|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#601 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Jak się zakochać w Polaku - pytam się doświadczonych
Cytat:
![]() I ten, co to ja chciałam...acha...zlazłam dzisiaj spory kawał miasta i zgodnie z obietnicą przyglądałam się mijanym facetom. Melduję, że faktycznie trudno o strzelistego. Aż się zdziwiłam. Ja tam zresztą akurat nie mam fiksum dyrdum na punkcie wzrostu. Ale faktycznie panowie wzrostem generalnie nie powalają. I nie tylko tym No ale co zrobić...jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma
|
|
|
|
|
#602 |
|
*sportaddict*
|
wróciłam z obczajki, źle nie jest, chociaż potwierdzam, że teraz młodzież głównie jakaś wyrośnięta
|
|
|
|
#603 |
|
BAN stały
|
To przez to słoiczkowe jedzenie z Gerbera
Zauważyłam, że jak wysoka tyka, to w ogole nie wyćwiczona. W ogóle zgadzam się z Wyrakiem (sic!), że ludzie w naszym pięknym kraju powinni bardziej się wyrabianiem kondycji i sylwetki zająć, bo kurka - z tym też słabo jest. Widziałam sporo młodych dziewczyn z takim jakimś rozlazłym, galaretowatym ciałem jakie mają kobiety po menopauzie...A gdzie tu dalej
|
|
|
|
#604 | |
|
*sportaddict*
|
Cytat:
widziałam ze 2 takich, że wzrok mi się dłużej zatrzymał
|
|
|
|
|
#605 |
|
Zakorzenienie
|
Na mnie tylko wysocy dzialaja. Nawet przystojny nie musi byc
Byle nie za chudy Na szczescie juz swojego poznalam. I nawet przystojny jest
|
|
|
|
#606 |
|
Zakorzenienie
|
Druga viceprezeska Klubu Kobiet Ze Spierdzielonym Życiem Uczuciowym powróciła z łowów
![]() moje 170cm + 8,5cm szpilki = 178,5cm miejsce: bulwary Wiślane Kraków czas: 5.08.2011 godzina 22:00 - 00:30 obiekty godne uwagi: nie zarejestrowano ![]() obiekty (wolne) poniżej 178,5cm: zarejestrowano sztuk 8! Dziękuję, dobranoc!
Edytowane przez visionAM Czas edycji: 2011-08-06 o 02:04 |
|
|
|
#607 |
|
Zakorzenienie
|
Napisze Wam, ale jutro
Teraz jestem pod wpływem
|
|
|
|
#608 |
|
Rozeznanie
|
Jak ma być z narodowości Polak ( no , niektórzy to pół-Polacy ) i spełniać wszystkie wymienione w pierwszym poście Szugarbejb warunki , to ja wiem gdzie powinna szukać
Mianowicie - w Kanadzie I to są panowie tak wiekowo zbliżeni do Autorki wątku ( czyli w przedziale 25 - 27 lat ) - wszyscy w czambuł prezentują wzrost powyżej 184 cm ( raczej wręcz oscylujący najczęściej wokół 190 ) , są szarmanccy , język polski zachowany w doskonałym stanie - żadnych form typu "przyszłem, machłem" nie stwierdziłam , stan uzębienia doskonały , dbanie o siebie naturalne dla nich jak oddychanie ( o stopyszcza dbanie też ) , bonusy - każden jeden po ( lub w trakcie ) studiów mocno ścisłych , każden jeden już na swojem własnem kącie , każden jeden znajduje czas na sporty ( stwierdzono , że przodują różne style walki , hokej i kosz ) , każden ma też jakiś swój własny charakter - więc można przebierać w opcjach dodatkowych . Aaaa - każdy jeden sprząta sam z siebie po sobie i nie wydaje się im to dziwne . I - najważniejsze - połowa z nich wolna . No , owszem , Kanadyjkom też się podobają , mocno dość , ale Szugarbejb nie od macochy , dałaby radę konkurencji . Jeden minusik - konieczność przeprowadzki za ocean . Alee - tam w takim czymś , jak pośrednictwo sprzedaży nieruchomości wciąż się ponoć dobrze zarabia . Na start byłoby chyba całkiem ok. Więc , może , może
|
|
|
|
#609 | ||
|
Zakorzenienie
|
wow - ten wątek niesamowity
Cytat:
w każdym bądź razie - pamiętaj że nie próbujesz zakochać się w byle kim a w kimś z kim będziesz spędzać mnóstwo czasu.. to i nic dziwnego, że trudno znaleźć od razu kogoś wartościowego Przecież tutaj się rozchodzi o twój cenny czas i nie ma bata żeby przypadkowy ktokolwiek mógł się nadawać na kogoś kto będzie ten czas wykorzystywał ![]() Cytat:
a te szpilki to i tak przeciętnej wysokości
|
|
|
#610 |
|
Zakorzenienie
|
visionAM - tylko 178,5? no to i tak zawsze zostaje Ci 1.5 cm - ja mam 180 na wysokich obcasach, a czasami nawet ponad
![]() Eyo:"w każdym bądź razie - pamiętaj że nie próbujesz zakochać się w byle kim a w kimś z kim będziesz spędzać mnóstwo czasu.. to i nic dziwnego, że trudno znaleźć od razu kogoś wartościowego Przecież tutaj się rozchodzi o twój cenny czas i nie ma bata żeby przypadkowy ktokolwiek mógł się nadawać na kogoś kto będzie ten czas wykorzystywał " - wreszcie z sensem - bo trzeba cenić siebie i swój osobisty czas
|
|
|
|
#611 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem, gdzie wy sie dziewczyny obracacie - przecietny wzrost Polaka jest bodajze 178cm, wiec sila rzeczy, skoro spotykacie watahy nizszych, to i wyzsi tez musza byc
Ja sam osobiscie wsrod znajomych/kolegow/rodziny znam mase przypadkow 185cm i wyzej, z czego wychodzi, ze po prostu slabo szukacie
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
|
|
#612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
193 cm wzrostu przy moich 160 cm w szpilkach i kapeluszu Ale właśnie tam można ich poznać - w knajpach i barach przy salach sportowych, restauracjach przy siłowniach itp. Poza tym dziewczyny , "dobra rada starej wyjadaczki wysokich sportowców" Zacznijcie chodzić na amatorskie ligi sportowe:) Praktycznie w każdym mieście takie są, jakieś amatorskie ligi koszykówki, siatkówki, piłki nożnej, tenisa itp. Przy każdym takim miejscu jest jakiś klub, restauracja itp.![]() Mnie najbardziej rozśmiesza fakt, jak facet mówi, że jest wysoki a ma 175 cm wzrostu Edytowane przez Seona Czas edycji: 2011-08-06 o 10:10 |
|
|
|
|
#613 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#614 |
|
Zakorzenienie
|
i to tak dobrze chowają, że ich nie widzimy
a może to Ci do 178 jak napisała Seona---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Szugar jeszcze nie wytrzeźwiałaś? my tu czekamy zaintrygowane jakie miałaś wczoraj przygody a Ty nadal pod pierzyną
|
|
|
|
#615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#617 | |
|
*sportaddict*
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#618 |
|
Zakorzenienie
|
Za to Irlandczyków w ogóle nie polecam
|
|
|
|
#619 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zresztą z tego co ja zauważyłam to faceci w wieku 25+ są zdecydowanie wyżsi niż ci młodsi mój brat - rocznik 1980 - miał samych kumpli o wzroście 185-190, TZ (1986) już raczej z przedziału 178-185 a np. u mnie na roku (1988) to właśnie królował wzrost 175 - kilka rodzynków wyższych tylko było na uczelni np. z rocznika na rocznik po prostu było widać, że faceci co raz niżsi, strasznie się to rzucało w oczy Cytat:
no i rada też świetna - nie dość że formę można sobie poprawić, o figurę zadbać to jeszcze wydaje mi się, że wysportowana dziewczyna to zazwyczaj dla faceta plus (przynajmniej dla wysportowanego faceta)
Edytowane przez eyo Czas edycji: 2011-08-06 o 13:07 |
||
|
|
|
#620 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny ja właśnie jak trafiłam na idealnego dla siebie, to właśnie ci Polacy żyć nie dają....
Ludzie potrafią uprzykrzyć nawet spacer z ukkochanym sugerując się tylko odmienym wyglądem.... ale staram się być twarda
|
|
|
|
#621 | |
|
Zakorzenienie
|
Niestety, oni wola owce
![]() Cytat:
Zreszta z danych nt. przecietnego wzrostu wynika cos tez cos dokladnie odwrotnego, niz twierdzisz. ----------- Jeszcze do tematu - przyznam, ze dla mnie jest smieszne, gdy dziewcze ~170cm wzrostu, narzeka, ze chlopak ~180cm za niski, bo ona moze tylko 8cm a nie 15cm obcas zalozyc.... jakby to powiedziec - to juz problem tych pan
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
|
|
|
#622 |
|
Konto usunięte
|
Zainspirowana wątkiem przysiadłam ostatnio z koleżanką w jednym z wrocławskich rynkowych ogródków i muszę przyznać, że jakość wzrostowa znacznie się obniżyła ostatnimi czasy. A jeżeli już jakiś wysoki samiec znalazł się w naszym polu widzenia to wraz z nim wianuszek niewiast rzucających złowrogie spojrzenia na inne potencjalne rywalki.
Dlatego cieszę się że ja swojego samca o odpowiednim wzroście (i całej reszcie) już dorwałam, ale koleżance serdecznie współczuje
|
|
|
|
#623 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak będę we Wrocławiu na imprezie z Klubem Wysokich(tak, tak istnieje taki), to zaproszę Cię jako osobę stowarzyszoną, gdyż wzrost Twój według tamtejszych kryteriów nie jest niestety wystarczający. Żeby było zabawnie my tam czasem w Lewitacji lądujemy A swój wysoki egzemplarz w tym właśnie Klubie Wysokich właśnie poznałam- przez internet na początku . 20 centymetrów wyższy ode mnie. Ja mam 182 cm wzrostu![]() Nie polecam, a przynajmniej ja mam jakieś nieciekawe doświadczenia A mieszkam na Śląsku lat już z hmm 23. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
W ogóle to przeczytałam cały wątek i normalnie Was uwielbiam
|
|
#624 |
|
Konto usunięte
|
muszę koniecznie przeczytać cały watek jak będę miała czas, może się tu znajdzie jakaś złota rada
![]() Ale w rzeczy samej- wysoki, dobrze ubrany i wychowany, inteligentny Polak pilnie poszukiwany
|
|
|
|
#625 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet jeszcze nie mam kaca, spodziewam się go za kilka godzin dopiero, i w ogóle wrócę tu w takim razie dopiero w poniedziałek ![]() To straszne mieć kolegę barmana ![]() Cytat:
- fajnych chłopaków poniżej 185 cm wzrostu - sztuk ze 20, z tego miejsca chcę serdecznie pozdrowić pana w białych spodniach, z którym przetańczyłam kilka piosenek mimo tego, że on preferował tańce weselne i był pół głowy niższy, a ja byłam bardzo pijana i nie wiedziałam, dlaczego on tak szarpie ; jak wytrzeźwieję to opiszę co lepsze kwiatki imprezowe (pana w japonkach basenowych, pewnego strażaka ok. 195 wzrostu, który opowiedział mi wzruszająca historię swego życia, zakończywszy ją słowami "i widzisz, taki ch ... z tego życia" , pana, który swojej własnej dziewczynie ukradł buty i zrzucił je z wysokości 2 piętra na tańczących ludzi itp.),- fajnych chłopaków o wzroście powyżej 185 - sztuk 5, wolnych sztuk 1 (chociaż oczywiście oni twardo twierdzą, że nie nie nie, nie mają dziewczyny nigdy w życiu, a ta, co tam stoi to siostra/kuzynka/jakaś dziewczyna, co sobie po prostu stoi, i nie wiedzą, kto to jest , co ogólnie jest bardzo smutne, ale to temat na inny dzień), w tym spotkałam swój wręcz ideał wyglądowy i w ogóle swojego pierwszego męża, aczkolwiek zaprzepaścił swoją szansę radosnym "O, masz sztuczne rzęsy!" po kilku minutach rozmowy ![]() Także wiecie ![]() No, w każdym razie jakbym miała tak 10 cm wzrostu mniej, to bym sobie kilku pierwszych mężów znalazła, także dziewczyny polecam Lewitację Kolega barman dziś też pracuje, a chłopak jak złoto, taki w typie Hiszpano - Włocha i wolny ![]() Cytat:
![]() Natomiast jak na teraz - wybaczcie, ale wracam do łóżka, ponieważ wszystko wkoło wciąż tańczy ![]() ---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- Cytat:
Edytowane przez szugarbejb Czas edycji: 2011-08-06 o 16:01 |
||||
|
|
|
#626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) cud, miod i orzeszki, wiec takich lydek to wiesz, na peczki , wiec jednak strata pan
|
|
|
|
#627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#628 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#629 |
|
Zakorzenienie
|
a ja przyznam, że mi kluby się znudziły, zawsze znajdą się tam hordy lepiących się facetów, którzy przychodzą tylko na tarło i wykonują swoje bliżej nieokreślone tańce godowe. Raz trafiłam na tak nachalnego, że żadne teksty na spławienie nie skutkowały, nawet jak mówiłam że mam faceta (ale nie miałam tak naprawdę
), to stwierdził, że pewnie nie jestem z nim szczęśliwa i że z nim będzie mi lepiej ![]() lubię pójść do klubu z kumpelami potańczyć, ale no ... nie da się dlatego wolę domówki lub plener (akademiki ).
|
#630 |
|
Zakorzenienie
|
Obiecuję ciąg dalszy, mam nawet dokumentację zdjęciową (m.in. pana w koszulce z napisem SLAYER tańczącego z tzw. "panią w różowym" do piosenki The Shoop Shoop Song
) , ale nie wiem, co na niej wyszło
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:35.