|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#661 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :]
Cytat:
u mnie jumpy po 3,50 safari kupowałam po 3 zł na targu dodaja a może za grube warstwy dajesz? ja jak maluję dwa razy do najpierw jedna cienka, aby szybko wyschła, a potem druga troszkę grubsza ewentualnie zainwestuj w jakiś wysuszacz do lakierów, tego z essence nie polecam, bo tylko po wierzchu lakier wysycha, a jak mocniej w coś uderzysz to i tak się rowki robią, czy nawet pościel sie odbija
![]() |
#662 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#663 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#664 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie w sobotę jak malowałam to z wierzchu był suchuteńki, ale od ręcznika i tak się poodciskało ![]() ![]() Zaraz nas zabiją za offa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#665 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak to jeszcze cię pochwalę, że za 4 minuty zmykam do domu ![]() ![]()
![]() |
#666 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
O urodzie tez trzeba czasem pogadać. U nas dzis na obiad zapiekanka z resztek. Lodówka świeci pustkami, ale przed wyjazdem chcę ją umyć i przez tydzień będzie wyłączona. Ogólnie nie lubię takich praktyk, ale już w niej taki syf, a że jest okazja to sprzątnięcia to czemu nie ![]()
![]() |
#667 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No może faktycznie nie zabiją, w końcu SPD o siebie dbają ![]()
![]() |
#668 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#669 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To sie pochwal oczywiście, a jak jak wrócę to będę nadrabiać ![]() Cytat:
![]() kash pytałam kiedyś jak się Dziadziuś Twój miewa, ale nie dostałam odpowiedzi, więc nie wiem czy nie chciałaś mówić, czy nie zobaczyłaś ![]() I pełno chmur na niebie, więc chyba nici z mycia okien. Nie dobrze tak siedzieć w domu, bo ciągle się myśli o jedzeniu ![]()
![]() |
#670 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście się pochwalę i lodówką i piekarnikiem, no i oczywiście wypiekami ![]() ![]() Wymodziłam obiad. Pełnoziarniste penne z warzywami w sosie pomidorowym z czosnkiem. Prosty obiad, ale był i ważne, że zjedzone coś na ciepło ![]() Okazało się, że znajomości się czasem przydają i udało się wcisnąć mojego siostrzeńca do przedszkola do końca sierpnia. Ale i tak będzie u nas nocował i codziennie rano będe go prowadzało. I tak to jest dużo lepsza opcja, aniżli miałby cały dzień u nas być bo pewnie by się wynudził. Mam nadzieje, że mi wstydu nie przyniesie bo łobuz z niego straszny! Ja dziś chyba już ściągne firany, żeby mieć motywację do porządków ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#671 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
bardzo mi się podoba Twoje praktyczne podejście ![]() ![]() ![]() to skoro tak off-topowa paznokciowo to ja też mam pytanio-prośbę- czy któraś z Was przeglądając net trafiła może na jakiś fajny manikjur paznkocióf? potrzebuje na sobotę inspiracji- takiej trochę eleganckiej, ale wystrzałowej ![]() ![]() ![]()
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#672 |
Zakorzenienie
|
ssnow ja polecam obejrzeć wątek Anuli :
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=287377&page=120 może coś znajdziesz I my po obiedzie, objadłam się jak smok. Okien nie myję, bo kropi, także szkoda mojej pracy.
#673 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Taaaaaaaaaaaaak! ![]() Ale co się narobiłyśmy to nasze. ![]() ![]() Mnie oczywiście przypadły kompy, kable i inne śmieci do przeprowadzania.. bo przecież nikt się nie zna. ![]() Dobrze, że jakieś mini spódniczki dzisiaj nie ubrałam, bo bym się nie powyginała pod tymi biurkami. ![]() Apropo's biurka - jakie mam teraz piękne. ![]() ![]() Cytat:
![]() Jeśli chodzi o paznokcie, to ja tez lubię co dziennie/ co drugi dzień inne. Chyba, że mam bezbarwne albo jakieś mleczne to mogę dłużej nosić. Lubię bardzoooooo lakiery z Avon - maluję najczęściej dwie warstwy (cienkie) i działa. I jak się mocno nie forsuję (np. ze zmywaniem) to i trzy dni ładnie wyglądają. Schnie jednak długo, bo myślę, że właśnie 20 minut, a jak jestem nieostrożna to mam to co Dodaja, jakieś durne paseczki od kołdry czy jakiegoś ciucha. Drażni mnie to bardzo. ![]() Wczoraj sobie piękny lawendowy fiolet walnęłam i co? Do tego dzisiejszego przenoszenia, czyszczenia i działania mam wytarte końce i kilka odprysków. Koleżanka dzisiaj ma zajefajny niebieski dla odmiany - ma mi kupić. Tez będę się w takim nosić. ![]() Ale mi dzień zleciał - godzinka i do domu. W sensie - na miasto. ![]() Znów mam jakąś niestworzoną energie dzisiaj - coś bym zrobiła. Najlepiej szalonego. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#674 | |||||||
Zakorzenienie
|
Taaa-daaam!
Aaby's back ![]() Nadrabiam, a potem krótka relacja... Cytat:
![]() ![]() Ogrooomna szkoda, że tego nie uwieczniłaś ![]() Nosz kurcze, co z tymi brodami?! Ja też aktualnie mam milion tyci gejzerków na brodzie - po tej kilkunastogodzinnej podróży w ogóle miałam sajgon, bo każdy gejzerek zamienił się w ropno-wodną krostkę... Nie wyglądało to zbyt apetycznie ![]() Podziałałam peelingiem, tonik, kremik... Niech znika! Urlopy mają to do siebie, że są cudne - i niestety szybko się kończą ![]() Cieszę się, że wypoczęłaś ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Skąd Wy bierzecie tyle sił i samozaparcia, co?! W życiu nie ogarnęłabym tyyylu rzeczy w tak krótkim czasie. Tobie i doda(j)i należy się puchar! ![]() Cytat:
![]() I ten miętowy lakier ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Straszne jest patrzeć na cierpienie zwierzaka i mieć świadomość, że nic nie można zrobić. Dużo sił Wam życzę, a psiakowi jak najwięcej zdrówka ![]() Cytat:
![]() Uwierz, że ja wyglądam tryliard razy gorzej w takiej maseczce glinkowej ![]() Wróciłam wróciła ![]() Zdjęć mamy sporo, ale na małej ilości jesteśmy my, więc za dużo się nie spodziewajcie ![]() Niestety mamy ich milion do przejrzenia, zatem musicie dać nam czas ![]() Dobra, wcinam obiadek i opiszę jak tam było ![]()
![]() |
#675 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję, jednakże jak pisałam nie sa takie wspaniałe. Wystarczy zmyć powlokę lakieru a już dziady się rozwarstwiają. Jedyne co z nimi robię to wieczorem smaruję olejkiem rycynowym, albo maścią z wit a. ssnow poszperałam troszkę, może coś Cię zaciekawi, bo wiadomo to co mi się podoba nie musi koniecznie Tobie ![]() KLIK KLIK KLIK KLIK
![]() |
#676 |
Konto usunięte
|
Dobry
![]() Przeżyłam dzień w pracy. Wypracowałam połowę zaległości i dostałam drugie tyle ![]() ![]() Ja dzisiaj na obiad pulpey w sosie koperkowym! Miały być łazanki, ale nie dostałam w weekend kapusty. Pewnie w tygodniu zrobię... Co do lakierów - dla mnie hitem w wysychaniu są MissSporty po 5,50zł i Astor Quick&Go (czy coś w ten deseń) za 20zł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#677 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Moje ambitne plany popracowania w większej ilości legły w gruzach. Po obiedzie tak fatalnie się czułam, że położyłam się i spałam do 17. Potem tż zrobił kawkę z kremówką ![]() ![]() Już jest u nas mój siostrzeniec. O dziwo bardzo grzeczny i leży w łóżku. Ogląda bajkę na dobranoc i o 21 będzie spał ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#678 |
Zakorzenienie
|
A ja sprzatnelam w szafce z kosmetykami, a przed chwila skonczylam walke ze stepperem i ide sie kapac.
I stweirdzam, ze wysilek poprawia humor ![]()
#679 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() Trochę się nie wyspałam, bo ciągle nasłuchiwałam czy siostrzeniec śpi, czy mu nie za gorąco czy zimno ![]() ![]() ![]() Najgorsze jest to, że koło przedszkola jest mało uczęszczana biedronka. Oczywiście wlazłam i 40 pln poszło ![]() ![]() Dziewczyny miałyście odplamiacz z biedronki OXY? Dobry jest? Wzięłam na spróbowanie, bo vanish coś mnie ostatnio zawodzi ![]() Pościeł rozebrałam przed wyjściem, pralka się kręci, pościel wietrzy na balkonie, a ja mogę brać się za pracę. Miało być nieciekawie dziś, ale jest ładnie i może okna machnę? Zobaczymy ![]() Aa plan na obiad- placuszki pieczarkowe z kefirem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#680 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja teraz kupiłam ten odplamiacz OXY, ale jeszcze nie używałam, bo mam resztki Vanisha ![]() ![]() Dzień dobry wszystkim tak w ogóle ![]() Ja już 2 godziny na praktykach, zostało jeszcze 4... Tak w ogóle to stwierdziliśmy z TŻ, że pojedziemy sobie chociaż na weekend w góry. Mama mi zrobiła niespodziankę zabierając mnie na zakupy i kupując buty na jesień i marynarkę, więc mamy troszkę zapasowej kasy ![]()
![]() |
#681 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#682 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziołchy. Ja siędze na dyżurze. Pogoda bardzo zmienna - teraz świeci słońce, ale przed chwilą było tak czarno, że myślałam, że oberwanie chmury będzie. I przy tym niemiłosiernie wieje przez co strasznie mnie głowa boli.
Wczoraj kupiłam sobie paletke cieni ze sleeka i jest boska. Malowałam się cały wieczór, ale nie za bardzo mi to idzie. Musze jeszcze poćwiczyc.
#683 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#684 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#685 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#686 |
Zakorzenienie
|
Kupiła właśnie Oh so special. Jest boska naprawde. Ma super dobrane kolory i co najważniejsze - jest dobrze napigmentowana.
![]()
#687 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#688 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Jeszcze coś wspomina o pięknym zielonym, ale w w popłochu zatykająs uszy uciekłam z pokoju. Nie chcę wiedzieć jaki jest piękny. ![]() Daj przepis na placuszki pieczarkowe. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() U mnie też masakrycznie wieje. Głowie idzie urwać. ![]() Musiałam dzisiaj przytargać laptopa do pracy - i dobrze, obciążył mnie trochę. Inaczej chyba by mnie porwało. ![]() Roboty mam w brud. Nie narzekam, godzinki lecą nie wiadomo kiedy i nie mam przynajmniej czasu na na głupie rozmyślania. TŻ dzisiaj znów z jednej pracy do drugiej maszeruje, a ja.. nie wiem, może coś konstruktywnego zrobię. Pozmywam na przykład. ![]() @ przyszła i jestem głodna jak wilk. Pożarłam już dwa śniadania, mam jeszcze obiad, ale jak teraz go wciągnę, to później będzie ból. ![]() Duszko, kupiłaś tą na którą teraz choruję. ![]() Póki co jednak cieszę oko Sleek Storm którą nabyłam niedawno.
![]() ![]() |
![]() |
#689 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do przepisu to powiem tak mniej więcej, bo robiłam dość dawno i nie zapisałam, ale powinny wyjść ![]() Pieczarki obierasz, trzesz na tarce, do tego siekasz cebulkę, możesz dać 2-3 ząbki czosnku, wszystko solisz, pieprzysz i co tam jeszcze chcesz ![]() ![]() Proporcji nie podaję, bo ile mam pieczarek to z tylu robię ![]() Nienawidzę warkotu kosiarek przez pół dnia pod oknem! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#690 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do paletki to ja wcześniej chorowałam na Storm, ale później jakoś mi przeszło... napaliłam się na Oh so specjal i Nude, ale zamówiłam na razie tylko pierwszą, bo w Nude są same brązy, a tych mam naprawdę sporo... Także na chwilę obecną ją sobie odpuściłam i zamówię jak już pozużywam troszkę tych moich brązów ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:07.