Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.2012 - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł do nowego wątku
Rusza nam się cały brzuszek - to tak fika nasz maluszek - mamy styczeń-luty 2012r 31 53,45%
Zawsze do pomocy gotowe, mamusie styczniowo-lutowe 0 0%
Nasze fasolki rosną silne i zdrowe- Mamusie styczniowo-lutowe 2012 3 5,17%
Połowa ciąży już za nami, niedługo będziemy mamusiami. Mamusie styczeń-luty 2012 24 41,38%
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-06, 12:49   #1411
uska000
Zadomowienie

Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201

a mi sie nudzi i mam dola;/
tz pojechal do dodatkowej roboty a mikelismy spedzic dzien razem
caly tydzien sama i jeszcze weekend;/

http://www.suwaczek.pl/cache/b034e10552.png
uska000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-06, 12:50   #1412
Lucy1111
Zakorzenienie

Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201

Cytat:
Napisane przez uska000 Pokaż wiadomość
mój Tż poszedł na 14:00 do pracy. jutro to samo. siedzę i myślę co tu robić. sprzątać mi się nie chce
Lucy1111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-06, 12:53   #1413
uska000
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lucy1111 Pokaż wiadomość
mój Tż poszedł na 14:00 do pracy. jutro to samo. siedzę i myślę co tu robić. sprzątać mi się nie chce
a ja mam posprzatane ugotowane;/ i juz calkiem nie wiem co ze soba zrobic;/
ile mozna ogladac tv albo siediec na kompie;/

Stary 2011-08-06, 12:57   #1414
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

a moj TZ z moim tatą montują nam drzwi na dole na klatce schodowej.... bo na razie mielismy wejscie do przepokoju prosto z dworu a teraz dobudowalismy klatke na zewnątrz... jest duza i na dole będzie spokojnie stał sobie wózek na górze jeszcze zmieści mi się dodatkowa szafa na kurtki i gites majonez tylko jeszcze trzeba wykończyc... jest dach, jest ocieplenie, okna i drzwi-musimy jeszcze sciany machnąć i cos na schody ale chyba juz nie w tym roku... wazne,ze nam nie bedzie wiało prosto z dworu i nie bedzie snieg leciał i deszcz jak sie drzwi otworzy...

ale dzis duszno
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-06, 13:06   #1415
AgaMili
BAN stały

Dziewczyny a ja mam dzisiaj WYJATKOWO dobry humor . Wlasnie wynajelam mieszkanie i ostatnio bardzo dobrze mi idzie poza tym wczoraj bylismy w IKEii i kupilismy meble do kuchni. Wlasnie maz od rana siedzi w niej i montuje je oraz maluje sciany. A ja za godzinke koncze prace. Po drodze wstapie kupic Milence zaslony z ksiezniczkami do pokoju i szynke w polskim sklepie i weekend . Szkoda ze dzis pochmurno bo Mili chciala sie kapac z basenie. Moze jutro bedzie sloneczko.A i jutro moj maly braciszek przyjezdza (11lat) "na basen" z Milenka . A wczoraj caly dzien wariowali w jego ogrodku u dziadkow na trampolinie bo moj tato im kupil taka duza
A no i wczoraj mialam przyjemna nocke z tz
Cytat:
Napisane przez annyonne Pokaż wiadomość
I po wizycie. Nie wiem dlaczego człowiek tak się stresuje niepotrzebnie przed każdą wizytą ale to pewnie się nie zmieni U mnie i dzieciątka wszystko w jak najlepszym porządku, troszkę bałam się o morfologię bo z tym moim zdrowym odżywianiem tak nie za bardzo... Ale na szczęście wszystko w normie, widać witaminki pomagają A teraz w ramach szczerej poprawy wygrzebałam sokowirówkę i zrobiłam cały dzbanek soczku z marchewki i jabłek, pychota ale na obiad i tak placki ziemniaczane będą

BebiBebi wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia, niech ten dzień będzie dla Was wyjątkowy i niezapomniany!
Gratulacje udanej wizyty
Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Kupiłam wór ciuchów za całe 20 zł następne zakupy ubrankowe za miesiąc

Piersi rosną do 16 tygodnia i zaczynają produkować się siarę (tak pisze w książeczce którą dostałam od gina) Jakbyś dobrze nacisnęła, to wyleci taki przezroczysty płyn
ja jutro ide na boot sale i moze w koncu cos dla dzidzi upoluje
Cytat:

Cytat:
AgaMili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-06, 13:09   #1416
Lucy1111
Zakorzenienie

Cytat:
a ja mam posprzatane ugotowane;/ i juz calkiem nie wiem co ze soba zrobic;/
ile mozna ogladac tv albo siediec na kompie;/
ja dostałam od koleżanki książkę "ciąża dla bystrzaków", więc w wolnej chwili czytam.
Do miasta boję się sama wychodzić, bo mam schizy, że zasłabnę, albo puszczę pawia
Stary 2011-08-06, 13:19   #1417
uska000
Zadomowienie

Lucy ja kupilam gazetke jakas to przejrze, pogoda sie zpsula deszcz zaczal padac ciekawe czy u mnie w kosciele jakis slub dzisiaj, moze sobie chociaz popatrze

wlaczylam z nudow pol pralki prania;p

Aga fajnie ze Ci dobrze idzie i ze wszystko sie git uklada

Neska fajnie miec taki ganek bo i wozek zostawisz i buty i sie tak nie bedzie nioslo z dworu

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-06, 13:19   #1418
kamciurka
Zakorzenienie

hej
kilka dni mnie nie bylo a potem prawie tyle samo co mnie nie bylo to nadrabialam
odnosnie imion to moj TZ wymarzyl sobie juz kiedys dla dziewczynki Nadia i tu gdzie mieszkamy teraz od roku na 11 mieszkan sa juz 2 Nadie, jedna mieszka obok nas i ma 6 miesiecy , no ale nie bedziemy zmieniac planow ze wzgledu na sasiadow...
ja mam paczke pampersow juz bo TZ jak sie dowiedzial ze jestem w ciazy to kupil jak byl na zakupach tak by wyrazic swoje zadowolenie hehehe a tak poza tym to tez nic nie mam...
w poniedzialek odbieram wszystkie wyniki tokso, hiv, hcv a w srode Pappa trzymajcie kciuki by wszystko bylo ok

Niki

Alex
kamciurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-06, 13:23   #1419
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Moje już od kilku lat produkują śladowe ilości nawet miałam w tym kierunku konsultację onkologiczną, ale po prostu organizm chciał już rodzić
naprawdę??? bo wydzielina która jest przed ciążą, to znak, że dzieje się coś niedobrego ponoć ale dobrze, że okazało się, że to było to, co trzeba
A ja się cieszę jak głupia, że mam 'coś' w cyckach
Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Wczoraj kosmetyczka (mam ładne, naturalne pazurki), dzisiaj fryzjerka i za 2,5 godziny na ślub i wesele znajomych
Mąż już pojechał (gra na tym ślubie), a mnie czeka dotarcie do Kościoła w szpilach
Poza tym to rano miałam pierwsze od dwóch tygodni
ojj, już nie powinnaś mieć, a tu takie cyrki? może coś małemu nie podpasowało? Super, że zadbałaś o wygląd, od razu lepiej się człowiek czuje, nie? wybaw się dobrze ale i uważaj!!
Cytat:
Napisane przez AgaMili Pokaż wiadomość
Dziewczyny a ja mam dzisiaj WYJATKOWO dobry humor . Wlasnie wynajelam mieszkanie i ostatnio bardzo dobrze mi idzie poza tym wczoraj bylismy w IKEii i kupilismy meble do kuchni. Wlasnie maz od rana siedzi w niej i montuje je oraz maluje sciany. A ja za godzinke koncze prace. Po drodze wstapie kupic Milence zaslony z ksiezniczkami do pokoju i szynke w polskim sklepie i weekend . Szkoda ze dzis pochmurno bo Mili chciala sie kapac z basenie. Moze jutro bedzie sloneczko.A i jutro moj maly braciszek przyjezdza (11lat) "na basen" z Milenka . A wczoraj caly dzien wariowali w jego ogrodku u dziadkow na trampolinie bo moj tato im kupil taka duza
A no i wczoraj mialam przyjemna nocke z tz

ja jutro ide na boot sale i moze w koncu cos dla dzidzi upoluje
U nas za to parno i razi tak, że chce się kąpać w takim basenie
Ooo trampolina dobra rzecz! dużo osób kupuje dzieciakom, a niech się wyszaleją!
Ja nockę z mężem będę mieć za tydzień, w końcu i nareszcie przyjeżdża po 4 tyg!

Pochwal się zakupami w razie co! I trzymam za fajne ciuszki!

Chwalę się ubranka kupiłam za całe 20 zł w rozmiarach 62 i w górę, to co mi się podobało, to brałam następne zakupy za miesiąc, kiedy będzie nowy towar i się stary wyprzeda ( jak byłam tydzień temu pooglądać i zorientować się cenowo, to dziś widzę, że nic nie ubyło, ani nie przybyło więc będę zakupy takie robić raz na jakiś czas )
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC01010.jpg (89,8 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01011.jpg (98,8 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01012.jpg (79,0 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01015.jpg (70,1 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01016.jpg (103,0 KB, 33 załadowań)

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-06, 13:29   #1420
uska000
Zadomowienie

Agatku super te ciuszki.. i za takie pieniadze

Stary 2011-08-06, 13:33   #1421
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Agatku super te ciuszki.. i za takie pieniadze
dziś było po 1-2 zł, to wzięłam to, co mi się podobało tydzień temu hihihi- a jakość rewelacja! Były jeszcze kolory niebieski/różowy, a zielonych, żółtych itp brak

Odkryłam też u nas w Toruniu sklep PEPCO a tam ciuszki- nówka i ceny są rewelacyjne dla dzieciaczków, a wybór świetny, więc też tam pewnie coś upoluję

Edytowane przez *Agatek*
Czas edycji: 2011-08-06 o 13:35
Stary 2011-08-06, 13:46   #1422
AgaMili
BAN stały

Cytat:
naprawdę??? bo wydzielina która jest przed ciążą, to znak, że dzieje się coś niedobrego ponoć ale dobrze, że okazało się, że to było to, co trzeba
A ja się cieszę jak głupia, że mam 'coś' w cyckach

ojj, już nie powinnaś mieć, a tu takie cyrki? może coś małemu nie podpasowało? Super, że zadbałaś o wygląd, od razu lepiej się człowiek czuje, nie? wybaw się dobrze ale i uważaj!!

U nas za to parno i razi tak, że chce się kąpać w takim basenie
Ooo trampolina dobra rzecz! dużo osób kupuje dzieciakom, a niech się wyszaleją!
Ja nockę z mężem będę mieć za tydzień, w końcu i nareszcie przyjeżdża po 4 tyg!

Pochwal się zakupami w razie co! I trzymam za fajne ciuszki!

Chwalę się ubranka kupiłam za całe 20 zł w rozmiarach 62 i w górę, to co mi się podobało, to brałam następne zakupy za miesiąc, kiedy będzie nowy towar i się stary wyprzeda ( jak byłam tydzień temu pooglądać i zorientować się cenowo, to dziś widzę, że nic nie ubyło, ani nie przybyło więc będę zakupy takie robić raz na jakiś czas )
Ale super zakupy za taka cene w sam raz dla noworodka

Jeszcze 15 minut i wolne do poniedzialku ale te tygodni mi leca . W czwartek zaczynam 5. miesiac

Wiecie co? Dzis spotkalam znajoma ktora nie widzialam 3 lata. Moj maz pracowal z jej tz i wiedzielismy ze jest w ciazy. Jak sie dziecko urodzilo dalismy im ubranka po Milence i wozek sprzedalismy. A dzis pierwszy raz to dziecko widzialam i .. jest czarne A z tym tz juz nie jest, rozstali sie. Ciekawe czy mial zdziwko przy porodzie czy wiedzial

Edytowane przez AgaMili
Czas edycji: 2011-08-06 o 13:47
Stary 2011-08-06, 13:53   #1423
MMONIKA9
Wtajemniczenie

Cytat:
Cześć

Przyszłam się pochwalić. Piersi produkują siarę ale jestem dumna z tego małego faktu
Dlatego mnie tak sutki swędziały za dnia, ojej strasznie... a bolą w nocy, jak śpię. Też tak macie?

kochana, szczerze, nie znam osoby, która zachwala huggiesy, są gorsze od biedronkowych, odczepiają się, przesiąkają- nie ryzykuj
my właśnie pisałyśmy o tych biedronkowych pieluchach ze sie przelewają

---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ----------

Cytat:
Kupiłam wór ciuchów za całe 20 zł następne zakupy ubrankowe za miesiąc

Piersi rosną do 16 tygodnia i zaczynają produkować się siarę (tak pisze w książeczce którą dostałam od gina) Jakbyś dobrze nacisnęła, to wyleci taki przezroczysty płyn
piersi w sumie pod wpływem wzrostu progesteronu rosną już od samego początku natomiast siara zaczyna sie wytwrazać od 7mc ale to u każdej kobiety inaczej jedna będzie mieć troche wcześniej inna pózniej ale tak koło 7mc zaczyna sie tworzyć

---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ----------

BebiBebi Wszystkiego Najlepszego na Nowej Drodze Życia !!!!!!!!!
Stary 2011-08-06, 13:55   #1424
AgaMili
BAN stały

Spadam do domu. Milego popoludnia
Stary 2011-08-06, 13:58   #1425
MMONIKA9
Wtajemniczenie

A tak w ogole dzien dobry mamusie ja od samego rana śniadanko i wielkei sprzątanie wysprzątałam pokoje kuchnie łazienke jechałam po lodówkę niedawno wróciłam wyczyściłam ją i jestem padnięta na nic już sił nie mam trochę dzis przesadziłam z tymi porządkami ale sie ciesze z ew końcu starej lodówki się pozbęde w końcu coś porządnego będzie nie jest nowa bo używana ale w owiele lepszym stanie niż moja, moja to taki stary model ze ma jeszcze zarażalnik malutki w lodówce, nogi mnei bolą a dziś u nas znowu duchota okropna padam na twarz muszę trochę odpocząć
Stary 2011-08-06, 14:00   #1426
uska000
Zadomowienie

Cytat:
Ale super zakupy za taka cene w sam raz dla noworodka

Jeszcze 15 minut i wolne do poniedzialku ale te tygodni mi leca . W czwartek zaczynam 5. miesiac

Wiecie co? Dzis spotkalam znajoma ktora nie widzialam 3 lata. Moj maz pracowal z jej tz i wiedzielismy ze jest w ciazy. Jak sie dziecko urodzilo dalismy im ubranka po Milence i wozek sprzedalismy. A dzis pierwszy raz to dziecko widzialam i .. jest czarne A z tym tz juz nie jest, rozstali sie. Ciekawe czy mial zdziwko przy porodzie czy wiedzial
o cholerka;p to ladnie ale to chyba czeste w anglii i irlandii;p
jak bylam to pamietaam ze jedna znajoma tez odwalila taki numer z pakistanem;p

milego weekendu

---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ----------

Cytat:
Napisane przez MMONIKA9 Pokaż wiadomość
A tak w ogole dzien dobry mamusie ja od samego rana śniadanko i wielkei sprzątanie wysprzątałam pokoje kuchnie łazienke jechałam po lodówkę niedawno wróciłam wyczyściłam ją i jestem padnięta na nic już sił nie mam trochę dzis przesadziłam z tymi porządkami ale sie ciesze z ew końcu starej lodówki się pozbęde w końcu coś porządnego będzie nie jest nowa bo używana ale w owiele lepszym stanie niż moja, moja to taki stary model ze ma jeszcze zarażalnik malutki w lodówce, nogi mnei bolą a dziś u nas znowu duchota okropna padam na twarz muszę trochę odpocząć
Monia uwazaj na siebie! bo to tak nie zdrowo! choc kto to mowi ja sama jak wpadne w trans to dopiero jak sie slabo czuje to mi sie przypomina ze w ciazy jestem i troche wolniej i mniej

Stary 2011-08-06, 14:04   #1427
MMONIKA9
Wtajemniczenie

nooooo ja nie powinnam w sumie tak szaleć ale za każdym razem tak po łebkach jade i potem tak wygląda jak wygląda czyli tak jak by w ogole nie było sprzątane ale raz raz raz i już mam wszystko pięknei ogarnięte teraz trochę odpoczynku i biorę się za obiadek a potem jakaś drzemka dziś mówiłam tż że za 5 dni zaczyna mi się 6mc ehh takei dziwne uczucie że to już tak nie dużo zostało do końca
Stary 2011-08-06, 14:08   #1428
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MMONIKA9 Pokaż wiadomość
piersi w sumie pod wpływem wzrostu progesteronu rosną już od samego początku natomiast siara zaczyna sie wytwrazać od 7mc ale to u każdej kobiety inaczej jedna będzie mieć troche wcześniej inna pózniej ale tak koło 7mc zaczyna sie tworzyć
Mi w książeczce pisze, że od 16 tyg produkcja siary i ja ją już mam, a jutro zaczynam 17 tydzień

Stary 2011-08-06, 14:11   #1429
MMONIKA9
Wtajemniczenie

Cytat:
Mi w książeczce pisze, że od 16 tyg produkcja siary i ja ją już mam, a jutro zaczynam 17 tydzień

wiec mówie każda kobieta ma inaczej ja mam już 20 tydz i jeszce nie mam mam dużo znajomych co były w ciązy i siara zaczeła im się tworzyć dopiero po 24-25 tyg ciązy to wszystko zależy od organizmu od hormonów
Stary 2011-08-06, 14:13   #1430
anankee
Rozeznanie

Agatek nie chcę cię martwić ale obecność siary przed porodem nie ma nic wspólnego z późniejszą laktacją nie jest to żadnym wyznacznikiem, że bedziesz miala dużo mleka, ale tego ci oczywiscie życzę, bo to piękne karmic piersią.
Ja przy pierwszej ciąży nie miałam ani kropli siary przed porodem, nawet po naciśnięciu sutka nic nie wypływalo, a pokarm pojawił się po porodzie i mialam go tyle że aż tryskało i robiłam zapasy do zamrażarki.

Emi!

anankee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-06, 14:13   #1431
Lucy1111
Zakorzenienie

Agatka, ale ładne te ciuszki!! widać, że w dobrym stanie... i za takie pieniądze
Nie masz problemu z wyborem rozmiaru? Bo ja nie wiem ile czego na jaki rozmiar kupować
Stary 2011-08-06, 14:28   #1432
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anankee Pokaż wiadomość
Agatek nie chcę cię martwić ale obecność siary przed porodem nie ma nic wspólnego z późniejszą laktacją nie jest to żadnym wyznacznikiem, że bedziesz miala dużo mleka, ale tego ci oczywiscie życzę, bo to piękne karmic piersią.
Ja przy pierwszej ciąży nie miałam ani kropli siary przed porodem, nawet po naciśnięciu sutka nic nie wypływalo, a pokarm pojawił się po porodzie i mialam go tyle że aż tryskało i robiłam zapasy do zamrażarki.
Ale ja tutaj o żadnej laktacji nie mówię. Będzie co ma być... Tylko cieszę się, że zaczęła być już ta siara i tyle
Cytat:
Agatka, ale ładne te ciuszki!! widać, że w dobrym stanie... i za takie pieniądze
Nie masz problemu z wyborem rozmiaru? Bo ja nie wiem ile czego na jaki rozmiar kupować
Wybierałam 62 i w górę, to co mi się widziało
Zalecają kupować ciuszki od rozmiaru 62, chodź dzidzia może urodzić się znacznie mniejsza i wtedy będzie trzeba albo podwijać rękawki, albo dokupić coś A z ciuszkami na początek bez przesady, niech nie będzie 10x body w rozmiarze 62 itp bo dziecko szybko wyrasta a on nie pobrudzi takiego ciuszka za szybko, już dziewczyny mówiły o tym bodajże

Stary 2011-08-06, 14:30   #1433
uska000
Zadomowienie

nazarlam sie frytek z surowkami i leze kolami do gory..
za duzo zjadlam ale takie pycha.. zamowilam tez sobie cienko rozbita piers a przywiezli mi w ogole nie rozbita.. i sobie lezy;/ noi sos czosnkowy tak na mnie patrzyl ale nie wolno

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-06, 14:37   #1434
Lucy1111
Zakorzenienie

Cytat:
nazarlam sie frytek z surowkami i leze kolami do gory..
za duzo zjadlam ale takie pycha.. zamowilam tez sobie cienko rozbita piers a przywiezli mi w ogole nie rozbita.. i sobie lezy;/ noi sos czosnkowy tak na mnie patrzyl ale nie wolno
dlaczego nie wolno sosu czosnkowego?

Agatko, ok... to już będę wiedziała czego szukać. Ja mam sporo bodziaków na rozmiar 56 (dostałam od znajomej) Ciekawe, czy Maluch wykorzysta
Stary 2011-08-06, 14:44   #1435
uska000
Zadomowienie

mi nie wolno bo potem mam zgage i 3 dni czuje sie jak na kacu;/ bo jest ciezkostrawny.. duzo dziewczyn w ciazy tak ma;/

Stary 2011-08-06, 14:46   #1436
Lucy1111
Zakorzenienie

Cytat:
mi nie wolno bo potem mam zgage i 3 dni czuje sie jak na kacu;/ bo jest ciezkostrawny.. duzo dziewczyn w ciazy tak ma;/
aaa, rozumiem. Mnie póki co zgaga nie dręczy. Ale kto wie Mdłości przejdą, to przyjdzie zgaga
Stary 2011-08-06, 14:47   #1437
kamciurka
Zakorzenienie

a no wlasnie ja wczoraj zafundowalam sobie pizze z sosem czosnkowym i kochane co mi potem sie z zaladkiem dzialo, czystka totalna potem wieczorem zjadlam pierogi i bylo mi strasznie niedobrze, rano dzis zjadlam sniadanie i znowu rozwolnienie, nie wiem skad mi sie to wzielo :/ bo juz chyba nie po tym sosie...

Niki

Alex
kamciurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-06, 14:51   #1438
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Cytat:
Super ciuszki i kombinezon pierwsza klasa ja też mam kilka z lumka, pochwalę się, ale to jutro, albo w poniedziałek

a tak się zastanawiam, czy takie bodziaki z krótkim rękawem małe będą zimą potrzebne???

Moja mama w zakupowym szaleństwie pokupowała sporo ciuszków na 56cm, więc muszę jej powiedzieć że w razie czego większe kupować.

Cytat:
Stary 2011-08-06, 14:57   #1439
Oluska1988
Raczkowanie

Cześć mamusie

BebiBebi wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia

Mi się znowu udało załapać na worek ciuszków od koleżanki tym razem mam pare bodziaków i pajace dla chłopca sama też odwiedziłam lumpik i wychaczyłam słodkie ciuszki po 2zł

U mnie troszkepopadało i naszczęście nie jest już tak parno i duszno kot mi sie cały w błocie wytrzał i musiałam go troszke umyć
Oluska1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-06, 14:59   #1440
Lucy1111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oluska1988 Pokaż wiadomość
Cześć mamusie

BebiBebi wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia

Mi się znowu udało załapać na worek ciuszków od koleżanki tym razem mam pare bodziaków i pajace dla chłopca sama też odwiedziłam lumpik i wychaczyłam słodkie ciuszki po 2zł

U mnie troszkepopadało i naszczęście nie jest już tak parno i duszno kot mi sie cały w błocie wytrzał i musiałam go troszke umyć
a w której części Bydgoszczy mieszkasz? bo u mnie w centrum nie padało
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości