Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VII - Strona 127 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-06, 15:00   #3781
ganimedea
Zakorzenienie

Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VII

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Melduję, że masło Brazylia bardzo fajne! Przyjemnie się go używa a nawilża b. dobrze, fajne nawet na lato, nie lepi się, nie zostawia warstwy silikonu na skórze. Dumam czy nie wrócić po Afrykę.
To się bardzo cieszę , bo moje masła czekają w dłuuugiej kolejce na swoją kolej i nie otwieram

Cytat:
Napisane przez actriz Pokaż wiadomość
wczoraj na wieczór zużyłam resztkę żelu pod prysznic

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Niestety nie udało mi się załatwić praktycznie nic. Odebrałam dyplom, w suplemencie miałam błąd- zamiast angielskiego wpisali mi, ze miałam rosyjski i zostawiłam do poprawy. Poszłam kawał drogi załatwić zaśw. o przygot. pedagogicznym a tam kartka, ze do 17 sierpnia nieczynne w dodatku już w drodze do domu zauważyłam, ze w dyplomie nie mam wpisanej specjalizacji. No ale poszłam na zakupy- chciałam kupić sobie jakieś ciuchy do pracy i się obkupilam! Wzięłam szarą marynarkę w Ravelu z rękawkiem 3/4, cieniutką z paskiem, granatowy sweterek z długim rękawem i z przodu ma takie lekko zauważalne niebieskie kryształki do tego koszula z krótkim rękawkiem Tomy Hilfiger biało-niebieskie paseczki i świetny materiał ale jestem zadowolona z zakupów!

A dziś mamy imprezę plenerową u nas na działce, bo jutro mamy 1 rocznicę ślubu!
Ależ Ci się wszystko sprzysięgło... Dobrze, że zakupy przynajmniej udane, tak na osłodę .

Gratulacje! Bawcie się dobrze

Cytat:
Aha, TŻ wczoraj kupił mi 2 peelingi w Biedronce :mango i winogronowy, bo nie mogłam zdecydować sie na 1. kusiły jeszcze masła i zele Luksja,no i wąchałam balsam Eveline mango (śliczny), ale że byłam z TŻ to same rozumiecie...
Mówisz, że mango śliczne... Kusiło mnie również, ale nie było otwartych do niuchnięcia i odpuściłam. A dziś będę przechodzić koło Biedronki , więc trzymajcie za mnie kciuki .
Zdecydowanie najbardziej kuszą mnie masła i żele pod prysznic i choćbym miała ich po 10 to i tak oglądam i wącham w sklepach nowe, które mnie do siebie magicznie wręcz wabią

---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ----------

Cytat:
Napisane przez aktogimka Pokaż wiadomość
Tak. To w takim razie powinnaś mieć je podwojone po zsumowaniu - (6+5)*2=22
Ależ ten YR dostarcza łamigłówek - pilnowanie pieczątek, przeliczanie itd Sklep dla matematyczek

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-06, 15:03   #3782
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
Ależ ten YR dostarcza łamigłówek - pilnowanie pieczątek, przeliczanie itd Sklep dla matematyczek
Dokładnie.
I teraz myślę, liczę na którą kartę wbić pieczątki żeby się najbardziej opłaciło.
Stary 2011-08-06, 17:20   #3783
gabipati
Zadomowienie

Cytat:
a ja się nie skuszę przynajmniej na razie

gabipati witaj
Cytat:

Witaj gabipati! Dobre postanowienia na początek! U mnie coś słabo będzie w tym miesiącu ze zużyciami, po dużo kosmetyków mam świeżo zaczętych
Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość

witaj gabipati
dzięki dziewczyny za powitanie
czuję ,że z wami wytrwam w postanowieniu.Przed chwilą wróciłam z biedronki i nie dokupiłam hitowego peelingu z winogron i masła afrykańskiego, pozostałe cudeńka kupiłam w piątek i musi mi to wystarczyć .
gabipati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-06, 17:51   #3784
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gabipati Pokaż wiadomość
witam wszystkich uzależnionych
Witamy

Cytat:
Melduję, że masło Brazylia bardzo fajne! Przyjemnie się go używa a nawilża b. dobrze, fajne nawet na lato, nie lepi się, nie zostawia warstwy silikonu na skórze. Dumam czy nie wrócić po Afrykę.
Oo to fajnie. A jak z zapachem? Bo mi się kojarzy z kostką do wc

Cytat:
Niestety nie udało mi się załatwić praktycznie nic. Odebrałam dyplom, w suplemencie miałam błąd- zamiast angielskiego wpisali mi, ze miałam rosyjski i zostawiłam do poprawy. Poszłam kawał drogi załatwić zaśw. o przygot. pedagogicznym a tam kartka, ze do 17 sierpnia nieczynne w dodatku już w drodze do domu zauważyłam, ze w dyplomie nie mam wpisanej specjalizacji. No ale poszłam na zakupy- chciałam kupić sobie jakieś ciuchy do pracy i się obkupilam! Wzięłam szarą marynarkę w Ravelu z rękawkiem 3/4, cieniutką z paskiem, granatowy sweterek z długim rękawem i z przodu ma takie lekko zauważalne niebieskie kryształki do tego koszula z krótkim rękawkiem Tomy Hilfiger biało-niebieskie paseczki i świetny materiał ale jestem zadowolona z zakupów!

Oj, to szkoda, że prawie nic nie załatwiłaś... Ale przynajmniej poprawiłaś sobie humor zakupami (dobrze, że nie kosmetycznymi )
Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy, żeby miłość i szczęście trwały wiecznie
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-06, 18:49   #3785
actriz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nynka87 Pokaż wiadomość
bo ich jeszcze nie ma
aha

Cytat:

specjalizacja nauczycielska (no wlaśnie, nie wpisali mi jej w dyplomie i chyba muszę odwieźć do poprawy ) i chciałabym pracować w szkole. Póki co zaczynam staż od poniedziałku w szkolnej bibliotece

Aha i zacięłam sobie dziś palca podczas krojenia sałatki Zmykam już, udanego weekendu dziewczyny!

ja mam z animacją ale na razie to trochę mam nadzieję, że od 4 semestru będzie ciekawiej
z załatwianiem takich papierkowych spraw to jest zawsze masa roboty. zawsze coś muszą zrobić nie tak jak powinno być
fajne zakupy i w dodatku niekosmetyczne
wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy
oj

Cytat:
Mówisz, że mango śliczne... Kusiło mnie również, ale nie było otwartych do niuchnięcia i odpuściłam. A dziś będę przechodzić koło Biedronki , więc trzymajcie za mnie kciuki .
Zdecydowanie najbardziej kuszą mnie masła i żele pod prysznic i choćbym miała ich po 10 to i tak oglądam i wącham w sklepach nowe, które mnie do siebie magicznie wręcz wabią

... i co kupiłaś?

ee.. żele szybko schodzą więc luzik

a żebyś wiedziała! ekologiczna matematyka

~ maniaczka wszelakich mazideł i smarowideł do ust
actriz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-06, 18:50   #3786
actriz
Zadomowienie

Cytat:
Na tej kubańskiej na koniec zajęć tańczymy zawsze ruedę i to jest tak śmieszne, że czasami dostaję jakieś kompletnej głupawki. Trzeba się wsłuchać w nazwy figur, żeby czegoś nie pomieszać.
Rumba naprawdę wydaje mi się ciężka. To przedłużanie kroku, ciągnięcie stopy, pilnowanie, żeby biodro nie wyskoczyło poza linię ciała. Chociaż do salsy na początku też się nie mogłam przekonać, a teraz bardzo lubię.

I brawa za pierwsze zużycia!

To nie byłam ja, to wcale nie byłam ja. Fiu, fiu, fiu. To nie byłam ja, to wcale nie byłam ja. Jakbyście mi to wszystko dopisały, to miałabym najgorszy bilans stulecia chyba.
Mhm, coś dawno się nie odzywa. I Mali też zaginęła. I Agniesia.

Byłam w YR - nie było już wody JdN, więc wzięłam EDP Ming Shu 50 ml. I 3 żele pod prysznic Jardins de Monde - kwiat lotosu, ziarna kakao i ziarna kawy. Ten ostatni oddałam chłopakowi. Reszta kuponów to kremy dla mamy.
kubańska jest śmieszna to fakt i rumba nie jest trudna a salsa L.A. jest najwspanialsza

dopiszmy dopiszmy dopiszmy

i porzeczka jeszcze

YR'owskie zakupy

Cytat:
Oparlam sie lakierom Essence show your feet byly pastele ale stwierdzilam ze lakierow mam juz dosc. I mojemu ulubionemu kolorowkowemu sklepowi Kiko tez sie oparlam,byly promocje starych kolekcji ale stwierdzilam ze odloze sobie troche na jesienne limitki
coraz lepiej Ci idzie odwyk

dziś przez przypadek rodzice uznali, że podjedziemy na chwilę do B. i miałam tak mało czasu, że latałam po sklepie jak głupia zapomniałam oczywiście sprawdzić i obejrzeć dokładnie kilku rzeczy wzięłam dwupak chusteczek Cleanic, chusteczki Tami (będą do torebki), świeczkę waniliowo-pomarańczową, peeling mango i balsam Eveline mango&olej kokosowy żeli BeBeauty Spa oczywiście nie było
o. i zapomniałam zobaczyć kuferki ale w ogóle mi się w oczy nie rzuciły
obiecuję, że jeszcze tylko zakupy w YR a później już koniec z kupowaniem tych 'najpotrzebniejszych' kosmetyków

Stary 2011-08-06, 19:01   #3787
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:
i porzeczka jeszcze
Witaj miło, że ktoś o mnie pamięta.
Podczytuję was na bieżącą ale nic nie piszę, mam mega doła od kilku miesięcy, ostatnio się nasila więc tylko czytam coby tu nie smęcić.

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-06, 19:04   #3788
zetafon
Zakorzenienie

porzeczko nie miej dola, usmiech prosze a czemu masz dola ?

od 01.11.2010 oszczędzam
zetafon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-06, 19:07   #3789
actriz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
Podczytuję was na bieżącą ale nic nie piszę, mam mega doła od kilku miesięcy, ostatnio się nasila więc tylko czytam coby tu nie smęcić.
o jednak jesteś ojjoj próbowałaś jakoś poprawić sobie humor?

Stary 2011-08-06, 20:08   #3790
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:
o jednak jesteś ojjoj próbowałaś jakoś poprawić sobie humor?
Tak zapijam doła kilka razy w tygodniu i przynajmniej w te dni śpie.
Przynajmniej lepsze to niż poprawianie humoru kolejnymi zakpuami - tylko z punktu widzenia tego wątku.

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-06, 20:51   #3791
zetafon
Zakorzenienie

porzeczko tez czasami zapijam dola, byle by nie wpasc w alkoholizm.a czemu masz dola?moze napisz w klubie jak tu nie chcesz ....

od 01.11.2010 oszczędzam
zetafon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-06, 22:28   #3792
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
... i co kupiłaś?
Nic
Pojechałam do koleżanki samochodem i ominęłam ten niepokojąco kuszący ostatnimi czasy sklep

Cytat:

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
Stary 2011-08-06, 23:29   #3793
carrola
Zadomowienie

Cytat:
Niestety nie udało mi się załatwić praktycznie nic.

O rany co za dzień, dobrze że zrobiłaś udane zakupy, to pomaga w takich sytuacjach.
I gratulacje z okazji rocznicy!

Cytat:
To nie byłam ja, to wcale nie byłam ja. Fiu, fiu, fiu. To nie byłam ja, to wcale nie byłam ja. Jakbyście mi to wszystko dopisały, to miałabym najgorszy bilans stulecia chyba.
To że się przyznałaś być może zostanie potraktowane jako okoliczność łagodząca.
Dziewczyn rzeczywiście dawno nie było, mam nadzieję że do nas zajrzą niedługo.

Cytat:
Porzeczko no co Ty, możesz "smęcić" ile chcesz. Czasem lepiej się wygadać niż dusić wszystko w sobie. My od tego jesteśmy żeby wysłuchać.

Mam pierwsze zużycie - krem Bio aloesowy Ziaji.

carrola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 13:45   #3794
actriz
Zadomowienie

co tu tak cicho?

Cytat:
Przynajmniej lepsze to niż poprawianie humoru kolejnymi zakpuami - tylko z punktu widzenia tego wątku.
ojj ale pamiętaj, że po każdej burzy wychodzi słońce więc może u Ciebie się to niedługo zmieni

Cytat:
Nic
Pojechałam do koleżanki samochodem i ominęłam ten niepokojąco kuszący ostatnimi czasy sklep
no to

Cytat:
Napisane przez carrola Pokaż wiadomość
Porzeczko no co Ty, możesz "smęcić" ile chcesz. Czasem lepiej się wygadać niż dusić wszystko w sobie. My od tego jesteśmy żeby wysłuchać.

Mam pierwsze zużycie - krem Bio aloesowy Ziaji.

jestem tego samego zdania

za zużycie

muszę wam powiedzieć, że jestem zachwycona moimi wczorajszymi nabytkami po pierwsze: peeling mango - pięknie pachnie jeszcze fajniej niż winogronowy, ja wyczuwam w nim taki zapach cynamonowego jabłecznika no ale to mój nos natomiast balsam Eveline mango jest cuuuudowny i nie żałuję zakupu ten zapach jest obłędny! i długo się utrzymuje na skórze prawdziwa aromaterapia dla zmysłów
no i oczywiście mój odwyk mi idzie wspaniale wczoraj zostałam skuszona ofertą wysyłkową YR

Stary 2011-08-07, 14:18   #3795
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
o. i zapomniałam zobaczyć kuferki ale w ogóle mi się w oczy nie rzuciły
Nic dziwnego, bo one są złożóne. Sama też bym miala problem z ich zauważeniem.

Cytat:

Cytat:
Tak nie wolno :nonono:

Cytat:
co tu tak cicho?
Byłam z Narzeczonym nad stawami, poopalalam się troche - w końcu chwyciło mi nogi. A za tydzien, jesli będzie pogoda, planujemy wypad nad jezioro na rowerki

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 16:14   #3796
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Już lepiej, żebyś nam tu "smęciła" niż zapijała doła, bo to się może źle skończyć

Cytat:
Nic
Jestem z Ciebie dumna

Cytat:
co tu tak cicho?

muszę wam powiedzieć, że jestem zachwycona moimi wczorajszymi nabytkami po pierwsze: peeling mango - pięknie pachnie jeszcze fajniej niż winogronowy, ja wyczuwam w nim taki zapach cynamonowego jabłecznika no ale to mój nos natomiast balsam Eveline mango jest cuuuudowny i nie żałuję zakupu ten zapach jest obłędny! i długo się utrzymuje na skórze prawdziwa aromaterapia dla zmysłów
no i oczywiście mój odwyk mi idzie wspaniale wczoraj zostałam skuszona ofertą wysyłkową YR
Ja cieszyłam się ostatnimi chwilami z TŻ-em przed przyjazdem rodziców
Aleś się obkupiła A co wzięłaś z YR?

Moja mama kupiła sobie dwa kupony do YR, także dam jej moją kartę (ona swojej nie ma - kupuje tylko wysyłkowo) i dobije mi pieczątki I tu mam pytanie: na poziomie 1 brakuje mi 8 pieczątek. W sumie mama powinna dostać 17 pieczątek (12 za zakupy + 5 za zakupy powyżej 100 zł). Czy w takim razie dostanie 8 pieczątek na poziomie 1, a 9 pieczątek na poziomie 2?
Stary 2011-08-07, 16:29   #3797
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Cytat:
Pojawiła się nowa gazetka urodowa w Biedronce - KLIK, biorę się za oglądanie.
moze w koncu kupie ten zel do mycia twarzy BeBeauty ktory polecacie: miceralny, peelingujacy czy nawilzajacy? gani polecala miceralny, jak dobrze pamietam
moze jeszcze olejek pod prysznic powitanie z afryka bym wziela... dobra promocja na kremy do depilacji, ale na szczęście mam zapas, to nie wezmę za to przydałyby mi się chusteczki do higieny intymnej bo w wakacje to zużywam ich na kilogramy normalnie
Cytat:
Napisane przez nynka87 Pokaż wiadomość
pamiętacie pokazywałam Wam welon który chciałam zamówić
http://allegro.pl/atelier-welon-z-ka...html?source=oo
i otóż przyszedł ale jak dla mnie on nie wygląda tak jak na aukcji zobaczcie zdjęcia i same oceńcie bo ja już nie wiem
ale czemu? jak dla mnie jest w porządku
Cytat:
jest str. na której po wpisaniu kodu kreskowego produktu z B. wyskakuje "ukryty" producent i sama dziś sprawdziłam wychodzi Torf Corporation czyli Tołpa
świetna sprawa, nie słyszałam o tym wcześniej, dzięki
Cytat:
Dzwoniłam do dziekanatu- jest już mój dyplom
super ja swój odebrałam jakoś niecałe 2 tyg temu
Cytat:
Napisane przez Nusia7 Pokaż wiadomość
Czy w takim razie dostanie 8 pieczątek na poziomie 1, a 9 pieczątek na poziomie 2?
tak

zaległy bilans, jest OK, brak zakupow, tylko 2 kosmetyki z wymianki, tylko 3 zuzycia niestety

przybyło: 2
ubyło: 3

przybyło:
KnottyBoy, All Purpose Shampoo Bar, Fresh Cut Grass
CHI jedwab

wydane:
0

zużyte:
Johnson's Baby, Bedtime, Bath (Płyn do kąpieli na dobranoc) 250ml
Schwarzkopf, Schauma, Olejek Intensywnie Pielęgnujący, Szampon z olejkiem z orzechów makadamia 250ml
Ziaja, Intima, Płyn do higieny intymnej migdał 500ml

actriz, anita9005, gabipati: witam

Cytat:
dzięki za pamięć u mnie tak leje, że masakra cały zeszły tydzień byłam na Mazurach to pięknie słoneczko świeciło, opaliłam się nawet a w poniedziałek 15-tego jedziemy z TZ w Bieszczady. Była któraś z Was? Co warto zobaczyć?
Stary 2011-08-07, 19:42   #3798
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

A ja jestem już porządnie opalona! Opaliłam się na budowie
a teraz właśnie jest u nas burza! Ponoć cały tydzień znów ma być kiepska pogoda

Hmmm w co tu by się jutro ubrać

Kusi mnie ten balsam Eveline mango i olej kokosowy, bo rozkręciłam powąchałam i pachniał obłędnie!
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 19:54   #3799
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agniesia666 Pokaż wiadomość
tak
No właśnie też mi się tak wydawało. A kurcze mamie dali mniej pieczątek 12, czyli za oba kupony. A powinna dostać jeszcze 5. Więc już nie rozumiem
Stary 2011-08-07, 20:12   #3800
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Nusia zapach masła Brazylia jest wg mnie ok, ja nie lubię takich typowych świeżaków, a ten był całkiem miły, bardzo delikatny na skórze.

Balsamów Eveline nie polecam, miałam kiedyś kokos&orchidea, lepił się i zepsuł się po 2-3 miesiącach.. One mają mocznik w składzie, a moja skóra go nie znosi..

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 20:16   #3801
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
Co do podkreślonego -
Jutro po pracy będę przechodziła koło Biedronki...

A cóż to tak Cie skusiło?

Cytat:
moze w koncu kupie ten zel do mycia twarzy BeBeauty ktory polecacie: miceralny, peelingujacy czy nawilzajacy? gani polecala miceralny, jak dobrze pamietam
moze jeszcze olejek pod prysznic powitanie z afryka bym wziela... dobra promocja na kremy do depilacji, ale na szczęście mam zapas, to nie wezmę za to przydałyby mi się chusteczki do higieny intymnej bo w wakacje to zużywam ich na kilogramy normalnie
Gratuluję udanego bilansu i wydane 0zł

Tak, miałam i polecam micelarny różowy na pewno. Niebieskiego jeszcze nie używałam. Obydwa są do cery suchej i wrażliwej (mam mieszaną, ale mi pasują).

Spędziłam dziś fajny dzień w domku nad jeziorem z rodzinką, której nie widziałam od 4 lat . A wracając pojechałam inną drogą i zajechałam na godzinkę do TŻ . Nie widzieliśmy się od 2 tygodni, a na najbliższe spotkanie była perspektywa dopiero za tydzień, więc się cieszę i z tej godzinki

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
Stary 2011-08-07, 22:03   #3802
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Zrobiłam na nowo spis kosmetyków. Oczywiście jak zawsze najgorzej jest z moimi ulubionymi kategoriami:
- masła do ciała -> 6
- maski do włosów -> 7
- żele pod prysznic -> 6
- peelingi do ciała -> 5

Będzie lepiej. Nie mam za to kremu na noc, ale postanowiłam poużywać trochę próbek.

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 01:12   #3803
actriz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Nic dziwnego, bo one są złożóne. Sama też bym miala problem z ich zauważeniem.

Byłam z Narzeczonym nad stawami, poopalalam się troche - w końcu chwyciło mi nogi. A za tydzien, jesli będzie pogoda, planujemy wypad nad jezioro na rowerki
ahaaa ale w sumie mi niepotrzebny chyba.. jeszcze mam gdzie trzymać me zapasy

ale fajnie

Cytat:
Napisane przez Nusia7 Pokaż wiadomość
Ja cieszyłam się ostatnimi chwilami z TŻ-em przed przyjazdem rodziców

Aleś się obkupiła A co wzięłaś z YR?

Moja mama kupiła sobie dwa kupony do YR, także dam jej moją kartę (ona swojej nie ma - kupuje tylko wysyłkowo) i dobije mi pieczątki I tu mam pytanie: na poziomie 1 brakuje mi 8 pieczątek. W sumie mama powinna dostać 17 pieczątek (12 za zakupy + 5 za zakupy powyżej 100 zł). Czy w takim razie dostanie 8 pieczątek na poziomie 1, a 9 pieczątek na poziomie 2?
bardzo fajnie macie z tymi TŻami swymi

zobaczymy co powiesz na koniec miesiąca jak bilans zobaczysz
a z YR [uwaga! uprzejmie donoszę, że razem z aktogimką ] skorzystałyśmy z tej oferty KLIK ale wydane i kupione niewiele a woda toaletowa i mini kremy w prezencie

ja się w tych pieczątkach już gubię

Cytat:
ja polecam nawilżający używam już chyba 5 tubkę i mi służy

bilans świetny

Cytat:
Co do podkreślonego -
Jutro po pracy będę przechodziła koło Biedronki...

A cóż to tak Cie skusiło?

Spędziłam dziś fajny dzień w domku nad jeziorem z rodzinką, której nie widziałam od 4 lat . A wracając pojechałam inną drogą i zajechałam na godzinkę do TŻ . Nie widzieliśmy się od 2 tygodni, a na najbliższe spotkanie była perspektywa dopiero za tydzień, więc się cieszę i z tej godzinki

tylko proszę mi nic później nie dopisywać do bilansu

oferta wysyłkowa [link podałam odpowiadając Nusi ]

ehh zazdraszczam!

noseknosek w porównaniu ze mną to nie jest źle

Stary 2011-08-08, 02:13   #3804
All_that_jazz
Zakorzenienie

Cytat:
a z YR [uwaga! uprzejmie donoszę, że razem z aktogimką ] skorzystałyśmy z tej oferty KLIK ale wydane i kupione niewiele a woda toaletowa i mini kremy w prezencie
No i stało się,podkusiłaś mnie tą ofertą i dałam się skusić.
Na szczęście mało i na w miarę potrzebne mi rzeczy.
Oj źle może się skończyć zaglądanie do wątku odwykowego w dobrej wierze, oj źle. Jakoś lepiej mi szedł odwyk kiedy tu przez dłuższy czas nie zaglądałam.No ale przez sentyment zajrzałam i co teraz?
Kolejny grzech zakupowy na sumieniu. No nic, będę bogatsza o kolejny, czwarty peeling. Szampon i krem do rąk ok, przydadzą się no ale cóż tak to jest jak się ma chrapkę na wodę toaletową w gratisie.

Pociesza mnie tylko dzisiejsze zużycie kolejnej maski do włosów.Jeszcze tylko trochę czasu i wreszcie pozbędę się nadmiaru kosmetyków włosowych. Trzymajcie kciuki. Odwyk w moim przypadku trwa nadal.
Cały czas tłumaczę sobie ,że niepotrzebna mi narazie kolejna flaszka perfum ani kolejna maska do włosów. A tu nagle nastał mi czas urodzaju w peelingach.Nic tylko tylko peelingować się na potęgę.
Pozdrawiam wszystkie walczące z tym zakupoholicznym nałogiem
Stary 2011-08-08, 07:42   #3805
Parsifal
Zadomowienie

czy do tej oferty gazetowej musi być jakaś minimalna kwota zamówienia?

Odwyk od zakupów kosmetycznych!
Parsifal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 08:21   #3806
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Zrobiłam na nowo spis kosmetyków. Oczywiście jak zawsze najgorzej jest z moimi ulubionymi kategoriami:
- masła do ciała -> 6
- maski do włosów -> 7
- żele pod prysznic -> 6
- peelingi do ciała -> 5
U mnie sporo czasu upłynie do takiej liczby

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 08:32   #3807
aktogimka
Zakorzenienie

Cytat:
Potwierdzam, dałam się skusić. Ale skromnie - wzięłam tylko żel do twarzy Pure Calmille (nie mam żadnego żelu w zapasie ), nawilżający krem do rąk z arniką (nie mam takiej tubki 75 ml, będzie do torebki, jak się zacznie uczelnia) i mini błyszczyk, żeby dobić do tańszej wysyłki.
Cytat:
Napisane przez Parsifal Pokaż wiadomość
Nigdzie takiej informacji nie widziałam.

Sierpień wyjdzie u mnie koszmarnie. Biedronka, YR, a teraz odkryłam, że moje włosy wcale nie są proste, a falowane (dzięki Mali i jej włosowym zdjęciom! ), więc muszę kupić szamponowo-odżywkowo-żelowy ekwipunek.

aktogimka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 09:46   #3808
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

All that jazz ale cie juz dawno nie bylo!!! Dobrze ze ciagle nadzorujesz swoje zbiory. A tutaj to trzeba sie uodpornic na kuszenie bo nawet moje krzyczenie nie pomaga...kupuja i tak! No ale bedzie lanie przy pokazywaniu bilansow.

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 10:44   #3809
actriz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez All_that_jazz Pokaż wiadomość
No i stało się,podkusiłaś mnie tą ofertą i dałam się skusić.
Na szczęście mało i na w miarę potrzebne mi rzeczy.
Oj źle może się skończyć zaglądanie do wątku odwykowego w dobrej wierze, oj źle. Jakoś lepiej mi szedł odwyk kiedy tu przez dłuższy czas nie zaglądałam.No ale przez sentyment zajrzałam i co teraz?
Kolejny grzech zakupowy na sumieniu. No nic, będę bogatsza o kolejny, czwarty peeling. Szampon i krem do rąk ok, przydadzą się no ale cóż tak to jest jak się ma chrapkę na wodę toaletową w gratisie.

Pociesza mnie tylko dzisiejsze zużycie kolejnej maski do włosów.Jeszcze tylko trochę czasu i wreszcie pozbędę się nadmiaru kosmetyków włosowych. Trzymajcie kciuki. Odwyk w moim przypadku trwa nadal.
Cały czas tłumaczę sobie ,że niepotrzebna mi narazie kolejna flaszka perfum ani kolejna maska do włosów. A tu nagle nastał mi czas urodzaju w peelingach.Nic tylko tylko peelingować się na potęgę.
Pozdrawiam wszystkie walczące z tym zakupoholicznym nałogiem
to wszystko przez aktogimkę i jeszcze jedną wizażankę to przez nie ja zostałam skuszona a dalej to widzę leci jak domino ale taka okazja, że aż żal nie brać i zgodzę się z tym, że zaglądanie tutaj (ogólnie na większość wątków) kończy się coraz większymi zakupami

Cytat:
Napisane przez Parsifal Pokaż wiadomość
ale, że tak powiem opłaca się wziąć tyle rzeczy coby za wysyłkę płacić 9,95 zł a nie 19,95 zł

Cytat:
Potwierdzam, dałam się skusić. Ale skromnie - wzięłam tylko żel do twarzy Pure Calmille (nie mam żadnego żelu w zapasie ), nawilżający krem do rąk z arniką (nie mam takiej tubki 75 ml, będzie do torebki, jak się zacznie uczelnia) i mini błyszczyk, żeby dobić do tańszej wysyłki.

Sierpień wyjdzie u mnie koszmarnie. Biedronka, YR, a teraz odkryłam, że moje włosy wcale nie są proste, a falowane (dzięki Mali i jej włosowym zdjęciom! ), więc muszę kupić szamponowo-odżywkowo-żelowy ekwipunek.
ja też skromnie, ja też! żel p/p JDM Kwiat Lotosu (i tak miałam go wziąć z czeków książeczki a w sumie wychodzi taniej, a ja wezmę sobie na jego miejsce jakiś inny zapach ), mały peeling marokański (3 do ciała, 3 do twarzy, 2 do nóg i 1 do rąk więc przyda się jeszcze jeden ) i mini błyszczyk, również, żeby dobić do tańszej wysyłki a poza tym inna wizażanka mnie na niego skusiła (miałam już wziąć krem do rąk)

oj, kochana załóż się że u mnie dużo gorzej fakt, przyznaję, że jak się jeszcze nie udzielałam widziałam włosowe postępy Mali i a za zakupy dostaniesz

Cytat:
All that jazz ale cie juz dawno nie bylo!!! Dobrze ze ciagle nadzorujesz swoje zbiory. A tutaj to trzeba sie uodpornic na kuszenie bo nawet moje krzyczenie nie pomaga...kupuja i tak! No ale bedzie lanie przy pokazywaniu bilansow.
ojj..

zapomniałam dopisać w poprzednim poście, że wczoraj poszły resztki peelingu do rąk, szamponu i odżywki do włosów

Stary 2011-08-08, 10:53   #3810
aktogimka
Zakorzenienie

Cytat:
to wszystko przez aktogimkę i jeszcze jedną wizażankę to przez nie ja zostałam skuszona a dalej to widzę leci jak domino ale taka okazja, że aż żal nie brać i zgodzę się z tym, że zaglądanie tutaj (ogólnie na większość wątków) kończy się coraz większymi zakupami
Biedronka przeze mnie, YR przeze mnie, wszystko przeze mnie... Specjalnie nic tutaj o wysyłkowym YR nie wspominałam, żeby dziewczyn nie kusić.
Jeszcze tylko zrobię zakupy włosowe i basta w tym miesiącu. Przestaję wchodzić na wizaż, bo pójdę z torbami.

aktogimka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości