Powiekszenie piersi cz.6 - Strona 519 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-08, 15:40   #15541
Agatau88
Zakorzenienie

Dot.: Powiekszenie piersi cz.6

Cytat:
Napisane przez Cykaneczka Pokaż wiadomość
Piersi są naprawdę miękkie w porównaniu do np poprzedniego tygodnia. Twarde zostały jeszcze na samym dole, pod bliznami.

Właśnie już sama wpadłam na to żeby wstawić zdjęcia w jakiejś bluzce (choć domyślam się, że macie już dość tego narzekania hehe)

Tylko proszę Was, nie piszcie mi, że jest ok jeśli same, mając takie piersi po miesiącu były zaniepokojone.

Dziś już właśnie troszkę się pokłociłam z TŻ bo wmawia mi cały czas, że jest pięknie wspaniale ah i oh, i nie wie dlaczego mi się nie podoba... Aż się rozpłakałam, bo on na sobie/swoich rzeczach bardzo widzi wszystkie niedoskonałości, a jak u mnie jest mega krzywo to mam się cieszyć bo jest ok...

Pewnie jestem już przewrażliwiona, wiem.
Widziałam Twoje zdjęcia i ja mega krzywości nie widzę. Lekko roznia sie wielkości ale uwierz mi-musiałam sie przyjrzec zeby to zobaczyc.
Ja bym poczekala az sie wyrownaja przeciez jestes miesiac po op dopiero.
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 16:03   #15542
korinka
BAN stały

znowu przez weekend mnie tutaj nie było, i mam zaległości w czytaniu!

Cykaneczko droga, po to tutaj właśnie jesteśmy żeby wspierać i podtrzmywać na duchu!
Swoim TŻ nie przejmuj się. Pewnie tak mówił, żeby Cię nie zasmucić. Zresztą pomyśl jak byś zareagowała, jakby powiedział, że Twój biust jest fatalny.... ...wiesz i tak i tak zła odpowiedz
głowa do góry
korinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 16:28   #15543
zabulek1
Wtajemniczenie

Cyganeczko skoro nie moge Ci napisac , ze jest ok (jak na mc po operacji), to co mam Ci napisac slonce???????
Tak!!! Nie sa idealne rowne, bo sa mlode jeszcze, a poza tym masz tak samo brzydkie i krzywe piersi jak ja !!!!!!! Nawet te same mamy wieksze, a te same mniejsze, wiec moze nam tak zostanie, bo dr Polak niedowidzi na lewe oko!!!!!!!! Zadowolona ??

A ja juz w miescie znowu bylam kolejny stanik oddac. Ten ze zdjec, niby wszystko ok, ale moje dziewczynki nie czuly sie w nim dobrze, wiec go oddalam
Tym razem kupilam SHOCK ABSORBER bardzo fajniutki i mieciutki i strasznie duze wypadaja, bo tamten , ktory oddalam byl D i byl straszny, gorszy niz ten moj od dr, a ten jest B i tak mniej wiecej go przymierzylam w sklepie i chyba bedzie ok. Zaraz lece przymierzyc

---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
To wystarczy 3 razy w tygodniu po 30 min?
Co najlepiej ćwiczyć? Ja jestem takim leniem, kurcze

Tu masz wszystkie naljepsze cwiczenia, wiec napewno cos dla siebie znajdziesz
http://www.kulturystyka.pl/atlas/
Stary 2011-08-08, 16:44   #15544
Agatau88
Zakorzenienie

To wychodzi na to ze dr Polak jest lekko ślepy?

Dzieki za cwiczenia, na pewno popatrzę

A ja mam nadzieje ze dostanę od razu stanik który będzie dobry i nie będę musiała nic zmieniać
Stary 2011-08-08, 17:08   #15545
zabulek1
Wtajemniczenie

Ja tez nie zmieniam, ale potrzebuje zastepczy, kiedy orginal pojdzie do prania
I ten dzisiejszy to 3 podejscie I ostatnie, bo ten staniczek to miod na moje piersi
Dalam zdjecia Mozecie zobaczyc jaki fajny ten pancernik
Stary 2011-08-08, 17:19   #15546
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Ja tez nie zmieniam, ale potrzebuje zastepczy, kiedy orginal pojdzie do prania
I ten dzisiejszy to 3 podejscie I ostatnie, bo ten staniczek to miod na moje piersi
Dalam zdjecia Mozecie zobaczyc jaki fajny ten pancernik
Fajowy, a jakie szelki ma
Jaki to rozmiar?
Stary 2011-08-08, 17:29   #15547
zabulek1
Wtajemniczenie

70B taki jak ten pooperacyjny Prawie taki , bo tamten jest 60B i strasznie zebra cisnie, a ten jest cudowny, uciska piersi, dobrze je trzyma ale nie cisnie mi zeber tak, ze oddychac nie moge POLECAM
Stary 2011-08-08, 17:40   #15548
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
70B taki jak ten pooperacyjny Prawie taki , bo tamten jest 60B i strasznie zebra cisnie, a ten jest cudowny, uciska piersi, dobrze je trzyma ale nie cisnie mi zeber tak, ze oddychac nie moge POLECAM
To rozmiar wydaje się nieduzy a piersi jakie masz duze, kurde od czego to zalezy
Stary 2011-08-08, 18:47   #15549
anek799
Raczkowanie

Witam,
Dziewczyny jak tworzycie albumy i kto może oglądać zdjęcia?
Chcę pokazać Wam moja wyjściówkę i liczę na Wasze cenne uwagi i wskazówki.
anek799 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 18:55   #15550
zabulek1
Wtajemniczenie

Pooperacyjny chyba musi byc z 2 rozmiary mniejszy, ale nie wiem, nie znam sie......... pewnie to zalezy jaki to stanik i z jakiego materialu i jak bardzo jest elastyczny. Ten od doktora jest zupelnie plaski, ale bardzo elastyczny, wczoraj mialam z M&S sportowy i mniej elastyczny rozmiar 70D i byl straszny, niedosc , ze duuuzo za maly, to jeszcze niewygodny. A ten jest 70B i jest idealny, jest za maly, uciska, ale jest cholernie wygodnie w nim
Jak przyjdzie MYA to pewnie Nam to lepiej wyjasni hehe

A piersi mam podobno 70D tak mowi doktor, ale mi sie wydaje, ze to bedzie cos wiekszego Pewnie sie dowiem za 2 mc jak zaczne stanikow szukac innych niz sportowe

Edytowane przez zabulek1
Czas edycji: 2011-08-08 o 18:57
zabulek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 19:05   #15551
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:

A piersi mam podobno 70D tak mowi doktor, ale mi sie wydaje, ze to bedzie cos wiekszego
Ale fajne uczucie, prawda?
Ja to mam tyle w push upie
A bez jakieś b, takze licze ze po op będę miała te 2 rozmiary większy biust ale BEZ pushupow
Stary 2011-08-08, 19:11   #15552
zabulek1
Wtajemniczenie

EMOTIKONKA!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! Glosno krzycze, wiec tak z duzych musi byc

Mam tutaj http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...#ht_2108wt_905
Znalazlam niedawno i chyba zamowie tez bo cena powala na kolana
Chodzi o to, ze one wisialy na wystawie i od slonca (chyba) zolte przebarwienia sie porobily Ale do spania np. jest ok, a przy okazji mozna sprawdzic, czy fajny. Bo to nie ten co ja mam, myslalam, ze ten sam, ale inaczej wyglada

Edytowane przez zabulek1
Czas edycji: 2011-08-08 o 19:14
Stary 2011-08-08, 19:15   #15553
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
EMOTIKONKA!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! Glosno krzycze, wiec tak z duzych musi byc

Mam tutaj http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...#ht_2108wt_905
Znalazlam niedawno i chyba zamowie tez bo cena powala na kolana
Chodzi o to, ze one wisialy na wystawie i od slonca (chyba) zolte przebarwienia sie porobily Ale do spania np. jest ok, a przy okazji mozna sprawdzic, czy fajny. Bo to nie ten co ja mam, myslalam, ze ten sam, ale inaczej wyglada
Warto spróbować, bo cena zachęca
Stary 2011-08-08, 19:18   #15554
zabulek1
Wtajemniczenie

Juz zamowilam Jak dostane to zdam relacje
Stary 2011-08-08, 19:24   #15555
EmotIkonka
Rozeznanie

Wyślij wiadomość przez MSN do EmotIkonka

Cytat:

To wystarczy 3 razy w tygodniu po 30 min?
Co najlepiej ćwiczyć? Ja jestem takim leniem, kurcze

---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ----------

Kochana polecam zacznij ćwiczyć pilates !!! Nie ma nic lepszego na ładną kobiecą rzeźbę w szybkim czasie

31.07.2012 powiększanie ust kwasem
09.08.2012 dopełnienie ust kwasem drugi zastrzyk Juvaderm Ultra Smile Kraków Medestetis

EmotIkonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 20:02   #15556
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez EmotIkonka Pokaż wiadomość
Kochana polecam zacznij ćwiczyć pilates !!! Nie ma nic lepszego na ładną kobiecą rzeźbę w szybkim czasie
A to mogę sama w domu czy muszę iść na jakieś zajęcia?
Mam znaleźć w internecie takie ćwiczenia i cwiczyc z komputerem?

Edytowane przez Agatau88
Czas edycji: 2011-08-08 o 20:06
Stary 2011-08-08, 21:12   #15557
Cykaneczka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez EmotIkonka Pokaż wiadomość
Emotko, Ty ćwiczysz pilates? Jeżeli po jakichkolwiek ćwiczeniach widziałabym u siebie ciało wyrzeźbione chociaż w 1/4 jak Twoje byłabym wniebowzięta
Napisz coś więcej, na pewno nie tylko ja jestem ciekawa Twojego sekretu

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=796824
Cykaneczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 21:19   #15558
grazia78
Raczkowanie

Witam dziewczyny
Czytam was już bardzo dłuuuuuuuuugo Bardzo dziękuję za tak super wasze wypowiedzi oraz pytania. Ja mam termin powiększenia piersi na 14.11.11 i jak was czytam to aż już bym chciała cycolinki mieć. Czy mogłybyście mi przesłać zdjęcia jakie wam zrobił Dr.Polak. Pytanko będę chciała zatrzymać się w jakimś hotelu po operacji słyszałam o pani Kahankowej czy wy macie jakieś informacje na temat tej pani. Dziękuję za info. Pozdrówka
grazia78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 22:07   #15559
agunia_202
Raczkowanie

Wiem, że to trochę nie na temat, ale jakoś nie mam czasu na szukanie tematów odchudzania, chciałam was prosić o trzymanie kciuków bo od jutra biorę się za siebie , nie mogę jeszcze ćwiczyć :/ więc trzeba zastosować dietę MŻ :d , taka deklaracja pomoże mi utrzymać wstrzemięźliwość hehe
Stary 2011-08-08, 23:23   #15560
Agatau88
Zakorzenienie

Ja tez ciagle chcę schudnąc i na zamiarach się kończy
Stary 2011-08-08, 23:45   #15561
Cykaneczka
Raczkowanie

Cytat:
To chyba taka typowa nasza babska cecha

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=796824
Cykaneczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 23:46   #15562
Foczka 81
Raczkowanie

Cytat:
Pooperacyjny chyba musi byc z 2 rozmiary mniejszy, ale nie wiem, nie znam sie......... pewnie to zalezy jaki to stanik i z jakiego materialu i jak bardzo jest elastyczny. Ten od doktora jest zupelnie plaski, ale bardzo elastyczny, wczoraj mialam z M&S sportowy i mniej elastyczny rozmiar 70D i byl straszny, niedosc , ze duuuzo za maly, to jeszcze niewygodny. A ten jest 70B i jest idealny, jest za maly, uciska, ale jest cholernie wygodnie w nim
ŻABULEK, moimi najlepszymi stanikami są kupione właśnie w Londynie w Marks&Spencer w dwupaku (biały i czarny) miękkie wabełniane dla kobiet karmiących w rozmiarze 34DD (fotka jest gdzieś w moim albumie).
Super wygodne i piersi ładnie naturalnie w nich wyglądają
Stary 2011-08-08, 23:54   #15563
kasia1988stce
Raczkowanie

A ja się wreszcie wzięłam za siebie
na razie moja dieta trwa tydzień.. no ale nie jest źle, z reguły poddawałam się tak średnio po 3 dniach

Cycuchy mnie zmotywowały do tego teraz chcę wyglądać perfekt, szkoda by było, żeby widok takich fajnych piersi psuła oponka na brzuchu he he
kasia1988stce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-09, 03:34   #15564
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vanessita Pokaż wiadomość
Koleżanki mi się podobają ale u niej...Myślę, że może profil inny troszkę niższy. Bardzo bym chciała u naszej Dr robić op, ale wiem, że wybrała dla mnie tylko takie i już! A ja nie wiem czy bym się z nimi tak do końca dobrze czuła, bo mimo, ,ze są piękne to są ogromne. U mnie jest jeszcze jeden problem. Jestem troszkę wyższa od mojego męża i chodzi o to czy po op nie będę za bardzo potężna. Jestem ogólnie gruszką z budowy i nagle mi te proporcje się bardziej zrównają
Moze nizszy profil byłby bardziej, że tak napiszę subtelny
MyaDiva a ile masz wzrostu w ogóle??

W albumie zamieściłam najświeższe zdjęcie...Nie potrafię sobie wyobrazić jakby było z... czy byoby lepiej??hmm...
Skoro teraz jesteś gruszką to potem będziesz klepsydrą to jest dopiero fajny efekt Oj, coś tak czuję po kościach że Pani dr. po raz kolejny miała oko Ty masz coraz wicej obaw- a ja się coraz bardziej utwierdzam że będzie bajkowo. Subtelne ? - subtelne są anatomki gdybyś miała mieć duże okrągłe - faktycznie by mogły dodać ciężkości. Ale w anatomkach nie ma się co obawiać- a wysoki profil będzie bardziej "zadziorny", to raczej niższe będą wyglądać masywniej. No nie wiem- tak mi się wydaje
Ja jestem niziołek mam 164 , teraz nie ważę 50kg- i mam właśnie budowę gruszki.
U Ciebie w albumiku byłam- bardzo ładne zdjęcie, bardzo miło było Cię zobaczyć Ale na pytanie czy będzie lepiej niż teraz to już tylko Ty znasz odpowiedz.

Cytat:

MyaDiva
No tak pewnie nawet nie podejrzewałaś że nagie zdjęcia bedą Ci potrzebne A teraz wklejamy a co, w końcu albumy są prywatne
Czyli miałaś co nieco.
No i juz rozumiem dlaczego masz teraz 485-ze wzgledu na tę wyciętą wczesniej kieszeń-zeby tam ulozyc implant
No coś tam miałam- ale takie wymęczone
Pani dr nawet nie chciała wiedzieć jakie mam implanty-wyjęła miarkę , pomierzyła , pomacała i w tabeli znalazła implanty z podstawą 12,5cm. Kiesznie są nowe- bo implanty są głębiej, ale miejsca w piersi było właśnie na taki implant .

Cytat:
Dziewczyny a w sklepach tyle fanych rzeczy a ja nie mogę iść na zakupy bo nie wiem nawet jakie bluzeczki, sukienki będą po op na mnie dobre.
Najpierw czekałam do 5 sierpnia i nie byłam na zakupach bardzo długo, miałam iść po op i pójdę dopiero w połowie września
Wstrzymaj się i nie żałuj- zobaczysz jaką wielką frajde będziesz miała we wrześniu. Nawet jak fajnych bluzeczek w sklepach nie będzie- co założysz i tak będzie cudnie.

Cytat:
Napisane przez kasia1988stce Pokaż wiadomość
taak, radziłabym poczekać ja po op kupowałam sukienkę taką letnią.. i w ciężkim szoku byłam, bo musiałam wsiąść rozmiar XL żeby mi na cycuchy weszła !! (gdzie zawsze nosiłam M- przed) tylko materiał sztywny- nierozciągliwy, dlatego taki duży rozmiar..
z takich rozciągliwych to M-L pasuje

a najbardziej to mi się podobało jak sobie łaziłam po centrum handlowym i weszłam do sklepu bikini pooglądać, podchodzi do mnie ekspedientka i mówi "przepraszam Panią.. bikini dla Pań z dużym biustem mamy po tamtej stronie sklepu- zapraszam"
achh, myślałam że pęknę z dumy-hi hi, cały dzień się uśmiechałam sama do siebie po tym

chociaż powiem Wam, że ostatnio mam wrażenie że zmalały.
albo mi się tak wydaje, bo już sie tak przyzwyczaiłam do nich

Wczoraj minął juz pierwszy miesiąc moich cycuszków
A to Cię przyjemność w tym sklepie spotkała- jak będziesz miała zły humor to już wiesz gdzie masz iść No i co ? kupiłaś w końcu to bikini? Pierwszy miesiąc to dobra okazja na taki miły prezencik
buziaczek, i niech się piersiątka pięknie sprawują.

Cytat:
Napisane przez Sensuel Pokaż wiadomość
Maya....chwaliłam już Ci w albumie,ale i pochwalę na forum.Piersi wyglądają kapitalnie .A z tym wcześniejszym lekarzem to bym się rozprawiła sądowo chyba.Achamiałam pytać.Czy to co stało się po 1 op to wina lekarza była,czy samo się tak zrobiło tj.jakieś powikłania ?
Mnie dzisiaj koleżanka "pocieszyła",że jej znajomo do pół roku nie mogła rękami ruszać po op
Dziekuje bardzo Wkleiłam właśnie fotkę na której widać jak mi na boczki piersi wychodzą. No mi akurat się to podoba-ale zapraszam jesli ktoś się boi takiego efektu, pytały mnie o to dziewczynki więc fotkę dorzuciłąm. Już jest.
Ile ja powikłań miałam - to nawet już wyliczać mi się nie chce. A zaczęło się od-źle dobranego implanu który został źle osadzony. Kieszenie były za duże , niesymetrycznie wycięte, jeden implant był osadzony tylko pod gruczoł, mięśnie pociachane bez sensu i gruczoły! No i zaczęło się sypać- jedno powikłanie doprowadzało do kolejnego. Gdyby przyznali się do błędu od razu, poprawili co spaprali- oszczędzili by mi wiele bólu i cierpienia. I sami by wyszli z twarzą, bo nie zawsze musi wyjść- ale trzeba się wtedy odpowiednio zachować . Ale jak widać to że ktoś się uważa za najwiekszy w Polsce autorytet do niczego nie zobowiązuje. Jak poszłam do nich po raz ostatni- po tym jak implant się przekrecił- nadal twierdzili że mam idealne piersi i żebym wracała do domu i się z nich cieszyła! i żebym się nie łudziła że by mi ktoś ładniejsze zrobił. Takie na do widzenia usłyszałam słowa . W mojej naiwności nie pomyślałam żeby ich wtedy nagrać - bo ta konsultacja to była ogromna kpina która zwaliłaby autorytet z piedestału.
Co do sądu - temat jest bardzo złożony. I jeśli ktoś uważa, że taki lekarz się boi pacjenta czy sądu - to się myli. Nie boi się- bo nie ma czego. Jak własnego sumienia się nie boi to i sąd mu nie straszny. Takie są u nas realia.

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-09, 04:03   #15565
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Foczka 81 Pokaż wiadomość
ŻABULEK, moimi najlepszymi stanikami są kupione właśnie w Londynie w Marks&Spencer w dwupaku (biały i czarny) miękkie wabełniane dla kobiet karmiących w rozmiarze 34DD (fotka jest gdzieś w moim albumie).
Super wygodne i piersi ładnie naturalnie w nich wyglądają

AAAA wiem ktore Maja takie dziwnie rozpinane naranki z przodu??? A to sie nadaje zeby ubrac na takie swierzynki jak moje??? Ja juz patrzalam na te staniki i sa fajne, miekkie i mam je w planach , ale tak za 3-4 tygodnie
P.S wlasnie sie obudzilam wyspana i co mam teraz robic??? Wzielabym prysznic, bo to wlasnie minal tydzien ale obudze rodzinke i mnie zjedza
Stary 2011-08-09, 04:47   #15566
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Oczywiście nie zaluję tych potencjalnych ciuchów, które mogłyby byc już moje no ale coś za coś-nie bede teraz kupowała dla samego kupowania, poczekam jeszcze kilka tygodni i pod koniec września pójdę na większe zakupy

Miło usłyszeć komplement w sklepie z bikini, chociaż ja jak byłam ostatnio w takim sklepie (oczywiście w push upie) i pytam czy dostanę rozmiar na siebie to pani mowi "dużych nie mamy" a ja sobie mruczę pod nosem że to chyba nie do mnie
Bo jak mam push up to cyce pierwsza klasa gorzej bez
no to Ty dopiero frajde miałaś, co tam Kasia która faktycznie ma duże.

Cytat:
Napisane przez Foczka 81 Pokaż wiadomość
MyaDiva, jest jak jak mówisz - zakłada się bluzkę w której wydaje się że nie widać piersi, a potem jak patrzę na zdjęcia to . . . . . wcaaale nie widać dużych piersi

Przyjechali do mnie Rodzice i zwiedzamy trochę różne miasta, zakładam luźnawe bluzki a zdjęcia wam zamieszczę .
Poza tym z obserwacji, to faceci w wieku ok. 20-40lat patrzą się na mnie ogólnie że fajna laska, za to panowie 50-65lat gapią się ewidentnie na same cycki, świnie jedne

I jeszcze starsze kobiety ok 65-75lat patrzą się na mnie jakimś takim oburzonym wzrokiem, a przecież nie mam jakiś wielkich dekoltów
słowo daję , że ja w tamtej bluzce wcale nie widze u siebie w realu takich piersi. W bluzach z kapturem też odnosze takie wrażenie- kurcze, aż się boję zdjęcie zrobić. Chyba jednak zostawię sobie to złudzenie i nie będę sprawdzać
A z tymi facetami to dokładnie tak jest- młodzi biorą całokształt, a ci którzy już mniej mogą tylko konkrety.

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
WPADŁAM DAĆ PO BUZIAKU!!!

ECH te cycory..kiedy przestanę o nich myśleć!!!

DALMATYNKA po 4???fakt gdzieś pisałaś,a ja zakręcona!!!to i tak nie jest tak źle ja po 2 i ponoć nie ma tragedi ogromnej,ale 2razy mniejsze!!!

SENSUEL nie dziwię się że się boisz wielkich..ja widzisz mam mieć 390 i mam stracha że bedą to BIGG!

MYA wymiatasz nimi ,wiesz...są takie twoje i idealne!!!

ZABULKO tyto w ogóle jesteś THE BEST..wiesz twoje cycory są śliczne!!serio i cała ty...i aż się wierzyć nie chce ze zrealizowałaś wszystko co zamierzyłaś!!tytakl zawsze???to szacun!!

ANEK WITAJ!!!pisz dokładnie co u ciebie i wklejaj zdjątka wyjściówek..tu dziewczynki doradzą i podzielą się swoimi przeżyciami!!!będzie Ci raźniej!!!!ja jeszcze czekam na operację tak jak ty!!!

AGATAU a ty na 100% robisz operację??bo coś widzę że się wachasz???od czego to zależy?czy będzie??

EMOTKO słonko jak dawno CIĘ nie widziałam jak tam twój ''za mały'' biust??ściskam Cię mocno piękna!!!!!

CYKANECZKO ja też zapiperniczam do albumiku zaraz zobaczyć!!!i cieszę się ze już się zaczynają goić

resztę pozdrawiam!!aaaa i muszę zrobić test z ryżem dziś bo nie robiłam jeszcze ..tylko z wodą a to wydaje mi się mniej miarodajnebo powietrze mi się z w tych sajzerkach zbiera i są jakby napompowane!!wklekję zdjątka jak zrobię!!!

buziiii

aa i SENSUEL trzymam kciuki !!bo to już tuż tuż!!!
Buziak Skarbeńku i dla Ciebie , bardzo dziękuje za miłe słowa- i fotki prosimy z testu ryżowego.

Cytat:
Napisane przez bianeczkaa Pokaż wiadomość
Witam was dziewczyny. JEstem w ciąży i wczoraj naogladałam się zdjęćciał kobiet po porodzie i karmieniu. To jakaś masakra. Woje piersi mam obecnie duuuże bo 80 hh ale obawiam się, że jeśli będę karmić to zostaną tylko wory do pasa . Mój mąż był zawsze przeciwny takim zabiegom, ale jak zobaczył to co ja , to mnie zaskoczył bo powiedził że jak trzeba będzie to się zrobi cycki i nie musi nikt wiedzieć No i zastanawi mnie jakąja bym musiałą dostać wkładkę (pewnie dużą) i ile taka impreza może kosztować. Czy można to jakośzrefundować? PRzynajmniej część. z góry dziękuję
Witam cieplutko i na początek gorące gratulacje.
Nie martw się na zapas. Dbaj o piersi jak się da teraz i po porodzie-kremiki i tylko odpowiednie staniczki ( i do snu, to bardzo ważne). A jak już pociechę wykarmisz, piersi wrócą do stanu spoczynku pomyślisz co robić. Może piersi nie ucierpią mocno- i wystarczy np. tylko fraksel albo lifting. Nie da się teraz przewidzieć czy będzie potrzebny implant, czy podwieszanie i ile operacja będzie kosztować za rok. Teraz jest to kwota w przedziale 15-20tyś. Refundacja zależy od konieczności zabiegu- jeśli nie będzie wskazań medycznych do zabiegu nie można liczyć na refundacje.

Cytat:
Diendoberek
Dziewczynki ja bylam dzisiaj w pracy. Tylko na 4 godzinki ale dalam rade . No i prowadzilam samochod Normalnie jade do pracy 6-7min, ale mam ciezka noge hehehe, a dzisiaj jechalam 20min i najwiekszym problemem bylo zamkniecie drzwi. W pas tez sie zapielam, nic nie czulam, ale jechalam ostroznie i pierwszy raz przepisowo.
Generalnie jestem kelnerka, ale do restauracji nie wroce przez 2-3 mc, bo wiem, ze nie dam rady biegac miedzy ludzmi i stolikami z goracymi i ciezkimi talerzami. I jeszcze dorabiam sobie w "muzeum" tzn. to jest dom jednej z najbogatszych rodzin na wyspie- wieeeeelki i z antykami. Te antyki sa dla nich jak dzieci, wiec ja musze je piescic i konserwowac A kobieta zeby bylo smieszniej nie moze dowiedziec sie o operacji Jest super babka, ale przeciwniczka wszystkim operacjom itd. Pewnie jak by sie dowiedziala, to juz by mnie nie wpuscila, bo jak taki potwor z silikonem moze konserwowac jej malenstwa
Zabandarzowalam sobie od pepka do stanika i zanim tam weszlam przelozylam pas z piersi na zebra. Powiedzialam jej, ze bede bardzo powoli pracowac, bo zlamalam zebro i pokazalam jej moje dzielo pod bluzka.
Ona jeszcze mowi- "o jakie sine " nie wiem gdzie ona widziala sine, ale jej przytakuje i mowie, ze juz schodzi. A ona do mnie, zebym dzisiaj nic nie polerowala i nie pastowala, tylko jak zetre kurze to bedzie dobrze i ze musze sie oszczedzac, bo za kilka tygodni ruszamy z konserwacja przed zima. Tu juz bede miala troszeczke ciezej, a narazie przez okolo 3 tyg. bede miala luzy, a potem ona wyjezdza na 2 tyg, wiec odpoczne
Ja pracuje tam tylko 3 razy w tygodniu po 4 godz. wiec dam rade i nawet nie poczuje, ze pracuje A placi mi naprawde dobrze, bo 2 razy wiecej na godzine jak w restauracji
Taaak sie ciesze, bo kasa sie przyda na wycieczke do Safari
Pojechala ś z tym żebrem złamanym.
Zabulku tryskasz po prostu energią- jakiegoś cipa Ci chyba dr wszczeił z tymi implantami.

Cytat:
Dziękuję Wam za wszystkie miłe komentarze
Ale tak jak już wspomniałam wcześniej - efekt z wczorajszych zdjęć to naprawdę nie żadna poprawa tylko inaczej zrobione zdjęcia. A krzywo jest nadal jak było. Widać to nie tylko nago, ale też pod bluzeczkami bez stanika. I to bardzo widać...
Dziwi mnie jedno - że piersi zrobiły się dziwnie mięciutkie. W kształcie i wielkości natomiast nic się nie zmieniło. Jeżeli faktycznie byłyby tak mocno opuchnięte to chyba by nie miękły...

Na różowym forum wyczytałam podobne przypadki, i zaczynam się zastanawiać czy to nie jest przypadkiem źle wycięta torebka Jeżeli tak, to niestety nie ma co liczyć na samoistną poprawę, wtedy już tylko ponowna operacja może coś zdziałać.

Przepraszam, ale nie zdążyłam przeczytać co ta przez dzień naskrobałyście, i teraz też tylko na szybkiego wpadłam. Wieczorkiem nadrobię.

Pozdrowionka dla Wszystkich
No nie wytrzymam- przestań o powikaniach czytać bo dupsko zlejemy.
Poza tym widziałam że byłaś równo porysowana- więc jakim sposobem masz źle wycięte ??? no czemu tak z góry zakładasz??? Spuchnięty masz jeszcze dół piersi- więc i pierś jest niżej. A nawet jak już opuchlizna zejdzie to zanim się pierś ustawi też musi potrwać. Zapomnij ,że jesteś miesiąc po operacji. U Ciebie były bardzo ciężkie pierwsze tygodnie, piersiątka się nie goiły jak to zwykle bywa więc ten czas się nie liczy - postępy dopiero teraz będziemy oceniać
Prawdą jest , że implant masz większy w lewj piersi- więc kieszeń jest większa. Jest bardzo możliwe że ta pierś będzie nieco niżej, odroninę może być. Może gdzieś tą różnicę Pan dr. musiał zgubić - a wiadomo, że na górze musi być równo.
Zrób może zdjęcia tak jak te pierwsze- może wtedy będziemy mogły ocenić różnicę. I proszę Cię - przestań się zamartwiać na zapas. Zobaczysz że jak piersi będą się goić należycie zaczną się zmieniać.

Cytat:
Piersi są naprawdę miękkie w porównaniu do np poprzedniego tygodnia. Twarde zostały jeszcze na samym dole, pod bliznami.

Właśnie już sama wpadłam na to żeby wstawić zdjęcia w jakiejś bluzce (choć domyślam się, że macie już dość tego narzekania hehe)

Tylko proszę Was, nie piszcie mi, że jest ok jeśli same, mając takie piersi po miesiącu były zaniepokojone.

Dziś już właśnie troszkę się pokłociłam z TŻ bo wmawia mi cały czas, że jest pięknie wspaniale ah i oh, i nie wie dlaczego mi się nie podoba... Aż się rozpłakałam, bo on na sobie/swoich rzeczach bardzo widzi wszystkie niedoskonałości, a jak u mnie jest mega krzywo to mam się cieszyć bo jest ok...

Pewnie jestem już przewrażliwiona, wiem.
Żal się do woli zobaczysz, że teraż juz będzie coraz lepiej.

Cytat:
O kurcze, tyle naskrobałyście że już wymiękam.....
Ale o ćwiczeniach jutro poczytam wszystko i pooglądam. Pora się zmobilizować - może razem będzie raźniej

---------- Dopisano o 04:47 ---------- Poprzedni post napisano o 04:44 ----------

Cytat:
AAAA wiem ktore Maja takie dziwnie rozpinane naranki z przodu??? A to sie nadaje zeby ubrac na takie swierzynki jak moje??? Ja juz patrzalam na te staniki i sa fajne, miekkie i mam je w planach , ale tak za 3-4 tygodnie
P.S wlasnie sie obudzilam wyspana i co mam teraz robic??? Wzielabym prysznic, bo to wlasnie minal tydzien ale obudze rodzinke i mnie zjedza
Ty się już wypalaś a ja właśnie idę spać . Pozdrawiam

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-09, 08:16   #15567
Foczka 81
Raczkowanie

Cytat:
No takie z tkaniną w kropeczki, odpinane z przodu do karmienia. Ale ja wycięłam to i przyszyłam ramiączka bezpośrednio do miseczek bo te zapięcia odznaczały się pod bluzkami.
Zaczęłam go nosić, jak dr kazał mi odstawić pooperacyjny 8tyg po op.
Stary 2011-08-09, 09:20   #15568
Agatau88
Zakorzenienie

Sensuel 10.08 - jutro
Dalmatynka101 15.08 -6
Vipera 20.08- 11
Agatau88 26.08-17
Vanessita 16.09- 38
Nadinka2 19.12- 135

---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ----------

MyaDiva
Kochana widzę że Ty po nocy grasujesz
A o cwiczeniach nie mysl-jak sie tak malutko waży to jest zakaz cwiczeń
Stary 2011-08-09, 09:41   #15569
zabulek1
Wtajemniczenie

[QUOTE=Agatau88;28641714][COLOR=Purple] [SIZE=6]Sensuel 10.08 - jutro

Sensuel kochana powodzenia jutro Bede moooooooocno trzymac kciuki Wracaj szybko i szczesliwa

Edytowane przez zabulek1
Czas edycji: 2011-08-09 o 09:43
Stary 2011-08-09, 09:49   #15570
anek799
Raczkowanie

Hej!
Czemu moje wiadomości pojawiają się z bardzo dużym opóźnieniem?
Wiadomość napisałam wczoraj, a widzę ja dopiero dzisiaj.
Podpowiecie mi jak robi się album? będę wdzięczna.

Zabieg mam 14 września u dr. Krajewskiego i zaczynam wpadać w panikę.
Moje wymiary to 165 cm wzrostu,
waga 55 kg,
pod biustem na wydechu ciasno zmierzone 70 cm (staniki kupuję 65 cm)
miseczka b taka mała po dwójce wykarmionych dzieci. luźno zmierzone 85 cm.
Dr. zaproponował mi 345 mentor anatomki.
Czy to dla mnie odpowiedni rozmiar? Chcę osiągnąć takie piękne, pełne C.
Zrobiłabym album, ale nie kumam o co chodzi, bo jestem tu nowa i jeszcze nie ogarnęłam tego forum.
Czy w ogóle jest możliwość obejrzenia Waszych fotek? Tak nieskromnie zapytam?
anek799 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości