiecki, Bielecki, Pawlak, czy Oleksy nie wzbudzaja takich odczuc Ba, nawet premier z Krakowa, choc to byl w ogole niedoszly No ale, jak zwykle - do przywalenia Kaczorowi wszystko pasuje

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-01, 20:28   #190
karolynka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wyrak Pokaż wiadomość
A na temat tego, co uslyszysz od babci, z drugiej reki, choc w sumie nie wiadomo, co kto, jak powiedzial, ale juz sie wypowiesz.
I co w związku z tym? Kto, co, jak powiedział?
Facet prowadzący program w RM. Wystarczy.
Cytat:
A skad wiesz, czy sie zachowywali, czy ich tak media przedstawily?
Yy, bo widziałam?
Media nie wsadziły babki na krzyż pod pałacem prezydenckim, tylko sama tam wlazła i się do niego chciała przywiązać.
Cytat:
Akurat ta pani, ktora robi najwieksza obore, deklaruje sie jako zwolenniczka PO. MWzWM, ju nol?
Aj noł, i co z tego?
Stary 2011-08-01, 21:12   #191
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
I co w związku z tym? Kto, co, jak powiedział?
Facet prowadzący program w RM. Wystarczy.
No Kutz Senator, obecnie niezalezny, do senatu wszedl z listy PO. Przy czym, co innego jednak przenosne "on ma krew na rekach" a co innego "oni zabili niewinna kobiete"

Wiesz, ja sie nie dziwie twierdzeniom o taka czy inna odpowiedzialnosc polityczna Tuska, bo jakby nie patrzec:
- NIK odpowiedzialnoscia za ogranizacje lotow VIPow obarcza szefa kancelarii premiera Arabskiego
- za ministra Klicha polskie lotnictwo dotknela bezprecedensowa fala tragicznych katastrof Zreszta sam gen. Bialasik wnioskowal o konieczne zmiany w tej materii, bezskutecznie.

To oczywiscie Tusk odpowiada w takim stopniu, w jakim odpowiada jako przelozony. Chyba, ze tak jak media mu przychylne zakladamy, ze Donek nie jest za nic odpowiedzialny

Natomiast zogranizowana napredce wycieczka Tuska pare dni przed wizyta Kaczynskiego (bo to wbrew obiegowej opinii, Tusk sie tam niewiadomo po co niewiadomo kiedy pchal) ciezko inaczej niz proba zagrania na nosie konkurentowi politycznemu. W kontekscie pozniejszej katastrofy takie zagrania ciezko ocenic pozytywnie.

Cytat:
Yy, bo widziałam?
Media nie wsadziły babki na krzyż pod pałacem prezydenckim, tylko sama tam wlazła i się do niego chciała przywiązać.
To chyba ze

Cytat:
Aj noł, i co z tego?
To z tego, ze nie Ruch Poparcia Palikota, bo po tych to wiadomo czego sie spodziewac, tylko ze to wlasnie ta MlodziezWyksztalconaZWiel kichMiast

A pointa zostaje taka jak byla - jesli np. obrazisz uzytkownikow internetu, to strzez sie, jesli jestes Kaczynskim, w przeciwnym wypadku cisza

Szukalem opinii w prasie o spocie i wszedzie tylko raczej zdawkowe wpisy, tylko tu cos troche dluzszego:

Cytat:
Po spocie o prezydenckiej parze czas na film?

PiS nie zdradza, kto stworzył spot o Lechu i Marii Kaczyńskich "Oni zasługują na prawdę". I myśli o kontynuacji

Oficjalnie pierwszy raz spot "Oni zasługują na prawdę" został pokazany w telewizji w piątek wieczorem.

To miała być odpowiedź PiS na raport o katastrofie smoleńskiej przygotowany przez komisję Jerzego Millera. Ponaddwuminutowy film pokazuje zdjęcia Lecha i Marii Kaczyńskich, którzy zginęli 10 kwietnia 2010 r. To fotografie prywatne i zrobione podczas spotkań ze światowymi liderami. Ich autorami są fotografowie pary prezydenckiej Maciej Chojnowski i Maciej Osiecki.

– Te fotografie są publicznie dostępne. Nie mam nic przeciwko temu, gdy ktoś wykorzystuje je, by w godny sposób upamiętnić prezydenta Lecha Kaczyńskiego i jego małżonkę – mówi "Rz" Chojnowski.

Kto zrobił muzykę do spotu? Tego PiS nie zdradza. – Jest takie miejsce, gdzie kupuje się krótkie ścieżki dźwiękowe do filmów. I z tego wariantu skorzystaliśmy – dodaje poseł Adam Hofman, rzecznik prasowy PiS.

Według informatorów "Rz" partia chciała skorzystać z kompozycji znanych autorów. Nasz rozmówca wymienia m.in. Steve'a Jablonskyego, amerykańskiego kompozytora filmowego, ale zaznacza, że uznani twórcy okazali się zbyt drodzy.

– O szczegóły dotyczące spotu pytajcie producentów – ucina Hofman. Kto jest producentem? Tego zdradzić nie chce.

Nieoficjalnie w PiS mówi się, że osobą odpowiedzialną za przygotowanie filmiku był Stanisław Janecki, były redaktor naczelny "Wprost".

– To on prowadził rozmowy dotyczące produkcji i czuwał nad całością – mówi członek sztabu PiS.

Sam Janecki, choć regularnie widywany jest na imprezach organizowanych przez PiS, współpracy z partią zaprzecza.

– Nic o tym nie wiem, tego nie robiła nawet moja firma – zaznacza. Podkreśla, że wie, kto spot robił, ale nie może tego zdradzić. – To profesjonaliści z dużym doświadczeniem telewizyjnym – dodaje.

Czy spot mu się podoba? – Nie chcę go oceniać, bo widziałem inną, dłuższą wersję, prezentowaną podczas Kongresu Kobiet Prawicy (9 lipca – red.), a w telewizji puszczana jest wersja krótsza – mówi Janecki.

Spot skrytykowali politycy Platformy.

– To piękna historia małżeńska. Nie ma jednak nic, co oceniałoby prezydenturę Lecha Kaczyńskiego, która była słaba i nastawiona na konflikt – mówił w niedzielę w "Faktach po Faktach" Sławomir Nowak z Kancelarii Prezydenta.

Innego zdania jest konsultant polityczny Eryk Mistewicz. – Spot jest bardzo dobry– uważa. – Jego narracyjny charakter nawiązuje do emocji. I trafia do osób niezainteresowanych polityką.

Teraz działacze PiS myślą o jego kontynuacji – filmie utrzymanym w podobnej konwencji.

– Na razie rozmowy na ten temat mają charakter nieoficjalny, zastanawiamy się nad tym – mówi "Rz" jeden z polityków tej partii współodpowiedzialny za jej wizerunek w mediach. Oficjalnie PiS nie potwierdza, ale i nie zaprzecza.

– W założeniach spot ma formę zwiastunu. Czy będą kolejne spoty o tej tematyce albo coś więcej? Za wcześnie o tym mówić. Zobaczymy – ucina Hofman.

Nasi informatorzy z PiS mówią, że jeżeli zapadnie decyzja o pracy nad filmem, to będzie on gotowy najwcześniej jesienią.

– Co za dużo, to niezdrowo. Przesyt byłby szkodliwy dla komunikacji – ocenia Mistewicz.
http://www.rp.pl/artykul/695913-Po-s...na-film--.html

Niektorym zylki jak nic popekaja.

Jak juz pisalem, mnie o tam ani ziebi, ani grzeje, ale w sumie znajac mentalnosc przecietnego wyborcy, to moze chwycic. W koncu, wyborcy to takie zwierze co wybrali JFK przez lepszy garnitur w debacie prezydenckiej, czy Kwasniewskiego, bo plasal do disco-polo

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Stary 2011-08-02, 10:26   #192
I am Rock
lokalna gwiazda

No ale nadal pozostaje pytanie, czemu ten spot ma służyć?
Żebyśmy zapomnieli 0 spieprzaj dziadu
o konsultacjach z Jarosławem podczas negocjacji unijnych
o straszeniu pilota-ja cię wykończę-bo nie chciał lecieć tam , gdzie dzialania wojenne
o wizytowaniu krzaków na granicy gruzińsko-rosyjskiej
o fatalnych notowaniach przed nadchodzącymi wyborami
Przegrałby wybory jak nic, a PiS na ludzkiej śmierci żeruje

I proszę nie pisać-mnie żadna partia ni grzeje ni ziębi.
Jeśli tak jest, to po co zabierasz tu głos?
Stary 2011-08-05, 16:45   #193
muszynianka
Zakorzenienie

Jak podaje stacja Polsat News, nie żyje polityk Andrzej Lepper. Najprawdopodobniej popełnił samobójstwo. Informację tę potwierdził w rozmowie z TVN24 Janusz Maksymiuk.
muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-05, 16:59   #194
indja2
Zakorzenienie

Cytat:
Jak podaje stacja Polsat News, nie żyje polityk Andrzej Lepper. Najprawdopodobniej popełnił samobójstwo. Informację tę potwierdził w rozmowie z TVN24 Janusz Maksymiuk.
Zaskakująca informacja... niezależnie od mojej antypatii do tego Pana to współczuje rodzinie.
indja2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-05, 17:00   #195
muszynianka
Zakorzenienie

Ja podobnie. Podano do informacji publicznej że to była śmierć przez powieszenie.
Stary 2011-08-05, 17:02   #196
_vixen_
Zakorzenienie

Teraz będzie seria wspomnień i ten trzęsący się głosy Katarzyny Kolendy Zaleskiej...
_vixen_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-05, 17:12   #197
indja2
Zakorzenienie

Cytat:
Ja podobnie. Podano do informacji publicznej że to była śmierć przez powieszenie.
Na pewno news dnia i będą go wałkować do znudzenia albo do momentu kiedy coś gorszego się stanie.
indja2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-05, 17:15   #198
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez indja2 Pokaż wiadomość
Na pewno news dnia i będą go wałkować do znudzenia albo do momentu kiedy coś gorszego się stanie.
Byleby nie zrobić teraz z niego męża stanu...
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-05, 17:18   #199
Lady in Blue
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
Byleby nie zrobić teraz z niego męża stanu...
Jaruś na to nie pozwoli ...
mnie jedynie rozwala zawsze taki pogląd - wszędzie na zachodzie jest świetnie, krainy mlekiem i miodem płynące, tolerancja i dobry gust w każdej dzielnicy, a w tej Polsce to sam zaścianek i ludzi na Vogue'a nie stać

Lady in Blue jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-05, 17:20   #200
Linaewen
Zakorzenienie

A dziennikarze się go strrasznie słuchają
Mi o te rozmowy w studio chodzi, żeby się tak strasznie nie podniecali, bo się w końcu okaże najwpanialszym politykiem...
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
Stary 2011-08-05, 18:03   #201
I am Rock
lokalna gwiazda

Cytat:
Napisane przez Lady in Blue Pokaż wiadomość
Ciekawe, czy na pogrzeb pójdzie.
Stary 2011-08-05, 18:06   #202
muszynianka
Zakorzenienie

https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...0&postcount=21
Stary 2011-08-05, 19:04   #203
Callanthe
Zakorzenienie

Wstrząsająca informacja. Nie był dla mnie politykiem, którego uwielbiałam, był raczej z tych "neutralnych". Jednak współczuje rodzinie
Cóż, miał chłop problemy, chorobę syna, sąd, oskarżenia, jednak sądzę, że samobójstwo (i to jeszcze powieszenie!) to okrutna śmierć.

Cytat:
Dobra jesteś
Dzisiaj nakazał kolejne przeprosiny! Myślałam, że padnę na Faktach

Cytat:
nie żeby coś, ale żeby aż tak cenić Leppera?

---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ----------

Cytat:
Pewnie nie i jeszcze obwini o to Tuska

Ach, i jeszcze będzie kazał przeprosić
Callanthe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-05, 19:16   #204
Lady in Blue
Zakorzenienie

Cytat:
On od 1,5 roku pokazuje, że nic oprócz katastrofy Smoleńskiej go nie obchodzi...
mnie jedynie rozwala zawsze taki pogląd - wszędzie na zachodzie jest świetnie, krainy mlekiem i miodem płynące, tolerancja i dobry gust w każdej dzielnicy, a w tej Polsce to sam zaścianek i ludzi na Vogue'a nie stać

Lady in Blue jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-05, 20:04   #205
karolynka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wyrak Pokaż wiadomość
No Kutz Senator, obecnie niezalezny, do senatu wszedl z listy PO. Przy czym, co innego jednak przenosne "on ma krew na rekach" a co innego "oni zabili niewinna kobiete"
Znaczy się, wiesz, dla Ciebie to zwykła przenośnia, a dla mnie robienie wody z mózgu zapatrzonym w Rydzyka dziadkom.
Cytat:
To z tego, ze nie Ruch Poparcia Palikota, bo po tych to wiadomo czego sie spodziewac, tylko ze to wlasnie ta MlodziezWyksztalconaZWiel kichMiast
E tam, wszędzie znajdziesz psycholi, jak dobrze poszukasz.
Tyle tylko, że tych od krzyża nic nie pobije, jak dla mnie.
Stary 2011-08-05, 21:41   #206
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Co to ma do tego spotu ?

Cytat:
To chyba dobrze, Lepper mezem stanu to raczej nie byl ?

Cytat:
On od 1,5 roku pokazuje, że nic oprócz katastrofy Smoleńskiej go nie obchodzi...
A Ty akurat widzisz, co go obchodzi Najlepsza jest to obesja na punkcie wciskania kitu o rzekomej obsesji Kaczynskiego.

Wpisz sobie "Jaroslaw Kaczynski" w google, wiadomosci i tam stoi np. o wnioskach komisji Czumy, reakcji Kaczynskiego na nie, jego komentarzy nt. patologii wsrod PO w Walbrzychu, liscie do premiera o doplatach w rolnictwie, troche newsow o kampanii w roznych perspektyw itd. itp. ale jak widac, Ty tylko widzisz Smolensk i co tu kogo tylko obchodzi ?

Co do przeprosin - a gdzie sa teraz te wszystkie debesciaki, przekrzykujace sie w tym, jak to bylo starsznie, jaki naciski itd. itp. Takie obrzucanie blotem, to dopiero zenada.

Cytat:
Znaczy się, wiesz, dla Ciebie to zwykła przenośnia, a dla mnie robienie wody z mózgu zapatrzonym w Rydzyka dziadkom.
Oj, jakas Ty troskliwa o mozgi zapatrzonych dziadkow Cry me a river... O wode zamiast mozgow tych, ktorym wystepuje piana na slowo Kaczynski, to juz sie nie troszczysz ?

Dalej sie nie odnioslas do obrzydliwych pomowien Kutza, ale widze, ze Twoja wybiorcza troskliwosc stac jedynie na zajmowanie sie tymi spod krzyza i sluchaczami RM

Cytat:
Tyle tylko, że tych od krzyża nic nie pobije, jak dla mnie.
Jak nie, te debesciaki z tego video ich kasuja i tyle

Edytowane przez Wyrak
Czas edycji: 2011-08-05 o 21:49
Stary 2011-08-05, 22:01   #207
muszynianka
Zakorzenienie

Cytat:
Co to ma do tego spotu ?
a nic, ale politycznie się tu zrobiło ;p
Stary 2011-08-06, 09:22   #208
I am Rock
lokalna gwiazda

I tylko czekać jak Jaroslaw ogłosi, że śmierć Leppera ma słuzyć odwróceniu uwagi od katastrofy smoleńskiej i że PO za tym stoi.
Stary 2011-08-06, 09:26   #209
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
a nic, ale politycznie się tu zrobiło ;p
Sa przynajmniej dwa watki traktujace ogolnie o polityce, jesli nie wiecej tak przy okazji

Cytat:
I tylko czekać jak Jaroslaw ogłosi, że śmierć Leppera ma słuzyć odwróceniu uwagi od katastrofy smoleńskiej i że PO za tym stoi.
Jak juz pisalem - jak na razie, to w tym i innych watkach widac wasze obsesje na punkcie Jaroslawa, a nie obsesje Jaroslawa na punkcie czegokolwiek

Stary 2011-08-06, 09:36   #210
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości