Mam nowinę niesłychaną już niedługo będę mamą! WIOSENNE MAMY 2012 :) - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-06, 11:05   #1681
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Dot.: Mam nowinę niesłychaną już niedługo będę mamą! WIOSENNE MAMY 2012 :)

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
Aguśka, współczuję nocy i przeżyć. Całe szczęście, że to tylko sen i nic strasznego się nie stało
ciagle jakis stres...ale dobrze ze na strachu sie skonczylo.
16.05.2009 godz. 11:55
SZYMONEK

08.03.2012 GODZ. 18:47

Najpiękniejsze dni w moim życiu!

Aguśkaa83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-06, 11:26   #1682
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

a do mnie dzis zadzwonila wspolpracowniaca z roboty ze wczoraj nie zamknelam stoiska tzn gablot nie zamknelam na zamki tylko szyby zasunelam.... i sama mam to powiedziec menadzerce albo i nie ale nie wiadomo czy nic nie zginelo a ja chce aby mi umowe podpisali o prace bo narazie na zlecenie pracuje
o ja glupia
Stary 2011-08-06, 11:29   #1683
karolca
Zakorzenienie

Cytrynka, jedź do pracy i sprawdź czy wszystko jest ok (pamiętaj, nie ma co ufać współpracownikom).

Ja jestem niesamowicie płaczliwa
Oglądałam jakiś serial komediowy, mąż udawał przed żoną w szkole tańca, że nie potrafi tańczyć. Ona zmartwiona zaczęła wspominać jak tata uczył ją tańczyć jak była mała... i mąż porwał ją do tańca.
Normalnie tak mocno się spłakałam, jakby ktoś umarł

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-06, 11:42   #1684
prince_polo
Zakorzenienie

Emigra,karolca to ją wsumie jem to co piszecie z białego pieczywa zrezygnowałam już jak tylko się dowiedzialam o Ciazy. zresztą przed nią i tak bardzo rzadko Jadlam. teraz Pelnoziarnisty alam Razowy. chyba u mnie problem tkwi w owocach. bo zjem 3 brzoskwinie i 3 banany czasem słodyczy nie tykam od nich mnie odrzucilo chociaż to dobrze.
a ja dziś znowu kilka bananów kupiłam. więc rozłoże je i zjem po 1 dziennie a potem już nie będę kupować. ale najgorsze jest to że teraz smakują mi jak nigdy

aguskaa87 mi się dziś Snilo że Plamic zaczelam. w OGOLE dzień w dzień mam jakieś nie przyjemne sny

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
prince_polo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-06, 12:06   #1685
emigra
Zakorzenienie

Prince Polo
A bierzesz magnez? Bo banany zawieraja bardzo duzo magnezu (ale i wit. c i fosforu) Wydaje mi sie ze moze ciagnie Cie tak przez ten magnez, bo w koncu organizm w taki sposob pokazuje czego mu brakuje
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-06, 12:17   #1686
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomość
Prince Polo
A bierzesz magnez? Bo banany zawieraja bardzo duzo magnezu (ale i wit. c i fosforu) Wydaje mi sie ze moze ciagnie Cie tak przez ten magnez, bo w koncu organizm w taki sposob pokazuje czego mu brakuje
Nie biorę magnezu. a taki Rozpuszczalny też mógł by być? taki w tabletkach? Nawet tych witamin jeszcze nie zaczelam czekam na wizytę u gina

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2011-08-06, 12:29   #1687
Gizmiatko
Zakorzenienie

GG do Gizmiatko

Cytat:
Napisane przez budowniczka Pokaż wiadomość
Hej dowiedziałam się, że będę mamą i to już w wiosnę 2012r.

Byłam w szoku, dalej jestem. Pozytywne myśli, a jednak strach, że ja biore teraz odpowiedzialonośc za malutką istotkę.
Wszystkie moje plany (które były ważne odkładam na drugi plan). Nie zrozumcie mnie źle- ja się cieszę, ale jednak boję.

Dziś miałam szalony dzień, byłam na zakupach i już oglądałam wózki hehe projektowałam pokój dla chłopczyka i dziewczynki, rysowałam, dużo czytałam... Chyba oszalałam

PS. nie wiem czy to głupie, ale postanowiłam odrzucić wszystkie kosmetyki typu: lakiery do paznokci, żel dentystyczny, farba do włosów (a miałam się farbować ) Myslicie że przesadzam, czy to powinno się robić na początku ciąży, czy może już w bardziej zaawansowanej?

Pytam, bo na razie trzymam to w tajemnicy...

Buziaki dla przyszłych mamusi!
lakir na pazuach nie zaszkodzi farba do wlosow tez jesli nie ma amoniaku w sobie ;] dzie3cku nie jest tak łatwo zaszdkzoic lakiej na wlosach tez nie powinien chyba ze go wdychasz intensywnie ;]

---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------

Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
Emigra,karolca to ją wsumie jem to co piszecie z białego pieczywa zrezygnowałam już jak tylko się dowiedzialam o Ciazy. zresztą przed nią i tak bardzo rzadko Jadlam. teraz Pelnoziarnisty alam Razowy. chyba u mnie problem tkwi w owocach. bo zjem 3 brzoskwinie i 3 banany czasem słodyczy nie tykam od nich mnie odrzucilo chociaż to dobrze.
a ja dziś znowu kilka bananów kupiłam. więc rozłoże je i zjem po 1 dziennie a potem już nie będę kupować. ale najgorsze jest to że teraz smakują mi jak nigdy

aguskaa87 mi się dziś Snilo że Plamic zaczelam. w OGOLE dzień w dzień mam jakieś nie przyjemne sny
ja tez mam takie koszmary nocne ;/

24,07 - nasza data ;]
Szczęśliwa mama dwóch szkrabów

Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm
Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm

udało sie -moj wykres
Gizmiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-06, 12:49   #1688
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
Nie biorę magnezu. a taki Rozpuszczalny też mógł by być? taki w tabletkach? Nawet tych witamin jeszcze nie zaczelam czekam na wizytę u gina
Ja biore w tabletkach, zapotrzebowanie u kobiet w ciazy na magnez to 300-350 mg. Ale rozpuszczalny chyba tez moglby byc, tylko zebys taka dawke mniej wiecej przyjmowala. Magnez jest bardzo wazny w ciazy - zapobiega mikroskurczom macicy, skurczom ogolem miesni - wiele kobiet narzeka w ciazy na skurcze lydki najczesciej, a biorac mg sie temu zapobiega. Mi lekarz odrazu kazal brac magnez

co do snow, to i mi sie czesto sni ze plamnie/krwawie, ze ogolem jest cos nie tak z malenstwem niestety w dzien myslimy o nim, martwimy sie, a w nocy przeklada sie to na nasze sny. W ogole od kiedy jestem w ciazy to niekiedy mam tak glupie te sny, ze nic tylko boki zbijac, dzisiaj np mi sie snilo ze czyhalam w realu przy piekarni na chalwe i ja widzialam pociekla mi slinka a potem nie moglam jej znalezc i spotkalam kolezanke i przed nia uciekalam bo nie chcialam zeby mnie widziala i zeby mi chalwe zabrala
3270g, 47 cm
Stary 2011-08-06, 12:54   #1689
karolca
Zakorzenienie

Emigra, co za sen
Mi też śniły się jakieś głupoty, ale nie pamiętam już dokładnie.
Wiem, że na pewno śniło mi się, że mam problem z zębami i z dziąsłem, zrobiło się jakieś wielkie i opuszczone i bałam się, że stracę zęby, bo to wyglądało tak, jakby się zaczęło rozpuszczać, rozpływać... Bałam się strasznie. I za chwilę wszystko wróciło do normy.

Byłam w sklepie, jest tak parno i gorąco, że myślałam, że nie dojdę do domu. A teraz mi niedobrze jest

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2011-08-06, 13:12   #1690
engela
Raczkowanie

Hejo Dziewczynki
Ja już chyba oficjalnie mogę powiedzieć,że mam mdłości... rano znowu mnie dopadły chyba dlatego,że za szybko się zerwałam z łóżka
Pani w aptece powiedziała mi że nie ma żadnego leku na mdłości w ciąży bo to naturalne i ewentualnie mogę spróbować leków przeciw chorobie lokomocyjnej
Kupiłam witaminki i poleciałam po korzeń imbiru... może to mnie uratuje
Masakra jak niektórzy ludzie w pracy podchodzą do mnie spoceni czy z nieświeżym odechem to muszę nos zakrywać nie daje rady bo mną rzuca
engela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-06, 13:21   #1691
prince_polo
Zakorzenienie

To ja też będę brała magnez a może od razu zacznę te swoje witaminy co ? tam też powinien być magnez? czy lepiej sam ?

ją się ostatnio obudziłam to miałam mokro bo miałam erotyczny sen. z Tż w roli głównej oczywiście ale tak Swintuszylam że masakra. a co najlepsze przed ciążą mi się Tż nie śnił a teraz to co chwilę al.ao erotyk albo jakiś koszmar że gonie go gdzieś on ucieka we mgle i Talie głupoty.

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2011-08-06, 13:50   #1692
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Przewietrzylam sie z synkiem na spaceru i troche mi lepiej

Cytat:
Napisane przez engela Pokaż wiadomość
Hejo Dziewczynki
Ja już chyba oficjalnie mogę powiedzieć,że mam mdłości... rano znowu mnie dopadły chyba dlatego,że za szybko się zerwałam z łóżka
Pani w aptece powiedziała mi że nie ma żadnego leku na mdłości w ciąży bo to naturalne i ewentualnie mogę spróbować leków przeciw chorobie lokomocyjnej
Kupiłam witaminki i poleciałam po korzeń imbiru... może to mnie uratuje
Masakra jak niektórzy ludzie w pracy podchodzą do mnie spoceni czy z nieświeżym odechem to muszę nos zakrywać nie daje rady bo mną rzuca
no to witaj w gronie, mnie juz mecza mdlosci niecale dwa tyg...
odnosnie lekow: tez czytalam o lokomotiv, ale on jest p/wskazany w I trymestrze. Lepiej sie pomeczyc niz zaszkodzic dzidzi...
tak samo aviomarin mi lekarz w poprzedniej ciazy pozwolil a on tez jest p/wskazany w I trymestrze..
co mnie troche pomaga: 3 plasterki korzenia imbiru zalewam woda wrzaca i dolewam troche soku malinowego i pije conajmniej 2xdz.
Do tego przez caly dzien ssie jakiegos cukierka, lizaka czy podjadam sucharki.
Mnie juz wykanczaja te mdlosci, tez mam bardzo wyczulony wech, nawet jak ja troszke sie spoce to wydaje mi sie ze smierdze od innych tez bardzomi smierdzi w wc spedzam niezbedne minimum szybko zalatwiam sprawy bo nie moge dluzej...zarazmnie rwie..;/
Cytat:
To ja też będę brała magnez a może od razu zacznę te swoje witaminy co ? tam też powinien być magnez? czy lepiej sam ?

ją się ostatnio obudziłam to miałam mokro bo miałam erotyczny sen. z Tż w roli głównej oczywiście ale tak Swintuszylam że masakra. a co najlepsze przed ciążą mi się Tż nie śnił a teraz to co chwilę al.ao erotyk albo jakiś koszmar że gonie go gdzieś on ucieka we mgle i Talie głupoty.
oczywisci z tż w roli glownej
SZYMONEK

Stary 2011-08-06, 13:55   #1693
karolca
Zakorzenienie

Ja niezbędne minimum spędzam w kuchni. W łazience i w wc musi mi ładnie świeżością pachnieć. W łazience mam małe okno więc to duży plus.
Też podjadam jakieś chrupkie pieczywo, wafle ryżowe wielozbozowe, jakieś orzechy, rodzynki... cokolwiek. Muszę sobie zaparzyć herbatę imbirową i pić. Mam domowy sok malinowy, ale nie chcę go otwierać, wolę poczekać do zimy w razie jakiegoś przeziębienia go pić.

Ja teraz sobie leżę przy włączonym wiatraczku, bo nie mogę wytrzymać

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2011-08-06, 14:06   #1694
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Mnie zapachy przeszkadzają, ale dokładnie w tym znaczeniu: śmierdzą mi różne, i nie chcę ich czuć. Ale nie wywołują mdłości.

Właśnie zapiekankę wcinam obiadową
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-06, 14:07   #1695
karolca
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;28589806]Mnie zapachy przeszkadzają, ale dokładnie w tym znaczeniu: śmierdzą mi różne, i nie chcę ich czuć. Ale nie wywołują mdłości.

Właśnie zapiekankę wcinam obiadową [/QUOTE]
przygotowuję zupkę pomidorowa będzie dla TŻ, ja chciałam buraczkową a do tego ziemniaczki z podsmażoną cebulką
ale pomidorowa też może być.

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2011-08-06, 14:08   #1696
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Lubię pomidorową, szybkie danie
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-06, 14:14   #1697
emigra
Zakorzenienie

Cytat:

Sprawdz w skladzie tych Twoich witamin - w moich jest ale tylko 45 mg i musze brac dodatkowo.

A my na obiad mielismy dzisiaj chilli con carne po mojemu zaraz ide pod prysznic i bede sie zbierac powoli do tesciowki
3270g, 47 cm
Stary 2011-08-06, 14:19   #1698
prince_polo
Zakorzenienie

a ja miałam dzis kasze, pulpety z sosem i surówke tak,a kapusa papryka ogorki w occie
no i zjadlam tego banana reszte schowałam głeboko w szafke:pała:

---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------

Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomość
Sprawdz w skladzie tych Twoich witamin - w moich jest ale tylko 45 mg i musze brac dodatkowo.

A my na obiad mielismy dzisiaj chilli con carne po mojemu zaraz ide pod prysznic i bede sie zbierac powoli do tesciowki
u mnie w skladzie jest jod,witB1,B2,B6,B12,c,D3, E,biotyna,kwas pantotenowy,żelazo,miedz, cynk,mangan,
magnez 70mg,biotyna,kwas foliowy,nikotynamid,beta karoten

Cąły skład

To jak brac je czy czekac? nazwa feminatal N

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2011-08-06, 14:22   #1699
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
a ja miałam dzis kasze, pulpety z sosem i surówke tak,a kapusa papryka ogorki w occie
no i zjadlam tego banana reszte schowałam głeboko w szafke:pała:

---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------

u mnie w skladzie jest jod,witB1,B2,B6,B12,c,D3, E,biotyna,kwas pantotenowy,żelazo,miedz, cynk,mangan,
magnez 70mg,biotyna,kwas foliowy,nikotynamid,beta karoten

Cąły skład

To jak brac je czy czekac? nazwa feminatal N
mozesz chyba brac, tylko i tak magnezu tam malo wiec dodatkowo powinnas brac
3270g, 47 cm
Stary 2011-08-06, 14:49   #1700
engela
Raczkowanie

Aguśkaa83 Masz mdłości przec cały dzień?
Ja jak narazie tylko rano... i oby tak zostało... mi pomaga tylko zwykła,gorzka herbata.
Byłam w empiku nie mają już tych pamiętników ciąży .

Dziewczyny ja nie wiem co z tymi snami ! Ja się dzisiaj dwa razy budziłam bo mi się wydawało,że nie mam powietrza i się dusze...

Robicie mi takie smaka tymi obiadkami ...
A ja w pracy i mój obiad to dwa naleśniki ze szpinakiem z mikrofali

---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ----------

karolca Ty też jesz tak barsz z ziemniaczorami i smażoną cebulką?
Ja wyniosłam to z domu rodzinnego i wszyscy się dziwią...
Ale jak np.mój TŻ spróbował to polubił
Stary 2011-08-06, 15:00   #1701
karolca
Zakorzenienie

Cytat:

karolca Ty też jesz tak barsz z ziemniaczorami i smażoną cebulką?
Ja wyniosłam to z domu rodzinnego i wszyscy się dziwią...
Ale jak np.mój TŻ spróbował to polubił
Tak, bardzo tak lubię. I tak samo lubię zjeść szczawiową, z okraszonymi ziemniakami

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2011-08-06, 15:06   #1702
misia_25_26
Wtajemniczenie

czesc dziewczyny

witam nowe mamuski

wspolczuje wam tych wszystkich niedogodnosci zapachowych,ja mam to szczescie ze nic mi nie smierdzi bardziej niz normalnie
dzisiaj na obiad mam ogorkowa,wyslalam wczoraj meza do pl sklepu i mam obiad na 3 dni
posprzatalam juz mieszkanie,zrobilam pranie,ciacho, i zostala mi jeszcze lazienka,ale to chyba zostawie juz dla tz
snilo mi sie za na usg widzialam twarz naszego malenstwa i wygladalo jak tz

Edytowane przez misia_25_26
Czas edycji: 2011-08-06 o 15:22
misia_25_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-06, 15:17   #1703
budowniczka
Rozeznanie

Witam, wszystkie mamusie

Dziękuję za wszystkie odpowiedzi! Troszke mnie 'uspokoiłyście'
Dzisiaj odważyłam się powiedzieć 'tę' nowinę mojej bliźniaczce, powiedziałam gdyż jest już doświadczoną mamusią i jestem opiekunką prawną jej dziecka w dodatku ta więź i zaufanie Narazie z mężem nie rozmawiałam, ale wiem, że będzie się cieszył, to on zawsze mnie 'namawiał' do dziecka.

Czekam na tę chwilę, gdy będziemy już razem.

Jesli chodzi o witaminy to jestem pod stałą kontrolą lekarza, więć nie mogę się porównywać z Wami... a tak bym chciała.

Dziś mam jakiś dziwny napad radości.

Na razie śledzę wątek, bo nie jestem w temacie i chcę uzyskać więcej informacji.
Pozdrawiam i całuję.

---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ----------

Acha, szokiem jest dla mnie to, że przez rok staraliśmy się o dziecko... Potem zdecydowaliśmy, że damy sobie narazie odetchnąć, również lekarz zalecił przerwę... i teraz pół roku minęło i jestem w ciąży...
budowniczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-06, 15:25   #1704
kumkura
Rozeznanie

Cytat:
Witam, wszystkie mamusie

Dziękuję za wszystkie odpowiedzi! Troszke mnie 'uspokoiłyście'
Dzisiaj odważyłam się powiedzieć 'tę' nowinę mojej bliźniaczce, powiedziałam gdyż jest już doświadczoną mamusią i jestem opiekunką prawną jej dziecka w dodatku ta więź i zaufanie Narazie z mężem nie rozmawiałam, ale wiem, że będzie się cieszył, to on zawsze mnie 'namawiał' do dziecka.

Czekam na tę chwilę, gdy będziemy już razem.

Jesli chodzi o witaminy to jestem pod stałą kontrolą lekarza, więć nie mogę się porównywać z Wami... a tak bym chciała.

Dziś mam jakiś dziwny napad radości.

Na razie śledzę wątek, bo nie jestem w temacie i chcę uzyskać więcej informacji.
Pozdrawiam i całuję.

---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ----------

Acha, szokiem jest dla mnie to, że przez rok staraliśmy się o dziecko... Potem zdecydowaliśmy, że damy sobie narazie odetchnąć, również lekarz zalecił przerwę... i teraz pół roku minęło i jestem w ciąży...
To już chyba norma, że jak się odpuszcza, to potem po prostu jest i już Kuzynka pierwsze dziecię ma z inseminacji, a następne tak właśnie, bezstresowo, wyszło i już
Co do witamin, ja łykam tylko kwas foliowy i tak zostanie, bo jem zdrowo, zresztą poczekam do wyników badań i następnej wizyty (19.08).
Stary 2011-08-06, 15:51   #1705
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Maz wlasnie mi pojechal po frytki i zapiekanke bo mam straszna chcice na cos tak niedobrego

Cytat:
Ja niezbędne minimum spędzam w kuchni. W łazience i w wc musi mi ładnie świeżością pachnieć. W łazience mam małe okno więc to duży plus.
Też podjadam jakieś chrupkie pieczywo, wafle ryżowe wielozbozowe, jakieś orzechy, rodzynki... cokolwiek. Muszę sobie zaparzyć herbatę imbirową i pić. Mam domowy sok malinowy, ale nie chcę go otwierać, wolę poczekać do zimy w razie jakiegoś przeziębienia go pić.

Ja teraz sobie leżę przy włączonym wiatraczku, bo nie mogę wytrzymać
no to u mnie kuchnia tez sie wlicza w niezbedne minimum...
ja mam czysto w wc jednak czuje ze to wc nie potrafie tego wyjasnic. Ty masz super z tym okienkiem.
a poza tym perfumy mi smierdza, nawet antyperspirant ma mocny zapach ale uzywam, tego sie nie da opisac jak czuje zapach kazdego elementu mojego mieszkania.
Pewnie to tak zostalo zakodowane zeby moze chronic ciezarna, mysle ze celowo jest tak wyczulony wech.
Cytat:
Aguśkaa83 Masz mdłości przec cały dzień?
Ja jak narazie tylko rano... i oby tak zostało... mi pomaga tylko zwykła,gorzka herbata.
Byłam w empiku nie mają już tych pamiętników ciąży
sprawdz jeszcze na allegro moze tam sa...
a mdlosci mam przez caly dzien.
Najgorzej jest rano, po nocy jak jestem na czczo.
Jednak caly dzien to sie utrzymuje.
No i zauwazylam ze nie moge dopuscic zeby byc bardzo glodnym bo wtedy sie jeszcze bardziej nasilaja mdlosci.
Cytat:
Witam, wszystkie mamusie

chyba czesto sie tak zdarza ze wtedy kiedy sie specjalnie nie staramy to wychodzi..mysle ze psychika odgrywa tu duza role.
A mezowi jak powiesz to sie bardzo ucieszy na pewnonie trzymaj go tak dlugo w niepewnosci
SZYMONEK

Stary 2011-08-06, 16:02   #1706
karolca
Zakorzenienie

na szczęście zapach mojego antyperspirantu pomimo iż mocny, to jest dla mnie ok.
Podobnie jak perfum. Wszyscy go czują a ja go w ogóle nie czuję. Ani na skórze, ani na ubraniu. Jest dość intensywny, a jednak. I całe szczęście, bo jest to jedyny zapach używany przeze mnie od prawie 3 lat

Z witamin dostałam PregnaPlus, jako uzupełnienie diety w wielonienasycone kwasy tłuszczowe. Mają kwas foliowy, wit. B6 i 12, żelazo, cynk i jod.
Lekarz powiedział, że nie mam brać innych witamin, bo wyniki mam ok. Zobaczymy po następnej wizycie.

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2011-08-06, 16:04   #1707
budowniczka
Rozeznanie

Wiem, wiem Tylko chcę, żeby wrócił z pracy, na spokojnie...
budowniczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-06, 16:21   #1708
engela
Raczkowanie

Cytrynka Wa_Wa
Widzę ,że jesteś tak samo zakręcona jak ja...
Wczoraj wracałam z kolegą do domu po pracy i w połowie drogi mi się przypomniało,że przecież ja przyjechałam na rowerze!
No i drałowałam z powrotem po niego a byłam padnięta po 12,5 h roboty
Stary 2011-08-06, 17:11   #1709
kumkura
Rozeznanie

Cytat:
na szczęście zapach mojego antyperspirantu pomimo iż mocny, to jest dla mnie ok.
Podobnie jak perfum. Wszyscy go czują a ja go w ogóle nie czuję. Ani na skórze, ani na ubraniu. Jest dość intensywny, a jednak. I całe szczęście, bo jest to jedyny zapach używany przeze mnie od prawie 3 lat
jaki, jaki? bo szukam dla siebie jakiś fajnych perfum i zdecydować się nie mogę w ogóle co polecacie dziewczyny??czym się pachnicie?
Cytat:
Cytrynka Wa_Wa
Widzę ,że jesteś tak samo zakręcona jak ja...
Wczoraj wracałam z kolegą do domu po pracy i w połowie drogi mi się przypomniało,że przecież ja przyjechałam na rowerze!
No i drałowałam z powrotem po niego a byłam padnięta po 12,5 h roboty
dobre
U mnie po mdłościach Wytrwajcie jeszcze trochę i będzie po wszystkim
Stary 2011-08-06, 17:22   #1710
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kumkura Pokaż wiadomość
jaki, jaki? bo szukam dla siebie jakiś fajnych perfum i zdecydować się nie mogę w ogóle co polecacie dziewczyny??czym się pachnicie?

dobre
U mnie po mdłościach Wytrwajcie jeszcze trochę i będzie po wszystkim
używam Passion Dance z Avonu.

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości