|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1531 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na urlopy wybywamy, lecz o sobie pamiętamy :) - PM 2012 cz. VIII
spostrzegawcza jestes
pewnie za jakiś czas wróci dawne odliczanie ![]() a to jest kumulacja moich trzech suwaczków
|
#1532 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1533 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
rewelacyjna piosenka na 1 taniec... taka... przyszłościowa ![]() |
|
|
|
|
#1534 |
|
Rozeznanie
|
Zielona Góra
|
|
|
|
#1535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1536 | |
|
Zakorzenienie
|
a ja Gorzów Wlkp.
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1537 |
|
Rozeznanie
|
właśnie wyczytałam na WP, ze Majowie przepowiedzieli koniec świata w 2012 ! co z naszymi ślubami ??
powinniśmy dostać jakiś rabat na przygotowania
|
|
|
|
#1538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie czytaj wp bo można ześwirować (konkretnie chodzi o serwis niewiarygodne)
|
|
#1539 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
weszłam na stronę tylko sprawdzić pogodę , a zawsze to się jeszcze kliknie to tu, to tam ![]() ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- z ciekawości weszłam na forum "Już po" - dziewczyny załączają dużo zdjęc, niektóre wyglądają naprawdę zjawisko - świeżo, dziewczęco , bez tony makijażu - można brać przykład
|
|
|
|
|
#1540 |
|
Raczkowanie
|
Hej! Ja się chętnie spotkam z lubelskimi PMkami w każdy weekend września i października, z wyjątkiem weekendu 8-9.X, bo jadę na sex do Poznania:P
Hehe..ale nie na orgie żadne tylko na studia podyplomowe - seksuologiczne, ale u mnie w domu tak się przyjęło, że mówimy o tym "sex" i ciągle mi powtarzają, "nie bierz na siebie za dużo, pamiętaj, że masz sex" albo "tylko nauki to sobie tak ustawcie żeby Ci w sexie nie przeszkadzały"...wiec jak ktoś nie wie to się dziwnie patrzy np. jak mamie w autobusie się taki tekst wyrwie:P
|
#1541 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1543 |
|
Konto usunięte
|
zgrałam jeszcze zdjęcia z aparatu-robiłam zdjęcia w 3 demetrioskach. Wstawiam 1, bo tamte 2 nieciekawe. A ten fason mi pasuje? dodam że gorset nie jest dobrze zawiązany bo jest za duży więc talii nie mam podkreślonej.
I nie chodzi mi o tą konkretną suknię, bo jak dla mnie za dużo tego wszystkiego, tylko o fason
|
|
|
|
#1544 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.artcreo.com.pl/galerie wejdźcie sobie w galerię Katarzyna i Arkadiusz fajną bramę zrobili
|
#1545 |
|
Zakorzenienie
|
kicia z tego co kojarzę, to Ty często piszesz z telefonu. Jakiego telefonu używasz? Bo ja muszę sobie kupić nowy i nie wiem jaki wybrać...
|
|
|
|
#1546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pomimo że ten miałam w naprawie to jednak są najlepsze telefony moim zdaniem
|
|
#1547 | |||
|
Rozeznanie
|
Hej Laseczki! Kurczę, na stażu nie miałam kiedy z Wami posiedzieć a Wy tak hardcorowo tu trzepiecie
Wczoraj nie zacytowało mi się parę rzeczy...Pamiętam, że chciałam powiedzieć, że Neniu wrzuciłaś super fotki z chodzenia po górach i że wyglądasz tak młodziutko jak nastolatka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Parka wydaje się sympatyczna, ale fakt takiego kawałka dla brechtów nie osadziłabym w żadnym filmiku ślubnym A w minucie 2:32 dobrze widać gdzie Pani Młoda pracuje ![]() [1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;28657968]Laseczki proszę o radę i któraś tam za duża, ale chodzi mi o to co wg Was mi pasuje Nie wszystkie z nich mi się podobają, chciałam tylko zobaczyć się na fotkach żeby było łatwiej No i mam tu też swój typ, w którym czuję się najlepiej.[/QUOTE]Hmm.. Troszkę mnie zdziwiłaś, bo najpierw piszesz o sincerly (czy jakoś tak :p?) a później przymierzasz suknie w A ze skosami i "fartuszkami" (swoją drogą zupełnie nie w moim guście ) Ciężko jest mi więc powiedzieć w której podobasz mi się najlepiej... ale wydaje mi się, że w 3 PS. Ale tak na odchodne Ci powiem, byś jednak kroczyła w kierunku gładkich tiulówek - jesteś szczuplutka a więc idealnie Ci w takiej będzie ![]() Cytat:
Też tam mierzyłam suknie Jak dla mnie bezkonkurencyjnie wyglądasz w ostatniej sukni Ona ma dół z tiulem? Jeśli tak to ciekawa jestem dlaczego nie dostałam tej suknie do mierzenia jak byłam tam na przymiarce (bo o same tiulowe prosiłam) No, ale widzę, że obstawiasz pierwszą Kurczę jak to dużo zależy od osobistego widzimisię
|
|
#1548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Zastanawiam się nad C3-01, chciałam Touch and Type, bo całkiem dotykowe irytują mnie niemiłosiernie. A daje w ogóle radę pisać z telefonu na wizażu czy bardzo trzeba się gimnastykować?
|
|
|
|
|
#1549 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
yto weździe napiszcie na tamty wątku com?? będzie mi łatwiejCytat:
super pomysł
|
|
#1550 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy już rozglądałyście się za fotografem? W jakich cenach są Wasi foto?
|
|
|
|
#1551 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ta dziewczyna radziła mi suknię z prostym dekoltem (tiaaa... żeby w ogóle wszystko zakryć :P?) gdzie oczywiście jest jakby jedna miseczka na biust a nie dwie oddzielne jak to jest u pań z większymi piersiami - nonsens jak dla mnie, ale cóż...Jeśli więc podobają Ci się serduszkowe dekolty to nie zrażaj się tymi głupimi tekstami - wszystko zależy od tego jak dopasują Ci suknię Jeśli będzie odpowiednio skrojona, wszyją wewnątrz push-up'y to Twój biust może się naprawdę ślicznie prezentować, a dzięki temu że nie jest obfity (mówię o sytuacji, że duży cyc na wierzchu ) to nie będzie wulgarnie tylko tak dziewczęco ![]() Cytat:
Wiem, że dobrze wybrała i właśnie tak chcę wyglądać w swoim dniu - jeśli Ty marzysz o założeniu takiej sukni (bardzo pięknej zresztą!) to niech Cię nic i nikt nie powstrzyma Cytat:
Fajnych masz znajomych, Chatens Mam tak samo Więc - albo nie jest z Tobą tak źle ( ) albo... obie jesteśmy porąbane W tym drugim przypadku pocieszę Cię, że nie tylko my zapewne... ![]() Maxwelko przykro mi , co za koleś... A niech mu ten łańcuszek wyjdzie bokiem ![]() Killianna - cosik mi nie zacytowało... ale napisałaś o mnie, że jestem taka zabawna - ojeeeej jak miło coś takiego przeczytać o sobie, nie spodziewałam się tego zupełnie Pewnie nie wiesz, ale ogólnie tu w tym wątku jestem kojarzona głównie z długiiiiiiiiiiiimiiiiiiii ii, trudnymi w zrozumieniu (bo rozbudowanymi ) postami... Ale spoko - jak znajdzie się temat to jeszcze sama się o tym przekonasz ![]() A i nie pamiętam dobrze kto najbardziej czeka na fotkę z naszej latynoskiej imprezki z ostatniego piątku (Ewusia_Marchew ?), ale wrzucam na jakiś czas hehe to sobie zobaczyć na czym nas koleżanka przyłapała (tak... nie wyszedł mi dizajn, to się więcej nie powtórzy poza tym zdjęcie jest trochę śmiechowe - perspektywa zniekształca nam sylwetki hehe mam takie dłuuuugie udzisko ;p)Ahankara - w tej sukni co przed chwilką wstawiłaś mi się podobasz W sensie w fasonie... a to też jest A Więc tym lepiej dla Ciebie, że więcej fasonów niż 1 Ci pasując (bo sądzę, że w puszystej tiulówce będzie Ci super )Całuję Was mocno
Edytowane przez sztuczka_magiczka Czas edycji: 2011-08-12 o 00:48 |
|||
|
|
|
#1552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1553 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale dzięki za radę---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Cytat:
bo jeśli ma być A, ale rozłożysta to ok, ale jeśli tiul ma wychodzić wyżej, tak z brzucha to wyglądam jak beza
|
||
|
|
|
#1554 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1555 |
|
Zakorzenienie
|
2500zł
|
#1556 |
|
Rozeznanie
|
[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;28683776]
To fajnie, mi ten fason najlepiej leży bo jeśli ma być A, ale rozłożysta to ok, ale jeśli tiul ma wychodzić wyżej, tak z brzucha to wyglądam jak beza [/QUOTE]Hmm... No w moim mniemaniu jest to właśnie suknia z tiulowym dołem, ale nie w takim fasonie że tak spływa na boki i tworzy A, tylko jest taka uniesiona Moja taka będzie jak dobiorę odpowiednią halkę (jeszcze nie zdecydowałam czy kupuję czy wypożyczam :p) ale fakt - tak strasznie wysoko nie będzie odchodziła, bo mam przedłużany gorset co bardzo mi pasuje Na fotce w zestawieniu z pierwszego postu miałam kiepską halkę Nie było efektu... Ale już 31 sierpnia wieczorkiem dostaniesz do wglądu zdjątko z odpowiednią (jak sądzę ) halką ![]() ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Dziękuje(MY!) Hehe a i tak mogła być ostrzejsza, bo to było takie wychylenie jak w 0:33 na tym filmiku http://www.youtube.com/watch?v=Wb5oKZExypo (btw - moja ulubiona parka taneczna
|
#1557 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;28682688]zgrałam jeszcze zdjęcia z aparatu-robiłam zdjęcia w 3 demetrioskach. Wstawiam 1, bo tamte 2 nieciekawe. A ten fason mi pasuje? dodam że gorset nie jest dobrze zawiązany bo jest za duży więc talii nie mam podkreślonej.
I nie chodzi mi o tą konkretną suknię, bo jak dla mnie za dużo tego wszystkiego, tylko o fason [/QUOTE]Dla mnie fason super. I tak jak Ty jestem zdania, że za dużo się na tej sukni dzieje, ale fason jak najbardziej na TAK ![]() Cytat:
![]() Nasz fotograf bierze 1600. |
|
|
|
|
#1558 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A ja nawet będę w ten weekend w Ciechankach Tylko, że 24go mam wesele Cytat:
A na spotkanie oczywiście zapraszamy ![]() Cytat:
Cytat:
, żeby wszystko Ci się jak najłatwiej i najszybciej rozwiązało ![]() Cytat:
Wszystko to są przecież DOBROWOLNE OFIARY... A swoją drogą podobno licencję można za darmo uzyskać przez kurię. Warto zadzwonić w swoim regionie i nie dać się wydymać ![]() Cytat:
A mój TŻ ( ) czasem mówi do mnie "moja Ty TŻtko" ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;28682688]zgrałam jeszcze zdjęcia z aparatu-robiłam zdjęcia w 3 demetrioskach. Wstawiam 1, bo tamte 2 nieciekawe. A ten fason mi pasuje? dodam że gorset nie jest dobrze zawiązany bo jest za duży więc talii nie mam podkreślonej. I nie chodzi mi o tą konkretną suknię, bo jak dla mnie za dużo tego wszystkiego, tylko o fason [/QUOTE]Myślę, że Ci pasuje ten fason, oczywiście dopasowany ![]() sztuczko, coś dla Ciebie, małe inspiracyjki http://perfectmoments.pl/blog/wp-con...cje-motyle.jpg i http://perfectmoments.pl/blog/wp-con...000-motyli.jpgObiecałam Wam fotki darów od moich Gości, ale coś mi się cholera zmniejszyć nie chcą. Wrzucam na picassę i idę się myć, więc albo Wam je wrzucę dziś jeszcze, albo już jutro
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2011-08-10 o 22:35 |
||||||||
|
|
|
#1559 |
|
Rozeznanie
|
2500 zł foto i video razem
|
|
|
|
#1560 |
|
Zakorzenienie
|
My mamy video&footo za 2500zł. Ale nie jestem do końca zadowolona ze zdjęć jakie robi nasz fotograf, wolałabym bardziej artystyczne dlatego na plener najprawdopodobniej weźmiemy kogoś innego co będzie się wiązało z wydatkiem kolejnego 1000zł...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:17.

Wczoraj nie zacytowało mi się parę rzeczy...

i któraś tam za duża, ale chodzi mi o to co wg Was mi pasuje
i ja ja teraz tez mam gdzieś
Ona ma dół z tiulem? Jeśli tak to ciekawa jestem dlaczego nie dostałam tej suknie do mierzenia jak byłam tam na przymiarce (bo o same tiulowe prosiłam)
18.08.2010 - zaręczyny
, co za koleś... A niech mu ten łańcuszek wyjdzie bokiem
poza tym zdjęcie jest trochę śmiechowe - perspektywa zniekształca nam sylwetki hehe mam takie dłuuuugie udzisko ;p)
, żeby wszystko Ci się jak najłatwiej i najszybciej rozwiązało