Plotkowy dla Avono-Maniaczek cześć 2 - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-08, 16:47   #4681
katniewojt
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla Avono-Maniaczek cześć 2

Jednak poszłyśmy rwać ogórki Później przyszedł Tatusiek i jak go Pulpet usłyszał to popędził w jego stronę, a że po drodze było wielkie wiadro i koszyk ogórków, to je wywalił... Nie wiem czy Wam pisała, że Bubi jest ślepy Szkoda nam go uśpić, bo fajna psina. Dodam, że sobie radzi, bo pamięta gdzie co jest i to omija, a wiadro i kosz to była przeszkoda, o której nie wiedział W każdym razie jakoś się tym nie przejął i z radości chciał przewrócić Tatuśka
A ja teraz jadę z rodzicami do galerii, bo zamówili Młodej szafę do pokoju (mieszkanie w Ck) i trzeba ją odmówić. Właścicielka wczoraj zadzwoniła, że jednak zostawia segment
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 17:20   #4682
theMonique
Zakorzenienie

przepraszam, ale nie mam jak zrobic zdjecia pazurkom ale doszlam do wniosku, ze bardziej podoba mi sie polaczenie na stopach - Pink Radiance i zielony
bylam dzis w Naturze i widzialam ta baze matujaca, ale nie kupilam bo troche szkoda mi kasy... (poczekam na jakas mega promocje, dajcie znac jakbyscie sie dowiedzialy)
ostatnio tak poplynelam, ze teraz nie mam czym splacic faktury

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

BLOG http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/
theMonique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 17:31   #4683
cheneelle
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
Cieszyć się że się idzie do pracy? ja się za 2 tyg.będę załamywać
Moja teściowa jest zmienna-czasem mnie do przesady chwali,ostatnio zwłaszcza,chyba nadrabia to co na mnie się wyżywała
Cieszyłam bo jakbyś miała taką sytuację jak ja też byś chciała iść.
Poza tym co by nie mowić, lubię swoją pracę

Cytat:
Super,strój się,strój jak wybierzesz coś to napisz co i jakie dodatki
ja sobie sukienki oglądam na stronie Bon Prix i ta mi się strasznie podoba:
http://www.bonprix.pl/bp/offer.htm?c...2.849&pr=75644
tylko nie wiem czy nie jest zbyt codzienna na wesele? z drugiej strony chciałałabym coś,w czym jeszcze wyjdę gdzieś

chłopaki lubią duże saochody,takie zwłaszcza do tórego mogą wejść
ogórki...pamiętam jak w dzieciństwie z kuzynką rwałyśmy i jadłyśmy od razu na miejscu w polu,mniam

noo...dużo ludzi ma podobno depresję pourlopową
Tak, będzie pasować...
Podrasujesz ja dodatkami i będzie git

Pierwszy dzień pracy za mną. Wszyscy wokół się pytali czy z nogą jest ok, a moja kierowniczka dała mi dwie przerwy żebym nogi nie przesilała
W drodze do domu jeszcze wstąpiłam do sklepu i kupiłam sobie buciki
Stary 2011-08-08, 17:52   #4684
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
Sarunieczka, specjalnie dla ciebie fotki, bo nie chce mi się opisywać pierwsze zdjęcie to bolerko i dodatki to tej różowo-zielonej sukienki co szyłam, a drugie zestaw na poprawiny
mam jeszcze jasno różowy żakiet na drugi dzień

super

Cytat:
Bo starsi ludzie tak mają,nasze mamy,babcie...nasze pokolenie już jest inne,nie przejmujemy się tym co gadają,i całe szczęście

Jamapi testowałaś już te masełka z Biedronki? Ja niedawno odkryłam tę firmę BebeBeauty,mam dwa żele d mycia twarzy i oba są super a jeszcze widzę sporo kuszących tam produktów,a cena przystępna więc będę testować
ja ostatnio kupiłam w Biedrze jakiś puder do kąpieli, podobno superowy, próbowałyście może?

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
No, dokładnie, wiem Ale wiesz moja mama jest już zupełnie inna (pomimo tego samego pokolenia co ci ludzie) zawsze podchodzi do wszystkiego rozumowo i co ludzie powiedzą ma gdzieś, nigdy nie ogląda się na ludzi, dlatego ja na innym wzorcu wyrosłam

Ja też myślę, że nie będzie chciała gadać z jego kolejną dziewczyną. A do czego jej to? Zresztą, Aniu, tak naprawdę to po co? Sama odkrywasz wszystkie jego niedoskonałości i wiesz już o co biega.
A jakby co tu grono psychologów na Plotkowym ci pomoże
Ja tez bym nie chciała, bo nic to nie da. Zreszta ja np. mam takie zdanie że nawet jak ktoś mnie pytał o ex to nigdy o nim źle nie mówiłam, bo po co? Może nam np. nie było po drodze, a komuś się będzie układało. Myślę sobie, że może Ania powinna sama pomyśleć o Waszym związku- przekalkulować sobie za i przeciw i podjąć decyzję.

Cytat:
Napisane przez crescent Pokaż wiadomość
nie no petenci
i niektorzy pracownicy co cos ccha ciagle..
Mam to samo, wróciłam po dwóch tygodniach zwolnienia i myślałam że niektórych rozniosę- mówię o współpracujących. A z kolei jeden petent, który na mnie krzyczał jak usłyszał że wszystko jedno czy mnie więcej zbluzga czy mniej to i tak ze mną tego nie załatwi- to mnie przeprosił za wyżycie się na mnie...

Cytat:
Napisane przez cheneelle Pokaż wiadomość
Cieszyłam bo jakbyś miała taką sytuację jak ja też byś chciała iść.
Poza tym co by nie mowić, lubię swoją pracę

Tak, będzie pasować...

Pierwszy dzień pracy za mną. Wszyscy wokół się pytali czy z nogą jest ok, a moja kierowniczka dała mi dwie przerwy żebym nogi nie przesilała
jakie butki?

Jamapi słyszałaś jakąś prognozę pogody dla Pomorza, ponoć od soboty ma byc pięknie....
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 18:17   #4685
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
U mnie też rodzice będą finansować, ale jeśli kogoś będą chcieli zaprosić kogo nie lubię, to będę starała się postawić na swoim. Nie wiem jak to będzie z rodziną B., bo znaczna część mieszka na Śląsku, a on ich w ogóle nie zna, a bliska rodzina...

Żeby tak z góry narzucać? Matka już miała swoje wesele, to mogła zapraszać kogo chciała...
Czasem oglądam na TLC Salon Sukien Ślubnych i aż coś mi się robi jak przychodzą koleżanki, żeby doradzić pannie młodej Zamiast powiedzieć czy dobrze wygląda, to mówią, że mi się nie podoba, ale tamta tak Myślą o sobie, a zdanie panny młodej się nie liczy, bo to one mają doradzić Raz była matka, która w ogóle nie rozumiała jak można wydać tysiaka na suknie, bo ona miała całkiem inne wyobrażenia. Chciała, żeby jej córka kupiła sobie zwykłą sukienkę w supermarkecie, a zamiast wesela był grill i papierowe talarze Chodziło o to, że była skąpa i nie chciała córce w ogóle dać pieniędzy mimo, że wcześniej powiedziała, że im dołoży połowę kwoty
w mojej opinii wesela to zawsze imprezy z przegieciami jak nie w jednym to w drugim kierunku,
no ale jeśli chodzi o te zapraszanie koleżanek, to ja już też myślę trochę podobnie czasem, bo moja córka ma 15,5 roku i tak myslę że w najbliższej pięciolatce może już to nastąpić -tzn potrzeba organizacji wesela, i kilku własnych znajomych bym na nim teraz widziała, nie wiem jak to będzie później, ale jeśli mam przykładowo zainwestować w taką imprezę z minimum 10tys to jakieś zdanie też chyba mogę mieć.. co innego 18tka - niech sobie zaprasza kogoś chce, nawet nie chcę wiedzieć kogo
wolałabym aby tego wesela nie trzeba było robić, wolałabym dać im tę kasę i nie przechodzić tego jako organizator... 2 lata temu moi rodzice wyprawiali weselicho dla mojego brata- miałam w nim strasznie dużo przydzielonych obowiązków włącznie z czytaniem czegoś w kosciele, a moja córka śpiewała tam psalm- było właśnie tak jak opisujecie, czyli tak zrobione aby wszyscy WIDZIELI .... to było dla mnie straszne... dodatkowo poprawiny mama zarządziła w domu, więc na sen miałam 3 godziny a potem poleciałam na "zmywak" do nich.... masakra - od tamtego wesela bardzo nie lubię takich imprez, bo nie dość że koszt okropny to jeszcze roboty pełno. Bratu jedynemu nie wypadało dać mniej niż 1,5tys w kopertę, trzeba było być "głównym witającym rodzinę panny młodej" bo ślub był w naszej parafii a autokar z nimi zjechał szybciej niż młodzi z moimi rodzicami, świadkami, i teściami brata: byłam też tym "czytajacym" w kościele, po czytaniu byłam "kamerzystą", bo młodzi mieli tylko fotografa a mama moja sobie życzyła mieć samą przysiegę na filmie, potem z mężem byliśmy "parkingowymi", bo w ośrodku weselnym odbywały się 3 wesela wtedy i parking ośrodek podzielił odpowiednio, musiałam też zostać do końca aby pomóc przewieźć żarcie, i od rana być na zmywaku u mamy mojej. To było najgorsze wesele- myślę że takiej zaprawy to i przy weselu dzieci własnych bym nie miała następnego dnia po poprawinach wyjechaliśmy uciekając przed resztą mojej rodziny, która zjechała na czas wesela. To już zarezerwowałam sobie wcześniej, bo zwykle na wczasy wyjeżdżamy w soboty a z powodu wesela jechaliśmy w poniedziałek .. ale oby szybciej i oby dalej
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 18:28   #4686
crescent
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość

Mam to samo, wróciłam po dwóch tygodniach zwolnienia i myślałam że niektórych rozniosę- mówię o współpracujących. A z kolei jeden petent, który na mnie krzyczał jak usłyszał że wszystko jedno czy mnie więcej zbluzga czy mniej to i tak ze mną tego nie załatwi- to mnie przeprosił za wyżycie się na mnie...

j
aa..to mi jeden kazal dzis mape ewidencyjna mu szkicowac, bo nie mogl zrozumiec dlaczego ma to zalatwiac w starostwie a nie w gminie...jak do gminy ma blizej...cycki opadaja...
Stary 2011-08-08, 19:04   #4687
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Tak, będzie pasować...

A jakie proponujecie dodatki co czerwonej sukienki w białe groszki? białe sandałki i biała kopertówka? a biżuteria to kolczyki i bransoletka z białym kamieniem czy cuś,jak myślicie?

Jakie masz buciki?
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-08, 19:32   #4688
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Jamapi testowałaś już te masełka z Biedronki? Ja niedawno odkryłam tę firmę BebeBeauty,mam dwa żele d mycia twarzy i oba są super a jeszcze widzę sporo kuszących tam produktów,a cena przystępna więc będę testować
testowałam africa i jestem zachwycona jutro mam zamiar o nim napisać
i jutro też wypróbuję azja, bo nawet jeszcze nie otworzyłam

Cytat:
ja ostatnio kupiłam w Biedrze jakiś puder do kąpieli, podobno superowy, próbowałyście może?

Jamapi słyszałaś jakąś prognozę pogody dla Pomorza, ponoć od soboty ma byc pięknie....
pudrów nie kupiła, ale czytałm 2 recenzje i nie były zbyt pochlebne głównie ze względu na zapach ...

a pogoda to niby ma teraz być taka se :/
a w wekend dużo ładniej
oby się sprawdziło
trochę jestem niepocieszona, ze ten tydzień taki zimny na być, bo liczyłam na weekend w jeziorku, a tu lipa .... woda się nie nagrzeje
to mój bąbel się w tym roku już raz kąpał, a ja nie

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 19:39   #4689
katniewojt
Zakorzenienie

Byłam w stonce i chciałam sobie powąchać te masełka do ciała, ale miały sreberka zabezpieczające W końcu nie wzięłam.
Stary 2011-08-08, 19:40   #4690
Sarunieczka

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
testowałam africa i jestem zachwycona jutro mam zamiar o nim napisać
i jutro też wypróbuję azja, bo nawet jeszcze nie otworzyłam
a jest jeszcze trzeci Brazylia,z ekstraktem z guarany,widzę w książeczce Biedronkowej właśnie i jeszcze mnie zainteresowały : mydełka glicerynowe z wypustkami do masażu i jakieś żelowe przekładki na stopy,wygląda trochę jak separator,wkłada się palce w otwory,i to ma koić i chłodzić obolałe stopy

idę sobie zrobić kawę i kanapeczkę
Stary 2011-08-08, 19:46   #4691
crescent
Zakorzenienie

dziewczyny przez wakacje jestem kompletnie do tylu- czy na te rzeczy z 70% znizki z neta sa opusty czy nie...? nie umiem nigdzie znalezc...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-08, 19:49   #4692
jolkag78
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to jolkag78

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
Duplo świetny pomysł na prezent One są od 1,5 roku i nie wyobrażam sobie, żeby nie kumać, jak w zestawie jest 1 traktorek, przyczepa, kierowca i 2 klocki na przykład... albo zamiast traktorka samochód czy co tam innego.... tam nie ma co składać... w większych zestawach owszem, ale one są dla starszych dzieci....
W ogóle klocki, puzzle to najfajniejsze dla mnie prezenty.
Mój puzzle układa od 3 roku. Z klocków buduje różne budowle od 2,5 r. ż.
Dla chłopca to jeszcze standardowo samochody, betoniarki, autobusy, traktory....

Ale to było lego czy duplo? Bo dla 4latka to duplo jeszcze, lego dla starszych....
MOŻE FAKTYCZNIE SKOŃCZY SIĘ NA DUPLO...
Cytat:
Sarunieczka, specjalnie dla ciebie fotki, bo nie chce mi się opisywać pierwsze zdjęcie to bolerko i dodatki to tej różowo-zielonej sukienki co szyłam, a drugie zestaw na poprawiny
mam jeszcze jasno różowy żakiet na drugi dzień
Piekne zestawy... podoba mi sie ta kiecka na poprawiny

Cytat:
to tak jak ja zawsze zrobię na odwrót
Ja też... Ktos do mnie tylko nie rób tego to ja na przekór robię
Witam wieczorkiem!!
Jamapi, własnie myślałam o kasie, ale nie wiem do końca... Oni na nic nie musza odkladac, bo mają... a moja bratowa nie pomoze mi w yborze prezentu

Edytowane przez jolkag78
Czas edycji: 2011-08-08 o 19:56
jolkag78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 19:54   #4693
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
a jest jeszcze trzeci Brazylia,z ekstraktem z guarany,widzę w książeczce Biedronkowej właśnie i jeszcze mnie zainteresowały : mydełka glicerynowe z wypustkami do masażu i jakieś żelowe przekładki na stopy,wygląda trochę jak separator,wkłada się palce w otwory,i to ma koić i chłodzić obolałe stopy
u mnie w pierdonce akurat jeden brazylia był otworzyny, więc powąchałam i mi się w ogóle nie spodobał - dlatego nie kupiłam

Cytat:
Napisane przez jolkag78 Pokaż wiadomość
MOŻE FAKTYCZNIE SKOŃCZY SIĘ NA DUPLO...
Jamapi, własnie myślałam o kasie, ale nie wiem do końca... Oni na nic nie musza odkladac, bo mają... a moja bratowa nie pomoze mi w yborze prezentu
to duplo będzie najlepszym prezentem
jest małe prawdopodobieństo, że zestaw się powtórzy

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 20:10   #4694
cheneelle
Zakorzenienie

Cytat:
jakie butki?

W Poznaniu od soboty też ma byc ładnie

Moje butki kupione za całe 39,99

A jeszcze się czaję na kilka z tej strony :
http://it-shoes.co.kr/
Bo są dostępne w sklepach z tanim obuwiem w Pń
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SDC11425.jpg (39,4 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SDC11426.jpg (33,2 KB, 19 załadowań)
Stary 2011-08-08, 20:13   #4695
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:

A jeszcze się czaję na kilka z tej strony :
http://it-shoes.co.kr/
Bo są dostępne w sklepach z tanim obuwiem w Pń
Podobne mokasynki są w croppie
http://sklep.cropp.com/odziez-damska...s/pcreateddate
Stary 2011-08-08, 20:19   #4696
cheneelle
Zakorzenienie

Cytat:
Niby tak, ale te w cropie niestety rozmiarem mi nie odpowiadaja bo ja mam takie 37,5 i właśnie te azjatyckie buciki są zawsze dobre
Te w cropie 37 za małe 38 za duże...

No i dla mnie znaczna róznica w cenie
Stary 2011-08-08, 20:20   #4697
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Niby tak, ale te w cropie niestety rozmiarem mi nie odpowiadaja bo ja mam takie 37,5 i właśnie te azjatyckie buciki są zawsze dobre
Te w cropie 37 za małe 38 za duże...

No i dla mnie znaczna róznica w cenie
Nie dziwię się
Stary 2011-08-08, 20:22   #4698
Sarunieczka

Cytat:

sympatyczne powiem Wam że ja dopiero w tym roku zaczęłam chodzić na płaskich butach,bo zaczęła mnie boleć noga,tak pod palcami,wystraszyłam się i na zimę już kupiłam płaskie kozaki i tego roku na lato jeszcze kupiłam 4 pary plaskich-klapki,sandałki sportowe i dwie pary tenisówek,ale takich tanich w Carrefourze za 6 zł ale złe nie są,chodziłam już w nich niestety jednak nadal najlepiej czuję się na obcasach,koturnach...nie bolą mnie łydki tak jak w płaskich
Stary 2011-08-08, 20:25   #4699
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Piekne zestawy... podoba mi sie ta kiecka na poprawiny

tą kieckę też sama szyłam
Cytat:
a już myślałam, że szpilki
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-08, 20:25   #4700
cheneelle
Zakorzenienie

Cytat:
sympatyczne powiem Wam że ja dopiero w tym roku zaczęłam chodzić na płaskich butach,bo zaczęła mnie boleć noga,tak pod palcami,wystraszyłam się i na zimę już kupiłam płaskie kozaki i tego roku na lato jeszcze kupiłam 4 pary plaskich-klapki,sandałki sportowe i dwie pary tenisówek,ale takich tanich w Carrefourze za 6 zł ale złe nie są,chodziłam już w nich niestety jednak nadal najlepiej czuję się na obcasach,koturnach...nie bolą mnie łydki tak jak w płaskich
Ja lubię chodzić i w płaskich i w koturnach i w szpilkach
Ostatnio na te dwie pozycje sobie nie mogę pozwolic, bo jednak stopa nie ma jeszcze pełnej sprawności, więc wolę nie ryzykować

A te bardzo mi sie spodobały, bo moje jazzówki juz się rozpadają
Stary 2011-08-08, 20:26   #4701
jolkag78
Zakorzenienie

Cytat:
a do czego wy nosicie takie mokasynki?
Stary 2011-08-08, 20:29   #4702
cheneelle
Zakorzenienie

Cytat:
tą kieckę też sama szyłam

a już myślałam, że szpilki
Jeszcze nie teraz, choć czaję sie na takie jedne koturny

http://allegro.pl/fz161-jazzowki-kol...html?source=oo

Bardzo mi sie podobają, a że jestem zakupoholiczką to pewnie je kupię
Stary 2011-08-08, 20:32   #4703
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Ja się odzwyczaiłam od obcasów, kiedy moje jesienne kozaczki rozpadły się na kawałki
Teraz pomykam na płaskim i nie wiem jak wytrzymam całe wesele na obcasie Wezmę jakieś wygodne na płaskim

Cytat:
Ja nie noszę, bo mi się nie podobają
Chaneelle, ładne butki są a tej stronce Szkoda, że u mnie nie ma tego sklepu

---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ----------

Pamiętacie, jak pisałam Wam, że kupiłam sobie sandałki, poszłam do znajomego i chciałam je założyć. Podczas zakładania pękła mi w nich guma? To te:
http://allegro.pl/wygodne-na-rzepy-s...738791375.html
Stary 2011-08-08, 20:36   #4704
musso4
Zakorzenienie

a teraz trochę życia rodzinnego moja gwiazda dzisiaj wcale nie spała w dzień myślałam, że chociaż teraz padnie wcześniej ale skąd cieka nadal po miesczaniu pewnie i tak do 23 wytrzyma coraz częściej się jej to zdarza, pewnie skończy się spanie w dzień i chwila spokoju dla mamy
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 20:51   #4705
katniewojt
Zakorzenienie

Anno Antonino, to Ty pisałaś, że jeśli zamawia się buty to dodać 0,5cm do wkładki, tak? Mam 23,5. Ostatnie buty jakie kupiłam przez allegro (baletki) tyle miały, ale i ta są za małe, bo mają wylaną gumę do środka Nie opłacało mi się ich odsyłać, bo przesyłka kosztowałaby mnie tyle co buty
Stary 2011-08-08, 20:51   #4706
sarraa
Zakorzenienie

Cytat:
Wkurza mnie takie zapraszanie dalszej rodziny, o której nie ma się pojęcia kto jest kto i skąd A już nie wspominając o tych, którzy przychodzą się najeść i wypić Pamiętam jak na jednym weselu była kobieta (jakaś tam daleko ciotka pana młodego), która rzuciła parę groszy, a zaraz po obiedzie się zmyła. Najlepsze było to, że przywiozła własnej pojemniczki na jedzenie i pakowała wszystko co jej się nawinęła. Takim to sposobem wyszła z 2 wielkim siatami jedzenia
Nie wiem jak jest u Was, moja znajoma mówi, że u niej jak zaprosi się np. parę studentów ( młodych, którzy nie pracują), to się nie wymaga od nich kasy czy prezentu. Dla mnie to bezsensowne myślenie, bo przecież są oni na utrzymaniu rodziców, więc mają kasę i moim zdaniem powinni "coś" dać. A jak nie, to nie powinni przychodzić. Ta znajoma tak chodzi, a ślub odkłada jak najdalej, żeby później wszyscy dali jej prezent, bo przecież już wtedy będą pracować Co za kobieta! A dodam, że do biednych nie należy
Ja uważam, że prezent powinien dać każdy, wiadomo, że para czy rodzina daje razem, za szczyt bezczelności uważam dawanie pustej koperty albo takiej z pociętymi gazetami znajoma taką dostała . Ogólnie to u mnie mówi się, że powinno dać się minimalnie tyle ile kosztuje osoba na weselu czyli jakieś 100-150zł od osoby, a rodzice, dziadkowie i chrzestni powinni dać o wiele więcej. Wiadomo też, że znajdą się u mnie ciotki, które dawanie pieniędzy uważają za "w d***** im się poprzewracało, co oni sobie nie myślą, mają żelazko za 70 zł i niech mnie całują po stopach za to"
Cytat:
A jakie proponujecie dodatki co czerwonej sukienki w białe groszki? białe sandałki i biała kopertówka? a biżuteria to kolczyki i bransoletka z białym kamieniem czy cuś,jak myślicie?
Powiem szczerze, że chyba bym nie poszła na wesele w sukience w groszki, wydaje mi się trochę nieformalna, a dodatki do niej bym preferowała złote. Złoto i czerwień wygląda razem świetnie
sarraa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 20:51   #4707
cheneelle
Zakorzenienie

Cytat:
Ja noszę do spodni rurek, szortów, chinos i baggy.
Zakładam tuniki w stylu safari albo koszulowe. Czasami zwykłe tshirty lub koszulki polo.
Jedyne czego nie założe do tych butów to spódnica bądź sukienka. Te co dzisiaj kupiłam są bardzo sportowe, więc to też inaczej niż np eleganckie mokasynki
Zamiłowanie do butów mam po mamie
Stary 2011-08-08, 20:52   #4708
jolkag78
Zakorzenienie

Cytat:
a teraz trochę życia rodzinnego moja gwiazda dzisiaj wcale nie spała w dzień myślałam, że chociaż teraz padnie wcześniej ale skąd cieka nadal po miesczaniu pewnie i tak do 23 wytrzyma coraz częściej się jej to zdarza, pewnie skończy się spanie w dzień i chwila spokoju dla mamy
Dorasta
Stary 2011-08-08, 20:55   #4709
cheneelle
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sarraa Pokaż wiadomość
Ja uważam, że prezent powinien dać każdy, wiadomo, że para czy rodzina daje razem, za szczyt bezczelności uważam dawanie pustej koperty albo takiej z pociętymi gazetami znajoma taką dostała . Ogólnie to u mnie mówi się, że powinno dać się minimalnie tyle ile kosztuje osoba na weselu czyli jakieś 100-150zł od osoby, a rodzice, dziadkowie i chrzestni powinni dać o wiele więcej. Wiadomo też, że znajdą się u mnie ciotki, które dawanie pieniędzy uważają za "w d***** im się poprzewracało, co oni sobie nie myślą, mają żelazko za 70 zł i niech mnie całują po stopach za to"

Powiem szczerze, że chyba bym nie poszła na wesele w sukience w groszki, wydaje mi się trochę nieformalna, a dodatki do niej bym preferowała złote. Złoto i czerwień wygląda razem świetnie
Ja miałam czarną sukienkę w różowe groszki na ślubie ojca D. I nie uważam, żeby to było coś złego, ani nieformalna.
Stary 2011-08-08, 20:59   #4710
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
Ja noszę do spodni rurek, szortów, chinos i baggy.
Zakładam tuniki w stylu safari albo koszulowe. Czasami zwykłe tshirty lub koszulki polo.
Jedyne czego nie założe do tych butów to spódnica bądź sukienka. Te co dzisiaj kupiłam są bardzo sportowe, więc to też inaczej niż np eleganckie mokasynki
Zamiłowanie do butów mam po mamie
ja chyba jestem z innej bajki, bo nie wiem co to chinos, oświećcie mnie

Cytat:
Dorasta
Fakt, moja jak skończyła rok to drzemała max z pół godz ale nie zawsze a mając półtorej roku przestała spać w dzień
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości