|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4681 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-Maniaczek cześć 2
Jednak poszłyśmy rwać ogórki
![]() ![]() ![]() ![]() A ja teraz jadę z rodzicami do galerii, bo zamówili Młodej szafę do pokoju (mieszkanie w Ck) i trzeba ją odmówić. Właścicielka wczoraj zadzwoniła, że jednak zostawia segment ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4682 |
Zakorzenienie
|
przepraszam, ale nie mam jak zrobic zdjecia pazurkom
![]() bylam dzis w Naturze i widzialam ta baze matujaca, ale nie kupilam bo troche szkoda mi kasy... (poczekam na jakas mega promocje, dajcie znac jakbyscie sie dowiedzialy) ostatnio tak poplynelam, ze teraz nie mam czym splacic faktury ![]()
#4683 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym co by nie mowić, lubię swoją pracę ![]() Cytat:
Podrasujesz ja dodatkami i będzie git ![]() Pierwszy dzień pracy za mną. Wszyscy wokół się pytali czy z nogą jest ok, a moja kierowniczka dała mi dwie przerwy żebym nogi nie przesilała ![]() W drodze do domu jeszcze wstąpiłam do sklepu i kupiłam sobie buciki ![]()
![]() |
#4684 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
super Cytat:
Cytat:
Mam to samo, wróciłam po dwóch tygodniach zwolnienia i myślałam że niektórych rozniosę- mówię o współpracujących. A z kolei jeden petent, który na mnie krzyczał jak usłyszał że wszystko jedno czy mnie więcej zbluzga czy mniej to i tak ze mną tego nie załatwi- to mnie przeprosił za wyżycie się na mnie... Cytat:
Jamapi słyszałaś jakąś prognozę pogody dla Pomorza, ponoć od soboty ma byc pięknie.... |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4685 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale jeśli chodzi o te zapraszanie koleżanek, to ja już też myślę trochę podobnie czasem, bo moja córka ma 15,5 roku i tak myslę że w najbliższej pięciolatce może już to nastąpić -tzn potrzeba organizacji wesela, i kilku własnych znajomych bym na nim teraz widziała, nie wiem jak to będzie później, ale jeśli mam przykładowo zainwestować w taką imprezę z minimum 10tys to jakieś zdanie też chyba mogę mieć.. co innego 18tka - niech sobie zaprasza kogoś chce, nawet nie chcę wiedzieć kogo ![]() wolałabym aby tego wesela nie trzeba było robić, wolałabym dać im tę kasę i nie przechodzić tego jako organizator... 2 lata temu moi rodzice wyprawiali weselicho dla mojego brata- miałam w nim strasznie dużo przydzielonych obowiązków włącznie z czytaniem czegoś w kosciele, a moja córka śpiewała tam psalm- było właśnie tak jak opisujecie, czyli tak zrobione aby wszyscy WIDZIELI .... to było dla mnie straszne... dodatkowo poprawiny mama zarządziła w domu, więc na sen miałam 3 godziny a potem poleciałam na "zmywak" do nich.... masakra - od tamtego wesela bardzo nie lubię takich imprez, bo nie dość że koszt okropny to jeszcze roboty pełno. Bratu jedynemu nie wypadało dać mniej niż 1,5tys w kopertę, trzeba było być "głównym witającym rodzinę panny młodej" bo ślub był w naszej parafii a autokar z nimi zjechał szybciej niż młodzi z moimi rodzicami, świadkami, i teściami brata: byłam też tym "czytajacym" w kościele, po czytaniu byłam "kamerzystą", bo młodzi mieli tylko fotografa a mama moja sobie życzyła mieć samą przysiegę na filmie, potem z mężem byliśmy "parkingowymi", bo w ośrodku weselnym odbywały się 3 wesela wtedy i parking ośrodek podzielił odpowiednio, musiałam też zostać do końca aby pomóc przewieźć żarcie, i od rana być na zmywaku u mamy mojej. To było najgorsze wesele- myślę że takiej zaprawy to i przy weselu dzieci własnych bym nie miała ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4687 | |
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
![]() Jakie masz buciki? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4688 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() i jutro też wypróbuję azja, bo nawet jeszcze nie otworzyłam ![]() Cytat:
![]() a pogoda to niby ma teraz być taka se :/ a w wekend dużo ładniej ![]() oby się sprawdziło ![]() trochę jestem niepocieszona, ze ten tydzień taki zimny na być, bo liczyłam na weekend w jeziorku, a tu lipa .... woda się nie nagrzeje ![]() to mój bąbel się w tym roku już raz kąpał, a ja nie ![]()
![]() |
#4689 |
Zakorzenienie
|
Byłam w stonce i chciałam sobie powąchać te masełka do ciała, ale miały sreberka zabezpieczające
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4690 | |
|
Cytat:
![]() ![]() idę sobie zrobić kawę i kanapeczkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4691 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny przez wakacje jestem kompletnie do tylu- czy na te rzeczy z 70% znizki z neta sa opusty czy nie...? nie umiem nigdzie znalezc...
![]() ![]()
#4692 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja też... Ktos do mnie tylko nie rób tego to ja na przekór robię ![]() Witam wieczorkiem!! Jamapi, własnie myślałam o kasie, ale nie wiem do końca... Oni na nic nie musza odkladac, bo mają... a moja bratowa nie pomoze mi w yborze prezentu ![]() ![]() Edytowane przez jolkag78 Czas edycji: 2011-08-08 o 19:56 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4693 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() jest małe prawdopodobieństo, że zestaw się powtórzy ![]()
![]() |
#4694 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moje butki kupione za całe 39,99 ![]() A jeszcze się czaję na kilka z tej strony : http://it-shoes.co.kr/ Bo są dostępne w sklepach z tanim obuwiem w Pń ![]()
![]() |
#4695 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://sklep.cropp.com/odziez-damska...s/pcreateddate |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4696 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Te w cropie 37 za małe 38 za duże... ![]() No i dla mnie znaczna róznica w cenie ![]()
![]() |
#4697 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4698 | |
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4699 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4700 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ostatnio na te dwie pozycje sobie nie mogę pozwolic, bo jednak stopa nie ma jeszcze pełnej sprawności, więc wolę nie ryzykować ![]() A te bardzo mi sie spodobały, bo moje jazzówki juz się rozpadają ![]()
![]() |
#4701 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4702 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze nie teraz, choć czaję sie na takie jedne koturny
http://allegro.pl/fz161-jazzowki-kol...html?source=oo Bardzo mi sie podobają, a że jestem zakupoholiczką to pewnie je kupię ![]()
#4703 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz pomykam na płaskim i nie wiem jak wytrzymam całe wesele na obcasie ![]() ![]() Ja nie noszę, bo mi się nie podobają ![]() Chaneelle, ładne butki są a tej stronce ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Pamiętacie, jak pisałam Wam, że kupiłam sobie sandałki, poszłam do znajomego i chciałam je założyć. Podczas zakładania pękła mi w nich guma? ![]() http://allegro.pl/wygodne-na-rzepy-s...738791375.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4704 |
Zakorzenienie
|
a teraz trochę życia rodzinnego
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4705 |
Zakorzenienie
|
Anno Antonino, to Ty pisałaś, że jeśli zamawia się buty to dodać 0,5cm do wkładki, tak? Mam 23,5. Ostatnie buty jakie kupiłam przez allegro (baletki) tyle miały, ale i ta są za małe, bo mają wylaną gumę do środka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4706 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4707 |
Zakorzenienie
|
Ja noszę do spodni rurek, szortów, chinos i baggy.
Zakładam tuniki w stylu safari albo koszulowe. Czasami zwykłe tshirty lub koszulki polo. Jedyne czego nie założe do tych butów to spódnica bądź sukienka. Te co dzisiaj kupiłam są bardzo sportowe, więc to też inaczej niż np eleganckie mokasynki ![]() Zamiłowanie do butów mam po mamie ![]()
#4708 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4709 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4710 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fakt, moja jak skończyła rok to drzemała max z pół godz ale nie zawsze a mając półtorej roku przestała spać w dzień |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:38.