Na urlopy wybywamy, lecz o sobie pamiętamy :) - PM 2012 cz. VIII - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-10, 20:01   #1531
(kicia)
Zakorzenienie

Dot.: Na urlopy wybywamy, lecz o sobie pamiętamy :) - PM 2012 cz. VIII

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
kicia widzę, że zmieniłaś odliczeniowy podpis
spostrzegawcza jestes

pewnie za jakiś czas wróci dawne odliczanie

a to jest kumulacja moich trzech suwaczków
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 20:03   #1532
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez M_ilkaa Pokaż wiadomość
na pierwszy taniec - rewelacja

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ----------

hej ja też jestem z lubuskiego
z jakiej miejscowości?

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość

Ciekawe, czy młodzi w ogóle wsłuchiwali się w tekst, jak wybierali ten utwór To pewnie był wybór z serii: o, fajna melodia, zatańczymy do tego
hehehehehe masz rację, pewnie tak było
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 20:06   #1533
verumka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość

a co do piosenek na pierwszy taniec. BYlam na weselu z TŻ, gdzie piosenką na 1 tanec byla piosenka rh+ " po prostu miłość". Wszyscy oniemieli, gdy w 3 zwrotce koleś zaśpiewał : "Lecz Ty odchodzisz, zostawiasz mnie samego, rzuciłaś mnie dla innego. Jak mogłaś odejść z tamtym, ja teraz płaczę, nie jestem taki twardy..." hehehe normalnie na 1 taniec the best

Hehe rewelacyjna piosenka na 1 taniec... taka... przyszłościowa

verumka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 20:07   #1534
M_ilkaa
Rozeznanie

Zielona Góra
Stary 2011-08-10, 20:08   #1535
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
a co do piosenek na pierwszy taniec. BYlam na weselu z TŻ, gdzie piosenką na 1 tanec byla piosenka rh+ " po prostu miłość". Wszyscy oniemieli, gdy w 3 zwrotce koleś zaśpiewał : "Lecz Ty odchodzisz, zostawiasz mnie samego, rzuciłaś mnie dla innego. Jak mogłaś odejść z tamtym, ja teraz płaczę, nie jestem taki twardy..." hehehe normalnie na 1 taniec the best
pewnie im tytuł się spodobał i nie wpadli na to, żeby wsłuchać się w słowa
Stary 2011-08-10, 20:12   #1536
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
Zielona Góra
a ja Gorzów Wlkp.

Cytat:
Napisane przez verumka Pokaż wiadomość
Hehe rewelacyjna piosenka na 1 taniec... taka... przyszłościowa
Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
pewnie im tytuł się spodobał i nie wpadli na to, żeby wsłuchać się w słowa
hehe no właśnie, a goście stali oniemieli i taka mina
Stary 2011-08-10, 20:14   #1537
M_ilkaa
Rozeznanie

właśnie wyczytałam na WP, ze Majowie przepowiedzieli koniec świata w 2012 ! co z naszymi ślubami ?? powinniśmy dostać jakiś rabat na przygotowania
Stary 2011-08-10, 20:23   #1538
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
właśnie wyczytałam na WP, ze Majowie przepowiedzieli koniec świata w 2012 ! co z naszymi ślubami ?? powinniśmy dostać jakiś rabat na przygotowania
to jesteś nie doinformowana majowie pomylili się o jakies 120 lat i koniec świata został przesunięty

nie czytaj wp bo można ześwirować (konkretnie chodzi o serwis niewiarygodne)

Stary 2011-08-10, 20:32   #1539
M_ilkaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
to jesteś nie doinformowana majowie pomylili się o jakies 120 lat i koniec świata został przesunięty

nie czytaj wp bo można ześwirować (konkretnie chodzi o serwis niewiarygodne)
dobra rada! weszłam na stronę tylko sprawdzić pogodę , a zawsze to się jeszcze kliknie to tu, to tam

---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------

z ciekawości weszłam na forum "Już po" - dziewczyny załączają dużo zdjęc, niektóre wyglądają naprawdę zjawisko - świeżo, dziewczęco , bez tony makijażu - można brać przykład
Stary 2011-08-10, 20:33   #1540
whitepower
Raczkowanie

Hej! Ja się chętnie spotkam z lubelskimi PMkami w każdy weekend września i października, z wyjątkiem weekendu 8-9.X, bo jadę na sex do Poznania:P
Hehe..ale nie na orgie żadne tylko na studia podyplomowe - seksuologiczne, ale u mnie w domu tak się przyjęło, że mówimy o tym "sex" i ciągle mi powtarzają, "nie bierz na siebie za dużo, pamiętaj, że masz sex" albo "tylko nauki to sobie tak ustawcie żeby Ci w sexie nie przeszkadzały"...wiec jak ktoś nie wie to się dziwnie patrzy np. jak mamie w autobusie się taki tekst wyrwie:P

30.06.2012
whitepower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 20:39   #1541
verumka
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale to dopiero w grudniu podobno ma być

verumka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 20:46   #1542
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez whitepower Pokaż wiadomość
Hej! Ja się chętnie spotkam z lubelskimi PMkami w każdy weekend września i października, z wyjątkiem weekendu 8-9.X, bo jadę na sex do Poznania:P
Hehe..ale nie na orgie żadne tylko na studia podyplomowe - seksuologiczne, ale u mnie w domu tak się przyjęło, że mówimy o tym "sex" i ciągle mi powtarzają, "nie bierz na siebie za dużo, pamiętaj, że masz sex" albo "tylko nauki to sobie tak ustawcie żeby Ci w sexie nie przeszkadzały"...wiec jak ktoś nie wie to się dziwnie patrzy np. jak mamie w autobusie się taki tekst wyrwie:P
Dobre, dobre. Określenie wymiata
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 20:46   #1543
95a9f5071e7d0cd6ef7dbab6e353959a34994157_6057de0215c7d
Konto usunięte

zgrałam jeszcze zdjęcia z aparatu-robiłam zdjęcia w 3 demetrioskach. Wstawiam 1, bo tamte 2 nieciekawe. A ten fason mi pasuje? dodam że gorset nie jest dobrze zawiązany bo jest za duży więc talii nie mam podkreślonej.

I nie chodzi mi o tą konkretną suknię, bo jak dla mnie za dużo tego wszystkiego, tylko o fason
95a9f5071e7d0cd6ef7dbab6e353959a34994157_6057de0215c7d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 20:46   #1544
(kicia)
Zakorzenienie

http://www.artcreo.com.pl/galerie wejdźcie sobie w galerię Katarzyna i Arkadiusz fajną bramę zrobili

Stary 2011-08-10, 21:00   #1545
fablous
Zakorzenienie

kicia z tego co kojarzę, to Ty często piszesz z telefonu. Jakiego telefonu używasz? Bo ja muszę sobie kupić nowy i nie wiem jaki wybrać...

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-10, 21:02   #1546
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
kicia z tego co kojarzę, to Ty często piszesz z telefonu. Jakiego telefonu używasz? Bo ja muszę sobie kupić nowy i nie wiem jaki wybrać...
w tym momencie mam nokię 5230 ogólnie za 10 msc zmieniam telefon i planuję kolejną nokię pomimo że ten miałam w naprawie to jednak są najlepsze telefony moim zdaniem

Stary 2011-08-10, 21:05   #1547
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Hej Laseczki! Kurczę, na stażu nie miałam kiedy z Wami posiedzieć a Wy tak hardcorowo tu trzepiecie Wczoraj nie zacytowało mi się parę rzeczy...

Pamiętam, że chciałam powiedzieć, że Neniu wrzuciłaś super fotki z chodzenia po górach i że wyglądasz tak młodziutko jak nastolatka Super

Cytat:
Napisane przez vesna84 Pokaż wiadomość
Żenujące disco polo... Koszmarne

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Ja znalazłam taka kolejna która miażdży chyba jeszcze bardziej
Ludzię są naprawdę nienormalni.
http://www.youtube.com/watch?v=nObCj...eature=related

Szkoda że nie zamieścili jeszcze fotek z nocy poślubnej..
Ja wiem? "Seksualna" prosto od naszych wschodnich sąsiadów jest spoko Parka wydaje się sympatyczna, ale fakt takiego kawałka dla brechtów nie osadziłabym w żadnym filmiku ślubnym A w minucie 2:32 dobrze widać gdzie Pani Młoda pracuje

[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;28657968]Laseczki proszę o radę Fotki kiepskie bo telefonem i któraś tam za duża, ale chodzi mi o to co wg Was mi pasuje Nie wszystkie z nich mi się podobają, chciałam tylko zobaczyć się na fotkach żeby było łatwiej No i mam tu też swój typ, w którym czuję się najlepiej.[/QUOTE]

Hmm.. Troszkę mnie zdziwiłaś, bo najpierw piszesz o sincerly (czy jakoś tak :p?) a później przymierzasz suknie w A ze skosami i "fartuszkami" (swoją drogą zupełnie nie w moim guście ) Ciężko jest mi więc powiedzieć w której podobasz mi się najlepiej... ale wydaje mi się, że w 3
PS. Ale tak na odchodne Ci powiem, byś jednak kroczyła w kierunku gładkich tiulówek - jesteś szczuplutka a więc idealnie Ci w takiej będzie Tak uważam

Cytat:
Napisane przez paulinka009 Pokaż wiadomość
a teraz ze ślubnych to byłam dzisiaj na przymiarkach

1 salon to był strzał w dziesiątke Pani przemiła zachęciła mnei do mierzenia KAZAŁA robić zdjecia i oto przymierzyłam 3 suknie w tym pierwsza jest moja faworytką jak narazie koszt wyprzedażowej to 1800 z poprawkami plus halka a nowa 2350 i chyba poczekam na nowa kolekcje i wtedy ewentualnei zdecyduje sie na nowa. Ale mam jeszcze kilk asalonów do obskoczenia więc jeszcze to nei na 100% Oczywiscie wszystkie suknie sa o 2 rozmiary za duze... O nie zapomniałam ramiączka schować od stanika dopiero teraz zauwazyłam ale gapa

Drugi salon jakaś babka po 50 zdziwiła sie czemu rok przed slubem szukam sukni tpo jej tłumacze ze sa wyprzedaze ze nowa kolekcja i takie tam to sie usmiechneła i pokazała katalogi... nowe i nawet nei ma sukni z nich.... a wiec jak ma wybrac skoro nei moge przymierzyc?? Powiedziała żebym przyszła pozniej bo jedna PMka zamówiła i dzis ma juz byc... ja dziękuje przymierzac czyjąś sukienke z moja zrobiła by tak samo???

3 salon Pani miła ale też wielkei zdziwienie czemu juz szukam sukni... na salonie tez nic ciekawego nei bylo, katalogów zadnych nam nie dała generalnie miała mnei gdzies i ja ja teraz tez mam gdzieś
O... Byłaś w Mariett'cie Też tam mierzyłam suknie
Jak dla mnie bezkonkurencyjnie wyglądasz w ostatniej sukni Jest piękna! Ładnie podkreśla talię i trochę buduje górę Biorąc pod uwagę to, że jest na Ciebie za duża to... ach - jak cudnie mogłabyś wyglądać w takiej skrojonej na Twoją figurkę Ona ma dół z tiulem? Jeśli tak to ciekawa jestem dlaczego nie dostałam tej suknie do mierzenia jak byłam tam na przymiarce (bo o same tiulowe prosiłam)
No, ale widzę, że obstawiasz pierwszą Kurczę jak to dużo zależy od osobistego widzimisię
sztuczka_magiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 21:08   #1548
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
w tym momencie mam nokię 5230 ogólnie za 10 msc zmieniam telefon i planuję kolejną nokię pomimo że ten miałam w naprawie to jednak są najlepsze telefony moim zdaniem
Ja też od zawsze mam Nokie i tylko takie biorę pod uwagę . Zastanawiam się nad C3-01, chciałam Touch and Type, bo całkiem dotykowe irytują mnie niemiłosiernie. A daje w ogóle radę pisać z telefonu na wizażu czy bardzo trzeba się gimnastykować?

Stary 2011-08-10, 21:10   #1549
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Nie uwierzycie ale przez ten wizaż zaczęłam nadużywać słowa Tż
Mianowicie jak komuś coś tłumacze o moim narzeczonym to chcę ciągle mówić zamiast imienia słowo Tż-et Na szczęście ugryzę się zawsze w język zanim to wypowiem ale za to mam potem z siebie niezłą polewkę
Wychodzi na to że uzależniłam się od wizażu na dobre

Wy tez tak macie? Czy tylko ja już ześwirowałam
ja też tak mam
Cytat:
no to mamy już kolejną chętną yto weździe napiszcie na tamty wątku com?? będzie mi łatwiej
Cytat:
http://www.artcreo.com.pl/galerie wejdźcie sobie w galerię Katarzyna i Arkadiusz fajną bramę zrobili
o jezuś polałam się super pomysł
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 21:13   #1550
kilianna
Zakorzenienie

Dziewczyny, czy już rozglądałyście się za fotografem? W jakich cenach są Wasi foto?
Stary 2011-08-10, 21:14   #1551
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez paulinka009 Pokaż wiadomość
Tylko mam za mały biust na serduszko ;( bynajmniej tak wywnioskowałyśmy może gdybym przymierzyła swój rozmiar to by wyglądało inaczej.. nie wiem poszukam jeszcze w innym salonach
Tia.. no to właśnie w Marriet'cie taka bardzo szczuplutka i drobniutka ekspedientka powiedziała mi, że "jak nie ma biustu to nie pasuje dekolt w serduszko" - a guzik prawda, ja w mojej sukni czuję się znakomicie ;p - i nieskromnie stwierdzę, że super się prezentuję Ta dziewczyna radziła mi suknię z prostym dekoltem (tiaaa... żeby w ogóle wszystko zakryć :P?) gdzie oczywiście jest jakby jedna miseczka na biust a nie dwie oddzielne jak to jest u pań z większymi piersiami - nonsens jak dla mnie, ale cóż...
Jeśli więc podobają Ci się serduszkowe dekolty to nie zrażaj się tymi głupimi tekstami - wszystko zależy od tego jak dopasują Ci suknię Jeśli będzie odpowiednio skrojona, wszyją wewnątrz push-up'y to Twój biust może się naprawdę ślicznie prezentować, a dzięki temu że nie jest obfity (mówię o sytuacji, że duży cyc na wierzchu ) to nie będzie wulgarnie tylko tak dziewczęco Naprawdę

Cytat:
w sumie jak oglądam Wasze propozycję to myślę sobie "może jednak iść w falbany, upięcia itp." i ta "moja" https://wizaz.pl/forum/picture.php?a...ctureid=106920 to zbyt prosty wybór ??
Kochana nie oglądaj się na innych! Idź za głosem swojego serca Zawsze znajdzie się ktoś kto powie: "eee... za skromna, za mało ślubna" no a mnie niestety ktoś nazwie "bezą" ale mam to gdzieś Wiem, że dobrze wybrała i właśnie tak chcę wyglądać w swoim dniu - jeśli Ty marzysz o założeniu takiej sukni (bardzo pięknej zresztą!) to niech Cię nic i nikt nie powstrzyma

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Znalazłam odmiany na moim profilu na gronie Wieki tam nie zaglądałam:
Chatka - Chawira, Hacjenda, Chatencja, Chacinson, Chata, Chacicha, Chateczka, Chatek, Chatex, Chatuś, Chacik, Chacior, Chasjenda, Chatkuś, Chata matata <lol>, Chati, Chacia, Chater, Chaciek, Chaciak, Chacińska, Chatens, Czatka <ściana>, Czacisko <aaa>, Chatsztyk (by F.), Chatenszyn, Chatusia, Chatencjon, Chatkus, Chatson, Chaterbson, Flat'cik , Hausik , Chacinka, Chatynia, (Jaki Ładny) Domek

Mają znajomi fantazję, co?
Chatens chyba najbardziej mi się podoba Fajnych masz znajomych, Chatens

Cytat:
Mam tak samo Więc - albo nie jest z Tobą tak źle () albo... obie jesteśmy porąbane W tym drugim przypadku pocieszę Cię, że nie tylko my zapewne...

Maxwelko przykro mi , co za koleś... A niech mu ten łańcuszek wyjdzie bokiem

Killianna - cosik mi nie zacytowało... ale napisałaś o mnie, że jestem taka zabawna - ojeeeej jak miło coś takiego przeczytać o sobie, nie spodziewałam się tego zupełnie Pewnie nie wiesz, ale ogólnie tu w tym wątku jestem kojarzona głównie z długiiiiiiiiiiiimiiiiiiii ii, trudnymi w zrozumieniu (bo rozbudowanymi ) postami... Ale spoko - jak znajdzie się temat to jeszcze sama się o tym przekonasz

A i nie pamiętam dobrze kto najbardziej czeka na fotkę z naszej latynoskiej imprezki z ostatniego piątku (Ewusia_Marchew ?), ale wrzucam na jakiś czas hehe to sobie zobaczyć na czym nas koleżanka przyłapała (tak... nie wyszedł mi dizajn, to się więcej nie powtórzy poza tym zdjęcie jest trochę śmiechowe - perspektywa zniekształca nam sylwetki hehe mam takie dłuuuugie udzisko ;p)

Ahankara - w tej sukni co przed chwilką wstawiłaś mi się podobasz W sensie w fasonie... a to też jest A Więc tym lepiej dla Ciebie, że więcej fasonów niż 1 Ci pasując (bo sądzę, że w puszystej tiulówce będzie Ci super )

Całuję Was mocno

Edytowane przez sztuczka_magiczka
Czas edycji: 2011-08-11 o 23:48
Stary 2011-08-10, 21:16   #1552
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też od zawsze mam Nokie i tylko takie biorę pod uwagę . Zastanawiam się nad C3-01, chciałam Touch and Type, bo całkiem dotykowe irytują mnie niemiłosiernie. A daje w ogóle radę pisać z telefonu na wizażu czy bardzo trzeba się gimnastykować?
instaluje się zwyklą przeglądarke np operę mini trzeba włączyć zawijanie tekstu i się bardzo borze czyta i odpisuje nawet wielocytować się da

Stary 2011-08-10, 21:22   #1553
95a9f5071e7d0cd6ef7dbab6e353959a34994157_6057de0215c7d
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość

Hmm.. Troszkę mnie zdziwiłaś, bo najpierw piszesz o sincerly (czy jakoś tak :p?) a później przymierzasz suknie w A ze skosami i "fartuszkami" (swoją drogą zupełnie nie w moim guście ) Ciężko jest mi więc powiedzieć w której podobasz mi się najlepiej... ale wydaje mi się, że w 3
PS. Ale tak na odchodne Ci powiem, byś jednak kroczyła w kierunku gładkich tiulówek - jesteś szczuplutka a więc idealnie Ci w takiej będzie Tak uważam
Tak jak pisałam mierzyłam te suknie bardziej z ciekawości-chciałam zobaczyć jak będą leżeć a nie żeby którąś z nich wybrać. nie mieli własnie żadnej prostej tiulowej, to co było robić ale dzięki za radę

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość

Ahankara - w tej sukni co przed chwilką wstawiłaś mi się podobasz W sensie w fasonie... a to też jest A Więc tym lepiej dla Ciebie, że więcej fasonów niż 1 Ci pasując (bo sądzę, że w puszystej tiulówce będzie Ci super )

Całuję Was mocno
To fajnie, mi ten fason najlepiej leży (ale nie ten model) Myślę że ta sincerity lezy podobnie. I zalezy jaka to puszczysta tiulowa bo jeśli ma być A, ale rozłożysta to ok, ale jeśli tiul ma wychodzić wyżej, tak z brzucha to wyglądam jak beza
95a9f5071e7d0cd6ef7dbab6e353959a34994157_6057de0215c7d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 21:24   #1554
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, czy już rozglądałyście się za fotografem? W jakich cenach są Wasi foto?
My juz mamy (zresztą wiekszosc PMek juz ma) 1800 nas t kosztuje to chyba normalna cena

Sztuczko fota za✂✂✂iaszczaaaaaaaaaaa a
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 21:27   #1555
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
2500zł

Stary 2011-08-10, 21:32   #1556
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;28683776]
To fajnie, mi ten fason najlepiej leży (ale nie ten model) Myślę że ta sincerity lezy podobnie. I zalezy jaka to puszczysta tiulowa bo jeśli ma być A, ale rozłożysta to ok, ale jeśli tiul ma wychodzić wyżej, tak z brzucha to wyglądam jak beza[/QUOTE]

Hmm... No w moim mniemaniu jest to właśnie suknia z tiulowym dołem, ale nie w takim fasonie że tak spływa na boki i tworzy A, tylko jest taka uniesiona Moja taka będzie jak dobiorę odpowiednią halkę (jeszcze nie zdecydowałam czy kupuję czy wypożyczam :p) ale fakt - tak strasznie wysoko nie będzie odchodziła, bo mam przedłużany gorset co bardzo mi pasuje Mnie tiul będzie odchodzić tak od miednicy mniej więcej Na fotce w zestawieniu z pierwszego postu miałam kiepską halkę Nie było efektu... Ale już 31 sierpnia wieczorkiem dostaniesz do wglądu zdjątko z odpowiednią (jak sądzę ) halką

---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
Sztuczko fota za✂✂✂iaszczaaaaaaaaaaa a
Dziękuje(MY!) Hehe a i tak mogła być ostrzejsza, bo to było takie wychylenie jak w 0:33 na tym filmiku http://www.youtube.com/watch?v=Wb5oKZExypo (btw - moja ulubiona parka taneczna )
Stary 2011-08-10, 21:33   #1557
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;28682688]zgrałam jeszcze zdjęcia z aparatu-robiłam zdjęcia w 3 demetrioskach. Wstawiam 1, bo tamte 2 nieciekawe. A ten fason mi pasuje? dodam że gorset nie jest dobrze zawiązany bo jest za duży więc talii nie mam podkreślonej.

I nie chodzi mi o tą konkretną suknię, bo jak dla mnie za dużo tego wszystkiego, tylko o fason[/QUOTE]
Dla mnie fason super. I tak jak Ty jestem zdania, że za dużo się na tej sukni dzieje, ale fason jak najbardziej na TAK
Cytat:
Na nokię nie ma mocnych. Raz miałam przyjemność z sony ericsonem, ale jednak nokia to nokia
Cytat:
Nasz fotograf bierze 1600.
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-10, 21:34   #1558
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Też mi się wydaje, że może być mało elastyczne. Ale w sumie jak tylko na ślub założysz, to raczej przeżyjesz

Cytat:
chodzi Ci o ten weekend 24-25 września?? to jestem za...
A ja nawet będę w ten weekend w Ciechankach Tylko, że 24go mam wesele

Cytat:
Napisane przez marcia45 Pokaż wiadomość
A wiecie ile u nas ksieza biorą 1200, jak stawki sie nie zwieksza, i to we wszystkich okolicznych parafiach, wiec sie przenieść nie ma jak. Poza tym półślubki po 600 zl. Plus siostry wymyslily, ze tylko one moga stroic kosciol, za cene... uwaga... 800zl!! Dlatego my w kościele kwiatów mieć nie będziemy.

A co do spotkania, ja prawie non stop w Wawie, od pazdziernika zaczynam studia zaoczne jeszcze, ale chyba zjazdy co tydzień nie są.
To ja już bym wolała chyba 50km jechać do innego kościoła, gdzie normalnie da się zapłacić, bo to woła o pomstę do nieba.

A na spotkanie oczywiście zapraszamy

Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość
A ja przed chwilą zrobiłam sobie małe tourne na rowerze po mojej miejscowości. Zaraz się lepiej czuję! Zamierzam co najmniej 5 dni w tygodniu "ruszać się"! Myślę, że dotrzymam postanowienia....
Kurcze, ja też sobie tak postanawiam codziennie i du.pa! Jestem strasznie niezdyscyplinowana

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam teraz tyle na głowie że nie wiem jak się wyrobię: w mieszkaniu zaczęłam remont i mam syf i wszystko pozasłaniane, muszę jeździć ciągle do domu rodziców bo wyjechali i trzeba się zająć dziadkiem i psem; w sobotę idę na wesele, za tydzień mam panieński do zorganizowania, a tu jeszcze dziś w pracy sie okazało ze mamy w przyszłym tygodniu mega ważną kontrolę, która potrwa 3 dni (od środy do piątku) i chyba będę całe dnie w pracy spędzać
uch, to dużo masz rzeczywiście na głowie, 3mam mocno , żeby wszystko Ci się jak najłatwiej i najszybciej rozwiązało

Cytat:
Napisane przez marcia45 Pokaż wiadomość
A półślubki się płaci, żeby wziąźć ślub w innej parafii. Ksiądz daje zaświadczenie i u Ciebie w parafi są zapowiedzi. Nie wiem czy w innych parafiach jest to odplatne. Mama mnie uświadomiła, jak chciałam zmieniać parafie, bo mnie wkurzył cennik za ślub. W końcu to sakrament.
Taaa, półślubki... to nic innego, tylko inna nazwa na licencję, którą stosują księżą wyjątkowo chytrzy i łasi na kasę. Tak naprawdę wg prawa kanonicznego za licencję nie powinno się NIC płacić. Podobnie zresztą jak za udzielenie sakramentu Wszystko to są przecież DOBROWOLNE OFIARY...
A swoją drogą podobno licencję można za darmo uzyskać przez kurię. Warto zadzwonić w swoim regionie i nie dać się wydymać

Cytat:
Mianowicie jak komuś coś tłumacze o moim narzeczonym to chcę ciągle mówić zamiast imienia słowo Tż-et Na szczęście ugryzę się zawsze w język zanim to wypowiem ale za to mam potem z siebie niezłą polewkę
Wychodzi na to że uzależniłam się od wizażu na dobre

Wy tez tak macie? Czy tylko ja już ześwirowałam
Hehe, no też to mam, też A mój TŻ () czasem mówi do mnie "moja Ty TŻtko" Oj bo Narzeczony to taaakie długie słowo, jak się chce coś szybko powiedzieć..

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Ciekawe, czy młodzi w ogóle wsłuchiwali się w tekst, jak wybierali ten utwór To pewnie był wybór z serii: o, fajna melodia, zatańczymy do tego
Albo: o, jaki piękny tytuł, to na pewno piosenka o wielkiej miłości, weźmy ją Coś jak w dawniejszych czasach z "Windą do nieba" na pierwszy taniec

Cytat:
Dobre

[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;28682688]zgrałam jeszcze zdjęcia z aparatu-robiłam zdjęcia w 3 demetrioskach. Wstawiam 1, bo tamte 2 nieciekawe. A ten fason mi pasuje? dodam że gorset nie jest dobrze zawiązany bo jest za duży więc talii nie mam podkreślonej.

I nie chodzi mi o tą konkretną suknię, bo jak dla mnie za dużo tego wszystkiego, tylko o fason[/QUOTE]

Myślę, że Ci pasuje ten fason, oczywiście dopasowany

sztuczko, coś dla Ciebie, małe inspiracyjki http://perfectmoments.pl/blog/wp-con...cje-motyle.jpg i http://perfectmoments.pl/blog/wp-con...000-motyli.jpg

Obiecałam Wam fotki darów od moich Gości, ale coś mi się cholera zmniejszyć nie chcą. Wrzucam na picassę i idę się myć, więc albo Wam je wrzucę dziś jeszcze, albo już jutro

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Edytowane przez Chatka
Czas edycji: 2011-08-10 o 21:35
Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 21:38   #1559
M_ilkaa
Rozeznanie

Cytat:
2500 zł foto i video razem
Stary 2011-08-10, 21:39   #1560
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
My mamy video&footo za 2500zł. Ale nie jestem do końca zadowolona ze zdjęć jakie robi nasz fotograf, wolałabym bardziej artystyczne dlatego na plener najprawdopodobniej weźmiemy kogoś innego co będzie się wiązało z wydatkiem kolejnego 1000zł...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości